Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Vudu în străinătate (în afara SUA)

cele mai bune vpns pentru vudu

Vudu este o companie de streaming online media similară cu Netflix. Are sediul central în SUA, iar în 2015 a oferit peste 18.000 de filme și 5.000 de emisiuni TV în biblioteca sa. Cu toate acestea, spre deosebire de Netflix, Vudu nu este disponibil pentru utilizatorii din întreaga lume. Serviciul este oferit doar rezidenților din SUA și Mexic. Pentru a accesa Vudu, veți avea nevoie de o adresă IP din oricare dintre aceste două țări.

Politica rămâne aceeași, chiar dacă v-ați înscris inițial pentru Vudu dintr-o țară compatibilă, dar încercați să o accesați dintr-o altă locație. Cel mai simplu mod de a debloca Vudu din afara SUA sau Mexic este folosind un VPN. Urmați acest tutorial pentru a urmări Vudu în Canada, Australia, Marea Britanie, India sau oriunde altundeva.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Vudu din străinătate

Dacă nu aveți timp să citiți restul acestui articol, iată un rezumat al celor mai bune VPN-uri care vor debloca Vudu:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră # 1. Serverele rapide din întreaga lume asigură fluxuri de înaltă calitate. Capabil să deblocheze Vudu și majoritatea altor site-uri de streaming de aproape oriunde. Cele mai bune funcții de confidențialitate și securitate în clasă. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Rețea de server Hige care este capabilă să deblocheze aproape orice serviciu de streaming, inclusiv Vudu. Un furnizor de buget care nu compromite funcțiile de securitate și confidențialitate.
 3. CyberGhost Serviciu low-cost cu unele dintre cele mai rapide viteze de streaming pe care le-am testat. Aplicațiile ușor de utilizat sunt excelente pentru începători.
 4. IPVanish Preferat de utilizatorii Kodi și Fire TV Stick. Vitezele sunt foarte bune pentru vizionarea lui Vudu, dar pot lupta cu deblocarea Netflix sau Hulu.
 5. VyprVPN Deblochează Vudu și o mulțime de alte conținut de streaming la viteze bune de streaming, dar un pic scump.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl tunelează printr-un server la alegere. Prin urmare, se pare că accesați web-ul dintr-o locație din afara orașului actual. Un VPN face, de asemenea, imposibil ISP-urilor, hackerilor și agențiilor de supraveghere să vă monitorizeze comportamentul pe internet. Va debloca o serie de conținut geo-restricționat.

Înregistrarea și utilizarea unei VPN este legală și, prin aceasta, veți fi alături unei comunități de milioane de oameni din întreaga lume care accesează această opțiune. Comportamentul dvs. nu va fi controlat atât timp cât nu utilizați un VPN pentru a comite un act ilegal. Dacă încercați un expat american sau mexican încercați să accesați Vudu, cel mai bun pariu este să vă înscrieți la un VPN.

Cum folosesc un VPN pentru a debloca Vudu?

În această secțiune, vă vom conduce printr-o listă cu ceea ce considerăm că sunt cele mai bune VPN-uri care vor lucra perfect cu Vudu. Acestea sunt clasificate pe următorii factori:

 • Viteza și stabilitatea serviciului
 • Număr mare de locații de server din SUA și Mexic
 • Standarde stricte de criptare
 • Posibilitatea de a debloca conținut restricționat
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Ușurință în utilizare

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblocări VuduTestate ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este o alegere excelentă datorită abordării sale prim-client, a vitezei rapide și a unei rețele mari de servere.

Compania operează peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări, cu conexiuni rapide și eficiente la toate și diverse. Există 18 locații server în SUA și una în Mexic. Express este o alegere populară și cu toate aceste opțiuni va fi ușor să accesați Vudu.

ExpressVPN nu stochează jurnalele de trafic. Cu toate acestea, extrage câteva informații minime, cum ar fi data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită.

Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice - ceea ce înseamnă că nu este supusă niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor.

Un factor liniștitor este faptul că serviciul nu va înregistra niciodată adresa dvs. IP individuală. De asemenea, este posibil să vă înscrieți prin intermediul unui cont de e-mail al arzătorului și să plătiți prin Bitcoin - adăugând straturi suplimentare de confidențialitate și anonimat.

ExpressVPN folosește AES-CBC de 256 biți ca standard de criptare, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Este inclus un comutator de ucidere pe internet, denumit blocare de rețea, ceea ce înseamnă că tot traficul web va fi oprit dacă conexiunea scade în mod neașteptat.

În afară de Vudu, Express este de asemenea capabil să deblocheze conținutul pe Netflix cu ușurință. Este la fel de compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer.

Există aplicații atât pentru Android cât și pentru iOS, ceea ce înseamnă că este posibil să descărcați aplicația însoțitoare Vudu și să transmiteți video direct pe telefon. Suportul pentru desktop pentru Windows și MacOS este, de asemenea, inclus.

Pro:

 • Vitezele serverului sunt excelente pentru streaming HD și descărcări rapide
 • Funcționează servere în zeci de orașe din SUA și Mexic, poate debloca cu ușurință majoritatea site-urilor de streaming din străinătate
 • Standarde de criptare de top
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat
 • Personalul de asistență vă poate ajuta cu conexiuni, disponibile 24/7 prin chat

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii dintre concurenții săi

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU A VEDEA VUDU ÎN DEVÂND: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și de încredere. Setează standardul pentru deblocarea celor mai restricționate servicii de streaming geo-restricționate. Funcții de confidențialitate de top și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks VuduTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este de peste zece ani și rămâne o alegere populară pentru consumatori datorită serviciului său solid și vitezei rapide.

Este un alt furnizor VPN care are o politică adevărată de jurnal zero - înregistrarea informațiilor referitoare la sesiunile de utilizator, trafic sau timestamps.

NordVPN a primit cereri de informații în trecut, dar politica a însemnat că nu a fost în măsură să predea nimic. De asemenea, serverele au fost confiscate într-o singură instanță, dar nu existau nimic care să poată identifica utilizatorii.

Compania operează 5.133 de servere în 60 de țări - 1.778 dintre acestea sunt situate în Statele Unite și Mexic. Mai mult, sunt bifurcate în funcție de puterea - unele sunt potrivite pentru criptarea mai strictă, precum anti-DDoS și dubla VPN, în timp ce altele sunt mai bine echipate pentru streaming video și IP dedicat. Prin urmare, este o alegere solidă nu numai pentru deblocarea Vudu, ci și lucruri precum stabilitatea conexiunii.

Nord este capabil să depășească interdicția Netflix VPN, precum și să deblocheze conținut atât de la Hulu, cât și de la BBC iPlayer.

Standardele de criptare sunt solide. Protocolul de criptare AES de 256 biți este utilizat în mod implicit, cuplat cu chei SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără întreruperi
 • Peste 1.700 de servere din SUA și Mexic pot debloca aproape orice
 • Criptarea puternică și niciun fel de jurnal nu oferă securitate și confidențialitate
 • Aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele majore
 • Suport de chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Imposibil să selectați la ce server doriți să vă conectați, numai locațiile serverului pot fi specificate în aplicații

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN oferă o valoare deosebită. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu Vudu. Conectează până la 6 dispozitive simultan. Aplicația nu oferă opțiunea de comutare a serverului. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks VuduTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost susține că nu înregistrează comportamentul utilizatorului și obiceiurile de navigare, astfel încât acestea ar trebui să ușureze preocupările legate de confidențialitate și anonimat. Cu toate acestea, a fost achiziționată recent de o firmă israeliană înregistrată în Marea Britanie, așa că va trebui să așteptăm să vedem dacă politica se schimbă.

Există peste 3.700 de servere distribuite în întreaga lume, dintre care 730 sunt în Statele Unite, deci accesul la conținutul Vudu nu ar trebui să fie o problemă. De asemenea, operează 20 de servere în Mexic.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Serviciul VPN nu va debloca conținut geore-restricționat pe Netflix, dar funcționează pe BBC iPlayer.

Standardele de criptare sunt solide - CyberGhost Pro utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu tastele RSA de 2,048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Există, de asemenea, un comutator pentru uciderea internetului, ceea ce înseamnă că traficul web va fi oprit dacă conexiunea scade pe neașteptate.

Pro:

 • Testele noastre au scos la iveală viteze de streaming HD superioare mediei
 • Operează peste 750 de servere în diferite orașe din SUA și Mexic
 • Criptare puternică și politică de confidențialitate solidă
 • Începătorii găsesc aplicațiile lor ușor de configurat și de utilizat.

Contra:

 • Nu deblochează toate bibliotecile localizate Netflix din biblioteca americană

MARE PENTRU STREAMING: CyberGhost oferă acces la o mulțime de conținut geo-restricționat, iar aplicațiile sale ușor de utilizat sunt ideale pentru începători. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks VuduTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul central în SUA, dar datele dvs. personale nu sunt expuse riscului, deoarece stochează pur și simplu informații despre utilizatori zero. Singura dată când sunt păstrate unele date este atunci când un cont este înregistrat pentru prima dată. După aceea, nu trebuie să vă faceți griji.

De asemenea, este o alegere destul de robustă dacă căutați să transmiteți fluxuri video și alt conținut media. Serverele sunt optimizate pentru viteză, stabilitate și securitate - și peste 1.300 dintre ei sunt răspândiți în 60 de țări, inclusiv peste 650 în SUA și Mexic. Există o multitudine de opțiuni pentru a debloca Vudu.

Standardele de criptare sunt, de asemenea, solide. Utilizează criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei de 2.048 biți DHE-RSA cu un secret perfect înainte. Aceasta înseamnă că, chiar dacă contul dvs. este compromis, va fi imposibil ca hackerii să decripteze datele sesiunii anterioare și să vă dați seama la ce ați fost pe web.

Securitatea suplimentară a unui comutator de ucidere pe internet este utilă atunci când accesați conținut geore-restricționat.IPVanish livrează și pe acest front cu opțiunea disponibilă atunci când vă înscrieți.

IPVanish nu deblochează conținut geore-restricționat pe Netflix sau Hulu, dar face atât de ușor pentru BBC iPlayer.

Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS. IPVanish este o alegere VPN bună pentru utilizatorii Fire Stick, deoarece este ușor de instalat.

Pro:

 • Cu peste 650 de servere din SUA și Mexic, acesta poate debloca aproape orice site de streaming în viteză HD
 • Conexiunile, comunicațiile și traficul rămân criptate și private în orice moment
 • Funcționează bine cu dispozitivele Kodi care necesită un VPN pentru iPhone sau iPad

Contra:

 • Unele servere nu funcționează bine cu Netflix sau Hulu

FAST ȘI SIGURĂ: IPVanish vă oferă o securitate solidă într-un pachet rapid. Lipsește suport 24/7. Oferă o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNUnblocks VuduTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are o politică de păstrare a datelor - în special „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Această politică ar putea face unii utilizatori nervoși, dar compania spune că toate datele sunt păstrate doar 30 de zile și sunt utilizate pentru depanare. Acesta adaugă că nu există nicio modalitate de a determina detalii exacte ale traficului web sau conținutul comunicațiilor.

VyprVPN este o alegere populară în China, deoarece este în măsură să treacă prin Marele Firewall. Aceasta nu este o realizare mică, deoarece este literalmente pusă în mișcare împotriva miilor de ingineri numiți de guvern care lucrează non-stop pentru a bloca site-urile. Mulți consideră că este în topul serviciilor VPN.

Compania deține și administrează centre de date întregi - spre deosebire de închirierea de la furnizori terți. Aceasta înseamnă că controlează total traficul care circulă prin serverele sale, optimizând viteza și stabilitatea conexiunii. Toate conexiunile sunt criptate prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secret secret perfect și autentificare SHA256.

VyprVPN include în mod implicit un comutator de ucidere a internetului, ceea ce înseamnă că traficul de internet va fi oprit temporar dacă conexiunea scade.

O versiune premium a pachetului permite accesul la protocolul Chameleon ™, care schemează metadatele OpenVPN, astfel încât inspecția profundă a pachetelor nu o poate recunoaște.

VyprVPN poate debloca conținut pe Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Există peste 700 de servere răspândite pe tot globul. Compania spune că există opt locații de server în SUA și una în Mexic, dar nu oferă o cifră de câte servere există în total în aceste două țări.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Deblochează Vudu și o mulțime de alte site-uri de streaming
 • Vitezele rapide sunt perfecte pentru streaming
 • Criptarea și jurnalele de rang militar nu au informații identificabile

Contra:

 • Alte VPN-uri au mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Furnizorii mai ieftini sunt mai mari pe listă
 • Nu există opțiuni de plată pentru criptocurrency

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. O alegere solidă pentru deblocarea Vudu. Nu depozitează jurnalele, oferă o mare securitate și deblochează cele mai multe servicii de streaming. Mai scump decât unii. Garanție de returnare de 30 de zile.

Faceți clic aici pentru a citi recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a debloca Vudu?

VPN-urile gratuite se ascund pe web și oamenii ar putea fi tentati să le încerce.

Dar transmisia video cu siguranță nu este unul dintre punctele lor forte. De obicei, te poți conecta la unul sau două servere - și este posibil să te facă să aștepți în linie dacă există o aglomerație în rețea. Viteza este lentă, deoarece frecvența de accelerare este frecventă.

Parametrii de criptare sunt slabi, deci nu presupuneți că conexiunea dvs. va fi optimizată pentru confidențialitate și securitate. Și cel mai probabil va exista un capac de date, ceea ce înseamnă că conexiunea dvs. se poate încheia dacă redați Vudu prea mult timp.

Recomandarea noastră este să evităm. Dacă un serviciu este gratuit, este probabil să fii produsul în schimb. Și VPN-urile gratuite sunt cunoscute pentru a genera bani prin introducerea agresivă a cookie-urilor de urmărire, monitorizarea tiparelor dvs. de navigare și vânzarea datelor către agenții de publicitate terți. Există un risc real de infecție cu malware - ceea ce poate duce la pierderi permanente de date.

Ce fac în continuare după ce mă înscriu la un VPN?

Dacă intenția dvs. este să transmiteți fluxul Vudu pe un computer desktop, Macbook sau smartphone, atunci este o procedură simplă pentru a vă conecta la aplicația VPN, pentru a vă conecta la un server compatibil și a utiliza Vudu așa cum v-ar face în mod normal. Vă recomandăm să ștergeți toate datele din cache pentru a elimina identificatorii locației.

Dar Vudu este compatibil și cu următoarele dispozitive:

 1. Roku
 2. Chromecast
 3. Play Station
 4. Xbox One

Aceste dispozitive nu vin cu suport integrat pentru aplicațiile VPN - prin urmare, nu există niciun software nativ care să facă acest lucru. Pentru a configura aplicația, vă recomandăm să folosiți VPN pe un router virtual. Acest lucru este posibil deoarece majoritatea computerelor care se pot conecta la wifi sunt de asemenea capabile să emită semnale wifi proprii - similar cu modul în care smartphone-urile configurează hotspot-urile mobile mobile.

Citiți tutorialele noastre despre cum puteți configura un VPN pe un router virtual - pentru dispozitivele Windows și Mac.

„Mediul GDC Online 2011_Marti_Show” de către GDC oficial licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector