Cele mai bune VPN-uri pentru DAZN, astfel încât să puteți viziona oriunde

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări DAZN de oriunde

Când vine vorba de DAZN, nu este la fel de simplu decât să alegi orice VPN pe piață. Asta-i pentru că DAZN blochează activ multe VPN-uri. În testarea noastră, am găsit doar 6 VPN-uri care au deblocat DAZN. Majoritatea VPN-urilor nu funcționează pur și simplu cu acest serviciu de streaming sportiv. Din acest motiv, este posibil să întâlniți următorul mesaj, chiar și cu un VPN activat:

DAZN este disponibil în prezent în Germania, Austria, Elveția, Italia, Canada și Japonia. Puteți afla mai multe despre DAZN și unde este disponibil aici. Dacă vedeți acest lucru într-o locație în care puteți viziona de obicei DAZN în țara dvs., atunci contactați serviciul de asistență pentru clienți.“

Mesaj de eroare DAZN

În cazul în care vă întrebați, o VPN este o rețea virtuală virtuală. Servind pentru a ascunde adresa dvs. IP, vă permite să explorați internet mai în siguranță, în același timp protejându-vă confidențialitatea și anonimatul. Un alt avantaj al utilizării unui VPN este că îl puteți utiliza pentru a debloca conținutul geore-restricționat pe site-uri precum DAZN, Netflix și BBC iPlayer.

Iată un rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru a urmări DAZN în străinătate:

 1. ExpressVPN: Încă poate debloca DAZN prin serverele din Canada. Rapid, fiabil și foarte sigur, cu criptare și fără jurnalele de identificare. Asistență 24/7 și aplicații și extensii de browser ușor de utilizat.
 2. CyberGhost: Deblochează DAZN și are o rețea de server în creștere rapidă. Utilizați pe până la 7 dispozitive. Aplicații prietenoase pentru începători și securitate excelentă, cu politica de criptare și fără jurnaluri.
 3. NordVPN: Furnizor favorabil bugetului care deblochează DAZN în SUA, Canada și Japonia. Nu ignora confidențialitatea sau securitatea.
 4. PrivateVPN: Serviciu VPN rapid pentru streaming DAZN. Conectați până la 6 dispozitive simultan. Protejează confidențialitatea dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri. Folosiți simultan până la 6 dispozitive.
 5. Scutul hotspot: Deblochează cele mai multe versiuni europene ale DAZN. Serviciu rapid și sigur, care permite accesul la o mulțime de site-uri de streaming și permite până la 5 conexiuni simultan.
 6. Surfshark Deblochează DAZN Canada fără probleme. Viteze rapide, criptare puternică și fără limită de conectare.

Alegerea celor mai bune VPN-uri pentru DAZN

Deoarece DAZN blochează VPN-urile, este dificil să găsești una compatibilă. Economisiți timp și efort aruncând o privire asupra celor mai bune VPN-uri pentru a urmări DAZN în străinătate în 2019. Am făcut deja toate cercetările și am căutat VPN-uri care îndeplinesc următoarele criterii:

 • Servere localizate în întreaga lume, în special în țările în care este disponibil DAZN.
 • Servere de mare viteză pentru streaming neîntrerupt, fără buffer sau decalaj.
 • Securitate puternică, inclusiv criptarea și un comutator de protecție pentru siguranța online.
 • Nicio logare a activității dvs. online pentru liniște sufletească.
 • Asistența clienților este rapidă și răspunde util în răspunsurile sale.

Cele mai bune VPN-uri pentru DAZN

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri de utilizat pentru DAZN:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblocări DaznTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru DAZN în 2019. În testarea noastră, am putut urmări DAZN în străinătate cu unele dintre serverele ExpressVPN din Canada (acestea sunt situate în Montreal, Toronto și Vancouver). Per total, ExpressVPN are mai mult de 3.000 de servere în 94 de țări, astfel încât să nu vă lipsească niciodată de opțiuni când vine vorba de streaming DAZN, Netflix sau Amazon Prime Video, de exemplu. Performanța în streaming este întotdeauna foarte consecventă cu tamponarea minimă și fără întârziere.

Vă puteți aștepta lățime de bandă nelimitată, comutatoare de server nelimitate și 99,9% uptime cu ExpressVPN. Comutarea serverelor este rapidă și comodă, iar aplicațiile sunt deosebit de ușor de utilizat. De asemenea, ne place că există extensii de browser în ofertă, adăugând la comoditatea acestui VPN pentru DAZN. În cazul în care întâmpinați probleme, există asistență non-stop la îndemână prin e-mail sau chat. În interacțiunile noastre cu suportul ExpressVPN, au fost extrem de rapide pentru a răspunde și informați în răspunsurile lor.

Ceea ce face din ExpressVPN cel mai bun VPN pentru vizionarea DAZN în străinătate este faptul că oferă nu numai streaming de înaltă calitate, ci și un nivel ridicat de securitate. ExpressVPN include funcții de securitate, cum ar fi criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Mai mult, ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice (fără legi de păstrare a datelor) și nu păstrează niciun registru de activitate sau de conectare al utilizatorilor săi.

ExpressVPN este disponibil pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux, precum și routere. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome, Firefox și Safari.

Pro:

 • Servere rapide în Canada pentru streaming DAZN
 • De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video
 • Cu sediul în Insulele Virgine Britanice (fără legi de păstrare a datelor)
 • Servere în 94 de țări pentru deblocarea conținutului din întreaga lume
 • Aplicații și extensii de browser ușor de utilizat
 • Suport chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Permite numai până la 3 conexiuni simultane (unele VPN oferă 6 sau mai multe)

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN LA VEZI DAZN: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Are servere rapide pentru streaming DAZN, precum și Netflix. Oferă securitate puternică, protejându-vă datele cu criptare. Oferă aplicații excelente și suport pentru chat în direct 24/7. Puteți încerca fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghostunblocks daznTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are mai multe servere decât majoritatea VPN-urilor (peste 5.600 în 89 de țări +). DAZN este deosebit de dificil de accesat chiar și cu un VPN de calitate, dar cele 176 de servere ale CyberGhost din Canada (Montreal, Toronto și Vancouver) fac posibilă. Vă puteți aștepta la viteze de streaming rapide, precum și lățime de bandă și trafic nelimitat. Mai mult, un abonament CyberGhost acoperă până la șapte dispozitive, ceea ce reprezintă mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață.

Experiența noastră cu aplicațiile CyberGhost și extensiile browserului a fost pozitivă. Interfața aplicației prezintă un aspect foarte simplu, ceea ce face ca selectarea unui server și activarea diverselor funcții să fie rapide și convenabile. Cu toate acestea, există și suport de chat în direct dacă aveți probleme. I-am contactat pentru o întrebare, iar răspunsul lor a fost prompt și de mare ajutor. Nu în ultimul rând, CyberGhost oferă un nivel ridicat de securitate. Criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, un comutator de omor și o politică strictă fără jurnaluri fac din CyberGhost una dintre cele mai sigure VPN-uri pe piață în 2019.

CyberGhost este disponibil pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Deși Linux este de asemenea disponibil, necesită configurare manuală.

Pro:

 • Deblocați DAZN cu cele 176 de servere ale CyberGhost din Canada
 • Funcții de securitate, inclusiv criptarea și un comutator de oprire
 • Permite conexiuni simultane pe până la 7 dispozitive
 • Suport rapid și eficient pentru chat-ul live
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat pentru începători

Contra:

 • Nu funcționează în mod fiabil în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

BUGETAR FRIENDAL: CyberGhost este o alegere bună pentru cei cu buget. Are multe servere în Canada pentru deblocarea DAZN. Conectați până la 6 dispozitive simultan. Include suport pentru chat în direct și folosește criptarea pentru a vă securiza datele. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNdeblochează DaznTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN acum se deblochează DAZN în trei țări: SUA, Canada și Japonia. Compania operează mii de servere în mai mult de 60 de țări. Vitezele sunt suficient de rapide pentru a transmite fluxuri în HD, fără limite de lățime de bandă sau date. De asemenea, deblochează alte servicii de streaming populare precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video din străinătate.

NordVPN este o alternativă bugetară excelentă care nu sacrifică confidențialitatea sau securitatea. Compania păstrează zero jurnaluri, utilizează o criptare puternică și împiedică scurgerea datelor în afara tunelului VPN. Suportul pentru chat-ul live este disponibil în permanență în cazul în care întâmpinați probleme.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și Fire TV. Puteți conecta până la șase dispozitive simultan.

Pro:

 • Deblochează DAZN SUA, Canada și Japonia
 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Suport de chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Nu este cel mai rapid VPN

Scorul nostru:

4.5 din 5

UNBLOCK DAZN DE LA DESPRE: NordVPN este o opțiune de încredere pentru vizionarea DAZN SUA, Canada și Japonia. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks daznTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN poate fi o VPN mai mică, cu aproximativ 100 de servere, dar această rețea este răspândită în 60 de țări. Mai mult, PrivateVPN are servere în Toronto și Vancouver, Canada, care pot transmite DAZN în străinătate. Ceea ce este cel mai impresionant în legătură cu acest VPN din Suedia este streaming-ul de înaltă calitate pe care îl oferă. Am constatat că streamingul PrivateVPN este foarte rapid și cu lățime de bandă și viteză nelimitată, este puțin probabil să întâmpinați o tamponare enervantă.

Am apreciat simplitatea aplicației PrivateVPN, ceea ce o face deosebit de potrivită pentru începători. Un singur cont PrivateVPN vă permite să protejați până la 6 dispozitive simultan, ceea ce considerăm că oferă o valoare foarte bună. În ceea ce privește securitatea, PrivateVPN afirmă că are o politică zero de înregistrare a datelor, care vă protejează confidențialitatea. De asemenea, este importantă criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de oprire care împiedică scurgerea adresei dvs. IP chiar dacă conexiunea VPN scade.

PrivateVPN este disponibil pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Linux este de asemenea disponibil cu configurarea manuală necesară.

Pro:

 • Servere de mare viteză în Canada pentru deblocare și vizionare DAZN
 • De asemenea, poate debloca Netflix și Amazon Prime Video
 • Protejează confidențialitatea cu politica sa fără jurnal
 • Aplicații ușor de utilizat pentru desktop și mobil

Contra:

 • Rețea mai mică de servere
 • Nicio opțiune de extensii de browser

Scorul nostru:

4.5 din 5

STREAM DAZN ORICE: PrivateVPN oferă viteze rapide și aplicații prietenoase pentru streaming DAZN. De asemenea, deblochează Netflix și Amazon Prime Video. Securitate puternică, cu politică de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. Scutul hotspotului

Scutul Hotspotunblocks daznTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot are o rețea extinsă care cuprinde peste 3.200 de servere distribuite în peste 70 de țări. Din păcate, nu am putut folosi acest serviciu pentru a debloca versiunile DAZN în limba engleză (Canada sau SUA). Cu toate acestea, am avut succes cu versiuni din alte țări, inclusiv Italia, Germania, Austria și Elveția, așa că dacă doriți să deblocați una dintre acestea, aceasta ar putea fi o potrivire bună. Hotspot Shield are viteze foarte rapide și lățime de bandă nelimitată, și deblochează o tonă de alte site-uri de streaming.

Aplicațiile sunt ușor de utilizat și trecerea între servere este foarte rapidă. Suportul pentru chat-ul live este disponibil în permanență dacă aveți nevoie de ajutor pentru a începe sau depanare. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan, conform unui singur plan. Funcțiile de securitate includ criptarea de 256 biți, secretul perfect înainte, protejarea împotriva scurgerilor DNS și WebRTC și un comutator de ucidere (în aplicația Windows). O caracteristică automată de protecție wifi în aplicațiile mobile vă va oferi un impuls de securitate în timp ce sunteți în mișcare.

Hotspot Shield este disponibil pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • DAZN deblocat Italia, Germania, Austria și Elveția la testare
 • Funcționează cu Netflix, Hulu și Amazon Prime Video
 • Viteze foarte rapide
 • Garanție de returnare de 45 de zile

Contra:

 • Nu funcționează cu DAZN Canada sau SUA
 • Nu va funcționa cu Linux sau routere

Scorul nostru:

4.5 din 5

DEZVALAȚI CĂTRE VERSIUNI: Hotspot Shield este o altă opțiune low-cost. Este rapid și sigur și vă poate ajuta să accesați cele mai multe versiuni europene ale DAZN. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are aproximativ 1.000 de servere în peste 60 de țări, ceea ce o face o alegere puternică pentru oricine dorește să utilizeze servicii de blocare a regiunii în străinătate. De fapt, precum și deblocarea DAZN Canada, acest VPN vă permite să accesați platforme precum Netflix SUA, BBC iPlayer și Sling TV. Întrucât nu există nicio limită de conexiune, acest VPN este ideal pentru persoanele cu o mulțime de dispozitive sau pentru cei care doresc să își împartă contul cu familia.

Acest serviciu este dotat cu o mulțime de funcții avansate de securitate. Există criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de ucidere pentru început, dar utilizatorii pot bloca și anunțurile și malware-ul automat. Există chiar și o funcție NoBorders care vă permite să evitați restricțiile de internet din întreaga țară. Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Deși aplicațiile sale sunt foarte ușor de utilizat, Surfshark oferă asistență 24/7 în timpul chat-urilor live.

Surfshark are aplicații pentru Android, iOS, Windows, MacOS și Linux. De asemenea, funcționează cu routere wireless, deși este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Deblochează DAZN Canada cu ușurință
 • O gamă largă de caracteristici de securitate
 • Suficient de rapid pentru streaming fără lag

Contra:

 • Unele servere sunt mai lente decât altele
 • Rețea destul de mică

WATCH DAZN ABROAD: Surfshark oferă viteze decente, protecții puternice de securitate și confidențialitate și posibilitatea de a transmite DAZN în siguranță pe orice dispozitiv doriți. Acest serviciu include o garanție de returnare de 30 de zile.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot viziona DAZN cu un VPN gratuit?

În teorie, puteți utiliza un VPN gratuit pentru a urmări DAZN. Cu toate acestea, după toate probabilitățile, majoritatea VPN-urilor gratuite nu vor putea debloca DAZN din cauza blocării VPN agresive a site-ului. În afară de aceasta, există o serie de motive pentru care tindem să vă sfătuim să utilizăm VPN-uri gratuite:

1. VPN-urile gratuite sunt lente. Cu prea mulți utilizatori și prea puține servere, multe VPN-uri gratuite suferă de viteze lente. Acest lucru va face încercarea de a transmite DAZN o experiență frustrantă cu tamponare excesivă și întârziere în multe cazuri.

2. VPN-urile gratuite nu sunt sigure. Sigur, nu este cazul cu fiecare VPN gratuit, dar realitatea este că, dacă VPN este gratuit, trebuie să câștigi bani într-un fel. Acest lucru implică adesea spam-ul cu anunțuri și chiar vânzarea datelor și a jurnalelor de activitate către terți.

3. VPN-urile gratuite nu au caracteristici. Este posibil să nu aveți nevoie de anumite setări avansate. Cu toate acestea, este întotdeauna plăcut să ai opțiunea dacă ai nevoie. În plus, VPN-urile gratuite nu au adesea caracteristici cheie de securitate, cum ar fi un comutator de ucidere.

4. VPN-urile gratuite nu pot debloca multe site-uri. Probabil că VPN-urile gratuite se luptă pentru a debloca aprecierile DAZN și Netflix. Motivul pentru aceasta este că astfel de site-uri blochează activ VPN-urile. Doar cele mai bine plătite VPN-uri pot să ocolească acest lucru.

În general, deși puteți avea noroc cu un VPN gratuit, acesta nu merită să vă riscați.

Cum să difuzați DAZN în străinătate cu un VPN

Transmiterea DAZN cu un VPN este posibilă atunci când știi ce să faci.

Iată cum puteți urmări DAZN în străinătate cu un VPN:

 1. Înscrieți-vă la una dintre cele 5 cele mai bune VPN-uri pentru DAZN - vă recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN adecvat pentru platforma dvs..
 3. Selectați un server canadian (poate trebuie să încercați câteva pentru a găsi unul care funcționează).
 4. Conectați-vă sau înregistrați-vă cu DAZN și încercați conținutul care ar trebui deblocat acum.
 5. Bucurați-vă de diversele conținuturi pe care DAZN trebuie să le ofere!

Ce VPN-uri nu pot debloca DAZN?

DAZN blochează adresele IP ale multor VPN-uri, ceea ce face mai dificilă deblocarea acestui serviciu de streaming sportiv în străinătate. Iată o listă a unor VPN-uri care nu funcționează în prezent cu DAZN:

 • IPVanish
 • PIA (Acces la internet privat)
 • VyprVPN
 • Surfshark
 • Zenmate
 • SaferVPN
 • Ivacy
 • VPN puternic

Ce pot urmări pe DAZN?

DAZN este un serviciu de streaming video dedicat sportului. Ceea ce puteți urmări depinde în mare măsură de țara din care accesați DAZN. Acest lucru se datorează faptului că unele dintre drepturile sportive sunt limitate la anumite țări. Iată multe din ceea ce puteți urmări pe DAZN:

  • Fotbal / Fotbal: UEFA Nations League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, La Liga, English Football League, Scottish Professional Football League, FA Cup, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, Serie B
  • Baschet: NBA, NCAA
  • Fotbal american: NFL, NCAA
  • Baseball: MLB
  • Hochei pe gheata: NHL, KHL
  • Motorsport: Formula 1, MotoGP
  • Tenis: ATP 250, WTA, Cupa Davis, Fed Cup
  • Rugby: Six Nations, European Rugby Champions Cup, European Rugby Challenge Cup, Premiership Rugby
  • Sporturi de lupta: UFC, Bellator MMA, Golden Boy, Matchroom Boxing
  • Lupta profesională: WWE
  • Cue Sports: Snooker
  • Darts: Evenimente Darts Televizate Darts
  • crichet: Trofeul ICC Champions 2017

Citeste mai mult: Cum să instalați DAZN Kodi addon și ce să faceți dacă nu puteți accesa DAZN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 82

Adblock
detector