Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2020

Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi

Aruncăm o privire la cele mai bune VPN-uri pentru Kodi din 2020 care vă vor proteja confidențialitatea și securitatea fără a încetini viteza și a vă strica experiența de streaming. Vom rula prin care VPN-urile au aplicații pentru care dispozitive, astfel încât să puteți fi sigur că veți găsi o potrivire bună pentru dispozitivul preferat.

VPN-urile din această listă ar trebui să vă ajute să vă bucurați de Kodi în siguranță, în condițiile în care ISP-ul dvs. sau hackerii nu vă spionează în activitate. Este important să excludem VPN-urile care păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului sau nu oferă confidențialitate și protecție de securitate adecvată pentru a opri scurgerea adresei dvs. IP reale.

Vom intra în mai multe detalii despre VPN-urile care au făcut această listă mai jos, dar dacă doriți să treceți la cele mai bune VPN-uri pentru Kodi, iată un rezumat al celor mai bune alegeri ale noastre.

Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2020:

 1. IPVanish Alegerea noastră de top. Perfect pentru utilizatorii Kodi care au nevoie de o soluție rapidă și ușoară, prietenoasă cu telecomandă. Cel mai ușor setat Kodi în această listă. Securitate puternică. 7 zile de returnare a banilor.
 2. ExpressVPN Inegalabil pentru deblocarea conținutului de streaming cel mai popular. Mare confidențialitate și securitate. Suport extins pentru ca Kodi să lucreze pe toate platformele.
 3. CyberGhost Alegerea bugetului. Deblochează cel mai popular conținut de streaming. Poate avea nevoie de configurare manuală pentru unii utilizatori.
 4. NordVPN Valoare excelentă pentru streaming rapid. Privat și securizat cu Kodi. Utilizatorii Linux trebuie să configureze manual.
 5. PrivateVPN Rapid, privat și sigur. Un furnizor în devenire cu o listă în creștere de servere.
 6. Acces la internet privat Securitate solidă și confidențialitate. Android și Linux prietenos.

Multe VPN-uri sunt disponibile, dar am redus o listă cu șase credem că sunt cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii Kodi. Vom face o notă cu privire la tipurile de dispozitive cu care este compatibil fiecare VPN, inclusiv Android și OpenELEC. Dacă nu sunteți sigur care să alegeți, consultați ghidul nostru despre cum puteți configura un VPN Kodi.

Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2020

Cu toate acestea, există o mulțime de VPN-uri disponibile, există unele care sunt mult mai potrivite pentru utilizarea cu Kodi. Am ales cele mai bune VPN-uri pentru Kodi pe baza următoarelor criterii:

 • Compatibilitate cu o gamă de dispozitive Kodi
 • Viteză și fiabilitate
 • Politica de securitate și logare
 • Ușor de instalat și utilizat

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi în 2020:

1. IPVanish

Cod IPVanish 69%

IPVanish este recomandarea noastră de top pentru dispozitivele Kodi bazate pe Android, inclusiv Amazon Fire TV și Fire TV Stick. Pentru utilizatorii fără acces la Google Play, IPVanish vă permite să descărcați pur și simplu fișierul APK de pe site-ul său web și să îl instalați direct pe dispozitivul dvs. fără a fi nevoie să parcurgeți un magazin de aplicații. IPVanish listează acum aplicația sa în magazinul de aplicații Fire TV prin Amazon și la momentul scrierii este singura din această listă care face acest lucru. Utilizatorii Linux, însă, vor trebui să configureze manual VPN-ul.

Versiunea Fire TV este optimizată pentru a fi utilizată cu telecomanda Fire Stick, făcând ușor configurarea și conectarea la serverul ales. Puteți alege peste 1.000 de servere, cu un serviciu rapid și fiabil pentru marea majoritate a locațiilor din întreaga lume. Veți obține, de asemenea, o securitate solidă datorită criptării de 256 biți și a unei politici fără jurnaluri.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Fire TV.

Pro:

 • Cel mai bun performant pentru dispozitive Kodi bazate pe Android în testarea noastră
 • Oferă fișierul APK pentru instalare directă a celor fără acces la Google Play
 • Aplicație personalizată pentru versiunea Fire TV
 • 1200+ servere pot debloca cele mai populare conținut de streaming
 • Vitezele sunt foarte bune pentru streaming HD pe majoritatea serverelor
 • Considerații de securitate și confidențialitate de top

Contra:

 • Nu oferă o metodă de plată a criptomonedelor

Cel mai bun VPN pentru Kodi XBMC: IPVanish este alegerea noastră 1. Inegalabil pentru utilizatorii Kodi, inclusiv cei care folosesc Amazon Fire TV și Fire TV Stick. Rapid, fiabil și oferă confidențialitate și securitate puternică. O gamă uriașă de IP-uri și servere plus o protecție suplimentară împotriva scurgerilor DNS. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

2. ExpressVPN

ExpressVPN Kodi

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru utilizatorii Kodi, promițând viteze rapide și servicii fiabile. O versiune Linux a aplicației cu o interfață pentru linia de comandă este disponibilă, deși nu am testat încă acest lucru cu OpenELEC. O versiune optimizată de Fire TV este disponibilă în magazinul de aplicații Amazon. Unul dintre dezavantajele utilizatorilor cu dispozitive Kodi bazate pe Android este că nu pot descărca cu ușurință APK-ul de pe site-ul web fără să-și autorizeze mai întâi contul. Asta înseamnă că dispozitivele care nu au Google Play și un browser web tradițional vor trebui să încarce aplicația de pe un al doilea dispozitiv Android. ExpressVPN are, de asemenea, un tutorial pentru a fi configurat cu Nvidia Shield pe site-ul său web.

ExpressVPN este un deblocator fiabil al serviciilor geo-blocate, inclusiv BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO Now și HBO Go. Are cele mai bune standarde de securitate, criptare AES de 256 biți și secret perfect înainte.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux (linia de comandă) și anumite routere wifi. Dacă dispozitivul dvs. Kodi nu acceptă deloc VPN-urile, router-urile wifi pre-fulgerate ExpressVPN cu firmware-ul personalizat al companiei ar putea fi exact ceea ce căutați.

Pro:

 • O variantă completă pentru utilizatorii Kodi cu aplicații dedicate
 • Viteze fantastice pentru descărcare și streaming
 • Funcții de securitate și protecție a vieții private de primă clasă
 • Deblochează toate serviciile de streaming majore
 • Suport de chat live 24 de ore, 7 zile pe săptămână

Contra:

 • Costuri puțin mai mari decât altele

FAST ȘI FIABIL: ExpressVPN este rapid, sigur și este capabil să deblocheze o gamă uriașă de servicii de streaming. Funcționează bine cu Kodi. Funcțiile de confidențialitate sunt greu de învins. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost kodi LP

CyberGhost categorizează serverele sale nu doar în funcție de locație, ci prin care serviciul de streaming video la care utilizatorul dorește să acceseze. Acest lucru este util pentru utilizatorii care folosesc Kodi pentru a transmite fluxuri din surse oficiale precum BBC iPlayer. Din păcate, nu există o aplicație Linux, iar versiunea pentru Android este disponibilă doar de pe Google Play. Aceasta înseamnă că dispozitivele care rulează pe OpenELEC sau o versiune de Android care nu are Google Play vor trebui să configureze manual serverele CyberGhost.

Pe de altă parte, CyberGhost a obținut destul de bine la deblocarea canalelor de streaming încă de la sfârșit și a adăugat o mulțime de servere la rețeaua sa în continuă expansiune. Vitezele sunt solide și securitatea este strânsă.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Funcționează bine cu Kodi, puteți selecta serverele pe baza site-ului pe care doriți să îl deblocați
 • Furnizor low-cost de mare valoare
 • Service rapid, de încredere
 • Nu există probleme care deblochează cele mai populare site-uri de streaming

Contra:

 • Are nevoie de configurare manuală pentru utilizatorii Linux
 • Torrenting și P2P nu vor funcționa pe toate serverele

ALEGEREA BUGETARULUI: CyberGhost este ideal pentru cei noi la VPN-uri. Protecția completă și deblocarea cu un singur clic sunt activate în mod implicit. Viteze bune pentru o opțiune low-cost. Funcționează bine cu Kodi, dar nu este cel mai bun interpret cu unele site-uri de streaming populare. Vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. NordVPN

NordVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o rețea de peste 4.500 de servere în peste 60 de țări. Multe dintre acestea pot debloca serviciile de streaming geo-blocat, precum BBC iPlayer, Hulu și Netflix. Utilizatorii Android fără Google Play pot obține fișierul APK direct de pe site-ul NordVPN. NordVPN poate fi configurat manual folosind o serie de protocoale diferite.

Compania folosește criptarea de 256 biți și respectă o politică strictă de jurnal zero. Vitezele sunt decente, iar conexiunile sunt fiabile. Interfața de hartă implicită s-ar putea să nu fie potrivită pentru utilizatorii care operează Kodi cu o telecomandă, dar puteți trece la vizualizarea serverelor disponibile și sub formă de listă.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Funcționează bine cu Kodi și poate debloca cele mai populare site-uri de streaming
 • Valoare excelentă cu viteze bune de streaming
 • Oferă conexiuni criptate sigure, în permanență
 • Politică strictă fără jurnaluri ideale pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este un pic greoaie și necesită unele obișnuințe
 • Nu pot alege servere individuale, pot alege doar locațiile lor

MARE VALOARE: NordVPN este un buget bun, care funcționează bine cu Kodi. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Aplicația nu permite alegerea serverului de către utilizator. Include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor mic care face un mare splash datorită capacității sale de a debloca aproape tot ce poți arunca la el, inclusiv BBC iPlayer și Netflix. Un nou venit, nu are o cantitate foarte mare de servere, dar cele pe care le are sunt răspândite pe o gamă bună de țări și oferă viteze rapide înflăcătoare. Politicile de securitate și de logare sunt cele pe care le-ați aștepta de la un furnizor mult mai mare, astfel încât puteți fi ușor să știți că ISP-ul dvs. și hackerii nu vor putea să se abată asupra activității dvs..

Utilizatorii Android pot obține fișierul APK direct de pe site-ul PrivateVPN. Nu există încă o aplicație pentru Linux, dar configurația manuală este o opțiune.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Nu există probleme cum să funcționeze cu dispozitivele Kodi
 • Funcții de securitate puternice și protecții solide de confidențialitate
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China

Marea viteză: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează bine cu Kodi. Acceptă până la 6 dispozitive pe același cont. Realizează conexiuni rapide. S-ar putea face cu o gamă mai mare de servere. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Acces la internet privat

Acces la internet privat

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.PrivateInternetAccess.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Acces la internet privat este o opțiune solidă atât pentru dispozitive Kodi bazate pe Android, cât și pentru Linux. Versiunea Linux este testată și dovedită că funcționează pe OpenELEC, o distro Linux populară pentru dispozitive Kodi cu putere redusă precum Raspberry Pi. Aplicațiile sunt ușoare, iar prețul este ieftin, așa că aceasta este o alegere generală bună pentru utilizatorii Kodi cu buget. Fișierul APK este disponibil pentru descărcare directă de pe site-ul PIA, dacă dispozitivul dvs. Android nu dispune de Google Play.

În ciuda amprentei sale reduse, PIA nu face compromisuri în ceea ce privește securitatea sau performanța. Vitezele sunt decente și obțineți o gamă decentă de locații de server. Standardele de criptare sunt reglabile cu 256 biți și 128 biți disponibili; acestea din urmă ar putea fi de preferat dispozitivele Kodi cu capăt inferior. PIA respectă o politică strictă fără jurnalele.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux.

Pro:

 • Favorizate de utilizatorii Kodi cu Linux pentru aplicație și asistență dedicate
 • Un furnizor de buget care poate debloca o gamă bună de streaming de conținut

Contra:

 • Vitezele de streaming pot fi inconsecvente
 • Fii pregătit pentru depanarea în forumurile comunității
 • Alți furnizori din această listă sunt mai capabili să deblocheze mai multe site-uri de streaming majore

PREȚ scăzut: Accesul la internet privat are securitate și confidențialitate. În general funcționează bine cu Kodi și este capabil să deblocheze o gamă bună de conținut de streaming. O comunitate mare de utilizatori oferă mult suport. Vitezele de streaming pot fi inconsecvente.

Citiți recenzia noastră completă de acces la internet privat.

Cupon de acces privat la InternetSalvați 70% din planul de 2 aniGAZA DEZVOLTARE aplicată automat

Cum să alegi cel mai bun VPN pentru Kodi

Utilizatorii Kodi ar trebui să ia în considerare o serie de factori atunci când aleg un VPN. Ei includ:

 • Compatibilitatea dispozitivului. Asigurați-vă că VPN-ul pe care îl alegeți acceptă orice dispozitiv pe care l-ați instalat Kodi. Dacă dispozitivul dvs. este bazat pe Android, de exemplu, un Amazon Fire TV Stick, de exemplu, veți avea o mulțime de opțiuni. OpenELEC, pe de altă parte, utilizatorii au mult mai puține opțiuni.
 • Viteză: conexiunile rapide la serverele VPN asigură o transmitere lină, neîntreruptă. O VPN lentă va provoca tamponarea frecventă și timpii lungi de încărcare. Viteze mai mari permit transmiterea unui video video de o calitate mai bună.
 • Confidențialitate: o criptare puternică și o politică fără jurnaluri împiedică ISP-ul dvs., agențiile guvernamentale și hackerii să nu se prindă în conexiune. O VPN împiedică pe oricine să vadă ce și unde urmăriți.
 • Posibilitatea de a debloca videoclipuri blocate în regiune: Multe surse video oficiale sunt blocate în regiune, astfel încât doar utilizatorii din anumite țări să le poată urmări. Un VPN îți orientează conexiunea la internet printr-o altă locație, ocolind astfel aceste restricții. Unii furnizori de streaming s-au prins de această tactică și au măsuri în vigoare pentru a împiedica utilizatorii VPN să se uite, dar cele mai bune VPN-uri le pot debloca, oricum.
 • Asistență pentru clienți: Suportul de chat live 24/7 este ideal, dar nu este oferit de toți furnizorii. Acest lucru poate fi util pentru configurare și depanare.
 • Ușor de utilizat: nu are rost să cumpărați un abonament VPN dacă nu vă puteți da seama cum să îl utilizați. Toate VPN-urile pe care le recomandăm oferă garanții de returnare a banilor, astfel încât să le puteți testa înainte de a vă angaja.

Am nevoie de un VPN pentru Kodi?

Kodi, software multi-platform home theater numit anterior XBMC, poate fi personalizat cu o gamă de depozite de conținut, instrumente și programe pentru o experiență de divertisment adaptată. Se suprapune pe orice computer, dispozitiv Android și chiar Raspberry Pis cu o interfață ușor de utilizat, compatibilă cu telecomenzile și gamepad-urile..

Adevarata atitudine a lui Kodi consta in suplimente care extind capacitatile lui Kodi. Anume, suplimentele video permit utilizatorilor Kodi să transmită video dintr-o gamă largă de surse. Acestea includ servicii de streaming populare precum BBC iPlayer și suplimente terțe care oferă în principal conținut piratat. Mulți utilizatori Kodi folosesc un VPN pentru a-și ascunde activitatea de la ISP-ul lor atunci când vizualizează fluxuri neoficiale; cu toate acestea, există multe motive legitime pentru care fiecare ar trebui să folosească unul.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al dispozitivului Kodi și îl parcurge printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Acest lucru vă permite să deblocați conținut restricționat geografic, cum ar fi BBC iPlayer din afara Regatului Unit. De asemenea, protejează utilizatorii împotriva anumitor tipuri de atacuri și vulnerabilități comune în suplimente terțe, păstrând activitatea privată.

Cum să utilizați un VPN cu Kodi

Pe smartphone-uri și PC-uri, cel mai simplu mod de a utiliza un VPN cu Kodi este să instalați aplicația furnizorului VPN. Pentru a face acest lucru, va trebui să minimizați Kodi și să îl instalați pe sistemul de operare de bază.

Iată cum puteți configura o VPN pentru Kodi:

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN de pe site-ul furnizorului dvs. sau de la un magazin oficial de aplicații (Apple sau Google Play)
 2. Deschideți aplicația și conectați-vă cu datele de autentificare ale contului
 3. Selectați o locație și apăsați pe Conectați buton.
 4. Odată ce conexiunea este stabilită, deschideți Kodi de rezervă și folosiți-o așa cum v-ați face în mod normal. Tot traficul dispozitivului dvs. va fi tunat prin VPN.

Citiți mai multe: Configurarea unui proxy pentru Kodi

Nu folosiți fișiere APK de la terți

Dacă dispozitivul dvs. Kodi rulează pe Android, dar nu are Google Play, obținerea aplicației VPN pe care o doriți poate fi o provocare. Următoarea cea mai bună opțiune este de multe ori descărcarea fișierului APK și permiterea dispozitivului dvs. să instaleze aplicații din surse necunoscute. Cu toate acestea, atenționăm împotriva descărcării fișierelor APK de la altcineva în afară de furnizorul VPN în sine.

Un pic de Googling va face, fără îndoială, mai multe site-uri web care găzduiesc APK-uri terțe. Acestea sunt cel mai bine evitate. Aceste APK-uri nu au fost puse acolo de către persoanele care le-au creat, așa că există un risc substanțial că aplicația ar fi putut fi modificată pentru a conține malware. Chiar dacă sunt sigure, aceste APK-uri sunt deseori depășite, ceea ce înseamnă că ar putea să lipsească funcții cheie sau să conțină vulnerabilități de securitate nepatrimate.

Ori de câte ori este posibil, descărcați APK-urile direct de pe site-ul furnizorului VPN. O altă opțiune este aceea de a „reîncărca” aplicația de pe un al doilea dispozitiv Android care are Google Play.

Configurare router VPN pentru Kodi pe Roku, Chromecast, FireTV, etc

Dacă utilizați Kodi XBMC pe un dispozitiv care nu acceptă VPN-uri, puteți profita totuși de un abonament VPN setându-l manual pe routerul wifi. Acest proces diferă în funcție de firmware-ul routerului special, așa că vă recomandăm Google un tutorial de configurare pentru a afla cum. Odată configurat, tot traficul de internet care vine și pleacă de la router va călători prin serverul VPN.

Este posibil să fie nevoie să înlocuiți firmware-ul routerului dacă versiunea stoc nu acceptă conexiuni VPN. Acest proces se numește „intermitent” și trebuie făcut cu mare atenție. Dacă nu clipești în mod corespunzător noul firmware sau nu clipești versiunea incorectă a firmware-ului pentru modelul tău de router, acesta poate deteriora permanent sau „cărămiză” routerul. Unele dintre cele mai populare firmware de router care acceptă VPN-uri includ:

 • DD-WRT
 • Roșie
 • AsusWRT

Dacă aveți un laptop pentru PC sau Mac disponibil, o soluție mai sigură și mai ușoară este să instalați VPN pe asta și să creați un hotspot wifi. Acesta se numește un router virtual, iar majoritatea laptopurilor moderne sunt capabile să creeze unul. Conectându-vă la VPN-ul de pe laptop și difuzând o rețea wifi de la acesta, puteți conecta dispozitivul Kodi astfel încât toate fluxurile să treacă prin VPN. Puteți găsi instrucțiuni pentru PC despre cum puteți crea un router virtual activat prin VPN și instrucțiuni Mac aici. Avem, de asemenea, instrucțiunile noastre de configurare VPN Fire TV Stick pentru generația a 2-a Amazon Fire TV Sticks și mai târziu.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Fire Stick

Pot folosi un VPN gratuit cu Kodi?

VPN-urile gratuite sunt comune, dar în general nu sunt potrivite pentru Kodi. Presupunând că utilizați Kodi pentru a transmite video, VPN-urile gratuite nu oferă lățimea de bandă sau datele necesare pentru a transmite video în mod fiabil. Probabil veți obține o calitate scăzută a imaginii și o mulțime de memorii tamponate. VPN-urile gratuite adesea limitează cantitatea de date pe care le puteți utiliza sau accelerarea lățimii de bandă.

Majoritatea VPN-urilor gratuite nu fac aplicații pentru Amazon Fire TV sau alte dispozitive Kodi. Asistența lor pentru clienți este practic inexistentă, așa că nu așteptați niciun ajutor în găsirea unei soluții.

Confidențialitatea este, de asemenea, o preocupare pentru VPN-urile gratuite. Ei trebuie să câștige bani cumva și mulți recurg la colectarea de date personale, la injectarea de reclame pe site-urile web ale browserului și la alte tactici minunate. Câțiva au fost chiar prinși distribuind malware utilizatorilor.

Securitatea poate fi, de asemenea, lipsită de caracter. Multe VPN folosesc criptare depășită sau chiar deloc criptare. Acestea pot scurge date în afara tunelului VPN, expunând activitatea dvs. terților.

Pe scurt, rămâneți la un furnizor VPN plătit pentru a obține performanța, securitatea și asistența necesară pentru Kodi.

Este legal Kodi?

Kodi este un software open-source perfect legal creat de o organizație nonprofit. Sunteți în întregime în drepturile dvs. de a descărca și instala Kodi de pe site-ul oficial și de a utiliza oricare dintre suplimentele sancționate oficial.

Nu este ilegal să cumpărați sau să vindeți dispozitive cu Kodi preinstalate, cu condiția să nu conțină suplimente terțe care provin din surse ilegale. Vă recomandăm căsuțele vândute de WeTek, care vin cu o instalare curată a Kodi fără niciun terț de suplimente și care rulează pe distro OpenELEC Linux.

Utilizatorii Kodi se confruntă cu probleme legale atunci când extind gama de surse de streaming Kodi folosind suplimente neîncetate de la terți sau când cumpără „cutii Kodi” de la comercianții terți care vin cu aceste suplimente preinstalate. Aceste surse pot include fluxuri piratate IPTV, torrente și site-uri web care găzduiesc conținut fără permisiunea proprietarului dreptului de autor.

Este posibil să nu fie complet clar pentru utilizatori care adaugă fluxuri din surse legale și care nu. Acest lucru este valabil în special pentru casetele Kodi pre-configurate. Într-un caz, un bărbat din Marea Britanie a fost amendat cu 250.000 de lire sterline pentru vânzarea dispozitivelor Kodi încărcate cu mai multe suplimente care transmiteau conținut din surse ilegale, în ciuda susținerii că cutiile erau „100% legale”.

Deci, cum rămâi în partea dreaptă a legii?

În primul rând, știți că Fundația XBMC, care a creat și menține software-ul Kodi, nu este implicată în niciun fel cu vânzarea de cutii Kodi. De fapt, echipa Kodi a spus că casetele vândute în mod obișnuit pe eBay și de către Youtubers, care vin încărcate cu suplimente terțe, „ucid Kodi”. Dar, deoarece Kodi este open source, XBMC nu poate controla cine îl instalează pe ce.

Ne descurajăm achiziționarea oricărui dispozitiv cu Kodi și suplimente terțe preinstalate. Nu numai că vă puteți confrunta cu încălcarea dreptului de autor, dar vă poate infecta dispozitivul cu malware instalat înainte de cumpărare. Dacă ați cumpărat Amazon Fire Stick sau alte dispozitive cu o instalație Kodi „încărcată complet”, vă recomandăm să ștergeți curat întregul sistem și să începeți de la zero.

În al doilea rând, legalitatea transmiterii fluxurilor din surse terțe variază în funcție de țară. Unele pot fi legale, însă necesită să vizionați dintr-o anumită țară sau regiune. Altele ar putea exista într-o zonă legală gri. Din aceste motive, vă recomandăm întotdeauna să verificați legile și reglementările locale și să folosiți un VPN pentru a vă ascunde activitatea de ISP-ul dvs. și alte entități.

Citește mai mult: Cât de sigur este Kodi?

Alegerea unei cutii Kodi

În timp ce puteți instala și rula Kodi pe un sistem de operare desktop, cum ar fi Windows sau MacOS, cei mai mulți utilizatori Kodi preferă să utilizeze un dispozitiv separat pentru a-l utiliza ca centru media acasă. Acestea sunt adesea denumite „cutii” Kodi și au două arome principale: Android și Linux.

Majoritatea VPN-urilor enumerate aici realizează aplicații Android cu fișiere APK descărcate pe care le puteți instala direct pe dispozitivul dvs. fără a fi nevoie de Google Play. Deși nu toate versiunile de Android sunt aceleași, majoritatea ar trebui să ruleze aceste aplicații VPN foarte bine.

Casetele Kodi populare bazate pe Android includ:

 • Amazon Fire TV și Fire TV Stick
 • Nvidia Shield
 • Cutie de bijuterii
 • Razer Forge TV
 • Matricom G-Box

Multe distribuții Linux pot rula Kodi, dar cea mai populară pentru dispozitive mici, cu consum redus, precum OpenELEC. OpenELEC este o distro Linux adaptată pentru cutiile Kodi. Unele VPN creează aplicații Linux care ar putea fi rulate pe OpenELEC, dar o opțiune mai universală este configurarea manuală a VPN-ului. Utilizatorii OpenELEC Kodi se pot conecta chiar și la un VPN din cadrul unui add-on Kodi, cum ar fi VPN Manager pentru OpenVPN sau OpenVPN pentru Kodi. Cereți furnizorului dvs. VPN să vă pună în funcțiune fișierele de configurare necesare.

Dispozitivele populare care rulează Kodi cu OpenELEC includ:

 • Wetek Play, Play 2 și Core
 • Zmeura Pi 3
 • Cubox-i

Există multe altele, dar ferește-te de dispozitivele care sunt vândute cu ediții non-stoc de Kodi. Mulți vânzători vor vinde „cutii de piraterie” preconfigurate cu build-uri speciale care vin cu tone de suplimente deja instalate. Acest lucru este în special în rândul vânzătorilor terți care vând stick-uri Amazon Fire TV cu Kodi. Deși acestea pot părea o ofertă bună la început, deoarece nu necesită să instalați Kodi de unul singur, ele vin adesea cu malware, botneți și alte chestii urâte care vă riscă securitatea și lățimea de bandă pe internet..

Dacă un dispozitiv nu vine cu versiunea de stoc Kodi, instalează-l singur. Puteți găsi un tutorial despre cum se instalează Kodi pe Fire TV aici și despre cum se instalează un VPN pe Fire TV aici. Aceste instrucțiuni ar trebui să funcționeze similar și pentru alte dispozitive bazate pe Android.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 63

Adblock
detector