Cele mai bune VPN pentru YouTube din 2018 ¡buffering sin!

țara YouTube blocată

YouTube este convertit în depozitul principal al lumii de videoclipuri comerciale sau create pentru utilizatori particulari. Dar nu se poate găsi în toate părțile disponibile. Hay pays donde este total censurado, ca în China. Câteva conținuturi sunt restrânse în țări deschise pentru întrebări de licență sau pentru că deci decide deci persoana care este publicată.

Dacă intenționați să vedeți un videoclip de pe YouTube care este geobloqueado, puteți prezenta un mesaj de eroare ca acestea:

 • „Utilizatorul care a redus video este un blocat în țara ta”.
 • „Acest video nu este disponibil în țara ta”.

Utilizați o VPN este un mod mai ușor de rezolvat acest lucru inconvenient. VPN este lasul rețelei virtuale private (red privat virtual). Este un serviciu care criptează o conexiune la internet și redirecționează prin intermediul unui server intermediar situat într-o locație care îți permite alegerea. Ești asigurat un echipament nou pentru o nouă direcție IP, care este ceea ce YouTube și alte site-uri care folosesc pentru a stabili sâmbătă.

Recomandăm utilizarea unui VPN de plată a serviciului pentru a descoperi puterea unei reproduceri de înaltă calitate și a obține desbloquearea clipurilor care pot vedea. Ați selectat o listă a celor mai bune VPN pentru YouTube în baza acestor criterii:

 • Vitezele de descărcare rapidă pentru videoclipuri de înaltă definiție (HD) sau chiar de definire ultra alta (UHD), fără parade sau speras pentru culpa stocării temporale, o tamponare tipică care face lucrurile care se pot transforma și se va descărca cargando.
 • Amplia red redundantă de servitori care vă permit să deblocheze totul din orice parte.
 • Seguritatea robusta și maximă privacitate.
 • Aplicații pentru redactare și dispozitive mobile simple și eficiente.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Cont ExpressVPN cu mai mult de 1500 de servitori repartizați în 94 de țări. Toți sunt optimizați pentru a oferi viteza maximă. Late conexiunile sunt protejate cu cele mai bune condiții de siguranță, incluzând criptarea AES de 256 biți și sunat „Redirecție cu securitate perfectă” (PFS). Această VPN este disponibilă pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux și este ușor de utilizat chiar și pentru un copil. ExpressVPN are prea puțin extindere pentru Chrome. Configurați rapid configurarea și în propriul dvs. browser, o conexiune criptată cu serverul poate debloca YouTube și mult mai mult.

OFERTA PARA NUESTROS LECTORES: consigue aici trei luni gratis cu planul anual al ExpressVPN. O ofertă include o garanție de reembolso de 30 de zile pentru a se testa VPN fără compromis.

Citiți informațiile noastre complete de ExpressVPN.

2. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish pozează și gestiona propriul roșu de mai mult de 850 de servitori repartizați pentru mai mult de 60 de țări. Gracias a conexions rapide și stabile, pot da un atracón de videoclipuri de pe YouTube fără corturi sau speras pentru culpa del buffering. Versiunile acestei stări VPN pentru Windows, MacOS, iOS și Android permit selectarea automată a celui mai bun server pentru ubicația preferată. Eso garantează o conexiune stabilită. IPVanish oferă în afară de un bun interfaz pentru dispozitive care se utilizează cu un mando la o distanță o dată cu teclate și telefoane, ca un stick de televiziune Fire de Amazon. Este posibilă conectarea până la cinci dispozitive la o dată cu o suscriere solară. În plus, IPVanish no guarda registros and USA encriptación de nivel militar.

OFERTA PARA NUESTROS LECTORES: ahorra aici până la 60% în IPVanish. Oferta include o garanție de reembolso de zile de ședință pentru a încerca serviciul fără compromis.

Citiți informațiile noastre complete de IPVanish.

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă sute de servitori în mai mult de 50 de țări. Algunele sunt specific optimizate pentru transmisia ultra rapidă, adică, se permit videoclipuri YouTube pe HD sau chiar UHD 4K. Dezvoltatorul acestei VPN are o politică strictă de înregistrare și nu poate folosi o criptare impusă de descifrare. Versiuni pentru Windows, MacOS, iOS și Android permit alegerea ușoară a localizării. Puedes a face o hartă sau o listă de țări. NordVPN nu este una dintre opțiuni cu cea mai bună relație de calitate-preț. Permiteți până la șase conexiuni la o dată pentru fiecare suscriere.

DESCUENTO EXCLUSIVO: ahorra aici un 66% în planul de doi ani de NordVPN.

Citiți informațiile noastre complete de NordVPN.

4. SaferVPN

SaferVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

SaferVPN este foarte probabil VPN-ul mai rapid decât este probabil până acum. O opțiune bună dacă ar putea să vadă video 4K. De multe ori există mai puțin servitori decât alte VPN din această listă, dar nu poate fi atât de elegant pentru 30 de țări. Sunt disponibile versiuni pentru Windows, MacOS, iOS și Android. De asemenea, poate oferi o extensie pentru Chrome cu care poate salva cu ușurință blocaje în funcție de ubicație, atât în ​​browserul dvs. cât și în Chromebook cu Chrome OS. Această VPN SUA este disponibilă pentru înregistrări robuste și fără înregistrări de gardă a activității dvs. online, chiar dacă vă păstrați IP. Este extrem de ușor de utilizat, nu are un clic simplu pentru conectare.

OFERTA PARA NUESTROS LECTORES: ahorra aici un 70% în planul de doi ani de la SaferVPN. Este inclusă o garanție de reembolso de 30 de zile pentru o probă fără compromis.

Citiți informațiile noastre complete de SaferVPN.

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN pune și gestionează propria roșie globală de mai mult de 700 de servitori în mai mult de 70 de locații disponibile. Eso garantează privarea maximă și o viteză a nivelului mai înalt. Sunt versiuni pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Toate ellas son ușor de utilizat. De asemenea, poate oferi versiuni pentru unele routere și Smart TV. Dacă cree care folosesc o VPN este limitată la conexiunea dvs., plantează probar pentru o încărcătură suplimentară în cameleonul protocoalat, brevetat de VyprVPN. Alte conexiuni au o criptare de 256 biți.

PRUÉBALA: aici puteți proba VyprVPN cu o garanție de reembolso de 30 de zile.

Citiți cercetarea noastră completă de VyprVPN.

6. PureVPN

PureVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PureVPN.com

Banii inapoi garantat: 31 ZILE

PureVPN poate avea prezente mai multe țări disponibile care nu au o altă VPN din această listă. Ofrece 750 de servitori în nimic mai puțin de 141 de țări. Eso face posibile videoclipuri de YouTube în orice site virtual. Sunt disponibile versiuni pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Las conexiuni au AES de 256 biți, dar nici o versiune de această VPN permite utilizarea protocolului OpenVPN. Astfel, recomandăm utilizarea L2TP / IPSec, SSTP sau IKEv2.

OFERTA PARA NUESTROS LECTORES: ahorra aici un 68% în planul anual al PureVPN. Este inclusă o garanție de reembolso de ședințe pentru probarla fără compromis.

Citiți informațiile noastre complete de PureVPN.

Evita las VPN „gratuitas”

Dacă există o căutare în Google sau în magazinul de aplicații ale dispozitivului tău, este posibil să apară un monton al celor care pot fi declarate servicii VPN „gratuitate”. Pentru foarte multe tentatoare care rezultă, nu vă recomandăm să nu folosiți sinele revizuite înainte de un fundal de politică de privacitate și condiții și condiții.

Muchas of these VPN înregistrează traficul de internet, vinde informații despre anunțuri și în unele cazuri până la a putea anunța anunțul tău browser. Nu există ceva care vă poate infecta echipamentul cu un virus și un alt malware.

La majoritatea ofertelor VPN oferim un număr mult mai redus de servicii între eleganți, limitan descărcări și, de asemenea, un ancho de bandă disponibilă. Câteva ori, în afară de fân este nevoie să spună o cola pentru a putea conecta.

Pentru toate acestea, recomandăm utilizarea unor alternative alternative de plată a celor care vorbesc. Toate au devoluție garantată și / sau o perioadă de probă gratuită.

Vizualizați videoclipuri de plată pe YouTube cu o VPN

Accesul la un conținut de plată de YouTube, ca YouTube Red și video sau canale de plată, este mai restringido. YouTube Red solo este disponibil în aceste țări:

 • Australia,
 • Corea,
 • Mexic,
 • Nueva Zelanda,
 • y Statele Unite.

Debes să ai un cont pentru a susține un YouTube Red necesită o taxă de credit a Statelor Unite sau o cont de PayPal. Dumneavoastră este suscrito, conectați-vă pur și simplu VPN-ul la un server de alguno al țărilor noastre. Acest mod de accesare a conținutului YouTube Red.

Fișierele de plată pot fi oferite pentru opțiunea de alquilar sau pentru a cumpăra filme și serii de televiziune direct de pe YouTube sau despre o publicitate video. Utilizatorii care publică suelen-urile sunt definite de regulile proprii, pentru că restricțiile geografice diferă mult din cazuri în altele.

Nu există un VPN care nu poate accesa un conținut care nu este disponibil în țara dvs., dar care, în afară de chestiuni, poate avea loc și în alte locuri în care să rezulte mai mult. De exemplu, Star Trek: mai mult cuesta 14,99 USD în Statele Unite, în timp ce în Europa se poate cumpăra solo 11,99 € (13,42 USD). Este posibil să amortizați ușor VPN-ul dvs. sau să comprimați pelicule alquilas sau o serie de televizoare cu frecvență deschisă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 38 =

Adblock
detector