Cele mai bune VPN-uri pentru a vă opri ISP-ul să vadă activitate pe internet

Cele mai bune VPN-uri pentru a vă opri ISP-ul să vadă activitate pe internet


Furnizorii de servicii Internet (ISP) din Statele Unite pot acum să urmărească și să vândă înregistrări ale activității dvs. de internet, inclusiv pe site-urile web pe care le vizitați, mesaje, e-mailuri, căutări și multe altele. Rezoluția comună a Senatului 34 (S.J. Res 34) a abrogat o regulă de confidențialitate FCC din Obama, care a împiedicat corporațiile precum Comcast și Time Warner Cable să vândă datele de navigare ale clienților fără permisiune. În această postare aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care acest lucru afectează utilizatorii de internet și cum puteți utiliza un VPN pentru a opri ISP-ul dvs. să vadă activitatea pe internet.

Actualizare: S.J. Rezoluția 34 a fost semnată în lege în martie 2017. Acest articol a fost actualizat în consecință. Nimeni nu este sigur cât de departe vor fi dispuși să se ducă ISP-urile atunci când vând informațiile, dar, în condițiile în care există, există foarte puține reglementări care le împiedică să vândă informații de identificare personală (PII), precum și detalii private, de la orientarea sexuală la documentele medicale.

Acum, când proiectul de lege a devenit lege, există doar două modalități sigure de prevenire a activității dvs. de monitorizare a ISP: un VPN sau Tor. Preferăm VPN-urile, deoarece acestea sunt mai rapide și nu atrag atenția necuvenită din partea ISP-urilor sau autorităților. Un VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație aleasă de utilizator. În timp ce VPN este conectat, ISP-ul dvs. nu poate vedea ce site-uri web vizitați, ce aplicații utilizați sau conținutul a tot ceea ce trimiteți sau primiți pe web. Nici ISP-ul nu poate injecta reclame sau alt conținut în browserul dvs..

Mai jos, vom intra în detalii despre fiecare dintre furnizorii VPN care alcătuiesc această listă, dar dacă aveți timp doar pentru o recenzie rapidă, iată alegerile noastre de top:

 1. ExpressVPN Conduce pachetul! Funcții de criptare, securitate și confidențialitate puternice. Nu păstrează jurnalele și oferă mai multe opțiuni și aplicații pentru protejarea tuturor dispozitivelor și traficului. Garanția de returnare a banilor de 30 de zile v-ați acoperit.
 2. Cyberghost Cel mai bun furnizor de buget. Conectați până la 7 dispozitive simultan. Protejează confidențialitatea cu o politică strictă fără jurnaluri.
 3. NordVPN Furnizor de veterani care și-a construit reputația pe securitate și confidențialitate. Politică strictă cu jurnalele zero și nu se păstrează jurnalele activității dvs. de internet.
 4. IPVanish Deține și operează toate serverele din rețeaua lor. Nu dețineți jurnalele sau metadatele la niciunul dintre utilizatorii lor. Protecție împotriva scurgerilor DNS.
 5. StrongVPN Funcții de securitate și confidențialitate puternice, împreună cu o politică fără jurnaluri, dar nu și aplicațiile cele mai ușoare de utilizat.
 6. Acces la internet privat Credențe de securitate solide. Stricte pentru a nu păstra jurnalele de activitate ale utilizatorului. La testare sunt afișate viteze de descărcare incorecte, dar cu afișare incorectă.
 7. Surfshark Un furnizor conștient de securitate care oferă viteze decente și nu păstrează jurnalele. Permite un număr nelimitat de conexiuni și aplicații prietenoase pentru începători pentru toate platformele majore.
 8. Scutul Hotspot Un furnizor destul de scăzut, care pune accentul major pe securitate și viteză. Nu stochează date identificabile după terminarea sesiunii.

Cele mai bune VPN-uri pentru a preveni urmărirea ISP

În acest scop, am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru a împiedica ISP-ul dvs. să urmărească ceea ce faceți online pe baza următoarelor criterii:

 • Fără jurnal de trafic sau de adresă IP
 • Criptare puternică și actualizată
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • IP-uri dinamice și partajate
 • Bonus: nu are sediul în SUA

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020Previne urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este încorporată în Insulele Virgine Britanice. Are o suită de criptare de cea mai bună clasă, care combină protocolul OpenVPN cu criptarea canalelor de 256 biți, autentificarea SHA512 și 4.096 chei RSA care folosesc secretul perfect înainte..

Compania folosește propriile servere DNS și rutează toate solicitările DNS prin VPN, astfel încât nimic nu se scurge la ISP-ul dvs. Sute de utilizatori pot partaja o singură adresă IP, astfel încât este aproape imposibil să vă urmăriți orice activitate înapoi.

Aplicația ExpressVPN include o „blocare de rețea” care oprește traficul pe internet în cazul în care conexiunea dvs. va scădea în orice moment până când este restabilit. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, Mac, iOS, Android, Linux (linia de comandă) și anumite routere wifi.

ExpressVPN este de asemenea excelent pentru deblocarea conținutului geolocat cum ar fi Netflix și Hulu atunci când călătoriți în străinătate.

Pro:

 • Cu sediul în BVI și nu este obligat să înregistreze date despre utilizatori
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS, adrese IP partajate și nu păstrează jurnalele de trafic
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Costuri puțin mai mari decât altele

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU PREVENIREA TRACKING-ului ISP: ExpressVPN este prima noastră alegere Oferă protocoale de criptare de grad militar, cuplate cu un design îngrijit și viteze rapide. Funcționează instantaneu și în mod fiabil și este potrivit atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Conduce drumul în deblocarea site-urilor și serviciilor cu restricții geo-restricționate. Planurile includ o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost facilitează navigarea pe internet în siguranță. Această VPN prietenoasă pentru începători nu înregistrează nicio informație de identificare personală și vă păstrează activitățile private în orice moment cu o combinație de criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor WebRTC, DNS și IPv6 și cheilor DHE-RSA de 2048 biți. Mai mult decât atât, în fiecare versiune a aplicației există un comutator de oprire.

Nu toate aceste servicii trebuie să le ofere; există, de asemenea, un automat de blocare a anunțurilor și scaner malware și posibilitatea de conectare printr-un port aleatoriu. Această din urmă caracteristică vă permite să utilizați HTTPS chiar și în rețelele care blochează de obicei acest tip de trafic. Fiecare dintre caracteristicile de securitate ale CyberGhost vine preconfigurată și activat implicit.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, iOS, MacOS, Linux și Android. VPN-ul poate fi configurat manual pentru a funcționa cu routere internet selectate.

Pro:

 • Ofera o gama larga de caracteristici de securitate
 • Nu păstrează jurnalele de trafic
 • Până la șapte conexiuni permise
 • Acceptă Bitcoin

Contra:

 • Lipsa funcționalității avansate ar putea fi o problemă pentru utilizatorii de energie electrică

Scorul nostru:

4 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este un VPN ieftin, dar puternic, care oferă securitate și protecție de confidențialitate puternică și viteze foarte mari. Vine chiar și cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre Cyberghost

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNPrevine urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Panama-based NordVPN oferă un avantaj excelent pentru buck-ul dvs. până la șase conexiuni simultane la un abonament standard. Dar valoarea reală este în politica strictă a jurnalelor zero a companiei și în suita sa puternică de criptare: criptarea de 256 biți pe OpenVPN și tastele Diffie Hellman de 2,048 biți.

Aplicația NordVPN include un comutator de omorâre specific procesului, astfel încât să puteți specifica ce programe sunt blocate de la trimiterea traficului necriptat prin rețeaua dvs. ISP în cazul în care conexiunea va scădea. O gamă uriașă de servere este disponibilă, inclusiv unele optimizate pentru confidențialitate suplimentară, inclusiv Tor peste VPN și VPN dublu.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. NordVPN poate debloca, de asemenea, conținut restricționat geografic, cum ar fi Netflix și Hulu, dacă călătoriți în străinătate.

Pro:

 • Politica zero-jurnalelor
 • Oferă conexiuni criptate sigure, în permanență
 • IP-urile nu s-au scurs niciodată datorită comutării de ucidere a protecției DNS
 • Majoritatea aplicațiilor au un comutator de omorâre specific procesului
 • Poate conecta 6 dispozitive simultan cu pachetul de bază

Contra:

 • Conexiunile prin intermediul aplicației pentru desktop pot fi în mod clar

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN oferă o valoare excelentă pentru bani, cu o rețea mare de servere, viteze rapide și funcții de deblocare excelente. Acest furnizor oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishPrevine urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este unul dintre puținii furnizori VPN care dețin de fapt serverele sale, mai degrabă decât să închirieze. Asta înseamnă că are un control mai mare asupra celor care pot accesa serverele respective. În mod implicit, utilizatorii se conectează utilizând OpenVPN cu criptare AES de 256 biți, autentificare SHA512 și taste RSA efemere de 2,048 biți cu un secret perfect înainte.

Compania nu păstrează înregistrări de trafic și metadate asupra utilizatorilor săi, așa că, în ciuda faptului că are sediul în SUA, nu a putut produce informații despre utilizatori chiar dacă ar fi dorit. Protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată și un comutator de ucidere poate fi activat în setări.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Conexiunile, comunicațiile și traficul rămân criptate și private în orice moment
 • Protecția împotriva scurgerii DNS și comutatorul de omor activat în mod implicit
 • Serverele sunt rapide pentru streaming și descărcare
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu

Scorul nostru:

4 din 5

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. S-ar putea face cu sprijinul clienților în direct. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. StrongVPN

StrongVPNPrevine urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.StrongVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

StrongVPN are sediul în SUA, dar păstrează zero jurnalele de orice fel pe activitatea utilizatorului. Recomandăm utilizatorilor să opteze pentru protocoalele sigure L2TP, SSTP sau OpenVPN și să evitați opțiunea învechită de a utiliza PPTP. Deși nu suntem fani ai aplicației Windows, StrongVPN folosește criptarea pe 256 biți și autentificarea SHA512.

Deține serverele fizice, mai degrabă decât să le închirieze. Protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pot fi activate în setări.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Setări de criptare și autentificare de înaltă calitate
 • Ucideți protecțiile între comutator și scurgeri DNS și nu păstrează jurnalele
 • Torrent-friendly și funcționează în China
 • Dețineți și operați toate serverele

Contra:

 • Unii utilizatori ar putea găsi o limitare a designului minimalist
 • Vitezele erau rezonabile în timpul testării, dar nu erau mari în general

Scorul nostru:

4 din 5

CEL MAI FIABIL: StrongVPN depășește cu încredere geo-blocarea. Rețea de servere fiabile. Bună pe confidențialitate și nu păstrează nici jurnalele de navigare pe internet. Securitate amplă. Configurația manuală poate provoca unii utilizatori. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre StrongVPN.

Cupon StrongVPNSalvați 20% suplimentar la orice planGAL DEALDiscount aplicat automat

6. Acces la internet privat

Acces la internet privatPrevine urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.PrivateInternetAccess.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

US-based Acces la internet privat, sau PIA pe scurt, nu păstrează jurnalele și chiar a publicat documente ale instanței pentru a demonstra acest lucru. Utilizatorii pot seta ce protocol VPN folosesc împreună cu nivelul de criptare.

Cea mai sigură configurație este OpenVPN combinată cu criptare AES de 256 biți, autentificare SHA256 și taste RSA de 4.096 biți cu un secret perfect perfect. PIA operează propriile servere, iar aplicația sa include protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere pentru a preveni scurgerea traficului în rețeaua ISP necriptată..

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux.

Pro:

 • Nu sunt înregistrate jurnalele, protecția împotriva scurgerii DNS și comutatorul de omor sunt activate
 • Criptare puternică pentru conexiuni sigure și private
 • Funcționează peste 3.200 de servere

Contra:

 • Vitezele de streaming pot fi inconsecvente
 • Fii pregătit pentru depanarea în forumurile comunității
 • Alți furnizori din această listă sunt mai capabili să deblocheze site-urile de streaming populare

Scorul nostru:

4 din 5

STRICT FĂRĂ LOGURI POLITICI: Accesul la internet privat are securitate de top, preț mic, funcții de securitate bogate și un serviciu excelent pentru clienți. Vitezele pot fi inconsecvente. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră PIA completă.

Cupon de acces privat la InternetSalvați 70% din planul de 2 aniGAZA DEZVOLTARE aplicată automat

7. Surfshark

VPN SurfSharkPrevine urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark utilizatorii se conectează de obicei folosind protocoalele OpenVPN sau IKEv2, dar există și opțiunea de a utiliza Shadowsocks dacă vă aflați într-o țară precum China sau Emiratele Arabe Unite. Tot traficul este securizat cu criptare AES de 256 biți, chei DHE-RSA 2048 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC.

Acest VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu este obligat legal să stocheze niciun detaliu privind activitatea utilizatorului. În consecinţă, Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat-ul live, dacă aveți nevoie.

Surfshark are aplicații pentru Linux, MacOS, Windows, iOS și Android. Poate fi chiar configurat manual pentru a fi folosit cu routere de acasă acceptate.

Pro:

 • Suficient de rapid pentru aproape orice sarcină
 • Fără limită de conexiune
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate

Contra:

 • Mai puține servere decât unele altele din această listă
 • Are serverul lent ocazional

Scorul nostru:

4 din 5

PROTECTAȚI TOTUL DISPOZITIV: Surfshark este ideal pentru cei care doresc să asigure o mulțime de dispozitive, deoarece nu are limită de conectare. De asemenea, are viteze mari, o gamă largă de caracteristici de securitate, o politică fără jurnale și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

8. Scutul Hotspot

Scutul HotspotPrevine urmărirea ISPTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot utilizează un protocol de conexiune proprietar numit Hydra. Utilizează criptarea AES de 256 biți, chei RSA 2048 biți, protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și un comutator de ucidere pentru a vă menține traficul în siguranță în permanență. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a ocoli VPN-ul atunci când sunt pe anumite site-uri web, deși această funcție de tunelare separată nu se extinde la alte aplicații.

Acest VPN are sediul în SUA, care este una dintre țările Five Eyes. Cu toate acestea, nu există niciun motiv de îngrijorare de atunci Hotspot Shield șterge toate informațiile de identificare la încheierea sesiunii. Aplicațiile sale sunt foarte ușor de utilizat, dar dacă aveți probleme, puteți accesa 24 de ore pe 24 și 7 prin chat live.

Aplicațiile Hotspot Shield sunt disponibile pentru iOS, Android, MacOS și Windows.

Pro:

 • Viteze constant mari
 • Aplicații foarte ușor de utilizat
 • Caracteristici puternice de securitate

Contra:

 • Fără aplicație Linux
 • Păstrează unele jurnalele în timpul sesiunii

Scorul nostru:

4.5 din 5

VELUȚIA ȘI SECURITATEA: Hotspot Shield este un sistem complet puternic, care are atât caracteristici puternice de securitate, capacitate bună de deblocare, cât și conexiuni rapide, fiabile. Mai mult, această VPN include o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Ferește-te de VPN-urile gratuite

Există sute de așa-numite servicii VPN „gratuite” plutind în jurul magazinelor de aplicații și a rezultatelor căutării Google. Dar după cum spunem întotdeauna, dacă nu cumpărați produsul, probabil că sunteți produsul. VPN-urile gratuite încă mai trebuie să câștige bani și, de cele mai multe ori, fac acest lucru prin extragerea datelor utilizatorilor, injectând reclame și chiar instalând malware pe dispozitivele utilizatorilor. Acest lucru îi face la fel de rău sau mai rău decât ISP-ul tău.

Nu toate VPN-urile gratuite sunt proaste, dar chiar și cele mai de încredere vor implementa limite de lățime de bandă sau limite de date. Au o selecție foarte limitată de servere congestionate și s-ar putea să te forțeze să aștepți într-o coadă înainte de conectare.

ISP-ul meu poate vedea VPN-ul meu?

În timp ce utilizați un VPN, ISP-ul dvs. nu poate descifra conținutul traficului dvs. de internet și nici nu își poate da seama de unde se deplasează traficul. Asta înseamnă că ISP-ul dvs. nu poate vedea ce site-uri vizitați sau orice faceți în timp ce sunteți conectat. Se poate vedea doar că datele criptate călătoresc pe un server.

Este posibil ca ISP-ul dvs. să știe că respectivul server aparține unei VPN. VPN-urile sunt 100% legale în Statele Unite, însă nu există ISP-uri americane pe care le știm despre traficul de blocare sau de accelerație către serverele VPN.

Deci nu vă faceți griji pentru asta. ISP-ul dvs. nu vă va pedepsi pentru utilizarea unui VPN. Dacă se întâmplă, acestea vor încălca comanda de neutralitate netă FCC și ar trebui să le solicitați Fundației Electronic Frontier să le scoată din spate.

Acestea fiind spuse, nu suntem siguri cât timp va rămâne comanda de neutralitate netă sub administrația Trump. După înlăturarea regulilor de confidențialitate în bandă largă, regula din epoca Obama care spune că tot traficul pe internet ar trebui tratat în mod egal ar putea fi următorul pe blocul de tocare.

Dacă se întâmplă acest lucru, VPN-urile pe care le enumerăm aici pot folosi așa-numitele tehnici de „ofusclare” și alte metode pentru a ascunde faptul că utilizați o VPN. Sperăm, însă, că nu va ajunge la asta.

De ce sunt importante politicile fără logging?

Dacă un VPN vă înregistrează activitatea, nu este mai bine decât un furnizor de servicii Internet care face același lucru. Acesta ar putea la fel de ușor să extragă traficul dvs. web pentru date și să le vândă terților fără restricții.

Acesta este motivul pentru care preferăm cu tărie VPN-urile care nu se înregistrează. Ne preocupăm în primul rând de jurnalele de trafic, care includ conținutul paginilor web pe care le vizitați și orice e-mail sau mesaje necriptate.

Registrarea metadatelor este mai puțin îngrijorătoare și include lucruri precum când v-ați conectat la VPN, cât timp și cât de multe date ați utilizat. Ceea ce este mai puțin acceptabil este dacă acele jurnalele de metadate includ adresa IP reală a utilizatorului, ceea ce înseamnă că activitatea lor poate fi urmărită la ei.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 15