Cele mai bune 5 VPN-uri pentru TF1, astfel încât să le puteți urmări oriunde

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru TF1, astfel încât să le puteți urmări oriunde

Postul de televiziune francez TF1 transmite tone de cele mai bune videoclipuri live și la cerere din Franța. Problema este, ca multe servicii de streaming video online, TF1 limitează accesul celor din propria țară. Deci, dacă doriți să urmăriți TF1 în Australia, Marea Britanie, Germania sau SUA, veți fi blocat. În acest articol, vom acoperi cele mai bune VPN-uri pentru TF1 pentru a debloca înălțimea conținutului său.

Un VPN vă poate introduce în TF1 din străinătate, făcându-l să pară că sunteți în Franța, chiar dacă nu sunteți. Un VPN criptează tot traficul de internet și îl rutează printr-un server într-o locație îndepărtată - Franța, în acest caz. Aceasta vă schimbă adresa IP pentru a face să apară pe site-ul TF1 ca și cum vă aflați în Franța.

Veți găsi o mulțime de detalii despre fiecare dintre furnizorii pe care îi prezentați mai jos, dar în cazul în care aveți timp doar pentru un rezumat, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru TF1:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere pentru TF1. Cu serverele super rapide din Franța și de pe glob, acest furnizor nu are probleme care deblochează aproape orice conținut de streaming la care vă puteți gândi. Aplicații private și sigure. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN O mulțime de servere din Franța care sunt capabile să deblocheze cel mai popular conținut francez. Un furnizor de buget cu caracteristici de securitate puternice.
 3. CyberGhost Valoarea excelentă și ușor de utilizat fac din acest furnizor o alegere populară pentru începători. Testele noastre au relevat viteze impresionante de streaming.
 4. IPVanish Scoruri mari pentru viteză. Foarte popular pentru utilizatorii Kodi, dar nu este de încredere pentru deblocarea Netflix.
 5. PrivateVPN Noul furnizor câștigând o reputație pentru capacitățile de deblocare și viteza de streaming. Aplicațiile sunt private și sigure.

Cele mai bune VPN-uri pentru TF1

Piața VPN este foarte aglomerată și nu toate oferă capacitatea de securitate, viteză și deblocare de care aveți nevoie pentru a debloca TF1 din străinătate. Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri TF1 se bazează pe următoarele criterii:

 • Funcționează servere în Franța
 • Poate accesa serviciul de streaming online TF1
 • Viteză mare și fără limite de lățime de bandă
 • Ușor de instalat și rulat
 • Suport bun pentru clienți

Am cercetat VPN-urile disponibile astăzi și am redus lista la cele mai bune cinci VPN-uri pentru TF1.

Iată lista noastră cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru TF1:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblocări TF1, testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este unul dintre cele mai ușoare servicii VPN de utilizat. Nu este necesar să știți nimic despre tehnologie pentru a face acest sistem să funcționeze pe computer. Serviciul este disponibil pentru ferestre, MacOS, Mac OS X, Linux, iOS, și Android. Puteți instala ExpressVPN pe anumite routere, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, și Tablete Kindle Fire.

ExpressVPN este suficient de rapid și de încredere pentru transmisia în direct. Acest lucru este important deoarece în cazul în care o VPN încetinește o transmisie, aceasta poate duce la pierderi de conexiuni, pauze pentru buffering și pixelare a imaginii din cauza gestionării deficitare a traficului atunci când fluxul video călătorește pe computer..

Când vă conectați la un serviciu TV online, acel server de streaming video va verifica unde vă aflați pentru a decide dacă vă calificați să vizionați. Aceste verificări ale locației includ adesea scanează activitatea VPN. ExpressVPN este capabil să evite detectarea la unele dintre cele mai cuprinzătoare verificări ale locației și VPN, astfel încât vă va intra în TF1.

Compania rulează servere în trei locații din Franța, ceea ce ar trebui să contribuie la ameliorarea eventualelor creșteri de trafic care apar în timpul evenimentului. Are o echipă excelentă de asistență pentru clienți și puteți obține ajutor online prin chat-ul live în permanență.

Puteți accesa serviciul ExpressVPN pe trei dispozitive toate odată. Asta înseamnă că puteți avea o conexiune activă pe computerul de acasă, pe un dispozitiv mobil și pe un laptop tot în același timp. Dacă activezi VPN-ul pe router-ul tău, aceasta contează ca o singură conexiune chiar dacă va acoperi toate dispozitivele din casa ta.

Pro:

 • Operează servere uimitor de rapide în Paris și Strasbourg
 • Deblocați cu ușurință TF1 și alte servicii de streaming din străinătate, inclusiv Netflix France
 • Vitezele serverului sunt excelente pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Funcții de securitate de înaltă calitate, cu o bună protecție a confidențialității
 • Conectați până la 3 dispozitive în același timp
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Poate conecta doar 3 dispozitive simultan

MAI BUN VPN PENTRU TF1: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere super rapidă și fiabilă care deblochează TF1 în orice țară, precum și majoritatea altor servicii de streaming importante. Securitate și confidențialitate de cea mai bună clasă cu criptare AES de 256 biți, nu păstrați jurnalele browserului, nu protejați comutatoarele și comutările împotriva scurgerilor. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un serviciu excelent pentru streaming TV de oriunde în lume. Compania are 5.111 servere în 60 de țări, inclusiv Franța. Compania operează 189 de servere în Franța, în cazul în care utilizatorii pot profita de o opțiune dublă VPN și o ofuscare suplimentară, dacă doresc. Vitezele pe care NordVPN le atinge sunt destul de rapide pentru a transmite video pe internet. Aceste măsuri suplimentare de securitate fac din NordVPN un serviciu deosebit de bun dacă sunteți într-o țară cu un serviciu de internet foarte restrâns, cum ar fi China sau Iran.

Compania oferă aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, iOS, și Android. Puteți instala, de asemenea, un extensie de browser pentru Chrome și Firefox. Dacă alegeți să utilizați versiunea browserului, numai conexiunile făcute prin intermediul browserului vor fi acoperite de VPN. Puteți instala NordVPN manual pe Linux calculatoarele și computerul mure și Zmeura Pi sisteme de operare. Poti de asemenea instalați VPN pe routere compatibile.

Tu obțineți o indemnizație de șase conexiuni simultane, și, la fel ca și în celelalte VPN-uri din această listă, o conexiune de router contează doar una dintre cele șase.

Echipa de asistență pentru clienți poate fi contactată prin intermediul chat live pe site. Serviciul de chat în direct nu este întotdeauna participat, dar puteți completa un formular de solicitare de asistență pe site-ul web sau puteți trimite un e-mail pentru asistență.

Pro:

 • Funcționează peste 180 de servere în Franța, excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat
 • Furnizorul de buget care nu are în vedere caracteristicile de securitate sau confidențialitate
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android
 • Serverele sunt optimizate pentru streaming HD
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Aplicația desktop se simte datată

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu TF1 și cu cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Confidențialitate și securitate de top. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost include o opțiune specifică pentru a transmite video. Din ecranul de start al aplicației după ce v-ați conectat, selectați opțiunea de streaming pentru a afișa o listă cu cele mai populare servicii de streaming. Când selectați opțiunea TF1, CyberGhost își reglează configurația pentru a optimiza fluxul, alege cel mai bun server disponibil și deschide playerul video TF1 în browserul dvs. implicit.  Așadar, aplicația ia toate deciziile pentru dvs. și ia toate măsurile necesare pentru a vă introduce pe site-ul TF1, nu contează unde ești. Rețineți că veți mai avea nevoie de un cont TF1.

Compania face aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, iOS, și Android. Puteți instala VPN-ul manual pe Linux calculatoare și compatibile routere. CyberGhost vă oferă o alocație de șapte conexiuni simultane iar o conexiune de router contează doar ca una.

Compania merge pe lungimi mari pentru a asigura confidențialitatea clienților săi, chiar și până la punctul în care nu păstrează alte detalii ale fiecărui client, cu excepția numărului de cont și a perioadei de abonare. O companie separată colectează plăți. Suportul pentru chat-ul live este disponibil în timpul orelor de afaceri europene.

Aplicația CyberGhost se instalează și este foarte ușor de utilizat iar vitezele se situează aproape de topul rezultatelor testelor noastre. Calitatea de streaming de pe TF1 prin CyberGhost este fără defecte.

Pro:

 • Operează peste 300 de servere în Franța și poate debloca majoritatea conținutului francez în străinătate
 • Viteza de streaming HD peste media
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Aplicațiile sunt minunate pentru începători

Contra:

 • Poate accesa biblioteca US Netflix, dar nu și biblioteca Netflix France

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost este excelent pentru începători. Ușor de folosit. O bună reprezentare a serverului în Franța le face ideale pentru TF1. Nu stochează jurnalele și fluxurile video HD în mod fiabil. Poate lupta cu alte site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

lui IPVanish o rețea robustă o face ideală pentru streamingul video pe distanțe lungi. Compania a investit mulți bani în infrastructura sa și gestionează toate serverele proprii pentru a se asigura că poate oferi un serviciu de cea mai bună calitate. În testele noastre de viteză, acest serviciu este de cele mai multe ori cel mai rapid VPN disponibil. IPVanish are 26 de servere în Franța care vă vor intra în TF1 din afara țării.

Compania oferă aplicații pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, iOS, Android și Fire TV. Puteți instala serviciul manual pe routere compatibile. IPVanish vă permite un incredibil zece conexiuni simultane. Dacă instalați serviciul pe router, asta va fi acoperiți toate dispozitivele din casa dvs., dar socotește o singură conexiune, astfel încât să poți conecta alte nouă dispozitive în afara casei.

IPVanish nu are asistență în direct. Puteți contacta echipa de asistență fie printr-un formular de pe site-ul web, fie prin e-mail.

Pro:

 • Operează peste 25 de servere în Franța, ideale pentru a transmite conținut francez în străinătate
 • Vitezele sunt excelente pentru streamingul HD pe majoritatea serverelor
 • Considerații de siguranță și confidențialitate
 • Preferat în special de utilizatorii de telecomandă cu dispozitive Kodi sau Fire TV Sticks

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China
 • Numai suport de e-mail și bilet

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează TF1. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este a cincea recomandare care permite accesul la playerul video TF1 din afara Franței. Acest VPN are viteze mari și fiabilitatea necesară pentru a urmări un spectacol sau un meci de fotbal până la capăt fără tamponare sau conexiuni rupte.

Aplicația se instalează singură și este foarte simplă, dar dacă nu o puteți funcționa, veți găsi că echipa de ajutor online este într-adevăr incredibilă. Suportul de chat în direct este disponibil în timpul orelor de afaceri suedeze. Dacă nu puteți urma instrucțiunile lor, cu permisiunea dvs. ei pot prelua controlul computerului, pot investiga problema și o pot remedia.

PrivateVPN are cea mai mică rețea de servere din cele cinci VPN-uri din această listă cu puțin peste 100 de servere din 56 de țări. Cu toate acestea, Franța se află pe această listă și este tot ce ai nevoie pentru a intra în TF1. Există de fapt două servere din Paris.

Acest sistem este unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, așa că îl puteți folosi pe mai multe dispozitive pentru a descărca sau a face flux fără încetinire. Ai o indemnizație de șase conexiuni simultane cu acest serviciu.

Puteți instala aplicația PrivateVPN pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, iOS și Amazon Fire TV. Configurați manual VPN pornit Linux calculatoare și routere compatibile.

Pro:

 • Operează 2 servere rapide la Paris, Nu există probleme de deblocare a TF1 și a altor conținut de streaming francez
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Personalul de asistență funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Furnizorul Newish își extinde încă rețeaua, are mai puține servere din care să aleagă

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează TF1. Bun pentru navigare generală și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru TF1?

din pacate, nu veți putea viziona TF1 pe internet folosind un VPN gratuit. Acest lucru se datorează faptului că procesul de obținere a restricțiilor regionale anterioare și detectarea proxy este o procedură complicată, iar companiile care pot atinge aceste obiective trebuie să investească mulți bani în echipamente speciale și programe personalizate pentru a păstra jocul.

Este minunat să obții lucruri gratis. in orice caz, acele companii care nu fac bani dintr-un abonament încearcă să obțină un venit pe alte rute. Aceste VPN-uri gratuite sunt uneori capcane de miere pentru a ademeni oamenii să predea datele lor personale, pe care furnizorul VPN le vinde apoi agenților de publicitate. De asemenea, vă puteți aștepta la publicitate constantă cu servicii VPN gratuite; mulți chiar injectează anunțuri direct în browserul dvs..

Vitezele tind să fie mult mai lente decât VPN-urile plătite, datele obținute și limitele de lățime de bandă sunt frecvente, iar selecția serverului este mult mai limitată.

Viteze pentru transmisia în direct TF1

Companiile VPN trebuie să investească mult pentru a obține conexiuni rapide iar serviciile gratuite pur și simplu nu își pot permite aceste cheltuieli. Netflix recomandă o viteză de conectare de 5 Megabiți pe secundă pentru a preveni bâlbâiala și tamponarea în timp ce vizionați videoclipuri HD. Dar videoclipurile la cerere ale Netflix sunt optimizate pentru streaming. Fluxurile live nu au timp să comprimeze videoclipul, deci nu sunt la fel de eficiente precum fluxurile la cerere. Vizionarea unui flux live necesită de obicei mult mai multă lățime de bandă decât un flux la cerere de o calitate egală.

Serviciile din lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru streaming TF1 depășesc toate aceste cerințe, după cum puteți vedea în graficul de mai jos.

De ce nu m-a lăsat TF1 să mă uit din străinătate?

TF1 trebuie să plătească pentru conținutul pe care îl afișează și cumpără doar drepturile de a afișa divertisment în Franța. Restricțiile de licență pentru conținut se aplică dispozitivului care vizualizează divertismentul, nu locația serverului de streaming video, nici domiciliul utilizatorului sau adresa de facturare. Așadar, atunci când TF1 semnează contracte pentru a afișa videoclipuri în Franța, trebuie să ia măsuri pentru ca persoanele din afara Franței să nu poată accesa videoclipurile pe site-ul său.

Test de viteză TF1

Așadar, dacă încercați să accesați TF1 din afara Franței, ecranul playerului video va fi negru și nu va afișa altceva decât mesajul de eroare, „Ce conținut este indisponibil în regiunea ta.

Restricții regionale TF1

În engleză, asta înseamnă „Acest conținut nu este disponibil în zona dvs..“

Obligația de a limita accesul la conținut se extinde la blocarea VPN-urilor și a altor metode care permit publicului larg să ocolească aceste restricții. TF1, ca majoritatea celorlalte servicii TV online, investește în sisteme de detectare VPN. Din cauza detectării VPN, nu multe VPN-uri vă pot intra în TF1.

Toate VPN-urile de pe lista noastră de mai sus pot evita sistemele de detectare a proxy TF1.

Cum să vizionezi TF1 online

Pagina de streaming video TF1 poate fi accesată din orice parte a lumii. Faceți clic aici pentru a accesa online TF1.

Înainte de a putea viziona videoclipuri sau fluxuri pe site:

 1.       Abonați-vă la un VPN și instalați aplicația pe dispozitivul dvs..
 2.       Selectați un server în Franța și conectați-vă la VPN.
 3.       Opriți orice blocante de anunțuri pentru site-ul web TF1.
 4.       Configurați un cont MyTF1.

Iată detalii despre acești pași mai detaliat.

1. Abonați-vă la un VPN

Oricare dintre VPN-urile din lista noastră vă va servi bine pentru a intra în serviciul video TF1. După ce plătiți VPN-ul ales, va trebui descărcați software-ul client. Un instalator va face toate lucrările necesare pentru a configura un client VPN configurat să funcționeze cu toate serverele furnizorului dumneavoastră. Instalatorul va crea, de asemenea, o scurtătură pe desktop.

Când doriți să urmăriți TF1, trebuie să vă asigurați că VPN este conectat la un server din Franța. După stabilirea acestei conexiuni, deschideți site-ul web TF1. Dacă îl aveți deja deschis și vedeți mesajul care vă spune că nu puteți viziona conținutul din locația dvs., reîmprospătați pagina odată ce VPN-ul rulează.

2. Opriți orice blocante de anunțuri

Site-ul TF1 nu joacă bine cu blocanții de anunțuri. Când vă aflați pe site-ul TF1, opriți blocatorul dvs. de anunțuri dacă folosești unul. Actualizați pagina, dacă este necesar.

3. Configurați un cont MyTF1

Serviciul MyTF1 este gratuit și nu contează unde vă aflați când configurați un cont. Deci nu veți avea nevoie de o adresă în Franța sau detalii despre plată. Pagina de creare a contului nu verifică locația dvs. și nu vi se va solicita adresa de domiciliu.

Pentru a înregistra un cont MyTF1:

 1. Accesați pagina contului fie încercând să redați un videoclip fără a fi conectat, ceea ce vă va direcționa la autentificare sau crearea unui cont, sau făcând clic pe albastru Se conectează butonul din bara de meniu a site-ului.
 2. În fereastra care apare, faceți clic pe Créer un compte.
 3. Introduceți o adresă de e-mail și o parolă, apoi apăsați tasta Continuator buton. Trebuie să fie un cont de e-mail valid la care aveți acces, deoarece vi se va trimite un link de activare pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Dacă nu doriți să oferiți TF1 adresa dvs. de e-mail reală, puteți configurați un cont de e-mail cu arzător cu un serviciu de e-mail online. Mailinator este excelent pentru așa ceva.

Dacă nu doriți să vă deranjați ruta rutieră, puteți configura un cont prin Facebook. În acest caz, trebuie doar să faceți clic pe butonul Continuer avec Facebook buton. Dacă browserul dvs. a stocat datele de acreditare Facebook, procesul de creare a contului TF1 va continua fără nici o altă intervenție din partea dvs. Dacă nu aveți acreditările stocate în browserul dvs., va trebui să introduceți numele de utilizator și parola de Facebook în următoarea fereastră. Aveți acces imediat la playerul video fără a fi necesar să parcurgeți pași de validare a identității.

Vizionarea TF1 oriunde

Puteți urmări TF1 online pe tot parcursul anului cu un VPN. Marele lucru despre VPN-urile de pe lista noastră este că pot fi instalate pe dispozitive mobile precum și routere și computere. Asta înseamnă că, cât timp sunteți într-un loc cu internet, puteți continua să urmăriți TF1. Aceasta este o veste grozavă dacă aveți un drum lung sau dacă vă plictisiți într-o cafenea sau holul hotelului.

VPN-urile funcționează în toată lumea iar atunci când vă abonați la unul, aveți dreptul să îl utilizați oriunde, nu doar în țara în care ați fost când v-ați abonat. Asa de, atunci când călătoriți în alte țări, VPN-ul dvs. vă va primi în continuare în TF1.

Folosiți deja un VPN pentru a viziona TF1 din străinătate? Folosiți un VPN care nu se află pe lista noastră? Dacă sunteți deja un abonat al serviciilor pe care le enumerăm, care este părerea dvs. despre acel VPN? Lasă un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos și anunță-ne despre experiența ta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 83 =

Adblock
detector