Cele mai bune 5 VPN-uri pentru IPTV în 2020 pentru streaming rapid și privat de oriunde

Cele mai bune VPN-uri pentru IPTV

IPTV sau eunternet protocol TELEvision, este un termen umbrelă utilizat, de obicei, pentru a descrie un serviciu video care transmite fluxuri TV live pe internet. Furnizorii de IPTV oferă zeci sau chiar sute de canale live la un preț mic lunar. Canalele sunt de obicei aceleași cu cele pe care le-ați obține pe TV terestru, TV prin cablu sau TV prin satelit, dar strict pe internet.

Majoritatea serviciilor IPTV legitime sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate doar dintr-o anumită țară. Dacă sunteți în afara țării și încercați să transmiteți IPTV, fluxul ar putea fi blocat. Conectarea la un VPN din țara potrivită va debloca fluxul în timp ce călătoriți în străinătate.

De asemenea, un VPN vă va împiedica furnizorul de servicii de internet și alte terțe părți să monitorizeze ceea ce vizionați online. Unele ISP-uri accelerează viteze de internet pentru utilizatorii care vizionează videoclipuri. Un VPN îi împiedică să poată distinge și discrimina împotriva tipurilor specifice de date și de utilizare a internetului.

Există peste 300 de servicii VPN, dar foarte puțini oferă viteza, protecțiile de confidențialitate și compatibilitatea cu serviciile de streaming și IPTV pentru a face lista noastră.

Ne vom arunca în fiecare VPN recomandat în detaliu, dar pentru cei care doresc un rezumat, acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru IPTV:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru IPTV. Vitezele rapide și caracteristicile excelente de confidențialitate fac din acest VPN un favorit al celor care doresc să acceseze servicii de streaming de oriunde, torrent sau pur și simplu să rămână sigur pe wifi public. Include o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Un VPN low-cost cu viteze rapide și caracteristici bune de securitate.
 3. NordVPN Funcții puternice de securitate și confidențialitate. Funcționează bine pentru streaming video în siguranță.
 4. IPVanish Vitezele bune și funcțiile de confidențialitate fac ca acest VPN să fie popular în rândul torrenterilor și utilizatorilor Kodi.
 5. PrivateVPN Un nou intrat pe piața VPN care funcționează bine cu serviciile de streaming.

IPTV vă oferă acces la emisiunile de televiziune de pe internet. Dacă doriți să transmiteți fluxul video pe internet și să vizionați emisiuni în direct în HD, atunci chiar nu vă puteți permite să permiteți nimic să încetiniți conexiunea. Când accesați IPTV dintr-o altă țară, conexiunile pe distanțe lungi vor fi probabil mai lente și veți constata că serviciile de streaming video de peste mări blochează accesul imediat ce detectează că vă aflați într-o altă țară.

Cele mai bune VPN-uri pentru IPTV

Un VPN va rezolva problema obținerii blocurilor de acces internațional la conținut IPTV. in orice caz, nu orice serviciu VPN din lume va fi suficient de bun pentru a transmite video HD de calitate HD în timp real. Acestea sunt atributele cheie pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când selectați un serviciu VPN pentru a accesa video HD de la serviciile IPTV.

 •         Viteze rapide
 •         Servere din țările din care doriți să accesați televizorul
 •         Suport bun pentru clienți
 •         Service pentru dispozitive mobile
 •         Posibilitatea de a evita restricțiile regionale
 •         Păstrați-vă navigarea privată

Având în vedere criteriile de mai sus, am creat o listă cu cele mai bune cinci servicii VPN pentru IPTV de calitate HD:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează IPTVTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide servicii VPN de pe planetă. Acesta este cel mai important serviciu VPN din lume și a obținut această reputație obținând cele mai bune performanțe la fiecare atribut de care publicul general are nevoie de la un VPN. De exemplu, este cel mai bun serviciu VPN pentru acces gratuit la internet din China și alte țări în care internetul este puternic controlat. Compania are o rețea de server largă care are prezență în 94 de țări.

Acest VPN este foarte bun la ocolirea restricțiilor regionale impuse accesului la site-urile video și IPTV. VPN vă poate primi în biblioteca americană pentru Netflix din afara țării. De asemenea, poate obține acces transfrontalier la bibliotecile Netflix pentru Regatul Unit, Canada, și Germania. Puteți accesa Conținut Hulu atât pentru SUA, cât și pentru Japonia cu ExpressVPN și poți intra și tu Sky Go și Amazon Prime din străinătate cu acest serviciu VPN. De asemenea, compania este capabilă să intre în marile servicii TV de pe glob inclusiv BBC iPlayer.

Cerința pentru viteze mari pentru streaming HD nu prezintă o problemă pentru ExpressVPN și veți putea urmări IPTV fără întreruperi pentru tamponare sau pauze în transmisie de oriunde în lume.

Nu trebuie să fiți un guru tehnologic pentru a instala ExpressVPN, deoarece fișierul pe care îl descărcați de pe site-ul companiei va instala automat aplicația pentru dvs. ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, Linux, Amazon Fire și unele tipuri de router. Pentru seturile de top și alte routere, puteți instala serviciul VPN manual. De asemenea, compania oferă un MediaStreamer service, un instrument proxy care evită restricțiile regionale fără nicio criptare. Acest serviciu poate fi instalat atât pe Xbox, cât și pe dispozitive Amazon, set-top box-uri și routere. De asemenea, compania oferă versiuni de extensie a browserului VPN care se instalează pe Chrome, Firefox și Safari.

Dacă nu sunteți foarte bun cu tehnologia, Birou de asistență online non-stop va veni la îndemână. Compania este capabilă să rezolve rapid problemele și are o echipă de back-office formată din experți tehnici pentru a rezolva probleme cu adevărat complicate.

În general, clienții sunt foarte mulțumiți de serviciul ExpressVPN și compania îl știe. Acesta este motivul pentru care sunt pregătiți să ofere un Garanție de returnare de 30 de zile. Ai o indemnizație de trei conexiuni simultane la serviciu, deci este excelent pentru încărcarea VPN-ului pe router și pentru a-l opera pe dispozitivele mobile pentru când ați ieșit și.

Pro:

 • Transmitere IPTV de cea mai bună calitate de aproape oriunde
 • Funcționează peste 2.000 de servere în 94 de țări
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Faceți clic pe aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Suport pentru clienți live chat - 24/7

Contra:

 • Opțiuni avansate limitate pentru utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN pentru IPTV: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează IPTV și atinge calitatea video HD. Caracteristici excelente de confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks IPTVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost promoții viteze foarte bune pe conexiunile internaționale și asta face acest serviciu o alegere bună pentru streaming IPTV în HD. Aplicația pentru VPN se deschide cu un ecran de activitate. Una dintre activitățile prestabilite pe care le puteți selecta este streamingul video. După ce selectați această opțiune, aplicația se reconfigurează pentru a optimiza serviciul pentru acces la internet TV. CyberGhost vă poate intra în Netflix SUA bibliotecă din afara țării și vă poate aduce, de asemenea, în serviciile de streaming online ale postului TV de top.

Criptarea stabilită a sesiunii CyberGhost este foarte puternică. Asta face o opțiune bună pentru China și alte țări, precum Iranul și Arabia Saudită, unde guvernul monitorizează și blochează activitatea pe internet. din fericire, că securitatea nu încetinește conexiunile, deci aceasta este o alegere bună și pentru aplicații de telefonie și chat pe internet, precum și streaming video HD.

CyberGhost operează servere în 54 de țări și are un total de 204 servere din SUA. Aplicația vă permite să specificați o locație a orașului când vă conectați și Serverele americane ale CyberGhost sunt distribuite în 19 orașe. Asta vă va ajuta când transmiteți sporturi în format HD din SUA.

Aplicația pentru CyberGhost este cea mai elegantă de pe piață. Branding-ul companiei prezintă un fantomă de desene animate și o grafică cool, care apar în toate prezentările sale de pe site-ul său web chiar până în aplicație. Nu aveți nevoie de abilități tehnice pentru a instala aplicația. Trebuie doar să faceți clic pe un buton de pe site-ul web pentru a obține o descărcare, apoi faceți clic pe fișierul descărcat atunci când va apărea pe computer și apoi aplicația se va instala. Aplicația este disponibilă pentru calculatoarele care rulează ferestre, Mac OS X, și MacOS sisteme de operare. Dacă doriți să instalați VPN pe dispozitivul dvs. mobil, CyberGhost oferă aplicații pentru Android și iOS.

Dacă computerul dvs. are Linux sistemul de operare puteți utiliza în continuare VPN-ul CyberGhost, dar va trebui să îl instalați manual și să îl lansați de pe linia de comandă. Poti de asemenea instalați VPN-ul pe routerele intermitente. CyberGhost vă oferă o alocație de cinci conexiuni simultane iar o instalare a routerului contează ca doar una dintre acestea.

Site-ul CyberGhost include o bază de cunoștințe cuprinzătoare. Puteți contacta biroul de ajutor prin intermediul aplicației, printr-un formular de pe site-ul web CyberGhost sau direct prin e-mail.

Pro:

 • Alternativă low-cost pentru IPTV din străinătate
 • Operează o rețea de peste 3.000 de servere în 61 de țări
 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie, Hulu, BBC iPlayer și altele
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Nu funcționează în mod sigur în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este excelent pentru începători. Mare confidențialitate și securitate. Încredere cu IPTV în HD. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks IPTVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o alegere populară pentru cei din China care doresc să obțină fluxuri video IPTV din afara țării. Sistemul este foarte sigur și atât Snoopurile care aplică Marele Firewall din China nu vă vor putea bloca accesul la site-uri de peste mări. Aceasta este o veste deosebit de bună dacă ai un Netflix abonament, deoarece Netflix nu este în mod normal accesibil în Republica Populară.

Am testat performanța NordVPN cu Netflix și am constatat că vă poate intra în bibliotecile pentru Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Canada, Franţa, și India din afara acestor țări. Dacă vrei Hulu, puteți utiliza NordVPN pentru a intra în fluxurile video din SUA și Japonia. NordVPN vă poate intra ABC în SUA și ITV și Canal 4 în Marea Britanie chiar și atunci când sunteți în afara acestor țări.

Rețeaua de server NordVPN este foarte mare. Acesta operează un număr de 3.657 servere în 62 de țări. O problemă a aplicației NordVPN este însă că nu vă permite să specificați o locație a orașului - puteți alege doar o țară. Acest lucru poate prezenta o problemă atunci când încercați să preveniți oprirea serviciilor de streaming sport din SUA.

Poti conectați-vă la serviciul NordVPN de șase ori concomitent. Asta înseamnă că puteți instala clientul VPN pe o mulțime de dispozitive diferite și le puteți rula pe toate în același timp. Acest lucru este deosebit de generos având în vedere faptul că o instalare a routerului contează ca o singură conexiune în timp ce canalizează traficul către toate dispozitivele din casa ta. Nu există o aplicație de autoinstalare pentru routere wi-fi; trebuie să configurați VPN-ul manual pe ele. Cu toate acestea, site-ul NordVPN conține instrucțiuni detaliate despre instalarea sistemului pe 29 de tipuri de routere. Puteți configura și VPN-ul manual casete set-top și Linux calculatoare.

Când doriți să utilizați NordVPN pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS dispozitive, lucrurile devin mult mai ușoare, deoarece compania oferă aplicații de auto-instalare pentru aceste sisteme de operare. Dacă doriți să păstrați aplicațiile pe computer în afara tunelului VPN și să protejați doar traficul browserului, puteți opta pentru a utiliza funcția Extensia browserului NordVPN pentru Chrome sau Firefox în locul aplicației.

Biroul de ajutor al NordVPN nu este disponibil în direct. Cu toate acestea, echipa de asistență pentru clienți răspunde rapid la întrebările postate prin intermediul formularului de contact de pe site-ul web sau trimise direct acestora prin e-mail.

Pro:

 • Rețeaua mare de servere se întinde pe 60 de țări, funcționează excelent cu IPTV
 • Standarde excelente de securitate și criptare
 • Deblochează toate platformele de streaming majore, de ex. Netflix și Amazon Prime Video
 • Chiar funcționează bine în China și are în jurul blocurilor lor de site-uri străine
 • Opțiune de valoare excelentă pentru torrenting și streaming

Contra:

 • Aplicația și viteza pentru desktop nu sunt întotdeauna fiabile

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere de cea mai mare valoare. Un sistem universal, care funcționează bine cu IPTV în HD. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks IPTVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish oferă viteze în mod constant ridicate. De fapt, în testele noastre, IPVanish s-a dovedit a fi cel mai rapid furnizor dintre toate VPN-urile pe care le monitorizăm. Compania deține și administrează toată infrastructura proprie și a investit puternic în conexiuni de mare viteză. Aceasta este o alegere bună pentru un VPN pe care să îl canalizeze IPTV prin Kodi iar majoritatea canalelor TV majore din lume pot fi accesate pe internet cu medierea IPVanish. Aceste stații includ NBC și CBS în Statele Unite și ITV și Canal 4 în Regatul Unit. Dacă aveți Netflix, puteți intra în Netflix SUA bibliotecă din afara țării cu asistența IPVanish.

Dacă doriți să faceți fluxuri sportive din SUA, trebuie să aveți de unde să alegeți locațiile din țara respectivă, pentru a putea evitați serviciile pe care le impun televiziunile sportive când echipa locală joacă, să fie acasă sau în deplasare. IPVanish are servere în 17 orașe americane, astfel încât vă oferă o mulțime de oportunități de a părea să vă aflați într-un alt oraș decât cel din care provine echipa dvs. preferată. Compania are un total de 417 servere din SUA și prezență în 60 de țări la nivel mondial.

Aplicația pentru VPN funcționează bine pe dispozitivele mobile, deci dacă călătorești și te bazezi hotspoturi publice wifi pentru conexiunea dvs. la internet, puteți instala sistemul activat Android și dispozitive iOS. De asemenea, compania produce aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, și Amazon Fire. Puteți instala manual VPN IPVanish pe Linux calculatoare, routere intermitente, și casete set-top.

Compania acordă fiecărui client o indemnizație de cinci conexiuni simultane și dacă instalați sistemul pe routerul de acasă, acesta va acoperi toate dispozitivele de transmisie TV din casa dvs., considerând în același timp doar una dintre acele alocații de conexiune simultane..

Biroul de ajutor al IPVanish nu oferă chat live; cu toate acestea, site-ul web are un Baza completă de cunoștințe pentru a vă ajuta să remediați problemele și puteți contacta echipa de asistență pentru clienți printr-un formular de pe site.

Pro:

 • Nu există probleme în utilizarea aplicației Windows 10 în timpul testării
 • Viteze impresionante și conexiuni fiabile
 • Funcționează bine cu suplimentele Kodi pentru utilizatorii de telecomandă
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China
 • Nu acceptă Bitcoin

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. Gestionează bine mai multe conexiuni simultane. OK cu IPTV în HD. Funcționează în majoritatea locurilor, cu excepția Chinei. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks IPTVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Suedeză-based PrivateVPN a fost creat de entuziaștii și activiștii torturanți pentru libertatea internetului. Au făcut din confidențialitate o caracteristică importantă a serviciului. PrivateVPN este de asemenea bun pentru streaming TV în HD. Oferă viteze bune și are o aplicație ușoară, ușor de utilizat. Acest serviciu vă poate accesa Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Spania, Brazilia, Italia și Franța.  De asemenea, vă poate ajuta să accesați cele mai importante servicii de streaming online ale posturilor TV din lume.

Puteți utiliza serviciul PrivateVPN din China. Cu toate acestea, compania avertizează că serviciul său obișnuit OpenVPN este blocat acolo. Ele oferă cel mai rapid Sistem VPN L2TP pentru clienții care se află în spatele Marelui Firewall din China. Compania conduce servere din 55 de țări si are prezență în nouă orașe din SUA. Puteți specifica o preferință a orașului când vă conectați la serviciul VPN, astfel PrivateVPN vă va ajuta să obțineți întreruperi pe sistemele de streaming sport.

Aplicația de autoinstalare a PrivateVPN este disponibilă pentru ferestre, Mac OS X, macOS, iOS, și Android sisteme de operare. Trebuie să instalați VPN-ul manual Linux calculatoare și routere. O implementare a routerului contează ca o singură conexiune în timp ce acoperă toate dispozitivele din casa ta. In total, vi se permite șase conexiuni simultane la serviciu.

Nu vă faceți griji pentru că PrivateVPN are sediul în Suedia. Tot personalul de asistență vorbește engleză perfectă iar site-ul este foarte bine scris. Baza de cunoștințe a site-ului web ar trebui să vă poată ajuta cu probleme te-ai putea confrunta și poți obține asistență live pe site-ul web în timpul orelor de afaceri suedeze. Echipa de asistență pentru clienți este foarte competentă. În ultimă instanță, ei implementează un software de acces la distanță care permite unui tehnician să preia computerul dvs. și să rezolve orice problemă cu care s-ar putea confrunta.

PrivateVPN oferă tuturor clienților o garanție de returnare a banilor fără întrebări de 30 de zile.

Pro:

 • Obținerea unei reputații solide pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, inclusiv IPTV
 • Testele noastre au relevat viteze impresionante
 • Lista tot mai mare de site-uri de streaming pe care le poate debloca incluzând Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime

Contra:

 • O rețea mai nouă, care este în continuă creștere, deci mai puține servere pentru a alege
 • Chat-ul în direct nu este în permanență
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

Scorul nostru:

4.5 din 5

Viteze mari: PrivateVPN este ușor de utilizat. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Probleme de streaming IPTV

Deși s-ar putea să obișnuiți să transmiteți videoclipuri acasă sau pe dispozitivul mobil în timpul deplasării zilnice, este posibil să nu fi întâmpinat una dintre problemele majore ale accesului video online, care este problema blocurilor de acces internaționale..

Dacă căutați videoclipuri HD din străinătate, veți descoperi asta există mai multe opțiuni de divertisment acolo decât doar canalele TV obișnuite pe care le vizionați la televizor acasă. Singura problemă este că acele servicii video nu vă vor permite să accesați conținutul lor dacă nu locuiți în aceeași țară cu ele. Chiar și serviciile care necesită abonament nu vă vor permite să vizionați videoclipurile lor din străinătate. Așadar, s-ar putea să credeți că aceste mari companii de streaming de divertisment au decis să piardă pentru o mulțime de spectatori potențiali, doar din lene.

Există mai multe motive foarte bune pentru care serviciile de streaming video restricționează accesul la bibliotecile lor în funcție de țară. Cele două mari motive sunt legale. Sistemele de livrare video trebuie să cumpere conținutul lor. Producătorii de divertisment își vând drepturile de a-și arăta producțiile după țară. Așadar, diferite companii TV dețin drepturile de a arăta același show, dar în țări diferite. Companiile de radiodifuziune trebuie să se angajeze să restricționeze accesul la videoclipuri doar persoanelor localizate în țările care sunt înscrise în contract. Pentru a aplica această obligație, serviciile de streaming video blochează accesul de peste mări.

Al doilea motiv legal se referă la licențele de difuzare națională. Guvernele permit doar companiilor autorizate să afișeze divertisment în interiorul frontierelor lor. Nu numai asta, dar tot conținutul afișat într-o țară trebuie să fie aprobat de guvern. Această regulă se aplică în toate țările din lume, nu doar în țările stricte, cum ar fi Iranul sau Indonezia. Chiar dacă este posibil să vedeți același spectacol programat pentru difuzare în diferite țări, videoclipul disponibil în fiecare loc este diferit.

Radiodifuzorii și produsele de divertisment trebuie să își editeze conținutul respectă legile fiecărui județ. În unele cazuri, emisiunea ar putea fi atât de departe de ceea ce oricine are voie legală să arate într-o țară că pur și simplu nu este posibil să taie toate bucățile ilegale și nimeni nu va transmite acest spectacol în acel loc.. Serviciile de streaming video online pot fi trimise în judecată, iar angajații acesteia ar putea fi trimiși în închisoare dacă conținutul lor este afișat în locuri în care această modificare încalcă legile locale.

VPN-urile pot evita aceste restricții de acces. Deci, chiar dacă guvernul Chinei nu dorește să urmăriți documentarele americane, eforturile lor de a bloca fluxul video sunt anulate de protecția confidențialității pe care o oferă tunelul VPN securizat criptat..

Legate de: Cum deblochează site-urile de streaming video

VPN-uri de streaming video

Nu toate VPN-urile vă vor ajuta atunci când doriți să transmiteți fluxul video din străinătate. Tehnologia implicată în protejarea fluxurilor video, adaptarea serviciului ori de câte ori un serviciu TV își îmbunătățește tehnologia de blocare și asigurarea unei viteze adecvate pentru streaming video de înaltă calitate HD costă bani. Unele servicii VPN nici măcar nu încearcă să intre în servicii de streaming video care au restricții de acces dure. Site-urile TV online nu doar blochează accesul de peste mări, dar iau și toate măsurile disponibile pentru a detecta și bloca traficul VPN.

Un serviciu VPN gratuit sau foarte ieftin poate părea atractiv. Problema este că nu sunt deloc bune. Nu există nicio modalitate în care o companie autentică VPN să poată oferi un serviciu care să intre prin blocuri de acces și să poată transporta video HD fără să încarce.

Multe servicii VPN gratuite și ieftine nu sunt complet oneste cu utilizatorii lor. Își acoperă costurile și fac profit prin alte mijloace. De exemplu, unele așa-numite VPN-uri nu includ nicio criptare, ceea ce înseamnă că agenții de publicitate se află atunci când le numesc VPN-uri. VPN-urile gratuite și ieftine fac bani prin vânzarea informațiilor personale ale clienților lor. Alții injectează reclame plătite pe site-urile pe care utilizatorii le accesează și permiteți plătitorilor să plătească monitorizarea activităților clienților VPN. Există chiar și câteva „VPN-uri” care potrivesc lățimea de bandă a internetului utilizatorilor lor și vând această capacitate clienților plătitori - permițând altor persoane să-și orienteze traficul prin computer.

Deși puteți obține o listă de VPN-uri de la un motor de căutare, doar obținerea de nume de VPN-uri nu vă oferă acces la servicii competente pentru streaming video HD. Există sute de VPN-uri pe piață și foarte puține dintre ele sunt bune. Este nevoie de mult timp pentru a afla despre tehnologiile de comunicații și pentru a testa toate VPN-urile din lume. Acesta este motivul pentru care am scris acest articol despre cele mai bune VPN-uri pentru streaming IPTV în HD - pentru a vă economisi timp.

Furnizori IPTV

Iată o listă de zece furnizori IPTV populari.

Avertizare: a fost pusă sub semnul întrebării legalitatea multor servicii IPTV. Serviciile IPTV enumerate chiar mai jos par a fi legitimate la momentul scrierii, iar unele sunt chiar libere de utilizat. Cu toate acestea, veți găsi o listă de IPTV pe care trebuie să o evitați și în partea de jos a articolului nostru. Ca întotdeauna, vă rugăm să faceți propriile cercetări și să vă legați de serviciile de streaming legal.

Xumo

Xumo este un serviciu IPTV gratuit care oferă peste 100 de canale live. Veți găsi conținut din rețele importante de știri, cum ar fi Bloomberg, Newsy, Cheddar, CBC și MSNBC, precum și conținut sportiv din opțiune de genul Fox Sports, Sports Illustrated, PGA, NCAA Football. Există chiar și canale de filme unice, 24/7, cum ar fi Filmrise și Hi-Yah, precum și canale TV pentru copii.

Xumo are aplicații pentru un număr mare de dispozitive, precum și un plugin disponibil pentru utilizatorii Kodi.

Este posibil ca Xumo să aibă nevoie de un VPN pentru a lucra în anumite locații internaționale.

Pluto.TV

Pluto TV este similar cu Xumo. Acesta oferă gratuit peste 100 de canale TV în direct. Îl puteți urmări pe web sau printr-un plugin pentru Kodi. Singura diferență dintre Pluto.TV și Xumo sunt unele dintre canalele unice, așa că este posibil să fie util să descărcați ambele pe dispozitivul dvs. preferat..

Veți găsi, de asemenea, că Pluto.TV este blocat în multe locații din afara SUA, astfel încât un VPN va trebui să obțină acces ușor în multe locații.

Sling TV

Sling TV este unul dintre cele mai populare servicii de streaming IPTV din jur - și unul dintre cele mai vechi. Este un lider actual în mișcarea „tăiere a cablurilor” și oferă peste 40 de canale pentru 25 de dolari pe lună. Există trei pachete de canale din care să alegeți și veți primi un amestec de sport, divertisment, știri și TV local prin intermediul platformei.

Veți găsi că Sling TV este blocat în afara SUA, cu toate acestea, iar înregistrarea va necesita informații de plată din SUA. Dar dacă călătorești, te poți încă înscrie prin intermediul unui VPN și folosind informațiile curente ale contului din SUA.

Hulu cu TV live

Serviciul la cerere de la Hulu este doar o altă caracteristică cu Hulu cu Live TV. Prin acest serviciu de 40 de dolari pe lună, veți primi peste 50 de canale, incluzând rețele locale, canale sportive precum ESPN și rețele de divertisment precum AMC, Istorie, Descoperire și altele.

Hulu este, de asemenea, una dintre cele mai bogate opțiuni, oferind un DVR cloud de 50 de ore, 2 fluxuri simultane pe cont și aplicații care funcționează cu un set larg de dispozitive, inclusiv Xbox One și Nintendo Switch.

La fel ca în majoritatea opțiunilor de streaming din SUA, veți avea nevoie de informații de plată din SUA pentru a vă înscrie și veți avea nevoie de un VPN pentru a transmite orice în timp ce în afara SUA.

USTVnow

Un serviciu gratuit care oferă și o opțiune plătită, USTVnow oferă gratuit o mână de canale (ABC, CBS, NBC, My9, CW), cu câteva rețele de succes oferite pentru cei dispuși să plătească în jur de 29 USD pe lună.

Cu toate acestea, lucrul bun despre USTVnow este că într-adevăr îl puteți obține oriunde pe plan internațional. Acest lucru se datorează faptului că USTVnow este conceput special pentru membrii militari americani de peste mări. Asta înseamnă că nici nu ai nevoie de un VPN pentru a accesa conținutul său gratuit sau plătit în afara SUA.

Furnizorii de IPTV pentru a evita

Unii furnizori de IPTV oferă ceea ce este în esență o afacere „bună să fie adevărat”. Acestea furnizează sute și, uneori, mii de canale de televiziune pe web, de multe ori mai puțin de 20 pe lună. În mod regulat, se consideră că aceste tipuri de servicii încalcă drepturile de autor, deoarece deseori evită să plătească taxele de transport necesare pentru a oferi aceste canale.

Deși nu putem verifica dacă aceste servicii funcționează sau nu în acest mod, următoarele opțiuni IPTV populare se încadrează în categoria „prea bine pentru a fi adevărat”..

Insight TV

Insight TV pretinde că oferă peste 1.500 de canale la un cost redus: doar 75 USD pentru un abonament de un an. Serviciul preia plata numai în euro și permite primirea plăților numai în perioadele de abonament de 3, 6 sau 12 luni.

Nu există o aplicație oficială pe niciun dispozitiv de streaming de renume pentru acest serviciu.

RocketStreams

RocketStreams afirmă că oferă peste 1.500 de canale, cu un cost de abonament care se ridică la puțin sub 80 USD pe an pentru un abonament de 12 luni.

Nu veți găsi o aplicație pentru RocketStreams pe niciun dispozitiv de streaming sau sistem de operare.

IPTV Forest

IPTV Forest afirmă că oferă un număr de peste 6000 de canale surprinzător, cu peste 500 de canale arabe și peste 400 de canale din Marea Britanie. Costul acestui lucru? Doar 10 dolari pe lună, ceea ce este cam greu de înțeles pentru ceea ce pretinde că oferă.

Nu există aplicații oficiale pentru acest serviciu.

IPTV premium

Beneficiile IPTV premium par destul de clare la suprafață. Transmite numai în HD, pretinde că oferă mai mult de 3.000 de canale și are o secțiune la cerere, cu peste 4.000 de filme. Oferă, de asemenea, toate acestea pentru un preț suspect suspect de doar 17 dolari pe lună sau 112 dolari pe an.

Compania procesează plăți prin PayPal și taxe în Euro. Puteți primi un abonament timp de o lună pentru 15 Euro (17 dolari), două luni pentru 19 Euro (22 dolari), șase luni pentru 59 Euro (70 USD) sau un an pentru 95 Euro (112 dolari). Probabil că nu va fi probabil să vă înscrieți pentru pachetul de un an, deoarece, cu doar 4 euro mai mult, puteți obține un abonament pe toată durata vieții pentru 99 de euro (117 USD).

IPTV Piraterie

Pe lângă serviciile IPTV plătite, există multe opțiuni gratuite de streaming IPTV. in orice caz, niciunul dintre ei nu este legal în măsura în care suntem conștienți.

S-ar putea să vi se pară ciudat faptul că mulți furnizori IPTV se laudă că sistemele lor sunt compatibile cu VPN-urile. Așa cum au făcut deja furnizorii a eliminat restricțiile regionale pe canalele pe care le difuzează, nu aveți nevoie de un VPN pentru a viziona acele canale din afara țării lor de difuzare. Deci de ce să folosiți unul?

Adevărul este că mulți furnizori IPTV își piratează canalele din surse oficiale și le revindeți abonaților. Nu putem verifica sau contra niciunul dintre furnizorii enumerați mai sus, dar este rezonabil că un furnizor IPTV nu ar trebui să poată vinde acces la canale mai ieftin decât canalele în sine. De asemenea, nu ar trebui să fie scutite de restricțiile de licență pentru conținut regional pe care trebuie să le respecte toate celelalte servicii de streaming.

Dacă există chiar și șansa ca în mod inadvertent să transmiteți videoclipuri piratate, trebuie să vă protejați identitatea. Acesta este motivul pentru care mai aveți nevoie de un VPN pentru a viziona IPTV, chiar dacă plătiți pentru serviciu.

Autoritățile nu par să fie la fel de dure pentru cei care transmit video ilegal ca și cei care descarcă torentele. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că aceeași atitudine va predomina pentru totdeauna. În momentul de față, cel mai probabil risc cu care vă confruntați cu furnizorii de IPTV plătit este ca acestea să fie închise înainte de expirarea abonamentului.

Vitezele de internet pentru streaming video HD

În funcție de locul în care locuiți și de cât de bun este serviciul dvs. de internet, puteți întâmpina dificultăți în a obține viteze suficiente pentru a viziona fluxuri video în direct HD de la serviciile IPTV. Adăugarea unui VPN la linie va încetini și mai mult conexiunea.

HBO precizează că aveți nevoie de viteze de conectare de cel puțin 3 Megabits pe secundă pentru a primi un flux neîntrerupt cu serviciile sale video online - HBO transmite numai în HD. Streamurile Netflix HD nu vor funcționa cu viteze de transfer de date mai mici de 5 Megabiți pe secundă. Aceste viteze pot părea ușor realizabile. Fluxurile live sunt adesea mai puțin comprimate decât videoclipurile la cerere și astfel necesită rate de transfer și mai mari.

Un VPN vă poate proteja de blocurile impuse de guvernele represive, deoarece vă criptează toate conexiunile și le redirecționează astfel încât nimeni care este capabil să urmărească fluxul de date care trece, cum ar fi furnizorul de servicii de internet, nu poate vedea unde vă conectați sau tipul de trafic care trece pe linie.

Munca pe care o fac VPN-urile pentru criptarea, decriptarea, devierea și redirecționarea întregului trafic are un cost de timp. Transmiterea video în timp real necesită viteze mari pentru că aveți nevoie de tot codul care este compilat într-o imagine de pe ecran pentru a fi reîmprospătat în fiecare secundă pentru a face video să continue. Videoclipul HD generează un volum și mai mare de trafic deoarece calitatea înaltă a imaginii este creată de pixeli mult mai strânși. Deci, fiecare videoclip HD necesită un transfer rapid de o mulțime de date.

Dacă conexiunea la internet este lentă, videoclipul pe care îl vizionați se va întrerupe pe măsură ce jucătorul așteaptă să sosească mai multe date despre imagine - acesta se numește „tamponare.„Necesitatea vitezei înseamnă că sistemele de transfer video nu includ procedurile de gestionare a conexiunilor pentru multe sisteme de transfer de date. Acest lucru înseamnă că cadrele video pot ajunge din secvență sau la intervale neregulate, care se numește „bruiaj.”Transferul poate întâlni, de asemenea, routere supraîncărcate sau rupte, de-a lungul călătoriei, ducând la pierderea datelor. Când se întâmplă asta, veți vedea videoclipul despărțit periodic.

Dacă aveți un serviciu rapid de internet, plăcerea dvs. de video online poate fi încă distrusă de un VPN lent. Când vizionați fluxuri video HD care provin de pe un server de peste mări, problema vitezei devine și mai critică. Transferurile video internaționale trebuie să călătorească mai departe și să treacă prin mai multe routere decât călătoria unui flux de la un serviciu video din apropiere. Mai multe hamei pe traseu oferă mai multe puncte potențiale de eșec. Din aceste motive, aveți nevoie de un VPN de înaltă calitate, care să poată îndeplini toate sarcinile sale de gestionare a transferurilor cu deficiențe de viteză foarte mici. VPN-urile recomandate din această listă sunt toate serviciile de cea mai bună calitate care sunt ideale pentru streaming IPTV în calitate HD. Mai jos puteți vedea rezultatele testului nostru de viteză al celor cinci VPN-uri din lista noastră:

Viteza medie de descărcare VPN

După cum puteți vedea din tabel, toate VPN-urile depășesc cu ușurință cele 5 Megabits pe secundă necesare pentru a transmite video HD de pe Netflix. IPVanish și PrivateVPN se descurcă foarte bine și sunt suficient de rapide pentru a transporta fluxurile Netflix Ultra HD.

Beneficiile VPN-urilor pentru streaming HD

Dacă te-ai săturat să vizionezi emisiuni de jocuri și competiții de talente la TV terestră, atunci poți fi tentat să plătești pentru canale premium. O altă opțiune pentru a găsi divertisment excelent este să arătați peste mări. Există o mare diversitate de divertisment în lume și s-ar putea să găsiți exact ceea ce nu ați știut că v-a plăcut explorând televizorul din alte țări.

Dacă locuiești în străinătate, probabil că nu te uiți la televizorul local foarte des. Obținerea televizorului de acasă ar fi un beneficiu deosebit și vă poate ajuta să vă confruntați cu dificultățile de a fi străin.

VPN-urile depășesc naționalismul TV. Avantajele uimitoare ale IPTV, primirea videoclipurilor din alte țări pe internet, au fost înăbușite de toate regulile și reglementările care vă blochează accesul. Datorită VPN-urilor, nu trebuie să fii limitat la televizorul care este în ofertă unde te afli. În schimb, puteți culege cel mai bun divertisment din întreaga lume și urmăriți ce doriți.

Nu uitați, industria divertismentului utilizează o tehnologie complicată pentru a controla accesul la programarea lor. Multe guverne ale lumii implementează metode scumpe și avansate pentru a controla ceea ce privești. VPN-urile sunt în fruntea tehnologiei de comunicații, iar puținele companii care continuă să împingă plicul pentru a livra HD IPTV clienților sunt cele care urmează.

Profitați de perioade de returnare a banilor a serviciilor VPN de pe lista noastră pentru a încerca câteva dintre ele și a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine pentru circumstanțele dvs..

Cu această recenzie, sperăm să informăm publicul larg despre cum să obțineți cel mai bun televizor HD din toată lumea. Nu vă puteți baza pe copia de vânzări a site-urilor VPN, deoarece vor doar să vă atragă să plătiți și nu vor fi cu adevărat sinceri cu privire la limitările serviciilor lor. Noi vom. Doar citind evaluarea persoanelor care nu utilizează servicii VPN, puteți obține cu adevărat o imagine reală a celor care funcționează și care sunt escrocherii. Citirea recenziilor utilizatorilor este, de asemenea, o sursă bună de cercetare și de aceea avem secțiunea de comentarii din partea de jos a acestui articol.

Folosiți un VPN pentru a transmite IPTV în HD? Ați descoperit un canal gratuit excelent din străinătate care vă arată sporturile preferate? Te uiți la posturile de televiziune ale altor națiuni online pentru a urmări cele mai recente emisiuni înainte de a ajunge în țara ta? Aveți probleme cu utilizarea unui VPN și pe care dintre VPN-urile din lista noastră le-ați folosit? Anunțați-i pe alții despre experiențele dvs. care transmit streaming video pe internet, lăsând o notă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Imagine: cap de televiziune 1_044 de victorio marasigan prin Flickr. Licențiat conform CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 69

Adblock
detector