Cele mai bune VPN-uri pentru Android (plătite și gratuite) și modul de configurare a acestora

Cele mai bune VPN-uri pentru Android

Telefoanele și tabletele Android vin cu suport integrat pentru o rețea virtuală virtuală (VPN), dar procesul de configurare și conectare este o durere obositoare. În plus, protocoalele disponibile nu includ OpenVPN, care este considerat în mare măsură mai sigur și mai deschis decât PPTP și L2TP / IPSec.

Deci, în loc să configurați manual un VPN cu telefonul dvs. Android, vă recomandăm abonarea la un furnizor cu aplicații VPN dedicate pentru Android. În loc să introduceți domenii server și chei pre-partajate, tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația, să vă conectați, să alegeți un server și să atingeți conectați.

Conectarea telefonului Android la un server VPN în locația corespunzătoare vă poate masca adresa IP și vă poate ajuta să deblocați conținutul geo-blocat, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. De asemenea, vă poate împiedica ISP-ul și operatorul de telefonie mobilă să vă monitorizeze activitățile online. Este întotdeauna o idee bună să vă conectați dispozitivul Android la un server VPN atunci când vă aflați într-o rețea wi-fi publică pentru a împiedica hackerii să se arunce în eroare în activitatea dvs. online.

Obtinem o oarecare profunzime asupra fiecarui furnizor VPN care figureaza in aceasta lista, dar dacă nu ați avut timp să citiți toate detaliile, iată un rezumat rapid al principalelor VPN-uri pentru utilizatorii Android:

Cele mai bune VPN-uri pentru Android

 1. ExpressVPN Cel mai bun VPN integral pentru Android. Aplicație excelentă pentru Android care este ușor de configurat și de utilizat. Serverele super rapide sunt excelente pentru streaming și descărcări. Confidențialitatea și securitatea sunt de top. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. IPVanish Concurență de top cu o aplicație Android excelentă. Vitezele și conexiunile bune sunt fiabile. De asemenea, funcționează bine cu Kodi și Amazon Firestick TV.
 3. NordVPN Cel mai bun VPN bugetar pentru Android. Are o rețea uriașă de servere care pot debloca cele mai populare servicii de streaming. Caracteristici solide de securitate.
 4. CyberGhost Excelent pentru începătorii VPN. Ușor de configurat și de început să utilizați. Vitezele serverului sunt impresionante pentru un furnizor de costuri reduse.
 5. VyprVPN Aplicația pentru Android are funcția de comutare. Poate seta, de asemenea, să activeze automat atunci când dispozitivul se conectează la rețele wifi de încredere. Un pic scump.
 6. Windscribe Cel mai bun VPN gratuit pentru Android. Limita de date lunară de 10 GB este mai mare decât alte servicii gratuite. Caracteristici puternice de confidențialitate și viteze respectabile.

Cele mai bune VPN-uri pentru dispozitivele Android

Desigur, nu toți furnizorii VPN oferă același serviciu. Pentru a face lista noastră ca fiind cel mai bun VPN Android, serviciile trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 • Aplicații VPN Android stabile și ușoare de utilizat
 • Suport pentru protocolul OpenVPN
 • Fără injectare, urmărire sau alte incursiuni în confidențialitate
 • Permite conectarea simultană a mai multor dispozitive
 • Puncte bonus dacă este permis P2P și comutatorul de ucidere
 • Viteze rapide, potrivite pentru streaming

Cel mai bun VPN pentru Android

Există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de VPN-uri cu aplicații Android. Am redus câmpul cu 5, care face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Android.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este fără îndoială cel mai bun VPN pentru Android. Aplicația sa dedicată necesită să introduceți un cod de activare o singură dată pentru dispozitiv, după care nu trebuie să introduceți din nou un nume de utilizator sau o parolă. Aplicația bine proiectată poate fi setată să se conecteze de îndată ce Android pornește. Puteți alege între protocoalele OpenVPN UDP (mai rapid) sau TCP (mai stabile). Este permis traficul și alte traficuri peer-to-peer.

ExpressVPN operează peste 3.000 de servere în 94 de țări. Este unul dintre cele mai fiabile VPN-uri atât din punct de vedere al performanței, cât și al capacității de a deblocați conținutul geo-blocat de Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Hulu, atât într-un browser web, cât și în fiecare dintre aplicațiile lor Android respective. Nu veți găsi o securitate mai bună, care include criptarea de 256 biți, secretul perfect perfect înainte și protecția împotriva scurgerilor DNS. ExpressVPN păstrează jurnalele minime de metadate și nu va înregistra niciodată activitatea online și nici adresa dvs. IP.

Aplicația VPN pentru Android este disponibilă de pe Google Play, Amazon Appstore și un APK prin descărcare directă. ExpressVPN are și o aplicație iOS și un client VPN pentru desktop pentru fiecare dintre cele trei sisteme de operare majore: Windows, MacOS și Linux. Trei dispozitive pot fi conectate simultan.

Pro:

 • Funcționează perfect cu dispozitivele Android, iar aplicația este ușor de utilizat
 • Are suport pentru protocolul OpenVPN
 • Nu există incursiuni în confidențialitate, cum ar fi urmărirea sau injecțiile publicitare
 • Are comutator de ucidere și torenting și P2P sunt permise
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Excelent la deblocarea celor mai populare site-uri de streaming de aproape oriunde
 • Asistență pentru clienți live chat - 24/7
  Cele mai bune VPN-uri pentru Steam (cum să schimbi regiunea și să deblochezi jocurile)

Contra:

 • Permite doar 3 conexiuni simultane

Cea mai bună VPN PENTRU ANDROID: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Dirijează calea cu aplicația sa Android fără probleme, ușor de folosit. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Funcționează cu toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Un alt concurent fierbinte pentru cel mai bun VPN Android este IPVanish. Aplicația vă permite să vedeți încărcarea și timpul de ping al fiecărui server VPN din listă. Un widget poate fi instalat și redimensionat oriunde pe ecranul de domiciliu. Conexiunile VPN renunțate pot fi reconectate automat. P2P este permis. Conexiunile OpenVPN UDP și TCP sunt ambele disponibile împreună cu o caracteristică de ofuscare „Scramble” proiectată pentru a ocoli senzorii de trafic de rețea care detectează și blochează VPN-urile..

IPVanish oferă performanțe fiabile și viteze decente. Securitatea include criptarea de 256 biți, secretul perfect perfect înainte și protecția împotriva scurgerilor DNS. IPVanish se aplică unei politici stricte fără jurnaluri.

Aplicația VPN pentru Android este disponibilă de pe Google Play, Amazon App Store și un APK prin descărcare directă. Aplicația Amazon este de asemenea disponibilă pe Fire TV Stick, ceea ce face excelent pentru utilizatorii Kodi care au nevoie de un VPN bun, care este ușor de configurat. Un bonus cu IPVanish este că permite până la zece conexiuni simultane, ceea ce este dublul standardului industriei de cinci. Aceasta înseamnă că puteți conecta toate dispozitivele casnice sub un singur plan. Aplicațiile sunt de asemenea disponibile pentru Windows, MacOS și iOS..

Pro:

 • Aplicațiile funcționează minunat cu dispozitivele Android și sunt ușor de utilizat
 • Aplicația Android afișează informații despre timp ping și server
 • S-a acceptat OpenVPN, atât UDP, cât și TCP
 • Viteze impresionante și conexiuni fiabile
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan
 • Asistența clienților nu este externalizată, o considerație bună de confidențialitate

Contra:

 • Nu toate serverele deblochează Netflix

VPN BUGETAR MARI: IPVanish are o rețea mare de servere și gestionează bine conexiuni multiple. Ușor de utilizat și preferat de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Puteți alege dintr-o listă de servere sau doar să faceți clic pe un ac de harta lumii pentru a vă conecta la un NordVPN Server. SmartPlay DNS al companiei poate evita firewall-urile anti-VPN pe site-uri cu restricții geografice precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer. OpenVPN atât pentru UDP, cât și pentru TCP sunt disponibile. Puteți seta aplicația să se conecteze automat la un anumit server la pornire. Suportul pentru chat-ul live este disponibil din aplicație. Traficul P2P este permis.

NordVPN respectă o adevărată politică cu jurnalele zero, ceea ce înseamnă că nu păstrează date despre modul în care clienții săi utilizează serviciul VPN pentru sau cum. Criptarea de 256 biți și secretul perfect înainte asigură că nimeni nu poate arunca o privire prin tunelul securizat. NordVPN oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și protecție automată a rețelei wi-fi publice. Vitezele sunt suficient de rapide pentru a asigura o transmisie fiabilă.

Șase dispozitive pot fi conectate simultan. Aplicația Android poate fi descărcată din magazinul Google Play.

Pro:

 • Aplicația Android este disponibilă în magazinul Google Play și este ușor de utilizat
 • Suport de protocol OpenVPN, UDP și TCP
 • Furnizorul de buget care nu are în vedere caracteristicile de securitate sau confidențialitate
 • Viteze bune pentru streaming și descărcare
 • Scopul serverelor specifice disponibile (streaming, torrenting, P2P etc.)

Contra:

 • Poate alege locațiile serverului, dar nu poate alege anumite servere

BUGETAR-FRIENDAL: NordVPN oferă o valoare excelentă pentru bani, cu o rețea mare de servere, viteze rapide și funcții de deblocare excelente. Acest furnizor oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN aici.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost va enumera toate serverele și locațiile disponibile din care să alegeți ca restul din această listă, dar cea mai recentă versiune a aplicației sale Android vă încurajează să alegeți unul dintre mai multe profiluri în funcție de modul în care intenționați să îl utilizați. Navigarea pe wifi public, de exemplu? Conectați-vă cu profilul „navigați anonim”. Profilul „Streaming securizat” include mai multe servere din care să alegeți în funcție de canalul de streaming pe care doriți să îl deblocați: Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer, etc..

  Alegerea celui mai bun serviciu VPN - NordVPN vs. Surfshark

Compania a extins expansiunea până la întârziere, iar rețeaua de servere a acesteia acum numără peste 5.000 distribuite în aproximativ 89 de țări. VPN-ul CyberGhost a funcționat bine în testele noastre de viteză. Criptarea de grad militar, o politică fără jurnal și protecția împotriva scurgerilor DNS asigură confidențialitate maximă.

Aplicația Android este disponibilă oficial doar de pe Google Play. CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane, astfel încât să puteți conecta toate dispozitivele în același timp.

Pro:

 • Aplicația Android este ușor de utilizat și este disponibilă în magazinul Google Play
 • Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și oferă criptare puternică pentru a ocoli detectarea activității
 • Aplicațiile ușor de utilizat includ „modul torrenting anonim” - utilizatori P2P ideali
 • Din fericire, deblochează o serie de conținut geore-restricționat

Contra:

 • Se poate lupta pentru deblocarea unor site-uri de streaming
 • Nu funcționează în mod sigur în China sau în Emiratele Arabe Unite

MARE PENTRU STREAMING: CyberGhost oferă acces la o mulțime de conținut geo-restricționat, iar aplicațiile sale ușor de utilizat sunt ideale pentru începători. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un furnizor de lungă durată care deține și operează propria rețea de servere în mai mult de 60 de țări. Aceasta asigură o viteză rapidă și o securitate puternică, deși înregistrează adresele IP reale ale utilizatorilor săi. VyprVPN poate debloca site-uri precum Netflix și Hulu, precum și aplicațiile lor Android respective.

Aplicația Android a VyprVPN este singura din această listă care folosește un comutator de ucidere. În timp ce multe dintre celelalte includ această caracteristică în software-ul lor de birou, comutatoarele de ucidere lipsesc în mod special din aplicațiile mobile. Un comutator de ucidere va bloca tot traficul în cazul unei conexiuni VPN abandonate, ceea ce împiedică scurgerea traficului în rețeaua dvs. necriptată. Într-un mod ironic, comutatoarele de ucidere sunt la cea mai mare cerere în rândul torrenterelor, dar VyprVPN s-a dovedit a fi negativă în traficul P2P în trecut, conform căruia sancționează utilizatorii pentru descărcarea de materiale protejate prin drepturi de autor. Puteți de asemenea să setați aplicația să se conecteze întotdeauna atunci când aveți conexiuni WiFi publice „de încredere”.

Aplicația Android a VyprVPN este disponibilă pe Google Play și un APK prin descărcare directă. Un plan de bază vă permite să conectați cinci dispozitive simultan.

Pro:

 • Aplicația Android este disponibilă în magazinul Google Play sau descărcare directă APK de pe site
 • Acum permite P2P și torrenting
 • Vitezele rapide sunt perfecte pentru streaming

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele VPN-uri
 • Utilizatorii de putere ar prefera mai multe opțiuni de configurare

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine pe dispozitivele Android și este bun pentru streaming de conținut. Bine interpret, dar cam scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Cel mai bun VPN gratuit pentru Android: Windscribe

Windscribe

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.windscribe.com

Banii inapoi garantat: 3 ZILE

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni neplătite, Windscribe este cel mai bun VPN Android gratuit din toate conturile. Nivelul gratuit vă oferă 10 GB de date pe lună - tone mai mult decât oricare altă aplicație gratuită gratuită de VPN pentru Android - cu doar o adresă de e-mail.

Această VPN gratuită pentru Android deblochează US Netflix, este potrivită pentru torenting, cu viteze bune și chiar funcționează în China. Windscribe are o securitate puternică și nu păstrează jurnalele activității dvs..

Pe lângă Android, aplicațiile sunt disponibile și pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta oricâte dispozitive doriți în același timp pe un singur cont, dar țineți cont de capacul de 10 GB pentru utilizatorii liberi.

Pro:

 • Liber
 • Funcționează în China și permite torentarea
 • Deblochează Netflix și site-uri similare

Contra:

 • Capac de date de 10 GB
 • Așteptați-vă că unele schimbări ale serverului vor debloca Netflix-ul american
 • Aplicația mobilă este simplă, dar limitează opțiunile utilizatorilor

Cel mai bun VPN ANDROID GRATUIT: Windscribe este unul dintre puținele VPN-uri gratuite pentru Android pe care le recomandăm. Dacă capacul de 10 GB nu este suficient, Windscribe oferă un nivel premium low-cost. Spre deosebire de opțiunile plătite mai sus, nu există nicio garanție de returnare a banilor.

Cupon pentru parbrizSalvați 55% din planul anual de anCONFERENȚĂContabil aplicat automat

Utilizatorii de VPN-uri Android ar trebui să evite

Betternet

Betternet se sprijină prin utilizarea cookie-urilor de urmărire și prin injectarea de reclame pe site-urile web pe care le navigați. Deoarece aceste reclame provin de la un terț, nu trebuie să fie de încredere. În plus, doar două servere sunt disponibile.

VPN Cloud

Tastați „VPN” în bara de căutare a magazinului Google Play va reveni probabil la VPN Cloud ca rezultat principal. Lățime de bandă nelimitată și fără limite de date pentru sunetele gratuite, dar aplicația lucrează cu agenții de publicitate terți pentru a injecta reclame și pentru a colecta informații, inclusiv ID-ul dispozitivului și adresa IP reală. Aceasta include introducerea cookie-urilor de urmărire nesolicitate în browserul dvs. Mai mult, aplicația va suspenda utilizatorii care încearcă să utilizeze aplicații P2P.

  5 cele mai bune VPN-uri pentru Brazilia în 2023 pentru a vă proteja confidențialitatea și debloca conținutul restricționat

Ferește-te de VPN-urile „gratuite”

O căutare rapidă pe Google Play nu va lipsi de așa-numitele aplicații VPN „gratuite”. Vă sfătuim cu fermitate să le folosiți din mai multe motive.

În primul rând, performanța este de obicei slabă. Serviciile VPN gratuite vor avea, de obicei, o selecție limitată de servere, vor impune capacități de date și vor restricționa lățimea de bandă. Unii obligă utilizatorii să aștepte într-o coadă înainte de conectare.

În al doilea rând, securitatea este adesea inferioară și, în unele cazuri, serviciile VPN gratuite vă pot înrăutăți confidențialitatea. Cu hackerii care folosesc atacuri din ce în ce mai sofisticate pentru a viza dispozitivele Android, securitatea este mai importantă ca niciodată. Standardele de criptare folosite de furnizorii VPN gratuite ar putea fi depășite, învechite sau chiar inexistente.

Ba mai mult, multe servicii VPN gratuite utilizează cookie-uri de urmărire sau vă logează activitatea pentru a colecta informații personale și a le vinde agenților de publicitate terți. Alții injectează reclame direct în browserul dvs. web.

În cele mai grave cazuri, VPN-urile pot transporta chiar și sarcini utile pentru a vă infecta dispozitivul. Dezvoltatorii fac puțin pentru a oferi suport și ascund adesea identitățile lor, astfel încât nu există nicio modalitate de a ști dacă majoritatea VPN-urilor gratuite sunt chiar credibile de la distanță.

Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă, o încercare gratuită a unui plan plătit este o opțiune mai bună decât o VPN gratuită.

Înrudit: dacă doriți să conectați o casetă TV Android, puteți consulta ghidul nostru: 5 cele mai bune VPN-uri pentru caseta dvs. TV Android

Fără Google Play? Încercați APK-ul

Dacă utilizați un dispozitiv Android fără Google Play, găsirea aplicației pentru VPN-ul dvs. poate fi o durere. Dispozitivele necertificate, cum ar fi unele tablete Kindle Fire HD și smartphone-urile cumpărate din China, de exemplu, nu pot instala serviciile Google, inclusiv Play Store.

Alternativa este să descărcați fișierul APK pentru aplicație și să îl instalați manual. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să schimbați setările din telefon pentru a permite aplicațiilor de la dezvoltatorii terți. Pașii exacti vor varia puțin în funcție de versiunea și furculita de Android, dar iată pașii de bază pentru Android 4.0 și versiunile ulterioare:

 1. Mergi la Setari > Securitate („dispozitiv” în Kindle Fire)
 2. Derulați în jos la „Surse necunoscute” și activați-l
 3. Confirmați dacă este necesar

Apoi, găsiți fișierul APK pentru aplicația VPN. Sperăm că puteți obține acest lucru direct de pe site-ul furnizorului dvs. VPN cu un pic de căutare. Cereți asistență pentru clienți dacă nu o puteți găsi.

În mod alternativ, puteți descărca APK-ul de pe un site terț. Există o mulțime de site-uri de găzduire APK acolo cu aproape toate aplicațiile pe care le puteți imagina. Doar Google „APK” și ar trebui să apară. Fiți avertizați, însă, că acestea nu sunt descărcări oficiale de la companie și, astfel, ar putea conține malware sau învechite. Citiți întotdeauna recenziile dacă sunt disponibile, rulați o scanare de virus pe fișier odată ce a fost descărcat și verificați versiunea de două ori. Dacă pare umbrit, nu-l instalați.

După ce ați descărcat fișierul, trebuie doar să faceți clic pe el și Android vă va întreba dacă aveți încredere în aplicație. Confirmați și lăsați Android să facă restul. Ar trebui să se instaleze la fel ca o aplicație normală!

Cum să configurați un VPN pe Android

OpenVPN pentru Android

Nu toți furnizorii VPN au aplicații proprii sau poate nu puteți găsi / nu aveți încredere într-un fișier APK de la terți. O altă opțiune este utilizarea unei aplicații VPN open-source. Vă recomandăm cu mare drag OpenVPN pentru Android prin OpenVPN Connect și ceilalți clienți de acolo. Este mai ușor de utilizat și funcționează cu o gamă mai largă de configurații. În schimb, dacă ai creat propriul server OpenVPN, aceasta este o aplicație excelentă pe care să o folosești pentru a te conecta la acesta.

openvpn pentru Android

 1. Descărcați fișierul de configurare OpenVPN (extensia .conf sau .ovpn) de pe site-ul furnizorului dvs. VPN.
 2. descarca si instaleaza OpenVPN pentru Android
 3. Rulați aplicația și faceți clic pe semnul plus din dreapta sus pentru a adăuga un profil VPN.
 4. Probabil veți dori să importați un fișier de configurare existent și nu să configurați propriul dvs., deci alegeți opțiunea „import”.
 5. Găsiți-l, selectați-l și ar trebui să fiți setat să mergeți.

Configurați un VPN pe Android fără o aplicație

Ca ultimă soluție, puteți configura o conexiune L2TP / IPSec manual în setările dvs. Android. Vă recomandăm să evitați PPTP, celălalt protocol încorporat disponibil, deoarece conține vulnerabilități de securitate cunoscute.

cum să configurați vpn android

Iată cum puteți configura manual o VPN pe Android 9:

 1. Mergi la Setări > Retea si internet > Avansat > VPN
 2. Apasă pe + semnați-vă în colțul din dreapta sus
 3. Introduceți detaliile profilului dvs. VPN în funcție de furnizorul VPN
 4. Clic salva
 5. Faceți clic pe profilul pe care tocmai l-ați creat pentru a vă conecta. O pictogramă cheie în bara de notificări indică că sunteți conectat la VPN.

În versiunile mai vechi de Android, setările VPN pot fi găsite în secțiunea Setări > Mai Mult > VPN.

În timp ce funcționează, aplicațiile VPN adecvate, precum cele pe care le recomandăm mai sus, oferă o securitate mult mai bună și o configurare mult mai puțin obositoare.

„Micile figurine android” de Family O’Abe licențiate conform CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. Telefoanele și tabletele Android vin cu suport integrat pentru o rețea virtuală virtuală (VPN), dar procesul de configurare și conectare este o durere obositoare. În plus, protocoalele disponibile nu includ OpenVPN, care este considerat în mare măsură mai sigur și mai deschis decât PPTP și L2TP / IPSec. Deci, în loc să configurați manual un VPN cu telefonul dvs. Android, vă recomandăm abonarea la un furnizor cu aplicații VPN dedicate pentru Android. În loc să introduceți domenii server și chei pre-partajate, tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația, să vă conectați, să alegeți un server și să atingeți conectați. Conectarea telefonului Android la un server VPN în locația corespunzătoare vă poate masca adresa IP și vă poate ajuta să deblocați conținutul geo-blocat, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. De asemenea, vă poate împiedica ISP-ul și operatorul de telefonie mobilă să vă monitorizeze activitățile online. Este întotdeauna o idee bună să vă conectați dispozitivul Android la un server VPN atunci când vă aflați într-o rețea wi-fi publică pentru a împiedica hackerii să se arunce în eroare în activitatea dvs. online. Obtinem o oarecare profunzime asupra fiecarui furnizor VPN care figureaza in aceasta lista, dar dacă nu ați avut timp să citiți toate detaliile, iată un rezumat rapid al principalelor VPN-uri pentru utilizatorii Android: Cele mai bune VPN-uri pentru Android ExpressVPN Cel mai bun VPN integral pentru Android. Aplicație excelentă pentru Android care este ușor de configurat și de utilizat. Serverele super rapide sunt excelente pentru streaming și descărcări. Confidențialitatea și securitatea sunt de top. Include garanție de returnare de 30 de zile. IPVanish Concurență de top cu o aplicație Android excelentă. Vitezele și conexiunile bune sunt fiabile. De asemenea, funcționează bine cu Kodi și Amazon Firestick TV. NordVPN Cel mai bun VPN bugetar pentru Android. Are o rețea uriașă de servere care pot debloca cele mai populare servicii de streaming. Caracteristici solide de securitate. CyberGhost Excelent pentru începătorii VPN. Ușor de configurat și de început să utilizați. Vitezele serverului sunt impresionante pentru un furnizor de costuri reduse. VyprVPN Aplicația pentru Android are funcția de comutare. Poate seta, de asemenea, să activeze automat atunci când dispozitivul se conectează la rețele wifi de încredere. Un pic scump. Windscribe Cel mai bun VPN gratuit pentru Android. Limita de date lunară de 10 GB este mai mare decât alte servicii gratuite. Caracteristici puternice de confidențialitate și viteze respectabile.

 2. Telefoanele și tabletele Android vin cu suport integrat pentru o rețea virtuală virtuală (VPN), dar procesul de configurare și conectare este o durere obositoare. În plus, protocoalele disponibile nu includ OpenVPN, care este considerat în mare măsură mai sigur și mai deschis decât PPTP și L2TP / IPSec. Deci, în loc să configurați manual un VPN cu telefonul dvs. Android, vă recomandăm abonarea la un furnizor cu aplicații VPN dedicate pentru Android. În loc să introduceți domenii server și chei pre-partajate, tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația, să vă conectați, să alegeți un server și să atingeți conectați. Conectarea telefonului Android la un server VPN în locația corespunzătoare vă poate masca adresa IP și vă poate ajuta să deblocați conținutul geo-blocat, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. De asemenea, vă poate împiedica ISP-ul și operatorul de telefonie mobilă să vă monitorizeze activitățile online. Este întotdeauna o idee bună să vă conectați dispozitivul Android la un server VPN atunci când vă aflați într-o rețea wi-fi publică pentru a împiedica hackerii să se arunce în eroare în activitatea dvs. online. Obtinem o oarecare profunzime asupra fiecarui furnizor VPN care figureaza in aceasta lista, dar dacă nu ați avut timp să citiți toate detaliile, iată un rezumat rapid al principalelor VPN-uri pentru utilizatorii Android: Cele mai bune VPN-uri pentru Android ExpressVPN Cel mai bun VPN integral pentru Android. Aplicație excelentă pentru Android care este ușor de configurat și de utilizat. Serverele super rapide sunt excelente pentru streaming și descărcări. Confidențialitatea și securitatea sunt de top. Include garanție de returnare de 30 de zile. IPVanish Concurență de top cu o aplicație Android excelentă. Vitezele și conexiunile bune sunt fiabile. De asemenea, funcționează bine cu Kodi și Amazon Firestick TV. NordVPN Cel mai bun VPN bugetar pentru Android. Are o rețea uriașă de servere care pot debloca cele mai populare servicii de streaming. Caracteristici solide de securitate. CyberGhost Excelent pentru începătorii VPN. Ușor de configurat și de început să utilizați. Vitezele serverului sunt impresionante pentru un furnizor de costuri reduse. VyprVPN Aplicația pentru Android are funcția de comutare. Poate seta, de asemenea, să activeze automat atunci când dispozitivul se conectează la rețele wifi de încredere. Un pic scump. Windscribe Cel mai bun VPN gratuit pentru Android. Limita de date lunară de 10 GB este mai mare decât alte servicii gratuite. Caracteristici puternice de confidențialitate și viteze respectabile.

Comments are closed.