Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Sky Go Italia care funcționează încă în 2020 (așa că îl puteți urmări oriunde)

Cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go Italia


Sky Go este un serviciu de streaming online care este disponibil numai pentru abonații Sky TV. Pentru a obține Sky Go Italia, trebuie să aveți deja un abonament Sky în Italia. În afară de asta, nu trebuie să plătiți nicio taxă suplimentară și puteți viziona Sky Go printr-un browser sau printr-o aplicație Android sau iOS.

În mod normal, puteți viziona Sky Go Italia doar în Italia. Acest lucru poate fi frustrant dacă plecați în vacanță sau călătoriți în străinătate pentru a lucra la un contract scurt. Chiar dacă plătiți în continuare pentru Sky acasă și compania face ca divertismentul să fie disponibil pe web, videoclipurile în streaming sunt blocate pentru abonați din afara țării.

Ca majoritatea emisiilor de divertisment, Sky funcționează sub restricții regionale. Aceasta înseamnă că numai oamenii dintr-o țară pot urmări un anumit serviciu. Puteți evita acest obstacol folosind un VPN. Un VPN criptează tot traficul de internet de pe un computer sau smartphone și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Prin conectarea la un server VPN din Italia, locația serverului vă va masca adresa IP și locația și va debloca Sky Go Italia din străinătate.

Obtinem o oarecare profunzime pe fiecare dintre VPN-urile pe care le-am ales pentru această listă, dar dacă nu puteți lipi și nu puteți citi întregul articol, iată un rezumat al alegerilor noastre de top:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru Sky Go Italia. O rețea extinsă de servere super rapide, care sunt excelente pentru streaming. Deblochează cel mai popular conținut de streaming. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Vine cu o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Alegerea bugetului cu o rețea mare de servere care funcționează bine cu streamingul. Deblochează Sky Go Italia și cele mai multe alte site-uri de streaming populare.
 3. PrivateVPN Rețea în vârf și în creștere. Servere adaptate pentru viteză și fiabilitate.
 4. VyprVPN Are viteze bune pentru streaming. Aplicațiile sunt ușor de utilizat. Nu este cel mai ieftin din această listă.
 5. VPNArea Credențe impresionante și viteze bune pentru streaming. Poate debloca majoritatea conținutului, dar am avut probleme de conexiune în timpul testării.

Cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go Italia

Atunci când căutați cel mai bun VPN pentru Sky Go Italia, trebuie să acordați prioritate următoarelor criterii:

 • Viteze rapide pentru streaming video
 • Posibilitatea de a evita restricțiile regionale
 • Posibilitatea de a masca activitatea VPN
 • Servitorii din Italia

Din păcate, situația este ceva mai complicată și nu toate VPN-urile vor debloca Sky Go Italia în străinătate. Puteți citi mai multe despre restricțiile regionale și de ce Sky Go Italia le folosește ulterior în acest ghid. Cu toate acestea, să aruncăm mai întâi o privire la cele mai bune cinci VPN pe care le utilizăm cu Sky Go Italia.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează Sky Go ItaliaTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN rulează servere în 94 de țări și asta include în Italia. VPN-ul are viteze excelente pentru streaming video, ceea ce este esențial dacă doriți să transmiteți fluxul Sky Go Italia de peste mări. Puteți instala acest VPN ca aplicație și este disponibil și ca extensie de browser pentru Chrome, Firefox și Safari.

ExpressVPN este unul dintre puținele servicii care au un istoric de intrare în Sky Go. Dacă nu puteți trece imediat, echipa de suport online 24/7 vă poate spune care este cel mai bun server de ales.

Acest serviciu este capabil să esquiveze sistemele de detectare a VPN-urilor din întreaga lume și poate de asemenea să treacă prin Marele Firewall din China. Compania a investit în securitate ridicată pentru protecția transmisiei sale. Aceasta implică criptarea AES de 256 biți pentru date și criptare RSA de 4098 biți pentru stabilirea sesiunii. Această protecție puternică face din această VPN o alegere bună pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv descărcare.

O altă caracteristică de securitate a acestei aplicații VPN este un comutator de ucidere sau „blocare de rețea”, care împiedică conectarea la internet a tuturor aplicațiilor de pe dispozitiv dacă conexiunea VPN scade.

Aplicația ExpressVPN este disponibilă pentru Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, tabletele Kindle Fire și Linux. Puteți instala VPN-ul pe anumite routere și care va acoperi toate dispozitivele din casa dvs., inclusiv console de jocuri și set-top box-uri. Aveți voie trei conexiuni simultane cu acest serviciu și o instalare a routerului contează ca doar una dintre acestea.

Pro:

 • Operează servere super rapide în Cosenza & Milano, excelent pentru streaming de emisiuni italiene în străinătate
 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat, precum Sky Go Italia
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Funcții de securitate și protecție a vieții private de primă clasă
 • Protecția împotriva scurgerii DNS este inclusă cu toate configurațiile serverului VPN
 • Suportul pentru chat 24 de ore și 7 sunt bine instruiți pentru a face față situațiilor complexe

Contra:

 • Nu este la fel de ieftin ca unele alte servicii

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU SKY GO ITALIA: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Deblochează în mod fiabil Sky Go Italia, precum și cele mai multe alte servicii de streaming. Viteze excepționale pentru vizualizarea HD fără buffer, precum și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are servere în Italia și alte 60 de țări. Cereți echipei de asistență cel mai bun server pentru Sky Go Italia. Acesta este un VPN excelent pentru streaming video, incluzând unele dintre cele mai dificile servicii de accesare din străinătate, cum ar fi Sky Go Italia și Netflix.

Nord folosește adrese IP partajate, ceea ce înseamnă că nimeni care încearcă să urmărească utilizatorii unui anumit site nu vă poate reveni, deoarece multe alte persoane utilizează aceeași adresă în același timp. Mecanismul pe care compania îl folosește pentru a mapa fiecare răspuns la fiecare client se numește „traducerea adreselor de rețea”. Acest sistem acționează ca un firewall excelent, deoarece face imposibil ca hackerii să ajungă la adresa de internet reală a fiecărui client.

NordVPN folosește OpenVPN cu o criptare AES de 256 biți pentru date.

Obțineți o indemnizație de conexiune simultană foarte mare cu NordVPN. Puteți instala aplicația NordVPN pe dispozitivele Windows, MacOS, Android și iOS. Dacă aveți un computer Linux, va trebui să configurați VPN-ul manual. Același lucru este valabil și pentru routere. Cu toate acestea, în ambele cazuri, veți găsi instrucțiuni foarte precise pe site-ul web NordVPN. Puteți proteja doar browserul cu extensia de browser NordVPN, disponibilă pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Operează 52 de servere în Italia, deblochează cu ușurință Sky Go, Italia, RaiPlay și Netflix Italia din străinătate
 • Criptare de 256 biți de grad militar pentru confidențialitate excelentă
 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată
 • Personalul de asistență este util și cu cunoștință

Contra:

 • Unele servere nu sunt de încredere, este posibil să fiți nevoit să primiți asistență pentru a vă ajuta pe cele mai bune servere

BUGETAR-FRIENDAL: NordVPN este o valoare excelentă. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează bine cu Sky Go Italia. Permite până la 6 dispozitive conectate simultan. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are servere în 55 de țări, inclusiv Italia - echipa de asistență vă poate spune cel mai bun server pentru a alege să intrați în Sky Go Italia. Este unul dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am testat și deblochează aproape orice site de streaming video pe care îl poți arunca, inclusiv Sky Go. Acest serviciu din Suedia are un personal de asistență excelent în limba engleză disponibil prin chat live pe site-ul web în timpul orelor de birou europene și prin e-mail la alte ore..

La fel ca NordVPN, PrivateVPN oferă fiecărui client o alocație de șase conexiuni simultane. Puteți instala aplicația PrivateVPN pe sistemele de operare Windows, MacOS, iOS, Android și Amazon Fire. VPN-ul poate fi configurat manual și pe unele routere și pe Linux.

Funcțiile de securitate din aplicație includ un comutator de ucidere și protecție wifi automată. Criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și o politică fără jurnaluri vă asigură că nimeni nu vă poate vedea activitatea online.

PrivateVPN oferă o nouă garanție de returnare a treizeci de zile noilor abonați.

Pro:

 • Operează servere în Arezzo și Milano, care sunt orientate pentru streaming
 • Obținerea unei reputații solide pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, inclusiv Sky Go Italia
 • Vitezele de streaming sunt suficient de bune pentru HD
 • Nu există probleme cum să funcționeze cu dispozitivele Kodi

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează Sky Go Italia și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

4. VyprVPN

VyperVPNUnblocks Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este o alegere bună dacă vă place să jucați jocuri online și să vizionați Sky Go Italia din străinătate. Această companie are servere în 58 de țări, iar Italia este pe această listă. Cereți echipei de asistență numele celui mai bun server al său pentru Sky Go Italia. Are un mare avantaj, care este faptul că permite fiecărui client să conecteze până la cinci dispozitive simultan.

Obțineți viteze bune de la această companie, care deține și administrează toată infrastructura internă. Compania operează un sistem de adrese IP dinamic, ceea ce înseamnă că vi se atribuie o adresă de internet diferită de fiecare dată când vă conectați la serviciu. VyprVPN utilizează OpenVPN în mod implicit, protejat de criptarea AES de 256 biți.

VyprVPN este o altă VPN care funcționează bine în China și în alte țări care au controluri stricte asupra accesului la internet. Acest lucru se datorează faptului că sistemul de codificare a datelor include o metodologie specială de confecționare, numită Chameleon - aceasta nu este inclusă în planul de bază.

Aplicația VyprVPN poate fi instalată pe sistemele de operare Windows, MacOS, Android și iOS. VPN-ul poate fi configurat manual pe computere Linux, Blackberry și routere. Aplicația include un comutator de ucidere și are, de asemenea, o opțiune pentru protecția wifi automată.

Pro:

 • Funcționează în Roma servere optimizate pentru streamingul TV italian în străinătate
 • Deblochează Sky Go Italia și o mulțime de alte site-uri de streaming
 • Funcțiile de confidențialitate și securitate nu vă vor renunța

Contra:

 • Alte VPN-uri au mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Structura prețurilor pe două niveluri poate fi confuză

UșOR DE SETAT: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu Sky Go Italia și cu cele mai multe alte servicii de streaming populare. Ușor de utilizat, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. VPNArea

VPNAreaUnblocks Sky Go ItaliaTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.VPNarea.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPNArea este VPN-ul direct pentru servicii de streaming. Acest VPN poate intra în aproape fiecare serviciu de streaming video, indiferent cât de grele sunt verificările VPN. Acesta este, de asemenea, un serviciu foarte bun pentru China și alte țări represive care blochează accesul la site-uri de peste mări.

Serviciul include accesul la servere din 70 de țări și există nouă servere în Italia. Alegeți Italia-SkyGo2 sau Italia-SkyGo3 pentru a intra în Sky Go Italia.

Acesta este, de asemenea, un serviciu bun pentru jocuri și descărcare și are servere optimizate pentru aceste activități. VPNArea se potrivește cu alocația de conectare NordVPN și PrivateVPN, oferind șase conexiuni simultane. Cu toate acestea, VPNArea face un pas mai departe și afirmă clar pe site-ul său web că partajarea conturilor este binevenită. Acest lucru este foarte rar.

Majoritatea companiilor VPN scriu cu finețe că fiecare cont poate fi folosit doar de o singură persoană.

Aplicația include o serie de caracteristici de securitate, care includ un comutator de ucidere. Există, de asemenea, o opțiune pentru a porni un schimbător IP, care vă atribuie periodic o nouă adresă IP. În mod uimitor, această schimbare nu întrerupe fluxurile video.

Aveți o șansă mai bună de a evita întotdeauna restricțiile regionale pe site-urile de streaming video din întreaga lume dacă primiți o adresă IP dedicată de la serviciul dvs. VPN. Majoritatea companiilor VPN oferă această opțiune, dar planul dedicat al adreselor IP VPNArea este foarte ieftin, la doar 20 de dolari pe an.

Aplicația pentru VPNArea poate fi instalată pe Windows, macOS, iOS și Android. Puteți încărca VPN și pe routere. Dacă sunteți pe piață pentru un router nou, puteți cumpăra unul de la VPNArea cu toate serviciile VPN gata instalate. Această instalare a routerului contează ca doar una dintre alocațiile dvs. de șase conexiuni, chiar dacă acoperă toate dispozitivele conectate la internet din casa dvs., lăsându-vă alte cinci conexiuni pentru a rezerva un acord de partajare a conturilor cu prietenii de internet. Puteți instala, de asemenea, VPN pe computere Linux.

Pro:

 • Nu a avut nici o dificultate să deblocheze Sky Go Italia din străinătate în timpul testării
 • Nu trebuie să înregistrați nicio metadată
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate

Contra:

 • Reducerea contractelor pe termen lung este doar marginală
 • Unele servere au preluat un minut pentru a se conecta în timpul testării
 • Aplicațiile se pot referi la actualizare, în special la mobil

securitate: VPNArea este excelent pentru streaming site-uri. Servere rapide și caracteristici bune de securitate. Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă. 7 zile de returnare a banilor

Citiți recenzia noastră completă despre VPNArea.

VPN-uri gratuite pentru Sky Go Italia

Acum știți că un VPN vă poate intra în Sky Go Italia, este posibil să vă întrebați dacă există VPN-uri gratuite acolo. Da sunt. Cu toate acestea, după cum veți citi mai jos, Sky Go Italia este unul dintre cele mai dificile site-uri de streaming video pentru a obține acces din străinătate. Netflix atrage atenția industriei ca un sistem de acces dificil de bătut, dar, de fapt, platforma Sky Go este chiar mai greu de păcălit.

Este nevoie de multă muncă pentru a evita restricțiile regionale și nu multe companii au destui bani pentru a investi în sarcină. Mulți vă vor spune că nicio VPN nu poate intra în Netflix, ceea ce nu este adevărat. Aproape niciunul dintre ei nu menționează Sky Go Italia, deoarece știu că nu au nicio șansă să te ajungă din străinătate. Foarte puține servicii VPN plătite vă pot intra în Sky Go Italia și nicio VPN gratuită nu vă va putea ajuta.

De ce Sky Go Italia blochează utilizatorii săi?

Sky Go Italia nu este excepțional în blocarea accesului din străinătate. Aceasta este o condiție foarte frecventă cu serviciile de streaming online. Motivul acestor blocuri constă în contractele pe care emitenții le semnează cu proprietarii de divertisment pe care le transmit. Sky Italy ar putea alege să cumpere drepturile globale asupra unui film, dar niciodată nu fac asta. Acest lucru se datorează faptului că obiectivul lor este de a servi clienții din Italia. Sky are alte divizii în alte țări, iar companiile respective vor licita pentru drepturile de afișare pe propriile lor teritorii.

Companiile de producție reduc prețul drepturilor de a arăta un film sau o serie de dramă pentru teritorii mai mici. Prin urmare, costă mult mai puțin să cumperi drepturile de a arăta un film doar în Italia decât ar fi să arăți acel film în toată lumea.

Contractele definesc un teritoriu ca fiind locul în care poate fi afișat conținutul, nu acolo unde este amplasat serverul care transmite videoclipul. Așadar, Sky Italia are drepturile de a arăta un film oamenilor aflați în Italia. În cazul clienților cu abonament la domiciliu, această restricție nu prezintă probleme. Sky refuză pur și simplu să vândă cardul Sky Italy către orice adresă din afara Italiei.

Opțiunea de a viziona Sky Italy pe internet este un plus suplimentar și nu este taxată pentru acest bonus. Cu toate acestea, internetul este global, astfel încât Sky nu poate împiedica videoclipurile sale să călătorească dincolo de routerele de internet din Italia. Ceea ce poate face este să blocheze accesul din afara țării. Când computerul trimite o solicitare către serverul Sky Go Italia, serverul respectiv vă poate comunica de la adresa de retur unde vă aflați.

Dacă vă aflați în afara Italiei, veți vedea un mesaj de eroare:

Permiteți să vedeți acest conținut și este necesar să găsiți teritoriul Republicii Italiene din San Marino o Città del Vaticano.

Dacă adresa dvs. de internet arată că sunteți în Italia, veți primi fluxul video.

VPN-uri pentru Sky Go Italia

Deoarece nu puteți transmite videoclipuri de la Sky Go Italia dacă nu sunteți în Italia, obiectivul dvs. este să faceți Sky Go gândi esti in Italia. O tactică numită „spoofing” maschează adresa dvs. IP reală cu una înlocuitoare. Adresa dvs. IP este unică și utilizată de Sky Go și de alte site-uri pentru a determina locația dvs. aproximativă.

O VPN vă strică adresa IP, astfel încât Sky Go să vadă adresa IP a serverului VPN doar când accesați site-ul sau aplicația. Trimiteți o solicitare către Sky Go Italia pentru un videoclip, dar software-ul VPN de pe computer redirecționează această solicitare către serverul VPN din Italia. Apoi, serverul respectiv trimite cererea pentru videoclip în numele dvs. de la adresa sa. Serverul Sky Go Italia verifică adresa, vede că este în Italia și apoi trimite înapoi fluxul video serverului VPN. Serverul VPN vă transmite apoi. Serverul Sky Go Italia nu are idee că nu sunteți în Italia.

Sky știe că oamenii folosesc VPN-uri pentru a păcăli sistemele sale de detectare a locației. Sky folosește aceeași platformă software pentru a livra videoclipuri pentru o serie de canale, inclusiv Sky Go și NowTV în Marea Britanie, plus Sky Go în Germania. Toate au verificări foarte complete ale VPN-urilor. Dacă încercați să vă autentificați pe site-ul Sky Go Italia printr-o VPN, probabilitatea este ca sistemul de detectare a locației să localizeze mediatorul și să blocheze accesul.

Este foarte dificil să găsești un VPN care să funcționeze cu Sky Go Italia. Din fericire, am făcut munca grea pentru tine și am găsit cinci.

Proceduri pentru accesarea Sky Go Italia

Aveți voie să conectați două dispozitive simultan la serviciul Sky Go Italia. Acest lucru este în plus față de set-top-ul tău acasă. Trebuie să vă înregistrați la Sky Go Italia, chiar dacă serviciul este gratuit pentru abonații Sky Italy.

La prima vizită pe site, trebuie să configurați un cod ID. Tot ce trebuie să faceți în câmpul de creare a ID-ului este să introduceți codul dvs. de client. Aceasta apare în partea de sus a facturii Sky. Dacă nu aveți Sky acasă, site-ul web Sky Go vă va duce la o pagină de înregistrare pentru a instala un fel de mâncare Sky.

Prima dată când vă conectați la serviciu, computerul sau dispozitivul mobil pe care vă aflați se înregistrează automat ca dispozitiv permis. Când vă conectați la serviciu de pe un alt computer sau smartphone, acesta va fi înregistrat ca al doilea dispozitiv permis. Așadar, fiți foarte atenți să mergeți la casa unui prieten sau să împrumutați tableta altcuiva pentru a accesa Sky Go Italia, deoarece computerul sau dispozitivul mobil vor avea dreptul să acceseze Sky Go Italia prin contul dvs. pentru restul lunii..

Nu puteți anula înregistrarea unui dispozitiv permis. Cu toate acestea, înregistrarea expiră la sfârșitul lunii. Așadar, nu uitați să accesați serviciul doar pe două dintre propriile dispozitive la începutul fiecărei luni. În caz contrar, veți fi blocat.

Pe macOS, iOS și Android, trebuie să descărcați o aplicație pentru a viziona videoclipuri. Pe computerele Windows, trebuie să urmăriți prin browser. Totuși, playerul video Sky Go Italia funcționează doar cu Internet Explorer 11 și versiuni superioare.

Urmăriți Sky Go Italia

Intrarea în Sky Go Italia este într-adevăr destul de complicată, doar datorită cerințelor specifice pentru dispozitivele înregistrate și a necesității asocierii serviciului cu pachetul Sky de acasă. Încercarea de a intra în contul Sky Go Italia din afara Italiei face totul și mai complicat.

Nu uitați, foarte puține VPN-uri pot intra în Sky Go Italia. Încercați oricare dintre cele cinci VPN-uri din lista noastră fără riscuri. Toate acestea oferă perioade de rambursare pentru a vă permite să le oferiți un spin. Un alt serviciu de televiziune italian pe care îl puteți accesa pe internet, grație unui VPN este Rai. Bucurați-vă de călătoriile dvs., dar asigurați-vă confortul de a putea accesa televizorul înapoi în Italia, oriunde v-ați afla, grație unui VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 68