Comcast Netflix și YouTube încântătoare? Cum să o testezi și să o rezolvi în 2020

Comcast Netflix încântător - Cum să-l testezi și să-l repari


În timp ce Comcast a recunoscut în trecut viteze de accelerare a internetului, potrivit anunțului său public cel mai recent pe această temă, acesta nu mai desfășoară această practică. Cu toate acestea, o mulțime de utilizatori sunt convinși că compania poate fi în continuare selectivă cu viteze de accelerare. În special, utilizatorii se plâng că Comcast încurajează Netflix și alte platforme cu lățime de bandă, cum ar fi YouTube și Skype.

Deci, cum poți fi sigur? Dezvoltatorii au creat o aplicație care vă permite să testați dacă Furnizorul de servicii Internet (ISP) este sau nu înduioșător anumite aplicații de streaming și comunicare. Și din fericire, dacă descoperiți că Comcast sau orice alt furnizor încurajează Netflix, YouTube și alte aplicații, există o soluție simplă. O rețea privată virtuală (VPN) vă va cripta traficul de internet, ceea ce face imposibilă pentru Comcast să vedeți ce faceți online, inclusiv ce platformă utilizați.

În această postare, dezvăluim cum să testăm dacă Comcast este sau nu Netflix, și, în cazul în care este, cum să utilizăm un VPN pentru a-l repara.

Cum se testează dacă Comcast este încurajator Netflix și alte servicii

Cercetătorii de la Universitatea Northeastern au venit cu un instrument extraordinar numit Wehe pentru a vă ajuta să testați dacă ISP-ul dvs. încurajează aplicații populare, precum Netflix, YouTube, Spotify, Skype și Vimeo. Testează viteza aplicațiilor în cauză cu viteza altor aplicații de pe dispozitiv. O discrepanță indică faptul că ISP-ul dvs. are viteze aglomerate. Wehe este disponibil în prezent pentru Android și iOS.

Vă recomandăm să citiți formularul de consimțământ relativ scurt înainte de a utiliza aplicația, așa cum este indicat în instrucțiunile de mai jos.

Iată cum să folosiți Wehe pentru a vedea dacă Comcast este agitat:

 1. Descărcați aplicația Wehe pentru dispozitivul dvs. mobil.
 2. Asigurați-vă că sunteți conectat la rețeaua wifi de acasă.
 3. Lansați aplicația și citiți formularul de consimțământ (consultați nota de mai jos). Lovit Accept dacă ești bine cu asta.
 4. Selectați Execută teste din meniu.Setările noastre pentru testarea Netflix-ului accelerat Comcast.
 5. Utilizați butoanele de comutare pentru a alege ce aplicații doriți să rulați testele. De exemplu, dacă sunteți interesat doar de Netflix, treceți-i pe ceilalți în poziția de culoare albă.
 6. Loviți albastrul Execută teste buton. Rezultatele pentru fiecare aplicație vor apărea pe măsură ce testul este rulat.
 7. Pentru a vizualiza rezultatele anterioare, alegeți Rezultate anterioare din meniu.

Suntem rezultate zguduitoare.

Fiecare aplicație ar putea dura câteva minute pentru a testa. Ca atare, cel mai bine este să le selectați doar pe cele care vă interesează cu adevărat. Rețineți că puteți utiliza această aplicație pentru a testa furnizori, altele decât Comcast.

Notă: Acest instrument face parte dintr-un studiu de cercetare și nu este exact transmis pentru confidențialitate. Colectează câteva informații, în principal metadate, cum ar fi timestamps-urile, sistemul dvs. de operare și locația dvs. generală (nu mai specific decât 1 km), dar nimic din acestea nu poate fi utilizat pentru a vă identifica. Există posibilitatea ca adresa dvs. IP să fie vizibilă cercetătorilor. Aceasta este anonimizată după ce datele au fost procesate, dar este posibil să fie ceva cu care unii utilizatori nu se simt inconfortabili.

Formularul de consimțământ

Cum să opriți Comcast-ul de încărcare Netflix și YouTube

Ați descoperit că Comcast este într-adevăr năstrușitor Netflix sau o altă aplicație? Un VPN vă poate ajuta. Când vă conectați la un VPN, tot traficul dvs. este criptat și rulează printr-un server intermediar. Criptarea înseamnă că nimeni, nici măcar ISP-ul dvs., nu poate vizualiza conținutul traficului dvs. Deci, în orice moment, nu pot spune ce site-uri utilizați sau dacă navigați, transmiteți sau descărcați.

Iată cum puteți să opriți Comcast-ul de încărcare Netflix folosind un VPN:

 1. Înscrieți-vă pentru un serviciu VPN de renume. Vă recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și Hotspot Shield sunt alternative excelente la buget.
 2. Descărcați aplicația corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. și conectați-vă folosind noile dvs. acreditare.
 3. Conectați-vă la un server într-o locație la alegere. Dacă sunteți în căutarea celui mai rapid server, unii furnizori vă vor conecta automat la cel mai rapid pentru locația dvs. În caz contrar, alegerea unuia apropiat din punct de vedere geografic este cel mai bun pariu.
 4. Deschideți-vă aplicația Netflix și începeți să faceți streaming!

Rețineți că puteți utiliza aceiași pași pentru a preveni aglomerarea pe alte platforme, cum ar fi YouTube și Skype. Și rețineți, nu sunteți restricționat să utilizați servicii din SUA. Cu un VPN, puteți accesa platforme de streaming care sunt de obicei limitate la alte țări, cum ar fi BBC iPlayer, Hulu și bibliotecile Netflix din alte țări. Pur și simplu conectați-vă la un server din locația sursă de streaming (de exemplu, un server din Marea Britanie pentru BBC iPlayer) și accesați serviciul.

Legate de: Cele mai bune VPN-uri pentru Comcast Xfinity

Aplicația Netflix nu funcționează? Încercați această soluție

Netflix nu permite utilizatorilor să acceseze bibliotecile din alte țări din cauza restricțiilor de autorizare. Posibilitatea VPN-urilor de a evita aceste restricții le-a făcut instrumente populare pentru deblocarea bibliotecilor Netflix din străinătate. Netflix a luat act de această practică și blochează activ utilizatorii atunci când detectează că folosesc un VPN.

Netflix nu poate determina locația reală a unui utilizator VPN, așa că încearcă să blocheze tot traficul VPN. Aceasta înseamnă că, chiar dacă sunteți localizat în SUA, dacă Netflix detectează că utilizați o VPN, vă va opri accesul la catalogul Netflix din SUA. În acest caz, este posibil să observați o eroare proxy care scrie:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Eroare de proxy Netflix

Din fericire, mai multe VPN-uri de top, inclusiv cele menționate mai sus, pot debloca în mod sigur versiunile Netflix SUA și unele alte țări.

Acestea fiind spuse, nu orice server va funcționa, așa că este posibil să fiți nevoit să vă consultați cu echipa dvs. de asistență pentru clienți VPN pentru a afla care sunt cele care vor utiliza. Acest lucru pare a fi o problemă, dar, cu cei mai buni furnizori de VPN care oferă asistență pentru clienți live chat 24/7, acest lucru ar trebui să dureze doar câteva minute.

Dacă mai aveți probleme după conectarea la un server recomandat, un reprezentant de asistență client VPN ar trebui să vă poată parcurge pași suplimentari pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Trecutul emoționant al lui Comcast

În 2006, Comcast a început în mod deliberat să aglomereze traficul BitTorrent. În 2008, FCC a decis că această practică era discriminatorie și ar trebui abandonată. În urma controverselor care au urmat, Comcast a trecut la un nou „sistem de gestionare a congestiei”. În loc să aplice aplicații specifice, acest nou sistem accelera viteza generală pentru ceea ce compania a numit „utilizatori de internet grei”.

În iunie 2018, Comcast a anunțat că a oprit această practică, deși în anunț și-a rezervat dreptul de a pune în aplicare una similară dacă se consideră necesar.

Actualizare accelerată Comcast Xfinity.

Deși nu a anunțat un astfel de sistem nou, mulți utilizatori sunt convinși că Comcast își accelerează viteza pentru anumite aplicații. Iată unul dintre comentariile recente ale forumului de asistență Xfinity la un client pretindând agitație de către furnizor. Acest utilizator susține că are probleme de transmisie prin YouTube din cauza accelerației:

Reclamarea utilizatorului Comcast este extremă.

Un VPN mă va ajuta cu capacul meu de date?

Din pacate, nu.

Un VPN va împiedica Comcast să vadă conținutul traficului dvs. de internet. Cu toate acestea, ISP-ul dvs. va putea vedea în continuare cât de multe date trec prin rețeaua sa.

Majoritatea clienților Comcast au un plafon lunar de date de 1 TB. Dacă depășiți în mod constant această limită și suportați costuri excesive de băuturi, este posibil să mergeți mai bine cu un plan de date nelimitat.

Iată defalcarea:

 • Planul de utilizare a datelor pe internet de Terabyte: Taxa de bază acoperă 1 TB de date. Plătiți 10 USD pe 50 GB de date în plus până la 200 USD pe lună.
 • Opțiune nelimitată de date: Taxa de bază plus 50 USD pe lună vă oferă date nelimitate.

Planuri de date Comcast.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =