Cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite și Dubai și poziția legală privind utilizarea VPN

Cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite și Dubai
Dacă locuiești deja în Emiratele Unite, probabil știi cât de populare sunt VPN-urile ca mijloc de accesare a site-urilor și aplicațiilor blocate, inclusiv Skype și WhatsApp, sau pentru a te conecta la Netflix și alte servicii de streaming din SUA.

Aici, aruncăm o privire asupra celor mai bune VPN-uri pentru Dubai sau în altă parte din Emiratele Arabe Unite. Vom trece prin câteva preocupări comune cu privire la utilizarea unui VPN în Emiratele Arabe Unite și vom încerca să clarificăm unele concepții greșite cu privire la problemele legale cu utilizarea VPN.

PRO BACSIS: Planifici o excursie în Emiratele Arabe Unite? Unele site-uri web VPN sunt blocate în Emiratele Arabe Unite, așa că vă recomandăm să vă înscrieți și să descărcați VPN-ul preferat înainte de a vizita.

Dacă nu aveți timp să citiți articolul complet, iată un rezumat al topului cinci cele mai bune VPN-uri pentru Dubai și Emiratele Arabe Unite:

 1. ExpressVPN VPN-ul nostru recomandat pentru EAU. Viteze rapide, excelente pentru accesarea conținutului blocat, securitate de top. Funcționează mai consistent decât alte VPN-uri din Emiratele Arabe Unite.
 2. NordVPN Cel mai bun VPN bugetar pentru Emiratele Arabe Unite. Viteze rapide, zero jurnaluri și o rețea uriașă de servere. Bine pentru streaming de conținut blocat geo.
 3. Surfshark O nouă VPN pe piață cu popularitate în creștere în Emiratele Arabe Unite și Orientul Mijlociu. Conexiuni nelimitate și deblochează Netflix, precum și alte site-uri de streaming din străinătate.
 4. PrivateVPN Servere rapide și sigure, care sunt excelente pentru deblocarea site-urilor de streaming din străinătate. Fără jurnale. Bine pentru accesarea Netflix din SUA în Emiratele Arabe Unite.
 5. VyprVPN Soluție sigură fără jurnal și opfuscuție adăugată opțională. S-a luptat cu blocurile VPN din Emiratele Arabe Unite și Dubai în ultimele luni.

Notă: În ultimele 12 luni, multe VPN-uri au fost blocate în Emiratele Arabe Unite, acest articol este actualizat în mod regulat pentru a afișa VPN-urile care funcționează. Din când în când VPN-urile din această listă sunt temporar blocate.

Călătoria în Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite) și Dubai este tot mai des întâlnită. Dacă se întâmplă să te regăsești acolo pentru afaceri sau pentru plăcere, poți experimenta un pic de frustrare accesând un număr corect de site-uri web. Serviciile VoIP cum ar fi Skype și WhatsApp sunt blocate, precum și site-uri de jocuri de noroc precum Betfair și mai multe Wikipedia pagini. Autoritatea de reglementare în domeniul telecomunicațiilor din țară impune cenzură strictă pe internet. Oarecum surprinzător, TRA este foarte transparent în ceea ce privește ce site-uri sunt blocate și de ce.

Cum am selectat cele mai bune VPN-uri pentru EAU

Am identificat un set specific de criterii care să ne formeze recomandările pentru cele mai bune VPN-uri pentru Dubai și restul Emiratelor Unite. În special, cei care se află în prezent în Emiratele Arabe Unite ar trebui să utilizeze VPN-uri care să le permită să acceseze în siguranță un număr mare de site-uri web blocate și servicii VoIP, fără a-și face griji de scurgeri de date care dezvăluie ce site-uri sau servicii accesează..

Serviciile VPN pe care le-am stabilit au fost cele mai bune pentru utilizatorii VPN din Emiratele Arabe Unite și Dubai, toate se încadrează în următoarele criterii:

 • Criptare bună
 • Fără jurnalele de trafic
 • O mulțime de servere
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS

Ca bonus suplimentar, am subliniat, de asemenea, orice servicii care au folosit obuscularea pentru a ascunde faptul că utilizați chiar și o VPN.

Sfat expert: Unele site-uri VPN sunt blocate în Emiratele Arabe Unite, așa că dacă nu sunteți încă acolo, asigurați-vă că înscrieți-vă înainte de a călători.

Cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite și Dubai

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite și Dubai care încă funcționează:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări în UAETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN îndeplinește cu ușurință toate criteriile noastre pentru a face lista celor mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite și Dubai. Compania nu stochează jurnalele de identificare despre ceea ce utilizatorii fac online în timp ce sunt conectați.

VPN folosește criptarea AES-256, notată ca una dintre cele mai bune metode de criptare și folosită în special de multe guverne, inclusiv de guvernul și armata americană. ExpressVPN acceptă OpenVPN cu protocoale TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPSec și PPTP. ExpressVPN folosește protecție DNS și un comutator de ucidere în cazul în care serviciul nu reușește.

În cele din urmă, ExpressVPN are printre cele mai mari număr de servere, cu locații în 94 de țări. Ca bonus, acest serviciu folosește propria sa metodă de obstrucție proprie pentru a ascunde faptul că sunteți conectat la o VPN. Ca atare, serviciul funcționează chiar și în cele mai VPN țări neprietenoase. Se știe că a trecut chiar și de Marele Firewall din China. ExpressVPN funcționează în mod fiabil cu majoritatea serviciilor de streaming geo-restricționate majore precum Netflix, BBC iPlayer și HBO GO, precum și servicii VoIP precum Skype.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux (linia de comandă) și anumite routere wifi.

Pro:

 • Cel mai de încredere VPN pentru Emiratele Arabe Unite și Orientul Mijlociu
 • Caracteristici de confidențialitate și securitate lider de clasă
 • Viteze rapide pentru streaming și torrenting
 • Utilizează obfsproxy pentru a evita detectarea și blocarea VPN
 • Funcționează cu toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix

Contra:

 • Există VPN-uri mai ieftine

Scorul nostru:

4.5 din 5

CELE MAI BUNE PENTRU Emiratele Arabe Unite & DUBAI: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Funcționează în mod sigur în Dubai & Emiratele Arabe Unite și deblochează toate site-urile și aplicațiile majore, inclusiv Skype. Oferă conexiuni și servere extrem de rapide într-o gamă uriașă de țări. Încercați-l fără riscuri, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN aici.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNFuncționează în UAETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o opțiune excelentă pentru cei care caută un plus de securitate. Atingând fiecare punct din criteriile noastre (fără politică de jurnal, criptare SSL-2048 biți la nivel înalt, varietate mare de servere), acest serviciu oferă și o opțiune Tor peste VPN. Tor este poate cea mai sigură metodă de a naviga pe web. NordVPN își combină serviciul cu Tor pentru a oferi o experiență de navigare web extrem de sigură și puternic criptată, în special pentru cei care se conectează în Emiratele Unite și Dubai..

În plus, NordVPN dispune de un rezolvator de scurgeri DNS conceput pentru a preveni scurgerile DNS, precum și un comutator de omor specific pentru proces, în cazul în care serviciul nu reușește sau orice program individual care rulează începe să scurgă de date. Protocoalele OpenVPN sunt disponibile aici, precum și PPTP și L2TP / IPsec. În timp ce NordVPN nu include propria sa metodă de ofuscare, aceasta acceptă Obfsproxy. Site-ul lor oferă un pasaj util despre cum să configurați acest lucru prin serviciul lor. Serviciul utilizează, de asemenea, o dublă funcție VPN care dublează criptarea, deși acest lucru, în mod înțelept, încetinește puțin serviciul.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • O opțiune bună de buget care funcționează în Emiratele Arabe Unite
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate
 • Funcționează cu Skype
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Aplicațiile pentru desktop pot fi lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: NordVPN este o alegere excelentă pentru securitate și confidențialitate, care funcționează în mod fiabil în Dubai & EAU. Utilizați până la 6 dispozitive simultan cu viteze mari de conectare. 30 de zile garanție înapoi.

Aflați mai multe în recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. Surfshark

VPN SurfSharkFuncționează în UAETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un serviciu VPN la nivel înalt care oferă tot ceea ce am căutat în criteriile noastre. Aceasta include criptarea AES-256, o politică strictă fără jurnal și un număr mare de servere.

Veți vedea, de asemenea, că Surfshark utilizează protocoale OpenVPN TCP / UDP în timp ce acceptă protocoale PPTP și L2TP / IPsec VPN. Remarcabil pe acest serviciu este DNS cu zero cunoștințe de pe fiecare server (ceea ce înseamnă că informațiile dvs. nu sunt salvate pe niciun server la care vă conectați), comutatorul de ucidere, încadrarea dublă VPN și ușurința de utilizare, precum și un număr rezonabil de mare de servere și locații server (peste 500 de servere în 50 de țări).

Spre deosebire de majoritatea serviciilor VPN, Surfshark oferă și opțiunea de a utiliza un cont pentru a acoperi un număr nelimitat de dispozitive.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Linux, iOS, Android și Amazon Fire TV. Puteți instala, de asemenea, serviciul ca un plugin Chrome sau Firefox pentru a acoperi doar activitățile browserului dvs. Web.

Pro:

 • Funcționează în Emiratele Unite și China
 • Permite dispozitive nelimitate
 • Viteze stabile, fiabile

Contra:

 • Rețeaua de servere este mai mică decât majoritatea altor VPN-uri

Scorul nostru:

4 din 5

MARE SECURITATE: Surfshark oferă o siguranță ridicată, anonimat, viteze peste medie, un număr bun de alte funcții necesare pentru oricine din Emiratele Arabe Unite și Dubai. Surfshark oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Puteți citi recenzia noastră completă de Surfshark aici.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNFuncționează în UAETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor VPN tânăr, care vine și vine, care oferă un serviciu la fel cu rivalii săi veterani. Compania nu păstrează jurnalele și acceptă plata prin card de credit, Stripe, PayPal sau Bitcoin. Puteți alege între criptarea AES pe 128 biți sau 256 biți, ambele folosind secretul perfect perfect. Protecțiile împotriva scurgerii IPv6 și a scurgerii DNS sunt încorporate, la fel ca un comutator de omor. Compania are sediul în Suedia.

PrivateVPN este adeptă deblocării conținutului geo-blocat, incluzând cataloagele Netflix din mai multe țări, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre altele. Acesta se situează aproape de vârf în testele noastre de viteză, în ciuda funcționării unei rețele de server mai mici decât alte VPN-uri din această listă. Chat-ul live este disponibil în timpul programului de lucru.

Puteți conecta până la șase dispozitive în același timp pe un singur cont. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • O opțiune low cost care funcționează în Emiratele Arabe Unite
 • Nu păstrează jurnalele
 • Funcționează cu o gamă largă de servicii de streaming

Contra:

 • Număr mic de servere din care să alegeți

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN funcționează bine în Emiratele Arabe Unite și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. VyprVPN

VyprVPNFuncționează în UAETested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un furnizor din Elveția care deține și operează rețeaua globală de servere. Acest lucru este în contrast distinct cu majoritatea altor furnizori care închiriază pur și simplu servere în centre de date terțe. Acest lucru oferă VyprVPN un control mai mare asupra vieții private a utilizatorilor, care este protejată cu o criptare puternică și o politică fără jurnalele.

VyprVPN este un veteran care se sustrage cenzurii în țări precum Emiratele Arabe Unite și China. Funcționează cu servicii VoIP precum Skype și Facetime, precum și cu unele servicii de streaming, inclusiv Netflix din SUA. Suportul pentru chat-ul live este apelat 24/7 dacă întâmpinați probleme.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta cinci dispozitive simultan.

Pro:

 • Securitatea gradului militar
 • Nu păstrează jurnalele de identificare
 • Deblochează Netflix SUA și altele
 • Lucrează în China și Emiratele Unite

Contra:

 • Furnizorii mai ieftini sunt mai mari pe listă
 • Puțin mai lent decât rivalii

Scorul nostru:

4 din 5

LUCRĂRI ÎN UAE ȘI CHINA: VyprVPN are o reputație puternică de confidențialitate și funcționează bine în țările în care unele alte VPN-uri sunt blocate.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

VPN-uri care trebuie evitate în Emiratele Arabe Unite și Dubai

Dacă te-ai gândit la ce să folosești VPN-ul în timp ce te afli în Emiratele Arabe Unite, au apărut probabil câteva care sunt de fapt cel mai bine evitate, fie pentru că nu funcționează în Emiratele Arabe Unite, fie datorită unui precedent al practicilor extraordinare. Există o mulțime de servicii VPN proaste, dar iată trei, în special, pentru a rămâne departe de:

Scutul Hotspot

Mulți utilizatori s-au plâns că Hotspot Shield nu funcționează în Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă s-a întâmplat, o reclamație recentă FTC susține că compania a deturnat cererile HTTP și a redirecționat utilizatorii către site-uri afiliate împotriva voinței lor. De asemenea, inserează cookie-uri de urmărire în browserul dvs. web care vă monitorizează activitatea, care este utilizat de agenții de publicitate terți. Stai departe.

buna

Hola este o rețea peer-to-peer care folosește lățimea de bandă inactivă pe calculatoarele altor persoane pentru a crea un tunel VPN. De asemenea, alte persoane utilizează lățimea de bandă atunci când nu o utilizați. Acest lucru vă poate face răspunzător pentru activitatea altor persoane, un risc imens în UAE și Dubai. Compania are și un istoric care abuzează de încrederea utilizatorilor. Aceasta a transformat o dată toate dispozitivele din rețeaua sa într-o imensă botnet și a folosit-o pentru a efectua atacuri de refuz de serviciu distribuite pe site-uri web.

HideMyAss

În timp ce HMA nu înregistrează nicio activitate sau conținutul traficului dvs. de internet, acesta stochează jurnalele de metadate detaliate, inclusiv adresa dvs. IP reală. Cel mai cunoscut exemplu este arestarea lui Cody Kretsinger, un hacker LulzSec implicat într-un atac cibernetic asupra Sony Pictures. HideMyAss a predat autorităților în conformitate cu un ordin judecătoresc care a dus la arestarea lui. Deși nu predicăm ce a făcut Cody, utilizatorii VPN ar trebui să fie sceptici față de afirmațiile „fără jurnal” ale HideMyAss..

VPN-urile sunt legale în Emiratele Arabe Unite?

Mulți utilizatori apelează la un VPN pentru a ocoli aceste blocuri de conținut, o acțiune care se află în prezent într-o zonă legală semnificativă gri din țară. De fapt, zvonurile cu privire la consecințele legale pentru utilizarea unui VPN în țară abundă.

Chiar recent, mulți rezidenți din Emiratele Arabe Unite au primit un mesaj text care le spunea să raporteze o secție de poliție din Dubai pentru a plăti o amendă în valoare de 5 000 USD. Aceasta s-a dovedit a fi o minciună. În ciuda unor astfel de zvonuri false, VPN-urile rămân extrem de populare.

O lege din 2012 a criminalității informatice adoptată în țară părea să interzică doar utilizarea VPN-urilor pentru activități considerate ilegale în județ. Pornografia, discursurile anti-religioase de ură și jocurile de noroc sunt, în general, în top. Cu toate acestea, legea respectivă a fost modificată și extinsă, ceea ce a aruncat mulți utilizatori VPN sau utilizatori potențiali în confuzie cu privire la noua lege și dacă există sau nu o interdicție VPN EAU. Mulți sunt acum mai confuzați ca niciodată despre ceea ce este și nu este permis.

Cu toate acestea, între 2012 și 2016, puține site-uri VPN care permit utilizatorilor să acceseze conținut blocat au fost ele însele blocate de TRA, ceea ce indică faptul că țara nu blochează activ aceste site-uri, sau cel puțin, nu le raportează activ. Chiar și în continuare, multe magazine locale vând carduri VoIP care permit utilizarea serviciilor VoIP, în ciuda interzicerii serviciilor precum Skype. S-ar părea că ochiul orb este îndreptat către ceea ce ar putea fi considerate încălcări minore și un număr mare de oameni folosesc Skype și alte servicii VoIP „interzise” cu ajutorul unei VPN.

Acestea fiind spuse, actuala modificare a legii este nouă și una care trebuie urmărită cu atenție. Există multe utilizări pentru un VPN în Emiratele Arabe Unite și Dubai, cele mai multe dintre acestea se află foarte mult în zona gri legală a țării, cum ar fi accesul la conținut blocat din punct de vedere geografic de pe site-urile de streaming precum BBC iPlayer, Netflix și Amazon Prime Video.

Conținutul și legile VPN ale UAE

Legile privind blocarea conținutului din EAU sunt excesiv de complexe, dar se bazează pe două categorii: principii religioase și protejarea afacerilor.

Aspectul principiilor religioase este destul de clar. Emiratele Arabe Unite au o structură guvernamentală complicată, cu o monarhie absolută în vârf. Legile se bazează pe un amestec de Sharia și idealuri civile laice. *

Deoarece legile țării au o bază semnificativă în Sharia, blocarea conținutului Autorității de Reglementare în Telecomunicații are sens pentru sistemul de credințe musulman consacrat din Emiratele Unite, deși este mai puțin draconian decât ceea ce s-ar putea găsi în alte țări musulmane, cum ar fi Iranul sau Arabia Saudită.

Potrivit TRA, conținutul care „contravine eticii și moralității Emiratelor Unite” este blocat în mod direct. Aceasta include:

 • pornografie
 • Site-uri și servicii VoIP (Skype)
 • jocuri de noroc
 • site-uri web care conțin discursuri anti-religioase de ură
 • site-uri web legate de producerea, vânzarea și distribuția de droguri ilegale
 • conținut care este adesea contrar credințelor populației majoritare sunnite
 • Multe pagini Wikipedia
 • Site-uri web israeliene

TRA oferă statistici anuale privind inițiativa sa de blocare a conținutului:

2016 a modificat legea VPN

La începutul anului 2016, Emiratele Arabe Unite și-au modificat legea în domeniul criminalității informatice pentru a specifica mai multe utilizări VPN. Legea scrie:

„Cine folosește o adresă frauduloasă de protocol de rețea computerizată (adresă IP) prin utilizarea unei adrese false sau a unei terțe părți prin orice alte mijloace în scopul săvârșirii unei infracțiuni sau prevenirea descoperirii acesteia, va fi pedepsit cu închisoare temporară și amendă de nu mai puțin de 500.000 Dhs (136.128,51 USD) și nu depășesc 2.000.000 Dhs (544.514,04 USD) sau oricare dintre aceste două penalități. "

Multe povești au apărut imediat după această modificare, care a lărgit aparent extinderea acestei legi toate Utilizarea VPN. Totuși, acest lucru nu a fost cazul. Într-adevăr, utilizarea VPN în Emiratele Arabe Unite și Dubai este excepțional de ridicată și foarte frecventă. După cum reiese din propriile statistici de filtrare a conținutului TRA, majoritatea site-urilor web în afara celor care contravin legilor de etică nu sunt interzise în mod obișnuit. Aceasta include serviciile VPN. Cu toate acestea, atâta timp cât VPN-ul pe care îl utilizați își face treaba și vă descurcă conexiunea la serverul VPN, nu este probabil să atrageți atenția din partea autorităților.

Unele blocaje de conținut sunt destinate să beneficieze întreprinderile

Emiratele Arabe Unite consideră o cantitate semnificativă de trafic de afaceri internațional și se bazează foarte mult pe acel trafic ca parte a economiei sale. Dubai, în special, are un număr mare de non-musulmani și rezidenți temporari care trăiesc și lucrează în oraș pe tot parcursul anului și pe termen lung. Pentru a rămâne pe partea mai prietenoasă a partenerilor lor de afaceri internaționali, țara are tendința de a petrece mai puțin timp aplicând unele dintre legile pe care le are asupra cărților din Dubai, deși modificările recente ale legii pot indica o revenire consecventă la cenzură și executare.

Întreprinderile în sine se bucură de unele legi de blocare a conținutului care sunt concepute pentru a-și proteja interesele. Blocarea conținutului protocolului vocal prin internet (VoIP) și a multor alte aplicații de mesagerie, cum ar fi Skype, WhatsApp și Google Hangouts, se datorează faptului că țara dorește să-și protejeze industria de telecomunicații de la pierderea afacerilor față de cei care folosesc platforme de comunicare gratuită. Ca atare, apelurile la distanță în Emiratele Arabe Unite pot fi realizate doar în mod vechi, cel puțin legal.

Cardurile VoIP care sunt vândute în mod obișnuit în țară reprezintă o metodă de contravaloare a trecerii acestei interdicții. Cardurile vocale VoIP sunt o soluție de rezolvare a sistemului care permite utilizatorilor să apeleze la un PSTN de la distanță, care apoi se conectează la un sistem VoIP. În acest fel, utilizatorii sunt capabili să efectueze apeluri VoIP folosind rețeaua celulară obișnuită sau chiar un telefon fix.

Clasamentul Libertății UAE pe net 2015

Începând cu 2015, Emiratele Arabe Unite au un scor de 68 din 100 din organizația de clasare a democrației și a clasamentului libertății Freedom House. Cu cât scorul este mai mare, cu atât este mai rău clasamentul de libertate al țării.

Raportul confirmă faptul că blocarea conținutului din EAU este printre cele mai grave din lume, deși nu este așa cel mai rău din lume sau chiar din Orientul Mijlociu. Raportul indică de asemenea că ISP-urile din țară folosesc instrumente de blocare a conținutului NetSweeper, SmartBlocker și Blue Coat ProxySG. În plus, raportul indică faptul că Facebook și Youtube sunt disponibile, deși unii termeni de căutare și conținut sunt blocate pe aceste site-uri.

Transmiterea online în Dubai și Emiratele Arabe Unite

Netflix nu este blocat în Emiratele Arabe Unite. Serviciul lansat în Emiratele Arabe Unite mai devreme în 2016. Acum există peste 300 de emisiuni TV și puțin sub 1.000 de filme disponibile în țară. Aceasta reprezintă aproximativ 30% din ceea ce este disponibil prin intermediul Netflix din SUA. Mulți utilizatori Netflix din Dubai utilizează VPN-uri pentru a accesa alte regiuni Netflix. Rețineți că nu toate VPN-urile sunt eficiente în accesarea Netflix, pentru mai multe detalii consultați lista noastră VPN Netflix.

În mod similar, mulți utilizatori utilizează servicii VPN pentru a accesa serviciile Amazon Instant Video din țară. Amazon în sine nu este blocat, dar site-ul nu își operează serviciile video în țară. Acestea sunt, totuși, disponibile printr-o VPN și nu sunt considerate parte a „conținutului ilegal” în conformitate cu legile VPN modificate recent de țară.

Utilizarea unui VPN pentru a accesa bibliotecile internaționale de servicii de streaming online precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer sau Amazon Prime Instant Video sunt considerate riscuri de risc redus. Autoritățile sunt mai preocupate de utilizatorii care folosesc VPN-uri pentru infracțiuni grave și, mai ales, pentru probleme mai direct legate de legile de etică menționate anterior.

Sfat: primiți-vă VPN-ul înainte de a ajunge în Emiratele Unite

Deși site-urile VPN se află în zona gri legală din Emiratele Arabe Unite, accesarea acestora pentru a descărca un serviciu VPN poate declanșa avertismente și vă poate face o țintă de monitorizare, chiar dacă nu utilizați serviciul în scopuri ilegale. Atunci este bine să descărcați un program VPN înainte de a intra în țară.

Descărcarea înainte de a merge vă va asigura să aveți serviciul VPN pe computer înainte de a merge în țară. Nu veți ridica niciun steag roșu accesând site-ul VPN după sosirea dvs. Și dacă vă asigurați că utilizați disfuncționalitatea, presupunând că utilizați un serviciu care are această opțiune, puteți evita chiar și identificarea ca utilizator VPN.

Noțiuni de blocare VPN

Așa cum am spus mai devreme, blocarea VPN are loc în Emiratele Arabe Unite, deoarece serviciile VPN sunt printre elementele enumerate de TRA pe care le monitorizează. Noile modificări ale legii cibersecurității din țară pentru a lărgi domeniul de aplicare a ilegalității VPN, de asemenea, face mai probabil ca serviciul dvs. VPN să fie blocat.

Cu toate acestea, puteți să vă deplasați prin blocuri VPN folosind mai multe metode cunoscute.

1. Nu folosiți o VPN gratuită

VPN-urile gratuite sunt un joc de noroc care pur și simplu nu valorează timpul tău, mai ales dacă călătorești în Emiratele Unite. VPN-uri gratuite deseori:

 • utilizați metode de criptare mai puțin sigure
 • plasați anunțuri terțe pe paginile dvs. web
 • păstrați jurnalele
 • au mai puține opțiuni de server
 • au servere mai lente cu lățime de bandă mai mică
 • vinde informații despre utilizator

Având în vedere zona semnificativă gri care există pentru utilizatorii VPN din Emiratele Arabe Unite și Dubai, nu există niciun motiv să-și asume acest risc pentru a economisi câțiva dolari.

2. Schimbați portul TCP la 443

Protocolul TCP OpenVPN poate călători prin portul 443. Acesta este același port ca protocolul HTTPS. Aceasta este în esență o metodă ușoară de obuscare, deoarece face ca traficul dvs. VPN să arate la fel ca traficul SSL obișnuit de pe un site web HTTPS. Multe servicii VPN plătite vă permit să treceți la această setare destul de ușor, mai ales dacă folosesc deja OpenVPN.

3. Schimbați la un protocol diferit

Dacă protocolul OpenVPN TCP este blocat, puteți încerca să treceți la protocolul L2TP / IPsec. Acest protocol este foarte sigur și este încă comun. Cu toate acestea, asigurați-vă că protocolul L2TP este livrat cu securitate IPsec, deoarece un protocol L2TP „brut” nu este sigur.

Puteți încerca, de asemenea, protocolul SSTP. Cu toate acestea, acest protocol nu este acceptat în mod obișnuit pe majoritatea dispozitivelor, deși unele mașini Windows pot avea ca opțiune.

Noi facem nu recomand să schimbați protocolul PPTP. Nu este sigur, în primul rând pentru că este privit ca învechit. Având în vedere că vă veți conecta la un VPN într-un mediu mai neprietenos sau mai puțin prietenos, veți dori să evitați un protocol VPN nesigur.

* Disclaimer: În timp ce am cercetat acest subiect în amănunt, nimic din articolul nostru nu ar trebui luat ca un aviz legal. Scopul nostru este să vă oferim cele mai bune informații și soluții. Acestea fiind spuse, nu suntem experți legali cu privire la nuanțele legilor EAU.


„Orientul Mijlociu și Asia” „Curtoazie a Bibliotecilor Universității din Texas, Universității din Texas la Austin.” Image - public domain 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Adblock
detector