Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Sling TV de oriunde în lume

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Sling TV de oriunde în lume

Ce este Sling TV? De ce nu pot privi Sling TV în străinătate?

Sling TV a fost dezvăluit pentru prima dată la Consumer Electronics Show în 2015. A încercat să completeze servicii precum Netflix și Hulu, oferind canale live precum BBC America, CNN, Travel Channel și o gamă largă de sporturi live, precum FOX Sports și ESPN. Serviciul vizează piața în creștere a tăieturilor de cabluri, din care Hulu cu Live TV, YouTube TV, PlayStation Vue, DirecTV Now și altele fac parte acum.

Cu toate acestea, spre deosebire de Netflix, Sling TV nu este accesibil la nivel mondial. Serviciul este oferit doar rezidenților din SUA - prin urmare, veți avea nevoie de o adresă IP locală pentru a vă înscrie și a transmite conținut.

Dacă încercați să accesați site-ul TV Sling de pe o adresă IP non-americană, veți primi probabil următorul mesaj:

"EROARE.

Cererea nu a putut fi satisfăcută.

Distribuția Amazon CloudFront este configurată pentru a bloca accesul din țara dvs. ”

Nu contează dacă v-ați înscris inițial la Sling TV din SUA și încercați acum să vizionați conținut din altă parte a lumii. Politica este aceeași. Cel mai simplu mod de a debloca Sling TV este folosind un VPN.

Dacă nu aveți timp să parcurgeți toate detaliile din acest articol, iată selecțiile noastre de top ale VPN-urilor deblochează Sling TV în afara SUA:

 1. ExpressVPN Prima noastră alegere. Serverele rapide și fiabile deblochează Sling TV și o serie de alte servicii de streaming populare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Furnizorul care acceptă bugetul, care nu este limitat la viteză, securitate sau confidențialitate. Aplicații ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor.
 3. CyberGhost Am obținut unele dintre cele mai bune viteze de streaming în testarea noastră. Un avantaj extraordinar la un cost redus.
 4. IPVanish Performanță bună în ceea ce privește viteza și fiabilitatea streamingului. Securizat și favorizat de utilizatorii Kodi.
 5. VyprVPN Viteze bune, siguranță și fiabilitate în streaming, dar nu cea mai ieftină opțiune aici.

Cum folosesc un VPN pentru a debloca Sling TV?

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl tunelează printr-un server intermediar la alegere. Se pare că accesați web-ul dintr-o locație din afara orașului actual. De asemenea, software-ul face foarte dificil pentru ISP-uri, hackeri și agenții de supraveghere să vă monitorizeze comportamentul pe internet.

Înregistrarea și utilizarea unei VPN este perfect legală. Milioane de oameni din întreaga lume accesează web-ul cu un VPN și nu încalcă nicio lege în acest sens.

Legate de: Cum să obțineți o adresă IP a SUA cu un VPN.

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea televiziunii Sling

În această secțiune, vă vom conduce printr-o listă cu ceea ce considerăm că sunt cele mai bune VPN-uri pentru Sling TV în mod impecabil. Acestea sunt clasificate pe următorii factori:

 • Viteza și stabilitatea serviciului
 • Număr mare de locații de server din SUA
 • Standarde stricte de criptare
 • Posibilitatea de a debloca conținut restricționat
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Ușurință în utilizare

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020Deschide Sling TVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este foarte recomandat, deoarece este un produs rapid, eficient, care combină protocoale de criptare sigure cu un produs bine proiectat. Este ușor de configurat și nu are prea multe perioade de oprire.

Compania operează peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări. Există opțiuni de 20 de locații în SUA, deși ExpressVPN nu specifică câte servere sunt situate acolo. Găsirea unei conexiuni adecvate nu ar trebui să fie o problemă.

Dacă confidențialitatea este ceea ce urmează, atunci ar trebui să vă relaxați ușor la faptul că ExpressVPN nu stochează jurnalele de trafic. Există un pic de reținere de metadate, în special data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită. Adresa dvs. IP individuală nu va fi înregistrată.

Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice - ceea ce înseamnă că nu este supusă niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor și nu intră în jurisdicția agențiilor guvernamentale occidentale..

ExpressVPN folosește AES-CBC de 256 biți ca protocol implicit de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Există un comutator de ucidere pe internet, pe care compania îl numește „blocare de rețea”. Această caracteristică oprește temporar tot traficul web dacă conexiunea scade.

Dacă sunteți în căutarea altor cazuri de utilizare, atunci veți fi bucuroși să știți că Express este de asemenea capabil să deblocheze conținut pe Netflix. Este la fel de compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer.

Există aplicații atât pentru Android cât și pentru iOS, ceea ce face posibilă difuzarea Sling TV direct pe telefonul dvs. în afara SUA. Suportul pentru desktop pentru Windows și MacOS este, de asemenea, inclus.

Pro:

 • Serverele din 20 de orașe americane pot debloca Sling TV de aproape oriunde
 • Vitezele sunt perfecte pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Funcțiile de criptare, securitate și confidențialitate de înaltă calitate sunt standard
 • De asemenea, deblochează Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • O gamă largă de aplicații - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux și anumite routere Wi-Fi
 • Suport chat live 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

Cea mai bună VPN PENTRU SLING TV: ExpressVPN este alegerea noastră cea mai bună. O alegere super rapidă și fiabilă care deblochează Sling TV și toate serviciile de streaming importante, inclusiv Netflix & Hulu. Excelent pentru streaming în HD. Funcții de siguranță și securitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Sling TVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un alt serviciu VPN premium și este în jur de peste un deceniu - o dovadă a produsului solid pe care îl oferă.

Este similar cu IPVanish în sensul că oferă o adevărată politică zero-jurnaluri - nu există nicio reținere a informațiilor legate de sesiunile de utilizator, trafic sau timestamps.

Compania operează 5.111 servere în 60 de țări - peste 1.700 dintre acestea situate în Statele Unite. Puteți alege, de asemenea, una specială pentru streaming video - Nord este una dintre rare companii VPN care bifurcă serverele în funcție de specialitățile lor.

Serviciul este capabil să blocheze interdicția VPN Netflix, precum și să deblocheze conținut atât de la Hulu, cât și de la BBC iPlayer.

Standardele de criptare nu vă vor renunța. Compania implementează protocolul AES de 256 biți în mod implicit, cuplat cu chei SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Peste 1.700 de servere din SUA pot debloca Sling TV și aproape orice
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele majore
 • Serviciul clienți disponibil prin chat live 24/7

Contra:

 • Aplicația desktop funcționează bine, dar se poate face cu unele actualizări

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu Sling TV și cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks Sling TVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost susține că nu înregistrează comportamentul utilizatorului și obiceiurile de navigare, astfel încât acestea ar trebui să ușureze preocupările legate de confidențialitate și anonimat. De asemenea, are sediul în România, ceea ce înseamnă că nu este supus niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor. Acestea fiind spuse, compania a fost recent achiziționată de o altă firmă, astfel încât aceasta poate modifica condițiile de utilizare. Vom menține cititorii actualizați.

Există peste 3.700 de servere distribuite în întreaga lume, dintre care peste 742 sunt în Statele Unite, deci accesul la Sling TV nu ar trebui să fie o problemă.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Serviciul VPN nu funcționează cu Netflix, dar este compatibil cu BBC iPlayer.

În ceea ce privește standardele de criptare, CyberGhost utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu tastele RSA de 2,048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Este inclus un comutator pentru uciderea internetului.

Pro:

 • Peste 700 de servere din SUA se apropie de cele mai multe restricții geografice și deblochează Sling TV
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători
 • Viteze impresionante de redare și descărcare
 • Scoruri ridicate în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Suport de chat live și fiabil 24/7

Contra:

 • Utilizatorii de energie pot lamenta lipsa unor opțiuni de configurare avansate

ALEGEREA ÎNCEPUTORILOR: CyberGhost este ușor de utilizat. O alegere bugetară pentru Sling TV. Bun pe intimitate. Transmite video video în mod fiabil. Accesați și pierdeți conexiunile cu site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks Sling TVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul central în SUA și îndeplinește toate cerințele atunci când vine vorba de o VPN rapidă și robustă, care nu vă va compromite confidențialitatea. Are o politică de a nu stoca niciun fel de date - există doar o mică minusculă atunci când un cont este înregistrat pentru prima dată. După aceea, nu există detalii despre marcatele de timp, preferințele serverului sau lățimea de bandă utilizate.

IPVanish se clasează bine pentru streamingul video, deoarece oferă servere optimizate pentru viteză, stabilitate și securitate. La nivel global operează peste 1.300 de servere cu un 650 colosal prezent doar în SUA.

Standardele de criptare sunt destul de bune. Utilizează criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei de 2.048 biți DHE-RSA cu un secret perfect înainte. Această din urmă caracteristică înseamnă că, în scenariul puțin probabil ca contul dvs. să fie compromis, hackerii încă nu vor putea să obțină informații din sesiunile web anterioare. În mod implicit, este inclus un comutator de ucid internet.

IPVanish nu deblochează conținut geore-restricționat pe Netflix sau Hulu, dar face atât de ușor pentru BBC iPlayer.

Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Mulți utilizatori consideră că este o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Cu aproximativ 650 de servere americane, acesta poate debloca aproape orice site de streaming în viteză HD
 • Un favorit remarcabil în rândul utilizatorilor de la telecomandă Fire TV Stick și Kodi
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan
 • Considerații de siguranță și confidențialitate

Contra:

 • Revendicări 24/7, dar biletele pot dura o zi sau două
 • Rivalii pot debloca mai multe site-uri de streaming

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiunile multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Gestionează Sling TV, dar nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNUnblocks Sling TVTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN păstrează unele date - în special „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Cu toate acestea, compania stochează toate informațiile timp de 30 de zile pentru a le folosi în scopuri de depanare. Nu există cazuri raportate de date care se încadrează în mâinile greșite. Compania administrează propriile sale centre de date - spre deosebire de închirierea de la furnizori terți. Toate conexiunile sunt criptate prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secret secret perfect și autentificare SHA256.

VyprVPN include în mod implicit un comutator de ucidere a internetului, ceea ce înseamnă că traficul de internet va fi oprit temporar dacă conexiunea scade.

Pentru o taxă suplimentară, utilizatorii pot beneficia de protocolul Chameleon ™, care vă descurcă în continuare conexiunea și face și mai dificil pentru ISP să vă dați seama că utilizați un VPN.

Există peste 700 de servere răspândite pe tot globul, cu 8 locații în SUA.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Operează mai multe servere în 8 orașe importante din SUA
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Conexiuni rapide sigure și private

Contra:

 • Un pic scump
 • Aplicațiile sunt simple, dar nu au opțiuni avansate de configurare

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu Sling TV și cu cele mai populare servicii de streaming. Un bun performant în testele noastre, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca TV Sling?

VPN-urile gratuite sunt disponibile pe interwebs și se prezintă ca o opțiune atractivă. Acest lucru se datorează faptului că de obicei utilizatorii nu trebuie să se înscrie cu un card de credit.

Dar dacă optați pentru ele, veți fi susceptibilă la criptarea slabă și la amenințarea reală a pierderii de date. În același timp, vor exista capace de date, accelerație de lățime de bandă și o selecție de minute de servere.

Au existat mai multe cazuri de VPN-uri gratuite care extrag și vând ilegal datele utilizatorilor. Nu le recomandăm.

Unele VPN-uri de evitat

Principiul de bază al utilizării unui VPN este asigurarea faptului că confidențialitatea dvs. va fi protejată de ISP-uri și de alte entități. Serviciile care încalcă această încredere sunt mai bine lăsate în pace. Iată două astfel de exemple:

1. Hola

Hola, bazată pe Israel, nu închiriază servere fizice precum majoritatea serviciilor VPN, dar funcționează ca un serviciu peer-to-peer - folosind lățimea de bandă pentru utilizatori inactivi. La un moment dat, compania a avut o masivă bază de utilizatori de aproape 50 de milioane. A optat să utilizeze o parte din lățimea de bandă a fiecărui utilizator pentru a crea o botnet masivă și apoi să se angajeze în atacuri de refuz de serviciu distribuite pe alte site-uri.

2. Scut hotspot

Hotspot Shield a zguduit comunitatea VPN după ce ar fi injectat cookie-uri de urmărire în browserele utilizatorilor, recoltarea datelor și vânzarea acestora către agenții de publicitate. Observatorii consideră că compania a redirecționat cu forță cererile HTTP către site-urile afiliate, unde ar putea obține un profit.

Ce fac în continuare după ce mă înscriu la un VPN?

Dacă doriți să transmiteți fluxul TV Sling pe computer, Macbook sau smartphone, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la un VPN, să vă conectați la aplicația de companie sau la clientul desktop, să vă conectați la un server din SUA și să utilizați Sling TV în mod normal. Vă recomandăm să ștergeți cookie-urile mai întâi înainte de a urma acești pași - acest lucru va ajuta la eliminarea identificatorilor de locație vechi.

Sling TV este compatibil și cu următoarele dispozitive:

 1. Roku
 2. AppleTV
 3. Chromecast
 4. Amazon FireTV
 5. AndroidTV
 6. XboxOne
 7. dispozitive iOS
 8. Dispozitive Android
 9. ferestre
 10. Mac OS
 11. Unele televizoare inteligente

Aceste dispozitive nu vin cu suport integrat pentru aplicații VPN - ceea ce înseamnă că nu există niciun software nativ care să facă acest lucru. Pentru a configura acest lucru, vă recomandăm să folosiți VPN pe un router virtual. Acest lucru este posibil deoarece majoritatea computerelor care se pot conecta la wifi sunt de asemenea capabile să emită semnale wifi proprii - similar cu modul în care smartphone-urile configurează hotspot-urile mobile mobile.

Citiți tutorialele noastre despre cum puteți configura un VPN pe un router virtual pentru dispozitivele Windows și Mac.

Puteți configura, de asemenea, un VPN pe un router fizic dacă firmware-ul îl acceptă. Un astfel de firmware este DD-WRT, o opțiune gratuită și open source care funcționează pe o gamă largă de modele de router. Aflați mai multe despre DD-WRT și cele mai bune VPN-uri aici.

Pot viziona sporturi live și ocol oprirea regională cu televiziunea Sling?

O oprire regională se referă la situația în care un joc live - MLB, de exemplu - este disponibil în unele state din SUA, dar nu în toate. Acest lucru se datorează faptului că executivii joacă cu drepturi de difuzare pentru fiecare joc. Unii pot merge la Fox și NBC, dar nu la ABC, de exemplu.

În această situație, deținătorii de drepturi de conținut determină o „regiune” neagră. De obicei, se corelează cu adresele IP cele mai apropiate de echipele care joacă în prezent. Deci, dacă sunteți fani de la Chicago Cubs, este posibil ca un joc de acasă să nu fie disponibil pentru streaming în direct.

Pentru a depăși această problemă, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la un VPN și să selectați un server în SUA, dar în afara regiunii de oprire..

Ghidul nostru pentru depășirea blocajelor MLB vă va ajuta să oferiți o claritate suplimentară.

„Seara vizionând televiziunea” de flash.pro licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

Adblock
detector