Cele mai bune VPN-uri Netflix Italia (Netflix Italia) pentru a putea urmări în străinătate

netflix italia 2

De obicei, când vorbim despre deblocarea Netflix, ne referim la Netflix din SUA. Catalogul american de emisiuni are, până la urmă, cea mai mare selecție de emisiuni TV mai noi. Dar și alte țări au propriul conținut exclusiv pe Netflix. Catalogul Netflix din Italia include atât titluri internaționale cât și locale, inclusiv Amiche da Morire, Generazione 1000 Euro și Reality.

Netflix Italia oferă, de asemenea, subtitrări în limba italiană și copiere pe o mare parte din conținutul său, făcându-l preferabil pentru italienii care călătoresc în străinătate.

Utilizatorii care încearcă să urmărească Netflix Italia din afara Italiei vor fi redirecționați automat la versiunea Netflix din țara lor actuală. Pentru a accesa Netflix Italia, veți avea nevoie de o adresă IP italiană. Adresa IP este un identificator unic pentru dispozitivul dvs. folosit pentru a vă aproxima locația.

Cel mai bun mod de a obține o adresă IP italiană este să utilizați un VPN. O rețea privată virtuală criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Aceasta maschează adresa dvs. IP reală cu cea folosită de server, care în acest caz ar fi localizată în Italia.

Netflix a listat negru multe servere VPN de la accesarea conținutului său. Încercarea de a urmări Netflix Italia cu un VPN interzis va duce la următorul mesaj de eroare:

„Ops! Qualcosa è andato storto … Eroare – streaming. Sembra che tu stia folosind un deblocator sau un proxy. Disattiva aceste servicii și riprova.

Sau, în engleză:

„Whoops, ceva nu a mers … Eroare în streaming. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou. “

Cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea Netflix-ului italian

Câteva VPN-uri reușesc în continuare să ocolească eroarea de proxy Netflix în Italia și vom intra în câteva detalii, dar dacă nu puteți citi până la sfârșit, am recomandat această listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix Italia:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Serverele din Italia nu au probleme atunci când deblochează Netflix Italia și aproape toate celelalte site-uri de streaming. Vitezele sunt impresionante, iar confidențialitatea și securitatea sunt primordiale. Acestea includ o garanție de înapoiere de 30 de zile.
 2. NordVPN Opțiune bugetară. Serverele din Italia sunt destul de capabile să deblocheze Netflix la viteze bune. Caracteristici bune de confidențialitate.
 3. PrivateVPN Deblochează Netflix cu ușurință, dar necesită configurare manuală pe routere.

Ne-am bazat selecțiile pe următoarele criterii:

 • Servere italiene care pot ocoli eroarea de proxy Netflix
 • Conexiuni rapide și stabile pentru streaming HD fără întreruperi
 • Standarde stricte de securitate și politică de confidențialitate
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți
 • Suporta mai multe tipuri de dispozitive
  Cum să configurați un VPN pentru Smart TV în 4 pași simpli

Rețineți că am testat aceste VPN-uri cu Netflix într-un browser web. Nu putem garanta că vor funcționa cu aplicația Netflix pe dispozitive mobile sau în streaming.

Inrudit: Cel mai bun VPN pentru Rai TV, astfel încât să poți viziona RaiPlay în străinătate

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023Deschide Netflix ItaliaTestat ianuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN a adăugat recent posibilitatea de a debloca Netflix Italia pe o listă deja lungă de site-uri și aplicații geo-blocate. Alții includ Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia și Franța, BBC iPlayer, HBO, Amazon Prime Video și Hulu. Întrebați asistența de chat în direct ce servere pot debloca Netflix Italia sau doar calculați-o prin încercare și eroare (există doar două locații din care să alegeți în Italia). ExpressVPN este suficient de rapid pentru a transmite fluxuri fără a proteja de înaltă calitate.

Dincolo de deblocare, ExpressVPN este un furnizor excelent. Oferă securitate robustă, o politică fără jurnale și cea mai bună protecție împotriva scurgerilor. Compania operează peste 3.000 de servere în 94 de țări. Fiecare abonament vine cu serviciul proxy DNS inteligent MediaStreamer, care poate debloca site-urile blocate cu geo-uri pe dispozitive care nu acceptă VPN-uri, cum ar fi Apple TV și console de jocuri.

Puteți conecta până la trei dispozitive simultan la un abonament standard. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Linux și anumite routere wifi.

Pro:

 • Operează servere super rapide în Cosenza & Milano, excelent pentru streaming de emisiuni italiene în străinătate
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Cel mai bun în clasa de securitate și confidențialitate
 • Asistența pentru clienți live chat v-a acoperit
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux

Contra:

 • Un pic mai scump decât unii rivali

Cel mai bun VPN pentru Netflix Italia: ExpressVPN este alegerea noastră numărul unu. Deblochează în mod sigur conținutul Netflix din Italia cu subtitrare și dublare. De asemenea, funcționează excelent cu majoritatea serviciilor de streaming, oferind în același timp viteze excepționale pentru vizualizarea HD fără buffer. Securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Netflix ItaliaTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN nu listează Netflix-ul italian în lista țărilor în care poate debloca serviciul de streaming, dar am putut conecta și urmări cu succes Netflix italian din Canada în testarea noastră. Nord operează 50 de servere în Italia și am reușit să ocolim eroarea de proxy la conectarea la cea mai populară (încărcarea serverului este indicată în aplicație). NordVPN deblochează de asemenea Netflix în SUA, Franța, India, Olanda, Germania și Australia. Alte servicii de streaming, cum ar fi HBO Now, BBC iPlayer și Hulu pot fi deblocate și din afara țărilor respective.

  Cum să urmăriți înotul adulților în străinătate (în afara SUA) cu un VPN

NordVPN folosește criptarea de nivel militar pentru a împiedica hackerii și ISP-ul dvs. să nu se arunce în eroare asupra activității dvs. Compania prezintă o adevărată politică de jurnal zero, ceea ce înseamnă că nu păstrează nicio informație despre modul în care utilizați serviciul. Un abonament unic vă permite să conectați până la șase dispozitive simultane. Suportul pentru clienți în direct este disponibil pe site-ul web. Serverele sunt suficient de rapide pentru a asigura un flux perfect fără buffering.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Operează 52 de servere în Italia, deblochează cu ușurință RaiPlay și Netflix Italia din străinătate
 • Furnizor bugetar care nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Aplicații disponibile pentru majoritatea platformelor mobile și desktop
 • Documentație de asistență extinsă și opțiune de chat live

Contra:

 • Unele servere durează mai mult pentru a se conecta la
 • Poate selecta doar o locație, nu un server specific

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. Un bun echipaj care funcționează bine cu Netflix din Italia. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Netflix ItaliaTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN, nu trebuie confundat cu Accesul la Internet privat, este un furnizor VPN relativ tânăr care își croiește un loc ca un VPN solid care poate debloca aproape tot. Aceasta include Netflix italian, printre alte servicii. Are doar două servere în Italia și aproximativ 100 în total. Aceasta este o simplă fracție din cele 5.100 de servere NordVPN, dar în acest caz, plătește să rămâi la cheie slabă și să continui să zbori sub radarul Netflix.

PrivateVPN a funcționat bine în testele noastre de viteză, oferind suficientă lățime de bandă pentru a transmite Netflix în definiție înaltă. Criptare puternică, un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor DNS, o politică de jurnal zero și până la cinci dispozitive simultane sunt toate incluse într-un abonament normal.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Operează servere în Arezzo și Milano, care sunt orientate pentru streaming
 • Poate debloca cele mai populare servicii de streaming
 • Aplicații ușor de utilizat pentru Windows, MacOS, iOS și Android

Contra:

 • Furnizorul Newish își extinde încă rețeaua, are mai puține servere din care să aleagă
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familii care utilizează mai multe dispozitive. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

  Cele mai bune VPN-uri pentru Steam (cum să schimbi regiunea și să deblochezi jocurile)

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN – economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Cum să urmărești Netflix Italia în străinătate

Este ușor să urmărești Netflix Italia din străinătate odată ce știi cum. Urmați acești pași:

1. Descărcați și instalați un VPN care funcționează cu Netflix Italia. Vă recomandăm ExpressVPN.
2. Rulați aplicația VPN și alegeți un server în Italia. ExpressVPN are două servere în Italia și cel puțin unul a funcționat întotdeauna cu Netflix Italia în timpul testării noastre.
3. Ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului. Acestea pot stoca informații despre locație din sesiunile anterioare.
4. Deschide Netflix Italia și începe să urmărești emisiunile și filmele tale favorite italiene!

Pot folosi un VPN gratuit cu Netflix Italia?

Probabil ca nu. Chiar și printre serviciile VPN plătite, am găsit doar trei care au ocolit cu succes firewallul anti-proxy al Netflix. VPN-urile gratuite nu au pur și simplu resurse pentru a lupta Netflix.

Vă recomandăm să evitați VPN-urile gratuite în general. De obicei, au o selecție mult mai limitată de servere, impun capacități de date și restricționează lățimea de bandă.

Multe VPN-uri gratuite câștigă bani prin încălcarea vieții private a utilizatorilor, prin injectarea de reclame și urmărirea cookie-urilor în browsere. Datele lor de navigare sunt extinse și vândute către terți. Unele aplicații VPN gratuite poartă chiar și programe malware care pot infecta, deteriora și / sau fura de pe dispozitiv.

VPN-uri care nu funcționează cu Netflix italian

Iată o listă de VPN-uri care nu funcționează cu Netflix italian, fie prin propria lor admitere, fie conform testelor noastre:

 • ExpressVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • IronSocket
 • HideMyAss (HMA)
 • Buffered
 • SaferVPN
 • Acces la internet privat (PIA)
 • PureVPN
 • buna
 • Scutul Hotspot
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Zenmate
 • Keenow

Există multe alte VPN-uri care nu vor funcționa cu Netflix, dar este posibil să găsiți aceste aspecte în căutarea dvs. Dacă nu sunteți sigur, știți că VPN-urile care pot debloca Netflix sunt excepția și nu regula.

VPN nu funcționează cu Netflix? Incearca asta

Dacă aveți un abonament cu unul dintre furnizorii VPN pe care i-am recomandat mai sus, dar încă nu putem accesa Netflix, încercați pașii următori.

 1. Deconectați-vă din toate conturile Google de pe aparat, inclusiv din contul dvs. Chrome dacă îl utilizați. Adrese IP din cache-ul Google vă pot dezvălui locația reală.
 2. Dezactivați toate serviciile de locație din browserul dvs. și orice servicii de localizare de pe mașina sau dispozitivul dvs. (GPS etc.
 3. Ștergeți fișierele cookie, memoria cache și fișierele temp. Aflați cum puteți șterge memoria cache aici și cum puteți șterge cookie-urile aici.
 4. Dezactivați IPv6 pe dispozitivul dvs. Această opțiune poate fi găsită de obicei undeva în setările rețelei.
 5. Deconectați și reconectați-vă la locația serverului selectat pentru a obține o nouă adresă IP.
 6. Schimbați fusul orar al dispozitivului în zona de servicii a furnizorului și ajustați ora la ora locală. Pentru Italia, zonele orare sunt UTC + 1 și UTC + 2.
 7. Dacă sunteți conectat la o rețea wifi și aveți acces la router, redenumiți numele rețelei Wifi (SSID), adăugând „„ _nomap ”” la final (fără ghilimele). Aceasta va renunța la rețeaua dvs. din serviciile de geolocalizare Google. Va trebui să vă reconectați dispozitivul la noua rețea pentru a redobândi accesul la internet.

About the author

Comments

 1. În general, când vorbim despre deblocarea Netflix, ne referim la Netflix din SUA. Cu toate acestea, și alte țări au propriul lor conținut exclusiv pe Netflix. Catalogul Netflix din Italia este bogat în titluri internaționale și locale, cu subtitrări în limba italiană și copiere pe o mare parte din conținutul său. Pentru a accesa Netflix Italia din afara Italiei, aveți nevoie de o adresă IP italiană, pe care o puteți obține prin utilizarea unui VPN. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la faptul că Netflix a listat multe servere VPN de la accesarea conținutului său. În cele din urmă, cele mai bune VPN-uri pentru urmărirea Netflix-ului italian sunt ExpressVPN, NordVPN și PrivateVPN, care au servere italiene capabile să deblocheze Netflix la viteze bune și oferă conexiuni rapide și stabile pentru streaming HD fără întreruperi.

Comments are closed.