Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Netflix Japonia din străinătate

Cum să urmărești Netflix Japonia din străinătate

Netflix a fost lansat în Japonia în 2015, iar din 2019 catalogul Netflix Japonia este acum cel mai mare din orice țară, potrivit uNoGS. În special, utilizatorii Netflix din Japonia au acces la tone de anime care nu sunt limitate pentru abonații din alte țări. Iar anime-ul care ajunge în cele din urmă pe piața globală apare adesea pe Netflix japonez mai întâi, cum ar fi Violet Evergarden.

Dacă nu aveți timp să intrați în toate detaliile despre principalele VPN-uri incluse în această postare, iată o listă și un rezumat al celor mai bune alegeri:

 1. ExpressVPN Cea mai bună alegere pentru deblocarea Japoniei Netflix! Servere super rapide din Japonia, deblochează Netflix și cel mai mult alt conținut de streaming popular. Caracteristici solide de confidențialitate și securitate. Include garanție de returnare de 30 de zile
 2. PrivateVPN Mic furnizor cu câteva servere în Japonia. Poate accesa Netflix Japonia de oriunde.
 3. VyprVPN Securitate puternică, ușor de utilizat și deblochează Netflix Japonia.

Cel mai simplu și mai de încredere mod de a vă deplasa pe firewall-ul Netflix este cu un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Conectându-vă la un server VPN din Japonia, puteți naviga pe web ca și cum ați trăi în țară și puteți accesa tone de site-uri web, aplicații, servicii și conținut exclusiv din Japonia..

Netflix a prins însă această soluție și blochează activ conexiunile de pe serverele VPN cunoscute. Dacă încercați să accesați Netflix Japonia de pe un server pe lista neagră, veți primi un mesaj de eroare:

„Whoops, ceva nu a mers ... Eroare în streaming. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou. "

Doar o mică mână de furnizori VPN au descoperit o modalitate de a evita în mod sigur interdicția, în timp ce restul rămâne blocat. Ne-am făcut probleme să testăm mai mulți furnizori și să aflăm care sunt VPN-urile care deblochează Netflix Japonia. Rețineți că am testat aplicațiile pentru desktop doar cu Netflix într-un browser și nu putem verifica dacă deblochează sau nu aplicațiile Netflix pe smartphone-uri, tablete și console media.

Iată cum puteți viziona Netflix japonez de oriunde:

 1. Înscrieți-vă pentru un cont Netflix dacă nu aveți încă unul.
 2. Alegeți un VPN din lista noastră de mai jos. Pentru viteză și fiabilitate, prima noastră alegere este ExpressVPN.
 3. Conectați-vă la un server din Japonia.
 4. Deschideți site-ul sau aplicația Netflix așa cum faceți în mod normal. Ar trebui să fiți redirecționat automat versiunea japoneză.
 5. Conectați-vă și începeți să vă bucurați de japonezul Netflix din orice locație!

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix Japonia

Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Netflix Japonia se bazează pe următoarele criterii:

 • Poate debloca Netflix Japonia
 • Viteze rapide
 • Politica fără jurnal și securitate puternică
 • Lățime de bandă și date nelimitate
 • Asistență rapidă și competentă pentru clienți

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020, deblochează Netflix Japonia, testat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are mai multe servere în Japonia și nu toate vor debloca Netflix în țară, dar unii o fac. Nu dorim să atragem atenția lor în mod excesiv aici, este suficient să spunem că puteți găsi rapid serverul corect, fie contactând suportul pentru chat-ul live 24/7, fie experimentând un pic de încercare și eroare. Vitezele sunt suficient de rapide și de încredere pentru a transmite în HD. ExpressVPN este un veteran când vine vorba de deblocarea site-urilor de streaming, inclusiv Netflix SUA, HBO Go, HBO Now, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Veți avea, de asemenea, standarde de securitate lider în industrie, un serviciu DNS inteligent și peste 1.500 de servere din 94 de țări la dispoziția dvs. Compania nu stochează nicio jurnal de activitate sau IP.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi.

Pro:

 • Serverele Superfast din Japonia nu au probleme de deblocare Netflix de oriunde
 • Suficient de rapid pentru a reda video HD fără buffering
 • Funcții de securitate și protecție a confidențialității de primă clasă
 • De asemenea, deblochează majoritatea site-urilor de streaming majore, de ex. Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Chat live disponibil 24/7

Contra:

 • Nu este atât de configurabil cum ar prefera unii utilizatori de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NETFLIX JAPON: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Deblochează în mod sigur Netflix Japonia și cele mai multe alte servicii de streaming populare, cu viteze excepționale pentru vizionare HD fără buffer și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Netflix JapanTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN nu a fost în preajmă cât rivalii săi, dar cu siguranță își merită locul pe listă. Este unul dintre cei mai capabili deblocatori pentru Netflix, ocolind firewall-ul în aproape fiecare țară în care l-am testat. Am transmis ușor Psycho-Pass în HD atunci când ne-am conectat la serverul Japonia. PrivateVPN deblochează, de asemenea, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer, printre altele. A marcat bine în testele noastre de viteză și este la fel de fiabil pe cât vin.

De asemenea, PrivateVPN nu este de părere despre confidențialitate. Veți obține criptarea AES de 256 biți și secretul perfect perfect. Compania nu stochează niciun jurnal al activității utilizatorului sau metadate identificabile personal cu privire la utilizarea serviciului. Un abonament unic vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează în mod fiabil conținutul japonez, inclusiv Netflix
 • De asemenea, deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer și altele
 • Nu păstrează jurnalele
 • Vitezele de streaming sunt suficient de bune pentru HD

Contra:

 • Rețea mai nouă cu un număr mai mic de servere din care să alegeți

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: PrivateVPN este o alegere excelentă. Deblochează Netflix Japonia și este o alegere excelentă pentru servicii de streaming. Confidențialitate solidă și securitate. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

3. VyprVPN

VyperVPNUnblocks Netflix JapanTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Am fost plăcut surprinși să aflăm că putem debloca Netflix Japonia atunci când suntem conectați la lui VyprVPN Server Japonia. Nu am avut nicio problemă să vizionăm un episod din Fate / Stay Night în HD. VyprVPN deblochează de asemenea Netflix din SUA.

VyprVPN folosește criptarea de top și deține, mai degrabă decât chirii, toate serverele sale fizice. Aceasta asigură securitatea întărită, dar compania are o politică de înregistrare a adreselor IP reale ale utilizatorilor, astfel încât torrenterele au fost cel mai bine clar. În caz contrar, este un furnizor excelent, ușor de utilizat și care oferă asistență non-stop.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Netblix Japonia a fost deblocat în timpul testării noastre fără probleme
 • Vitezele rapide sunt perfecte pentru streaming
 • Securitate și confidențialitate lider în clasă

Contra:

 • Aplicațiile sunt simple, dar nu au opțiuni avansate de configurare
 • Cam scump
 • Nici o metodă de plată a criptomonedelor.

Scorul nostru:

4 din 5

UșOR DE UTILIZAT APPS: VyprVPN este ușor de utilizat. Deblochează Netflix japonez cu viteză excelentă și funcționare, deoarece toate serverele sunt deținute de VyprVPN. Credențe de securitate și confidențialitate bune. Nu este cea mai ieftină opțiune. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona Netflix Japonia?

Am auzit despre câteva reprezentanțe japoneze care pot debloca Netflix Japonia, dar cele gratuite sunt probabil prea congestionate sau lipsite de încredere pentru a face flux în ceva asemănător cu o calitate decentă. În orice caz, va trebui să puteți citi japoneza pentru a le înregistra și utiliza. Serviciile VPN gratuite au, în general, lățimea de bandă pentru a transmite video fără tone de tamponare, iar multe dintre ele depun date limitate.

În general, vă recomandăm să evitați serviciile VPN gratuite. Chiar dacă nu trebuie să predați detaliile de plată, serviciile VPN gratuite nu sunt entități caritabile. Adesea fac un profit colectând date din obiceiurile dvs. de navigare și le vând agențiilor de publicitate terțe. Unii injectează reclame în browserul dvs. web, în ​​timp ce alții chiar transportă programe malware pentru a vă infecta dispozitivul.

În orice caz, este puțin probabil ca o VPN gratuită să dispună de resurse pentru a ocoli în mod sigur firewall-ul Netflix.

VPN-uri care nu funcționează cu Netflix Japonia

Următoarele VPN-uri nu deblochează Netflix Japonia, nici în funcție de testele noastre, nici de propria lor admitere.

 • NordVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Scutul Hotspot
 • LiquidVPN
 • buna
 • SaferVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Acces la internet privat (PIA)
 • Buffered
 • Keenow
 • HideMyAss

Subtitrare în limba engleză și dublare pe Netflix Japonia

Dacă nu vorbiți japoneză, găsirea de subtitrări sau voci dublate pentru anime pe Netflix Japonia poate fi un pic de dor. Subtitrările sunt mai frecvente decât dublarea, cu siguranță, dar multe titluri nu au niciuna. Vă sugerăm să profitați de perioada gratuită de încercare VPN sau de garanție de returnare a banilor pentru a debloca Netflix Japonia și pentru a verifica dacă subtitrările sau dublarea sunt disponibile pentru emisiunea pe care doriți să o vizionați.

Deși nu este cuprinzător, iată o listă de anime-uri de pe Netflix Japonia, cu subtitrare în limba engleză sau dublare, conform Aerial Biscuits:

 • 5cm pe secundă
 • blam
 • Copiii care alungă voci pierdute
 • Devilman Crybaby
 • Durarara!
 • Frățimea completă a metalului alchimist
 • Ghost in the Shell Innocence
 • Fete Gunslinger
 • Ucideți-l pe Kill
 • Micul Vrăjitor Academia
 • Magii: Aventurile lui Sinbad
 • Mushishi
 • Sword Art Online
 • Grădina cuvintelor
 • Iregular la Liceul Magic
 • Tokyo Ghoul
 • Violet Evergarden
 • Voci ale unei stele îndepărtate
 • Wakfu

Încă vedeți eroarea de proxy Netflix? Incearca asta:

Dacă v-ați înscris pentru unul dintre VPN-urile recomandate mai sus, dar vedeți în continuare eroarea de proxy Netflix când încercați să transmiteți fluxul video, încercați următoarele:

 1. Deconectați-vă de orice cont Google, inclusiv browserul Chrome. Google îți pune în memorie adresa IP și îți poate dezvălui locația adevărată către Netflix.
 2. Dezactivați GPS-ul și orice alte servicii bazate pe locație de pe dispozitiv și browser. Dacă ai primit permisiunea Netflix de a-ți folosi locația în trecut, va trebui să dezactivezi permisiunea în setările browserului.
 3. Ștergeți fișierele cookie, memoria cache și fișierele temp. Avem tutoriale atât pentru ștergerea cache-ului, cât și pentru ștergerea cookie-urilor pentru toate sistemele de operare majore.
 4. Dezactivează IPv6. Aceasta este în principal pentru utilizatorii Windows 10, dar poate cauza probleme și pe alte sisteme de operare. În Windows 10, puteți dezactiva IPv6 în proprietățile Wifi.
 5. Spălați-vă memoria cache DNS. În Windows, deschideți Prompt Command ca administrator și introduceți comanda: ipconfig / flushdns
 6. Modificați fusul orar al dispozitivului în țara în care încercați să urmăriți Netflix. Fusul orar al Japoniei este UTC + 9.
 7. Dacă sunteți conectat la o rețea wifi și puteți accesa routerul, redenumiți rețeaua wifi sau SSID. Adăugați „_nomap” la sfârșitul numelui rețelei, fără ghilimele. Acest lucru optează bine rețeaua wifi în afara serviciilor de geolocalizare Google. Va trebui să vă reconectați dispozitivul la rețeaua actualizată pentru a redobândi accesul la internet.
 8. Deconectați-vă și reconectați-vă la locația serverului pentru a vedea dacă puteți obține o altă adresă IP.

Vezi si:

 • Planifici o vizită în Japonia? Iată cele mai bune VPN-uri pentru Japonia.
 • Cum se obține o adresă IP japoneză
 • Cum să te uiți la TV Rakuten oriunde
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector