Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Facebook în 2020

Cel mai bun VPN pentru Facebook

Este greu să-ți imaginezi viața fără Facebook. Cei mai mulți dintre noi avem o relație dragoste-ură cu aplicația omniprezentă de socializare, dar recunosc, de asemenea, că aceasta ocupă un rol central în viața noastră.

Din păcate, multe școli, colegii și locuri de muncă blochează Facebook-ul în efortul de a limita utilizarea lățimii de bandă, precum și de a se asigura că oamenii se concentrează asupra sarcinilor lor de bază și rămân nedistractați. Unele țări precum China și Coreea de Nord au interzis serviciul complet. Alții, cum ar fi Arabia Saudită, Dubai, Abu Dhabi și Qatar restricționează utilizarea Facebook Messenger pentru a împiedica rezidenții să acceseze funcțiile de chat vocal și video. Singura modalitate de a evita acest lucru este prin instalarea unui VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN își maschează adevărata locație prin criptarea întregului trafic care curge către și de pe dispozitiv și tunelându-l printr-un server intermediar. Administratorii rețelei nu vor putea să determine activitatea dvs. de navigare. Prin urmare, chiar dacă sunteți conectat la colegiu sau la serviciu wifi, utilizarea unui VPN vă va ajuta să deblocați Facebook-ul.

Acest articol oferă o mulțime de detalii despre fiecare dintre furnizorii pe care îi prezentăm mai jos, dar în cazul în care aveți timp doar pentru un rezumat rapid, iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Facebook:

 1. ExpressVPN Out prima alegere pentru deblocarea Facebook. Cu o rețea vastă de servere rapide în peste 90 de țări, acest furnizor excelează prin deblocarea site-urilor geore restricționate și a serviciilor cenzurate. Confidențialitate puternică și garanție de returnare a banilor de 30 de zile.
 2. CyberGhost Budget-friendly, cu aplicații ușor de utilizat, care sunt excelente pentru prim-timers VPN. Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat.
 3. NordVPN Un veteran furnizor de costuri reduse care nu face compromisuri cu privire la viteza sau confidențialitatea Mii de servere de pe tot globul sunt foarte bune pentru deblocarea site-urilor și serviciilor.
 4. IPVanish Serviciu rapid și sigur pe care vă puteți baza. Aplicațiile au caracteristici bune de confidențialitate și sunt prietenoase cu telecomandă.
 5. VyprVPN Capabilități impresionante de deblocare cu viteză bună a serverului și aplicații ușor de utilizat, dar furnizorii mai ieftini sunt mai mari pe listă.
 6. ZenMate Creată această listă, deoarece poate debloca cele mai restrânse servicii, inclusiv Facebook, dar viteza poate fi incoerentă.

Iată ce trebuie să faceți pentru a accesa Facebook:

 1. Alegeți un VPN cel mai potrivit pentru dvs.
 2. Navigați prin opțiuni și selectați un plan
 3. Descărcați aplicațiile însoțitoare
 4. Deschideți aplicația VPN, conectați-vă și selectați un server de preferință în afara țării dvs. de reședință
 5. Odată stabilită conexiunea, deschideți Facebook și folosiți-o așa cum v-ați face în mod normal

Cele mai bune VPN-uri pentru Facebook

Pentru a vă ajuta, am întocmit o listă cu cele mai bune VPN-uri care funcționează perfect pe Facebook. Acestea sunt clasificate pe următorii factori:

 • Viteza și stabilitatea serviciului
 • Număr mare de locații de server din întreaga lume
 • Parametri puternici de criptare, astfel încât locația dvs. să rămână ascunsă
 • Aplicații pentru Android și iOS
 • Prevedere pentru conexiuni simultane
 • Ușurință în utilizare

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un favorit al pasionaților de confidențialitate, deoarece combină perfect protocoalele de criptare de grad militar cu un produs rapid și eficient. Designul său este ușor pentru ochi, iar serviciul funcționează fără niciun fel de sclipici.

Există o selecție robustă de servere din care să alegeți - cu peste 1.500 de servere distribuite în 94 de țări. Aplicația include, de asemenea, o opțiune „locație inteligentă”, care este un server pe care ExpressVPN consideră că este cel mai potrivit pentru dvs. în funcție de locația dvs. curentă.

Standardele de criptare sunt rezistente - compania utilizează OpenVPN cu AES 256 biți ca implicit. Cheile DHE-RSA de 4,096 biți sunt identificate printr-un algoritm de hashing SHA-512. În termeni de profan, acestea sunt stricte și concepute pentru a vă păstra datele în siguranță.

Există o reținere minimă a datelor utilizatorilor. Singurele înregistrări de date threadbare sunt serverele la care se conectează persoanele și datele la care se conectează. Adresele IP individuale nu sunt înregistrate. Încorporat în produs este o „blocare de rețea”, care blochează temporar accesul la internet dacă conexiunea scade pe neașteptate, adăugând astfel un nivel suplimentar de securitate.

Un abonament unic oferă acces la trei dispozitive simultan - ceea ce face o opțiune la îndemână pentru a împărți factura generală cu prietenii. Aplicațiile pentru Android și iOS sunt disponibile, precum și clienți desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Viteze fantastice pentru descărcare și streaming
 • Funcții complete de securitate și confidențialitate
 • Deblochează o gamă largă de site-uri și servicii geo-blocate
 • Operează o rețea de peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Suport de chat live 24 de ore, 7 zile pe săptămână

Contra:

 • Permite doar 3 conexiuni simultan

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU DEBLOCAREA FACEBOOK: ExpressVPN este cea mai bună alegere. Cel mai bun interpret când vine vorba de deblocarea conținutului și a site-urilor restrânse. Are o rețea de servere vastă care este optimizată pentru conexiuni de mare viteză. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Iată recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu VPN fără accesorii, care este unul dintre cei mai ieftini furnizori din această listă, astfel încât s-ar putea să apeleze la utilizatorii care doresc o soluție rapidă. Produsul nu este echipat cu o multitudine de opțiuni, dar standardele de bază pentru viteză și criptare sunt mai mult decât adecvate.

Firma este înregistrată în România și are o politică internă de a nu stoca date despre utilizatori. Legea română nu impune niciun fel de reținere obligatorie a datelor, astfel încât se pare că furnizorul este acoperit în domeniul confidențialității. Însă a existat recent un schimb de management - CyberGhost a fost achiziționat de o firmă israeliană acum câteva luni - ceea ce ar putea schimba scenariul. Vom actualiza acest articol dacă observăm ceva.

Pentru o VPN relativ ieftină, CyberGhost are standarde solide de criptare. Utilizează criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, care este considerat robust. Există mai mult de 5.700 de servere distribuite în 90 de țări. Deblocarea Facebook nu ar trebui să reprezinte o provocare.

Acces simultan la șapte dispozitive pe un singur plan. Compania acceptă atât Android cât și iOS și există software nativ pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 5.700 de servere în 90 de țări
 • Viteze decente, fiabile
 • Nu păstrează jurnalele
 • Utilizați până la șapte dispozitive simultan
 • Opțiune low-cost cu aplicații prietenoase pentru începători

Contra:

 • Nu funcționează în China

CEA MAI BUNĂ ALEGERE DE BUGETĂ: CyberGhost are o configurație simplă și nu are probleme de deblocare a Facebook-ului. Confidențialitate excelentă, zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este considerat a fi un veteran în afacerile VPN, deoarece este de peste un deceniu. Este o opțiune recomandată pentru utilizatorii de putere care doresc o mulțime de opțiuni și servere personalizabile, concepute pentru a îmbunătăți fiecare aspect al experienței dvs. de navigare. Dar chiar și dincolo de aceste clopote și fluiere, NordVPN oferă viteză, stabilitate și ușurință de utilizare într-un pachet accesibil.

NordVPN poate fi catalogat ca un serviciu VPN fără logă. Datele utilizatorilor pur și simplu nu sunt stocate deloc. Politica a servit-o bine în trecut - autoritățile i-au trimis mai multe solicitări de date, dar nu există nimic pe servere interne care să poată identifica utilizatorii.

Întregul trafic de internet este criptat prin cheile AES de 256 biți și DH de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată în mod implicit. Un abonament unic acordă acces la șase dispozitive, care este printre cele mai mari pe care le-am văzut în pachetele VPN plătite.

Există o listă largă de servere din care să alegeți - un total de 5.111 distribuite în 60 de țări. Puteți alege, de asemenea, unul pe baza a ceea ce doriți să faceți pe web, cum ar fi torrenting, anti-DDoS, streaming video sau confidențialitate ultra-sigură.

Aplicațiile pentru Android și iOS sunt disponibile, precum și un client desktop pentru Windows și MacOS. În review-ul utilizatorului nostru, am observat că aplicațiile pot fi un pic greoaie de utilizat, dar serviciul nu se prăbușește sau nu defectează.

Pro:

 • Viteză rapidă și fiabilă de descărcare și streaming
 • Evitează cu ușurință restricțiile asupra platformelor geo-blocate majore
 • Disponibil chat live în permanență
 • Politică strictă fără jurnaluri ideale pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate
 • Aplicații pentru toate platformele majore pentru mobil și desktop

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate lua unele obișnuințe

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN oferă o valoare deosebită. Un buget complet bun, care funcționează bine cu Facebook oriunde este blocat. Funcții de securitate puternice și permite utilizarea a până la 6 dispozitive simultan dintr-un cont. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish verifică toate casetele când vine vorba de o VPN rapidă care nu costă un braț și un picior și este echipată cu standarde rigide de criptare. Își va face treaba liniștită și eficientă, cu o întrerupere mică sau fără întreruperi în timpul derulării informațiilor pe Facebook.

Compania este un exemplu de VPN complet lipsit de logare. Aceasta înseamnă că este aproape imposibil ca activitatea dvs. să vă fie urmărită, deoarece IPVanish pur și simplu se abține să stocheze datele utilizatorului. Angajații săi nu vor putea vedea ce faceți pe web.

La fel ca ExpressVPN, există și un comutator de ucidere pe internet - ceea ce înseamnă că traficul web nu va aluneca niciodată înapoi la o stare decriptată, chiar dacă conexiunea scade.

În ceea ce privește standardele de criptare, IPVanish folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2,048 biți cu secret perfect înainte. Această din urmă funcție înseamnă că, chiar dacă contul dvs. este compromis, toate sesiunile web anterioare vor rămâne criptate și sigure.

Există o opțiune de a alege între 1.300 de servere distribuite în 75 de locații din întreaga lume.

IPVanish permite conectarea a cinci dispozitive simultan, ceea ce este foarte generos și descompune costul per utilizator la o sumă extrem de gestionabilă. Studenții cu numerar care doresc să deblocheze Facebook-ul printr-un VPN ar trebui să fie mulțumiți.

Mai mult, există aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Mulți utilizatori consideră că este o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Viteze impresionante de streaming 4K obținute în timpul testării
 • Criptarea puternică face ca aplicațiile să fie sigure
 • Funcționează bine cu dispozitivele Kodi

Contra:

 • Nu oferă o metodă de plată a criptomonedelor
 • Revendicări 24/7, dar biletele pot dura una sau două zile

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. S-ar putea face cu sprijinul clienților în direct. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are o legiune de fani fideli din întreaga lume datorită faptului că are unele dintre cele mai impresionante standarde de criptare din afaceri. Serviciul completează această abordare cu asistență online 24/7 clienți, încercare gratuită de 3 zile și o rețea mare de servere.

Există însă o politică de logare. Mai exact, VyprVPN va stoca „adresa IP sursă a utilizatorului, adresa IP VyprVPN folosită de utilizator, ora de pornire și oprire a conexiunii și numărul total de octeți folosiți.”

Dar nu am găsit nicio situație de scurgere de date de la sfârșitul firmei. În același timp, VyprVPN revendică conținutul comunicațiilor, adică utilizatorii site-ului vizitează, nu vor fi înregistrați.

Compania este foarte populară în rândul utilizatorilor din China, unde deblochează cu ușurință Marele Firewall. Deține fizic și gestionează centre de date întregi - spre deosebire de alți furnizori care optează pentru o combinație de servere de închiriere și externalizare - ajutându-l să controleze și să stabilizeze traficul.

Tot traficul este criptat prin protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți fără secret secret perfect și autentificare SHA256. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus.

Peste 700 de servere sunt răspândite în întreaga lume și un abonament la un cont VyprVPN Pro permite până la trei dispozitive să se conecteze în același timp.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și pentru un client desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Vitezele sunt rapide și stabile
 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Nu păstrează jurnalele de identificare

Contra:

 • Cam scump
 • Alte VPN-uri au mai multe opțiuni pentru configurare avansată

Aplicația ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. ZenMate

Zenmate

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.zenmate.com

Banii inapoi garantat: 30 de zile

ZenMate este mai cunoscut pentru extensia VPN gratuită pentru Chrome, dar oferă și un produs plătit care are o selecție mai mare de servere și standarde de criptare mai bune.

În analiza noastră, am constatat că serviciul este oarecum mixt. Vitezele de navigare și transmisia video au fost decente, dar, alarmant, au fost o grămadă de scurgeri DNS. Unii utilizatori pot considera că este neconcertant. Există, însă, o probă inițială gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți testa serviciul în siguranță și să luați o decizie dacă doriți să vă respectați.

Dacă vă abonați la un pachet premium, veți observa că există peste 1.000 de servere disponibile.

Standardele de criptare sunt decente. ZenMate utilizează criptarea AES pe 128 de biți împreună cu cheile RSA de 2.048 de biți și SHA 256 pentru autentificare. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus. De asemenea, are o politică de a nu stoca date despre utilizatori.

Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și pentru un client desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv comutator automat de omor
 • O mulțime de servere optimizate de streaming fiabile în SUA
 • Aplicații atât pentru iOS cât și pentru Android

Contra:

 • Nu cel mai rapid servere din această listă
 • Asistență doar prin e-mail
 • În timpul testării am obținut niște scurgeri DNS

SET UP SASY: ZenMate este ușor de instalat. Excelent pentru Facebook și chiar deblochează Netflix în majoritatea regiunilor. Nu este cea mai rapidă alegere din această listă. 30 de zile garanție înapoi

Citiți recenzia noastră completă despre ZenMate.

VPN-uri gratuite care pot debloca Facebook-ul

Peste două miliarde de utilizatori se conectează la Facebook cel puțin o dată pe lună. Statistici înspăimântătoare, este posibil ca unii utilizatori să nu dorească să se bazeze pe o VPN plătită, mai ales că nu solicită niciun numerar să folosească Facebook în sine.

Dar credem că ar trebui să reconsideri acest gând. VPN-urile gratuite sunt mult inferioare opțiunilor plătite. Dacă încercați să deblocați Facebook-ul la locul de muncă sau la școală, va trebui să utilizați o VPN care are o criptare robustă și care să nu impună lucruri precum accelerația lățimii de bandă sau capacele de date. Ultimul lucru de care aveți nevoie este ca administratorul de rețea să afle că accesați site-uri restricționate - acest scenariu este mult mai plauzibil atunci când vă înscrieți la o VPN gratuită aleatorie pe care ați găsit-o online.

De asemenea, este important să ne amintim că VPN-urile gratuite nu sunt exact gratuite. Aceștia fac bani pentru a vă face produsul - inundându-vă cu reclame și, în unele cazuri, introducând cookie-uri de urmărire în browserul dvs. pentru a naviga datele de navigare și pentru a le vinde site-urilor terților.

La Comparitech, credem că este în interesul tău să rămâi la curent cu VPN-urile gratuite atunci când încerci să accesezi Facebook.

Unele VPN-uri de evitat

Unul dintre factorii implicați ai utilizării unui VPN este asigurarea că datele dvs. private vor fi protejate și protejate în tot. Până la urmă, acesta este un motiv major pentru care furnizorii de VPN există în primul rând.

Din păcate, nu toate companiile VPN impun aceste standarde riguroase. Cele pe care le-am recomandat în lista noastră trec testul, dar aici sunt câteva care ar putea să nu:

1. HolaVPN

Hola, bazată pe Israel, care a construit o extensie VPN peer-to-peer pentru Chrome, a avut cândva o bază de utilizator leviatanică de 50 de milioane. Dar a ales să anuleze munca bună, transformând utilizatorii în soldați ai picioarelor individuale într-o armată masivă de botnet. Ceea ce a însemnat a fost faptul că o parte din lățimea de bandă a dvs. a fost utilizată pentru atacurile de denunțare a serviciului distribuit (DDoS), promovând conținut protejat de drepturi de autor și pornografie..

Este inacceptabil.

2. Scut hotspot

Hotspot Shield este un nume bine cunoscut în afacerea VPN gratuită, deoarece a existat cu mult înainte de momentul în care VPN-urile au devenit o tendință. Cu toate acestea, se pare că a căzut și în capcana de a se implica într-o activitate lipsită de etică, pentru a face rapid.

În luna iulie, un grup de advocacy pentru confidențialitate a declarat că compania are istoricul de a insera cu forță cookie-uri de urmărire în datele utilizatorului și de a le vinde către terți agenți de publicitate. Grupul a adăugat că Hotspot Shield a redirecționat traficul de comerț electronic către domeniile partenere. Acest lucru a însemnat că de fiecare dată când un utilizator a introdus o cerere pe un site cum ar fi macys.com, a fost redirecționat în schimb către un alt domeniu similar, în care Hotspot Shield ar putea obține profituri dacă o vânzare ar trece.

Este important de menționat că acestea sunt încă acuzații și nu a fost luată o decizie fermă - Comisia Federală pentru Comerț investighează în prezent problema. Dar noi credem că ar trebui să evitați Hotspot Shield până când este capabil să demonstreze că este nevinovat.

3. PureVPN

Acesta este un incident destul de recent, astfel că unele detalii s-ar putea să nu fie disponibile încă, dar se presupune că compania VPN notabilă PureVPN a colaborat cu FBI pentru a identifica rezidentul Massachusetts Lin Ryan, care se crede că urmărește o femeie de 24 de ani fără nume.

Ryan s-a mutat cu această femeie și alți doi colegi de cameră după ce a găsit o reclamă pe Craigslist. El a putut accesa contul ei Apple iCloud și Google Drive de unde a descărcat aparent datele cu caracter personal și a folosit-o pentru o varietate de acte scârboase, cum ar fi dezvăluirea unor detalii neplăcute colegilor și răsfățarea identității sale pentru a face amenințări cu moartea. El a folosit un VPN pentru a-și acoperi piesele, crezând că autoritățile nu vor putea să se prăbușească.

Chiar dacă PureVPN are o politică declarată de a nu urmări date despre utilizatori, compania a fost în continuare în măsură să identifice Ryan și să predea informații incriminatoare FBI.

Nu predicăm utilizarea unui VPN pentru a încălca legile sau a ne implica în comportamente etice. Dar credem că furnizorii de VPN trebuie să fie deschiși și transparenti cu utilizatorii. Companiile nu pot revendica un lucru și face un alt lucru, deoarece asta înseamnă că există mai mult decât ceea ce îi privește.

Ar trebui să folosesc Facebook prin VPN?

Este ușor să respingeți Facebook doar ca un alt instrument de socializare în care utilizatorii își pierd timpul defilând prin imagini sau urmărind videoclipuri pentru pisici. Acest lucru neagă faptul că mulți utilizatori depind de Facebook pentru consumul lor de media zilnic și pentru a căuta informații vitale despre întreprinderi, spitale, restaurante și cinematografe.

Facebook Messenger este, de asemenea, un instrument puternic pentru a efectua apeluri audio și video gratuite, precum și pentru a păstra legătura cu prietenii și familia. Unii părinți ar putea crede că este necesar să comunice cu copiii lor - până la urmă, peste două miliarde de persoane sunt utilizatori obișnuiți.

Atunci când instituțiile blochează accesul la Facebook, singurul curs posibil de acțiune este utilizarea unei VPN. Nu credem că ar trebui să înnebuniți și să vă petreceți întreaga zi pe site-ul de socializare, dar nu este nimic greșit în accesarea acestuia pentru un scop specific.

Ce fac dacă Facebook este blocat în țara mea?

Țări precum China și Coreea de Nord blochează Facebook-ul. Unele alte locuri, cum ar fi Dubai, Abu Dhabi, Arabia Saudită și Qatar opresc utilizatorii să se angajeze în funcțiile VoIP (chat vocal și video) ale Facebook. Dacă sunteți în căutarea unei soluții la această problemă, atunci urmați pașii dați în secțiunea următoare și Facebook ar trebui să funcționeze normal.

Cum folosesc Facebook pe un VPN?

1. Se stabilește un serviciu

Am prezentat care credem că sunt cele șase cele mai bune opțiuni pentru deblocarea Facebook cu o VPN, dar trebuie să decideți ce furnizor funcționează cel mai bine pentru dvs. Factorii importanți de luat în considerare sunt prețurile, securitatea și alegerea serverelor. Puteți citi, de asemenea, întreaga recenzie a fiecărui serviciu - linkurile sunt date în partea de jos a fiecărei mini-recenzii.

După ce v-ați gândit, trebuie doar să faceți clic pe unul dintre link-uri, să vă înregistrați pentru un cont și să vă înscrieți cu informațiile cardului dvs. de credit.

2. Descărcați software-ul autohton

După finalizarea procesului de înregistrare inițială, veți primi probabil un e-mail de confirmare de la compania VPN cu informațiile de conectare. Continuați să descărcați aplicațiile pentru telefonul dvs. sau clientul de birou relevant și instalați-le.

Când descărcările sunt complete, ștergeți cookie-urile din browserul dvs. web și reporniți dispozitivul.

3. Deschideți aplicația VPN

Faceți clic pe aplicația furnizorului dvs. VPN după ce dispozitivul dvs. a fost actualizat. Introduceți informațiile de autentificare trimise de companie și selectați un server. Încercați să nu selectați una dintr-o țară / regiune care a blocat Facebook în trecut - pariurile sigure vor fi să alegeți unul din Europa sau America de Nord.

4. Folosiți Facebook în mod normal

Așteptați câteva secunde pentru stabilirea conexiunii. Când acest lucru este reușit, ar trebui să existe o pictogramă de notificare verde în bara de activități sau în partea de sus a ecranului smartphone-ului. Acum puteți deschide Facebook și puteți folosi fără restricții.

Facebook cenzură postările din țara mea. Ce fac?

În unele cazuri, Facebook a fost acuzat că a acceptat în mod silențios cerințele guvernului de a bloca accesul la conținuturi sensibile. Aceasta poate fi de natură politică sau economică și nu se limitează doar la o mână de țări.

Înțelegem cât de frustrant poate fi atunci când vi s-a refuzat accesul la informații și nu ați putut descoperi adevărul. Cea mai bună metodă de a depăși această problemă este să vă răsfățați locația printr-un VPN.

Data viitoare când simțiți că guvernul și Facebook colaborează pentru a restricționa conținutul, atunci credem că este timpul să vă înscrieți la un VPN. Urmați pașii din secțiunea anterioară pentru a face să pară că accesați site-ul social media dintr-o țară din afara locației dvs. actuale. Asta ar trebui să facă trucul.

Imagine de William Iven de la Pixabay

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 56

Adblock
detector