Cel mai bun VPN pentru Eurosport în 2020, astfel încât să îl puteți urmări oriunde

Urmăriți Eurosport în străinătate

Eurosport este un canal de televiziune european cu un serviciu de streaming online. Pe site-ul său web, puteți viziona videoclipuri și conținut live stream. Cu toate acestea, conținutul live este disponibil doar prin Eurosport Player, un serviciu de abonament plătit, care poate fi accesat doar din interiorul Europei. Încercați să îl accesați din în afara Europei va trimite un mesaj de eroare: „Ne pare rău, Eurosport Player nu este disponibil în această țară.” Dacă doriți să urmăriți acest conținut în afara Europei, cel mai bun pariu este să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN).

Un VPN vă poate masca locația pentru a face să pară că sunteți în altă parte. VPN funcționează prin criptarea întregului trafic de internet și tunelarea acestuia printr-un server intermediar într-o locație la alegere. Deci, alegând un server european, puteți viziona Eurosport Player în SUA, Canada, Australia și oriunde altundeva din lume. Rețineți că mai necesită un abonament care trebuie asociat cu o adresă de facturare europeană.

Acum, deși mulți furnizori VPN vă pot ajuta să accesați Eurosport, nu toți oferă servicii comparabile. Unii sunt mai buni la deblocarea platformelor de streaming decât alții și pot oferi viteze, securitate și servicii pentru clienți mai bune decât le pot oferi concurenții.

Detalăm multe detalii despre fiecare VPN de mai jos, dar dacă aveți timp scurt, iată o listă sumară a principalelor VPN-uri pentru Eurosport Player:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră cu numărul 1 pentru Eurosport. Serverele extrem de rapide în Marea Britanie și Europa sunt excelente pentru streaming de înaltă calitate de aproape oriunde. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și securizate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună alegere bugetară, cu aplicații ușor de utilizat și viteze mari de streaming.
 3. NordVPN Furnizor de valoare bună, cu sute de servere în locațiile potrivite pentru a transmite Eurosport în calitate bună.
 4. IPVanish Viteze bune. Popular cu torrentere și utilizatori Kodi pentru aplicații prietenoase de la distanță.
 5. PrivateVPN Serviciu din ce în ce mai popular cu viteze rapide. Bun pentru streaming-ul Eurosport și multe altele.

Cele mai bune VPN-uri pentru Eurosport

Pentru a vă ajuta să decideți între ele, am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Eurosport pe baza următoarelor criterii:

 • Are mai multe servere în Marea Britanie și în alte țări europene
 • Este capabil să deblocheze sporturi populare și site-uri de streaming
 • Oferă o conexiune rapidă și fiabilă
 • Utilizează criptare puternică
 • Menține o politică fără logare
 • Oferă asistență promptă și cu cunoștințe clienților

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Eurosport:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020Locuri EurosportTestate ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

lui ExpressVPN rețea mare de server de mai mult de 3.000 de servere acoperă 94 de țări, inclusiv multe din Europa. În afară de accesarea Eurosport, puteți vedea alte canale sportive, inclusiv ESPN, BT Sport și beIN SPORTS. În plus, pentru conținut non-sportiv, puteți debloca site-uri precum Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și multe altele.

Toate serverele ExpressVPN sunt optimizat pentru viteză, făcându-le ideale pentru streaming și descărcare de conținut. Dacă aveți vreodată probleme în a găsi un server care poate accesa canalul pe care doriți să-l urmăriți, puteți să accesați asistența clienților pentru ajutor. Ar trebui să vă poată îndrepta către serverul potrivit și să vă privească în cel mai scurt timp.

Cu ExpressVPN, puteți fi întotdeauna sigur că activitatea dvs. online este sigură și privată. Utilizează criptarea AES de 256 biți împreună cu secretul perfect perfect. A Comutator pentru omor și protecție împotriva scurgerii DNS sunt încorporate în aplicații, astfel încât nu există nicio șansă ca informațiile dvs. să părăsească tunelul criptat. O politică fără înregistrări înseamnă că ExpressVPN nu monitorizează nicio activitate și nu înregistrează adresa dvs. IP.

Planurile permit până la trei conexiuni simultane. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android. VPN-ul poate fi configurat pe unele routere.

Pro:

 • Funcționează servere în peste 40 de locații din Marea Britanie și Europa, nu are probleme de deblocare a Eurosport
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Caracteristicile implicite sunt cele mai importante criptare, securitate și confidențialitate
 • Aplicații mobile și desktop bine concepute
 • Personalul de asistență este util, cunoscut și funcționează non-stop

Contra:

 • Nu este ieftin, folosiți un cupon pentru reduceri

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU EUROSPORT: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere super rapidă și fiabilă pentru vizionarea meciurilor din Eurosport. Deblochează de asemenea toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Sky Go și multe altele. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă, cu criptare AES de 256 biți, nu păstrează jurnalele browserului, nu protejează comutatorul și uciderea. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostDeblochează EurosportTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Cu o rețea în creștere de aproape 5.800 de servere în 90 de țări, CyberGhost se concentrează pe furnizarea utilizatorilor săi de acces la o gamă completă de servicii de streaming. Cu sute de servere europene, nu ar trebui să aveți probleme care să transmită Eurosport și alt conținut sport cu restricții geo-restricționate. De asemenea, veți putea viziona conținut de pe Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și multe altele.

CyberGhost este ideal pentru călătorii, mai ales când vine vorba de securitate. Oferă protecție wifi automată pe rețelele familiare, deci nu trebuie să faceți față setărilor de fiecare dată când vă conectați la hotel sau la o altă rețea wifi. În afară de asta, CyberGhost are alte caracteristici de securitate puternice. Folosește Criptare 256 biți cu autentificare SHA256 și secretul perfect perfect. Aceasta este susținută de un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. Nu păstrează jurnalele de trafic și jurnalele minime de conexiune, dar nimic care poate fi legat de un utilizator individual.

Clienții de birou VPN sunt disponibili pentru Windows, MacOS și Linux. Aplicațiile mobile pot fi descărcate pentru iOS și Android. CyberGhost poate fi configurat cu anumite routere. Puteți conecta până la șapte dispozitive la un moment dat.

Pro:

 • Funcționează peste 2.500 de servere în toată Europa și Marea Britanie, deblochează Eurosport cu ușurință
 • Testele noastre au relevat viteze de streaming HD peste medie
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Furnizor român cu costuri reduse, cu credențe de confidențialitate puternice

Contra:

 • Nu funcționează în China

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este ușor de utilizat. Un interpret solid cu un preț bun. Bine la deblocarea Eurosport și a majorității altor site-uri de streaming. Vine cu o garanție de înapoiere de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNDeblochează EurosportTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Un alt furnizor de top cu un serviciu ideal pentru streaming este NordVPN. Este o viteză mare și are o rețea de server foarte impresionantă de peste 5.200 în peste 60 de țări, inclusiv peste 2.400 de servere din Marea Britanie și Europa. Multe dintre acestea sunt optimizate pentru scopuri specifice, precum P2P, VPN dublu și anti-DDoS. Puteți accesa Eurosport, precum și alte site-uri de streaming sport și puteți vizualiza conținut de pe site-uri populare precum Hulu, Netflix, BBC iPlayer, HBO și Amazon Prime Video.

NordVPN v-a acoperit pe partea de securitate și confidențialitate cu criptare AES de 256 biți, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de încărcare integrat. A politică strictă fără jurnaluri se asigură că nicio informație sau date identificabile personal cu privire la activitatea dvs. online nu este niciodată urmărită sau stocată.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android, iar VPN-ul poate fi configurat manual cu Linux și unele routere. NordVPN vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan pe un plan de bază, ceea ce este unul din standardele industriei.

Pro:

 • Funcționează peste 2.400 de servere în Europa și Marea Britanie, excelent pentru deblocarea Eurosport
 • Serverele sunt optimizate pentru streaming HD
 • Aplicații ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor
 • Oferă atât suport de chat în direct 24 de ore cât și un sistem de depunere a biletelor
 • Politică strictă fără jurnaluri ideale pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate lua unele obișnuințe

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere bună a valorii. O opțiune de valoare excelentă care poate debloca meciurile Eurosport. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Bun pentru confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishDeblochează EurosportTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are o rețea decentă de server de peste 1.300 de servere în peste 75 de locații globale. În Europa, are peste 450 de servere, deci accesul la Eurosport nu va fi deloc o problemă. De asemenea, sunt disponibile și alte canale sportive, inclusiv ESPN, BEIN SPORTS și BT Sport. IPVanish este deosebit de popular printre utilizatorii și torrenterele Kodi și are unele dintre cele mai rapide viteze pe care le-am văzut.

Acest furnizor nu dezamăgește din punct de vedere al securității și confidențialității. Utilizează criptarea AES de 256 biți, care este standardul de aur în industrie și este considerat „grad militar”. Acest lucru este în combinație cu SHA512 pentru autentificare, precum și secretul perfect perfect. Un switch switch este încorporat și va ucide conexiunea la internet în cazul în care VPN se va întâmpla să scadă. IPVanish nu păstrează niciun fel de jurnal.

Puteți descărca aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android și puteți conecta până la cinci dispozitive cu un plan de bază. IPVanish poate fi configurat manual cu Linux și anumite routere.

Pro:

 • Operează peste 450 de servere în toată Europa și Marea Britanie
 • Vitezele sunt excelente pentru streamingul HD pe majoritatea serverelor
 • Preferat în special de utilizatorii de telecomandă cu dispozitive Kodi sau Fire TV Sticks
 • Nu păstrează jurnalele de trafic sau jurnalele de conexiune

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu
 • Procesul de asistență pentru clienți poate fi uneori cam lent

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. Nu deblocați Netflix și nu ar putea face față de asistența în direct. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblochează EurosportTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Deși are o rețea mult mai mică decât mulți dintre rivalii săi, PrivateVPN face strălucire în testarea vitezei, ceea ce îl face ideal pentru streaming. Multe dintre serverele sale sunt localizate în Europa, deci deblocarea Eurosport va fi o adiere. PrivateVPN vă permite să accesați o mulțime de site-uri de streaming populare, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre altele.

Când vine vorba de securitate, PrivateVPN folosește criptarea CBC pe 128 de biți pentru TAP și AES de 256 biți pentru TUN pe protocolul OpenVPN implicit. Ambele sunt considerate ne-cracabile, deși 256-biți este mai puternic. Primesti protecție suplimentară sub formă de secret perfect înainte, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. PrivateVPN nu păstrează deloc jurnaluri, astfel încât puteți fi sigur că informațiile dvs. nu vor fi disponibile pentru terți.

La fel ca NordVPN, PrivateVPN permite o generoasă șase conexiuni simultane per abonament. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android, fiind posibilă și configurarea Linux și a routerului.

Pro:

 • Funcționează servere din 55 de locații europene și din Marea Britanie
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private
 • Rețea nouă și în creștere, cu servere rapide

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Nu are un chat live 24/7

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează Eurosport. De asemenea bun pentru navigare și torrenting sigure și private. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit cu Eurosport?

Atunci când decideți cu ce VPN să mergeți, opțiunile gratuite pot fi foarte tentante. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN gratuit nu vă va oferi pur și simplu aceeași experiență pe care o veți obține cu o opțiune plătită de top, cum ar fi una dintre cele enumerate mai sus.

În primul rând, există partea practică a lucrurilor. Deși un VPN gratuit ar putea debloca Eurosport, este puțin probabil să funcționeze cu o mulțime de alte site-uri de streaming populare, cum ar fi Netflix, Hulu și BBC iPlayer. Pentru a face lucrurile și mai frustrante, s-ar putea să fie necesar așteptați un server disponibil și suportați conexiuni lente, nesigure.

Apoi, aveți probleme în ceea ce privește confidențialitatea lucrurilor. Furnizorii de VPN gratuite sunt cunoscuți pentru utilizarea unor tactici îndoielnice pentru a-și menține afacerile la linie. Acestea includ înregistrarea activității utilizatorului, injectarea de reclame și chiar transportarea de malware. Te-ai putea găsi chiar prins într-o schemă de botnet masivă.

Cum să urmărești conținut live pe Eurosport cu un VPN

Eurosport nu restricționează geo-tot întregul conținut. Ar trebui să puteți accesa site-ul web Eurosport de oriunde, chiar și fără utilizarea VPN, și să urmăriți o parte din conținutul video fără a fi nevoie să vă conectați.

Datorită drepturilor de autorizare, conținut live este Geo restricționat. Pentru a viziona fluxurile live, trebuie să folosiți Eurosport Player. Dacă încercați să accesați playerul când sunteți conectat la un server non-european, veți primi următoarea eroare: „Ne pare rău, Eurosport Player nu este disponibil în această țară.”

Acolo vine un VPN.

Iată cum puteți viziona Eurosport în străinătate:

 1. Abonați-vă la furnizorul VPN ales. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Lansați aplicația și conectați-vă.
 4. Conectați-vă la un server din țara aleasă (alegeți o țară în care funcționează Eurosport).
 5. Conectați-vă la contul dvs. Eurosport și ar trebui să aveți acces la fluxurile live prin intermediul Eurosport Player.

Rețineți că diferite versiuni ale Eurosport Player sunt disponibile în diferite regiuni din Europa, cea din Marea Britanie fiind cea mai populară.

Indiferent de unde vă conectați, va trebui să introduceți datele de acreditare.

Pagina de autentificare Eurosport

Asta inseamna ca tu trebuie să aibă un abonament plătit. Opțiunile de abonare pentru rezidenții din Marea Britanie sunt treceri lunare sau anuale. Cu toate acestea, există o probă gratuită de șapte zile, care este ideală dacă doriți doar să urmăriți un eveniment sau mai multe care au loc în succesiune strânsă.

Tariful Eurosport din Marea Britanie.

Alte țări au diferite prețuri și planuri disponibile, cum ar fi Franța, unde prețurile sunt mult mai mari (folosind tarifele GBP / EUR curente), dar puteți plăti pentru o trecere anuală în rate lunare.

Franța prețuri Eurosport.

Singura problemă este că vei fi trebuie să vă înscrieți utilizând o adresă europeană. Dacă încercați să utilizați o adresă non-europeană, veți primi o eroare: „Am întâmpinat o problemă la procesarea comenzii dvs.”

Încercarea la comanda Eurosport a eșuat.

Aceasta nu va fi o problemă pentru rezidenții Europei care urmăresc pur și simplu în străinătate, dar va reprezenta o problemă pentru cei care nu au o adresă de facturare europeană. O modalitate de a evita acest lucru poate fi utilizarea unui card de credit virtual, precum cele disponibile de la Entropay.

Ce conținut este disponibil pe Eurosport?

Eurosport are drepturi asupra unui număr mare de evenimente sportive de top din Europa, precum și la multe din afara Europei.

Sporturi disponibile pe Eurosport.

Iată doar ceea ce are de oferit:

 • Fotbal: incluzând Premier League, Europa League și Bundesliga
 • Rugby: Inclusiv turneele Cupei Mondiale, Premiership și Six Nations
 • Tenis: Toate competițiile majore
 • Sporturi de iarnă: incluzând NHL și campionatele mondiale în diferite sporturi
 • Ciclism: Inclusiv Campionatele Mondiale și Turul Franței
 • Motorsports: incluzând F1, WRC și MotoGP

Creditul principal al imaginii: Aleksandr Osipov autorizat sub CC BY 2.0.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector