Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick și Fire TV

Cel mai bun-pentru-VPN-amazon-foc-Stick-și-foc-TV

Amazon Fire TV și Fire TV Stick sunt dispozitive portabile, plug-and-play excelente, care facilitează difuzarea materialelor preferate pe televizor. Acesta vă oferă acces la cerere la mii de ore de videoclipuri de la Amazon Prime, Netflix, Hulu și multe altele. Sistemul de operare Fire TV bazat pe Android este, de asemenea, un favorit în rândul utilizatorilor Kodi.

Din păcate, o mare parte din conținutul este geo-blocat, ceea ce înseamnă că nu puteți accesa canalele de pe Firestick în timp ce în străinătate. Bibliotecile video sunt limitate datorită acordurilor de licență pentru conținut, iar evenimentele sportive locale sunt anulate din cauza drepturilor de difuzare exclusivă. Utilizatorii Kodi care transmit fluxuri de accesorii populare ar putea avea nevoie de o modalitate de a-și ascunde activitatea de la furnizorul de servicii de internet.

Vă oferim detalii detaliate despre fiecare dintre selecțiile noastre de mai jos, dar iată un rezumat în cazul în care trebuie să săriți înainte.

Credem că acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Firestick:

 1. IPVanish Alegerea de top pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Ușor, prietenos cu telecomandă. Securitate puternică și viteză decentă. 30 de zile garanție înapoi.
 2. ExpressVPN Cel mai rapid VPN pentru Firestick cu securitate solidă, în plus, poate debloca tone de site-uri de streaming precum Netflix.
 3. CyberGhost Opțiune bugetară. Deblochează principalele site-uri de streaming fără compromisuri în ceea ce privește securitatea și serverele rapide.
 4. NordVPN Funcții de securitate și confidențialitate. Transmite video cu viteze și calitate bună.
 5. PrivateVPN Cel mai nou serviciu din această listă cu servere rapide care sunt bune pentru streaming.
 6. Windscribe Are aplicația dedicată Fire Stick, viteze decente.

Soluția la toate aceste probleme este să adăugați un VPN la Fire Stick. Scurt pentru rețeaua privată virtuală, un serviciu VPN criptează conexiunea de internet a Fire TV și o rută printr-un server intermediar într-o locație aleasă de utilizator. Aceasta vă poate schimba adresa IP și, astfel, locația percepută, pentru a accesa conținut geo-blocat din Canada, Marea Britanie, Australia sau oriunde altundeva din lume. Criptarea îți îmbunătățește considerabil confidențialitatea și îți maschează activitatea de la interzicerea ISP-urilor.

Nu toate VPN-urile vin cu aplicații Firestick. Avem un ghid separat pentru instalarea VPN-urilor pe dispozitivele Amazon Firestick și Fire TV.

Criterii pentru selectarea VPN-urilor

Pentru a ajuta la alegerea unui VPN Amazon Fire TV, am redus lista noastră din 2023 cu cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire TV și Fire TV Stick pe baza următoarelor criterii:

 • Aplicația VPN disponibilă în magazinul de aplicații Fire TV sau APK Android disponibil pentru descărcare directă (face instalarea mult mai ușoară)
 • O aplicație ușoară care nu va reduce performanța
 • Viteză rapidă de streaming și performanțe fiabile
 • Compatibil cu toate suplimentele Kodi
 • Puncte bonus pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, cum ar fi Netflix și Hulu

Rețineți că nu toate serviciile VPN din această listă pot debloca Amazon Prime Video din străinătate. Avem un articol separat pentru VPN-urile Amazon Prime, dintre care unele apar și pe această listă.

6 cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick și Fire TV

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Fire Stick și Fire TV:

1. IPVanish

IPVanishIanuarie 2023 Lucrează cu Fire TVTestat ian 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish VPN este un preferat printre utilizatorii Kodi, și din motive întemeiate. Oferă lățime de bandă nelimitată și date pentru streaming video HD. Criptarea puternică și o politică fără logare ascund activitatea dvs. de la furnizorul de servicii de internet. IPVanish are o rețea uriașă de servere în întreaga lume, astfel încât deblocarea conținutului nu ar trebui să fie o problemă atât timp cât conexiunile VPN nu sunt blocate. Abonații se pot conecta până la cinci dispozitive simultane. Interfața aplicației este deosebit de potrivită pentru Fire TV și poate fi utilizată cu telecomanda Fire TV.

IPVanish a creat un aplicație specială pentru Firestick, care este acum disponibil direct din magazinul oficial de aplicații Amazon pe televizorul dvs. de foc. Căutați doar IPVanish și va apărea. Aplicația este complet compatibilă cu telecomanda și foarte ușor de utilizat.

  Care sunt cele mai bune motoare de căutare gratuite NZB pentru Usenet (actualizate pentru 2023)?

Pro:

 • Un favorit remarcabil în rândul utilizatorilor de la telecomandă Fire TV Stick și Kodi
 • Interfata utilizator intuitiv funcționează bine cu utilizarea telecomenzii
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Un serviciu complet fără logistică nu vă va compromite confidențialitatea
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU FILE TV STICK: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o aplicație concepută special pentru a fi utilizată cu Fire TV sau Fire Stick. Rețeaua proprie de servere super-rapide și punctajele notelor de top pentru confidențialitate și securitate. Un favorit cu utilizatorii și torrenterele Kodi. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

2. ExpressVPN

ExpressVPNFuncționează cu Fire TVTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN se mândrește cu cele mai înalte standarde când vine vorba de viteză și securitate. Are servere în peste 90 de țări și este unul dintre puținele VPN-uri capabile să deblocheze americanii Netflix și Hulu din afara SUA. Recent, ExpressVPN a creat o versiune a acesteia aplicație specială pentru Fire TV, care este acum disponibil prin intermediul magazinului oficial de aplicații de pe Firestick. Puteți să-l instalați cu ușurință și să controlați VPN-ul cu ajutorul telecomenzii stoc.

Dacă aveți un stick de televiziune Fire de primă generație și doriți să configurați ExpressVPN pe routerul dvs. wifi, ExpressVPN face firmware de router personalizat puteți să faceți flash către anumite modele de router sau puteți achiziționa un router preconfigurat direct de la companie. Abonamentele ExpressVPN vin și cu un soluție proxy inteligentă DNS numită MediaStreamer, pe care îl puteți utiliza și pentru a debloca conținutul geo-blocat. MediaStreamer poate fi configurat în setările Fire TV fără a fi necesară instalarea unei aplicații.

Pro:

 • Aplicațiile funcționează excelent cu Fire TV Stick
 • Serverele super rapide pot debloca aproape orice serviciu de streaming popular
 • Confidențialitate și securitate de înaltă calitate
 • Suport de chat live 24 de ore, 7 zile pe săptămână

Contra:

 • Permite doar 3 conexiuni simultane

GREAT ALL-ROUNDER: ExpressVPN deține propria sa alegere rapidă și de încredere, care deblochează cu încredere toate serviciile de streaming importante cu ușurință, inclusiv Netflix, Hulu, Amzon Prime, BBC și altele. Vine cu o aplicație specifică Fire TV. Caracteristici excelente de confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Unul dintre puținele VPN-uri care funcționează în China și Emiratele Arabe Unite. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

3. CyberGhost

CyberghostFuncționează cu Fire TVTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost tocmai a prezentat versiunea Fire TV a aplicației sale, pe care o puteți găsi și descărca prin intermediul funcției de căutare de pe Firestick sau Fire TV Cube. Cyberghost vă permite să alegeți un server în funcție de serviciul de streaming pe care doriți să îl deblocați, în loc să vă forțeze să alegeți o locație și să sperați la cele mai bune. Acest lucru face extrem de ușor să deblocați Netflix, BBC iPlayer și multe altele. Obțineți aplicația Cyberghost pe Amazon.

Vitezele sunt foarte bune - suficient de rapid pentru a transmite video de înaltă calitate, fără bufferizare. CyberGhost are politici și practici de securitate excelente și respectă o politică fără jurnale. Acesta operează mii de servere în mai mult de 60 de țări.

Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Versiunea pentru aplicația dedicată Fire TV dedicată funcționează bine cu serviciile Amazon
 • Furnizor la prețuri reduse, cu viteze impresionante de streaming
 • Utilizați până la șapte dispozitive simultan

Contra:

 • Nu deblochează toate site-urile de streaming majore

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost este excelent pentru începători. O alegere bugetară care funcționează bine cu Amazon Fire Stick și oferă o versiune Fire TV a aplicației sale. Nu stochează jurnalele de activitate pe internet și transmite în mod video video HD în mod fiabil. Poate lupta cu deblocarea unor site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

  Cele mai bune VPN-uri pentru Apple TV în 2023 și modul de configurare a unui VPN Apple TV

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. NordVPN

NordVPNFuncționează cu Fire TVTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN recent a lansat o aplicație oficială Fire TV, așa că îl puteți descărca chiar de pe Amazon de pe Firestick sau Fire TV Cube. Căutați doar NordVPN și ar trebui să fie prima opțiune.

NordVPN are servere optimizate pentru streaming ultra-rapid și poate debloca US Netflix și Hulu din aplicația Android. Furnizorul din Panama ține o adevărată politică zero-jurnal și menține standarde de securitate puternice. Un singur abonament vă stabilește șase conexiuni simultane. Tutoriale pentru o gamă largă de firmware de router sunt disponibile și pe site-ul său web.

APK-ul NordVPN Android este disponibil aici (link de descărcare directă).

Pro:

 • Oferiți aplicația specifică Fire TV descărcabilă direct de pe Amazon
 • Deblochează majoritatea serviciilor de streaming cu ușurință
 • Gama extinsă de servere internaționale

Contra:

 • Imposibil de specificat serverele individuale la care doriți să vă conectați
 • Viteza este uneori volatilă

MARE VALOARE: NordVPN este o soluție completă. Funcționează bine cu Amazon Fire TV Stick și are o aplicație compatibilă. Performant solid de securitate și confidențialitate. Unele servere pot fi fiabile și nu puteți specifica servere. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNFuncționează cu Fire TVTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN recent a lansat o versiune Fire TV a aplicației sale, pe care le puteți descărca și instalați direct din magazinul oficial de aplicații Amazon de pe Firestick fără rezolvări de problemă sau hacks. PrivateVPN, care nu trebuie confundat cu Accesul la Internet privat, este o noutate în industria VPN. Deși are o rețea de server VPN mai mică decât celelalte opțiuni din această listă, funcționează la fel de bine când vine vorba de deblocarea conținutului geo-blocat, precum Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

PrivateVPN folosește, de asemenea, standarde de criptare la fel cu omologii săi veterani. Are o politică fără logging și permite până la șase conexiuni simultane.

Pro:

 • Are o versiune Fire TV a aplicației sale în magazinul de aplicații Amazon
 • Lista tot mai mare de servicii de streaming pe care le poate debloca incluzând Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime
 • Se poate conecta până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Nu funcționează în China

BUNURI VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Vine cu o versiune specifică a aplicației Fire TV. Bine pentru streaming HD. Permite până la 6 dispozitive pe același cont. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Parbriz

WindscribeFuncționează cu Fire TVTested Jan 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.windscribe.com

Banii inapoi garantat: 3 ZILE

Windscribe face o aplicație dedicată pentru Firestick utilizatori disponibili în magazinul de aplicații Fire TV. Este foarte ușor de instalat fără a regla nicio setare și nu necesită nicio aplicație terță parte pe care să o controleze. Un abonament Windscribe vă oferă viteze rapide, conexiuni simultane nelimitate și securitate puternică. Acesta deblochează SUA Netflix, precum și o mână de alte site-uri de streaming video din străinătate.

Windscribe funcționează în China și permite torrenting. Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului.

Pe lângă Fire TV, aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, împreună cu extensiile browserului pentru Chrome, Firefox și Opera.

Pro:

 • Are o aplicație dedicată Fire TV Stick în magazinul de aplicații Amazon
 • Vitezele rapide sunt excelente pentru streaming
 • Funcționează în China și permite torentarea

Contra:

 • Aplicația mobilă este simplă, dar limitează opțiunile utilizatorilor
 • Niciun chat live real nu va frustra unii utilizatori
 • Așteptați-vă că unele schimbări ale serverului vor debloca Netflix-ul american

CONTENDER ABLE: Windscribe atinge viteze bune. Are o aplicație dedicată pentru Firestick. Peste standard pentru securitate și confidențialitate. Lipsește un suport real 24/7. Garanție de 3 zile înapoi.

Citiți recenzia completă pentru Windscribe.

Cupon pentru parbrizSalvați 55% din planul anual de anCONFERENȚĂContabil aplicat automat

  Ce este un keylogger și cum le puteți evita, detecta și elimina

Cum se utilizează un VPN Firestick

Dacă furnizorul dvs. VPN își face aplicația disponibilă în magazinul de aplicații Amazon Fire TV, configurarea este ușoară. Trebuie doar să vă înscrieți, să instalați, să vă conectați și să vă conectați. În lista noastră, ExpressVPN, IPVanish, PrivateVPN, NordVPN, CyberGhost și Windscribe, toate fac aplicații VPN Firestick excelente.

Cu toate acestea, majoritatea VPN-urilor nu au aplicații în magazinul de aplicații Fire TV Amazon. Adăugarea unui VPN la Amazon Fire Stick dintr-o sursă terță parte nu este greu, dar este un pic mai complicat decât instalarea unuia pe desktop, laptop sau smartphone. Deoarece Fire TV nu are acces la Google Play, va trebui să descărcați manual fișierul APK pentru aplicația Android sau încărcați aplicația de pe un alt dispozitiv Android conectat la Google Play. Avem instrucțiuni detaliate pentru mai multe soluții diferite în ghidul nostru de configurare VPN Amazon Fire TV, precum și un tutorial de configurare Fire TV Kodi.

Rețineți că prima ediție Fire TV Stick nu este compatibilă cu aplicațiile VPN. Dacă utilizați această versiune mai veche, VPN va trebui să fie configurat pe routerul wifi în loc de dispozitivul în sine. În mod alternativ, vă puteți conecta la VPN pe smartphone-ul dvs. Android și puteți transmite streaming video la Fire Stick. Fire TV și a doua generație Fire TV Sticks și mai târziu ar trebui să accepte toate aplicațiile VPN.

Controlul intrării mouse-ului pe Firestick

Unele aplicații VPN nu funcționează bine cu telecomanda Fire TV și necesită cel puțin un mouse pentru a fi folosit. Soluția evidentă este să conectați un mouse Bluetooth, care este acceptat de versiunile mai noi ale Fire TV și Fire TV Stick.

O altă opțiune este de a utiliza Mouse Toggle, o aplicație disponibil pentru iOS și Android. Comutarea mouse-ului transformă smartphone-ul dvs. într-un mouse care poate fi folosit pentru a controla Fire TV. Costă 2,99 USD, ceea ce este mai ieftin decât cumpărarea unui mouse fizic. Va trebui să activați Debugarea ADB în setările dvs. Fire TV. Instrucțiunile sunt incluse cu aplicația și puteți fi în funcțiune în aproximativ cinci minute.

Vedeți tutorialul nostru video despre cum să instalați și să controlați o aplicație VPN Android care nu este disponibilă din magazinul de aplicații Fire TV Amazon. Acest exemplu folosește vechea aplicație NordVPN pentru demonstrație:

Alte sfaturi pentru deblocarea geo pe Fire TV

După ce aveți o VPN activată pe Fire TV, adresa dvs. IP recent atribuită ar trebui să vă permită să deblocați cel mai mult conținut restricționat geografic. Cu toate acestea, anumite aplicații și surse de streaming ar putea necesita încă câțiva pași.

Modificați setările DNS pe Fire TV

Unii utilizatori, în special cei care folosesc dispozitivele lor Fire TV cu un VPN configurat pe un router virtual sau fizic, au avut probleme cu schimbarea locației lor în conținut deblocat geo-blocat. Acest lucru se datorează probabil că Fire TV trimite solicitările DNS în afara tunelului VPN.

Soluția este să schimbați setările DNS de la Fire TV. Consultați-vă cu furnizorul VPN pentru a vedea dacă au o adresă DNS pe care o puteți utiliza. Dacă nu, vă recomandăm să găsiți o adresă DNS pentru țara dorită de la OpenNIC.

Veți avea nevoie de adresa IP a routerului dvs. wifi. Acesta este de obicei 192.168.0.1 sau 192.168.1.1.

Cu adresa DNS și IP-ul routerului în mână, faceți următoarele:

 1. Când vă conectați la rețeaua wifi pentru prima dată (utilizați funcția Forget Network dacă v-ați conectat anterior), în meniul în care introduceți parola wifi, faceți clic pe Avansat.
 2. Introdu adresa de IP a routerului, dar schimbă ultima cifră. Poate fi orice care nu este deja atribuit între 2 și 255. Un exemplu ar fi 192.168.1.100
 3. Sub portal, introduceți adresa IP a routerului.
 4. Sub Lungimea prefixului de rețea, introduce 24
 5. Sub DNS1 și DNS2, introduceți adresele DNS principale și alternative
 6. Clic Conectați

Schimbați-vă fusul orar pe Fire TV

Pentru a accesa un anumit conținut geo-blocat, este posibil ca fusul orar al dispozitivului dvs. să fie necesar să se alinieze țării din care transmiteți videoclipuri. Pentru a schimba fusul orar pe un televizor Fire, faceți următoarele:

 1. Din meniul Acasă, derulați în jos și selectați Setări
 2. Selectați Sistem > Fus orar
 3. Selectați Fus orar și alegeți fusul orar pentru țara dorită

Schimbați-vă contul Amazon în țara dorită

Pentru un anumit conținut, cum ar fi Amazon Prime Video și Amazon Instant Video, poate fi necesar să schimbați contul Amazon în SUA sau în altă țară. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la contul dvs. Amazon într-un browser web și efectuați următoarele:

 1. Clic Contul tău > Gestionați-vă conținutul și dispozitivele
 2. Apasă pe Setări fila
 3. Sub Setări de țară, apasă pe Schimbare buton
 4. Introdu adresa ta din SUA. Dacă nu aveți unul, adresa Google a unui hotel sau ceva similar
 5. Clic Actualizați

About the author

Comments

 1. , iOS, Android, Fire TV, Router
  IPVanish este alegerea noastră de top pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Este ușor de utilizat cu telecomanda și oferă o securitate puternică și o viteză decentă. De asemenea, oferă o garanție de 30 de zile înapoi. Cu IPVanish, puteți debloca conținutul georestricționat și puteți accesa mii de ore de videoclipuri de la Amazon Prime, Netflix, Hulu și multe altele. În plus, este compatibil cu toate suplimentele Kodi. În general, IPVanish este o alegere excelentă pentru utilizatorii Amazon Fire TV Stick și Fire TV.

Comments are closed.

Adblock
detector