Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări ICI Tou.tv de oriunde (din afara Canada)

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări ICI Tou.tv de oriunde

În mod normal, dacă încercați să urmăriți ICI Tou.tv din afara Canada, vi se va afișa următoarea eroare: „Conformément aux droits de diffusion, ce fluxul video nu este disponibil în mod curent“. Aproape tradus, aceasta înseamnă „În conformitate cu drepturile de difuzare, acest flux video nu este disponibil în prezent.„Dacă vedeți acest mesaj, se datorează faptului că ICI Tou.tv a verificat adresa dvs. IP și a observat că nu provine din Canada. Cu toate acestea, nu vă faceți griji: există o modalitate ușoară de a urmări ICI Tou.tv de oriunde.

Dacă vă conectați la un server VPN din Canada, vi se va atribui o adresă IP temporară canadiană. Ulterior, ICI Tou.tv (și multe alte servicii de streaming) nu va putea spune că vă aflați de fapt în altă parte și vă va permite să urmăriți ca și cum ați fi în Canada. Mai bine, VPN-urile criptează traficul dvs., astfel încât veți putea utiliza internetul în siguranță, fără să vă faceți griji că veți fi monitorizat de Furnizorul de servicii Internet (ISP), angajator sau guvern..

Nu aveți timp să citiți postarea completă? Nicio problemă: aruncați o privire mai jos pentru scurte rezumate ale celor mai bune VPN-uri pentru vizionarea ICI Tou.tv în străinătate.

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări ICI Tou.tv:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru streaming ICI Tou.tv în Canada. Are peste 3.000 de servere în 94 de țări, viteze mari, securitate de cea mai bună calitate și protecție a confidențialității și o capacitate excelentă de deblocare.
 2. NordVPN: Cea mai bună opțiune bugetară pentru vizionarea ICI Tou.tv în străinătate. NordVPN deblochează multe servicii încăpățânate, oferă acces la mai mult de 400 de servere canadiene rapide și fiabile și include numeroase funcții avansate de securitate, ceea ce face ușor de urmărit.
 3. CyberGhost: Acest VPN are o capacitate puternică de deblocare, caracteristici de securitate preconfigurate și peste 200 de servere canadiene de mare viteză. Ca atare, este o alegere puternică pentru oricine dorește să trăiască în direct ICI Tou.tv în străinătate.
 4. IPVanish: Oferă conexiuni rapide și fiabile, acces la peste 1.300 de servere din peste 60 de țări, caracteristici avansate de securitate, o politică fără jurnaluri și posibilitatea de a debloca ICI Tou.tv în afara Canada.
 5. PrivateVPN: Oferă viteze mai mari decât majoritatea, include caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și deblochează unele dintre cele mai populare platforme de streaming (inclusiv ICI Tou.tv) în străinătate.
 6. Surfshark: Acest serviciu are viteze rapide, o politică fără jurnaluri, caracteristici puternice de securitate și fără limită de conectare. Deblochează numeroase servicii blocate în regiune, inclusiv ICI Tou.tv în străinătate.

Există zeci de VPN-uri diferite dintre care puteți alege și nu este întotdeauna ușor de spus care este cel mai potrivit pentru o anumită sarcină. Acestea fiind spuse, descoperim că cele mai bune VPN-uri sunt de obicei cele mai versatile. De aceea, atunci când căutăm cele mai bune VPN-uri pentru ICI Tou.tv, am considerat doar serviciile care îndeplinesc toate criteriile de mai jos:

 • Poate debloca în mod sigur ICI Tou.tv și servicii similare din afara Canada
 • Oferă în mod constant viteze mari și conexiuni fiabile
 • Utilizează caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea eficientă de neatins
 • Are aplicații pentru toate sistemele și dispozitivele de operare majore
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală

6 cele mai bune VPN-uri pentru a urmări ICI Tou.tv în străinătate

Citiți mai departe pentru fiecare dintre cele mai bune VPN-uri pentru streaming ICI Tou.tv în străinătate:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blochează ICI TOu.tvTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are în prezent peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Canada. Acest serviciu are o capacitate excelentă de deblocare, astfel încât veți putea folosi nu doar ICI Tou.tv, ci și platforme precum Netflix SUA și BBC iPlayer în străinătate. În plus, viteze mari, lățime de bandă nelimitată și o limită de cinci conexiuni înseamnă că puteți transmite fluxuri în cea mai înaltă calitate posibilă pe orice dispozitiv doriți.

Caracteristicile de securitate ale acestui serviciu includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire care oprește toate transferurile de date atunci când conexiunea dvs. scade pe neașteptate.. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, dar dacă doriți un strat suplimentar de anonimat, puteți plăti cu Bitcoin. Dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta asistența clienților prin chat-ul live, 24/7.

ExpressVPN are aplicații pentru MacOS, Windows, iOS, Android și Linux. Există un firmware de router personalizat pentru a vă facilita protejarea tuturor dispozitivelor simultan.

Pro:

 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat
 • Cel mai bun în securitatea clasei și confidențialitate
 • Servere canadiene de mare viteză, fiabile
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Configurația avansată pentru utilizatorii de putere este puțin limitată

Cea mai bună VPN pentru ICI TOU.TV:ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru vizionarea ICI Tou.tv în străinătate. Oferă viteze în mod constant ridicate, îți ia securitatea în serios și deblochează o gamă largă de servicii geo-restricționate în străinătate. Există, de asemenea, o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Vezi recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNdeblochează ICI TOu.tvTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o rețea imensă, cu peste 5.000 în 60 de țări din întreaga lume, aproximativ 460 din Canada. Serverele sale de mare viteză vă asigură că puteți transmite fluxuri fără niciun fel de remixare sau întârziere vizibilă, iar întrucât NordVPN deblochează toate serviciile cu excepția celor mai încăpățânați, puteți accesa platforme precum ICI Tou.tv, Netflix sau chiar BBC iPlayer din străinătate..

Acest VPN păstrează activitățile private în orice moment folosind criptarea de 256 biți, un comutator de omorizare specific aplicației și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS. Caracteristicile sale mai avansate includ blocarea automată a anunțurilor și scanarea malware, precum și servere specializate pentru accesarea Tor peste VPN sau utilizarea a două VPN simultan. NordVPN nu ține niciun fel de jurnal, astfel încât confidențialitatea dvs. este garantată. Suportul bazat pe chat live este disponibil 24/7 în caz de probleme.

NordVPN oferă aplicații Linux, Windows, MacOS, iOS și Android și poate fi configurat manual pentru a funcționa pe routere wireless.

Pro:

 • Peste 400 de servere de mare viteză în Canada
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Permite configurarea personalizată a securității
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

COSTURI MICI, PERFORMANȚĂ MARE: Un serviciu accesibil, dar versatil, NordVPN ușurează transmisia în direct a ICI Tou.tv în străinătate. Are funcții de securitate puternice, peste 400 de servere din Canada, viteze rapide și capacitate de deblocare excepțională, precum și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghostdeblochează ICI TOu.tvTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă acces la peste 3.900 de servere din 60 de țări și aproximativ 220 în Canada. Vitezele sale sunt consistente și suficient de rapide pentru a transmite video în direct HD fără probleme, ceea ce este perfect, deoarece CyberGhost deblochează o gamă largă de servicii populare, inclusiv ICI Tou.tv. Mai mult, sunt permise până la șapte conexiuni simultane, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele cu un singur cont.

Acest VPN este ideal pentru utilizatorii începători, deoarece toate funcțiile sale de securitate sunt preconfigurate. Există criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de oprire, precum și blocarea anunțurilor, scanarea malware și protecția wifi automată. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală dar puteți să vă înscrieți aproape în mod anonim cu Bitcoin și o adresă de e-mail de urgență. Acest serviciu este deosebit de ușor de utilizat, dar asistența este disponibilă 24/7 pe chat live în caz că.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Android, MacOS și iOS. Acest serviciu trebuie instalat manual pe sisteme Linux și routere de casă.

Pro:

 • 220+ servere canadiene rapide
 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit
 • Deblochează ICI Tou.tv și servicii similare în străinătate

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

IDEAL PENTRU NOILE: CyberGhost oferă viteze mari, caracteristici de securitate preconfigurate, aplicații prietenoase și posibilitatea de a debloca ICI Tou.tv de oriunde. Acest serviciu este livrat cu o garanție de restituire a banilor de 45 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishdeblochează ICI TOu.tvTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are aproximativ 1.300 de servere în peste 60 de țări, inclusiv Canada. Oferă conexiuni fiabile, aplicații ușoare, abilitate decentă de deblocare și o limită de zece conexiuni, deci este perfectă pentru cei care doresc să difuzeze pe mai multe dispozitive. În plus, cu viteze constant mari, veți putea urmări ICI Tou.tv în direct fără întreruperi.

Acest serviciu vă menține în siguranță online folosind criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere. Utilizatorii conștienți de confidențialitate pot bloca traficul LAN în întregime și pot descoperi traficul OpenVPN, ascunzând faptul că utilizează VPN. IPVanish este un furnizor de zero jurnale astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. În cazul în care aveți probleme, puteți contacta serviciul de asistență 24 de ore din 24, prin chat live.

Puteți descărca aplicații IPVanish pentru Android, Windows, iOS și MacOS. Acest VPN funcționează cu platforme Linux și routere internet, deși este necesară instalarea manuală.

Pro:

 • Utilizați până la zece dispozitive simultan
 • Viteze mari și capacitate decentă de deblocare
 • Politica fără jurnal și caracteristici puternice de securitate

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

VPN FAST, FIABIL: IPVanish este o VPN ușoară, cu o limită de zece conexiuni, caracteristici avansate de securitate, o politică fără jurnaluri și viteze în mod constant. Deblochează ICI Tou.tv în străinătate și include o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblochează ICI TOu.tvTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN s-ar putea să nu aibă o rețea la fel de mare ca unele altele din lista noastră (aproximativ 150 de servere din 60 de țări), dar oferă viteze mai mari. Mai mult, această VPN deblochează o gamă largă de platforme geore-restricționate, cum ar fi ICI Tou.tv, Netflix Canada și BBC iPlayer. PrivateVPN permite până la șase conexiuni simultane, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele preferate simultan.

Caracteristicile de securitate ale acestui VPN includ criptarea de 256 biți, un comutator de oprire (doar Windows) și protecția împotriva DNS, WebRTC și scurgerilor IPv6. PrivateVPN nu păstrează jurnalele, dar puteți plăti cu Bitcoin pentru adăugarea anonimatului dacă doriți. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă prin chat-ul live de la 15:00 la 1 PM PST în fiecare zi, iar personalul este capabil să configureze la distanță VPN-ul pentru dvs., cu permisiunea dvs..

PrivateVPN oferă aplicații pentru MacOS, iOS, Windows și Android. Poate fi instalat manual pe sisteme Linux și routere de rețea.

Pro:

 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Furnizor de jurnale zero
 • Poate debloca cele mai populare servicii de streaming

Contra:

 • Chat-ul în direct nu este în permanență
 • Rețea mică, dar în creștere de servere

STREAMING NO-FUSS: PrivateVPN are viteze foarte rapide, securitate puternică și o politică zero-jurnal. Mai bine, deblochează numeroase platforme populare, inclusiv ICI Tou.tv de oriunde. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Consultați recenzia completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkdeblochează ICI TOu.tvTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are o rețea de peste 800 de servere în 50 de țări, inclusiv Canada. Acest serviciu este o alegere puternică pentru streaming, deoarece oferă viteze decente și deblochează unele dintre cele mai populare platforme de streaming, inclusiv Netflix SUA, Amazon Prime Video și, desigur, ICI Tou.tv. Surfshark nu are o limită de conectare, astfel încât să puteți securiza fiecare dispozitiv pe care îl aveți.

Acest serviciu are numeroase caracteristici de securitate, inclusiv criptarea de 256 biți, protecția împotriva IPv6, DNS și scurgerile WebRTC, un comutator de ucidere, funcționalitatea de tunel split, blocarea anunțurilor și scanarea malware. Ce este mai mult, Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală astfel încât detaliile activităților dvs. nu pot fi dezvăluite chiar dacă sunt solicitate. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pe chat live în caz de probleme.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, Android și iOS. Acest serviciu trebuie configurat manual pentru a fi folosit pe routere wireless.

Pro:

 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate
 • Suficient de rapid pentru a transmite live TV fără probleme
 • Preia intimitatea și securitatea foarte în serios

Contra:

 • O rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

PROTECTĂ TOTUL DISPOZITIV: Surfshark vă permite să urmăriți ICI Tou.tv online de oriunde. De asemenea, oferă viteze rezonabile, potențial puternic de deblocare și caracteristici de securitate puternice și, cel mai bine, toate, nu există nicio limită de conectare. Acest VPN este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Pentru mai multe informații, aruncați o privire la recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Cum se deblochează ICI Tou.tv în afara Canada cu un VPN

Nu ați folosit niciodată un VPN înainte și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a debloca ICI Tou.tv.

Iată cum puteți urmări ICI Tou.tv din afara Canada:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la una dintre VPN-urile de mai sus (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN, apoi conectați-vă.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs..
 4. Puteți viziona majoritatea conținutului ICI Tou.tv gratuit, fără a vă înscrie. Cu toate acestea, pentru a viziona conținut „Extra”, trebuie să plătiți 6,99 USD CAD pe lună. De asemenea, veți avea nevoie de un card canadian de credit sau abonament Telus pentru a vă înregistra.
 5. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip pe ICI Tou.tv. Ar trebui să înceapă aproape instantaneu, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând memoria cache și cookie-urile. Dacă problema persistă, încercați să utilizați un server diferit sau contactați echipa de asistență VPN pentru asistență suplimentară.

Pot viziona ICI Tou.tv în străinătate cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite vin cu mai multe dezavantaje semnificative și în consecință, nu recomandăm utilizarea acestora. Pentru început, aceste servicii sunt adesea foarte lente, deoarece au mai mulți utilizatori decât reținerile lor pot suporta. Acest lucru face ca în special să fie difuzat fluxul, cu buffering-uri frecvente, redare în formă de choppy sau videoclipuri care nu se încarcă deloc. În plus, VPN-urile gratuite sunt adesea blocate direct de serviciile de streaming, astfel încât nu există nicio garanție că veți putea viziona ICI Tou.tv deloc.

Securitatea este o altă problemă majoră. Cercetările au arătat că un număr semnificativ de aplicații VPN gratuite transportă malware. În plus,, 18% dintre aplicațiile chestionate nu au folosit niciodată niciun fel de criptare, și aproape 80% au fost vulnerabile la scurgerile IPV6. Aceste probleme nu se limitează la servicii puțin cunoscute, deoarece în 2015, Hola a fost surprinsă prin vânzarea lățimii de bandă a utilizatorului inactiv pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Cea mai bună modalitate de a vă menține în siguranță online este să utilizați un VPN de încredere, cu o politică de logare clară, care să fie utilizată pentru prima dată de utilizator și cu un istoric de protecție a vieții private.

Ce pot urmări pe ICI Tou.tv?

ICI Tou.tv are o colecție deosebit de mare de drame TV și reality show-uri, multe dintre ele fiind hituri internaționale cu audio cu dublă franceză. Mai jos, veți găsi unele dintre cele mai populare titluri ale acestui serviciu:

 1. Outlander: Thistle and Tartan (Outlander: Le chardon et le tartan)
 2. Downton Abbey
 3. Sector 31
 4. Les Magnifiques
 5. Sherlock
 6. Supranatural (Surnaturel)
 7. Bonsoir Bonsoir!
 8. Les Chefs!
 9. Dans puteOeil Du Dragon
 10. Ricardo
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 59

Adblock
detector