Cele mai bune VPN-uri pentru PUBG: Jocuri fără restricții, fără lag

Cel mai bun VPN pentru PUBG - Player’Unknown’s Battlegrounds

Există o mulțime de motive pentru care doriți să utilizați un VPN cu PUBG. Poate doriți să obțineți piele care sunt disponibile numai într-o anumită țară. Poate că vrei doar să joci câteva runde în pauză la serviciu. Oricare ar fi cazul, un VPN vă poate ajuta.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului și dirijarea acestuia printr-un server din altă parte a lumii. Acest lucru nu numai că vă permite să ocoliți blocarea internetului, dar, de asemenea, împiedică angajatorul sau guvernul să vadă ce obțineți la online. Mai bine, odată conectată, adresa dvs. IP se va schimba, făcând să pară oriunde vă aflați serverul ales. Acest lucru vă permite să schimbați regiunea PUBG pentru a juca împotriva utilizatorilor cu latență similară sau pentru a obține bonusuri specifice locației.

Nu aveți timp să citiți postarea completă? Nici o problema; citiți doar pentru a afla care sunt VPN-urile cele mai potrivite pentru PUBG. Vom acoperi fiecare serviciu mai detaliat mai jos.

Cele mai bune VPN-uri pentru PUBG

 1. ExpressVPN: Alegerea noastră # 1 pentru PUBG. Acest serviciu are viteze mari, securitate puternică și servere în mai mult de 90 de țări.
 2. CyberGhost: Alegerea noastră bugetară de top. Oferă conexiuni rapide, lățime de bandă nelimitată și o gamă largă de caracteristici de securitate puternice, dar ușor de utilizat.
 3. NordVPN: Acest serviciu oferă caracteristici puternice de securitate, o politică strictă de neînregistrare și acces la peste 5.000 de servere de mare viteză în întreaga lume.
 4. IPVanish: Cu viteze foarte mari, lățime de bandă nelimitată și o politică de log-uri zero, IPVanish face ușor deblocarea și redarea PUBG de oriunde.
 5. PrivateVPN: Protecțiile puternice de securitate și confidențialitate, combinate cu conexiuni rapide și fiabile, fac din această VPN o alegere excelentă pentru terenurile de luptă ale PlayerUnknown..
 6. Surfshark: Acest VPN nu are limită de conectare. Oferă, de asemenea, viteze decente, capacitate excelentă de deblocare și un angajament puternic pentru securitatea dumneavoastră.
 7. Scutul Hotspot: O VPN rapidă, prietenoasă cu novicii, cu caracteristici de securitate puternice și capacitatea de a debloca PUBG de aproape oriunde.

Alegerea primei VPN nu trebuie să fie dificilă. Trucul este să găsești un serviciu care să poată gestiona o gamă largă de sarcini diferite, mai degrabă decât să plătești pentru o VPN care excelează într-o zonă (deblocare, de exemplu). Având în vedere acest lucru, am decis să recomandăm doar servicii care au toate caracteristicile de mai jos:

 • Oferă conexiuni fiabile și are o rețea mare de servere de mare viteză
 • Vă permite să ocoliți blocarea și să accesați PUBG din aproape oriunde
 • Protejează-ți traficul cu criptarea eficientă de nescris și cu alte alte caracteristici de securitate
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală
 • Are aplicații pentru toate sistemele și dispozitivele de operare majore

Cele mai bune VPN-uri pentru PUBG

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cele mai bune VPN-uri pentru jocul PUBG online:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN funcționează în prezent în jur de 3.000 de servicii în 94 de țări, deci este perfect pentru deblocarea serviciilor geore-restricționate precum Netflix SUA, Sling TV și PUBG. Mai bine, acest VPN se mândrește cu viteze înalte și lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întârzierea jocului. Dacă preferați să jucați din mers, nu este nicio problemă, deoarece ExpressVPN vă permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan.

Acest serviciu vă protejează traficul folosind criptarea AES de 256 biți și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, DNS și IPv6. Există, de asemenea, un comutator de ucidere (uneori numit „blocare de rețea”) care oprește toate transferurile de date în cazul în care pierdeți conexiunea la VPN brusc. Nu sunteți liber să plătiți cu Bitcoin pentru o anonimitate mai mare, dar așa cum este ExpressVPN nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, acest pas este complet opțional. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru dispozitivele Windows, MacOS, Linux, iOS și Android. Există, de asemenea, un firmware personalizat pentru routere, care vă permite să protejați toate dispozitivele simultan.

Pro:

 • Conexiuni rapide, cu latență scăzută
 • Cel mai bun în securitatea clasei și confidențialitate
 • Plătește anonim cu Bitcoin
 • Deblochează o varietate de conținut, inclusiv bibliotecile Netflix

Contra:

 • Nu este atât de configurabil cum ar dori unii utilizatori de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

MAI BUN VPN PENTRU PUBG: ExpressVPN este prima noastră alegere pentru PUBG. Este un serviciu rapid și fiabil, care pune un accent major pe securitatea și confidențialitatea ta. Există chiar și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, ceea ce vă permite să încercați fără riscuri.

Interesat? Vezi recenzia noastră completă ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are una dintre cele mai mari rețele din jur, cu peste 5.500 de servere în 89 de țări. Aceasta înseamnă că este ușor să obții o conexiune cu latență scăzută, oriunde te-ai afla în lume. Pe lângă faptul că deblochează PUBG, CyberGhost vă permite să accesați platforme de streaming majore precum Netflix SUA și BBC iPlayer, astfel încât există foarte puține limite asupra a ceea ce puteți face. Acest serviciu permite până la șapte conexiuni simultane, ceea ce este mai mult decât mulți dintre rivalii săi.

Acesta este un serviciu foarte ușor de utilizat, deoarece toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit. Acestea includ protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC, criptarea de 256 biți, un blocant de anunțuri, un scaner malware și un comutator de ucidere (disponibil în fiecare versiune). Cel mai bine, CyberGhost nu conține nicio informație de identificare personală. Suportul bazat pe chat live este disponibil 24/7 în caz de probleme.

CyberGhost are aplicații pentru iOS, Android, MacOS și Windows. Dacă doriți să utilizați acest serviciu pe sistemul Linux sau routerul wireless, va trebui să îl configurați manual.

Pro:

 • 5.000 de servere de mare viteză în întreaga lume
 • Securitate completă
 • Acceptă Bitcoin
 • Din fericire, deblochează o serie de conținut geore-restricționat

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET PENTRU PUBG: CyberGhost este cel mai bun VPN bugetar pentru PUBG. Oferă viteze mari, caracteristici de securitate preconfigurate și o capacitate excelentă de deblocare, în plus oferă o garanție de întoarcere foarte generoasă de 45 de zile.

Pentru a afla mai multe, aruncați o privire la revizuirea completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.000 de servere distribuite în 59 de țări. Acest serviciu este suficient de rapid pentru a transmite video 4K pe platforme precum Netflix și Amazon Prime Video, așa că nu ar trebui să experimentați niciun decalaj în timpul jocului PUBG. Cu o capacitate de deblocare excepțională și până la șase conexiuni simultane permise, NordVPN vă permite să urmăriți orice doriți, oriunde doriți.

Acest serviciu este cunoscut pentru securitatea puternică. Există criptare AES de 256 biți, un comutator de omorizare personalizabil și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS, precum și blocarea automată a anunțurilor și scanarea malware. De fapt, există chiar și servere specifice optimizate pentru utilizare în țările cu restricții online stricte. NordVPN are o politică strictă de neregistrare dar puteți plăti întotdeauna cu Bitcoin pentru un plus de anonimat. Puteți accesa asistența clienților 24/7 prin chat-ul live în caz de probleme.

NordVPN oferă aplicații Linux, MacOS, Windows, Android și iOS. Poate fi instalat manual pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Viteză rapidă și fiabilă de descărcare și streaming
 • Politica zero-jurnalelor

Contra:

 • Conexiunile prin aplicația desktop pot fi lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere excelentă pentru PUBG, deoarece are o gamă largă de protecții de securitate și confidențialitate, o politică fără jurnaluri și acces la peste 5.000 de servere de mare viteză din întreaga lume. Toate planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un VPN foarte rapid, care are în jur de 1.300 de servere în peste 60 de țări. Acest serviciu deblochează cu ușurință platforme precum Netflix SUA și Hulu, deci nu ar trebui să aveți probleme în a accesa terenurile de luptă ale PlayerUnknown la locul de muncă sau la facultate. O altă caracteristică deosebită a acestui VPN este că permite până la 10 conexiuni simultan; mult mai mult decât standardul industriei de cinci.

Nu vă lăsați păcăliți de aplicațiile simpliste ale IPVanish; există de fapt câteva funcții avansate de securitate încorporate. Activitățile dvs. sunt ținute ascunse folosind o combinație de criptare de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere, dar aveți, de asemenea, capacitatea de a vă scramba traficul sau de a bloca conexiunile locale în întregime. IPVanish nu păstrează jurnalele, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Nevoie de ajutor? Puteți accesa asistența clienților prin chat live, 24/7.

IPVanish oferă aplicații pentru dispozitive iOS, MacOS, Android și Windows. Poate fi configurat manual pentru a fi utilizat cu sisteme Linux și selectați routere de internet.

Pro:

 • Politica fără jurnale
 • Suficient de rapid pentru jocuri fără lag
 • Protecții puternice pentru criptare și confidențialitate

Contra:

 • Nu acceptă Bitcoin

Scorul nostru:

4 din 5

VITEZE MARE, LATENȚĂ MICĂ: IPVanish este o VPN foarte rapidă, cu o limită de conexiune ridicată, dar are, de asemenea, caracteristici puternice de securitate și o politică cu loguri zero. Acest serviciu este livrat cu o garanție de returnare de șapte zile.

Aruncăm o privire mai atentă la acest serviciu în revizuirea noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN nu are la fel de mulți servere ca unii dintre rivalii săi (aproximativ 150 în peste 60 de țări), dar oferă viteze mai bune decât media și funcții de deblocare excepționale. Pe lângă faptul că vă permite să jucați PUBG oriunde, PrivateVPN vă permite să accesați servicii precum Netflix SUA, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Până la șase dispozitive pot fi conectate simultan.

Acest VPN vă protejează traficul împotriva furtunilor folosind protecția IPv6, DNS și WebRTC, un comutator de ucidere (doar Windows) și criptarea AES pe 256 biți. De asemenea, puteți scramba datele dvs., permițându-vă să utilizați rețele care blochează de obicei conexiunile VPN. PrivateVPN are o politică fără jurnaluri, deci, odată conectat, sunteți efectiv anonim. Puteți alege să plătiți în Bitcoin dacă preferați un strat suplimentar de anonimat. Asistența este disponibilă prin chat live 22 de ore pe zi.

PrivateVPN are aplicații iOS, Windows, Android și MacOS. Acest serviciu funcționează și pe platforme bazate pe Linux și routere wireless, dar trebuie instalat manual mai întâi.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Unul dintre cele mai rapide VPN-uri din jur
 • Obținerea unei reputații solide pentru gama de site-uri și servicii pe care le pot debloca

Contra:

 • Asistență chat live nu 24/7
 • O rețea mică, dar în creștere de servere

Scorul nostru:

4.5 din 5

VPN RAPID, CONCURENT DE SECURITATE: PrivateVPN îți pune viteza pe primul loc, dar securitatea ajunge într-o secundă. Cu conexiuni fiabile, o politică fără jurnal și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, acest VPN este ideal pentru oricine dorește să se protejeze în timp ce joacă PUBG online.

Vezi recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark oferă acces la peste 1.000 de servere din peste 60 de țări. Este o alegere excelentă pentru oricine dorește să joace, datorită vitezei sale destul de mari, lățimii de bandă nelimitate și abilității excelente de deblocare. Mai mult, deoarece această VPN nu are o limită de conexiune, puteți proteja simultan fiecare dispozitiv pe care îl dețineți.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC și un comutator de ucidere pentru a vă păstra traficul ascuns în orice moment. De asemenea, are o caracteristică care blochează automat anunțurile și scanarea de malware, precum și o alta care vă permite să ocoliți restricțiile de internet din întreaga țară.. Surfshark nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, dar dacă vă îngrijorează confidențialitatea, puteți plăti cu Bitcoin, Ethereum sau Ripple. Dacă aveți probleme, asistența este disponibilă 24/7 în timpul chat-urilor live.

Surfshark oferă aplicații Windows, Linux, MacOS, Android și iOS. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu routerele de domiciliu.

Pro:

 • Angajament puternic pentru securitatea dumneavoastră
 • Nu păstrează jurnalele
 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate

Contra:

 • Unele viteze lente

Scorul nostru:

4 din 5

PLAY PUBG PE ORICE DISPOZITIV: Surfshark oferă o capacitate excelentă de deblocare, viteze decente și caracteristici puternice de securitate. Cel mai bine este că nu are nicio limită de conectare, permițându-vă să joci pe orice dispozitiv preferi. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia completă a Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot oferă acces la 3.200+ servere în mai mult de 70 de țări. Fără limite de date, lățime de bandă nerestricționată și viteze constant mari, acest serviciu este o alegere excelentă pentru oricine dorește să joace. Deblochează de asemenea platforme precum Netflix, Hulu și Sling TV, oferindu-vă libertatea de a accesa tot felul de conținut inaccesibil anterior. Până la cinci conexiuni simultane sunt permise.

Acest VPN este dotat cu criptare de 256 biți, un comutator de ucidere (doar pentru Windows) și protecția împotriva scurgerii DNS activată în mod implicit. Totuși, nu este totul: există, de asemenea, o protecție wifi automată și posibilitatea de a permite anumitor aplicații să ocolească VPN-ul (o caracteristică cunoscută sub numele de split tunneling). Hotspot Shield nu ține jurnalele informațiilor de identificare după ce ați deconectat. Puteți contacta asistența clienților prin chat-ul live, 24/7.

Hotspot Shield vine cu aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Viteze rapide, fiabile
 • Protecții puternice de securitate și confidențialitate
 • Potențial de deblocare excelent

Contra:

 • Câteva preocupări de confidențialitate din trecut
 • Fără suport Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

UNBLOCK PUBG ORICE: Hotspot Shield este rapid, puternic la securitate și capabil să deblocheze o gamă largă de servicii populare (inclusiv PUBG). Acest VPN este livrat cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Pentru mai multe informații, consultați revizuirea completă a scutului Hotspot.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Cum se deblochează PUBG cu un VPN

VPN-urile pot părea complexe la început, dar sunt destul de ușor de utilizat odată ce știi cum. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și reda PUBG oriunde te-ai afla.

Iată cum puteți debloca și reda PUBG cu un VPN de oriunde:

 1. Începeți prin a vă înscrie la unul dintre VPN-urile de mai sus, dacă nu ați făcut-o deja (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 2. Descărcați versiunea corespunzătoare a aplicației pentru dispozitivul dvs., apoi instalați-o și conectați-vă.
 3. Conectați-vă la un server din locația dorită. Dacă puteți alege serverele într-un anumit oraș, cel mai adesea este cel mai bine să vă conectați la o locație apropiată de dvs., deoarece acest lucru contribuie la reducerea latenței.
 4. Deschideți PUBG. Acum ar trebui să poți juca fără probleme. Dacă încă nu vă puteți conecta, este posibil să doriți să contactați echipa de asistență a clientului VPN pentru asistență suplimentară.

Pot debloca PUBG cu un VPN gratuit?

S-ar putea să vă gândiți să utilizați un VPN gratuit pentru a debloca PUBG, dar am recomanda acest lucru. Pentru început, aceste servicii sunt, de obicei, primele înregistrate, astfel încât, după toate probabilitățile, nu veți putea să vă conectați. VPN-urile gratuite tind să fie mai lente decât cele plătite, deoarece au mult mai mulți utilizatori (și mai puține servere din care să aleagă). În plus, acestea au adesea limite de date foarte mici, ceea ce te-ar putea vedea să fii dat afară printr-un joc.

De asemenea, trebuie să știți că VPN-urile gratuite vin cu mai multe riscuri decât omologii lor plătiti. De fapt, un studiu realizat pe mai mult de 280 de VPN-uri gratuite a constatat că aproape 40% conținut malware. Pentru a înrăutăți, 18% nu au folosit deloc criptare, ceea ce înseamnă că utilizatorii lor nu erau în siguranță mai siguri decât atunci când navighează normal. În cele din urmă, deși VPN-urile plătite vă informează de obicei cum gestionează datele dvs. în avans, serviciile gratuite nu oferă astfel de garanții și chiar pot vinde detalii despre activitățile dvs..

Cea mai bună modalitate de a vă proteja online este să utilizați un VPN de renume care oferă o primă politică de confidențialitate pentru clienți.

De ce altceva am nevoie de un VPN pentru PUBG?

VPN-urile nu sunt doar pentru persoanele care doresc să joace jocuri la locul de muncă. De exemplu, dacă aveți o conexiune lentă la internet, puteți găsi un dezavantaj semnificativ atunci când jucați împotriva altor persoane din țara dvs. Puteți chiar șansa puțin folosind VPN-ul dvs. pentru a comuta într-o regiune cu viteze medii de internet mai mici.

Să presupunem că sunteți un streamer cu un public de dimensiuni decente. Troll-urile știu că perturbând conexiunea dvs. la internet, vă pot împiedica să vă trăiți. Aceasta vă face o țintă principală pentru atacurile DDoS. Fără un VPN, acest lucru ar paraliza în mod eficient routerul, oprindu-vă să nu mai faceți online. Totuși, odată conectată la un VPN, rețeaua este capabilă să absoarbă și să redirecționeze toate solicitările dăunătoare, permițându-vă să vă continuați cu ziua dvs..

În funcție de locul în care locuiți, este posibil să nu fiți capabil să jucați PUBG fără VPN. Țări precum Coreea de Sud au restricții cu privire la momentul în care ai voie să joci jocuri (dacă ai un anumit grup de vârstă), în timp ce anumite zone din India au interzis PUBG în întregime. VPN-urile nu numai că vă permit să evitați filtrarea web impusă de guvern, dar, de asemenea, se asigură că activitățile dvs. nu pot fi identificate.

Deși interdicțiile geografice PUGB sunt rare, merită să verificați legile locale înainte de a accesa PUGB într-o zonă restrânsă, pentru a vă asigura că nu acționați ilegal.

Vezi si:

 • Cel mai bun VPN pentru Dota 2
 • Cel mai bun joc VPN
 • Cel mai bun VPN pentru Minecraft
 • Cele mai rapide VPN-uri
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 44

Adblock
detector