Cele mai bune VPN-uri pentru Peru (2020)

Cele mai bune VPN-uri pentru Peru

Din păcate, activitățile dvs. online nu sunt atât de private cum s-ar putea crede. De fapt, este posibil ca mai multe organizații să vadă ce aveți, inclusiv Furnizorul de servicii Internet (ISP) și autoritatea locală. Acest lucru ar fi destul de rău, dar dacă trăiești într-o țară precum Peru, unde jurnaliștii și activiștii sunt vizați de critici față de guvern, exprimarea unei opinii disidente în internet ar putea duce la repercusiuni reale.

Din fericire, există un mod ușor de a vă proteja. Conectându-vă la o rețea virtuală virtuală (VPN), vă criptați traficul și îl rulați printr-un server din altă parte a lumii. Acest lucru împiedică pe oricine să-ți citească traficul și îți ascunde adevărata adresă IP, ceea ce face efectiv imposibil să te urmărești. Mai mult, întrucât majoritatea serviciilor blocate în regiune verifică doar adresa IP a utilizatorului, o VPN vă va permite să accesați site-uri web care de obicei ar fi inaccesibile în Peru..

Mai jos, veți găsi un scurt rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru Peru. Nu vă faceți griji; vom examina mai detaliat fiecare dintre serviciile recomandate mai târziu.

Am considerat că acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru Peru:

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră de top pentru Peru. ExpressVPN oferă viteze înalte constant și o capacitate puternică de deblocare, fără a face compromisuri cu privire la securitate sau confidențialitate.
 2. NordVPN: Cea mai bună opțiune bugetară pentru Peru, NordVPN are peste 5.000 de servere de mare viteză la nivel global. Acesta are caracteristici de securitate puternice și o politică fără jurnalele.
 3. CyberGhost: Acesta este un serviciu versatil, ușor de utilizat, capabil să deblocheze numeroase servicii în străinătate. Include o gamă largă de caracteristici de securitate preconfigurate.
 4. IPVanish: Rapid și ușor, cu caracteristici de securitate puternice, o limită mare de conexiune și o politică de jurnal zero, IPVanish este perfect pentru cei care doresc să navigheze în siguranță din mers.
 5. PrivateVPN: Acest VPN excelează la deblocarea platformelor geo-restricționate. Oferă viteze mai bune decât media și este foarte puternic atunci când vine vorba de securitate și confidențialitate.
 6. Surfshark: Un VPN conștient de securitate, fără limită de conexiune și capacitate decentă de deblocare, Surfshark este o alegere excelentă pentru oricine dorește să asigure o mulțime de dispozitive simultan.

Deși fiecare VPN este diferit, alegerea unuia nu trebuie să fie dificilă. Am constatat că este adesea o alegere mai bună de a utiliza un serviciu bine rotunjit în loc de unul capabil de o anumită sarcină, motiv pentru care toate VPN-urile pe care le recomandăm se încadrează în criteriile de mai jos:

 • Are o rețea mare de servere fiabile, de mare viteză
 • Utilizează criptarea eficientă de neatins, precum și alte caracteristici avansate de securitate
 • Nu vă înregistrează nicio informație care vă poate identifica
 • Oferă aplicații pentru toate cele mai populare dispozitive și sisteme de operare
 • Deblochează serviciile populare blocate în regiune din străinătate

Cele mai bune VPN-uri pentru Peru

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele mai bune VPN-uri pentru Peru:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are în jur de 3.000 de servere de mare viteză în 94 de țări, deci este o alegere excelentă pentru deblocarea serviciilor geore restricționate. În plus, acesta este unul dintre puținele VPN-uri cu servere din Peru, așa că, chiar dacă plecați în străinătate în vacanță, veți putea totuși accesa serviciile preferate. ExpressVPN deblochează o gamă largă de platforme, inclusiv Netflix SUA, și fără limite de lățime de bandă, nu este necesar să vă faceți griji cu privire la întârzierea sau bufferul interminabil.

Acest serviciu folosește criptarea AES de 256 biți și protecția DNS, WebRTC și IPv6 împotriva scurgerii în permanență. Există, de asemenea, un comutator de oprire care oprește automat trimiterea datelor în cazul în care conexiunea VPN scade brusc. ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica dar dacă sunteți în continuare în cauză, sunteți liber să vă înscrieți în mod anonim folosind Bitcoin și o adresă de e-mail. Asistența pentru clienți pe chat live este disponibilă 24/7 în caz de probleme.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru iOS, Android, Windows, Linux și MacOS. Acest serviciu oferă un firmware personalizat pentru a face instalarea acestuia pe routerul dvs. cât mai ușor posibil.

Pro:

 • Capabilități excelente pentru deblocarea conținutului geo-blocat
 • Caracteristici de securitate lider în industrie
 • Viteze rapide pentru streaming și torrenting
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Nu este atât de configurabil cum ar dori unii utilizatori de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN VPN PENTRU PERU: ExpressVPN este alegerea noastră 1 pentru Peru, cu viteze constant mari, un angajament puternic pentru securitate și o garanție de returnare a banilor fără 30 de zile, fără riscuri, oferă cele mai bune din toate lumile..

Vezi recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele din jur, cu peste 5.000 de servere pe 60 de țări. Aceasta înseamnă că este ușor să obții o conexiune de mare viteză, cu latență scăzută, oriunde te-ai afla. Mai bine, întrucât NordVPN deblochează platforme majore precum Netflix și Amazon Prime Video, puteți viziona toate emisiunile preferate cu cea mai înaltă calitate posibilă, de oriunde în lume. Cu până la șase conexiuni simultane permise, puteți chiar să circulați în siguranță din mers.

Acesta este unul dintre cele mai bune VPN-uri în jurul valorii de securitate. Acesta include criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, protecția împotriva IPv6, DNS și scurgerile WebRTC, un blocant de anunțuri și un scaner malware. Există, de asemenea, servere ofuscate pentru a fi utilizate în țări cu cenzură online strictă. NordVPN nu păstrează jurnalele And nu poate dezvălui detalii despre activitățile dvs. chiar dacă i se cere. Puteți accesa asistența pentru clienți 24/7 prin chat-ul live.

NordVPN oferă aplicații pentru Linux, MacOS, Windows, Android și iOS. Poate fi instalat manual și pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Deblochează cele mai populare servicii de streaming geo-blocat
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Datele cu caracter personal sunt protejate deoarece nu păstrează jurnalele
 • Operează o rețea de peste 5.000 de servere în 60 de țări

Contra:

 • Aplicația desktop poate fi incomodă de utilizat, are nevoie de actualizare

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN BUGGET VPN PENTRU PERU: NordVPN este un serviciu ieftin care, cu toate acestea, reușește să ofere funcții de securitate avansate, capacitate de deblocare excepțională și o rețea de peste 5.000 de servere de mare viteză în 60 de țări. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră aprofundată despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are în jur de 5.300 de servere în 90 de țări. Oferă viteze rapide, consistente și lățime de bandă nelimitată, ceea ce îl face ideal pentru streaming. Mai mult, această VPN poate debloca mai multe servicii de streaming populare, inclusiv Netflix și Hulu, astfel încât platformele mai mici nu ar trebui să pună mare problema. CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele dvs. cele mai utilizate cu un singur cont.

Există foarte puține configurații implicate, deoarece toate funcțiile de securitate ale VPN sunt preconfigurate. Acestea includ criptarea de 256 biți, un comutator de oprire permanent (în toate versiunile), protecția împotriva IPv6, DNS și scurgerile WebRTC, un scaner malware și un blocant de anunțuri. De asemenea, în timp ce vă puteți înscrie anonim folosind Bitcoin, acest lucru este opțional ca CyberGhost nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Nevoie de ajutor? Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

CyberGhost are aplicații Android, Windows, iOS și MacOS. Acest VPN poate fi configurat manual pentru a funcționa cu sisteme Linux și routere wireless.

Pro:

 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit
 • Acceptă Bitcoin
 • Furnizor de valoare bună, cu servere rapide care sunt excelente pentru streaming și descărcare

Contra:

 • Lipsa de opțiuni de configurare îi va frustra pe utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4 din 5

IDEAL PENTRU NOVITĂȚI: CyberGhost este un VPN ușor de utilizat, care atinge peste greutatea sa atunci când vine vorba de viteză, capacitate de deblocare și caracteristici de securitate. Ba mai mult, vine cu o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile.

Citiți recenzia completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish a fost mult timp favoritul oamenilor care caută să curgă. Funcționează peste 1.300 de servere din peste 60 de țări, nu limitează lățimea de bandă a utilizatorului și oferă viteze rapide și fiabile. În plus, acest serviciu are o limită generoasă de zece conexiuni, deci este perfect pentru persoanele care doresc să-și protejeze toate dispozitivele simultan.

Caracteristicile de securitate ale acestui VPN includ criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Cu toate acestea, există și câteva caracteristici mai avansate: blocarea traficului local și ofuscarea OpenVPN. Aceasta ultima este deosebit de utilă, deoarece schimbă aspectul datelor dvs. în rețea, permițându-vă să ocoliți blocurile care vizează în special traficul VPN. IPVanish este un furnizor de zero jurnale, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Serviciul de asistență 24/7 este disponibil prin chat live în cazul în care aveți nevoie de ajutor.

IPVanish oferă aplicații pentru dispozitive iOS, Android, Windows și MacOS. Funcționează cu sisteme bazate pe Linux și selectează routere de internet, deși este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Puternic în privința și securitatea
 • Viteze impresionante și conexiuni fiabile

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

Scorul nostru:

4 din 5

ÎNCĂLCARE PE SECURITATE: IPVanish este un furnizor de jurnale zero cu mai multe caracteristici avansate de securitate și servere de mare viteză fiabile și de mare viteză în 60 de țări. Include o garanție de returnare de șapte zile.

Aruncați o privire la recenzia IPVanish completă.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are mai puține servere decât unele dintre serviciile de mai sus, dar oferă viteze mai rapide decât majoritatea. Acest lucru, împreună cu capacitatea de deblocare excepțională a serviciului, o fac ideală pentru streaming de servicii blocate în regiune, precum Netflix și BBC iPlayer din străinătate. Deoarece PrivateVPN permite până la șase conexiuni simultan, nu puteți viziona dispozitivul pe care îl preferați.

Acest serviciu pune un accent major pe securitate. De exemplu, vă păstrează activitățile private folosind criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar Windows) și protecție împotriva IPv6, DNS și scurgerile WebRTC. În plus, există o funcție de tunelare împărțită și un mod sigur conceput pentru a evita blocarea VPN. PrivateVPN este complet logless, totul, în afară de garanția vieții private. Asistența clienților este disponibilă prin chat live timp de 22 de ore pe zi, iar personalul poate chiar să configureze software-ul de la distanță, cu permisiunea dvs..

Acest furnizor are aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. Poate fi instalat manual pe routere wireless și sisteme Linux.

Pro:

 • Mai rapid decât mulți alți furnizori
 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Furnizor de jurnale zero

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Un număr mic de servere din care să alegeți

Scorul nostru:

4.5 din 5

PERFECT PENTRU STREAMING: PrivateVPN este rapid, oferă lățime de bandă nelimitată și deblochează platforme precum Netflix, fără probleme. Este unul dintre cele mai bune pentru securitate și confidențialitate, plus planurile sale includ o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Vezi recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are peste 1.000 de servere rapide și fiabile în peste 60 de țări. Mai mult, deblochează o gamă largă de servicii blocate în regiune, precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer în străinătate. Acest lucru înseamnă că este probabil că platformele de streaming mai mici nu pot cauza probleme. Cel mai bine, Surfshark vă permite să conectați cât mai multe dispozitive doriți, ceea ce face o alegere excelentă pentru cei care doresc să securizeze fiecare dispozitiv din casa lor.

Acest VPN asigură traficul dvs. folosind criptarea de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de oprire (disponibil în toate versiunile). Caracteristicile sale mai avansate includ un blocant de anunțuri, un scaner malware, o funcționalitate de tunel split și un mod NoBorders care vă permite să ocoliți restricțiile de internet din întreaga țară.. Surfshark nu înregistrează detalii despre activitățile dvs.. Dacă vă preocupă confidențialitatea, vă puteți înscrie în mod anonim, plătind în una dintre cele trei criptomonede acceptate. Reprezentanții de asistență clienți sunt la dispoziție 24 de ore pe 24 și 7 prin chat live.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru Linux, Windows, MacOS, iOS și Android. Acest VPN trebuie configurat manual pentru a fi utilizat cu routerele de acasă.

Pro:

 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate
 • Preia intimitatea și securitatea foarte în serios
 • Excelent la deblocarea site-urilor de streaming populare precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer

Contra:

 • Unele viteze lente
 • Rețea de server relativ mică

Scorul nostru:

4 din 5

PROTECTĂ TOTUL DISPOZITIV: Surfshark are o capacitate excelentă de deblocare, viteze rezonabile și o politică fără jurnale. În plus, nu există nicio limită de conexiune, astfel încât să puteți conecta orice număr de dispozitive. Surfshark vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit în Peru?

Deși VPN-urile gratuite pot fi tentante, vă recomandăm cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, aceștia tind să aibă mai mulți utilizatori decât rețelele lor (adesea foarte limitate). Aceasta duce la viteze lente frustrant, ceea ce reprezintă o problemă deosebită pentru cei care doresc să facă stream. Din această notă, VPN-urile gratuite sunt de obicei primele pe lista neagră de către platformele de streaming importante, așa că, chiar dacă găsiți una care oferă o conexiune destul de rapidă, este posibil să nu puteți urmări nimic.

De menționat, de asemenea, că VPN-urile gratuite sunt adesea mai puțin sigure decât serviciile plătite. De fapt, după ce au examinat peste 280 de VPN-uri gratuite, un studiu a constatat că aproape 40 la sută au conținut malware, în timp ce aproape un din cinci nu au folosit deloc criptare. Din păcate, acest tip de comportament alunecos nu se limitează la servicii mici, așa cum am aflat în 2015, când Hola a fost prins vânzând lățime de bandă a utilizatorilor pentru a facilita atacurile de botnet.

Cea mai bună modalitate de a vă menține în siguranță online este să utilizați un VPN de încredere, cu o politică fără jurnalele de înregistrare și o înregistrare în favoarea confidențialității utilizatorilor săi.

Cum să navigați în siguranță cu un VPN în Peru

VPN-urile pot fi puțin intimidante la început, dar sunt destul de simple de utilizat. Urmați pașii de mai jos pentru a naviga în siguranță și a accesa servicii geore restricționate în străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la una dintre VPN-urile de mai sus dacă nu ați făcut-o deja (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea corectă a aplicației pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN. Dacă încercați să accesați un site blocat prin regiune, utilizați un server din țara în care se află serviciul ales. De exemplu, ați utiliza un server american pentru a accesa Netflix SUA.
 4. Acum navigați în siguranță și ar trebui să puteți utiliza servicii anterior inaccesibile. Dacă mai aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

De ce am nevoie de un VPN în Peru?

Deși Peru nu cenzurează direct internetul, legile stricte ale calomniei și defăimării contribuie în mod indirect la autocenzura. În plus, aceste legi sunt frecvent utilizate pentru a viza jurnaliștii care expun corupția instituțională sau abuzul. Acesta este un motiv suficient pentru a vă proteja identitatea cu un VPN, dar există o mulțime de alte utilizări pentru această tehnologie.

Să zicem că navighezi pe internet la cafeneaua ta preferată. Poate că îți verifici e-mailurile sau rețelele de socializare sau poate chiar faci puțin cumpărături online. Problema este că rețelele publice publice sunt rareori la fel de sigure pe cât ar trebui să fie, ceea ce le face o țintă principală pentru hackeri.

Odată conectat la un VPN, însă, chiar dacă traficul dvs. este monitorizat, nimeni nu va putea spune ce faceți. Acest lucru nu numai că îi împiedică pe fani să știe ce site-uri web vizitați, dar îi împiedică să fure informații sensibile precum parolele și detaliile bancare online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 13 =

Adblock
detector