Cele mai bune VPN-uri pentru Olanda (Olanda) în 2020

Cel mai bun VPN Olanda.

Indiferent dacă vizitați Olanda în călătorii sau un rezident al țării, este probabil o idee bună să folosiți o rețea virtuală virtuală (VPN) în timp ce sunteți conectat la internet.

Un VPN vă poate oferi o mulțime de avantaje și vă poate menține activitatea privată. Dacă vă place streamingul de conținut, un VPN vă poate permite accesul la site-uri geo-blocate care altfel nu ar putea fi disponibil în Olanda. De exemplu, dacă vă bucurați de spectacole specifice Netflix din SUA, un VPN vă poate oferi acces. În plus, deoarece mulți furnizori operează servere în interiorul țării, puteți accesa conținut exclusiv în Olanda în timp ce călătoriți în afara acesteia, cum ar fi spectacolele din NPO.

În afară de deblocarea conținutului, un VPN vă oferă, de asemenea, securitate sporită și confidențialitate îmbunătățită. Acesta criptează traficul site-ului dvs. astfel încât ISP-urile și terții să nu poată urmări activitatea. Aceasta ar putea fi o preocupare particulară în Olanda, datorită legilor privind păstrarea datelor din Uniunea Europeană. Dacă torrent sau utilizați Kodi, un VPN vă poate ajuta să faceți atât, în mod privat și în siguranță. Ce este mai mult, dacă utilizați wifi public - ceea ce este foarte probabil în timpul călătoriei sau alergării - o VPN va împiedica hackerii să acceseze informațiile dvs..

Intrăm în detalii despre fiecare dintre furnizorii pe care i-am ales mai jos, dar în cazul în care aveți timp doar pentru a citi un rezumat, aici lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Olanda:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Mai multe servere superrapide operate în Olanda pot debloca majoritatea site-urilor și serviciilor cu restricții geo-restricționate. Caracteristici solide de confidențialitate și securitate. Garantia de returnare a banilor pentru 30 de zile v-a fost acoperit.
 2. NordVPN Furnizor bugetar cu peste 200 de servere în Olanda. O politică strictă fără jurnaluri, cu bună confidențialitate și securitate.
 3. CyberGhost Serverele sunt excelente pentru streaming și descărcare la viteze bune. Mare valoare și ușor de utilizat.
 4. IPVanish Excelent pentru torrenți, utilizatori Kodi și oameni care au cel mai înalt standard de confidențialitate.
 5. PrivateVPN Noua rețea în creștere câștigând popularitate pentru capacitățile de deblocare și viteze bune.

După cum vedeți, VPN-urile au multe de oferit. În plus, sunt de obicei ușor de configurat și puteți obține un serviciu decent fără a rupe banca. Acestea fiind spuse, nu toți furnizorii VPN sunt creați egali și este posibil ca unele servicii să nu merite prețul. Unii factori de luat în considerare sunt securitatea, viteza, capacitatea de a debloca serviciile de streaming și alegerea locațiilor serverului.

Cele mai bune VPN-uri pentru Olanda

Pentru a vă ajuta să vă decideți, am creat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Olanda, pe baza următoarelor criterii:

 • Operează servere în Olanda
 • Oferă conexiuni rapide și fiabile
 • Poate debloca conținutul geo-blocat (cum ar fi Netflix) în afara Olandei
 • Oferă criptare puternică și alte caracteristici de securitate
 • Menține o politică fără logare

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice și operează o rețea mare de 3.000 de servere în 94 de țări. Aceasta include mai multe locații olandeze din Amsterdam, Rotterdam și Haga.

Dacă doriți să difuzați conținut, ExpressVPN este ideal, deoarece oferă acces la Netflix din SUA (și bibliotecile Netflix din alte țări), Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime și HBO. Nu toate serverele vor funcționa pentru deblocare în orice moment, astfel încât pentru a economisi timp cu încercare și eroare, puteți verifica cu asistență pentru clienți în direct pentru ce servere să utilizeze.

În afară de deblocarea conținutului, ExpressVPN oferă un service extrem de rapid toate serverele fiind optimizate pentru viteză. Ca atare, puteți transmite în mod normal conținut HD fără nicio problemă și nu ar trebui să aibă nicio problemă la descărcarea fișierelor mari.

Când vine vorba de securitate și confidențialitate, ExpressVPN are spatele. Politica sa cu zero jurnaluri înseamnă că nu va urmări nicio activitate din navigare. În timp ce unele VPN stochează jurnalele de conectare care pot fi urmărite de către utilizatori individuali, aceasta nu este o problemă pentru ExpressVPN, deoarece nu înregistrează nicio adresă IP.

Acest furnizor folosește criptarea AES de 256 biți, care este considerată la fel de bună pe cât de bine, împreună cu secretul perfect perfect. De asemenea, oferă un comutator de ucidere în cazul în care conexiunea VPN scade în mod neașteptat, precum și protecție împotriva scurgerii DNS.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și unele routere wifi.

Pro:

 • Operează servere super-rapide în Amsterdam, Rotterdam și Haga
 • Viteze mari pentru descărcare și transmisie video
 • Serverele super rapide pot debloca aproape orice serviciu de streaming popular
 • Caracteristicile implicite sunt cele mai importante criptare, securitate și confidențialitate
 • Nu păstrează jurnalele de trafic de date cu caracter personal
 • Suportul este 24/7, iar personalul este bine instruit

Contra:

 • Utilizatorii de putere pot găsi opțiunile avansate limitate

Cea mai bună VPN pentru Olanda: ExpressVPN este alegerea noastră. Deblochează în mod sigur Netflix SUA, Marea Britanie, AUS, CA, FR, IT, JP, DE și cele mai multe servicii de streaming, cum ar fi iPlayer, cu viteze mari pentru vizionarea HD fără buffer și securitate și confidențialitate totală. Include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are multe de oferit. Cu o rețea de peste 5.200 de servere în mai mult de 60 de țări, compania cu sediul în Panama are 282 de servere în Olanda, deci nu veți lipsi de opțiuni atât în ​​interiorul, cât și în afara țării. NordVPN este ideal pentru streaming și este cunoscut pentru viteza sa și posibilitatea de a debloca site-uri precum US Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime și BBC iPlayer.

Acest furnizor se concentrează foarte mult pe confidențialitate, incluzând o politică strictă privind jurnalele zero. Nu păstrează absolut jurnalele, nici măcar date de lățime de bandă. Aceasta este susținută de o securitate puternică, incluzând criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

O caracteristică de vânzare a NordVPN este aceea unele servere sunt optimizate pentru scopuri specifice, cum ar fi transmisia video și anti-DDoS (Distribuirea Distribuției Distribuite). Cu un pachet de bază, puteți conecta până la șase dispozitive simultan, ceea ce este o notă mai bună decât standardul industriei.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Opera 282 servere în Olanda
 • Un furnizor de buget fără compromisuri în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea
 • Politică strictă fără jurnaluri ideale pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate
 • 24/7 suport pentru chat live oferit
 • Capacitatea de a conecta simultan 6 dispozitive simultan

Contra:

 • Unele servere pot deveni lipsite de răspuns și poate fi necesar să încercați altul ocazional

MARE VALOARE: NordVPN este o alegere excelentă. Cu o gamă largă de servere în Olanda, aceasta este o opțiune bună, care deblochează majoritatea site-urilor de streaming geo-blocate. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un furnizor din România care oferă utilizatorilor acces la o rețea în creștere de servere. Puteți alege dintre mai mult de 3.700 în 60 de țări, inclusiv 166 în Olanda.

CyberGhost este un alt furnizor care este excelent pentru cei care doresc să facă stream. Nu a fost întotdeauna așa, dar o apăsare recentă după schimbarea proprietății înseamnă că aceasta este acum o alegere de top pentru deblocarea conținutului geo-blocat. Fie că doriți să accesați US Netflix, Amazon Prime, Hulu sau BBC iPlayer, puteți selecta opțiunea dvs. în cadrul intuitivului client CyberGhost. Pe baza selecției dvs., veți fi conectat la serverul corespunzător pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Ca și în cazul celorlalte VPN-uri din această listă, CyberGhost nu dezamăgește din partea securității. Oferă criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. Utilizatorii conștienți de confidențialitate vor fi și ei mulțumiți, așa cum există nu s-au menținut jurnalele de activitate ale utilizatorului și nici jurnalele de conexiune care pot fi legate la o persoană. Un plan CyberGhost vă permite să conectați până la cinci dispozitive simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Furnizor bugetar care operează peste 150 de servere din Olanda
 • Din fericire, deblochează o mulțime de conținut geo-restricționat în străinătate
 • Unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am testat
 • Aplicațiile sunt minunate pentru începători
 • Șapte dispozitive alocare simultană de conectare

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Valoare excelentă: CyberGhost este excelent pentru începători. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Transmite video video în mod fiabil. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are sediul în SUA și este un alt furnizor mare cu peste 1.300 de servere în peste 75 de locații din întreaga lume, inclusiv 98 de servere din Amsterdam. Dacă sunteți un utilizator Kodi, vă va plăcea IPVanish. Acest VPN funcționează foarte bine cu Kodi și este foarte popular printre utilizatori, precum și torrentere. Dacă doriți să faceți flux prin Netflix sau Hulu, este posibil să fiți nevoit să căutați în altă parte. Deși IPVanish poate oferi acces la alt conținut geo-blocat în afara acestor site-uri.

IPVanish cu siguranță măsoară în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea. Acest furnizor are un politică strictă fără jurnaluri și nu păstrează jurnalele de trafic sau de conexiune. Ca și ExpressVPN, folosește criptarea AES de 256 biți și secretul perfect perfect. Și pentru o protecție suplimentară, aveți o protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de omor. Un plan de bază IPVanish vă va permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Operează peste 90 de servere rapide în Amsterdam
 • Cel mai bun performant pentru dispozitive Kodi bazate pe Android în testarea noastră
 • Nu păstrează jurnalele de trafic sau jurnalele de conexiune
 • Vitezele sunt excelente pentru streamingul HD pe majoritatea serverelor

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu
 • Nu există asistență în direct pentru clienți - doar prin e-mail

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. Excelent pentru familii și conexiuni multiple. Funcționează bine cu Kodi, dar căutați în altă parte dacă doriți să deblocați Netflix. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are sediul în Sweeden și este cel mai nou furnizor de pe lista noastră. În timp ce funcționează o rețea mai mică de servere decât celelalte, mai are multe de oferit. Una dintre cele mai mari caracteristici de vânzare a PrivateVPN este viteza rapidă. Acest lucru face ideal pentru streaming, și, într-adevăr, este capabil să deblocheze Netflix, Hulu, BBC iPlayer și multe altele. Mai mult, funcționează cu Netflix olandez, astfel încât să puteți accesa biblioteca în străinătate.

PrivateVPN se menține fidel cu numele său, menținând o politică strictă fără logging. Și deși este nou, acest furnizor a intrat pe piață cu un o suită puternică de securitate pentru a sprijini serviciul. Criptarea este pe 128 de biți sau 256 biți în funcție de protocolul pe care îl utilizați. De asemenea, aveți secret perfect înainte, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. Planurile permit conectarea a până la cinci dispozitive simultan.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Operează două servere rapide în Amsterdam, foarte bune pentru streaming în străinătate
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală asupra utilizatorilor lor
 • Mai rapid decât mulți alți furnizori

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene
 • Aplicațiile nu au funcții avansate, cum ar fi opțiunile de blocare a anunțurilor și a programelor malware

Viteze mari: PrivateVPN este o soluție completă. Deblochează unele site-uri de streaming majore. Bun pentru navigare și torrenting. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru Olanda?

Recomandările de pe lista noastră sunt toate opțiunile plătite, deși există o mulțime de servicii gratuite disponibile. Așa cum am menționat anterior, serviciile VPN gratuite, de obicei, nu se măsoară. Acest lucru poate fi redus pentru o serie de motive, în funcție de furnizor.

O rețea limitată de servere și timpii de așteptare îndelungate sunt întâmplări comune cu servicii gratuite și probabil vor fi dezactivate pentru mulți utilizatori. De asemenea, puteți găsi probleme cu viteză și fiabilitate, iar capacele mici de date pot împiedica încercările de a descărca fișiere mari.

Cu toate că, dezavantajele practice, cu siguranță, nu reprezintă cele mai grave lucruri. Alte probleme apar deoarece companiile adoptă un model de afaceri care pune în pericol confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Printre problemele notabile se numără unii furnizori care permit urmărirea cookie-urilor, înregistrarea activității utilizatorului și chiar transportarea de malware.

Sfaturi pentru utilizarea unui VPN în Olanda (Olanda)

După ce ați selectat furnizorul VPN și ați fost configurat, vom avea în vedere câteva sfaturi pe care trebuie să le rețineți.

Accesarea bibliotecilor Netflix din alte țări

Când configurați un cont Netflix și accesați conținutul, serviciul vă direcționează automat către biblioteca Netflix pentru țara în care vă aflați, pe baza adresei dvs. IP.

Un VPN maschează adresa dvs. IP și o înlocuiește cu una de la un server dintr-o țară dorită. Acest lucru vă permite să accesați conținutul disponibil numai în țara respectivă, cum ar fi biblioteca sa Netflix. Deci, dacă sunteți în Țările de Jos și doriți să accesați US Netflix, va trebui să selectați un server american atunci când vă conectați la VPN.

Netflix a depus eforturi pentru a face apel la utilizarea VPN pentru a-i accesa conținutul, astfel încât puteți ajunge să vedeți o eroare de proxy. Unii furnizori sunt pur și simplu incapabili să obțină acest lucru, dar pentru alții, inclusiv cei despre care am raportat că lucrează cu Netflix mai sus, ar trebui să vă poată direcționa către un server care va funcționa..

Conectarea la un VPN pentru uz general

Dacă utilizați pur și simplu internetul pentru activități care nu sunt specifice locației, cum ar fi navigarea generală, este posibil să nu doriți ca VPN să vă încetinească. În general, conectarea la un server apropiat de locația dvs. geografică ar trebui să vă obțineți viteza cea mai rapidă.

Cu toate că, există și alți factori în joc, inclusiv nivelul actual de utilizare al fiecărui server. Unii furnizori vor putea să vă arate care este cel mai rapid server pentru locația dvs. actuală sau cel puțin să vă anunțe care sunt cei care au cea mai mică povară la un moment dat..

Conectarea la wifi public

Am menționat, mai devreme, că utilizarea rețelelor publice publice wifi vă poate expune hackerilor care vor să vă fure informațiile personale. Adesea setează hotspoturi false Wi-Fi și interceptă traficul care circulă prin rețea. Din fericire, atunci când utilizați un VPN, tot traficul dvs. este automat criptat și nu poate fi expus.

Unii dintre furnizorii pe care i-am menționat mai sus oferă protecție wifi automată. Dar merită întotdeauna să verificați setările setate și că sunteți de fapt conectat la VPN-ul dvs. înainte de a vă alătura unui hotspot. Ce este mai mult, urmând câteva bune practici suplimentare pentru utilizarea wifiului public vă va ajuta să evitați orice alte probleme.

Legile de confidențialitate în Olanda

Olanda este în general cunoscută pentru libertatea internetului și pentru legile sale puternice privind confidențialitatea. Un caz recent a văzut că autoritatea olandeză pentru protecția datelor (DPA) a condus Microsoft în instanța de procesare a datelor care a încălcat legea olandeză privind protecția datelor. Utilizarea unei VPN este complet legală în țară și, de fapt, mai multe VPN-uri se bazează de fapt în Olanda, inclusiv GOOSE VPN, proXPN și Shade You.

Pe de altă parte, aceasta este o țară cu 14 ochi, ceea ce înseamnă că face parte dintr-o alianță internațională de supraveghere, inclusiv unele țări europene, precum și SUA, Canada și Australia. Lipsa potențială de confidențialitate rezultată în timp ce în Olanda ar putea fi un motiv bun pentru a utiliza o VPN.

Recent, Senatul olandez a aprobat o nouă lege controversată privind extragerea datelor. Acest lucru oferă guvernelor o acțiune mult mai largă atunci când accesează informații, ceea ce permite serviciilor de informații să apeleze la hotspot-urile wifi și aplicațiile de chat și să se pirateze pe dispozitivul dvs. dacă cineva pe care îl cunoașteți este suspect într-o infracțiune..

Directiva UE privind păstrarea datelor a fost implementată în Țările de Jos prin Legea privind păstrarea datelor privind telecomunicațiile, până când a fost invalidată în 2014. Această lege impunea ISP-urilor să colecteze traficul de utilizatori și datele de locație și să le stocheze timp de 12 luni. Revizuirea legilor de păstrare a datelor din țară este în curs de desfășurare și probabil se va schimba din nou în acest an odată cu implementarea GDPR.

Este legal torrent în Olanda (Olanda)?

Torrentarea materialelor protejate prin drepturi de autor fără prima obținere a permisului este ilegală în Olanda, la fel ca și descărcarea de materiale piratate. Concret, The Pirate Bay a fost interzis în 2013, dar interdicția a fost ridicată un an mai târziu. Totuși, o interdicție similară a fost reinstalată de Curtea Supremă Europeană în 2017.

Grupul olandez anti-piraterie BREIN a doborât mai mult de 230 de site-uri de piraterie doar în prima jumătate a anului 2017. Ba mai mult, spre sfârșitul anului trecut s-a anunțat că amenzile grele vor fi introduse ca o măsură preventivă suplimentară. Și chiar mai recent, monitorul de confidențialitate din Olanda, Autoriteit Persoonsgegevens (AP), a acordat companiei de producție de filme, Dutch Filmworks, permisiunea de a colecta adresele IP ale descărcătorilor ilegali.

Odată cu faptul că alternativele legale au devenit mai răspândite, numărul persoanelor care doresc să torceze ilegal a scăzut. Deși, pentru cei care doresc să acceseze site-uri cu restricții, aceasta ar putea fi făcută cu utilizarea unui VPN.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca materialele protejate prin drepturi de autor fără permisiune.

Steagul Olandei”De Peter Smits sub licență CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 64

Adblock
detector