Cele mai bune suplimente Kodi Bollywood pentru filme Hindi, Punjabi și Desi

kodi_bollywood_best_snagfilms

Există sute de suplimente disponibile pentru Kodi, dar doar un număr mic de suplimente care oferă filme Bollywood și emisiuni TV de calitate. Acest ghid vă va parcurge unele dintre cele mai bune suplimente Bollywood Kodi pentru filmele Hindi, Punjabi și Desi de pe Kodi.

Ultima versiune stabilă a lui Kodi este Kodi v18.3 „Krypton”.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Înainte de a începe: Cum să folosiți Kodi în siguranță

Un VPN poate fi utilizat pentru a ascunde activitatea de streaming a unui utilizator. În plus, există multe alte motive legitime pentru instalarea unui VPN fiabil. În primul rând, VPN-urile maschează identitatea online a unuia, protejând ulterior utilizatorii împotriva riscurilor de securitate, cum ar fi atacurile omului în mijloc. Aceste atacuri fac ca conexiunea dvs. la internet să fie interceptată de o persoană rău intenționată, care va avea acces la datele dvs. prețioase dacă are succes.

În plus față de atacurile omului în mijloc, există posibilitatea ca suplimentele să aibă codul rău intenționat încorporat în ele. Un VPN ar putea fi capabil să ajute la evitarea acestui risc datorită modului în care acesta recurge la trafic.

VPN-urile pot oferi, de asemenea, utilizatorilor acces la conținut geo-restricționat. Unele servicii funcționează numai în anumite țări, dar un VPN vă poate reintegra conexiunea la internet printr-un server dintr-o țară la alegere. În cele din urmă, vă oferă acces la conținut la care, de obicei, nu ați avea acces din cauza locației dvs..

Pentru a transmite conținut de înaltă calitate prin intermediul Kodi, veți avea nevoie de un VPN rapid și de încredere, care să poată face față cerințelor de difuzare a lățimii de bandă. IPVanish este VPN-ul nostru recomandat, dar vă rugăm să nu pierdeți lista noastră completă de servicii VPN recomandate.

Ofertă pentru cititor: economisiți 60% pentru un plan IPVanish 

Cele mai bune suplimente Bollywood Kodi pentru filme hindi, punjabi și desi: suplimente oficiale

Complementele explorate în această secțiune pot fi obținute prin servicii legitime, cum ar fi depozitul oficial de adăugare Kodi. Aceste suplimente transmit conținut legal în mod legal și nu reprezintă prea multe probleme de confidențialitate.

Einthusan

Einthusan Bollywood addiții Kodi

Cu greu este mai bun decât Einthusan când vine vorba de conținutul Bollywood. Acest addon este transmis direct de pe site-ul oficial Einthusan.tv. Einthusan își licențează conținutul în mod legal, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru fanii Bollywood Kodi care doresc să mențină streamingul conținutului legal.

Pentru a instala acest addon, va trebui să descărcați Reasons Repository.

  • Faceți clic aici, apoi descărcați repository.reasonrepo fişier
  • Apoi, deschideți Kodi, apoi mergeți la Adaosuri
  • Faceți clic pe butonul Simbolul pachetului în stânga sus, apoi mai departe Instalați din fermoar
  • Localizați folderul de descărcări, apoi faceți clic pe butonul repository.reasonrepo fișier zip pentru instalare
  • Reveniți la ecranul anterior, apoi dați clic pe Instalați din repository
  • Localiza Motivul Repo, apoi faceți clic pe Componente video. De acolo, instalați Einthusan

SnagFilms

kodi_bollywood_best_snagfilms

SnagFilms este prevăzut similar cu Viewster și vine cu o categorie dedicată Bollywood-ului. Acest addon funcționează în prezent la versiunea Kodi 18 și versiuni ulterioare, ceea ce o face o opțiune mai bună decât Viewster, având în vedere că îl puteți utiliza pe mult mai multe instalații Kodi.

SnagFilms oferă acces la conținut transmis în mod legal și este unul dintre suplimentele pe care le recomandăm.

Puteți instala acest addon direct din depozitul oficial de addon Kodi.

Viewster

viewster_bollywood_kodi

Viewster este, în esență, un colaj de conținut bine organizat. Puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați selectând categoria relevantă. Pe de altă parte, puteți utiliza și funcția de căutare pentru a găsi filmele preferate.

Veți fi încântat să știți că Viewster are propriul său Bollywood categorie care oferă acces la o mare varietate de filme.

Viewster oferă utilizatorilor acces la fluxurile legale și este unul dintre suplimentele noastre recomandate de Kodi

Puteți instala addonul Viewster Kodi din depozitul oficial de adăugări Kodi. Rețineți, însă, că Viewster funcționează în prezent numai pe versiunea Kodi 17 și mai jos.

YouTube

youtube_bollywood

YouTube nu are nevoie de nicio introducere. Acest site web de partajare video mereu popular este disponibil și ca supliment Kodi. YouTube este plin de filme Bollywood vechi și noi. Pur și simplu efectuați o căutare pentru a vedea dacă puteți localiza conținutul pe care îl căutați.

Vă recomandăm YouTube, deoarece oferă acces la conținut legal. Deși există șansa de a găsi conținut transmis în mod ilegal pe YouTube, acesta este destul de mic. Un astfel de conținut este de obicei eliminat rapid.

Acest addon este disponibil în depozitul oficial de addonuri Kodi.

Componente neoficiale Kodi Bollywood pentru filme Hindi, Punjabi și Desi

Conform cercetărilor noastre, aceste suplimente par să ofere acces la conținutul excelent Bollywood. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți că conținutul furnizat de suplimentele prezentate mai jos este probabil să fie furnizat prin fluxuri piratate și că puteți primi amenințări legale pentru accesarea acestui conținut dacă ISP-ul dvs. vă poate vedea că faceți acest lucru.

TV pe ZONA DESI

tv_on_desi_zone_kodi_comparitech

Ce este? TV pe DESI ZONE oferă acces la conținutul Bollywood din două surse. Fie din DesiRulez sau DesiTVBox. Ambele surse oferă acces la TV live, precum și la cerere video.

De ce ar trebui să evitați utilizarea acestuia? TV pe DESI ZONE oferă acces la conținut în mare parte prin fluxuri piratate. Cu toate acestea, există această șansă să existe un conținut mai vechi care să poată fi transmis în mod legal în domeniul public cu acest supliment. Cu toate acestea, deoarece există puține opțiuni legale aici, nu recomandăm TV pe Zona Desi pentru utilizatorii Kodi.

Exod

Exodus_bollywood

Ce este? Exodus prezintă conținut utilizatorilor într-un format ușor de utilizat. Există o mare varietate de conținut video disponibil, inclusiv filme Bollywood. Exodus permite organizarea conținutului în funcție de limbă, ușor de găsit categorii precum hindi și punjabi, oferind acces rapid la filmele tale preferate Bollywood.

De ce ar trebui să evitați utilizarea acestuia? Multe dintre filmele și emisiunile TV care pot fi găsite prin Exodus sunt piratate. Utilizatorii ar trebui să aibă grijă specială pentru a afla dacă conținutul pe care îl accesează poate fi accesat legal și în siguranță în țările lor. Datorită dependenței de conținutul piratat, nu recomandăm utilizatorilor Kodi Exodus.

SWA-Desi

suplimente pentru bollywood kodi

Ce este? Swa-Desi organizează conținut prin Filme și televizor. Sub Filme Veți găsi o mare varietate de titluri Bollywood aranjate în funcție de limbă și apoi mai departe de gen și popularitate. Sunt evidențiate și filme în teatru și filme prezentate.

De ce ar trebui să evitați utilizarea acestuia? Deoarece conținutul afișat de Swa-Desi este piratat în mare parte, nu recomandăm acest plugin.

Protejați-vă confidențialitatea atunci când este online: Economisiți 60% pe un plan IPVanish 

Cum se instalează suplimentele Kodi

Pentru a instala suplimentele Kodi, mai întâi trebuie să fie instalat depozitul suplimentar corespunzător. După finalizarea acestui pas, puteți căuta și instala suplimentul. Complementele pot fi instalate și prin fișiere .ZIP.

Dacă doriți să aflați mai multe despre instalarea suplimentelor Kodi, aruncați o privire la acest ghid care acoperă instalarea depozitelor.

Transmiterea legilor în India

În niciun caz nu facem ca să transmitem materiale piratate. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți șocat să aflați că nu este ilegal să urmăriți conținut transmis în India. Cu toate acestea, ar avea probleme dacă distribuiți, expuneți public sau vindeți conținut protejat de drepturi de autor fără permisiunile necesare.

Justiția Gautam Patel a făcut acest anunț anul trecut, după ce o serie de consumatori au fost îngrijorați după ce au fost avertizați de către furnizorii lor de internet că ar putea fi pedepsiți pentru streaming de conținut.

Deși nu este ilegal, ar trebui să fiți totuși atenți atunci când faceți streaming și să luați în considerare legea, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale cu drepturi de autor fără permisiune. Amintiți-vă că legile se schimbă și ca oricând ar trebui să vă faceți propriile cercetări.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 48

Adblock
detector