Cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud în 2023 și unele de evitat

Cele mai bune VPN-uri pentru Africa de SudAfrica de Sud se mândrește cu una dintre cele mai mari rate de penetrare a internetului din regiune, cu peste 52 la sută din populația sa puternică de 55 de milioane de oameni care se bucură de fructele rețelei mondiale. Mediul online este considerat „liber și deschis” de către organismul de advocacy pe internet Freedom House, cu guvernul care face tot ce poate pentru a obține mai mulți sud-africani online.

Fie că este vorba despre accesul la conținut internațional de streaming de la Netflix, Amazon Prime, Sky Go sau alte servicii sau pentru a vă proteja confidențialitatea online VPN-urile sunt din ce în ce mai populare în Africa de Sud.

Dacă nu doriți să citiți restul acestui articol, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru utilizatorii din Africa de Sud! Deblochează atât site-urile de streaming sud-africane, cât și internaționale. Securitate puternică, fără jurnaluri și chiar puteți achiziționa anonimatul. Servere rapide și funcționează pe o gamă largă de dispozitive.
 2. CyberGhost O alternativă mai ieftină, cu siguranță mare, viteze rapide și fără jurnal. Face ușor deblocarea site-urilor.
 3. NordVPN Furnizor de veterani cu o rețea imensă de servere. Zero jurnaluri și securitate impecabilă. Viteze decente și superbe la deblocarea site-urilor de streaming video.
 4. IPVanish Serviciul fără jurnale cu o mulțime de servere și opțiunea de a modifica adresa IP la intervale de timp specifice.
 5. VyprVPN Are siguranță puternică și viteze rapide, dar nu permite torentarea.

În prezent, nu există nicio cenzură strictă a conținutului pe web în Africa de Sud, iar țara se bucură de libertatea sa de a se implica într-un activism digital vibrant. Însă anul trecut, guvernul a votat împotriva unui proiect de lege al ONU menit să sprijine libertăți mai mari de internet la nivel global, îmbrăcându-și oarecum imaginea. Este posibil ca libertățile interne să fie amenințate.

Din aceste motive, vă recomandăm să utilizați un VPN în timp ce navigați pe web. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet care curge către și de pe dispozitiv și îl dirijează printr-un server intermediar. Acesta ajută la menținerea confidențialității și anonimatului pe internet și îngreunează hackerii și agențiile guvernamentale să vă spioneze activitatea.

Un VPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru expatriații străini care trăiesc în Africa de Sud, precum și pentru rezidenții locali care călătoresc în străinătate. Un VPN din Africa de Sud vă permite să deblocați conținut precum DST, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, ESPN, BeIN Sports, MTN, Sky Go și Super Sports.

Cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud

Clasamentul nostru dintre cele mai bune VPN-uri pentru Africa de Sud se bazează pe următorii factori:

 • Viteză rapidă și service fiabil
 • Securitate puternică și fără jurnal
 • Deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință
 • Servitorii din Africa de Sud pentru rezidenții locali care călătoresc în străinătate
 • Un număr mare de servere din întreaga lume pentru expatriații străini care locuiesc în Africa de Sud

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se află în partea de sus a acestei liste doar pentru că este una dintre cele mai bune VPN-uri de acolo. Nu numai că oferă viteze rapide, ci le combină cu protocoalele de criptare de grad militar și cu un design rustic. Este ușor de instalat și funcționează corect.

Compania operează peste 1.500 de servere VPN răspândite în 94 de țări, inclusiv câteva din Africa de Sud. Prin urmare, rezidenții locali care călătoresc în străinătate pot utiliza aceste servere pentru a accesa conținut local precum MTN și Super Sports.

Dacă vă îngrijorează confidențialitatea și anonimatul, politica ExpressVPN de a nu stoca jurnalele de utilizatori ar trebui să vă ușureze problemele. Singurele informații minime pe care compania le stochează sunt metadatele referitoare la „data (nu ora) de conectare, alegerea locației serverului și lățimea totală de bandă folosită”. Adresa dvs. IP individuală nu va fi niciodată înregistrată.

În ceea ce privește parametrii de criptare, ExpressVPN folosește protocoale AES-CBC de 256 biți, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Există un comutator de ucidere pe internet, pe care compania îl numește „blocare de rețea”. Această caracteristică înseamnă că tot traficul web va fi oprit temporar dacă conexiunea scade pe neașteptate. Acesta este un nivel suplimentar de securitate - asigurându-se că nu există uși deschise momentane pentru a intra în ochii nevăzători.

ExpressVPN este capabil să deblocheze conținut geore-restricționat pe Netflix. Este, de asemenea, compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer și acceptă torenting. Există aplicații pentru Android și iOS, precum și clienți desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Viteze rapide pentru streaming și torrenting
 • Cele mai bune funcții de securitate și confidențialitate în clasă sunt încorporate
 • Deblochează o gamă largă de site-uri geo-blocate, de ex. Netflix
 • Aplicațiile ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor sunt prietenoase pentru începători
 • Personalul de asistență pentru chat-uri în direct 24 de ore și 7 este bine instruit și cunoscut
  Cum să configurați un serviciu Tor ascuns sau un site web .onion

Contra:

 • Nu este cel mai ieftin furnizor din această listă - folosiți cuponul furnizat

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN VPN PENTRU AFRICA DE SUD: ExpressVPN este alegerea noastră 1. Un jucător de top din Africa de Sud care deblochează toate site-urile de streaming majore și aplicațiile și serviciile de comunicare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Oferă conexiuni și servere extrem de rapide într-o gamă uriașă de țări. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost va atrage utilizatorii începători, deoarece este relativ ieftin, oferă viteze decente și o criptare puternică și este ușor de configurat.

Compania are sediul în România, iar avocații de confidențialitate vor fi mulțumiți de faptul că are o politică declarată de a nu stoca date despre utilizatori. Acestea fiind spuse, recent a existat un pic de gestiune - CyberGhost a fost achiziționat de o firmă israeliană cu sediul central în Marea Britanie. Există o mică șansă ca acest lucru să poată schimba politica de înregistrare, astfel încât vom păstra cititorii noștri actualizați pe acest front.

Revenim la standardele de servicii. Compania a adăugat noi locații de server la o viteză vorace - în prezent există peste 5.700 de servere online. Sunt răspândite în 89 de țări - cu 10 în Africa de Sud.

Standardele de criptare sunt solide - compania implementează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, împreună cu cheile RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Acestea sunt considerate standarde de top. Un comutator de ucid internet este, de asemenea, inclus.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows, MacOS și Linux. Un cont plătit permite conectarea a șapte dispozitive simultan.

Pro:

 • Furnizor la prețuri reduse, cu viteze impresionante de streaming
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat și minunate pentru utilizatorii noi
 • O gamă bună de servere din Africa de Sud este excelentă pentru deblocarea conținutului în străinătate
 • Nu există probleme care deblochează BBC iPlayer și multe altele

Contra:

 • Nu funcționează în China

Scorul nostru:

4 din 5

CEA MAI BUNĂ ALEGERE DE BUGETĂ: CyberGhost este ușor de utilizat. Mare confidențialitate și securitate. O opțiune bună pentru prețul conștient. De încredere în Africa de Sud. Deblochează BBC iPlayer și cele mai multe alte site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are o reputație stelară în afacerea VPN, deoarece este de mai bine de un deceniu și oferă un produs care împachetează un pumn. Este rapid, nu stochează date, permite conexiuni multiple și are o selecție robustă de servere.

NordVPN este similar cu IPVanish în sensul că pur și simplu refuză să dețină date despre utilizatorii săi. Aceasta înseamnă că nu există metadate cu privire la obiceiurile de navigare, timestamp sau alegerea serverelor. Politica a zădărnicit încercările autorităților de a obliga Nordul să predea datele clienților. Compania are, de asemenea, sediul în Panama - ceea ce înseamnă că nu intră în competența agențiilor occidentale și nu are legi obligatorii privind păstrarea datelor.

NordVPN operează 1086 servere în 61 de țări - cu opțiuni de conectare în funcție de cerințele dvs. specifice - cum ar fi descărcarea, partajarea de fișiere P2P, streaming video sau anonimat. Există cinci servere în Africa de Sud.

Serviciul funcționează cu Netflix, Hulu și BBC iPlayer fără probleme. Este destul de generos atunci când permite conexiuni multiple - un număr de șase dispozitive se pot conecta simultan. Aceasta înseamnă că este o alegere ideală pentru a partaja cu prietenii și familia și pentru a economisi costuri prin împărțirea facturii.

Tot traficul de internet este securizat prin criptarea AES de 256 biți, care este standard. Este asociat cu tastele SSL de 2.048 biți și protecția împotriva scurgerilor DNS.

Există asistență pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • VPN low cost pentru descărcare și streaming de peste hotare
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate fi incomodă de utilizat

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere excelentă. Un prestigios solid din Africa de Sud. Deblochează Netflix, Hulu și BBC iPlayer. O alegere excelentă pentru securitate și confidențialitate. Utilizați până la 6 dispozitive simultan cu viteze mari de conectare. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un alt serviciu VPN extrem de fiabil care prioritizează criptarea puternică, confidențialitatea strictă și viteza de aprindere. Este o VPN complet fără logis, ceea ce înseamnă că nu există absolut nicio reținere de date de niciun fel.

  Ghidul unui începător pentru cenzura online

Pentru a securiza traficul web, IPVanish folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect înainte. Cea mai recentă caracteristică înseamnă că datele dvs. din trecut vor rămâne criptate chiar și în scenariul improbabil al unui hacker care strigă accesul la contul dvs..

Există un comutator de ucid pe internet încorporat în arhitectura sistemului - similar cu ExpressVPN. Compania permite cinci dispozitive să se conecteze simultan cu un singur cont.

Serverele sunt răspândite în întreaga lume și nu fac compromisuri pentru niciun aspect din experiența web. În prezent, există o opțiune de a vă conecta la peste 850 de opțiuni posibile, inclusiv șase servere prezente în Africa de Sud.

IPVanish nu este o alegere bună pentru persoanele care doresc să acceseze Netflix sau Hulu. Cu toate acestea, funcționează foarte bine cu BBC iPlayer.

Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

IPVanish este popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Oferă o conexiune securizată, criptată la toate aplicațiile
 • Viteze impresionante de streaming
 • Oferă chat live 24/7
 • Utilizați până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Asistența clienților este puțin lentă
 • Aplicațiile nu funcționează în China

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. Excelent pentru familii și conexiuni multiple. Viteze rezonabile pentru streaming. Securitate solidă și confidențialitate. Funcționează bine cu Kodi, dar căutați în altă parte dacă doriți să deblocați Netflix. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN completează lista noastră, deoarece este un favorit cu persoanele care preferă navigarea pe internet cu unele dintre cele mai dure protocoale de criptare existente. Există o rețea mare de servere, o probă inițială gratuită și viteze excelente.

Tehnologia proprie a VyprVPN utilizează protocolul OpenVPN în mod implicit, criptarea AES de 256 biți, cheile RSA de 2.048 biți fără secretul perfect perfect și autentificarea SHA256. Există, de asemenea, o opțiune de modernizare la o versiune premium - aceasta permite accesul la protocolul Chameleon ™, care scutește metadatele OpenVPN, astfel încât inspecția profundă a pachetelor nu o poate recunoaște. Un comutator de ucid internet este inclus cu toate pachetele.

Toate aceste concentrări pe crearea unei stive software de nivel superior au dat rezultate. VyprVPN este una dintre puținele companii care reușesc să ocolească Marele Firewall din China. Acest lucru înseamnă că este capabil să scoată în evidență mii de ingineri numiți de stat care lucrează non-stop pentru a se asigura că conținutul rămâne blocat în țară. Este impresionant.

De asemenea, compania deține și gestionează centre de date întregi - spre deosebire de alte servicii care implementează o combinație hibridă de servere de închiriere și externalizare. Politica înseamnă că controlează total traficul web - ajutându-l să se protejeze de atacuri și să asigure un timp de oprire minim.

Există însă un dezavantaj ușor. VyprVPN alege să păstreze date - în special „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.” Unii ar putea să nu le placă asta.

Compania spune că toate aceste date sunt păstrate doar pe servere timp de 30 de zile și sunt utilizate pentru îmbunătățirea calității serviciilor. Nu există nicio modalitate de a determina detalii exacte ale traficului web.

Există peste 700 de servere distribuite în întreaga lume, dar încă nu există opțiuni pentru Africa de Sud.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS. Abonații premium se pot conecta până la cinci dispozitive simultan.

VyprVPN poate debloca conținut pe US Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Pro:

 • Vitezele sunt în principal rapide și stabile
 • Nu păstrează jurnalele de identificare
 • Serverele pot debloca Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer

Contra:

 • Alți furnizori au mai multe opțiuni pentru configurare avansată
 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici
 • Nici o metodă de plată a criptomonedelor.

Scorul nostru:

4 din 5

REȚEA INDEPENDENTĂ: VyprVPN este un sistem universal, bun, care deține toate serverele lor, ceea ce duce la un serviciu rapid și sigur. Marcaje bune pentru confidențialitate și se descurcă bine cu serviciile de streaming, dar există opțiuni mai ieftine în această listă. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru Africa de Sud?

Persoanele care nu cred că VPN-urile sunt în valoare de bani ar putea opta pentru un serviciu VPN gratuit. Dar este mai bine să cunoaștem întregul adevăr înainte de a începe o opțiune pe care o puteți regreta mai târziu.

  Cum să blocați anunțurile mobile cu Raspberry Pi și Pi-hole

Cert este că mai mulți furnizori de VPN și proxy gratuite au fost prinși de minerit și de vânzare a datelor utilizatorilor (mai multe despre acest lucru în secțiunea următoare). Un punct suplimentar de luat în considerare este faptul că vor fi cu siguranță capace de descărcare, accelerație de lățime de bandă și o selecție extrem de slabă de servere. Astfel de servicii nu sunt acolo pentru a vă proteja cu zel confidențialitatea, deci nu vă așteptați la standarde de nivel mondial.

Companiile VPN gratuite trebuie să monetizeze și ele. Veți fi cu siguranță bombardat cu reclame invazive și ferestre pop-up care induc migrena. Aceasta înseamnă că sunteți produsul acum. Recomandarea noastră este să rămâi în siguranță pe internet și să tusezi câțiva dolari în fiecare lună - în caz contrar, s-ar putea să mergi doar mii de dolari în pierderi dacă dispozitivul tău contractează o infecție malware sau dacă datele tale sunt expuse.

Unele VPN-uri de evitat în Africa de Sud

Una dintre principalele caracteristici ale opțiunii de a utiliza un VPN pentru a naviga pe web este o înțelegere implicită a faptului că serviciul va face tot ce trebuie pentru a vă proteja confidențialitatea și anonimatul. Până la urmă, acesta este motivul pentru care au fost proiectate în primul rând. VPN-urile recomandate din această listă nu au cazuri documentate de predare a datelor clienților, dar există câteva care nu apreciază atât de mult acest angajament. Vă recomandăm să le evitați. Iată trei astfel de cazuri:

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, a avut cândva o bază gigantică de utilizatori de aproape 50 de milioane de oameni - cu oameni atrași de extensia sa proxy gratuită pentru browserul Chrome. Din păcate, a ales să utilizeze acest lucru pentru activități ilegale și l-a transformat într-o armată botnet imensă.

Utilizatorii Hola au văzut o parte din lățimea lor de bandă bifurcată pentru atacuri pe alte site-uri web, distribuție de pornografie și alte activități notorii. Și totul s-a întâmplat fără consimțământul lor. Credem cu tărie că este cel mai bine dacă evitați Hola sau dacă îl dezinstalați dacă ați fost deja descărcat.

2. Scut hotspot

Hotspot Shield este un nume bine cunoscut în industria VPN gratuită, iar oamenii au avut încredere în datele lor. Dar unele lucruri sunt prea bune pentru a fi adevărate.

Un grup de advocacy pentru confidențialitate a înaintat o moțiune împotriva companiei, susținând că a inserat cu forță cookie-urile de urmărire în conturile de utilizator și a vândut datele în scopuri publicitare. Plângerea a adăugat că Hotspot Shield a redirecționat traficul de comerț electronic către domenii partenere. Aceasta înseamnă că cererile legitime HTTP, cum ar fi macys.com, au fost navigate către site-urile afiliate, astfel încât compania ar putea obține un profit din astfel de vânzări. Este demn de demn.

Juriul este încă pe Hotspot Shield, însă problema respectă un trend familiar. Considerăm că ar trebui să evitați să utilizați serviciul până când și dacă nu puteți demonstra nevinovăția acestuia. La Comparitech nu utilizăm VPN-urile pentru a comite activități ilegale în speranța păstrării vieții private. Dar furnizorii trebuie să fie complet deschiși și transparenti cu privire la politicile de logare - atunci când pretind un lucru și face altul, atunci este un steag roșu masiv.

Cum folosesc un VPN în Africa de Sud?

Accesați Netflix, DST și alte site-uri din afara SUA

În această secțiune, vă vom prelua prin două cazuri de utilizare. Urmați acești pași dacă sunteți un expatriat străin și doriți să obțineți o adresă IP non-sud-africană în timp ce se află fizic în țară:

 1. Parcurgeți lista noastră recomandată de servicii VPN și decideți un plan care funcționează pentru dvs.
 2. Înregistrați-vă și plătiți serviciul
 3. După ce ați făcut acest lucru, descărcați aplicațiile de companie (pentru telefonul dvs.) sau software-ul (pentru PC sau MacOS)
 4. Ștergeți cookie-urile și memoria cache în toate browserele web (Firefox, Chrome, Internet Explorer) pentru a elimina identificatorii de locație vechi
 5. Reporniți dispozitivul
 6. Deschideți software-ul însoțitor VPN și conectați-vă
 7. Selectați un server din țara în care încercați să obțineți o adresă IP - cum ar fi SUA sau Marea Britanie
 8. Permiteți câteva secunde pentru stabilirea conexiunii. După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să existe o pictogramă de notificare verde în bara de activități
 9. Căutați pe web așa cum v-ați face în mod normal.

Veți observa că site-urile web gazdă vor presupune că locația dvs. se află în țara în care sunteți conectat în prezent. Acest lucru va deschide lucruri precum streaming de conținut media și servicii bancare online locale, inclusiv DST și Netflix SUA.

Accesați site-urile și aplicațiile din Africa de Sud din străinătate

Celălalt caz de utilizare este destinat rezidenților din Africa de Sud care călătoresc în străinătate și au nevoie de o adresă IP locală din Africa de Sud. Un VPN ar putea fi pentru streaming de conținut, accesarea serviciilor bancare online sau pentru a găsi oferte de zboruri mai ieftine. Urmați acești pași:

 1. Parcurgeți recomandările noastre și stabiliți o opțiune care are servere în Africa de Sud
 2. Înregistrați-vă și plătiți pentru VPN - selectați fie un plan lunar sau anual, în funcție de cât de des doriți să utilizați o VPN
 3. După ce ați făcut acest lucru, obțineți aplicațiile pentru telefonul sau computerul dvs. din pagina de descărcare VPN
 4. Ștergeți cookie-urile în toate browserele web (Firefox, Chrome, Internet Explorer) pentru a elimina identificatorii de locație vechi
 5. Reporniți dispozitivul
 6. Deschideți software-ul însoțitor VPN și conectați-vă
 7. Selectați un server din Africa de Sud și faceți clic pe conecta
 8. Permiteți câteva secunde pentru stabilirea conexiunii. După ce ați făcut acest lucru, ar trebui să existe o pictogramă de notificare verde în bara de activități
 9. Căutați pe web așa cum v-ați face în mod normal

About the author

Comments

 1. ct, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. ExpressVPN este, de asemenea, excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, inclusiv site-uri de streaming precum Netflix, Amazon Prime și Sky Go. Cu servere în peste 90 de țări, inclusiv Africa de Sud, ExpressVPN este o alegere excelentă pentru rezidenții locali și expatriații străini care călătoresc în străinătate. În plus, oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul fără riscuri.

  (Translation: South Africa boasts one of the highest internet penetration rates in the region, with over 52 percent of its strong population of 55 million people enjoying the fruits of the global network. The online environment is considered “free and open” by internet advocacy group Freedom House, with the government doing everything it can to get more South Africans online. Whether its access to international streaming content from Netflix, Amazon Prime, Sky Go or other services, or to protect your online privacy, VPNs are becoming increasingly popular in South Africa. Currently, there is no strict censorship of web content in South Africa, and the country enjoys its freedom to engage in vibrant digital activism. However, last year the government voted against a UN bill aimed at supporting greater internet freedoms globally, somewhat tarnishing its image. Internal freedoms may be threatened. For these reasons, we recommend using a VPN while browsing the web. A VPN encrypts all internet traffic flowing to and from your device and directs it through an intermediary server. This helps maintain privacy and anonymity on the internet and makes it difficult for hackers and government agencies to spy on your activity. A VPN is also an excellent choice for foreign expatriates living in South Africa, as well as for local residents traveling abroad. A VPN from South Africa allows you to unlock content such as DST, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, ESPN, BeIN Sports, MTN, Sky Go and Super Sports.)

Comments are closed.

Adblock
detector