Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru torrenting (și riscurile de utilizare a acestora)

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru torrenting


Dacă doriți un VPN gratuit pentru torrenting, vă confruntați cu mai multe obstacole. Obținerea unor viteze mari și o criptare puternică într-un serviciu VPN costă companiei furnizoare mulți bani. Deci, ea este aproape imposibil să găsești un VPN torrenting gratuit, cu toate calitățile necesare pentru protecție.

Când căutați un VPN gratuit pentru torrenting, puteți adopta una dintre următoarele strategii:

 • Folosiți perioadele de încercare gratuite sau de rambursare a serviciilor VPN plătite
 • Găsiți un VPN gratuit pentru descărcare P2P cu viteze mari și criptare puternică
 • Căutați versiunile gratuite ale VPN-urilor de renume care nu au restricții de serviciu

Cum să obțineți un VPN plătit gratuit

Vei descoperi mai târziu în acest ghid că VPN-uri gratuite sunt afectate de deficiențe care, dintr-un motiv sau altul, le fac improprii pentru partajarea de fișiere BitTorrent. Deci, vom examina cea mai ușoară strategie pentru obținerea gratuită a protecției împotriva torrenturilor: să utilizeze perioadele de rambursare ale celor mai bune VPN-uri de pe piață.

ExpressVPN

ExpressVPN torrent

În ciuda clasării listei noastre ca fiind cel mai bun VPN pentru torrenting de pe piață, ExpressVPN permite clienților să utilizeze serviciile sale gratuit. O problemă este însă că trebuie să vă abonați pentru serviciul plătit și apoi să îl anulați mai târziu. Vă primiți toți banii înapoi, astfel încât efectiv ați utilizat serviciul fără costuri. Gândiți-vă la asta ca la recuperarea depozitului.

VPN funcționează o garanție de restituire a banilor care nu poate fi redusă. Acest perioada de rambursare durează 30 de zile. Asta înseamnă că vă puteți înscrie la serviciu, să îl utilizați timp de 30 de zile, să îl anulați și apoi să vă primiți toți banii înapoi. Nu se luptă atunci când vă anulați abonamentul. Trebuie doar să anunțați biroul de ajutor pentru a obține o rambursare.

ExpressVPN bifează toate casetele pentru torrenting. Are viteze foarte bune, protejează complet traficul de detectare și este disponibil ca o aplicație la nivel de sistem care vă acoperă clientul torrent.

Puteți obține o extensie de browser pentru Crom, Firefox, și Safari. Cu toate acestea, aceste extensii sunt controlere pentru aplicația Desktop, astfel încât va acoperi și clientul torrent. O caracteristică numită „tunel divizat”Vă permite să specificați ce aplicații își orientează traficul de internet prin tunelul VPN. Dacă setați opțiunea să funcționeze o scindare include politica, puteți desemna clienții torrenți pentru acoperire și să lăsați tot celălalt trafic de internet în afara tunelului.

Opțiunea de tunelare divizată este disponibilă numai pentru Mac OS X / Mac OS versiunea aplicației. Există aplicații pentru ferestre, Android, iOS, și Linux de asemenea. Puteți instala firmware-ul personalizat ExpressVPN pe un router wifi compatibil, va acoperi toate dispozitivele din casa dvs..

Compania permite fiecărui client să conectați-vă la serviciu de trei ori deodată. Asta înseamnă că trei dispozitive pot rula conexiuni VPN active în același timp. Dacă instalați VPN pe routerul dvs. care contează, ca o singură conexiune, chiar dacă acoperă toate dispozitivele din casă.

Locuri ExpressVPN fără limită de date pe serviciul său, astfel încât să puteți descărca cât doriți, fără să bateți o șapcă.

Nu trebuie să conectați toate dispozitivele la același server. ExpressVPN operează servere în 94 de țări pe tot globul. Compania în sine are sediul în Insulele Virgine Britanice, care nu are legi de păstrare a datelor.

Compania nu păstrează jurnalele de activitate deci nu poate fi obligat să predea înregistrările în instanțele de judecată. Sistemul de criptare ExpressVPN este foarte puternic. Când sunteți conectat implicit OpenVPN protocol, folosește a RSA cheie 4096 biți cifru pentru a acoperi stabilirea sesiunii. Acesta este cel mai înalt nivel disponibil în industrie. Puterea primei faze de criptare este importantă deoarece protejează distribuția cheii de cifrare pentru sesiunea principală. Datele sunt protejate de o AES cheie de 256 biți cifru.

Serviciul de asistență ExpressVPN este foarte bun și are personal în permanență în fiecare zi din an. Puteți accesa un tehnician de asistență prin o fereastră de chat live pe site-ul ExpressVPN. Dacă aveți probleme în coordonarea VPN cu clientul torrent, nu trebuie să fiți încântat să vorbiți cu suport; compania este în regulă cu clienții care își folosesc VPN-ul pentru torrenting.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TORRENTARE: ExpressVPN este cea mai bună alegere a noastră și o plăcere de utilizat pentru torrenting. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

Versiuni gratuite de VPN-uri bune

Există multe servicii VPN plătite care oferă versiuni gratuite. Acestea sunt grozave, dar nu sunt exact la fel ca versiunea inițială. Furnizorul trebuie să reducă versiunea gratuită, astfel încât oamenii vor plăti pentru versiunea premium.

Versiuni gratuite recomandate de VPN-uri bune

Din fericire, am reușit să găsim câteva VPN-uri bune care oferă versiuni gratuite foarte bune. În fiecare caz, versiunea gratuită nu este la fel de bună ca versiunea plătită. Aceste companii plasează restricții de serviciu sau inconveniente în VPN-urile lor gratuite pentru a încuraja utilizatorii să treacă la versiunea plătită. Cu toate acestea, în cazurile de mai jos, aceste restricții nu sunt nelipsite.

Instalarea oricăruia dintre aceste VPN-uri va oferi protecție completă VPN pentru toate descărcările torrentului.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru torrenting

1. Serviciu gratuit CyberGhost

Optoni CyberGhost gratuite

Actualizare: începând cu 2018, CyberGhost nu mai oferă o versiune gratuită a aplicației sale desktop, astfel că torrenterii vor trebui să opteze pentru un abonament plătit. CyberGhost creează în continuare o extensie gratuită a browserului pentru Chrome și Firefox, dar nu vă protejează descărcările sau încărcările torrentului..

CyberGhost este unul dintre serviciile plătite recomandate enumerate mai sus în acest ghid. Cu toate acestea, versiunea sa gratuită este de asemenea foarte bună și probabil cea mai bună opțiune când căutați un VPN complet gratuit.

După cum vă așteptați, acest serviciu gratuit nu este la fel de bun ca VPN-ul plătit. Pentru început, când vă conectați la un server, aplicația afișează un anunț pentru VPN plătit în timp ce face coadă. coada începe adesea în mii, deci trebuie să aștepți destul de mult înainte de a te conecta. Acest lucru poate fi foarte enervant dacă selectați accidental serverul greșit.

Vitezele sunt reduse pentru versiunea gratuită, dar această VPN este atât de rapidă încât chiar și viteza deteriorată a VPN-ului gratuit este mai rapidă decât o mulțime de VPN-urile plătite pe piață. Nu există limite de date, dar opțiunile de optimizare a fluxurilor video și video sunt dezactivate în versiunea gratuită.

Versiunea plătită a CyberGhost vă oferă acces la servere din 60 de țări, dar cu CyberGhost gratuit veți obține o gamă de servere în 11 țări.

Nu trebuie să vă identificați deloc pentru a descărca și utiliza această aplicație. Ca și în cazul versiunii plătite, beneficiați de protecția politicii fără jurnal de CyberGhost. Puteți rula VPN-ul gratuit pe un singur dispozitiv. Cu toate acestea, deoarece nu este necesar să vă identificați pentru a obține aplicația, această restricție nu poate fi aplicată. Funcțiile de blocare a anunțurilor și a tracker-ului CyberGhost nu sunt incluse în versiunea gratuită și nici funcția de compresie a datelor.

2. Parbriz

pagina de start pentru parbriz

Windscribe are sediul în Canada, în care proporția de torenteri față de populația generală este mai mare decât oriunde în lume. Windscribe este în regulă cu dvs. folosind VPN pentru protecția torrentului. Compania șterge toate înregistrările de conexiune la trei minute după încheierea sesiunii. Cu toate acestea, înregistrează cantitatea de date consumate de fiecare cont gratuit.

Acesta este un VPN plătit excelent, iar versiunea sa gratuită este aproape la fel de bună. Cu abonamentul plătit, puteți accesa servere din 52 de țări. Versiunea gratuită vă oferă doar acces la serverele din 11 țări:

 •         Statele Unite
 •         Canada
 •         Regatul Unit
 •         Hong Kong
 •         Franţa
 •         Germania
 •         Luxemburg
 •         Olanda
 •         Elveţia
 •         România
 •         Norvegia

Windscribe nu pune restricții de viteză la serviciul gratuit, dar există o limită de date de 10 GB, ceea ce este mult pentru un VPN gratuit. Alocația este resetată în aceeași zi a lunii în care v-ați înscris.

Windscribe este disponibil atât ca aplicație, cât și ca extensie de browser. Extensia browserului este disponibilă pentru Chrome, Firefox și Opera - nu va acoperi clientul dvs. torrent. Aplicația este disponibilă pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, și Android. Vă conectați la VPN prin o aplicație terță parte pe iOS și puteți instala VPN manual pe Linux și routere.

Criptarea oferită de aplicația Windscribe este foarte puternică. Folosește RSA cu o cheie de 4096 biți pentru stabilirea sesiunii și principalul criptat de criptare a datelor este AES cu o cheie de 256 biți.

3. Ascunde.me

ascunde-mi site-ul ss

Ascunde-mă are sediul în Malaezia, care este o locație bună pentru un VPN și peisajul juridic care permite acestei companii VPN să funcționeze în cadrul o politică fără jurnale. Aveți viteze de cel puțin 3 Mbps cu această VPN gratuită, iar compania oferă utilizatorilor gratuit o alocație de date de 2 GB pe lună..

Aplicația VPN poate fi instalată pe ferestre, Mac OS X, MacOS, iOS, și Android. Puteți instala VPN-ul manual pe Linux calculatoare și routere. Compania evită înregistrarea activității utilizatorului împotriva oricăror informații de identificare personală - inclusiv adresa IP.

Versiunea plătită poate utiliza OpenVPN, SoftEther, IKEv2, SSTP, și Protocoale PPTP. Cu versiunea gratuită, nu puteți accesa OpenVPN sau SoftEther, așa că vă recomandăm IKEv2, care include Criptarea AES cu o cheie de 256 biți.

versiunea gratuită permite P2P activitate și vă oferă acces la servere din trei țări:

 •         Olanda
 •         Canada
 •         Singapur

Dacă vă înscrieți pentru versiunea plătită, puteți anulați și primiți banii înapoi în termen de 14 zile.

4. SurfEasy

Captură de ecran SurfEasy

SurfEasy este deținută de Symantec, ceea ce îi conferă o reputație excelentă. Acest VPN este cu sediul în Canada, ceea ce înseamnă că este supus aceleiași jurisdicții liberale ca Windscribe. Există două planuri plătite pentru acest VPN: pachetele Total și Ultra. Pachetul Ultra include o protecție suplimentară pentru torrenting. in orice caz, Activitățile P2P nu sunt specific interzise în total sau cu planurile de bază gratuite.

Atât planurile de bază cât și cele totale obțin acces la servere din 16 țări. Acestea sunt:

 •         Australia
 •         Brazilia
 •         Canada
 •         Franţa
 •         Germania
 •         Italia
 •         Japonia
 •         Olanda
 •         Norvegia
 •         Polonia
 •         România
 •         Singapur
 •         Spania
 •         Ucraina
 •         Regatul Unit
 •         Statele Unite

Pachetul Ultra oferă acces la servere din alte 15 țări.

Compania oferă o garanție de rambursare de 7 zile, astfel încât acest VPN probabil nu ar fi o alegere bună pentru strategia de „înscriere și anulare”.

Aplicațiile SurfEasy sunt disponibile pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS, plus o extensie de browser pentru Chrome și Opera. Fiecare cont primește o alocație de cinci conexiuni simultane - chiar și planul gratuit.

Limitele surfeziei debit lunar de date. Aceasta este inițial setată la 600 MB, ceea ce nu este mult. Cu toate acestea, completând anumite sarcini, cum ar fi instalarea atât a aplicației, cât și a extensiei browserului, înregistrarea e-mailului sau urmarea serviciului pe Twitter, puteți obține cu ușurință alocația de peste 1 GB pe lună..

Versiuni gratuite de VPN-uri care nu sunt destul de bune

Deși există câteva versiuni gratuite excelente ale VPN-urilor excelente pentru a încerca, în cele mai multe cazuri, deprecierile impuse acestora le face inutile pentru torrenting. Iată câteva exemple:

TunnelBear

Captura de ecran TunnelBear

TunnelBear este un VPN excelent, cu un design drăguț și simplu. Uimitor, acest fantastic VPN are o versiune gratuită. Ați crede că acest lucru ar fi perfect pentru a fi folosit la torrenting. In orice caz:

 •         Versiunea gratuită permite doar un transfer de date de 500 MB pe lună
 •         Compania nu permite VPN-ului său să fie utilizat pentru torrenting

Deci, TunnelBear ar fi excelent pentru navigarea cu volum redus de date, dar nu este o alegere fezabilă pentru torrentere.

ProtonVPN

Captură de ecran ProtonVPN

Proton este o companie elvețiană care produce un sistem fantastic de e-mail sigur. Compania și-a folosit expertiza pentru a produce un serviciu VPN foarte bun. Structura de facturare a ProtonVPN este puțin ciudată. Compania produce atât un VPN plătit cât și un VPN gratuit. Proton susține că ambele versiuni sunt exact aceleași.  Abonații versiunii plătite finanțează versiunea gratuită. S-ar putea să credeți că acesta este VPN-ul gratuit gratuit, dar:

 •         Torrenting nu este permis

SaferVPN

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru torrenting (și riscurile de utilizare a acestora)

SaferVPN este un serviciu excelent pe care îl recomandăm frecvent la Comparitech. Puteți încerca serviciul pornit un proces gratuit de 24 de ore și primești și tu o garanție de returnare de 14 zile. Așadar, puteți utiliza acest VPN gratuit pentru o zi, înregistrați-vă și apoi anulați după două săptămâni și primiți banii înapoi.

Versiunea gratuită a SaferVPN este disponibilă după ce ați finalizat proba gratuită dacă alegeți să nu vă abonați. In orice caz:

 •         Obțineți o alocație lunară de date de 500 MB
 •         Disponibil numai ca extensie de browser și nu va acoperi clientul torrent

SecurityKISS

Captură de ecran SecurityKISS

SecurityKISS este un serviciu VPN la un preț scăzut, care este de asemenea disponibil gratuit. Compania este cu sediul în Republica Irlanda. Acest serviciu VPN declară că păstrează „jurnalele minime”. Nu trebuie să oferiți informații despre dvs. pentru a utiliza VPN-ul gratuit. Nici nu trebuie să configurați un nume de utilizator și o parolă.

Aplicația folosește OpenVPN în ea ferestre și Mac OS X / macOS versiuni. Acesta este cel mai bun protocol VPN disponibil. L2TP este disponibil pentru ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, și Linux. Versiunea gratuită a VPN este cea mai mică dintre cele cinci niveluri. Cel mai scump plan oferă acces la servere din 16 țări și VPN-ul gratuit are acces la serverele din patru țări.

Cu toate acestea, nu ați dori să utilizați versiunea plătită a acestui VPN pentru torrenting, deoarece acestea sunt minime jurnalele includ adresa dvs. IP și timestamps-urile sesiunilor. Alte motive pentru care SecurityKiss nu este potrivit pentru torrenting includ:

 •         Criptare RSA crăpabilă de 1024 biți pentru stabilirea sesiunii
 •         Limită de transfer de date de 300 MB pe zi
 •         Termenii de serviciu interzic torentarea

ProXPN

Captura de ecran ProXPN

ProXPN permite torrenting și include protecție OpenVPN. VPN are sediul în SUA, ceea ce nu este o locație ideală pentru un serviciu de confidențialitate, deoarece îl face vulnerabil la presiunile guvernamentale și provocările legale. Versiunea plătită a VPN oferă servere în SUA, Marea Britanie, Olanda și Singapore. in orice caz, versiunea gratuită oferă acces doar la serverele din SUA.

Vă puteți înscrie la serviciul Premium (plătit) și puteți obține o perioadă de rambursare de 30 de zile. Acest lucru ar fi mai bine decât utilizarea versiunii gratuite, deoarece:

 •         Torrenting nu este permis
 •         Vitezele de transfer de date sunt limitate la 300 Kbps

VPN-uri gratuite de evitat

Sunt cateva VPN-uri gratuite foarte proaste asta ar trebui evitat cu orice preț, și nu doar pentru torent. Aceste VPN-uri fac lista neagră fie prin oferind un serviciu îngrozitor, compromiterea securității utilizatorilor, sau doar prin a fi simplu, corect și rușinos necinstit. Deci, oricât de mult te-ar putea ispiti publicitatea, nu instalați, în niciun caz, următoarele VPN-uri.

buna!

Buna! este un serviciu gratuit care pretinde a fi VPN, dar nu este. Sistemul emulează rețeaua Tor prin faptul că folosește conexiunile membrilor pentru a trece prin conexiunile altor utilizatori. Acest lucru este prezentat foarte mult ca o configurație benefică reciproc în slujba unei comunități. in orice caz, organizația care conduce Hola! deține și o afacere care vinde acces la rețea. Astfel, utilizatorii liberi permit altor utilizatori să-și treacă conexiunile prin sistemul lor în schimbul aceluiași serviciu în schimb. Cu toate acestea, utilizatorii plătiți nu trebuie să accepte traficul nimănui.

In esenta, Buna! vinde lățimea de bandă a membrilor liberi gullible. Devine mai rău. Buna! este anunțat ca serviciu de confidențialitate și totuși versiunea sa gratuită nu include deloc criptare. Metodologia de operare a Hola! trimite traficul prin conexiunile de internet ale altor persoane. Dacă se întâmplă să fiți un punct de ieșire - o desemnare care apare la întâmplare - o mulțime de trafic de internet al altor persoane are adresa dvs. IP pe ea.

Compania soră care vinde acces la rețea se numește Luminati. Compania nu face niciun efort pentru a ecraniza clienții. Asa de, este foarte atractiv pentru elementele infracționale și hackerii care au nevoie de acoperire pentru activități ilegale pe internet. Ca utilizator gratuit, nu aveți niciun control asupra celor care își trec traficul prin conexiunea dvs. de internet. Dacă cineva efectuează o faptă infracțională, urmărită pe adresa dvs. IP, dumneavoastră ar putea intra într-o mulțime de probleme.

Ruta asemănătoare cu Hola! introduce un defect de performanță. Hola! rețeaua nu vă transportă traficul până la destinație. În schimb, traficul dvs. sări în întreaga lume prin mai multe noduri diferite, iar punctul de ieșire ar putea fi oriunde. Apoi, traficul dvs. trebuie să continue pe internet neprotejat. Această călătorie finală ar putea fi bine dintr-o parte a globului în cealaltă. Asa de, Buna! duce la viteze de transfer foarte lente și este inutil pentru descărcare.

Scutul Hotspot

Hotspot Shield a fost o vedetă a unui studiu CSIRO privind VPN-urile proaste (PDF) și care figurează în mod deosebit în atenționările grupului de cercetare. Cercetătorii au descoperit accesul membrilor VPN la anumite site-uri prin intermediul unui program de afiliere, deci firma mamă a VPN, AnchorFree, câștigă un comision pentru tot ceea ce cumpără acești utilizatori la acele site-uri. Deci, VPN vă poate redirecționa către Overstock.com, unde AnchorFree câștigă procent din tot ceea ce plătiți pe site-ul respectiv. Acest lucru se întâmplă și dacă executați VPN și faceți o achiziție la alibaba, eBay, Newegg, Macy, Cea mai buna achizitie, sau Ţintă.

Se presupune că brațul de marketing AnchorFree vinde spațiu publicitar pe site-urile web pe care le vizitați. Puteți crede că reclamele pe care le vedeți fac parte din site-urile web originale. in orice caz, Hotspot injectează reclamele în paginile web. Așadar, în timp ce alte VPN-uri oferă un serviciu suplimentar de blocare a anunțurilor, Hotspot Shield poate adăuga reclame suplimentare în sau înlocuiește cele existente.

Dacă aveți un abonament Netflix, Hotspot Shield vă va bloca accesul la site-ul Netflix și puneți în schimb o pagină de avertizare, care vă spune să cumpărați versiunea plătită a VPN, Hotspot Shield Elite.

Vitezele de descărcare prin serverele Hotspot Shield din SUA sunt limitate la 1,4 Mbps și așa va fi încetiniți-vă conexiunea.

Vezi si: Hotspot Shield recenzie

Betternet

Betternet este un alt VPN deținută de AnchorFree. Cercetătorii CSIRO au descoperit acest lucru VPN gratuit conține coduri malware, adware și urmărire. De fapt, include 14 coduri de urmărire diferite, ceea ce este mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor neplăcute. CSIRO a descoperit și ea 13 cazuri de malware în aplicația Betternet.

Condițiile de furnizare ale serviciului Betternet acordați VPN-ului dreptul de a acorda companiilor terțe acces la computer. În același document, serviciul se exclude de orice responsabilitate pentru acțiunile terților.

Versiunea gratuită a VPN vă oferă acces doar la un server din Statele Unite, astfel încât utilizatorii sunt vulnerabili la troluri de drepturi de autor și penalități ISP.

VPN Betternet micșorează viteza de transfer. În experiența autorului, o conexiune transatlantică la serverul New York a redus rata de descărcare la aproximativ 20 la sută din viteza sa neprotejată.

VPN-uri ieftine potrivite pentru torrenting

Piața VPN este plină de oferte excelente pentru VPN-uri bune. Pentru mai puțin de 3 dolari pe lună vă puteți abona la un serviciu VPN cu mult superior unui VPN gratuit, care vă va permite să torrentați în privat și fără probleme de viteză. Iată trei VPN-uri grozave pentru sub 3 dolari pe lună.

CyberGhost

Cyberghost Torrenting

CyberGhost oferă viteze foarte bune. Acesta este un serviciu excelent despre care veți citi mai multe despre o secțiune ulterioară a acestui ghid. Compania are sediul în România, unde Înalta Curte este constant aruncă legi care impun cerințe de păstrare a datelor la furnizorii de servicii. Deci, identitatea dvs. este foarte bine protejată de CyberGhost.

Compania nu păstrează nicio informație de identificare asupra clienților săi. Tot ce au pe tine este un număr de cont. O companie separată cu sediul într-o altă țară colectează plata și apoi notifică CyberGhost că contul XYZ are credit până la o anumită dată. CyberGhost nu păstrează jurnalele de activitate, deci vei fi imposibil de urmărit.

Compania operează servere din 60 de țări, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru a găsi o locație aproape de dvs. Ecranul de pornire vă permite să specificați pentru ce intenționați să utilizați VPN. Torrenting este una dintre aceste opțiuni. Când selectați această opțiune, aplicația își ajustează toate setările pentru a optimiza descărcarea și selectează un server configurat special pentru a facilita partajarea de fișiere P2P.

CyberGhost poate blocați reclame și cookie-uri de urmărire și adăugarea compresiei datelor este excelent pentru accelerarea descărcărilor.

Sunt nu există limite de date pe versiunea plătită a CyberGhost. Puteți conecta până la șapte dispozitive simultan. Aplicația șmecheră CyberGhost este disponibilă pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS dispozitive. Serviciul poate fi instalat manual pe Linux și routere wifi. O instalație de router acoperă toate dispozitivele din casa ta, dar contează doar una dintre cele șapte conexiuni simultane ale tale.

Aplicația CyberGhost conține două opțiuni de tunel împărțite. Primul dintre acestea vă permite să nominalizați o adresă de internet la care va face tunelul VPN nu a fi aplicat. Această opțiune nu vă va interesa prea mult ca torrenter. Al doilea, puteți seta VPN-ul să protejeze doar aplicațiile specificate, deci vă poate proteja doar clientul torrent fără a afecta alte aplicații.

CyberGhost se potrivește cu securitatea ridicată a ExpressVPN. Se folosește a RSA cheie 4096 biți cip pentru stabilirea sesiunii și protecția schimbului de chei. Canalul de date este protejat de AES cheie de 256 biți criptare.

Oferte CyberGhost sprijin în direct în timpul programului de lucru european. De asemenea, le puteți contacta prin intermediul un formular web, sau prin o pagină din aplicație. De asemenea, puteți pune mâna pe ele prin e-mail. Rețineți că un apel la birou de ajutor vă solicită să dați o adresă de e-mail unde poți fi contactat și asta rupe toate caracteristicile excelente de anonimat pe care CyberGhost a pus-o la punct. În schimb, puteți găsi o soluție la problema dvs. căutând baza de cunoștințe de pe site-ul web, care este foarte cuprinzător.

CyberGhost vă oferă o garanție de returnare de 45 de zile și nu au luat nici o luptă atunci când cereți să anulați serviciul.

VPN BUGETAR BUN: CyberGhost este o alegere excelentă. Puternic pe confidențialitate, viteze rapide și fiabile pentru torrenting. Am găsit ușor de configurat și de utilizat. Funcționează bine cu majoritatea site-urilor de streaming, dar nu cu Amazon Prime. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre Cyberghost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

PrivateVPN

afacere privatevpn

PrivateVPN a fost înființat de torrente și fondatorii încă fac campanie pentru dreptul la libertatea internetului. Așadar, personalul de asistență nu te va judeca pentru că a fost torent. Tehnicienii de asistență sunt disponibili prin intermediul unei ferestre de chat live pe site-ul web și pot utiliza software-ul de control de la distanță pentru a prelua computerul cu permisiunea dvs. Acest lucru le permite să exploreze problemele și să le rezolve pentru dvs. Nu vă vor face cumpărături la polițiști dacă problema se referă la clientul dvs. torrent.

Deoarece acest VPN a fost configurat pentru descărcare, acesta are nu există limite de date și oferă viteze excelente. Numărul de server al acestui VPN este foarte scăzut în comparație cu alte VPN-uri. Cu toate acestea, compania și-a răspândit serverele în întreaga lume, ceea ce înseamnă că oferă locații în 56 de țări.

Compania este cu sediul în Suedia și este ferm că nu păstrează deloc jurnalele. Situația de păstrare a datelor din Suedia a fost un câmp de luptă în ultimii ani. Acest lucru se datorează apartenenței la țară la UE, care încearcă să impună păstrarea evidenței furnizorilor de servicii digitale din statele membre. Alte câteva companii VPN suedeze s-au mutat în Mauritius pentru a fi doar în siguranță. Cu toate acestea, liderii PrivateVPN preferă să stea și să lupte. Această politică a plătit la sfârșitul anului 2016 când Activistii suedezi de confidentialitate au reusit sa convinga Curtile Europene de Justitie sa invalide toate legile privind retinerea datelor din Europa.

Criptarea unității de stabilire a sesiunii acestui serviciu nu este la fel de puternică ca cea a CyberGhost și ExpressVPN, deoarece implementarea sa RSA folosește o cheie de 2048 biți, dar acest lucru este încă considerat neclintibil. AES cheie de 256 biți criptarea este la fel de înaltă calitate ca cele două VPN-uri de mai sus. Alternativ, este Blowfish pe 128 de biți un sistem alternativ de criptare disponibil în aplicație.

PrivateVPN utilizează aceleași politici de confidențialitate a contului ca CyberGhost. De fapt, folosește aceeași companie de colectare a plăților - cleverbridge - pentru a proteja identitatea clienților săi. Sunteți identificat doar printr-un număr de cont din sistemul PrivateVPN.

PrivateVPN permite șase conexiuni simultane si tu poti instalați-l pe router pentru a acoperi toate dispozitivele din casa dvs. sub o singură conexiune. Aplicația PrivateVPN poate fi instalată pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. De asemenea, puteți instala serviciul manual pe computere Linux.

Oferte PrivateVPN cinci luni de utilizare gratuit, dar trebuie să plătiți un abonament de un an pentru a obține acest lucru și pierdeți acele luni gratuite dacă anulați serviciul. Garanția de returnare a sumelor private PrivatePPN durează 30 de zile. Deci, îl puteți folosi timp de o lună, îl anulați și obțineți toți banii înapoi. Procesul de anulare este simplu și rapid.

MARE PENTRU VITEZĂ: PrivateVPN este constant de încredere. Bun pentru utilizare generală și Torrenting. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

NordVPN

Torrenting NordVPN

NordVPN este un alt VPN de top care oferă o garanție de restituire de 30 de zile. Vă puteți înscrie, utiliza serviciul timp de o lună, îl anulați și apoi primiți toți banii înapoi. Compania nu prezintă probleme atunci când se confruntă cu o cerere de rambursare - am testat procesul în mod anonim.

Compania are sediul în Panama. NordVPN nu are niciun servere în Panama și acesta nu păstrează jurnalele pe activitățile clienților lor, astfel încât torrenterele sunt suficient protejate de acest serviciu.

Criptarea datelor oferită de NordVPN folosește o cheie AES de 256 biți cifru. Distribuția cheii AES este protejată de o RSA cheie 2048 biți criptare. Alte măsuri de securitate interesante oferite de NordVPN sunt VPN dublu-hop, care plasează două straturi de criptare pe conexiunile dvs. și rute prin două servere din țări diferite. De asemenea, aveți opțiunea de conectare prin VPN la rețeaua Tor. Deși aceste două servicii vă vor proteja identitatea cu adevărat în profunzime în timp ce torrenting, rutarea suplimentară va încetini conexiunea. Poate preferați să transmiteți aceste sisteme cu rezistență suplimentară pentru a grăbi descărcările.

Echipa de asistență pentru clienți este accesibilă prin intermediul un formular de depunere a biletului pe site-ul NordVPN sau prin e-mail. Deși aceste canale nu sunt la fel de imediate precum chatul live, echipa de asistență răspunde rapid la întrebări. Compania este în regulă cu clienții care folosesc sistemul pentru torrenting, astfel încât să puteți vorbi liber atunci când trebuie să contactați asistența pentru clienți cu o problemă legată de torent.

Puteți instala aplicația NordVPN pe ferestre, Mac OS X, MacOS, Android, și iOS. Puteți configura și VPN-ul manual Linux calculatoare și routere wifi. Primesti o indemnizație de șase conexiuni simultane și o instalare a routerului contează doar ca una dintre cele, chiar dacă acoperă toate dispozitivele din casa ta.

Grupul de servere al NordVPN este foarte mare. Se rulează 3.657 servere răspândite în 62 de țări ca din momentul scrierii. Acest lucru vă oferă o șansă mai bună de a găsi un server aproape de dvs. Lista de selectare a serverului include timpul de întoarcere ping din locația dvs. și încărcarea fiecărui server pentru a vă ajuta să alegeți o rută rapidă pentru descărcările de torrenturi.

ALEGERE AFFORDABILĂ: NordVPN este un bun serviciu. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu torrenting. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

De ce ai nevoie de un VPN pentru torrenting

Protocoalele Peer-to-Peer, în special BitTorrent, sunt metodologii inovatoare de stocare și transfer de fișiere, dar majoritatea implementărilor acestei tehnologii uimitoare se concentrează pe descărcare ilegală de fișiere protejate de drepturi de autor.

Deși sistemele plătite pot utiliza torentele pentru distribuirea fișierelor, acestea nu sunt la fel de populare ca site-urile și grupurile care vă oferă lucruri gratuite. Comparitech nu împiedică încălcarea drepturilor de autor și, prin urmare, acest articol se concentrează pe sisteme de distribuție media abonament care utilizează protocolul BitTorrent pentru a vă permite să beneficiați de divertisment în mod legal.

Având în vedere că BitTorrent este frecvent utilizat pentru descărcarea ilegală, ISP-urile privesc traficul torrenting. Chiar dacă utilizați sistemul torrenting în scopuri legale, este posibil ca furnizorul dvs. de servicii de internet să vă semnalizeze. În acest caz, puteți fi sancționat pentru descărcare și să fiți prins într-o încurcătură legală, chiar dacă nu ați făcut nimic rău. ISP-urile folosesc adesea Sandvine sau un sistem similar care identifică traficul torentant și trimite comenzi RESET la egal. Astfel, conexiunile dvs. scad constant, făcând imposibil să descarci ceva.

Pentru a evita problemele care pot apărea din ISP-ul dvs. detectând activitățile de torrent, este mai bine să vă mascați traficul pe internet. Acesta este un serviciu pe care VPN-urile îl performează bine. Cu toate acestea, există câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți un VPN pentru torrenting. Trebuie să găsiți un serviciu care să aibă toate atributele următoare:

 •         Viteze rapide pentru descărcări rapide
 •         Lățime de bandă nelimitată
 •         Rețea de servere mari
 •         Fără jurnale
 •         Criptare puternică pentru a bloca inspecția profundă a pachetelor
 •         Mascarea completă a adresei
 •         Redirecționarea porturilor pentru a ajuta torrenting-ul
 •         Date nelimitate
 •         Acoperire la nivel de sistem (nu doar browser)

Lista de cerințe pentru un VPN torrent face ca serviciul potrivit să fie foarte greu de găsit.

Înlocuirea adresei VPN și confidențialitatea

Câteva probleme ridicate în descrierile VPN-urilor de mai sus trebuie explicate în continuare. Când căutați un VPN gratuit pentru torrenting, trebuie să vă asigurați că înlocuiește adresa dvs. IP. Acest lucru se datorează faptului că oricine dintr-un roi torrent poate vedea adresele IP ale colegilor. Această informație a fost folosită de firmele de avocatură pentru drepturi de autor pentru a urmări descărcătorii și a le lovi cu scrisori de soluționare care solicită compensații. În alte cazuri, serviciile torrent au fost obligate să predea înregistrările tuturor adreselor care au vizitat site-ul.

Asa de, trebuie să fiți sigur că adresa dvs. IP reală nu este vizibilă pe internet. Din acest motiv, ar trebui să cercetați o VPN gratuită și să o testați înainte de a vă conecta la un roi de torrent. Nu toate VPN-urile vă ascund suficient adresa și astfel vă puteți expune unor actori răi.

Problema păstrării datelor este vitală atunci când alegem un VPN. Dacă un VPN înlocuiește adresa dvs. IP, acea protecție nu are niciun folos dacă aceștia spun atunci avocaților de drepturi de autor sau forțelor de ordine care utilizator a fost reprezentat de o adresă IP la un anumit moment. Problema dacă un serviciu VPN oferă în mod intenționat aceste informații este imaterial. Atunci când li se prezintă o hotărâre judecătorească, personalul și proprietarii unei companii VPN au trei opțiuni: predarea tuturor înregistrărilor lor; mergeți la închisoare și lăsați ușa companiei lor să fie introdusă și toate înregistrările confiscate în timp ce sunt plecați; sau să mergi la închisoare, să i se interzică să opereze o afacere și să fii confiscate toate înregistrările. Asa de, singura apărare pe care o pot oferi este să nu țină înregistrări. Dacă nu există jurnalele de activitate ale utilizatorului sau informații de identificare, terții nu pot solicita, fura sau constrânge aceste informații de la furnizorul VPN.

Industria VPN este foarte aglomerată, iar concurența este acerbă. Toate companiile VPN știu despre importanța confidențialității pentru utilizatori. Mulți păstrează jurnalele care identifică utilizatorii în ciuda afirmațiilor contrare. Unele companii dansează în jurul definiției ce este un jurnal si voi întindeți definiția informațiilor de identificare personală. Unii mint sincer și spun că nu țin jurnalele atunci când le fac de fapt.

Locația sediului furnizorului VPN este, de asemenea, importantă. Unele țări sunt foarte puternice în ceea ce privește aplicarea drepturilor de autor. Dacă o companie VPN are sediul într-o țară care are legi puternice privind drepturile de autor, proprietarii acestei companii pot fi amenințați cu închisoare sau amenzi dacă nu colaborează cu agențiile de aplicare a legii. Această amenințare poate fi suficientă pentru sacrificati-va anonimatul.

Alegerea unui server VPN pentru torrenting

Ca regulă generală, este mai bine să vă conectați la un server VPN cât mai aproape posibil de sursa de date pe care o accesați. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile deviați-vă traficul pe internet prin serverul VPN. Dacă vă aflați în Turcia și vă conectați la un server web din Germania, de exemplu, redirecționarea întregului trafic printr-o VPN situată în Hong Kong ar crea o distanță suplimentară pentru fiecare bucată de date pentru a călători și încetini descărcarea..

Atunci când faceți torent, este posibil să vă conectați simultan la colegii de pe glob, astfel încât nu este posibil să vă conectați la un server VPN apropiat de sursă. O strategie alternativă de selecție a serverului VPN este conectați-vă la un server apropiat. Pentru a complica procesul legal care ar putea apărea dacă cineva încearcă să-ți urmărească activitățile, vei fi și tu mai bine să vă conectați la o locație a serverului chiar în afara țării proprii. Așadar, dacă sunteți în Marea Britanie, conectați-vă prin Olanda sau Franța.

VPN-urile de top au servere în multe țări. Dacă sunteți în Europa, este posibil să primiți o mulțime de opțiuni de la orice serviciu VPN. in orice caz, multe servicii VPN gratuite oferă o singură locație VPN, care este adesea în S.U.A.

Ar trebui să evitați VPN-urile „gratuite”?

Nu veți găsi VPN-uri gratuite foarte bune care să permită torentarea, să aibă viteze mari și să ofere o criptare puternică. Costurile legate de administrarea unui serviciu de calitate fac imposibilă furnizarea profitului de servicii gratuite.

Deși există sute de VPN-uri pe piață, în mod surprinzător, puțini dintre ei oferă o protecție adecvată a vieții private. Organizația de cercetare științifică și industrială a Commonwealth-ului a descoperit că 18% din VPN-urile de pe piață nu includ deloc criptare (PDF). Studiul respectiv a avut loc la sfârșitul anului 2016 și a examinat un total de 283 servicii VPN. Fără criptare, detaliile protocolului conexiunilor dvs. sunt vizibile ISP-ului dvs. Atunci te confrunți cu pericolele jurnal de activitate și Intervenția Sandvine.

Lucrarea CSIRO evidențiază faptul că doar alegerea unui serviciu dintr-o pagină de rezultate a motorului de căutare este o strategie riscantă. Ați putea pierde timpul instalând o VPN care nu include criptare, deoarece fără criptare, un VPN nu oferă nicio protecție de la ISP-ul dvs.

Serviciile gratuite funcționează adesea ca lider de pierderi. Companiile produc VPN-uri gratuite pentru a îmbina clienții către alte centre de profit. De exemplu, CSIRO a descoperit că 75 la sută dintre VPN-urile din studiu conțineau bibliotecile de urmărire. Programarea acestor funcții în software-ul VPN costă bani și nu îmbunătățește serviciul pentru client. Deci, de ce o fac? Aceste Serviciile VPN gratuite câștigă bani urmărind activitățile clienților și vânzând informațiile respective agenților de publicitate. Deci, în timp ce oamenii instalează VPN-uri pentru a-și deghiza obiceiurile online, VPN-ul gratuit pe care l-au ales este probabil să înregistreze și să le comunice informațiile, în loc să le păstreze secrete.

Alte VPN-uri gratuite câștigați bani afișând reclame către utilizatori, fie în aplicație, fie injectate în pagini web, pe măsură ce acestea sunt încărcate în browsere.

Rețea Tor este o opțiune interesantă pentru cei care caută protecția vieții private. Acest este un serviciu gratuit condus de voluntari care funcționează ca un VPN, dirijând traficul aleatoriu prin mai multe relee sau noduri. din pacate, Tor nu este potrivit pentru torrenting. Transferurile sări peste tot în lume și apoi trebuie să traverseze internetul din nou, odată ce iese din rețea. Acest lucru face ca descărcarea fișierelor mari să fie foarte lentă și creează o încordare în rețeaua Tor în ansamblu.

Concluzie

După cum puteți vedea din cercetările noastre, alegerea unui VPN gratuit la întâmplare nu este o strategie recomandabilă atunci când sunteți în căutarea protecției anti-torrent. Vă asumați deja multe riscuri prin utilizarea rețelelor P2P, deci trebuie să fiți foarte, foarte sigur că VPN-ul dvs. oferă protecție din fontă.

Din păcate, calitatea VPN-urilor gratuite variază de la „rău" la "penal.”Deci, ar trebui să renunți cu adevărat la visul de a primi o protecție adecvată în mod gratuit. Câteva servicii gratuite din lista noastră sunt stablemate ale VPN-urilor de renume și excelente și ar trebui să vă concentrați pe acea listă dacă sunteți într-adevăr hotărât să nu plătiți nimic deloc.

Vezi si:
Recenzii VPN
Cele mai bune 6 VPN-uri pentru torrenting & P2P pentru 2018

Imagine: I love P2P de Manuel Gonzalez Noriega prin Flickr. Licențiat conform CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 71 =