Cum deblochează DraftKings Fantasy Sports cu un VPN

draftkings deblochează vpn

Hobby-urile off-work, cum ar fi fotbalul fantezist, erau relevate la subsolurile casei vecine, în zilele noastre, jocul cu sporturi fanteziste online pentru bani este una dintre cele mai rapide creșteri ale industriei de pe web.

Dar nu toată lumea este atât de dornică să permită utilizatorilor DraftKings să-și redacteze sferturile preferate sau să urmărească statisticile jocurilor în timp real. Unele țări - și chiar state individuale americane - au interzis accesul la depozite pe DraftKings, iar în aceste regiuni jocul pe site este considerat în continuare un act ilegal. Deci, ce poți face dacă locuiești într-o zonă în care site-ul este legal de utilizat, dar călătorești într-o parte a lumii care nu permite accesul la site?

Citiți mai departe în ghidul nostru despre cum puteți debloca sporturile fantastice DraftKings cu un VPN pentru a afla!

Oricine dorește să acceseze DraftKings cu un VPN ar trebui să se asigure că face acest lucru numai dacă sunt rezidenți ai unei țări sau ai unui stat în care accesul la DraftKings este legal. Utilizarea unui VPN pentru a accesa serviciile DraftKings nu ar trebui să fie considerată o soluție de rezolvare pentru scopurile sportive fantastice online ilegale. 

Cum se blochează DraftKings Fantasy Sports în primul rând?

Pentru a înțelege cum să ocoliți accesul DraftKings blocat, mai întâi trebuie să citiți ceva mai departe De ce serviciul este chiar blocat în primul rând.

Totul se rezumă la legile jocurilor de noroc. Deși ligile sportive din punct de vedere tehnic nu se joacă, fiecare stat din SUA are legislație diferită cu privire la modul în care jocurile ca acestea sunt controlate, impozitate și reglementate. În prezent, DraftKings este exclus din 10 din cele cincizeci de state din America (Alabama, Arizona, Delaware, Hawaii, Idaho, Iowa, Louisiana, Montana, Nevada și Washington). Din restul de 40, patru dintre ele acordă acces doar în funcție de ISP-ul pe care îl utilizați pentru a vă conecta la web.

locația draftkings vpn

Deocamdată, singurii jucători care sunt liberi să joace pe DraftKings în străinătate sunt cei care locuiesc fie în Canada, fie în Marea Britanie. Dacă locuiți în altă parte, este posibil să primiți temutul mesaj „Locație care nu a fost găsit” (văzut mai sus) data viitoare când încercați să faceți o depunere.

Indiferent dacă DraftKings FantasySports este sau nu clasificat din punct de vedere tehnic drept jocuri de noroc este o problemă pe care instanțele încă nu au decis-o complet, dar deocamdată singura modalitate de a te conecta online pentru a-ți verifica lista sau a-ți indura un prieten din liga ta este folosirea a unui VPN.

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca DraftKings Fantasy Sports

Destul de mult cu toată discuția legală; cum puteți obține online cu DraftKings folosind un VPN? Abordarea este la fel de simplă pe cât de elegantă.

Cu un abonament VPN de la un furnizor de renume precum VyprVPN, nu trebuie decât să descărcați și să instalați o singură piesă de software pentru a vă întoarce în jocul jucătorilor de tranzacționare, a statisticilor de vorbire și a adăuga mai multe puncte la piscina dvs..

Pentru a începe, accesați site-ul web VyprVPN pentru a începe, există o garanție de returnare a banilor de 30 de zile aici, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri și să obțineți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit. Pentru a vă configura configurarea contului, începeți făcând clic pe acest link, apoi alegeți butonul „Începeți” evidențiat mai jos:

înregistrare vyprvpnVeți fi dus la o pagină de înregistrare unde puteți introduce toate informațiile dvs. (e-mail, numele contului, etc.), precum și numărul cardului dvs. de credit:

Proiectele de prețuri vyprvpn

După ce contul dvs. a fost creat și confirmat cu succes, descărcați și instalați VyprVPN și conectați-vă la contul dvs. din fereastra de mai jos:

Pagina de autentificare vyprvpn

După terminarea autentificării contului, faceți clic pe butonul din fereastra principală care arată ca un pin de locație, văzut aici:

Procesul de conectare vyprvpn

Alegeți opțiunea pentru Afișați toate locațiile serverului din meniul derulant:

Locațiile serverului vyprvpn

Acesta va deschide meniul serverului principal. Spre deosebire de unele VPN-uri care vă pot permite să vă conectați doar la serverele lor, în Statele Unite, VyprVPN are opt orașe diferite dintre care să alegeți, printre care: Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle și Washington.

(Notă: Puteți alege, de asemenea, serverele din Marea Britanie sau Canada dacă credeți că vor fi o opțiune mai rapidă pentru locul în care vă conectați)

Lista locațiilor serverului vyprvpn

Faceți dublu clic pe oricare dintre aceste servere, cu excepția Seattle, Austin sau Washington (oricum este cel mai aproape geografic de locația dvs. de domiciliu):

conexiune de succes vyprvpn

După ce serverul este conectat cu succes, veți fi gata să vă porniți proiectul!

Comparitech nu condiționează utilizarea ilegală a unui VPN pentru a vă autentifica pe site-urile de jocuri de noroc din țări sau state americane în care actul nu este permis..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5

Adblock
detector