Cel mai bun VPN pentru Netflix France (Netflix francez), astfel încât să puteți viziona peste hotare

netflix franceza 2

Cererea de VPN-uri care deblochează versiunea americană Netflix este mai mare decât orice altă țară, dar asta nu înseamnă că SUA Netflix are singurul catalog de emisiuni TV și filme care merită deblocat. Alte țări precum Franța au propriul conținut, o mare parte din acestea nu pot fi găsite în alte țări, chiar și în SUA. Arhiva Netflix France include spectacole franceze precum Marsilia, Braquo, Engrenages și Wakfu, precum și conținut în limba engleză care nu poate fi găsit în SUA precum Fargo, Penny Dreadful, Modern Family și Big Bang Theory.

Vom acoperi VPN-urile în mai multe detalii, dar dacă nu doriți să citiți articolul complet, iată care sunt alegerile noastre de top:

 1. ExpressVPN Servere super rapide situate în Franța, care pot debloca cu ușurință Netflix-ul francez și majoritatea altor conținut de streaming. Caracteristici de confidențialitate și securitate și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 2. NordVPN O opțiune bugetară care deblochează Netflix-ul francez. Vitezele de streaming decente, fără compromisuri de confidențialitate sau securitate.
 3. PrivateVPN Rețea mică, totuși, capabilă să deblocheze Netflix France la viteze bune de streaming.

Pentru francezii care călătoresc în străinătate, Netflix France adaugă opțiuni pentru subtitrare și dublare în franceză.

Dar abonații francezi care încearcă să acceseze Netflix France din afara țării sunt redirecționați automat la versiunea locală a site-ului și se limitează la catalogul de emisiuni și filme din țara respectivă. Pentru a accesa Netflix France, aveți nevoie de o adresă IP franceză. O adresă IP este un șir unic de numere și puncte pe care Netflix le utilizează pentru a identifica dispozitivul și locația sa.

Cel mai bun mod de a obține o adresă IP franceză este să vă conectați la un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație aleasă. Prin conectarea la un server VPN din Franța, de exemplu, adresa dvs. IP reală va fi mascată de adresa IP a serverului francez.

Din păcate, Netflix a blocat accesarea majorității serverelor VPN în biblioteca sa în 2016, când serviciul a devenit global. Dacă încercați să vizionați Netflix francez în timp ce sunteți conectat la un server VPN cu listă neagră, veți primi următorul mesaj de eroare:

Oups, un problem is survenu … Erreur de streaming. Semble que you useiez un proxy ou un débloqueur. Veuillez désactiver ces services et réessayer.

Sau, în engleză:

„Whoops, ceva nu a mers … Eroare în streaming. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. “

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix France

Acum doar o serie de VPN-uri sunt capabile să ocolească eroarea de proxy Netflix în Franța. Am tratat următoarea listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix France pe baza următoarelor criterii:

 • Funcționează servere în Franța care deblochează Netflix
 • Viteze rapide și fiabile pentru streaming HD fără întreruperi
 • Standarde stricte de securitate și politică de confidențialitate
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți
 • Suporta mai multe tipuri de dispozitive
  5 cele mai bune VPN-uri pentru hotspot-uri publice pentru protejarea vieții private

Rețineți că aceste VPN-uri au fost testate pe un browser web desktop și nu vă garantăm că vor funcționa în aplicația Netflix pentru console mobile și streaming media.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Unul dintre lui ExpressVPN două teste de la Paris au deblocat cu succes Netflix France în testele noastre. Furnizorul premium, de asemenea, deblochează SUA și Marea Britanie Netflix, printre unele posibile. ExpressVPN a fost în mod constant unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Netflix peste tot. Toate serverele sunt optimizate pentru a vă oferi viteză maximă și stabilitate, suficient pentru a transmite Netflix în HD fără buffering.

Standardele de criptare sunt cele mai puternice de pe piață, având criptarea AES de 256 biți și secretul perfect perfect. Compania nu înregistrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și nici adresa dvs. IP reală. Asistența în direct pentru clienți este disponibilă 24/7. Un singur abonament vă oferă până la trei dispozitive simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Cel mai bun interpret în testele noastre pentru deblocarea Netflix France
 • Serverele din Paris sunt excelente pentru streaming în calitate HD
 • Funcții de securitate de înaltă calitate și nicio politică de jurnal nu vă protejează confidențialitatea
 • Aplicațiile sunt intuitive și ușor de utilizat
 • Personalul de asistență pentru chat-uri în direct 24 de ore din 24 este la bal

Contra:

 • Poate conecta doar 3 dispozitive în același timp

MAI BUN VPN PENTRU FRANȚA NETFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Deblochează în mod fiabil conținutul Netflix din Franța și cele mai multe servicii de streaming cu viteze excepționale pentru vizualizarea HD fără buffer. Securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN ar putea fi VPN-ul care deblochează Netflix în mai multe țări decât oricare alta. A ocolit cu succes eroarea de proxy a Netflix France în testele noastre. Compania operează peste 1.100 de servere la nivel global. Ar trebui să le găsiți suficient de rapid pentru a transmite fluxuri în definiție înaltă, iar stabilitatea nu este o problemă. NordVPN deblochează de asemenea Netflix SUA, Marea Britanie, Australia, Italia, India, Olanda și Germania.

  Cum să vă asigurați permisiunile pentru aplicațiile Android

Compania cu sediul în Panama nu păstrează nicio informație despre modul în care utilizați VPN sau pentru ce îl utilizați, așa cum este prevăzut în politica sa cu jurnalele zero. Standardele de criptare sunt actualizate și suficient de puternice pentru a nu ține cont de hackeri și ISP-ul tău. Un abonament unic vă permite să vă conectați până la șase dispozitive în același timp.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Un bun echipaj care funcționează bine cu Netflix-ul francez. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Pro:

 • Netflix Franța deblocat în timpul testării la viteze bune pentru streaming HD
 • Alegerea bugetului care deblochează și cele mai populare site-uri de streaming
 • Oferă conexiuni criptate sigure, în permanență
 • 24/7 suport pentru chat live oferit

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este puțin greoaie
 • Capabil să selecteze doar o locație a serverului, nu orice servere specifice

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un relativ nou venit în industria VPN, dar această stea în creștere se dovedește deja a fi un deblocator capabil al serviciilor de streaming. Am putut debloca Netflix France când am fost conectat la VPN fără probleme. În ciuda unei rețele mult mai mici de servere, PrivateVPN oferă unele dintre cele mai rapide viteze de descărcare din business. De asemenea, am putut debloca Netflix SUA și Netflix Italia, printre altele.

Securitatea este, de asemenea, puternică. Veți obține criptare de neșansat, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS toate încorporate în aplicații. Nu sunt stocate jurnalele de activitate ale utilizatorilor pe serverele companiei. Puteți conecta până la cinci dispozitive în același timp la un singur abonament.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Rețea mică și în creștere, care deblochează franceza Netflix la viteze bune
 • Obținerea popularității pentru o listă tot mai mare de site-uri pe care le deblochează
 • De asemenea, deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Nu are un chat live 24/7
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
  Cel mai bun VPN pentru Pandora în 2023 și cum să asculți în străinătate

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează Netflix francez. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Netflix France?

Șansele de a găsi un serviciu VPN gratuit care vă permite să accesați Netflix France sunt foarte slabe. Este foarte puțin probabil ca un serviciu VPN gratuit să dispună de resurse pentru a combate interzicerea proxy-ului Netflix.

Vă recomandăm să evitați așa-numitele VPN-uri „gratuite”. Mulți dintre ei exploatează utilizatorii prin extragerea datelor de navigare, injectând cookie-uri de urmărire în browserele lor și introducând reclame pe paginile web. Adesea vând datele utilizatorilor către terți, de regulă companii de publicitate.

VPN-urile gratuite tind, de asemenea, să vă placă datele, să restricționeze lățimea de bandă și să aibă o selecție de server mult mai mică. Prea frecvent, acestea transportă programe malware care pot fura date sau deteriora dispozitivul.

VPN-uri care nu funcționează cu Netflix France

Am enumerat toate VPN-urile despre care știm că funcționează cu Netflix francez. Marea majoritate a altora nu va lucra. Iată câteva pe care le-ar putea găsi în căutarea dvs., dar în ciuda a ceea ce vă pot spune alte site-uri, acestea nu lucrează cu Netflix France încă din momentul scrierii.

 • VyprVPN
 • Buffered
 • IPVanish
 • PureVPN
 • LiquidVPN
 • SaferVPN
 • Acces la internet privat (PIA)
 • HideMyAss (HMA)
 • Zenmate

VPN nu funcționează cu Netflix? Incearca asta

Dacă ați achiziționat un abonament de la unul dintre furnizorii VPN pe care i-am recomandat mai sus, dar totuși primiți eroarea de proxy Netflix, încercați pașii următori.

 1. Deconectați-vă din toate conturile Google de pe dispozitiv, inclusiv Chrome dacă îl utilizați. Adresele IP din cache-ul Google vă pot dezvălui locația reală.
 2. Dezactivați toate serviciile de locație din browserul dvs. și de pe dispozitiv (GPS, etc). Dacă ați permis Netflix să vă cunoască locația în trecut, va trebui să o refuzați în setările browserului dvs..
 3. Ștergeți fișierele cookie, memoria cache și fișierele temp. Aflați cum puteți șterge memoria cache aici și cum puteți șterge cookie-urile aici.
 4. Dezactivați IPv6 pe dispozitivul dvs. Această opțiune poate fi găsită de obicei undeva în setările rețelei. Este posibil să fie nevoie să reporniți dispozitivul după.
 5. Deconectați și reconectați-vă la locația serverului selectat pentru a obține o nouă adresă IP.
 6. Schimbați fusul orar al dispozitivului în zona de servicii a furnizorului și ajustați ora la ora locală. Pentru Franța, fusul orar este UTC + 1.
 7. Dacă sunteți conectat la o rețea wifi și aveți acces la router, redenumiți numele de rețea wifi (SSID). Adăugați „_nomap” la sfârșit (fără ghilimele). De exemplu, „compareitech_nomap”. Aceasta va renunța la rețeaua dvs. din serviciile de geolocalizare Google. Va trebui să vă reconectați dispozitivul la noua rețea pentru a redobândi accesul la internet.

About the author

Comments

 1. ța. Cu servere rapide și fiabile în Franța, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru cei care doresc să acceseze conținutul exclusiv de pe Netflix France. În plus, oferă caracteristici de securitate și confidențialitate de top, precum și asistență rapidă și competentă pentru clienți. Cu toate acestea, prețul său poate fi mai mare decât alte opțiuni de pe piață.

  2. NordVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.NordVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  NordVPN este o opțiune mai accesibilă pentru cei care doresc să acceseze Netflix France. Cu servere în Franța și viteze decente de streaming, NordVPN poate debloca cu ușurință conținutul exclusiv de pe Netflix France. În plus, oferă caracteristici de securitate și confidențialitate solide, fără compromisuri. Cu toate acestea, unele recenzii ale utilizatorilor au raportat probleme cu asistența pentru clienți.

  3. PrivateVPN
  Ianuarie 2023
  Aplicații disponibile: PC, Mac, IOS, Android, Linux
  Site-ul: http://www.PrivateVPN.com
  Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

  PrivateVPN este o rețea mică, dar capabilă să deblocheze Netflix France la viteze bune de streaming. Cu servere în Franța și caracteristici de securitate și confidențialitate solide, PrivateVPN este o opțiune bună pentru cei care doresc să acceseze conținutul exclusiv de pe Netflix France. Cu toate acestea, asistența pentru clienți poate fi mai lentă decât alte opțiuni de pe piață.

  În concluzie, deși cererea de VPN-uri care deblochează versiunea americană Netflix este mare, există și alte țări cu conținut exclusiv care merită accesat. Pentru a accesa Netflix France, aveți nevoie de o adresă IP franceză, pe care o puteți obține prin conectarea la un VPN. Cele mai bune opțiuni pentru Netflix France sunt ExpressVPN, NordVPN și PrivateVPN, fiecare având propriile sale avantaje și dezavantaje.

Comments are closed.