Cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda pentru acces rapid și sigur la internet

Cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda

Libertățile de internet au scăzut drastic în Thailanda datorită unei serii de legi care cenzură conținutul și sporește puterile de supraveghere pentru autoritățile locale. Numai din acest motiv, vă recomandăm să utilizați un VPN în timp ce navigați pe web în Thailanda. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet care curge către și de pe dispozitiv și îl rutează printr-un server în afara locației dvs. curente.

Este un instrument util pentru a menține confidențialitatea și anonimatul pe internet și îngreunează hackerii să vă spioneze activitatea, de exemplu, dacă aveți nevoie să vă conectați la un hotspot wi-fi public.

Un VPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru expatriații străini care trăiesc în Thailanda, deoarece le permite să vizualizeze conținut blocat din patrie prin intermediul site-urilor de streaming precum BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, ESPN, Sky și multe alte servicii..

Nu ai timp să citești toată postarea? Mai jos veți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda. Citiți mai departe pentru a afla cum le puteți utiliza.

Cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda:

 1. ExpressVPN Cel mai bun VPN all-round pentru Thailanda. Un furnizor rapid și sigur, cu capabilități mari de deblocare.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune favorabilă bugetului pentru Thailanda. Ideal pentru accesarea serviciilor de streaming. Excelent pentru a primi adrese IP sau IP-uri thailandeze din aproape orice altă țară.
 3. NordVPN Credențiale puternice de confidențialitate și pot accesa mai multe canale de streaming.
 4. VyprVPN Un serviciu VPN fiabil care oferă acces utilizatorilor la o mulțime de site-uri de streaming printr-o conexiune extrem de sigură.
 5. IPVanish Un serviciu VPN rapid și sigur care include o alocație pentru 10 conexiuni simultane. O alegere populară pentru utilizatorii torrenters și Kodi.

Alegerea unui VPN din Thailanda

Poate fi dificil să te decizi asupra unui serviciu VPN din Thailanda, deoarece există multe disponibile și nu toate sunt de același calibru. Opțiunile noastre pentru cel mai bun VPN pentru Thailanda se bazează pe următorii factori:

 1. Viteza și fiabilitatea serviciului
 2. Parametri puternici de criptare și caracteristici suplimentare de securitate
 3. Fără jurnalele de utilizare
 4. Deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință (Netflix, BBC, Amazon Prime, etc)
 5. Vasta alegere a locațiilor serverului, inclusiv unele din Thailanda
 6. Aplicații pentru Android și iOS

Cel mai bun VPN pentru Thailanda

Iată alegerile noastre pentru cel mai bun VPN pentru Thailanda:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Lucrări în Thailanda Testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN operează peste 3.000 de servere distribuite în 94 de țări, inclusiv opțiuni în Thailanda. Aceasta înseamnă că dacă sunteți un rezident thailandez care călătorește în străinătate, va putea accesa televiziunea locală, cum ar fi Truevision. Serviciul se sustrage războiului Netflix împotriva VPN-urilor fără a sparge transpirația. Este în mod similar compatibil atât cu Hulu, cât și cu BBC iPlayer și suportă torentul. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat live, dacă este nevoie.

ExpressVPN nu stochează jurnalele care vă pot identifica, cum ar fi adrese IP reale. Utilizează protocoale AES-CBC de 256 biți, precum și autentificare HMAC și secret secret perfect. Există un comutator de ucidere pe internet, denumit „blocare de rețea”, ceea ce înseamnă că va îngheța tot traficul dacă conexiunea scade, păstrându-l în siguranță. Protecția împotriva scurgerilor DNS încorporate asigură confidențialitate totală.

Lățimea de bandă nelimitată este oferită ceea ce o face o alegere excelentă pentru torrenting și P2P fileharing. Comutarea serverului este permisă din gama largă de locații ale serverului lor. Sunt greu de învins când vine vorba de descărcarea vitezei.

Există aplicații VPN mobile atât pentru Android cât și pentru iOS sau puteți descărca clienți desktop pentru Windows, MacOS și Linux.

Pro:

 • Conexiune rapidă și fiabilă
 • Securitate puternică
 • Nu păstrează jurnalele de identificare
 • Aplicații ușor de utilizat
 • Excelent pentru streaming Netflix, Amazon Prime, BBC și alte servicii.

Contra:

 • Puțin mai scump decât unii rivali

Cea mai bună VPN PENTRU TAILANDA: ExpressVPN este prima noastră alegere Oferă protocoale de criptare de grad militar, cuplate cu un design îngrijit și viteze de descărcare rapide. Funcționează instantaneu și în mod fiabil și este potrivit atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Planurile includ o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Iată recenzia noastră aprofundată a ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

CyberghostFuncționează în Thailanda Testat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă o interfață ușor de utilizat și un serviciu rapid și fiabil. Are peste 5.500 de servere în 89 de țări, dintre care 10 din Thailanda. Serviciul funcționează cu mai multe platforme de streaming, inclusiv Netflix și BBC iPlayer.

Când vine vorba de standarde de criptare, acest furnizor de servicii VPN folosește unele dintre cele mai dificile acolo. În mod specific, utilizează criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, împreună cu tastele RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Acestea sunt considerate standarde de top. Există și un internet switch switch inclus, ceea ce înseamnă că traficul web va fi oprit dacă conexiunea scade pe neașteptate. Protecția împotriva scurgerilor DNS este încorporată, iar serviciul nu menține jurnalele de activități online sau datele utilizatorului.

Puteți descărca o aplicație VPN atât pentru Android cât și pentru iOS și există clienți desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Viteze rapide
 • Nu păstrează jurnalele
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori

Contra:

 • Nu funcționează în China

CELE MAI BUNE BUCURI ALEGERE: CyberGhost oferă acces la o mulțime de conținut geo-restrâns, iar software-ul și aplicațiile VPN ușor de utilizat sunt ideale pentru începători. Planurile vin cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNFuncționează în Thailanda Testat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN operează peste 5.600 de servere în 60 de țări, inclusiv șapte din Thailanda, oferind o gamă largă de locații de server. Aveți opțiuni de conectare în funcție de cerințele dvs. exacte, precum confidențialitate strictă, streaming video, anonimat, IP dedicat și multe altele. Serviciul funcționează cu mulți furnizori de servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu și BBC iPlayer fără probleme.

Acesta este un alt furnizor de servicii VPN cu politica fără jurnale, permițându-vă să navigați cu confidențialitate completă. Standardele de securitate sunt printre cele mai bune din afaceri - NordVPN utilizează standardul de criptare a protocolului AES de 256 biți și implicit oferă un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS.

Există clienți desktop pentru Windows și MacOS și puteți descărca aplicații VPN mobile pentru iOS sau Android.

Pro:

 • Excelent pentru deblocare
 • Foarte sigur
 • Rețea uriașă de server

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este un pic greoaie

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN oferă o valoare excelentă pentru bani, cu o rețea mare de server, viteze rapide cu lățime de bandă nelimitată și funcții de deblocare mari. Acest furnizor oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. VyprVPN

VyperVPNFuncționează în Thailanda Testat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are peste 700 de servere în 64 de țări, inclusiv opțiuni în Thailanda. Poate debloca conținutul activat SUA Netflix, Hulu și BBC iPlayer, și este unul dintre puținele servicii care este capabil să eludeze Marele Firewall din China.

Traficul pe internet este securizat prin protocolul OpenVPN, criptarea AES de 256 biți, chei RSA de 2.048 biți și autentificare SHA256. VyprVPN include în mod implicit un comutator pentru uciderea internetului, ceea ce înseamnă că traficul de internet va fi oprit temporar dacă conexiunea scade. Deși VyprVPN a fost subiectul preocupărilor de confidențialitate în trecut, și-a actualizat politica și nu mai înregistrează adrese IP reale ale utilizatorilor.

VyprVPN deține și administrează centre de date întregi, ceea ce înseamnă că controlează tot traficul care circulă prin serverele sale în mai multe locații de server. Acest lucru ajută la protecția împotriva atacurilor și asigură o conexiune rapidă și stabilă.

Există aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Servitorii din Thailanda
 • Conectare rapidă și sigură
 • Deține propriile servere

Contra:

 • Nu acceptă bitcoin

SECURĂ ȘI PRIVATĂ: VyprVPN înregistrează rezultate bune în ceea ce privește securitatea, viteza și abilitățile de streaming și merită o a doua privire. Mai scump decât alte opțiuni din această listă. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. IPVanish

IPVanishFuncționează în Thailanda Testat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish serverele sunt optimizate pentru viteză, stabilitate și securitate, peste 1.300 dintre acestea fiind răspândite în peste 60 de țări. Din păcate, nu există servere în Thailanda pentru utilizatorii care doresc să acceseze conținut thailandez din străinătate. Cu toate acestea, acest furnizor poate debloca mai multe platforme de streaming, inclusiv notoriu dificil BBC iPlayer.

Acesta este unul dintre puținii furnizori VPN care sunt complet lipsiți de logare, astfel încât nu există nicio urmărire a activităților online sau păstrarea datelor utilizatorului deloc. Protocoalele de criptare sunt dure. Compania folosește criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei DHE-RSA de 2.048 biți cu un secret perfect perfect. IPVanish include un comutator pentru uciderea internetului, ceea ce înseamnă că traficul va fi oprit temporar în cazul în care conexiunea scade din senin.

IPVanish este popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este de asemenea telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Există aplicații pentru iOS și Android și există suport pentru desktop pentru Windows și MacOS. Un bonus cu acest furnizor este că sunt permise 10 conexiuni simultane, spre deosebire de oferta tipică de cinci.

Pro:

 • Permite 10 conexiuni simultan
 • Operează o rețea de server largă
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Nu există servere thailandeze
 • Nu acceptă Bitcoin
 • Nu funcționează cu Netflix

FAST ȘI SIGURĂ: IPVanish vă oferă o securitate solidă într-un pachet rapid. Vor lupta cu serviciile de streaming populare și nu vor funcționa în China. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit?

Utilizatorii cu numerar sau cei care nu cred că VPN-urile sunt în valoare de bani ar putea opta pentru un serviciu VPN gratuit. Există multe dintre ele disponibile și pot părea că sunt opțiuni tentante.

Cu toate acestea, mai mulți furnizori VPN gratuite au fost prinderea mineritului și vânzarea datelor utilizatorilor. Chiar dacă nu vi se întâmplă acest lucru, fiți pregătiți pentru capace de descărcare, accelerare de lățime de bandă și o selecție slabă de servere. Protocoalele de criptare sunt departe de a fi ideale, așa că dacă utilizați o VPN gratuită prea mult timp, riscați să fiți expuși.

Este important să înțelegem că aceste servicii nu sunt organizații de caritate. Caută să genereze bani și o vor face prin a vă face produsul. Recomandarea noastră este să stai în siguranță pe internet și să tusezi câțiva dolari în fiecare lună, în loc să ai un risc imens.

Cum se folosește un VPN în Thailanda

Mulți furnizori de servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video geo-restricționează o parte sau întregul conținut al acestora, ceea ce înseamnă că îl puteți accesa doar în anumite locații. Netflix va oferi acces utilizatorilor din Thailanda, dar biblioteca de emisiuni și filme va fi cu mult diferită de cele pe care le-ați primi în SUA, Marea Britanie sau Canada.

Utilizând un VPN pentru a vă răsfăța locația, puteți accesa conținut ca și cum ați fi situat într-o altă țară. Pentru a începe cu o aplicație VPN este ușor. Doar urmați acești pași simpli.

Iată cum puteți utiliza un VPN în Thailanda:

 1. Înscrieți-vă la furnizorul ales (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din regiunea sursă de streaming. De exemplu, pentru US Netflix, nu te-ai conecta la un server VPN din SUA.
 4. Navigați la flux și ar trebui să aveți acces fără restricții.

Rețineți că, dacă doriți să captați un stream live, de exemplu un eveniment sportiv, cel mai bine este să testați conexiunea în timp. În acest fel, veți avea timp să rezolvați problemele care pot apărea.

Este posibilă accesarea porno în Thailanda?

Atât pornografia, cât și jocurile de noroc sunt interzise în mod explicit în temeiul legislației thailandeze, la Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicării din țară, în special preocupat de blocarea site-urilor porno.

Nu au existat cazuri documentate de persoane arestate și închisoare pentru accesarea porno despre care știm. Este posibil să utilizați un VPN pentru a accesa materialul menționat în Thailanda. Cu toate acestea, recomandăm cititorilor noștri să facă prudență și să cerceteze legile thailandeze pentru a înțelege pe deplin în ce se află înainte de a decide să înceapă un astfel de curs de acțiune.

Cum să urmărești Hulu din Thailanda

Când vizitați Thailanda, este posibil să fiți supărat să aflați că nu vă puteți accesa contul Hulu. Mai jos veți găsi ghidul nostru pas cu pas pentru deblocarea platformei de streaming din orice parte a lumii.

Iată cum poți urmări Hulu în Thailanda:

 1. Înscrieți-vă cu un VPN care funcționează în Thailanda și deblochează Hulu. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt două alternative fiabile.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA. Aceasta vă va oferi o adresă IP americană pentru vizionarea Hulu în străinătate.
 4. Accesați Hulu și conectați-vă la contul dvs. (puteți să vă înscrieți și pentru un cont, dar veți avea nevoie de o metodă de plată americană).
 5. Acum ar trebui să poți reda videoclipuri pe Hulu! Dacă încă mai întâmpinați restricții, încercați să ștergeți cookie-urile browserului.

Cum fac blogul în anonimat în Thailanda?

Criticile familiei regale sunt dur interzise în conformitate cu legislația thailandeză, guvernul luând o poziție severă împotriva oricui care participă la astfel de discuții, atât online, cât și offline. Lumini de presă, precum BBC, s-au confruntat cu probleme în trecut și chiar Facebook este complicat la cenzurarea conținutului în numele guvernului thailandez.

Disidenții notabili au fost arestați pentru că au îndrăznit să vorbească. O modalitate de a depăși această problemă este folosirea unui VPN pentru a vă ajuta să vă mențineți confidențialitatea. Pentru mai multe informații, aruncați o privire la modul nostru de a ghida în mod anonim pe blog.

Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu ar trebui interpretat ca un aviz juridic. La Comparitech nu efectuăm acte ilegale și mascând activitatea prin intermediul unei VPN. Rămâneți vegheat în permanență și înțelegeți la ce aveți în vedere înainte de a continua. Dacă nu sunteți sigur, este mai bine să discutați cu un avocat care vă poate oferi îndrumări de specialitate.

Care este viitorul internetului în Thailanda?

Thailanda este un punct de reper pentru călătorii, expatriați, nomazi digitali și multe altele. Cu toate acestea, organismul de advocacy Freedom House afirmă cu certitudine că peisajul cibernetic al țării este clasat drept „nu gratuit”, cu arestarea bloggerilor și blocarea conținutului drept principalele preocupări..

2016 a fost arestat utilizatorii de social media pentru posturi controversate și sentințe dure transmise bloggerilor pentru lucruri precum insultarea guvernului și a funcționarilor publici. O lege recent indusă a recomandat pedepse de 10 ani de închisoare pentru infracțiuni vagi precum „influențarea alegătorilor”, care a fost folosită pentru a tăcea discuțiile online pentru modificările constituționale propuse. 2017 a început începutul unei campanii reînnoite de cenzură pe internet.

Freedom House observă că istoria cuplurilor militare din țară are ceva de-a face cu această cenzură. De la ultima lovitură de stat, jurnaliștii, academicienii și alți activiști au fost supuși unei supravegheri mai mari și sute de oameni au fost interogați dur. De asemenea, guvernul a încercat să obțină o tehnologie sofisticată de supraveghere și a încercat să dezvolte planuri pentru o singură poartă națională de internet similară cu Marele Firewall din China.

Fundația Electronic Frontier notează că modificările aduse legilor în materie de infracțiuni informatice din Thailanda sunt ambigue, vagi și lipsesc de responsabilitate. Există o adevărată încercare de a înăbuși libertatea de exprimare, în special pe platformele digitale și de a menține controlul asupra societății thailandeze.

Din aceste motive, vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a naviga pe internet în siguranță în Thailanda.

„Thai Flag” de Andy Wright, sub licență CC BY 2.0

Vezi si:

Ghidul vizitatorilor privind confidențialitatea și securitatea online din Thailanda

Cum se obține o adresă IP thailandeză

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 81 =

Adblock
detector