Cele mai mult de 20 de cele mai bune Addons Sports Kodi: actualizate în ianuarie 2020

Vizionarea sportului este distracția la alegere pentru mulți dintre noi. Dacă nu puteți fi acolo personal, următorul lucru este să urmăriți jocul preferat în direct la televizor. Utilizatorii Kodi vor fi încântați să știe că suplimentele potrivite facilitează capturarea sporturilor preferate în direct. Totul, de la fotbalul NCAA, la evenimente de box și MMA obligatorii, precum UFC 232 Jones vs. Gustafsson, este ușor disponibil prin Kodi. Adăugări precum DAZN, Fox Sports Go, PlayStation Vue, SportsDevil, cCloud TV și multe altele oferă experiențe de vizionare grozave, dar unele dintre acestea sunt opțiuni pe care ar trebui să le evitați.


Cea mai bună selecție a noastră pentru sporturi pentru ianuarie 2020: AMA Pro Racing

AMA Pro Racing Kodi Addon

2020 este un moment minunat pentru a vă ridica dependența de Motorcross. AMA este cel mai mare furnizor de evenimente sportive Motorcross și Supercross. Puteți urmări cu ușurință sute de evenimente Motorcross și Supercross atât în ​​direct cât și la cerere, folosind suplimentul AMA Pro Racing Kodi.

Acest addon este complet gratuit pentru a descărca și, de asemenea, trage conținut de pe canalul oficial AMA Pro Racing YouTube. Veți putea urmări evenimente live atunci când este disponibil prin intermediul suplimentului.

Ghidul nostru pentru sporturi Kodi

Mai jos, vom discuta despre unele dintre suplimentele pe care oamenii le apelează la sport și unele opțiuni pe care ar trebui să le evitați. Vedeți mai jos pentru recenzii și ghiduri de instalare pentru cele mai bune suplimente sportive Kodi disponibile.

Fii prudent cu multe adonamente sportive Kodi. În acest moment al scrierii, opțiunile pe care vi le recomandăm mai jos oferă mai multe opțiuni de streaming gratuit și legal pentru utilizatorii Kodi. Cu toate acestea, unele dintre cele mai populare suplimente accesează fluxuri sportive neoficiale.

În partea de jos, am pus la dispoziție câteva suplimente de la terțe părți listate în mod obișnuit și am explicat ce trebuie să știți despre aceste suplimente.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru sport

Cele mai bune suplimente Kodi pentru streaming sport includ:

 • DAZN
 • Fox Sports Go
 • PS Vue
 • USTVnow
 • Sportsnet Acum
 • Xumo
 • Pluto TV
 • CBC
 • BBC iPlayer (iPlayer WWW)
 • iTV
 • Tablo
 • SVT Play
 • SR Mediathek
 • ORF TVthek
 • NHL TV
 • NBC Sports Live Extra
 • NFL.com
 • Echipe NFL
 • MLB.tv
 • Jucător Eurosport
 • Jucător ESPN
 • ESPN 3
 • Fite.tv
 • AMA Pro Racing

Unele dintre aceste suplimente oferă fluxuri de sport complet gratuite. Alții vor solicita să vă conectați la un serviciu plătit. Majoritatea sunt blocate din punct de vedere geografic în anumite locații, astfel încât este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa fluxurile lor.

Avertisment: ISP-ul dvs. vă poate vedea fluxurile Kodi

Când transmiteți conținut prin Kodi, ISP-ul dvs. poate vedea tot ceea ce faceți. Datorită modificărilor recente ale legii, ISP-ul tău îți poate colecta datele și le poate vinde terților. În plus, ISP-ul dvs. vă poate accelera viteza de streaming. Pentru fluxurile de sport, asta înseamnă video și buffering de calitate inferioară.

Dacă încercați să transmiteți un anumit conținut, puteți constata, de asemenea, că este blocat datorită blocării conținutului geografic. Multe site-uri și servicii, în special pentru sport, împiedică utilizatorii să acceseze conținut în afara zonelor lor de servicii regionale.

O rețea privată virtuală sau VPN vă poate ajuta să evitați monitorizarea ISP-ului, accelerarea și blocarea locației serviciului de streaming. VPN-urile îți ascund adevărata locație și identitatea de site-urile pe care le vizitezi și ascund complet activitatea de streaming de ISP-ul tău sau de oricine altcineva.

Cea mai bună opțiune pentru utilizatorii Kodi am găsit IPVanish. Putem confirma că IPVanish funcționează cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat și este foarte popular în cadrul comunității Kodi. Mai bine, cititorii noștri beneficiază de o reducere de 60% la planul anual. Dacă doriți să încercați un furnizor alternativ, puteți găsi lista noastră completă aici cu serviciile VPN Kodi recomandate.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe IPVanish

Kodi v17.6 „Krypton” este cea mai recentă versiune stabilă de Kodi disponibilă pentru descărcare.

Cele mai bune suplimente oficiale sportive Kodi

Fiecare dintre aceste suplimente vă va permite să vizionați sporturi live în principal prin agregarea de legături IPTV de pe întregul web. Mulți vă vor permite, de asemenea, să urmăriți reînlocuirile și alte conținuturi legate de sport la cerere. Și mai bine, toate opțiunile enumerate aici sunt disponibile în Depozitul Oficial Kodi Addon, ceea ce le face super ușor de instalat și de utilizat chiar și cu instalarea Kodi.

DAZN

Cele mai mult de 20 de cele mai bune Addons Sports Kodi: actualizate în ianuarie 2020

Pronunțată „da zone”, DAZN este un serviciu de streaming sportiv britanic, care este disponibil acum într-o mână de țări, precum Canada, Germania, Japonia și multe altele. Serviciul oferă o selecție largă de sporturi populare, cum ar fi NFL, NHL, sporturi cu motor, ciclism, tenis și altele în majoritatea țărilor în care este disponibil..

Cu toate acestea, în SUA, serviciul este un ghișeu unic pentru sporturi de luptă, reducând costurile ridicate asociate cu Pay-Per-View. DAZN oferă conținut diferit în fiecare regiune în care este disponibil, dar am constatat că ExpressVPN funcționează pentru a aduce utilizatorii în versiunea canadiană a serviciului. Asta înseamnă că dacă sunteți în SUA și vă înscrieți la DAZN, puteți extinde opțiunile sportive, făcând DAZN una dintre cele mai bune opțiuni sportive disponibile.

Popular: Puteți viziona McGregor vs Khabib pe Kodi?

Fox Sports Go

vulpe sports go kodi sports add-on-uri

Dacă utilizați orice serviciu de abonament care include Fox Sports (cum ar fi PlayStation Vue, Sling TV, Fubo sau un abonament de cablu obișnuit unde este inclus Fox Sports), puteți transmite Fox Sports prin Kodi.

Complexul Fox Sports Go vă permite să vă conectați la contul dvs. Fox Sports accesând serviciul dvs. de abonare la televizor în direct și utilizând acele acreditări. Puteți transmite apoi jocuri live și conținut la cerere prin intermediul suplimentului Fox Sports Go. Puteți găsi acest add-on cu ușurință prin Repository Official Kodi Add-on.

PS Vue

sport pe kodi

Componenta PS Vue Kodi este pluginul pe care îl puteți utiliza pentru a accesa contul PlayStation Vue. PlayStation Vue oferă utilizatorilor câteva zeci de canale pentru 39,99 USD pe lună. Aceasta include câteva dintre cele mai populare canale sportive, precum Fox Sports și ESPN.

Disponibili prin intermediul Depozitului oficial suplimentar Kodi, utilizatorii Kodi își pot conecta datele de acreditare în PS Vue și pot urmări conținutul prin Kodi. Setările pot fi accesate printr-un clic dreapta pe supliment sau pe o apăsare lungă dacă sunteți un dispozitiv Amazon Fire TV. Folosind experiența de vizionare mai favorabilă prin Kodi face mai mult decât merită efortul.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Suplimentul USTVnow este un serviciu unic, plătit, care oferă câteva canale live gratuite din rețelele aeriene. Puteți accesa ESPN dacă decideți să plătiți prețul de 29 USD / lună pentru 21 de canale suplimentare prin intermediul serviciului. Acest addon este conceput în principal pentru expatriații americani și militarii, dar oricine se poate înscrie. Este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa corect conținutul.

Sportsnet Acum

Sports Kodi Addons sportsnet

Sportsnet Now este un canal sportiv canadian care oferă o încărcătură de conținut sportiv excelent. În timp ce un abonament lunar costă doar aproximativ 25 de dolari pe lună, utilizatorii se pot autentifica și accesa conturile lor printr-un complement Kodi foarte util. Acest supliment este disponibil prin intermediul depozitului oficial Kodi Add-on.

Sportsnet oferă o mulțime de fluxuri sportive într-o serie de categorii diferite, inclusiv MLB, NHL, NBA și chiar unele meciuri NFL..

Xumo

Suplimente sport Xumo Kodi

Un supliment suplimentar IPTV disponibil prin intermediul depozitului oficial, Xumo are o serie de canale legate de sport, ușor disponibile utilizatorilor Kodi, inclusiv canale pentru fotbal, lacrosse, surfing, pescuit, MMA, fotbal și multe altele. Și mai bine, calitatea este aproape întotdeauna bună.

Pluto TV

Pluto.TV Kodi addon

Ca și Xumo, Pluto TV oferă o listă destul de extinsă și gratuită de canale TV. În timp ce nu veți găsi unele dintre cele mai populare opțiuni de canale TV prin Pluto TV, veți găsi o selecție mare de știri, divertisment, sport și multe altele care sunt oferte extrem de atractive pentru un preț simplu de 0 USD..

Spre deosebire de Xumo, care va juca gratuit pe Kodi fără credențe de autentificare, va trebui să creați un cont pe Pluto și să vă conectați prin Kodi pentru a obține fluxurile. Însă înregistrarea contului este gratuită.

CBC

Cele mai mult de 20 de cele mai bune Addons Sports Kodi: actualizate în ianuarie 2020

Compania canadiană de radiodifuziune este un serviciu TV complet gratuit, disponibil oricui - în Canada, adică. Puteți urmări conținutul gratuit al CBC atât în ​​direct, cât și la cerere dacă utilizați suplimentul CBC Kodi. Veți putea urmări și unele dintre sporturile disponibile prin transmisiile în direct CBC, precum Hockey Night și Jocurile Olimpice.

Dacă nu sunteți în Canada, puteți accesa transmisia CBC cu ușurință folosind o VPN conectată la un server canadian. Rețineți că fluxurile live ale CBC pot varia în funcție de locație, astfel încât diferite servere VPN pot duce la fluxuri diferite.

BBC iPlayer (iPlayer WWW)

iplayer www

Adăugarea BBC iPlayer Kodi poartă numele de iPlayer WWW. Puteți descărca și instala acest addon din depozitul oficial. Serviciul BBC iPlayer este disponibil oricărui rezident din Marea Britanie cu licență TV.

Deși BBC este binecunoscut pentru dramele, documentarele și comediile sale de înaltă calitate, veți găsi, de asemenea, o cantitate bună de conținut sportiv transmis în direct de la acest serviciu și prin Kodi. Multe evenimente sportive din lumea întreagă trebuie să ajungă direct la BBC, cum ar fi Cupa Mondială sau Jocurile Olimpice, dar și alte sporturi, inclusiv câteva jocuri NFL.

Dacă călătorești din Marea Britanie, poți totuși să primești acces la addon-ul WWW iPlayer printr-o VPN conectată la un server din Marea Britanie.

iTV

instalați playerul itv

La fel ca BBC iPlayer, iTV este un serviciu de streaming în mare parte gratuit, care oferă o încărcătură mare de canale pentru rezidenții din Marea Britanie. De asemenea, este necesară o licență TV pentru conținutul iTV, dar site-ul pare să permită utilizatorilor să încarce fluxuri și să creeze un cont cu verificarea efectivă a proprietății licenței TV..

Puteți transmite cu ușurință sportul prin iTV atunci când este disponibil, deoarece iTV dobândește adesea drepturile de a transmite sport pe tot parcursul anului. Nu veți găsi unele dintre cele mai bune meciuri de fotbal, dar veți găsi aici un număr mare de alte sporturi. Puteți consulta calendarul iTV pe site-ul lor web pentru mai multe detalii.

Dacă călătorești în afara Regatului Unit, conținutul iTV va fi blocat indiferent dacă îl folosești pe web, aplicație sau Kodi. Un VPN conectat la un server din Marea Britanie va ocoli acel bloc geografic.

Spre deosebire de celelalte opțiuni de pe lista noastră, iTV nu este disponibil prin Depozitul Oficial Kodi Addon. Aflați mai multe prin intermediul ghidului nostru de instalare a addon-ului iTV Kodi. 

Tablo

tablouri Kodi addon sport addoni kodi

Tablo este o opțiune interesantă de adăugat. Acest addon nu funcționează ca o opțiune autonomă. În schimb, Tablo este un front-end pentru cei care au antene digitale concepute să capteze semnale TV în aer. Cu câteva ajustări, puteți obține funcția Tablo și funcționarea pe instalarea Kodi fără software suplimentar.

Pentru tăieturile de cablu, televizorul în aer este o opțiune emergentă și din ce în ce mai populară, având în vedere că există mai multe canale digitale OTA disponibile ca niciodată. Deoarece multe rețele de difuzare OTA obțin și transmit în mod regulat conținut sportiv (cum ar fi meciurile MLB, NFL, NBA și NCAA), utilizarea aplicației Kodi Tablo cu un tuner digital și câteva soluții hardware suplimentare nu au decât sens..

Rețineți că Tablo este de asemenea un DVR, ceea ce înseamnă că vă puteți salva fluxurile live și le puteți accesa de pe dispozitivul Tablo prin Kodi. Aflați mai multe despre cum funcționează Tablo și obțineți un Tablo pentru dvs. direct de pe site-ul TabloTV.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

Dacă puteți vorbi suedeză sau vă bucurați să urmăriți gratuit câteva dintre sporturile dvs. în ciuda barierelor lingvistice, SVT Play și alte câteva opțiuni de mai jos sunt o alegere excelentă. SVT Play este opțiunea de transmisie live și la cerere pentru SVT, rețeaua TV suedeză. Această opțiune este complet gratuită și puteți găsi o mână mare de difuzare sportivă prin SVT Play pe tot parcursul anului.

SVT Play este blocat în Suedia, așa că dacă sunteți în afara țării respective, va trebui să vă solicitați un VPN pentru a urmări fluxurile.

SR Mediathek

SR Mediathek Kodi addon

Germania are un număr bun de rețele TV gratuite și opțiuni de streaming. SR Mediathek este doar unul dintre ele, dar este și unul cu un addon Kodi foarte funcțional disponibil. Prin SR Mediathek, veți putea urmări o cantitate bună de conținut sportiv, atât live, cât și la cerere, deși am considerat că este mult mai ușor să accesați conținut la cerere prin intermediul aici.

Conținutul acestui addon este blocat în Germania, astfel încât un VPN conectat la un server german este necesar dacă nu sunteți în afara acestei țări. 

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi addon

În Austria există un număr mare de posturi TV gratuite. ORF TVthek este una dintre mai multe opțiuni de streaming online disponibile austriecilor, oferind o mulțime de TV în direct și un număr bun de opțiuni la cerere. Puteți accesa cu ușurință toate acestea prin intermediul addonului Kodi, inclusiv cantitatea destul de mare de programare sportivă disponibilă prin canal.

ORF TVthek este geolocat în Austria. Un VPN conectat la un server din țara respectivă trebuie să vizualizeze fluxuri prin Kodi sau pe web.

NHL TV

Componente sportive NHL TV

NHL are unul dintre cele mai complexe seturi de drepturi de streaming pe care le-am văzut vreodată. Sincer, este o durere de cap, așa cum am descoperit când am cercetat piesa noastră despre cum să vizionăm seria NHL Global. Ceea ce am găsit, însă, a fost că folosirea serviciului de streaming NHL TV este probabil una dintre cele mai bune opțiuni pentru a reduce cel puțin durerile de cap pe care veți încerca să găsiți unde să urmăriți hocheiul pe gheață.

După ce v-ați înscris, puteți reduce și mai mult stresul urmărind Kodi. Interfața Kodi va simplifica procesul pentru dvs., facilitând navigarea prin conținutul NHL. Dacă nu plătiți serviciul, totuși, puteți obține totuși conținut gratuit prin intermediul serviciului și prin Kodi, inclusiv recapitulări și evidențieri ale jocurilor, precum și fluxuri complete de jocuri clasice din istoria NHL..

NHL TV este geolocat către SUA. În plus, înregistrarea necesită informații de plată din SUA. Cu toate acestea, puteți utiliza un VPN pentru a accesa conținutul gratuit de oriunde. 

NBC Sports Live Extra

nbc sport în plus

NBC Sports găzduiește un număr mare de sporturi obligatorii. Majoritatea oamenilor consideră că ESPN are toate jocurile pe care doresc să le vadă, dar NBC achiziționează de fapt un număr bun de drepturi de streaming pentru evenimente sportive, inclusiv Nascar, Premier League și golf. Înainte de a utiliza acest serviciu, veți avea nevoie de un cont plătit și va trebui să activați dispozitivul (sistemul de operare sau dispozitivul de streaming) pentru al utiliza pe Kodi. Cu toate acestea, există un conținut gratuit disponibil în secțiunea „Repere”.

NBC Sports Live Extra este disponibil numai pentru rezidenții americani și necesită o metodă de plată a SUA pentru cei care se înscriu. Cu toate acestea, punctele de evidență gratuite pot fi vizualizate de către oricine, ocolind blocarea conținutului geografic.

NFL.com

nfl.com codi addon

Site-ul NFL are o cantitate mare de conținut disponibil gratuit online Văzând că acest lucru este oarecum ușor de răzuit, există un addon Kodi disponibil pentru vizionarea conținutului de la NFL.com.

Fără a plăti vreun ban, există sute de clipuri scurte disponibile de la diferite jocuri. Puteți utiliza chiar și meniul „Echipe” pentru a urmări diferite evidențieri ale jocurilor și clipuri separate de echipele preferate.

Echipe NFL

nfl echipe kodi addon

Dacă doriți să vă cufundați în conținut de la fiecare echipă NFL, echipamentul NFL Kodi addon este cu siguranță un lucru indispensabil. Acest addon extrage dintr-un număr mare de resurse pentru a furniza conținut de dimensiuni mușcate legate de fiecare echipă NFL. Veți găsi videoclipuri despre orice, de la tabere de antrenament până la clipuri din culise în urma unor jucători individuali. Veți obține, de asemenea, cele mai importante momente ale jocului, deși nu veți primi jocuri complete prin acest addon.

MLB.tv

Instalare MLB.tv Kodi

Ca și în cazul NFL, MLB are propriul serviciu de streaming care vă permite să obțineți jocurile dorite, mai ales dacă căutați jocuri cu o singură echipă. Va trebui să vă înscrieți pentru un cont plătit pentru a beneficia la maxim de addonul Kodi, dar puteți obține scurte evidențieri scurte de 1-2 minute ale diferitelor jocuri folosind secțiunea „Jocul de ieri” al addonului.

MLB este destul de strict în ceea ce privește blocarea conținutului său geografic, aplicând aceste reguli chiar și abonaților din SUA care se află în afara diferitelor regiuni care servesc echipe diferite. Un VPN este o idee bună pentru oricine folosește acest serviciu pentru a trece peste blocurile destul de grele pe care le pune la dispoziție MLB. Acestea fiind spuse, un cont MLB.tv este disponibil numai rezidenților din SUA cu metode de plată bazate pe SUA.

Jucător Eurosport

Jucător de europort

Pentru a utiliza acest addon, veți avea nevoie de un abonament la serviciul Eurosport Player. Acestea fiind spuse, dacă sunteți abonat și doriți să utilizați interfața de utilizator mai prietenoasă disponibilă prin Kodi, acesta este un bun instrument de instalat.

Jucător ESPN

Jucător ESPN

Acesta este unul pe care l-am recomandat în diferite recenzii înainte. Adăugatorul ESPN Player Kodi este conceput pentru cei care plătesc pentru acces la mai multe dintre serviciile ESPN. Adăugarea Player scrape aceste opțiuni și le afișează în Kodi pentru tine. Dacă nu aveți un cont ESPN Player, va trebui să vă înscrieți la unul și să introduceți informațiile de conectare în setările addon înainte de a le putea utiliza.

ESPN 3

ESPN3 Kodi addon

La un moment dat, ESPN 3 a fost serviciul de streaming oficial al ESPN. Acum a fost depășit (și, probabil, fuzionat) în serviciul lor ESPN +. Cu toate acestea, puteți accesa în continuare fluxuri prin acest addon și dacă ați avut un cont ESPN 3. Va trebui să vă autentificați contul și dispozitivul pe addon pentru a obține cele mai multe funcții, inclusiv jocuri live complete.

Cu toate acestea, fără un cont, puteți viziona în continuare unele conținuturi gratuite, cum ar fi repetițiile și elementele principale ale fiecărui sport ESPN acoperă. Etichetarea geografică este în vigoare, așa că veți avea nevoie de un VPN dacă nu sunteți în afara SUA pentru a urmări orice conținut gratuit sau plătit.

Fite.tv

Cele mai bune aditivi sporturi Fite.tv

Un serviciu de streaming gratuit care oferă și fluxuri Pay-Per-View. Fite.tv este un addon indispensabil pentru fanii sportului. Acest addon se conectează direct la site-ul web cu același nume. Veți găsi ore de sporturi de luptă pentru vizionare, cu mult conținut disponibil din întreaga lume și care acoperă o selecție largă de sporturi de luptă..

Acest addon este disponibil pe pagina GitHub a dezvoltatorului.

AMA Pro Racing

AMA Pro Racing

Curse de biciclete murdare devin mult mai ușor de urmărit live și la cerere cu ajutorul suplimentului AMA Pro Racing Kodi. Acest addon oferă acces la sute de evenimente la cerere, precum și evenimente live atunci când devin disponibile.

Acest addon îl vei găsi gratuit din depozitul oficial de completări Kodi.

Componente sportive neoficiale Kodi

Complementele neoficiale Kodi sunt adesea folosite de un număr mare de utilizatori Kodi. Cu toate acestea, nu recomandăm aceste suplimente datorită modului în care piratează fluxurile sportive. Cu excepția celor de la USTVNow enumerate mai sus, orice supliment care oferă fluxuri „gratuite” pentru sporturi în direct este probabil să redirecționeze conținutul fără permisiune.

Star Tec

star tec kodi aditivi sportivi

Ce este? Star Tec este un addon la cerere și IPTV Kodi care atrage conținut pentru o mare varietate de canale. Aceste fluxuri sunt obținute prin intermediul site-urilor web care accesează conținutul din surse uneori dubioase.

De ce ar trebui să o evitați? Ca supliment IPTV, niciun conținut oferit prin Good Fellas nu este oferit în mod legal. Acest add-on furnizează numai fluxuri piratate și nu are drepturi oficiale de redistribuire din partea deținătorilor de drepturi de autor. Pentru acest motiv, nu recomandăm utilizatorilor să apeleze la Goodfellas pentru scopuri de streaming.  

cCloud TV

kodi_best_sports_addons_ccloud

Ce este? cCloud TV este cunoscut pentru că le oferă utilizatorilor Kodi acces la mai multe tipuri de conținut. Sportul nu este exclus. Acest supliment este prezentat astfel încât să fie ușor să găsești diferite tipuri de fluxuri TV live scrapate dintr-o serie de surse online diferite.

De ce ar trebui să o evitați? cCloud TV are câteva opțiuni legale limitate. Acestea sunt limitate în mod specific la țările care nu limitează redistribuirea. Cu toate acestea, cele mai populare fluxuri sportive, cum ar fi cele din SUA, Marea Britanie și Canada, nu sunt redistribuite legal aici. Nu recomandăm cCloud TV pentru utilizatorii Kodi, deoarece acest supliment se concentrează mai precis pe streamingul piratat.

Cuantic

add-on-uri sportive cuantice de kodi

Ce este? Quantum este un supliment suplimentar Kodi, care este mai mult decât o combinație de diferite suplimente. Dezvoltatorii din spatele Quantum preiau alte suplimente care și-au pierdut suportul pentru dezvoltatori. Cea mai mare difuzare în Quantum este TV live, deși suplimentul utilizează streaming la cerere.

De ce ar trebui să o evitați? Quantum suferă de aceeași problemă ca și celelalte suplimente neoficiale enumerate mai sus. Unele opțiuni legale pot exista aici, dar Quantum este specializat în streamingul piratat. Puține, dacă există, fluxurile disponibile în Quantum sunt difuzate cu drepturi de difuzare corespunzătoare. Din acest motiv, nu recomandăm Quantum.  Alte suplimente legale pentru sport Kodi din acest ghid oferă o experiență mai bună.

SportsDevil

Cele mai mult de 20 de cele mai bune Addons Sports Kodi: actualizate în ianuarie 2020

Ce este? SportsDevil este un addon care războiește web-ul pentru fluxurile sportive și oferă aceste fluxuri până la utilizatorii Kodi. Nu este obișnuit ca utilizatorii Kodi să se bazeze pe SportsDevil ca un addon autonom. În schimb, este adesea folosit ca dependență pentru alte suplimente.

De ce ar trebui să o evitați? Mai simplu spus, SportsDevil nu accesează multe fluxuri disponibile legal. Unele dintre fluxurile sale pot fi legale și oferite prin locuri precum YouTube, dar majoritatea nu sunt. Nu recomandăm SportsDevil sau alte suplimente care utilizează SportsDevil ca dependență. 

Ghiduri sportive înrudite cu Kodi:

Cum să urmăriți UFC pe Kodi, inclusiv replici
Cum să urmărești NBA pe Kodi și cele mai bune completări
Cum să urmăriți MLB pe Kodi și adăugările noastre preferate
Cum să urmăriți NFL pe Kodi și care se adaugă accesorii pentru utilizare

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 74