Cele mai bune 3 VPN-uri pentru Etisalat (care încă funcționează)

Captură de ecran Etisalat homepage

Dacă sunteți în Emiratele Unite și încercați să accesați conținut care este interzis, veți primi următorul mesaj:

În prezent, accesul la acest site este blocat. Site-ul se încadrează în categoriile de conținut interzise ale Politicii de gestionare a accesului la internet a EAU.

Site-ul blocat în Emiratele Unite

Din păcate, Emiratele Arabe Unite au restricții de internet impuse de Autoritatea de Reglementare în Telecomunicații (TRA). VPN-urile sunt o metodă populară de a evita restricțiile de internet Etisalat și vă pot permite să deblocați Skype, precum și să vă conectați la Netflix SUA și alte servicii de streaming populare..

Dacă nu aveți timp să citiți restul acestei postări, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Etisalat:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru Etisalat! O rețea vastă de servere super rapide și sigure care pot debloca aproape orice din aproape peste tot. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Un furnizor veteran cu costuri reduse, cu o mulțime de servere care pot debloca Etisalat și mai multe conținut și servicii geo-restricționate.
 3. PrivateVPN Furnizor mai puțin cunoscut reușind să țină sub radarul cenzorilor. Viteze bune.

Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, o VPN redirecționează traficul dvs. de internet printr-un server VPN, criptând datele dvs. și ascunzând adresa dvs. IP. Prin urmare, un VPN nu este numai util pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, ci și pentru a vă proteja confidențialitatea și anonimatul online. in orice caz, Etisalat blochează de fapt majoritatea VPN-urilor, ceea ce face și mai dificil accesul la conținut restricționat.

Nu numai că un număr mare de conținut online este restricționat de Etisalat în Dubai și Emiratele Arabe Unite, majoritatea VPN-urilor sunt de asemenea blocate. Cercetările noastre au redus opțiunile la 3 VPN-uri. În momentul scrierii, aceste VPN-uri deblochează conținutul geore-restricționat atunci când folosesc Etisalat în Emiratele Arabe Unite (deși poate trebuie să experimentați cu câteva servere diferite). În special, am căutat VPN-uri care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Capabil să deblocheze conținut restricționat în Emiratele Unite
 • Servere localizate în țări din întreaga lume
 • Conexiuni de mare viteză pentru streaming de conținut HD
 • Securitate puternică, cu criptare AES de 256 biți și comutator de oprire
 • O politică fără jurnaluri, astfel încât activitatea dvs. online să rămână privată
 • Asistență pentru clienți (de preferință cu o chat live 24/7)

Cele mai bune VPN-uri pentru Etisalat (care încă funcționează)

De obicei, enumerăm un minim de 5 VPN, dar alegerile sunt foarte limitate în Emiratele Arabe Unite. Iată lista noastră cu cele mai bune 3 VPN-uri pentru Etisalat.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări cu EtisalatTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru Etisalat și Emiratele Arabe Unite. De fapt, am considerat că este un VPN ideal pentru a fi folosit în întreaga lume. Cu peste 2000 de servere în 94 de țări, ExpressVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere din jur. Acest lucru înseamnă că veți putea debloca conținutul geo-restricționat nu numai în Emiratele Unite, ci și pe placul SUA, Regatul Unit și Japonia. Am găsit conexiuni ExpressVPN cu o viteză constantă, ceea ce face din aceasta un VPN excelent pentru streaming de videoclipuri de calitate HD, fără tamponare sau decalaj.

Unele dintre site-urile și serviciile pe care ExpressVPN le poate debloca pe Etisalat includ Netflix, Amazon Prime, Skype și WhatsApp. Accesarea conținutului geo-restricționat în Emiratele Arabe Unite este rapidă și ușoară datorită aplicațiilor prietenoase pentru ExpressVPN. Pur și simplu selectați o locație și veți fi conectat la un server VPN în câteva secunde. Dacă întâmpinați probleme cu Etisalat sau într-adevăr în deblocarea oricărui site web sau aplicație, puteți contacta întotdeauna asistența ExpressVPN. Există o funcție de chat în direct pe care ne-am testat noi înșine și am considerat că este excelent.

Securitatea online este întotdeauna importantă, în special în țările cu consecințe legale pentru accesarea conținutului considerat necorespunzător sau ilegal. ExpressVPN are criptare AES pe 256 biți - unul dintre cele mai utilizate standarde de criptare. De asemenea, este importantă caracteristica comutatorului de oprire care împiedică expunerea datelor dvs. în cazul în care conexiunea VPN scade. În sfârșit, ExpressVPN are protecție împotriva scurgerilor DNS și nu păstrează nicio legătură de identificare sau jurnal de activitate a utilizatorilor săi.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, este unul dintre puținele VPN-uri care oferă aplicații pentru Linux și routere. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome, Firefox și Safari. ExpressVPN MediaStreamer simplifică utilizarea ExpressVPN în console de jocuri, Apple TV și Amazon Fire TV.

Pro:

 • Deblochează o mulțime de servicii de streaming populare
 • Vitezele de conectare rapide și consistente
 • Servere în 94 de țări
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori
 • Securitate generală excelentă cu criptare

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ETISALAT: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Oferă viteze rapide pentru descărcare și streaming și este excelent pentru deblocarea conținutului din Emiratele Unite, inclusiv Netflix și Skype.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNFuncționează cu EtisalatTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este unul dintre foarte puține VPN-uri care lucrează cu Etisalat în Emiratele Arabe Unite. Probabil cel mai mare punct de vânzare al NordVPN este faptul că are o rețea imensă de servere. Cu peste 5.000 de servere din 62 de țări, acest VPN vă permite să deblocați conținutul geore-restricționat din întreaga lume. NordVPN vă poate ajuta să accesați Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Skype și multe altele. În afară de a avea o mulțime de servere din care să alegeți, NordVPN este foarte rapid, dar și consecvent. Într-adevăr, NordVPN promite 99% uptime pentru server.

Acest VPN este ideal pentru familii, deoarece puteți utiliza un singur cont pe până la 6 dispozitive în același timp. Pe lângă faptul că oferă o valoare foarte bună, NordVPN are aplicații care răspund și ușor de utilizat. În afară de opțiunea „Conectare rapidă”, puteți naviga pe servere după țară. Există chiar și opțiunea de servere specializate care includ Onion Over VPN și Double VPN. NordVPN bifează toate casetele atunci când vine vorba de securitate cu criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, comutator de ucidere și politică fără jurnal.

Puteți descărca aplicații NordVPN pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Rețea uriașă de peste 5.000 de servere
 • Conexiuni rapide și fiabile
 • 6 dispozitive se pot conecta printr-un singur cont
 • Securitate puternică, fără o politică fără jurnale

Contra:

 • Unele servere nesigure

Scorul nostru:

4.5 din 5

SECURITATE EXCELENTĂ: NordVPN oferă funcții excelente de securitate, are o rețea uriașă de servere la nivel mondial și poate fi utilizat pe până la 6 dispozitive simultan.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. PrivateVPN

PrivateVPNFuncționează cu EtisalatTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor VPN mai mic care încă funcționează bine cu Etisalat. În ciuda faptului că au o rețea mai mică de aproximativ 100 de servere, acestea sunt situate în întreaga lume într-o impresionantă 57 de țări. PrivateVPN a găsit în mod constant modalități de combatere a măsurilor anti-VPN. Ca atare, puteți utiliza PrivateVPN pentru a debloca Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Skype și altele. Ceea ce ne place cel mai mult la PrivateVPN este că oferă viteze foarte rapide. Am reușit să facem flux în 1080p fără nici un fel de tamponare.

Vă putem recomanda PrivateVPN atât pentru începători, cât și pentru utilizatori VPN mai experimentați. Acest lucru se datorează faptului că aplicațiile acestui VPN oferă meniuri simple și avansate. Puteți pur și simplu să faceți clic și să vă conectați la un server sau să explorați diversele setări oferite. PrivateVPN poate fi utilizat simultan pe 6 dispozitive diferite, permițându-vă să securizați totul de la laptop la mobil. Vorbind despre securitate, PrivateVPN este sigur de utilizat, deoarece oferă un nivel ridicat de criptare (AES de 256 biți), o caracteristică de comutație de ucidere și oferă protecție împotriva scurgerii DNS. PrivateVPN afirmă, de asemenea, că are o politică de înregistrare zero a datelor.

PrivateVPN oferă aplicații pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android și iOS.

Pro:

 • Performanță foarte rapidă și consistentă
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video etc
 • Permite până la 6 dispozitive pe un singur cont
 • Securizați VPN cu criptare AES de 256 biți

Contra:

 • Mai puține servere decât multe VPN-uri
 • De obicei, chat-ul live nu este disponibil

Scorul nostru:

4.5 din 5

VITEZE FAST: PrivateVPN oferă viteze rapide pentru streaming HD, deblochează Netflix și Skype și are o politică de înregistrare zero a datelor.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Este legal să folosiți un VPN în Emiratele Arabe Unite?

Este legal să folosești o VPN în Emiratele Arabe Unite, în ciuda măsurilor anti-VPN implementate de furnizorii de servicii de internet, cum ar fi Etisalat. Emiratele Arabe Unite are de fapt legi legate de utilizarea VPN-urilor. Intr-adevar, Legea Emiratelor Unite spune că o VPN este ilegală numai dacă este folosită pentru a comite o infracțiune.

Autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor (TRA) este responsabilă pentru cenzurarea internetului în Emiratele Unite. Conținutul interzis în EAU este:

orice conținut care jignește, este contestabil sau este contrar interesului public, moralității publice, ordinii publice, securității naționale publice, moralității islamice sau este altfel interzis de orice lege, reglementare, procedură, ordine sau cerință a EAU aplicabile ...

Câteva exemple de conținut interzis includ:

 • Site-uri VoIP, cum ar fi Skype
 • Pornografie și nuditate
 • Frauda, ​​înlocuirea și phishingul
 • Droguri și substanțe care afectează mintea
 • Jocuri de noroc și activități similare (pariuri, loterie, jocuri electronice)
 • Discriminare, rasism și dispreț față de religie

Puteți citi mai multe despre utilizarea unui VPN în ghidul nostru pentru cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite.

Pot folosi un VPN gratuit cu Etisalat?

Nu, nu veți putea utiliza o VPN gratuită cu Etisalat din cauza blocării VPN extinse a companiei. Există o serie de motive pentru care vă sfătuim să utilizați VPN-uri gratuite, în special în Emiratele Arabe Unite:

 1. Marea majoritate a VPN-urile gratuite nu vor lucra pur și simplu cu Etisalat care blochează VPN-urile în mod regulat. Într-adevăr, dacă încercați să accesați servicii VoIP, cum ar fi Skype, veți avea nevoie de o VPN de calitate pentru a trece de blocurile implementate de guvernul EAU.
 2. VPN-urile gratuite au mult mai puține servere. Acest lucru face ca deblocarea conținutului din alte țări să fie mai dificilă. În schimb, cele mai bine plătite VPN-uri au mii de servere în întreaga lume, adesea în zeci de țări.
 3. Cu mai puține servere și mai multe persoane care încearcă să utilizeze serviciul, VPN-urile gratuite suferă adesea de performanțe slabe. Ca atare, veți găsi videoclipuri în flux, iar apelurile video vor fi dificile din cauza memorarii și a întârzierii.
 4. Un VPN ar trebui să vă îmbunătățească securitatea online. VPN-urile gratuite nu oferă atât de multe funcții de securitate ca VPN-uri plătite. Cel puțin, ar trebui să căutați un VPN care folosește criptarea AES de 256 biți, are protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator automat.
 5. Nu în ultimul rând, dar cu siguranță, VPN-urile gratuite păstrează adesea jurnalele datelor și activității dvs.. Acest lucru este deosebit de riscant în țări precum Emiratele Arabe Unite, unde accesul la conținut care este considerat inadecvat sau ilegal poate avea consecințe legale. Din acest motiv, vă sfătuim să alegeți un VPN fără o politică fără jurnal.

VPN nu lucrează cu Etisalat? Incearca asta

Am considerat că ExpressVPN este de departe cel mai de încredere VPN din Emiratele Unite. Cu toate acestea, chiar și acest furnizor se poate lupta ocazional să lucreze cu Etisalat. Am contactat echipa ExpressVPN pentru câteva sfaturi de depanare. Dacă VPN-ul dvs. nu lucrează cu Etisalat, încercați acest lucru:

 1. Lăsați protocolul pe Automatic.
 2. Încercați să vă conectați la oricare dintre locațiile serverului din Marea Britanie sau SUA.
 3. Conectarea poate dura mai mult decât de obicei (până la un minut sau mai mult uneori), dar acest lucru este normal.
 4. Încercați alte câteva locații ale serverului dacă pasul de mai sus eșuează.
 5. Ca ultimă soluție, treceți protocolul la L2TP și apoi încercați să vă conectați din nou. Nu sfătuim utilizatorii să folosească întotdeauna L2TP, dar ar putea funcționa în Emiratele Arabe Unite.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca materialele protejate prin drepturi de autor fără permisiune. Dacă nu sunteți clar despre ramificările legale, atunci este mai bine să discutați cu un avocat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Adblock
detector