Cel mai bun VPN pentru întreprinderi în 2020 și unele pe care să le evităm

cel mai bun vpn pentru companii

Întreprinderile se bazează tot mai mult pe internet pentru a genera oportunități, pentru a menține profiluri de social media și pentru a ajuta angajații cu lucruri precum inteligența concurenței și transferul rapid de date. Dar nu toate corporațiile își pot permite securitate de rețea sofisticată și echipe dedicate pentru a smulge încercările de hacking. O VPN de afaceri poate stinge astfel de preocupări într-o măsură considerabilă.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează și securizează tot traficul web care curge prin dispozitivul dvs. prin dirijarea acestuia printr-un server intermediar. Asta înseamnă că este foarte greu pentru hackerii nebuni să încerce date confidențiale. Având în vedere că Microsoft a considerat că costul mediu al unei încălcări a datelor de afaceri este de 3,8 milioane de dolari, securitatea este o afacere importantă.

Fie că este vorba despre o întreprindere sau o întreprindere mică, VPN-urile ajută companiile să se protejeze de infracțiuni informatice, contabilizând, de asemenea, alte cazuri de utilizare, cum ar fi accesul la wifi public. Mai multe despre asta mai târziu în acest articol.

Intrăm în detalii despre fiecare dintre furnizorii de mai jos, dar în cazul în care aveți timp doar pentru o privire rapidă, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru companii:

 1. Perimetrul 81 Alegerea noastră # 1 pentru afaceri. Serverele sunt capabile de conexiuni rapide și stabile, care pot gestiona tot felul de trafic de rețea. Standarde puternice de criptare în întreaga și permite 5 dispozitive conectate simultan. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. Windscribe Opțiune de afaceri bugetată, cu funcții de securitate de top, aplicații ușor de utilizat și opțiune de facturare centralizată. Documentare bună, dar nu are suport 24/7.
 3. NordVPN Furnizorul popular low-cost vine, de asemenea, cu planuri de afaceri. Mii de servere fiabile care operează pe tot globul.
 4. CyberGhost Serviciu de valoare excelentă, cu aplicații sigure ușor de instalat și de început. Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat.
 5. IPVanish Servere rapide cu conexiuni sigure și fiabile. Aplicații prietenoase pentru utilizator. Aș prefera suportul 24 ore.
 6. ExpressVPN Rețea extinsă de servere rapide. Criptare de înaltă calitate și chiar funcționează excelent în China și Emiratele Arabe Unite. Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă.

Cel mai bun VPN pentru companii

Deși există mulți furnizori din care să aleagă, nu fiecare serviciu VPN este comparabil. Cele mai bune opțiuni pentru cel mai bun VPN pentru afaceri sunt clasificate pe următorii factori:

 1. Viteză și stabilitate
 2. Protocoale de criptare puternice
 3. Număr de conexiuni simultane
 4. Aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS

Iată alegerile noastre de top pentru cel mai bun VPN pentru afaceri:

1. Perimetrul 81

SaferVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Perimetrul 81 este lui SaferVPN ofera afaceri. Acestea operează peste 400 de servere din 30 de țări. Nu este rău, dar importantul de luat în seamă este că nu există nicio locație din America Latină și doar o mână în Africa și Orientul Mijlociu. Europa și America de Nord includ cea mai mare parte de opțiuni de server - inclusiv servere dedicate „streaming” din SUA și Marea Britanie, care vor oferi viteze mai rapide.

Dacă vă întrebați de ce SaferVPN ocupă lista noastră ca fiind cel mai bun VPN pentru afaceri, pentru că are un produs dedicat VPN pentru afaceri numit „Advanced Cloud VPN”. Aceasta oferă funcții precum adrese IP statice, servere private și managementul membrilor echipei. Când vă înscrieți, veți observa că există o garanție de returnare de 30 de zile - care permite managerilor să testeze serviciul și să vadă dacă acesta îndeplinește cerințele de afaceri. Prețurile sunt de 10 USD pe membru al echipei pe lună, cu reduceri disponibile pentru clienții întreprinderii.

Un pic dezavantaj este faptul că acest serviciu VPN va înregistra jurnalele de metadate detaliate, cum ar fi adresa IP a utilizatorilor serverului VPN la care se conectează, ora de conectare și deconectare și cantitatea totală de date transferate.

Nu este nimic în neregulă cu alegerea standardelor de criptare ale VPN Safer. Furnizorul implementează OpenVPN cu criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secret perfect înainte și autentificare SHA256. Acestea sunt considerate de nivel superior, astfel încât datele dvs. ar trebui să rămână sigure.

Planurile premium permit cinci conexiuni simultane. Suntem destul de siguri că produsul dedicat pentru companii are o gamă mai mare, dar compania nu specifică câți exact.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, precum și software pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Funcționează peste 700 de servere în 34 de țări
 • Furnizorul din Israel operează în afara legilor privind păstrarea datelor din SUA
 • Puteți obține asistență în direct 24 de ore
 • Viteza de streaming și descărcare peste medie
 • Nu stochează jurnalele sau informațiile de identificare
 • Aplicații pentru toate platformele majore

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă

Cel mai bun VPN pentru afaceri: Perimetrul 81 este alegerea noastră 1. „Advanced Cloud VPN” este o caracteristică dedicată creată personalizat pentru utilizarea afacerilor. O rețea mare de servere rapide extrem de personalizabile. Potrivit pentru cele mai multe scopuri de afaceri și permite 5 conexiuni simultane. Include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre SaferVPN. Vedeți toate planurile de afaceri SaferVPN.

SaferVPN CuponSalvați 80% la planul de 3 aniGAL DEALDescount aplicat automat

2. Parbriz

Windscribe

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.windscribe.com

Banii inapoi garantat: 3 ZILE

Windscribe are o ofertă adaptată special pentru echipe și companii, numită ScribeForce. Acesta este un serviciu low-cost, ideal pentru proprietarii de afaceri cu buget. Planul vă oferă toate caracteristicile unui plan Windscribe Pro care include acces la peste 600 de servere din mai mult de 50 de țări. De asemenea, beneficiați de facturare centralizată și un panou din care puteți configura și gestiona întreaga echipă.

Windscribe oferă viteze rapide și securitate de top. Folosește criptarea de 256 biți cu secret perfect înainte, un comutator de ucidere și protecție DNS, IPv6 și WebRTC. O nouă caracteristică blochează reclame și malware pe toate dispozitivele. Serviciul nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. În prezent, un număr nelimitat de dispozitive poate fi conectat în conformitate cu fiecare plan.

Pro:

 • Aplicația are un firewall nativ care blochează tot traficul non-VPN pentru a evita scurgerile de date
 • Opțiune bugetară low-cost pentru întreprinderi
 • Blochează reclame și malware pe toate dispozitivele
 • Funcționează în China
 • Vitezele rapide ale serverului și conexiunile fiabile

Contra:

 • Niciun chat live real nu va frustra unii utilizatori

Cel mai bun VPN BUDGET BUSINESS: Windscribe are viteze bune. Solid pentru uz comercial. Nu stochează jurnalele și folosește tehnici de tunelare pentru o bună securitate și confidențialitate. Lipsește un suport real 24/7. Garanție de 3 zile înapoi.

Vezi recenzia noastră completă despre Windscribe.

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN se bucură de o reputație stelară în afacerea VPN, datorită faptului că este de peste un deceniu și oferă un produs bine conceput.

Există peste 5.100 de servere pentru a alege dintre răspândite în 60 de țări. Europa și America de Nord ocupă cea mai mare bucată, dar există și câteva opțiuni în Africa, Asia și un cuplu și în America Latină..

Compania oferă servere optimizate pentru lucruri precum anti-DDoS, dublă VPN și IP dedicat - care garantează criptare puternică, confidențialitate strictă și transfer rapid de date.

NordVPN are și un produs specializat în afaceri. Aceasta include lucruri precum serverele VPN dedicate pentru corporații, un manager de cont personal și asistență 24/7 pentru clienți. Abonamentele premium permit șase conexiuni simultane, dar cifra este probabil mai mare pentru planul de întreprindere.

Spre deosebire de SaferVPN, Nord nu păstrează nicio metadată. Prin urmare, nu există date despre sesiunile utilizatorului, trafic sau timpe-uri. Au fost câteva cereri oficiale de predare a datelor în trecut, dar nu existau nimic pe serverele companiei care să poată îndeplini solicitarea.

NordVPN criptează traficul internet prin protocolul AES pe 256 biți și folosește cheile SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. Există asistență pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Conexiuni rapide și fiabile
 • Criptare de 256 biți de grad militar pentru confidențialitate excelentă
 • Politică strictă fără jurnaluri ideale pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate
 • Lățime de bandă nelimitată și fără limite de date
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate lua unele obișnuințe

VPN COST MARE COSTAT: NordVPN oferă o valoare deosebită. Un concurent real la toate categoriile, are caracteristici puternice de securitate și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un singur cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Nu există nicio opțiune dedicată VPN de afaceri disponibilă la sediul din România CyberGhost. Dar face cel mai bun VPN pentru lista de afaceri datorită accesibilității sale și a numărului de conexiuni simultane în conturile plătite.

Acest furnizor a adăugat noi servere într-un ritm frenetic. În prezent, există aproximativ 3.800 de servere răspândite în 60 de țări, dar ne așteptăm ca acest lucru să continue pe termen mediu. Avantajul suplimentar pentru companii este faptul că are o politică internă de a nu stoca niciun jurnal de date, astfel încât conținutul comunicațiilor să rămână ascuns, chiar și de administratorii de sistem ai companiei. Există aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS. Un singur cont permite cinci conexiuni simultane.

Acest serviciu VPN utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Există, de asemenea, un comutator de ucidere pe internet, ceea ce înseamnă că traficul web va fi oprit dacă conexiunea scade pe neașteptate.

Șapte dispozitive se pot conecta în același timp cu un singur cont.

Pro:

 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat
 • Ucideți să porniți toate aplicațiile și să nu păstrați jurnalele
 • Furnizor bugetar care nu compromite securitatea și confidențialitatea
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate
 • Nu deblochează toate site-urile de streaming majore

ALEGEREA ÎNCEPUTORILOR: CyberGhost este ușor de utilizat. Confidențialitate excelentă cu zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. Deblochează platformele de streaming populare și serviciile restricționate. 45 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

5. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish continuă în condițiile unei politici zero-jurnal. Acesta combină acest lucru cu protocoale rigide de criptare și un accent pe viteze rapide pentru a oferi un produs robust în general.

În prezent, există peste 1.300 de servere răspândite în întreaga lume, cu o selecție decentă pe fiecare continent. Standardele de criptare sunt la fel de impresionante. IPVanish folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu secret perfect înainte. Un comutator de ucid internet este disponibil la toți clienții.

Există aplicații atât pentru iOS, cât și pentru Android, precum și programe desktop pentru Windows și MacOS. Un cont permite cinci conexiuni simultane.

Pro:

 • Viteze impresionante și conexiuni fiabile
 • O bază de cunoștințe destul de amănunțită poate fi căutată pe site-ul companiei
 • Protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6, ofuscarea traficului și un comutator de oprire sunt integrate

Contra:

 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să folosești aplicații în China
 • Nu oferă nicio extensie de browser

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. S-ar putea face cu sprijinul clienților în direct. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

6. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are peste 1.500 de locații de server distribuite în 94 de țări, ceea ce înseamnă că este o alegere destul de bună pentru angajații care ar trebui să călătorească frecvent sau să lucreze de la distanță. Cea mai mare selecție este în Europa, America de Nord și Asia Pacific, cu un număr mai mic în Africa și Orientul Mijlociu.

Serviciul VPN este un favorit al utilizatorilor, deoarece oferă viteze rapide însoțite de criptarea de grad militar. Utilizatorii conștienți de confidențialitate vor fi bucuroși că ExpressVPN nu stochează niciun jurnal de trafic. Singurul bit de retenție de metadate se referă la data (nu la ora) de conectare, la alegerea locației serverului și la lățimea totală de bandă folosită.

Ajută ca sediul ExpressVPN să se afle în Insulele Virgine Britanice și, prin urmare, nu trebuie să respecte legile obligatorii privind păstrarea datelor. Aceasta înseamnă că este, de asemenea, în afara jurisdicției agențiilor guvernamentale occidentale.

Standardele de criptare sunt stricte. Furnizorul folosește AES-CBC de 256 biți ca protocol implicit de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Există un comutator de ucidere pe internet, pe care compania îl numește „blocare de rețea”.

Nu este foarte generos atunci când vine vorba de conexiuni simultane, cu maximum trei dispozitive permise pe un singur plan.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru iOS, cât și pentru Android, precum și software pentru desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Viteze mari pentru descărcare și transmisie video
 • Confidențialitate solidă și securitate
 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat

Contra:

 • Permite doar 3 conexiuni simultane
 • Puțin mai scump decât unele alte opțiuni
 • Utilizatorii de putere pot găsi opțiunile avansate limitate

MARE ALL-ROUNDER: ExpressVPN deține propriul său. O alegere rapidă și fiabilă care deblochează cu încredere cele mai restrânse site-uri. Caracteristici excelente de confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Unul dintre puținele VPN-uri care funcționează în China și în Emiratele Arabe Unite. Dacă aveți nevoie de mai mult de 3 conexiuni simultane, căutați mai sus această listă. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN de afaceri gratuit?

Un serviciu VPN gratuit sună ca o opțiune atractivă pentru întreprinderile care doresc să reducă cheltuielile și să evite cheltuielile suplimentare. Dar trebuie să vă avertizăm că acest proces implică un grad semnificativ de risc.

VPN-urile gratuite nu vor avea rețele de servere mari răspândite în întreaga lume, standarde stricte de criptare sau conexiuni rapide, care sunt o bază cu opțiuni plătite. Criptarea slabă înseamnă că afacerea dvs. poate fi sensibilă la o tentativă de hacking și o amenințare reală a pierderii de date. Vitezele lente vor duce la timpii de așteptare mai lungi pentru transferuri de fișiere sau conexiuni la serverele companiei de la distanță.

În unele cazuri, serviciile VPN gratuite au introdus cu forță cookie-urile de urmărire, au extras datele utilizatorilor și le-au vândut agenților de publicitate pentru un profit. Suntem destul de siguri că nu veți dori să se întâmple asta cu angajații dvs., motiv pentru care credem că este în cel mai bun interes să le omiteți.

Unele VPN-uri de evitat

Când optați pentru o VPN de afaceri, doriți să credeți că furnizorul va face tot ce poate pentru a proteja datele și a vă proteja compania împotriva amenințărilor externe. Furnizorii VPN au responsabilitatea morală de a-și îndeplini partea de negociere. Dar nu toate companiile dețin acest principiu drag - considerăm că ar trebui să te abții să le folosești.

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, care opera o extensie VPN gratuită peer-to-peer pentru Chrome, a avut cândva o bază de utilizare de aproape 50 de milioane. Din păcate, a implementat mașinile pe care a fost instalat ca pioni într-o armată de botnet masivă.

O parte din lățimea de bandă individuală a utilizatorilor Hola a fost utilizată pentru a se angaja în lucruri precum atacurile distribuite de refuz de serviciu (DDoS), promovarea conținutului piratat și distribuirea pornografiei. Și asta fără acordul utilizatorului.

2. Scut hotspot

În luna iulie, furnizorul de VPN gratuit, Hotspot Shield, a fost acuzat de comportament lipsit de etică, precum exploatarea datelor utilizatorilor și vânzarea acestora către agenții de publicitate terți.

Aceeași plângere a adăugat faptul că Hotspot Shield a deturnat și cereri legitime de HTTP prin redirecționarea traficului de comerț electronic către domenii partenere în care compania ar fi câștigat profituri în cazul în care o vânzare a trecut prin.

Este important de reținut că acestea sunt doar acuzații în acest moment și nu au fost încă dovedite în instanța de judecată. Dar credem că ar trebui să te oprești de la utilizarea Hotspot Shield până când compania nu va reuși să-și dovedească inocența.

3. PureVPN

Rapoartele mass-media au declarat că un cunoscut furnizor VPN plătit VPN a colaborat cu FBI-ul pentru a identifica rezidentul Massachusetts Lin Ryan, care se crede că urmărește o femeie de 24 de ani fără nume.

Ryan ar fi folosit PureVPN pentru a-și acoperi piesele în timp ce încerca să șantajeze femeia. FBI s-a deplasat în PureVPN după ce a fost depusă o plângere.

La rândul său, PureVPN insistă asupra faptului că nu a înregistrat conținutul comunicărilor lui Ryan în timp ce a fost conectat la serverele sale, dar compania s-a lăudat cu o politică „fără jurnal” înainte de acest episod..

Ce factori ar trebui să iau în considerare înainte de a alege un VPN de afaceri?

Internetul a ajutat la eliminarea barierelor în calea comunicării, la apropierea oamenilor și la democratizarea accesului la informații. Întreprinderile nu mai sunt limitate la talentul disponibil în orașul lor - pot să scutească angajații și să folosească lucrătorii la distanță pentru a-și face scară.

Astfel de tendințe sunt acum în curs. În prezent, se estimează că aproximativ 2,8 la sută din forța de muncă globală lucrează acum de acasă. Cifra reprezintă o creștere de 105% față de 2005.

Pentru întreprinderile care angajează lucrători la distanță, este crucial ca datele lor să fie protejate și criptate. Acest lucru îl ține departe de orice entitate dăunătoare care ar putea încerca să renunțe. Un VPN va ajuta la diminuarea acestor riscuri într-o măsură considerabilă.

În același timp, angajații călătoresc pentru întâlniri în afara site-ului, vizite de vânzări și alte nevoi de afaceri. S-ar putea să se conecteze la wifi public în cafenele, mall-uri, hoteluri sau cafenele. Astfel de rețele nu sunt considerate incredibil de sigure. Sute de persoane sunt conectate la un moment dat, ceea ce reprezintă un pericol pentru securitate.

Citiți ghidul nostru despre cum puteți naviga rețelele publice publice în siguranță și în siguranță.

Un alt factor de luat în considerare este amenințarea în creștere a criminalității informatice - în special spionajul corporativ. Cele mai obișnuite modalități de realizare a acestui lucru sunt furtul prin e-mail și cu cardul de credit cu hackeri dornici să vizeze cele mai slabe legături din lanț. Aceștia sunt în principal angajați care își folosesc telefoanele personale pentru sarcini de afaceri, precum și alte dispozitive nesecurizate conectate la rețea.

În 2014, peste 16 milioane de dispozitive mobile din întreaga lume au fost infectate de malware, conform Laboratoarelor de securitate pentru Alcatel-Lucent. Companiile au pierdut peste 400 de miliarde de dolari americani în fața criminalității informatice în același an. O metodă de rutină este ca hackerii să încerce și să țintească smartphone-urile ca mod de intrare în sistem. De acolo pot încălca firewall-urile și pot efectua atacuri de refuz de serviciu pentru a fura date.

Nu doar companiile mari care sunt atacate și micile companii simt impactul. Un raport Malwarebytes ransomware a dezvăluit că 22% din întreprinderile mici lovite de atacuri ransomware au trebuit să înceteze imediat operațiunile.

Într-un astfel de scenariu are sens perfect să tusezi câțiva dolari în fiecare lună pentru a-ți asigura afacerea. Atâta timp cât angajații dvs. au aplicații VPN instalate pe laptopurile și telefoanele lor, puteți dormi mai ușor noaptea.

„Business” de Dmitry Ilyinov autorizat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 74

Adblock
detector