Cele mai bune 6 VPN-uri pentru a urmări NBC Sports Gold în afara SUA

cele mai bune VPN-uri pentru a urmări NBC Sports Gold

Dacă ați explorat deja unele dintre permisele sportive disponibile pe NBC Sports Gold, poate ați văzut că majoritatea sunt disponibile doar în anumite țări. De fapt, mai multe sunt „disponibil numai în S.U.A.“. Aceasta include Pass League Premier, Rugby Pass, Snow Snow și Ciclism Pass.

NBC Sports Gold Premier League Pass

Multe site-uri web conțin geo-restricții, în special servicii de streaming, cum ar fi NBC Sports Gold, DAZN și Netflix. Un VPN poate ajuta la evitarea acestor restricții. În cazul în care vă întrebați, VPN este o „rețea virtuală virtuală”. Itinește traficul de rețea către serverul VPN la alegere, permițându-vă să ocoliți blocurile de conținut blocate în regiune. În plus, un VPN de calitate oferă confidențialitate prin criptarea conexiunii dvs. și ascunderea adevăratei dvs. adresă IP și locație.

Înainte de a acoperi în profunzime cele mai bune VPN-uri pentru NBC Sports Gold, iată un rezumat rapid în cazul în care nu aveți timp.

6 cele mai bune VPN-uri pentru NBC Sports Gold

 1. ExpressVPN: Cel mai rapid și mai de încredere VPN pentru NBC Sports Gold. Deblochează Netflix. Securizat cu criptare. Suport pentru chat 24/7 și aplicații excelente.
 2. CyberGhost: VPN rapid cu 1000 de servere americane. Deblocați NBC Sports Gold și Netflix SUA. Include suport 24/7. Conectați până la 7 dispozitive. Securitate puternică.
 3. NordVPN: Peste 1.600 de servere din SUA pentru NBC Sports Gold. Asistență 24/7, servere specializate și pot fi utilizate pe până la 6 dispozitive. Politică strictă fără jurnaluri.
 4. IPVanish: VPN din SUA pentru vizionarea NBC Sports Gold în străinătate. Permite până la 10 conexiuni simultane. Securizat cu criptare și o politică fără jurnale.
 5. PrivateVPN: Servere de mare viteză pentru streaming NBC Sports Gold și Netflix. Politica fără jurnale. Aplicații prietenoase pentru utilizator și până la 6 conexiuni simultane.
 6. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate. Servere în 19 orașe americane pentru urmărirea aurului NBC Sports în străinătate. Fără jurnale VPN cu suport de chat live 24/7.

Alegerea unui VPN poate dura ceva timp și efort, deoarece există atât de multe opțiuni pe piață, gratuite și plătite. Am încercat să simplificăm lucrurile, reducând opțiunile. Pentru a găsi cel mai bun VPN Sports Gold NBC, am căutat cele care îndeplinesc următoarele criterii:

 • O rețea mare de servere din întreaga lume (în special SUA și Europa)
 • Servere care oferă viteze mari și conexiuni consistente
 • Securitate puternică cu criptare și alte caracteristici importante de securitate
 • O politică fără jurnaluri pentru a vă proteja confidențialitatea
 • Asistență pentru clienți care oferă răspunsuri rapide și utile la întrebări
 • Vă permite să conectați mai multe dispozitive simultan

6 cele mai bune VPN-uri pentru NBC Sports Gold

Iată lista noastră selectată cu atenție a celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea aurului NBC Sports în afara SUA:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 bloca nbc sport aurTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN operează o mulțime de servere de mare viteză în SUA, ceea ce îl face ideal pentru vizionarea NBC Sports Gold în străinătate. Deși un număr mare de servere este important, calitatea serverelor și a serviciului general ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate. Cu o lățime de bandă nelimitată și fără accelerație, ExpressVPN oferă o experiență excelentă de navigare. Videoclipurile NBC Sports Gold pot fi transmise fără restricții sau fără întârziere. Mai mult, am folosit cu succes ExpressVPN pentru a debloca alte servicii de streaming sportiv, cum ar fi ESPN și DAZN.

În general, ExpressVPN are peste 3.000 de servere VPN în 94 de țări. Aceasta înseamnă că puteți debloca conținut în toată lumea, cum ar fi în Marea Britanie și Japonia. Acest VPN funcționează de asemenea bine cu Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Cu toate acestea, dacă aveți probleme, puteți contacta serviciul de chat live 24/7. Nu toți furnizorii VPN oferă acest lucru, ceea ce face ca ExpressVPN să iasă în evidență. Acest serviciu VPN este foarte rapid și ușor de utilizat și, în afară de aplicațiile prietenoase, oferă extensii de browser pentru un plus de confort.

Alături de performanțe excelente, ExpressVPN vă protejează confidențialitatea. Acest furnizor VPN nu stochează nicio jurnal de activitate sau de conectare a utilizatorilor. În afară de acest lucru, ExpressVPN folosește criptarea AES de 256 biți și oferă protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, precum și o caracteristică de comutator de omor. Toate acestea combinate fac din ExpressVPN unul dintre cele mai sigure VPN-uri de pe piață. De asemenea, este foarte de încredere cu 99,9% uptime.

Puteți descărca aplicații ExpressVPN pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • O mulțime de servere americane rapide pentru streaming NBC Sports Gold
 • Deblochează cel mai mult conținut, inclusiv Netflix, ESPN și HBO Go
 • O rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Oferă asistență excelentă pentru clienți, disponibilă 24/7 prin chat live
 • Aplicații prietenoase pentru o gamă largă de platforme
 • Securitate puternică, cu criptare și fără jurnalele de identificare

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU GOLD SPORTS NBC: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Oferă servere rapide și fiabile pentru streamingul NBC Sports Gold. De asemenea, deblochează Netflix și ESPN. Aplicații excelente și suport pentru chat în direct 24/7. Pachet cu caracteristici de securitate. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks nbc sports goldTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este o VPN cu o rețea de servere în creștere rapidă. În momentul scrierii, CyberGhost are peste 3.700 de servere online, dintre care peste 750 sunt în SUA. Prin urmare, nu veți avea nicio problemă să găsiți un server care să deblocheze NBC Sports Gold. Am constatat că streamingul este rapid și consecvent, fără niciun fel de tamponare sau întârziere experimentat în testarea noastră. Un alt avantaj al CyberGhost este că îl puteți utiliza pe până la 7 dispozitive simultan, ceea ce este mai mult decât permit majoritatea VPN-urilor.

Când vine vorba de aplicațiile VPN, le-am găsit foarte convenabile. În special, CyberGhost vă poate conecta automat la cel mai bun server disponibil, în funcție de locația dvs.. Totul este foarte personalizabil cu opțiunea de a comuta funcții, cum ar fi un blocant de anunțuri și compresia de date. CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Alte caracteristici de securitate includ un comutator automat de oprire și criptarea AES de 256 biți.

CyberGhost oferă aplicații pentru următoarele platforme și dispozitive: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick / Fire TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Configurarea manuală este necesară pentru routere.

Pro:

 • Conexiuni rapide și fiabile pentru streaming NBC Sports Gold
 • O rețea mare de 5.700 de servere (1100 în SUA)
 • Folosiți-l pentru a conecta până la 7 dispozitive
 • Aplicațiile și extensiile browserului sunt ușor de utilizat
 • Nivel ridicat de securitate cu criptare și politică fără jurnal

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este un VPN sigur, fără loguri. De asemenea, este rapid cu peste 750 de servere americane. Deblochează NBC Sports Gold și Netflix SUA. Conectați până la 7 dispozitive. Include suport 24/7, aplicații și extensii de browser prietenoase pentru utilizator. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNunblocks nbc sports goldTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă mai multe servere americane decât majoritatea VPN-urilor. De fapt, NordVPN are peste 5.200 de servere în 60 de țări, dintre care 1.600 sunt în SUA. Deoarece majoritatea pachetelor NBC Sports Gold sunt disponibile doar în SUA, NordVPN merită luat în considerare. De asemenea, puteți utiliza NordVPN pentru a debloca Netflix, BBC iPlayer și Hulu. Experiența noastră de vizionare cu NordVPN a fost foarte pozitivă. Conexiunile consistente permit transmiterea în flux în definiție înaltă și nu am înregistrat niciun fel de buffering sau decalaj.

În testarea noastră despre NordVPN, nu am avut probleme cu aplicațiile, simplu de utilizat. În special, extensiile browserului fac serverele de comutare mai rapide și mai ușoare ca niciodată. NordVPN oferă o valoare deosebit de bună, deoarece un singur cont poate asigura până la 6 dispozitive simultan. Securitatea oferită include criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. O politică strictă fără jurnaluri vă asigură că datele dvs. private rămân private.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Cu toate acestea, instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • 1.600 de servere americane pentru deblocarea NBC Sports Gold
 • Deblochează conținutul cel mai restrâns, inclusiv Netflix și Hulu
 • Vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive simultan
 • Aplicații prietenoase pentru începători și extensii de browser
 • VPN fără jurnal care utilizează criptarea pentru a vă păstra datele în siguranță

Contra:

 • Unele servere pot fi puțin lente

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN are un impresionant 1.600 de servere americane pentru streaming NBC Sports Gold. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Folosiți-l pe până la 6 dispozitive simultan. Oferă suport de chat în direct 24/7 și politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishunblocks nbc sports goldTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un VPN din SUA care oferă viteze bune pentru streamingul neîntrerupt. Acest lucru îl face un VPN ideal NBC Sports Gold. Am reușit să transmitem fluxuri HD în buffer. IPVanish vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan, mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor. Pe lângă faptul că oferă o valoare excelentă, IPVanish are un număr bun de servere - peste 1.300 în peste 60 de țări (aproximativ 600 dintre acestea sunt în SUA).

Acesta este un VPN de care se pot bucura atât începătorii, cât și utilizatorii mai avansați. Interfața aplicației IPVanish este receptivă și ușor de urmărit, deși există opțiunea de a activa mai multe caracteristici tehnice. IPVanish folosește criptarea AES de 256 biți și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de ucidere. O politică fără jurnal vă asigură că confidențialitatea online rămâne intactă. Dacă aveți întrebări pentru IPVanish, acestea oferă asistență rapidă și atentă a clienților printr-o caracteristică de chat live.

Aplicațiile IPVanish pot fi descărcate pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Configurarea manuală este necesară atât pentru Linux, cât și pentru routere.

Pro:

 • Sute de servere americane pentru deblocarea NBC Sports Gold
 • Permite până la 10 conexiuni simultane
 • Oferă suport pentru chat-ul live
 • Funcționează bine cu Amazon Fire TV / Fire Stick
 • Operează o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Are o garanție relativ scurtă de returnare a banilor de 7 zile
 • Nu oferă extensii de browser (spre deosebire de unii rivali)

Până la 10 CONEXIUNI: IPVanish vă permite să asigurați până la 10 dispozitive simultan. Acesta oferă sute de servere americane pentru vizionarea NBC Sports Gold în afara SUA. Asistență chat live și securitate puternică cu politica de criptare și fără jurnaluri. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks nbc sports goldTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un VPN care oferă viteze mari, ceea ce îl face o altă alegere excelentă pentru NBC Sports Gold. Deși are în prezent doar aproximativ 100 de servere, 9 dintre acestea sunt localizate în SUA. Ca atare, am descoperit că are rezultate bune când deblocarea serviciilor precum NBC Sports Gold, Netflix și Amazon Prime Video. Puteți utiliza acest VPN pentru a conecta până la 6 dispozitive simultan, ceea ce este excelent dacă aveți multe dispozitive.

Este o VPN foarte ușor de utilizat, dar utilizatorii experimentați au opțiunea de a activa funcții mai avansate. PrivateVPN oferă toate caracteristicile cheie de securitate preconizate de o VPN de calitate, inclusiv criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. PrivateVPN afirmă că are o politică de înregistrare zero a datelor, în timp ce permite și plata anonimă în Bitcoin (cu condiția să utilizați un serviciu de amestecare Bitcoin).

Puteți găsi aplicații PrivateVPN pentru următoarele sisteme de operare: Windows, Mac, Android și iOS. Va trebui să urmați instrucțiunile de configurare manuală pentru Linux și routere.

Pro:

 • Stream NBC Sports Gold cu serverele de mare viteză PrivateVPN
 • Deblochează aprecierile Netflix și Amazon Prime Video
 • Conectați până la 6 dispozitive
 • Securizează datele dvs. cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • O mică rețea de aproximativ 100 de servere
 • O selecție limitată de aplicații și fără extensii de browser oferite

STREAMING UNINTERRUPTED: PrivateVPN are servere rapide și consistente pentru streamingul NBC Sports Gold în străinătate. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Folosiți pe până la 6 dispozitive. Asistență chat live și politică fără jurnal. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks nbc sports goldTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark deblochează cel mai mult conținut blocat de regiune pe care este probabil să îl întâlniți. Aceasta include NBC Sports Gold, Netflix și HBO Go. Acesta este unul dintre cele mai bune servere pentru vizionarea conținutului Statelor Unite datorită serverelor sale răspândite în 19 orașe americane. Acestea includ Los Angeles și New York. in orice caz, cea mai bună caracteristică a Surfshark este că vă permite un număr nelimitat de conexiuni simultane.

Acest VPN este foarte accesibil pentru începători cu aplicații prietenoase pentru utilizator și chiar extensii de browser. Aplicațiile vin cu o serie de funcții utile, cum ar fi un blocant de anunțuri și opțiunea de a permite anumitor site-uri și aplicații să ocolească VPN-ul. Înțelept în ceea ce privește securitatea, Surfshark este la fel de bun ca orice, cu politica sa fără jurnalele și utilizarea criptării AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și a comutatorului.

Pro:

 • Deblochează totul, de la NBC Sports Gold la Netflix
 • Servere în 19 orașe din SUA, inclusiv Los Angeles și New York
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan
 • Protejează confidențialitatea utilizatorilor cu criptare și fără jurnal

Contra:

 • Una dintre rețelele de servere mai mici din această listă

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark vă permite să vă conectați simultan dispozitivele și întreaga familie. Cu atât mai mult, este excelent să deblochezi NBC Sports Gold. Oferă suport pentru chat în direct 24/7 și aplicații prietenoase pentru începători. Sigur nu există jurnalele VPN. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum să urmăriți NBC Sports Gold în străinătate cu un VPN

Din fericire, utilizarea unei VPN nu este deloc dificilă. Iată ce trebuie să faceți dacă doriți să transmiteți fluxul NBC Sports Gold cu un VPN:

Utilizarea unui VPN cu NBC Sports Gold

 1. În primul rând, veți avea nevoie de un cont NBC Sports Gold. Este gratuit să vă creați un cont și trebuie doar să furnizați numele, adresa de e-mail și o parolă sigură. Pass-urile sportive sunt disponibile pentru cumpărare și necesită înscrierea detaliilor de plată (puteți plăti cu cardul de credit / debit sau PayPal).
 2. Înscrieți-vă cu una dintre cele mai bune VPN-uri pentru NBC Sports Gold - vă recomandăm ExpressVPN.
 3. Descărcați și instalați software-ul VPN corespunzător pentru sistemul dvs. de operare.
 4. Deschideți aplicația VPN și selectați un server din țara din care doriți să navigați (probabil că va fi SUA în cazul NBC Sports Gold).
 5. Ștergeți cookie-urile browserului dvs. înainte de a accesa NBC Sports Gold. Acum, conținutul trebuie deblocat. Dacă nu, poate doriți să încercați un alt server.
 6. Bucurați-vă de conținutul fără restricții și de securitatea sporită oferită de noul dvs. VPN!

Pot urmări NBC Sports Gold cu un VPN gratuit?

Unele VPN-uri gratuite vă pot permite să urmăriți NBC Sports Gold, dar vă sfătuim împotriva lor din mai multe motive:

 1. VPN-urile gratuite tind să fie foarte lente. Atunci când combinați prea mulți utilizatori cu prea puține servere, vă puteți aștepta să experimentați o mulțime de memorii de memorare și întârziere.
 2. VPN-urile gratuite pot conține malware. Din păcate, unele VPN-uri gratuite nu trebuie să fie de încredere și să folosească malware pentru a urmări datele.
 3. VPN-urile gratuite vă trimit prin spam. Majoritatea VPN-urilor gratuite trebuie să-și câștige banii prin publicitate. Acest lucru înseamnă adesea să te bombardezi cu reclame enervante, irelevante.
 4. VPN-urile gratuite sunt rareori private. Un VPN ar trebui să vă ofere confidențialitate online mai mare, dar multe VPN-uri gratuite vă urmăresc activitatea și vând aceste informații către terți.
 5. VPN-urile gratuite nu pot debloca multe site-uri de streaming. Puține VPN-uri sunt capabile să se apropie de măsurile anti-VPN luate de serviciile de streaming precum Netflix și DAZN.

Ce dispozitive funcționează cu NBC Sports Gold?

NBC Sports Gold este disponibil pe browsere web desktop, dispozitive Android și iOS, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV și dispozitive Chromecast prin HDMI. Toate VPN-urile NBC Sports Gold de mai sus oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV.

Ce pot urmări pe NBC Sports Gold?

NBC Sports Gold oferă o selecție de sporturi pe care le puteți urmări live și la cerere. Funcțiile variază în funcție de sport, dar includ streaming în direct, redirecții complete de evenimente, clipuri video prezentate, momente marcante și interviuri.

NBC Sports Gold oferă următoarele pase:

 • Prima ligă
 • Patinaj fotografic
 • rugbi
 • Zăpadă
 • Blazers (Portland Trail Blazers)
 • Philly (Philadelphia Eagles, Philadelphia 76ers și Philadelphia Phillies)
 • Ciclism
 • Patinaj viteza
 • Urmări & Camp
 • Pro Motocross

Site-ul NBC Sports Gold afirmă, de asemenea, că în curând urmează următoarele pachete:

 • Tur PGA
 • IndyCar

Vedeți și: Cum puteți obține o adresă IP din SUA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 41

Adblock
detector