Cele mai bune VPN-uri pentru Viber și unele de evitat

Acest ghid va acoperi cele mai bune VPN-uri pentru Viber, astfel încât să îl poți accesa în țări restrânse, cum ar fi China, Qatar, Arabia Saudia, Egipt și Emiratele Unite.

Cele mai bune VPN-uri pentru Viber și unele de evitat

Viber este o aplicație populară de chat care se mândrește cu peste 250 de milioane de utilizatori răspândit în 193 de țări. Oamenii o folosesc pentru a păstra legătura cu prietenii și familia din întreaga lume - aplicația a fost, de asemenea, unul dintre cei mai vechi mesageri care au prezentat acum funcția de apel gratuit omniprezentă..

Unele guverne însă restricționează cetățenii să încerce să acceseze Viber. În China, de exemplu, serviciul este interzis direct. Alte țări, în special în Orientul Mijlociu, blochează pur și simplu funcția VoIP. În acest articol, vă vom învăța cum să ocoliți aceste bariere și să câștigați experiența completă Viber.

Cel mai eficient mod de a depăși accesul geo-restricționat este folosirea unei rețele virtuale private (VPN). VPN-urile funcționează prin criptarea întregului trafic de internet care curge către și de pe dispozitiv și tunelându-l printr-un server de la distanță în afara locației dvs. actuale. În acest fel, identitatea dvs. este ascunsă, ceea ce face foarte dificil pentru agențiile de supraveghere sau hackerii să-și dea seama ce faceți pe web.

Acoperim furnizorii pe care îi sugerăm mai jos în detaliu, dar dacă aveți timp doar pentru o prezentare rapidă, aici este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Viber:

 1. ExpressVPN  Cea mai bună alegere pentru Viber. Funcționează servere super-fiabile în peste 90 de țări din întreaga lume care sunt capabile să deblocheze aproape tot conținutul restricționat și geo-blocat. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și securizate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN Un furnizor low-cost care funcționează de peste un deceniu. Mii de servere sigure pot debloca cele mai restrânse conținuturi.
 3. CyberGhost Opțiune de buget care are aplicații ușor de utilizat, care sunt excelente pentru începători. Serverele au viteze bune pentru streaming și descărcare.
 4. IPVanish Standarde de confidențialitate foarte ridicate, cu o politică strictă fără jurnaluri și opțiuni de plată și înscriere anonime.
 5. VyprVPN Rețea rapidă și sigură, care nu are probleme de deblocare Viber, dar veți găsi opțiuni mai ieftine mai sus în această listă.

Care este cel mai bun VPN pentru Viber?

În această secțiune, vom discuta despre câteva servicii VPN care funcționează perfect cu Viber. Ei sunt apreciați după următorii factori:

 • Viteza și fiabilitatea serviciului
 • Rețea mare de servere la nivel global
 • Standarde robuste de criptare pentru a preveni scurgerile de date
 • Valoare pentru bani
 • Aplicații pentru Android și iOS

Aceste VPN-uri vor debloca Skype și multe alte servicii.

1. VPN Express

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă standarde impecabile, un angajament de neclintit cu privire la confidențialitate și securitate și viteze rapide. Există o interfață îngrijită și ușor de utilizat, ușor de configurat, ceea ce o face o alegere excelentă atât pentru utilizatorii pro și începători..

Abonații vor fi răsfățați la alegere cu 1500+ servere distribuite în 94 de țări. Standardele de criptare sunt la fel de puternice - toate serverele folosesc protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 4.096 biți cu secret perfect înainte și autentificare SHA512.

În același timp, compania are o politică declarată de a nu păstra orice jurnal de trafic. Singurul bit de retenție de metadate se referă la data (nu la ora) când a fost conectat la serviciu, la alegerea locației și la lățimea totală de bandă folosită. Adresa dvs. IP individuală nu va fi înregistrată.

Un factor suplimentar este faptul că serviciul include atât serverele DNS cât și protecția împotriva scurgerilor DNS ca opțiuni standard. Există, de asemenea, un comutator de ucidere pe internet - acest lucru va opri temporar tot traficul dacă conexiunea va deveni liber.

Are aplicații atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows, Mac OS și Linux (linia de comandă).

ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre puținele VPN-uri care funcționează în China și este, de asemenea, una dintre recomandările noastre VPN de top pentru cei din Dubai sau din altă parte din Emiratele Unite.

Pro:

 • Deblochează în mod fiabil Viber în țările în care este restricționat.
 • Serverele extrem de rapide sunt excelente pentru descărcare și streaming.
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Accesați conținut restricționat geo din aproape oriunde
 • Asistență pentru clienți în direct 24 de ore

Contra:

 • Doar 3 dispozitive pot fi conectate în același timp

Cea mai bună VPN PENTRU VIBRU: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Funcționează în mod sigur în țări care restricționează accesul la Viber. Deblochează toate site-urile și aplicațiile majore, inclusiv Skype. Oferă conexiuni și servere extrem de rapide într-o gamă uriașă de țări. Încercați-l fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN aici.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este posibil să nu aibă cea mai plăcută interfață de utilizator, dar acest lucru nu ar trebui să vă distragă atenția de la faptul că furnizează bine produsul său principal. Există viteze rapide și criptare strictă. Compania în sine este în jur de peste un deceniu - o dovadă a produsului de calitate pe care îl oferă.

NordVPN este similar cu IPVanish, în sensul că continuă să întruchipeze o politică zero-logs. Acest lucru înseamnă că nu stochează nicio informație despre sesiunile utilizatorului, trafic sau timestamps.

Această politică a servit-o bine în trecut - a fost abordată de agențiile guvernamentale pentru a preda datele despre clienți, dar pur și simplu nu existau nimic pe serverele sale care să poată incrimina utilizatorii. Utilizatorii din Orientul Mijlociu pot respira un suspin de ușurare.

În ceea ce privește opțiunile de server, există 1094 dintre ele răspândite în 61 de țări - mai mult decât suficient pentru a găsi una care să deblocheze Viber. NordVPN funcționează, de asemenea, cu multe servicii de streaming online, inclusiv Netflix, Hulu și BBC iPlayer, astfel încât să puteți utiliza abonamentul plătit în mai multe scopuri.

Standardele de criptare sunt de nivel superior. Compania implementează în mod implicit protocolul AES de 256 biți și folosește chei SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Opțiune de valoare excelentă, care nu are probleme de acces la Viber
 • Accent puternic pe securitate și confidențialitate
 • De asemenea, o opțiune excelentă pentru descărcare și torrenting
 • Deblochează cele mai multe servicii de streaming cu ușurință

Contra:

 • Incepatorii pot considera ca interfata cu utilizatorul este greoaie

Cel mai bun VPN-ul BUDGET: NordVPN este un bun furnizor universal. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu Viber. Confidențialitate solidă și securitate. Conectează până la 6 dispozitive simultan. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră aprofundată a NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un VPN fiabil, care este relativ ieftin și ar trebui să apeleze la utilizatorii începători care nu caută o mulțime de opțiuni. Produsul principal este configurat bine - există un număr semnificativ mare de locații pe server, testele de viteză sunt până la zero, interfața este ușor de navigat și standardele de confidențialitate sunt stricte.

Compania este încorporată în România și nu este supusă niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor. De asemenea, are o politică internă de a nu stoca jurnalele de utilizator sau date de orice natură. Dar acest lucru s-ar putea schimba - CyberGhost a fost achiziționat recent de o firmă cu sediul central în Marea Britanie. Vom actualiza acest articol dacă observăm modificări.

Cu peste 1.000 de servere distribuite în 27 de țări, există o rețea mare care vă va ajuta să deblocați Viber ori de câte ori aveți nevoie. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

CyberGhost utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN împreună cu tastele RSA de 2.048 biți și autentificarea MD5 HMAC. Există, de asemenea, un comutator de ucidere pe internet.

Pro:

 • Nu există probleme care deblochează Viber
 • Viteze decente, fiabile pentru majoritatea utilizărilor
 • Opțiune favorabilă bugetului, cu aplicații ușor de utilizat

Contra:

 • Utilizatorii de putere vor găsi aplicații prea simple, fără funcții avansate

ALEGERE BUGETĂ: CyberGhost are o configurare simplă. Confidențialitate excelentă, zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. Poate lupta cu unele site-uri de streaming populare. 45 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o altă VPN premium, care nu permite atingerea standardelor de viteză, confidențialitate sau criptare. Este de încredere și permite, de asemenea, înregistrări anonime dacă utilizatorii se preocupa să predea detalii personale.

Avocații de confidențialitate vor fi mulțumiți de faptul că nu stochează deloc informații despre utilizator. Singura dată când există o anumită reținere este când un cont este înregistrat pentru prima dată. După aceea, toate datele sunt eliminate din cloud.

Standardele de criptare sunt robuste - IPVanish asigură criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de cheie DHE-RSA 2.048 cu un secret perfect perfect. Un comutator de ucid internet este, de asemenea, inclus.

Cu peste 850 de servere distribuite în 60 de țări, o conexiune adecvată nu este niciodată la îndemână.

Există aplicații pentru iOS și Android, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Mulți utilizatori consideră că este o opțiune excelentă pentru Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este, de asemenea, prietenoasă cu telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Pro:

 • Deblochează Viber cu ușurință
 • Puternic în privința și securitatea
 • Funcționează în peste 60 de țări, excelent pentru deblocarea conținutului geo-restricționat

Contra:

 • Asistența clienților poate fi puțin lentă
 • Nu pot accesa anumite servicii de streaming populare

FAST ȘI FIABIL: IPVanish are o rețea mare de servere. Rețeaua neconstituită atinge viteze bune. Funcții puternice de securitate și confidențialitate. Funcționează bine cu Viber, dar căutați în altă parte dacă doriți să deblocați Netflix. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN se clasează bine cu utilizatorii cărora le plac protocoalele de criptare sigure - tehnologia sa proprietară este de clasă mondială. De asemenea, compania este un furnizor destul de matur, fiind de câțiva ani încoace, oferindu-i un grad de legitimitate. Este unul dintre puținele servicii care pot debloca Marele Firewall din China.

Când vine vorba de standarde de criptare, VyprVPN folosește protocolul OpenVPN, criptare AES de 256 biți, chei RSA de 2,048 biți fără secret secret înainte și autentificare SHA256 pentru a asigura traficul. În mod implicit, există un comutator de ucidere pe internet.

Peste 700 de servere din care să alegeți sunt răspândite în întreaga lume. Aplicațiile sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, precum și suport pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Pro:

 • Oferă o conexiune securizată, criptată, care funcționează bine cu Viber
 • Vitezele sunt rapide și stabile

Contra:

 • Ușor de preț decât alte VPN-uri
 • Lipsește opțiuni pentru configurare mai avansată

Rețea mare de servere: VyprVPN este un puternic VPN cu toate scopurile. O alegere solidă pentru Viber. Nu depozitează jurnalele, oferă o mare securitate și deblochează cele mai multe servicii de streaming. Mai scump decât unii. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Cum accesez Viber cu un VPN?

Urmați acești pași pentru a debloca Viber dacă restricțiile guvernului sunt în joc:

 1. Înscrieți-vă la unul dintre furnizorii VPN menționați în această listă
 2. După ce v-ați înregistrat și ați efectuat plata, descărcați aplicațiile pentru telefon sau PC / Macbook
 3. Ștergeți cookie-urile și memoria cache pentru a elimina identificatorii de locație vechi și reporniți dispozitivul
 4. Conectați-vă la aplicația VPN și selectați un server în Europa sau America de Nord
 5. Deschideți-vă telefonul sau browserul și utilizați Viber așa cum v-ar face în mod normal

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit cu Viber?

Unii utilizatori ar putea fi tentat de opțiunea de a utiliza un VPN gratuit, dar acestea vă oferă doar o fracțiune din aceleași standarde pe care le oferă opțiunile plătite..

Acest lucru se datorează faptului că aceste servicii sunt în mare parte freemium - vor să vă înscrieți la planul complet (care necesită un card de credit sau o altă formă de plată). Chiar dacă un VPN este gratuit, nu va investi în servere de înaltă calitate și standarde solide de criptare. În același timp, va genera bani, inundându-vă cu reclame invazive și ar putea, de asemenea, să insereze în mod necorespunzător cookie-uri de urmărire, să extragă datele dvs. și să le vândă.

Pe scurt, serviciile VPN gratuite impun în mod obișnuit capace de date, accelerarea lățimii de bandă și doar una sau două locații de server. S-ar putea să puteți trimite și primi mesaje text, dar uitați de transferuri rapide de fișiere sau apeluri audio.

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de o VPN, vă recomandăm să citiți lista noastră cu un proces gratuit.

Unele VPN-uri de evitat

Dacă încercați să accesați Viber dintr-o locație care o blochează implicit, doriți să vă asigurați că confidențialitatea și datele dvs. nu vor fi compromise. Există un motiv pentru care ISP-ul dvs. a restricționat accesul în primul rând - unele guverne nu plac serviciile VoIP și nu doriți să provocați probleme. Problema se instalează atunci când companiile VPN nu protejează cu zel confidențialitatea utilizatorilor - atunci când predau de bună voie datele.

Iată trei exemple de furnizori VPN care credem că ar trebui să fugi de:

1. HolaVPN

Hola cu sediul în Israel a avut o legiune masivă de fani la un moment dat, propulsând-o către o comunitate de aproape 50 de milioane de utilizatori. Dar compania a ales să utilizeze această masă critică în scopuri nefaste, transformând utilizatorii într-un botnet masiv.

Dacă erați un utilizator Hola la acea vreme, o parte din lățimea dvs. de bandă a fost bifurcată ilegal pentru a participa la atacuri pe alte site-uri, a distribui conținut protejat de drepturi de autor și pornografie..

2. Scut hotspot

Hotspot Shield este un nume binecunoscut în afacerea VPN, deoarece este de foarte mult timp și permite utilizatorilor să se înscrie fără plăți în avans. Dar recent a fost acuzat de unele practici etice.

În iulie, un grup de avocatură în domeniul confidențialității a depus o moțiune în care se spune că compania a introdus cu bună știință cookie-uri de urmărire în datele miniere ale utilizatorilor și le vinde agenților publicitari terți. De asemenea, s-a susținut că a deturnat cereri legitime de HTTP și le-a redirecționat către site-urile afiliate unde ar câștiga comisioane..

Un rezultat al acestei chestiuni este încă în curs, așa că nu ne grăbim la nicio concluzie aici, dar faptul este că acest comportament urmează o tendință similară cu alte servicii VPN gratuite. Credem că este cel mai bine dacă evitați Hotspot Shield deocamdată până la achitarea tuturor taxelor.

În niciun caz, nu facem uz de VPN cu scopul explicit de a încălca legile. Dar susținem că companiile VPN trebuie să fie deschise și transparente cu privire la politicile lor de înregistrare a datelor și să respecte acest lucru. Confidențialitatea utilizatorului și anonimatul sunt probleme spinoase, iar furnizorii trebuie să respecte acest lucru.

Pot folosi Viber în Emiratele Arabe Unite sau Orientul Mijlociu fără VPN?

Multe guverne din Orientul Mijlociu, inclusiv Qatarul și Emiratele Unite, blochează utilizarea serviciilor VoIP. Prin urmare, chatul instantaneu Viber poate funcționa, cu siguranță nu veți primi întreaga experiență. În acest moment, nu există nicio posibilitate de a folosi toate serviciile Viber fără VPN. Dacă doriți să faceți asta, credem că ar trebui să vă înscrieți la un serviciu plătit premium pentru a evita pierderea de date sau încălcările potențiale.

Unde este Viber blocat?

Iată o listă de țări care au acces restricționat la Viber, parțial sau integral. Vă rugăm să rețineți că reglementările pot fi modificate, astfel încât această listă nu ar trebui tratată ca o resursă definitivă.

 • China
 • Arabia Saudită
 • EAU
 • Qatar
 • Egipt
 • Iran
 • Iordania
 • Kuweit
 • Coreea de Nord
 • Yemen

„Viber” de Sam Azgor sub licență CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 86

Adblock
detector