Componenta Phoenix nu funcționează? Încercați aceste alternative la Kodi Phoenix

Extrem de popular complement Kodi „Phoenix” a fost închis în urma unei provocări legale. Ironia deoparte, aceasta este o afacere destul de mare, deoarece lasă mulți utilizatori fără o modalitate de a accesa conținutul transmis. Mulți utilizatori au apelat la Phoenix pentru opțiuni de streaming ilegal, care includeau conținut la cerere și TV în direct.

Cu toate acestea, există și alte opțiuni în afara Phoenix, care oferă o mare parte din același tip de conținut legal și gratuit. 

Unele alternative Phoenix pe care le vedeți pot varia între suplimentele oficiale și cele neoficiale. Aici, ne concentrăm exclusiv pe alternativele oficiale care oferă conținut legal. De asemenea, am oferit o scurtă explicație a unor suplimente neoficiale pe care le puteți vedea enumerate în altă parte.

Cum să utilizați suplimentele Kodi în siguranță

Ca oricând, atunci când folosiți Kodi, am dori să vă reamintim să utilizați o rețea privată virtuală (VPN). Utilizarea unui VPN împreună cu Kodi oferă mai multe beneficii, în special legate de confidențialitatea și securitatea personală.

Un VPN vă va păstra activitatea de streaming privat și va împiedica orice furnizor de servicii de internet să vă aglomereze lățimea de bandă. În plus, atunci când încercați să accesați un anumit conținut, puteți obține blocarea conținutului geografic care vă împiedică să faceți streaming gratuit. Un VPN va ocoli aceste blocuri permițându-vă să vă conectați la un server din țara dorită.

Poate cel mai supărător, toate suplimentele Kodi sunt susceptibile de a fi deturnate și folosite pentru a spiona utilizatorii Kodi. Folosind un hijack personal, hackerii pot vedea ce transmiteți și pot chiar să vă spioneze pe hard disk. Majoritatea suplimentelor Kodi sunt găzduite pe site-uri web fără o protecție SSL puternică, ceea ce le face ușor vulnerabile.

Recomandăm personal IPVanish, care nu păstrează jurnalele traficului dvs. și nu are un impact prea mare asupra vitezei dvs. de internet. IPVanish unele dintre cele mai multe servere de orice serviciu VPN, făcând ușor accesul la fluxurile preferate. Serviciul include criptare puternică pentru a preveni spionajul, atât de la ISP-ul dvs., cât și de deturnările omului din mijloc de la suplimentele Kodi.

Ofertă pentru cititor: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Alternative oficiale Phoenix pentru filme și emisiuni TV

BBC iPlayer

Locuitorii britanici vor bucura să afle că BBC iPlayer este disponibil printr-un supliment Kodi de înaltă calitate. Atâta timp cât aveți o licență TV, puteți accesa liber conținutul TV și filme la cerere disponibile prin BBC. Oricine s-a bucurat de iPlayer pe site-ul BBC al BBC știe cât de mult conținut este disponibil. Biblioteca este pur și simplu uriașă.

Licența dvs. TV ar trebui să fie bună și atunci când sunteți în străinătate și călătoriți, deși va trebui să utilizați un VPN pentru a accesa conținutul datorită blocării conținutului geografic al BBC.

Crunchyroll / Funimation


alternative de fenix
Ani de zile, fanii animei urmăresc legal emisiunile preferate pe două site-uri: Crunchyroll sau Funimation. Ambele site-uri oferă conținut similar, dar și diferit, cu cantități diferite de subs și dubs.

În timp ce ambele site-uri oferă abonamente plătite, o mare parte din anime-urile lor sunt disponibile pentru a fi vizionate gratuit și, ca atare, există suplimente Kodi pentru a face acest lucru posibil cu configurarea home theater. În timp ce suplimentele Kodi disponibile inițial pentru aceste site-uri au fost elaborate de terți, ambele site-uri furnizează acum propriile lor suplimente create pentru prima parte, ceea ce se evidențiază prin calitatea suplimentelor lor. 

Jucătorii web de pe ambele site-uri sunt cunoscuți pentru faptul că sunt temperamentali, adesea sunt întârziați sau pur și simplu refuză să joace videoclipuri, dar suplimentele Kodi rezolvă frumos aceste probleme și chiar vă permit să utilizați o telecomandă..

Utilizatorii gratuite sunt limitați la definiția standard și la episoadele mai vechi, dar noile episoade sunt adăugate la doar câteva zile după difuzarea în Japonia a utilizatorilor plătite, astfel încât aceste suplimente sunt unele dintre cele mai bune pentru a fi la curent cu orice anime din sezonul actual.

Puteți instala atât Crunchyroll cât și Funimation din Depozitul oficial Kodi Add-on.

Vezi? Sfârșitul Phoenix nu este sfârșitul lui Kodi - există încă o mulțime de alternative Phoenix de înaltă calitate disponibile. Am atins unele dintre cele mai populare aici, dar am căutat întotdeauna următorul lucru important. Care este complementul dvs. video la dispoziție? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și vom oferi o imagine.

USTVNow

kodi_ustvnow_install

Serviciul popular USTVNow este unul suplimentar Kodi care este într-adevăr un „must have”. USTVNow oferă gratuit aproximativ 7 programe TV americane gratuit, cu opțiunea de a extinde asta la peste 20 de canale cu 19 dolari pe lună. Aceste canale plătite includ câteva opțiuni populare pe care mulți utilizatori au apelat la Phoenix pentru a le obține, precum AMC și ESPN. 

Oferim un ghid mai lung despre începerea cu USTVNow, pe care îl puteți descărca și instala destul de ușor pe Kodi. Faceți clic aici pentru a accesa ghidul nostru de instalare USTVNow.

Alternative oficiale Phoenix pentru filme și emisiuni TV

BBC iplayer

Următoarele suplimente pot fi listate în alte locații ca alternative potențiale la Phoenix. Cu toate acestea, aceste suplimente sunt neoficiale și oferă numai fluxuri piratate pentru conținut diferit. Mai jos, am explicat că aceste suplimente sunt, puțin, despre modul în care funcționează și de ce ar trebui să le evitați.

Exod

Alternative Phoenix

Ce este? Exodul este unul dintre cele mai cunoscute suplimente și dintr-un motiv întemeiat. Oferă acces la o gamă uriașă de emisiuni TV și filme, multe dintre ele fiind disponibile în format HD. Cu toate acestea, Exodus are o anumită notorietate în jurul său, având în vedere că oferă acces la o cantitate corectă de conținut piratat. Într-adevăr, marea majoritate a ceea ce veți găsi în Exod este piratat.

De ce ar trebui să o evitați? În timp ce există un flux legal existent în Exodus, acesta se limitează în primul rând la filme cu drepturi de proprietate publică fără drepturi, cum ar fi filmul Cary Grant din 1940, His Girl Friday. Majoritatea celorlalte conținuturi sunt piratate și transmise fără drepturi legale. Pentru acest motiv, nu recomandăm Exodus ca o înlocuire legitimă a Phoenix și nu acceptăm transmiterea prin acest supliment.

Elizeu
Kodi-Elysium

Ce este? Elysium (cunoscut anterior ca Zen) este un alt supliment pentru film și TV. Funcționează prin răzuirea surselor din diverse locații de pe internet și clasificarea acestora pentru un acces mai ușor. Cu toate acestea, cea mai mare parte a conținutului este piratată și oferită fără drepturi legale. Elysium permite utilizatorilor să filtreze sursele în funcție de prioritate, ceea ce îi poate ajuta pe utilizatori să acceseze mai ușor conținutul piratat.

De ce ar trebui să o evitați? Cu excepția câtorva filme de domeniu public, Elysium oferă numai fluxuri piratate. În ciuda popularității sale în creștere, nu recomandăm Elysium pentru streamingul de conținut. Chiar și transmiterea de filme pe domenii publice prin Elysium ajută la sprijinirea unui serviciu care oferă în principal fluxuri piratate.

Marea crescândă
captură de ecran de risingtides

Ce este? Rising Tides acoperă totul, de la cursele de cai la arte marțiale mixte. Există peste două sute de canale de sport live aici, deși toate aceste canale sunt fluxuri piratate. În special, este faptul că Rising Tides este axat pe sport. Fluxurile sportive, în special, tind să fie cu drepturi de autor, făcând fluxuri gratuite prin Rising Tides pentru sporturi foarte discutabile.

De ce ar trebui să o evitați? Când vine vorba de streaming gratuit, în majoritatea cazurilor, fluxurile sunt piratate. Pentru Rising Tide, acesta este aproape sigur. Nu vă recomandăm să folosiți Rising Tides, deoarece acest add-on se concentrează doar pe furnizarea de fluxuri gratuite, dar complet piratate utilizatorilor Kodi.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi Movie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 66

Adblock
detector