Cele mai bune alternative BearShare și iMesh: ghid de descărcare și streaming de muzică din 2018

Serviciile de muzică P2P Bearshare și iMesh sunt acum complet offline. Ambele servicii au oferit utilizatorilor opțiuni peer-to-peer pentru a localiza și descărca fișiere de muzică și audio de toate tipurile. iMesh, în special, permite utilizatorilor să găsească și să descarce muzică plătită, oferindu-i o funcționalitate juridică în special. Acest lucru a fost evidențiat în 2004, când compania a plătit RIAA 4 milioane USD și i s-a permis să opereze fără interferențe.

alternative de suport și imesh

Cu toate acestea, cu Bearshare și iMesh acum complet indisponibile, foștii utilizatori pot căuta alternative. Și, de fapt, noile sondaje arată că majoritatea oamenilor care au frecventat BearShare și iMesh folosesc acum opțiuni legale de streaming de muzică. Acest lucru se datorează faptului că există o mulțime de alternative gratuite și legale pe care utilizatorii Bearshare și iMesh le pot utiliza atât pentru a asculta și descărca muzică online.

Utilizați un VPN pentru a transmite muzică

Există un adevăr nefericit cu servicii de streaming: niciunul nu este disponibil peste tot și, chiar dacă aveți un drept legal de acces la muzică, este posibil să nu puteți ajunge la listele de redare dacă călătoriți în străinătate. O bună rețea privată virtuală sau VPN rezolvă această problemă.

Un VPN va ocoli tipul de blocuri de conținut geografic pe care le-au pus la dispoziție servicii precum Pandora, Spotify și YouTube Music. Conectându-vă la un server din țările în care aceste servicii sunt disponibile, puteți transmite în mod liber și ușor, fără blocuri de service.

VPN-urile oferă, de asemenea, protecție online împotriva diverselor amenințări de securitate, cum ar fi hoții de date care spionează sistemele de plată sau atacurile de forță brută care permit hackerilor să intre în computerul dvs. și să fure date.

Dintre numeroasele opțiuni disponibile, vă recomandăm ExpressVPN. Nu numai că are servere în peste 90 de țări din întreaga lume, veți găsi că este conceput special pentru a vă permite să accesați site-uri și servicii precum Pandora.

Captura de ecran ExpressVPN homepage

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți gratuit 3 luni cu planul anual al ExpressVPN. Aceasta include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Cele mai bune alternative BearShare și iMesh

Nu lăsați lipsa de BearShare sau iMesh să stea în calea muzicii bune! Iată cele mai bune alternative la ambele servicii care vă vor oferi toată muzica pe care v-ați putea dori sau de care aveți nevoie.

Pandora

Dimensiunea catalogului: 40 de milioane de melodii *

Optiuni de plata: Abonament gratuit, sau minim 4,99 USD / lună abonament gratuit

Poate că conduce calea în streaming gratuit de muzică disponibilă legal, Pandora a lansat în anul 2000 cu ideea că utilizatorii ar putea dori să aibă posturi de muzică realizate individual, fără să asculte muzică care nu le place. Chiar și după ce compania a scăpat din banii săi de 2 milioane de dolari un an mai târziu, fondatorul a convins angajații companiei să lucreze gratuit timp de 2 ani. Având în vedere că compania are acum peste 81 de milioane de utilizatori activi și a avut venituri de 1,6 miliarde de dolari în 2016, rămânerea neplătită timp de 2 ani a fost probabil o idee bună.

Pandora poate fi făcut gratuit la anunțuri pentru 4,99 USD pe lună, dar dacă doriți să descărcați melodii, veți avea nevoie de abonament de 9,99 USD pe lună..

Din păcate, pentru rezidenții care nu sunt americani, Pandora este disponibilă numai în SUA. Cu toate acestea, metodele sale de blocare pot fi ocolite cu un VPN, ceea ce va permite oricui să transmită Pandora gratuit.

*Dimensiunea bibliotecii Pandora este greu de redus. Unele surse raportează oriunde de la 1,5 la 2 milioane de melodii, în timp ce altele spun că serviciul are acces la 40+ milioane. Am decis să mergem cu numărul mai mare.

Spotify

Dimensiunea catalogului: 35 milioane

Optiuni de plata: Abonament gratuit cu anunțuri sau abonament gratuit de 9,99 USD / lună

Un concurent apropiat al Pandora, mulți iubitori de muzică preferă Spotify, deoarece puteți exercita mult mai mult control asupra playlist-ului dvs. decât cu Pandora. Cu toate acestea, versiunea gratuită a lui Spotify este mult mai limitată decât opțiunea gratuită echivalentă a Pandora, astfel încât utilizatorii pot dori să plătească pentru Spotify. Opțiunea plătită include opțiunea de a vă descărca muzica și de a o lua cu dvs. în străinătate.

Veți găsi că Spotify este disponibil pe toată lumea, cu 180 de milioane de utilizatori. Există însă anumite țări în care Spotify nu este disponibil, inclusiv China. Dacă călătoriți sau trăiți în China și doriți să accesați contul dvs. Spotify, va trebui să accesați VPN.

Tidal

Dimensiunea catalogului: 52 de milioane de melodii

Optiuni de plata: Abonament minim 9,99 USD / lună

Achiziționat renumit de Jay-Z în 2015, Tidal este o aplicație de streaming de muzică care are videoclipuri audio și video fără pierderi ca caracteristici distincte. Serviciul are peste 52 de milioane de melodii, mai mult decât majoritatea celorlalte opțiuni de streaming de muzică din lista noastră de alternative Bearshare și iMesh.

Cel mai mare dezavantaj al Tidal este prețul. Nu există nicio opțiune gratuită pentru Tidal. În schimb, va trebui să plătiți fie 9,99 USD pe lună, fie 19,99 USD pe lună pentru sunetul fără pierderi de înaltă fidelitate. De asemenea, puteți descărca muzica dvs. fie cu nivel de abonament.

Din fericire, Tidal este disponibil în peste 50 de țări, însă dacă locuiești sau călătorești în cea mai mare parte a Africii, în cea mai mare parte a Asiei sau a Rusiei, nu vei putea accesa serviciul fără o ocolire..

Muzica pe YouTube

Dimensiunea catalogului: Necunoscut, dar mare *

Optiuni de plata: Abonament gratuit cu anunțuri sau abonament de 9,99 USD / lună

Muzica YouTube a existat abia din 2015, dar serviciul este un pretendent corect pe piața de streaming de muzică. În cea mai mare parte, serviciul oferă acces la toată biblioteca de muzică YouTube, dar are și propria sa discotecă și o bibliotecă de muzică furnizată. Acest lucru înseamnă că numărul total de titluri disponibile pe YouTube Music este deosebit de dificil de măsurat, în special dacă compania nu oferă detalii specifice în acest scop..

Gratuit, puteți amesteca melodii de la un anumit artist sau puteți reda o versiune „radio” cu melodii de la artiști cu sunete similare. Acest lucru o face mai bună decât Pandora pe fața sa, întrucât Pandora nu te va lăsa să ajungi cu un singur ajutor al unui singur artist fără să plătești prima.

Dacă plătiți pentru premium (YouTube Red), puteți obține melodiile dvs. doar audio, precum și descărcați melodii.

Deși YouTube este disponibil în aproape toate țările de pe planetă, YouTube Music nu este. Fără bypass, aplicația este disponibilă doar în Australia, Austria, Canada, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Regatul Unit și Statele Unite.

* Muzica YouTube nu face reclamă asupra mărimii bibliotecii. Cu toate acestea, deoarece combină toată biblioteca muzicală YouTube cu licențe de la etichete de înregistrare, este opțiunea cea mai masivă.

Amazon Music

Dimensiunea catalogului: 2 milioane până la 40 de milioane (depinde de nivelul abonamentului)

Optiuni de plata: Necesită abonament la Amazon Prime la minimum (99 USD / an) sau 7,99 USD / lună pentru Amazon Music Unlimited

Amazon își continuă marșul lung spre a avea degetele în toate aspectele legate de mass-media. De asemenea, Amazon Music este un pic de monstru. Utilizatorii pot reda fluxuri de stil „radio” de diferite genuri sau artiști diferiți. Desigur, dacă doriți o experiență mai curată, va trebui să faceți upgrade la Amazon Music Unlimited.

Iată totuși captura: accesul Amazon Prime la Muzică este foarte caracteristic și dimensiunea bibliotecii este limitată. Dacă doriți cu adevărat întreaga bibliotecă și cele mai bune funcții de la Amazon Music, veți avea nevoie de abonament de 7,99 USD pe lună. Amazon Music este, de asemenea, foarte limitată acolo unde este disponibilă. Doar cei din teritoriile SUA și SUA îl pot accesa cu ușurință.

Muzică Google Play

Dimensiunea catalogului: 40 de milioane

Optiuni de plata: Abonament gratuit cu anunțuri sau abonament minim de 9,99 USD / lună

Da, YouTube Music este deținut de Google, iar Google Play Music este separat. Sau este? Există unele dovezi că Google este în proces de contopire a muzicii Google Play cu YouTube Music, așa că vom oferi aici doar lista faptului că Google Play Music există și că are muzică pe care o puteți achiziționa sau o puteți transmite lunar. taxa de abonament de 9,99 USD pe lună sau 14,99 USD pe lună pentru un cont „de familie” pentru până la 6 persoane.

Apple Music

Dimensiunea catalogului: 45 milioane

Optiuni de plata: Abonament minim 9,99 USD / lună

La finalul pozitiv, Apple Music este poate una dintre opțiunile mai bune pentru utilizatorii Mac și iOS. Se integrează bine cu toate celelalte servicii și dispozitive Apple, așa că este oarecum neexplorat. Partea negativă este că te va costa în plus, la fel ca în aproape tot de la Apple. Compania oferă un serviciu oarecum generos de 3 luni, dar după aceea, fie plătește, fie merge mai departe.

Napster

Dimensiunea catalogului: 30 de milioane

Optiuni de plata: Abonament minim 4,99 USD / lună

Nu, nu ai călătorit în timp. Napster cu adevărat face încă există și, spre deosebire de BearShare sau iMesh, acesta și-a pus de fapt trecutul P2P în spatele său și a dezvoltat un serviciu de streaming pe deplin legitim. Din păcate, nu există streaming gratuit aici, așa că Napster nu este tocmai serviciul gratuit de descărcare și streaming de muzică pe care îl făcuse în acea zi. Totuși, pentru 4,99 USD / lună, Napster bate cu ușurință Pandora gratuit datorită salturilor nelimitate.

Napster este disponibil în majoritatea țărilor europene și nord-americane, precum și în mai multe țări din America de Sud și Centrală. Dacă locuiți sau călătoriți în orice altă parte și veți avea nevoie de un VPN pentru a vă accesa contul.

SoundCloud

Dimensiunea catalogului: 120 de milioane (30 de milioane de piese premium)

Optiuni de plata: Abonament minim 4,99 USD / lună

SoundCloud are cele mai multe piese disponibile în biblioteca sa decât orice altă opțiune legală. Motivul principal pentru aceasta este acela că serviciul a început ca un loc pentru artiștii muzicali indie și underground să obțină o platformă proprie. Acum puteți obține un număr mare de artiști și etichete cunoscute prin SoundCloud.

Serviciul este gratuit, dar există opțiuni plătite dacă doriți să descărcați muzică sau să ascultați offline, va trebui să plătiți pentru un abonament, începând de la 4,99 USD / lună. Acele 30 de milioane de piese „premium” (artiști muzicali de top) sunt disponibile numai permanent dacă plătiți pentru abonamentul de 9,99 USD / lună..

Cei din SUA și teritoriile sale, mai multe țări europene, Australia, Noua Zeelandă și Canada se pot bucura de SoundCloud. Toți ceilalți vor trebui să utilizeze un serviciu diferit sau să utilizeze un VPN pentru a evita blocarea conținutului geografic.

Mașină Hype

Nu aveți chef să căutați prin multe site-uri de muzică diferite pentru lucrurile pe care le doriți? Cea mai bună alternativă BearShare și iMesh poate fi doar un site de indexare.

Hype Machine este ca un motor de căutare Google pentru muzică. Acesta indexează piese de la sute de site-uri de muzică și vă permite să știți exact unde puteți găsi melodiile dorite. Dacă este ceva, Hype Machine ar putea fi doar acolo unde doriți să mergeți primul dacă căutați piese specifice.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 57

Adblock
detector