Cel mai bun VPN pentru torrenting în funcție de utilizatorii Reddit (gratuit și plătit)

Cel mai bun VPN pentru torrenting în funcție de utilizatorii reddit

Dacă există un lucru pe care Redditorii îl plac mai presus de toate, este confidențialitatea. Designul Reddit accentuează anonimatul utilizatorilor săi, necesitând foarte puține informații pentru a se înscrie. Nu ar fi de mirare, așadar, că mulți Redditori, și în special cei care torrentează, folosesc și recomandă și VPN-urile (Rețele private virtuale). Deși există peste 100 de VPN-uri pe piață, utilizatorii Reddit recomandă doar o mică mână din ele.

reddit torrent vpnsSursa: Reddit

Am revărsat mai multe forumuri populare în rândul Redditorilor care torrentează, căutând să răspundă la o întrebare simplă: Care este cel mai bun VPN pentru torrenting, potrivit utilizatorilor Reddit? Redditorii au unele VPN-uri pe care le adoră (și unele le urăsc), dar pentru torrenting, există un câștigător clar.

TL; DR: NordVPN este cel mai atrăgător de pe Reddit

Dacă căutați pe Reddit, veți găsi probabil VPN-uri diferite menționate aici sau acolo. Cu toate acestea, serviciul despre care se vorbește despre cel mai pentru torrenting este NordVPN.

reddit torrent vpns nordvpnSursa: Reddit

Asta nu înseamnă că este singurul serviciu VPN disponibil în acest moment de către utilizatorii Reddit. Accesul la internet privat (PIA) și Mullvad sunt menționate destul de frecvent printre Redditorii care torrentează. Cu toate acestea, analiza noastră despre forumurile Reddit, populară printre utilizatorii torrenți, consideră că NordVPN este cel mai des menționat și cu un număr mare de recomandări pozitive din partea utilizatorilor actuali.

De ce alege NordVPN pentru torrenting?

Serviciul oferă peste 5500 de servere în 60 de țări. Orice server poate fi utilizat tehnic pentru torrent, totuși NordVPN este unic în oferirea serverelor dedicate P2P. Aceste servere ajută la maximizarea vitezei de descărcare, menținând în același timp un nivel preconizat de securitate a rețelei. 

reddit torrent vpns nordSursa: Reddit

NordVPN oferă, de asemenea, protejarea utilizatorilor împotriva descoperirii, cu o politică strictă fără jurnalele. Niciuna din activitatea dvs. online prin intermediul serviciului nu este menținută.

Cel mai important, NordVPN se integrează bine cu clienții torrenți pentru a vă ajuta să vă asigurați și să vă mențineți anonimatul în rețelele torrent. Serviciul îți maschează adresa IP prin conectarea la serverele sale sigure printr-un tunel VPN privat. De asemenea, menține caracteristici, cum ar fi un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS, pentru a vă asigura că locația dvs. reală nu se scurge în timp ce sunteți conectat la VPN.

NordVPN include chiar și o caracteristică care vă permite să selectați aplicații specifice pe care să le acoperi cu comutatorul de ucidere. Acest lucru va bloca accesul la internet la aplicațiile pe care le specificați (cum ar fi un client torrent) dacă ceva nu merge bine cu VPN-ul dvs..

reddit torrent vpns nordSursa: Reddit

NordVPN reunește mai multe tehnologii cheie care vă ajută să ofere viteze mari de descărcare pentru torrenting. Drept urmare, acesta a devenit foarte favorizat în rândul utilizatorilor Reddit care torrentează (și care nici nu își exprimă timid favoarea pentru asta).

reddit torrent vpns nordvpnSursa: Reddit

Acestea fiind spuse, NordVPN are defectele sale de a torrenting. Testele noastre de viteză actualizate regulat au descoperit că NordVPN nu este cel mai rapid VPN de pe bloc. Cu toate acestea, vitezele variază și puteți crește viteza medie utilizând un server mai aproape de locația dvs. reală și alegând un server mai puțin aglomerat

De asemenea, ocazional, veți vedea că unii Redditori critică VPN-uri mai mari, cum ar fi NordVPN, pentru că nu oferă redirecționarea porturilor. Vom discuta mai jos despre redirecționarea portului. Cu toate acestea, rețineți că, în timp ce redirecționarea porturilor vă poate crește viteza de descărcare, vă face și conexiunea mai puțin sigură. 

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

Am auzit că NordVPN se ocupă cu minerirea datelor. E adevarat?

Pentru a risipi aceste zvonuri: NordVPN nu extrage datele, în ciuda zvonurilor false care circulă pe Reddit. Compania s-a apărat pe blogul său, în timp ce cercetările independente au confirmat că compania nu a fost implicată în activități nefaste cu datele utilizatorilor. La fel, zvonurile sunt greu de omorât pe Reddit, deși mulți utilizatori Reddit încearcă tot posibilul să se asigure că acest zvon anume moare.

reddit torrent vpns nordvpnSursa: Reddit

Alți VPN Redditorii iubesc pentru torrenting

NordVPN poate fi cel mai discutat și mai dezbătut VPN VPN pentru torrenting, dar nu este singura opțiune. Accesul la internet privat (PIA), Mullvad, Windscribe și TorGuard sunt mențiuni de onoare. Am constatat că atunci când subiectele VPN torrent apar pe Reddit, fiecare dintre acestea sunt adesea recomandate ca alternative NordVPN și tind să primească feedback pozitiv și voturi..

Redditorii adoră caracteristicile PIA cu costuri reduse și confidențialitate verificate

Accesul la internet privat este unul dintre cei mai mari și mai vechi furnizori de VPN. Alături de NordVPN și ExpressVPN (care este foarte favorizat pentru deblocarea serviciilor de streaming), acest serviciu are mii de servere disponibile în zeci de țări.

Mai precis, PIA are servere de mare viteză în peste 30 de țări, cu peste 3.300 de servere. De asemenea, are o politică strictă fără jurnaluri, criptare AES-256, protecție împotriva scurgerilor DNS, viteze rapide și lățime de bandă nelimitată. 

Serviciul a fost verificat în instanță de două ori, verificându-se că nu păstrează jurnalele și anonimizează complet datele utilizatorilor.

reddit torrent vpns acces internet privat piaSursa: Reddit

Din fericire, PIA se integrează cu clienții torrenți populari pentru a vă asigura securitatea anonimatului în rețea, chiar dacă aplicația sau conexiunea dvs. la internet eșuează.

reddit torrent vpns pia acces la internet privatSursa: Reddit

Dacă aveți absolut nevoie de redirecționarea portului cu opțiunea dvs. VPN, PIA este o alternativă bună și populară la NordVPN. Serviciul oferă, de asemenea, instrucțiuni despre modul de configurare a redirecționării portului în timp ce este conectat la serverele sale VPN.

Redditorii adoră viteza lui Mullvad

În comparație cu Accesul la internet privat și NordVPN, Mullvad poate părea un concurențel mic. Cu mai mult de 400 de servere în mai puțin de 40 de țări, nu are la fel de multe resurse din care să alegeți. Cu toate acestea, compania menține standarde înalte de confidențialitate și securitate și chiar utilizează conturi numerotate care nu au informații personale de identificare. Mullvad este, de asemenea, unul dintre singurii furnizori VPN care vă permit să plătiți discret cu numerar fizic, reducând amprenta de identitate disponibilă. 

Ca și în cazul celorlalte servicii, Mullvad are o politică strictă fără jurnale și standarde de criptare de grad militar. Din păcate, Mullvad nu are un comutator de ucidere (pe care îl veți găsi cu NordVPN sau PIA). Compania oferă câteva instrucțiuni pe site-ul său pentru a obține unul, dar dacă doriți un pachet complet, este posibil ca Mullvad să nu ofere exact ceea ce aveți nevoie.

reddit torrent vpns mullvadSursa: Reddit

Ca și în cazul PIA, Mullvad permite, de asemenea, redirecționarea porturilor folosind serviciul său. Serviciul oferă, de asemenea, instrucțiuni pentru redirecționarea porturilor prin serverele sale.

Redditorii adoră prețul și viteza Windscribe

Un lucru pe care tindem să-l recomandăm (și să explicăm mai detaliat mai jos) este VPN-urile gratuite. Cu toate acestea, există întotdeauna câteva excepții de la regulă și aceasta include Windscribe. Acest serviciu are o opțiune gratuită și plătită. După cum vă așteptați, opțiunea gratuită are plachete de date: 2 GB pe lună sau 10 GB pe lună dacă le oferiți adresa dvs. de e-mail și alte informații. 

reddit torrent vpns parbrizSursa: Reddit

Windscribe nu este, de asemenea, cea mai sigură opțiune, dar oferă unele dintre caracteristicile necesare pentru a vă proteja în timp ce sunteți în torent. Este menționat în mod regulat pe Reddit de către cei care torrentează, cu puține observații negative despre asta pe care le-am putea găsi.

reddit torrent vpns parbrizSursa: Reddit

Serviciul oferă un comutator de ucidere și o redirecționare a porturilor pentru cei care trebuie să semene în timpul torentului. Dacă doriți o opțiune nelimitată, Windscribe oferă un plan anual cu costuri reduse, o opțiune „Construiți un plan” începând de la 1 USD pe lună și opțiunea de a achiziționa un IP static care acordă redirecționarea porturilor. De asemenea, veți avea acces la toate serverele și locațiile serverului Windscribe.

Redditorii adoră funcțiile TorGuard

Torguard nu este menționat la fel de des ca NordVPN sau PIA, dar atunci când se întâmplă, este de obicei postat ca o alternativă la acestea. Redditorii recomandă, în general, TorGuard pentru gama sa de caracteristici: un comutator de ucidere, standarde puternice de criptare, redirecționarea porturilor, o politică strictă fără jurnaluri și 3000+ servere în 50 de țări.

reddit torrent vpns torguardSursa: Reddit

Când acest VPN este recomandat, este deseori recomandat alături de Mullvad.

reddit torrent vpns torguardSursa: Reddit

TorGuard nu este cea mai ieftină opțiune disponibilă, dar serviciul este adesea disponibil cu coduri de reducere. 

Redditorii îi displace în mod universal și neîncrederea VPN-urilor gratuite

Alături de anonimat, utilizatorii Reddit tind să iubească economisirea de bani. Ca atare, subiectul VPN-urilor gratuite apare de fiecare dată. Cei noi la VPN tind să pună această întrebare și cu un motiv întemeiat. La urma urmei, dacă există opțiuni bine plătite pentru un produs, cu siguranță, există și opțiuni gratuite bune?

În cazul VPN-urilor, acest lucru nu este cazul.

reddit torrent vpns vpns gratuitSursa: Reddit

Deși vă pot economisi bani, VPN-urile gratuite vin cu limitări notabile care îi fac un substitut slab pentru o opțiune plătită. Acestea sunt, de asemenea, un coșmar de confidențialitate pentru torrenting, după cum a notat un utilizator Reddit:

reddit torrent vpns gratuitSursa: Reddit

Experiența acestui utilizator ajută un motiv esențial pentru a evita VPN-urile gratuite: tind să nu aibă protecții de confidențialitate adecvate.

Pe lângă acest lucru, VPN-urile gratuite au în mod obișnuit capacități de date reduse și lățime de bandă slabă, ceea ce le face inutilizabile pentru torentarea majorității lucrurilor. De asemenea, multe VPN-uri gratuite monetizează prin colectarea și vânzarea datelor utilizatorilor.

Ce este redirecționarea porturilor? Am nevoie de port forwarding către torrent?

În timp ce scurgi Reddit pentru sfaturi despre torrenting în siguranță și în siguranță, este posibil să parcurgi termenul „redirecționare port”. Cei mai mulți utilizatori cu torenți cu experiență de pe Reddit vor presupune că știți ce înseamnă acest lucru, astfel încât este posibil să aveți o perioadă dificilă pentru a obține o explicație clară pe forumurile Reddit.

În termeni simpli, redirecționarea portului creează o conexiune sigură între un dispozitiv și un alt dispozitiv la distanță. De exemplu, puteți utiliza redirecționarea portului pentru a vă conecta de la distanță la o cameră de securitate la domiciliu în timp ce sunteți departe de casă. Uneori, procesul se numește apelarea unui număr de telefon folosind o extensie - atunci când vă conectați la o rețea de la distanță, ajungeți la o locație exactă din rețeaua în loc să faceți implicit o anumită locație (sau un port). 

Legate de: Port forwarding și Port Triggering - Care sunt diferențele?

Cu toate acestea, redirecționarea porturilor este problematică pentru torrenting, deoarece ocolește firewall-ul pe care îl poate folosi serviciul dvs. VPN. Acest lucru face mai ușor să descoperiți identitatea dvs. reală în rețea. Astfel, în timp ce puteți obține viteze mai rapide, redirecționarea porturilor vă reduce și securitatea. De asemenea, firewall-urile VPN interferează în cea mai mare parte cu însămânțarea (partajarea) în rețea, în loc să lipsească (descărcați) din rețea.

Cu toate acestea, unele rețele de torrent vă vor pedepsi cu o reducere de viteză dacă nu semențați în timp ce descărcați torentele. În funcție de rețeaua de torrent pe care intenționați să o utilizați, poate fi necesar să utilizați un serviciu VPN cu redirecționare port, pentru a evita reducerea vitezei de descărcare.. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 98

Adblock
detector