Cele mai bune 6 VPN-uri pentru călătorii în străinătate

cele mai bune VPN-uri pentru călătorii în străinătate

Indiferent dacă călătorești în străinătate pentru muncă sau plăcere, este adesea esențial să poți accesa aceleași platforme pe care le folosești acasă, inclusiv servicii bancare și financiare, aplicații de comunicare (cum ar fi WhatsApp și Skype) și servicii de streaming. De exemplu, este posibil să căutați să transmiteți conținut de pe site-uri precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer, sau Sling TV, dar aceste companii își restricționează serviciile în funcție de locația dvs. În plus, aveți probleme cu guvernele care blochează accesul la site-uri precum Google, Twitter, Facebook și YouTube.

Afundăm adânc în fiecare dintre furnizorii pe care îi prezentăm mai jos, dar dacă doriți doar un rezumat rapid, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru călătorii în străinătate.

Am considerat că acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru călătorii internaționale:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru călătorii în străinătate! Rețea mare de servere rapide care operează în 94 de țări, poate debloca aproape orice. Include 30 de zile înapoi bani.
 2. CyberGhost Cel mai bun VPN bugetar. Aplicații prietenoase pentru începători și unele dintre cele mai rapide servere de streaming din testarea noastră.
 3. NordVPN Puternic, cu peste un deceniu de service sub curea. Rapid, sigur și o mulțime de servere din care să alegeți.
 4. IPVanish Preferat de utilizatorii Kodi pentru aplicațiile care se integrează bine cu dispozitivele Streaming controlate de la distanță. Rapid și sigur.
 5. PrivateVPN Excelent pentru deblocarea majorității serviciilor de streaming. Rețea mică, dar în creștere.
 6. VyprVPN Securitate și confidențialitate puternică, chiar funcționează bine în China și în alte regimuri represive.

Cea mai bună modalitate de a accesa aceste platforme și alte geo-restricții este să optezi pentru o rețea virtuală virtuală (VPN). Utilizarea unui VPN în timpul călătoriei în străinătate vă va ajuta să vă mascați locația geografică specifică și să faceți să pară că sunteți în altă parte, trucând site-urile web pentru a vă permite accesul. Un VPN configurează o criptă, de asemenea, conexiunea dvs. la internet, împiedicând monitorizarea furnizorilor de servicii Internet (ISP), hackerilor și agențiilor guvernamentale. Acest lucru este deosebit de important în timp ce călătoriți, deoarece probabil vă expuneți dispozitivul rețelele wifi publice, care sunt spoturi principale pentru ca hackerii să rămână în așteptare.

Cum configurez o VPN?

Folosirea unei VPN nu este deloc complicată. Urmați acești pași simpli pentru a începe:

 1. Descărcați aplicațiile VPN pe smartphone, laptop și tabletă.
 2. Asigurați-vă că o faceți direct din magazinul de aplicații relevant sau direct de pe site-ul furnizorului VPN.
 3. Repetați procesul pentru toate dispozitivele.
 4. Deschideți aplicația și urmați instrucțiunile pe care compania le transmite pe ecran.
 5. După finalizarea instalării, reporniți toate dispozitivele.
 6. Când reveniți online, deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server în locația dorită.
 7. Aplicația va rula în fundal, dar aveți grijă să nu o deconectați.
 8. Felicitări! Acum puteți utiliza internetul la fel cum v-ați întors acasă.

Notă: Rețelele Wifi și viteza de internet depind de conectivitatea generală a țării la web. Utilizarea unui VPN nu va amplifica viteza sau nu vă va oferi acces în flăcări ca și cum ați fost obișnuit să vă întoarceți acasă, iar factorul de criptare va însemna că vitezele dvs. pot scădea într-o oarecare măsură. Dacă călătoriți în țări cu acces la internet slab, cum ar fi cele din Hornul Africii, atunci aveți grijă că un VPN nu poate face decât la fel ca conexiunea la internet care o alimentează.

Cum decid un serviciu VPN adecvat?

Serviciile VPN sunt foarte răspândite pe internet. Unii utilizatori ar putea cădea în capcana de a presupune că sunt la fel. Realitatea este însă că serviciile VPN variază foarte mult - cu siguranță trebuie să fiți prudent și să aveți precauție înainte de a decide unul care să funcționeze pentru nevoile dvs..

Iată câțiva factori de luat în considerare înainte de a vă baza cu un serviciu:

Forța rețelei

Unele servicii VPN oferă mii de servere, în timp ce altele restricționează selecția lor la aproximativ o sută. Nu există o regulă grea și rapidă pentru care este mai bună, dar ceva de luat în seamă este locul în care se află serverele. Nu doriți o concentrare ridicată într-o anumită zonă, în timp ce restul lumii este ignorat. VPN-urile sunt utilizate pentru a păstra legătura cu conținutul de la domiciliu, precum și pentru a debloca site-urile de socializare unde pot fi restricționate. Prin urmare, ar trebui să evaluați opțiunile serverului din țările majore și regiunile în care doriți să îl accesați. De exemplu, dacă călătorești în străinătate, ar trebui să te uiți la disponibilitatea serverelor din Australia, pentru a te ține la curent cu conținutul de acasă.

Număr de conexiuni simultane

Când călătoriți într-un grup, precum prietenii și familia, poate doriți să investiți într-un plan VPN care vă permite să partajați serviciul cu colegii de călătorie. În acest fel poți micșorați costul pe persoană la mai puțin de un dolar pe lună. 

Platforme acceptate

Înainte de a decide cu privire la un furnizor adecvat, veți dori să verificați dacă serviciul este compatibil cu platformele preferate. Dacă sunteți un utilizator PC și Android, atunci doriți cu siguranță ca serviciul VPN să funcționeze la ambele. Nu toate companiile VPN oferă aplicații pentru platforma pe care o căutați. De exemplu, numai o mână de VPN-uri au o aplicație Fire Stick și chiar mai puține VPN-uri au o GUI Linux. Dacă nu sunteți sigur dacă un furnizor este compatibil cu dispozitivul dvs., este bine să verificați asistența clienților înainte de a cumpăra un plan.

Ușor de instalat și configurat

Serviciile VPN includ o inginerie sofisticată, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie neplăcute pentru a configura și instala. Cele mai bune servicii fac extrem de ușor pentru utilizatori înregistrarea, instalarea și navigarea prin opțiuni. Ar trebui să poți doar să descarci software-ul autohton, să te autentifici și să lași aplicația să facă restul cu doar câteva butoane. Orice ceva mai impozabil decât asta indică o experiență de utilizator neplăcut pe care ar trebui să o evitați.

Ce alte protocoale de securitate ar trebui să urmez în timpul călătoriei?

Un VPN ar trebui să vă sorteze în cea mai mare parte, dar iată câțiva pași suplimentari pe care îi puteți face pentru a vă asigura că călătoria dvs. se desfășoară fără probleme:

Alegeți o parolă puternică și activați autentificarea în doi factori, acolo unde este posibil. Unele telefoane Android au o setare în care dispozitivul poate fi deblocat dacă detectează că este aproape de utilizator. Dezactivați această setare, pentru că un hoț ar putea să-ți prindă telefonul și să-i acceseze conținutul imediat. Actualizați toate software-ul dispozitivului dvs. înainte de a părăsi țara de origine, astfel încât toate corecțiile de securitate să fie complet funcționale și să fiți protejat pe cât posibil. Faceți o copie de siguranță a telefonului în fiecare zi, astfel încât informațiile importante, precum fotografiile sau documentele de lucru, să fie încărcate în siguranță în cloud și să rămână mereu accesibile, chiar dacă pierdeți dispozitivul.

Cele mai bune VPN-uri pentru călătorii în străinătate

După ce ai înțeles importanța unui VPN atunci când ești departe de rețelele de încredere, următoarea comandă de afaceri este să te bazezi pe un furnizor. Următoarele informații vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce considerăm că sunt cele mai bune 6 VPN-uri pentru călătorii în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este considerat de majoritatea experților ca unul dintre cei mai rapizi și mai duri furnizori VPN de acolo. Este în partea de sus a listei noastre ca fiind cel mai bun VPN pentru călătorii în străinătate, deoarece poate debloca o grămadă de servicii de streaming (inclusiv Netflix din SUA) și vine cu protocoale de criptare de grad militar pentru a porni.

Serviciul este puțin scump în comparație cu alți furnizori, dar veți primi cu siguranță ceea ce plătiți. Acest lucru este deosebit de relevant dacă călătoriți în state represive precum China, Indonezia și Iran, unde multe site-uri sunt blocate în mod regulat. Abilitățile superioare de confecționare a ExpressVPN vă vor asigura că rămâneți cu un pas în fața autorităților și vă bucurați de o experiență de internet fără restricții.

ExpressVPN folosește criptarea AES de 256 biți; care este considerat un standard de vârf în industrie, denumit și „grad militar”. Inclus este un comutator integrat de omorâre pe internet, precum și protecție împotriva scurgerii DNS, astfel încât informațiile dvs. rămân întotdeauna blocate în tunelul criptat..

Acest furnizor respectă o politică de a nu stoca jurnalele de utilizator detaliate, inclusiv adresele IP. ExpressVPN oferă aplicații moderne, intuitive pentru Android și iOS, precum și versiuni elegante pentru desktop atât pentru Windows cât și pentru MacOS. Un abonament unic permite trei conexiuni simultane.

Pro:

 • Viteze rapide și servicii superioare
 • Funcționează cu toate site-urile de streaming majore, de ex. Netflix și Amazon Prime Video
 • Caracteristicile implicite sunt criptarea, securitatea și confidențialitatea de top
 • Suport excelent pentru clienți
 • Rețea de server largă

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

Scorul nostru:

4.5 din 5

CELE MAI BUNE PENTRU Călătorie: ExpressVPN este alegerea noastră cea mai bună datorită vitezei sale robuste, rapide, precum și serviciului superior pentru clienți. Include garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să le puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este înregistrat în România și nu trebuie să respecte nicio lege de păstrare a datelor. Și-a îmbunătățit considerabil produsul de bază de când a fost achiziționat de Crossrider în 2017 și are acum un accent mare pe streaming. Numărul de servere pe care le găzduiește a crescut brusc, de la doar câteva zeci inițial la peste 4.900. Sunt găzduite în 60 de țări în general și funcționează din 84 de locații din întreaga lume.

Compania folosește criptarea de 256 biți, secretul perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerii DNS ca implicit. Confidențialitatea este consolidată în continuare cu o politică internă de neînregistrare a adreselor IP. Funcțiile suplimentare de securitate includ un blocant de anunțuri, apărare anti-malware, un anti-tracker și un „imunizator” împotriva atacurilor ransomware.

CyberGhost vă poate ajuta să alegeți un server pentru a debloca un serviciu de streaming specific, inclusiv US Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și multe altele. Trebuie doar să selectați modul „Deblocare streaming” din aplicație.

Puteți accesa serviciul pe Android, iOS, Windows, Linux și MacOS. În acest moment, un singur abonament permite conectarea simultană a șapte dispozitive.

Pro:

 • Foarte ușor de utilizat și ideal pentru începători
 • Transmite video HD fără probleme
 • Permite 7 conexiuni simultan

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de energie
 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este rapid, intuitiv și foarte ușor pentru începători să înceapă. Lista sa de servicii este, de asemenea, în creștere. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă de utilizator despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este încercat și testat atunci când vine vorba de sustragerea restricțiilor guvernamentale privind accesul la internet, precum și de a putea debloca serviciile de streaming geo-restricționate. Funcționează foarte bine în China, ceea ce reprezintă un bonus pentru cei care călătoresc acolo în mod regulat.

Acest furnizor nu stochează date despre utilizatori și poate fi considerat un furnizor complet lipsit de logare. În același timp, NordVPN are standarde de securitate riguroase, care includ criptarea de 256 biți, protocolul OpenVPN, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS.

Folosind acest serviciu, veți putea cu ușurință să evitați restricțiile pentru Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN și multe altele. Produsul este foarte personalizabil și permite utilizatorilor să selecteze un server care optimizează anumite sarcini, care includ streaming video HD, VPN dublu și Tor peste VPN. Site-ul web are o secțiune de cunoștințe care vă va conduce prin procesul în cazul în care sunteți blocat.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Un plan de bază permite conectarea simultană a șase dispozitive.

Pro:

 • Serviciu axat pe confidențialitate
 • Nu va rupe banca
 • Potrivit pentru utilizatorii de energie
 • Aplicații pentru toate platformele majore
 • Suport 24/7/265

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate fi puțin stângace

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN oferă multe funcții personalizabile la un preț pe care nu îl poți bate. Securitate și confidențialitate puternică și mii de servere din care să alegeți. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o altă alegere excelentă pentru persoanele care doresc să beneficieze de viteze rapide și confidențialitate ultra-sigură. Aceștia sunt atât factori cruciali atunci când evaluați un VPN pentru a fi utilizat în străinătate, mai ales dacă intenționați să transmiteți fluxuri video sau să accesați servicii precum Skype, Google, WhatsApp și contul dvs. bancar local..

Compania alege să opereze întreaga sa rețea de servere în mod independent, spre deosebire de alți furnizori care închiriază spațiu în fermele de server, sau externalizează administrarea unui terț. Aceasta înseamnă că controlează total traficul utilizatorilor.

IPVanish este un favorit cunoscut alături de torrentere și utilizatorii Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este telecomandată pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse. De asemenea, reușește să deblocheze site-uri de streaming, cum ar fi BBC iPlayer și ITV Hub.

Acest furnizor utilizează un sistem cunoscut sub numele de IP dinamic; când vă conectați la serviciu, vi se atribuie o nouă adresă IP pe întreaga durată a sesiunii. Acesta este singurul tău și nu va fi atribuit altui utilizator. Abia după ce vă deconectați, adresa va intra înapoi în bazin și va fi folosită de o altă persoană.

IPVanish oferă criptare de 256 biți, secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere pe internet. Acest lucru înseamnă că adresa dvs. IP va rămâne ascunsă de ochii indurați.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Acest furnizor și-a modernizat recent pachetele pentru a permite conectarea a 10 dispozitive în același timp, ceea ce îl face o alocare mult mai generoasă decât standardul industriei de cinci. Mai mult, oferă chat în direct 24 de ore din 24, pentru asistență pentru clienți.

Pro:

 • Viteze mari
 • 10 conexiuni simultane
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7

Contra:

 • Nu permite înregistrarea anonimă

Scorul nostru:

4 din 5

torrenting & STREAMING VPN: IPVanish este foarte sigur, rapid și favorit cu streamere și torrentere. Aderă la o politică fără jurnal și vine cu toate clopotele și fluierele unui VPN modern. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN oferă viteze mari la conexiunile globale și deblochează în mod constant site-urile media de streaming. Nu numai că va debloca Netflix SUA, dar va face același lucru și pentru Netflix în Marea Britanie, Canada, Japonia, Spania, Brazilia, Italia și Franța.

Unul dintre punctele forte ale acestui furnizor este opțiunile sale de asistență. Personalul este disponibil non-stop prin chat live și vă poate remedia problema de la distanță, dacă le acordați permisiunea. Serviciul este foarte sigur, deoarece folosește criptarea de 256 biți, autentificarea SHA256 și cheile RSA de 2.048 biți. Există un comutator de ucidere pe internet, precum și protecție IPv6, DNS și WebRTC. PrivateVPN are o politică de a nu stoca jurnalele de trafic.

Este atât de încrezător în ceea ce privește produsul său, încât oferă o garanție de returnare de 30 de zile pe toate pachetele. Un plan de bază va permite conectarea a cinci dispozitive în același timp. Aplicațiile sunt incluse pentru iOS, Android, MacOS și Windows.

Pro:

 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Capabil să deblocheze mai multe servicii de streaming
 • Înregistrările anonime sunt permise

Contra:

 • Rețea de server limitată
 • Are chat live, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

Scorul nostru:

4.5 din 5

PERFECT PENTRU STREAMING: PrivateVPN deblochează o multitudine de site-uri de streaming. Se concentrează asupra calității, spre deosebire de cantitate, pentru a finaliza treaba. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are o reputație valoroasă în jurul capacității sale de a ocoli cenzura în țări represive precum China. Ca atare, este o alegere excelentă pentru momentul în care doriți cele mai grele protocoale de criptare disponibile.

Folosește protocoale AES de 256 biți împerecheate cu autentificarea SHA256. Pentru o taxă suplimentară, utilizatorii se pot înscrie la tehnologia sa proprie de schemare a metadatelor Chameleon care adaugă straturi suplimentare de securitate și ciocane chiar și cei mai hotărâți dintre amatorii de guvern. Acest lucru va ascunde faptul că utilizați un VPN în primul rând. Unul dintre dezavantajele potențiale ale acestui serviciu este că menține unele jurnale.

VyprVPN poate debloca serviciile de streaming precum US Netflix și Hulu. În plus, vitezele au fost foarte rapide atunci când am testat-o ​​în timpul revizuirii noastre detaliate a utilizatorilor, ceea ce a determinat reducerea listei noastre cu cele mai rapide VPN-uri..

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Un abonament unic permite conectarea a cinci dispozitive în același timp.

Pro:

 • Navigare ultra sigură
 • Tehnologie sofisticată de scrambling
 • Funcționează în China

Contra:

 • Are unele păstrarea datelor
 • Nu este de încredere pentru serviciile de streaming precum Netflix și Hulu

Scorul nostru:

4 din 5

Funcționează în China: VyprVPN este unul dintre cele mai sofisticate VPN-uri din lume și cu siguranță vă va păstra în siguranță în timp ce călătoriți. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre VyprVPN.

VyprVPN CuponSalvați 69% la planul de 2 aniGAL DEALDescont aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit când călătoresc în străinătate?

Motivul principal pentru care doriți să utilizați un VPN în străinătate este să accesați în siguranță și în siguranță canalele dvs. de divertisment preferate, să utilizați wifi public sau să vă angajați în tranzacții financiare. Detaliile de aici sunt că metoda pe care o utilizați pentru a vă descoperi locația va implementa protocoale robuste de criptare și va oferi o experiență excelentă. VPN-urile pe care le-am recomandat în acest articol vor face cu siguranță acest lucru, dar nu vă respirăm când vine vorba de opțiunile gratuite.

VPN-urile gratuite nu investesc suficienți bani în tehnologia de confecționare și nu sunt interesați să expedieze același produs ca și serviciile plătite. S-ar putea să vă puteți conecta la un server, dar puteți fi pregătiți să fiți inundați cu reclame spam și întreruperi frecvente pentru a vă convinge să treceți la un pachet plătit. VPN-urile gratuite au o mulțime de utilizatori și relativ puține servere, ceea ce înseamnă că serverele sunt deseori supraîncărcate. Acest lucru face ca VPN-urile gratuite să se potrivească slab pentru sarcinile care consumă date, precum streaming video, jocuri online sau chiar accesarea serviciilor bancare și financiare.

Mulți furnizori lipsiți de etici și lipsiți de scrupule au fost prinși în mod ilegal, extragând datele utilizatorilor și vândându-le către agenții de publicitate terți. Alții au fost cunoscuți pentru a infecta dispozitivele gazdă cu malware și unul a făcut chiar un pas mai departe și a profitat de lățimea de bandă inactivă pentru a construi armate de botnet.

Serviciile de streaming precum Netflix, Hulu, HBO, Sling TV și altele sunt obligate prin contracte să restricționeze conținutul lor media la adresele IP din anumite țări. Aceștia vor fi nevoiți să plătească milioane de dolari cu penalități dacă se consideră că nu se lasă de la acest angajament. Acesta este motivul pentru care acești giganți de divertisment cheltuiesc o sumă de bani nejustificată pentru a-și proteja securitatea pentru a detecta și bloca VPN-urile.. VPN-urile gratuite pot fi detectate cu ușurință de administratorii de rețea, dar cele sofisticate și avansate pe care le-am evidențiat vor face treaba pentru a vă proteja locația fără a sparge transpirația.

Cum accesez WhatsApp și servicii similare unde sunt blocate?

Călătoriile dvs. vă pot duce pe țări îndepărtate, unde libertățile de internet și libertatea individuală nu sunt garantate. Drept urmare, s-ar putea să vedeți că serviciile obișnuite pe care le luați de la sine, cum ar fi WhatsApp, Facebook și Skype, sunt blocate.

De exemplu, potrivit FreedomHouse, WhatsApp este blocat sau restricționat în următoarele țări:

 1. Azerbaidjan
 2. Bangladesh
 3. Brazilia
 4. China
 5. Egipt
 6. Etiopia
 7. Iordania
 8. Kazahstan
 9. Muntenegru
 10. Arabia Saudită
 11. Gambia
 12. Curcan
 13. Uganda
 14. Emiratele Arabe Unite
 15. Yemen
 16. Zimbabwe

În unele dintre aceste țări, întreaga suită de caracteristici WhatsApp va fi blocată, în timp ce altele ar putea accesa doar accesul la apeluri vocale și video. Oricare ar fi cazul, cu siguranță doriți să rămâneți conectați cu cei dragi de acasă.

În această situație, tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că există un VPN descărcat și instalat pe dispozitivul dvs. înainte de a călca în avion. A face acest lucru înainte de a pleca este important, deoarece VPN-urile sunt blocate și în anumite țări. Dacă aștepți până ajungi în țara de destinație, este posibil ca ISP-urile locale să te împiedice să accesezi site-ul VPN.

După ce ați ajuns, pur și simplu porniți aplicația VPN, conectați-vă la un server unde știți că WhatsApp funcționează bine (cum ar fi SUA, Canada sau Europa) și folosiți aplicația de chat doar după ce o conexiune a fost stabilită cu succes.

Rețineți că VPN-urile în sine sunt blocate în unele țări. Avem ghid separat despre utilizarea VPN în China și utilizarea VPN în Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

Adblock
detector