Cum să accesați Bet365 în străinătate cu un VPN

Fiind unul dintre cele mai mari site-uri web de pariuri sportive, cazinouri și pariuri financiare, Bet365 permite utilizatorilor de pe tot globul să acceseze și să câștige (sau să piardă dureros) bani online. Fondată în anul 2000 și cu sediul în Marea Britanie, Bet365 oferă jucătorilor online acces la mai mult de două duzini de sporturi (fotbal american, box, e-sport, tenis, ciclism și multe altele), o secțiune de cazino mare și activă, cu sloturi, jocuri de cărți, jocuri de masă, video poker, Keno și jackpot-uri, poker live cu turnee, o secțiune de jocuri video, bingo și o secțiune destinată doar vizionării (și pariurilor) sporturilor live.

Acest site web care cuprinde pariuri este complet legal în câteva zeci de țări și este interzis în tot atâtea. Cu toate acestea, dacă te afli că călătorești în afara uneia dintre numeroasele țări în care este legal și dorești totuși să joci câteva sloturi sau să pariezi pe jocul mare, este posibil să îți accesezi contul Bet365 folosind o rețea privată virtuală sau VPN.

Rețineți, totuși, că va trebui să aveți deja configurarea contului dvs. înainte de a călători.

Oricine dorește să acceseze Bet365 cu un VPN ar trebui să se asigure că face acest lucru numai dacă sunt rezidenți ai unei țări în care accesarea Bet365 este legală. Utilizarea unui VPN pentru accesarea serviciilor Bet365 nu ar trebui considerată o soluție de rezolvare în scopul jocurilor de noroc online ilegale.

Bet365 în străinătate: pe scurt, folosiți ExpressVPN

Pentru cei care au nevoie de un rezumat rapid, sugestia noastră este de a utiliza ExpressVPN, o rețea privată virtuală cu înaltă funcționare, sigură. ExpressVPN oferă o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, fără quibbles, astfel încât dacă nu vă place sau doriți să renunțați, puteți obține o rambursare completă. Pentru a utiliza ExpressVPN cu Bet365, urmați acești pași:

Folosind ExpressVPN pentru a vă conecta la Bet365

Pentru a vă conecta la Bet365 cu ExpressVPN, faceți următoarele:

Pasul 1: Creați-vă contul pe ExpressVPN

Sfat: puteți primi 3 luni în plus gratuit aici, în planul anual al ExpressVPN. Garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile se aplică, astfel încât să o încercați fără riscuri.

ExpressVPN

Pasul 2: Descărcați software-ul pe dispozitivul dorit și instalați programul

ExpressVPN

Pasul 3: Conectați-vă la contul ExpressVPN și conectați-vă la țara dvs. de origine.

Cum să accesați Bet365 în străinătate cu un VPN

Pasul 4: Confirmați că sunteți conectat la ExpressVPN, apoi încărcați browserul și conectați-vă la contul dvs. Bet365.

Tu ești acum! Veți putea accesa toate părțile site-ului web Bet365, indiferent de locația dvs. geografică. Dacă aveți conturi de pariuri cu alte companii, această metodă va funcționa în continuare. De exemplu, am accesat cu succes Betfair în străinătate folosind aceeași metodă.

Cum mă poate ajuta un VPN să accesez Bet365?

Site-uri precum Bet365 îți citesc adresa IP pentru a-ți determina locația geografică. Întrucât adresa dvs. IP vă este atribuită de către furnizorul dvs. de servicii de internet local, acest lucru nu poate fi modificat cu ușurință. Dacă Bet365 consideră că vă conectați dintr-o țară în care site-ul său nu este disponibil în prezent pentru utilizare, este posibil să nu puteți vedea ce trebuie să ofere site-ul..

De exemplu, dacă vă conectați la site din SUA, totul pare normal. Cu toate acestea, dacă încercați să vă autentificați în contul dvs., veți primi acest mesaj:

„Software-ul nostru detectează că este posibil să încercați să accesați site-ul web dintr-un teritoriu restrâns. Dacă credeți că această detecție a avut loc din eroare, vă rugăm să ne contactați pentru asistență. "

Best365 autentificare eșuată

Deși la suprafață se pare că vă puteți conecta în timp ce în S.U.A., veți găsi rapid că nu este cazul. Blocarea conținutului geografic vă va împiedica să vă conectați la contul dvs..

Un VPN vă va ajuta să treceți peste site-urile de blocare a conținutului geografic, cum ar fi Bet365, utilizându-vă conectarea în siguranță la un server de la distanță și să vă atribuiți o nouă adresă IP. Adresa dvs. IP va proveni de la orice ISP local la care este conectat acel server la distanță. Așadar, dacă sunteți din Londra și vă aflați în vacanță în S.U.A., vă puteți conecta la un server la distanță din Marea Britanie și puteți accesa în continuare Bet365 ca de obicei.

Cea mai bună opțiune VPN pentru a accesa Bet365 în străinătate: ExpressVPN

Vă recomandăm ExpressVPN ca cea mai bună opțiune pentru a accesa Bet365 în străinătate. Să parcurgem caracteristicile ExpressVPN, stabilirea prețurilor și, în sfârșit, cum să folosiți serviciul pentru a avea acces la Bet365.com în timpul călătoriei.

ExpressVPN: caracteristici principale

ExpressVPN este un serviciu VPN cu funcționare înaltă, popular, care subliniază viteză și Securitate.

Poate cea mai importantă caracteristică pe care ExpressVPN o oferă este un număr mare de locații de server: de fapt, peste 136 din 78 de țări.

Cum să accesați Bet365 în străinătate cu un VPN

Bet365 este disponibil în zeci de țări, dar are sediul în Marea Britanie. Vă recomandăm să folosiți un server VPN din Marea Britanie pentru a simplifica lucrurile. ExpressVPN menține locațiile serverului în Londra, Berkshire, Chessington, Kent, și castitate.

Pentru securitate, ExpressVPN folosește criptarea securizată SSL pe 256 biți. Acesta este printre cele mai puternice tipuri de securitate a datelor din jur, securizarea informațiilor cu chei criptografice puternice.

Pentru viteză, ExpressVPN are lățime de bandă nelimitată, fără capace de date și servere extrem de rapide. În timp ce viteza serverului poate varia în funcție de un număr mare de factori, am constatat că ExpressVPN a învins unii dintre principalii săi concurenți atunci când punem serverele la încercare în recenzia noastră ExpressVPN.

Cum să accesați Bet365 în străinătate cu un VPN

Aceasta acoperă principalele caracteristici care vă vor face conectat la Bet365 în siguranță, în siguranță și fără pierderi de viteză. Dar despre funcțiile suplimentare pe care le puteți dori?

Caracteristici suplimentare ExpressVPN

ExpressVPN este multifuncțional, așa că veți constata că funcționează aproape în fiecare sistem de operare. Serviciul include, de asemenea, o aplicație utilă atât pentru dispozitivele Android cât și pentru dispozitivele iOS. Mai mult, serviciul vă permite să conectați până la trei dispozitive simultan. Aceasta înseamnă că veți putea utiliza contul dvs. Bet365 de pe mai multe dispozitive în același timp.

Cum să accesați Bet365 în străinătate cu un VPN

ExpressVPN are o durată de utilizare de 99,9%, ceea ce este deosebit de important pentru oricine speră să înscrie câteva jocuri prin Bet365. Serviciul are, de asemenea, o politică fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji pentru a vă dezvălui datele de navigare către nimeni altcineva.

Plătite vs VPN-uri gratuite, care sunt mai bune?

Veți avea opțiunea de a utiliza servicii VPN gratuite sau plătite. Deși serviciile gratuite pot fi ușoare pe portofel, acestea sunt departe de a fi sigure, iar majoritatea sunt de calitate slabă. Serviciile VPN gratuite adesea provin dintr-un grup limitat de adrese IP, ceea ce înseamnă că multe dintre aceste adrese IP sunt bine cunoscute și deseori blocate de filtre. De obicei, oferă o lățime de bandă mai mică și adesea includ limite de date semnificative care vă limitează capacitatea de a accesa tot ceea ce Bet365 are de oferit. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite nu au caracteristicile de securitate și criptare la nivel înalt de care ai putea dori și ai nevoie.

Serviciile VPN bazate pe abonamente vin de obicei cu criptare de nivel superior, de nivel militar, o mulțime mare de adrese IP partajate, lățime de bandă nelimitată, fără capace de date și multe alte funcții valoroase care îmbunătățesc experiența utilizatorului. Recomandarea noastră este să optezi pentru un serviciu bazat pe abonament, deoarece acest lucru va asigura cea mai bună calitate. Ultimul lucru pe care îl doriți este să pierdeți bani datorită faptului că conexiunea dvs. a căzut în mijlocul unui joc de pariu sau de poker!

Este ilegal pentru mine accesul la contul meu Bet365 dintr-o țară „interzisă”?

În majoritatea cazurilor, răspunsul este NU. Blocarea conținutului pe care Bet365 o impune nu este decât o modalitate de cooperare cu guvernele care au impus restricții de jocuri online asupra propriilor cetățeni. Cu toate acestea, dacă sunteți cetățean al unei țări în care Bet365 este legal, utilizarea unui VPN pentru a accesa un site web la care aveți dreptul legal de acces, ar trebui să fie bine.

Asta a spus, citiți mai întâi termenii și condițiile de pe Bet365. În unele cazuri, s-ar putea să fie în termeni de utilizare a site-ului web, pentru a face pariuri și a juca jocuri în timp ce nu sunteți fizic într-o țară în care site-ul este permis. Dacă faceți acest lucru, puteți încălca aceste TOC-uri și poate duce la revocarea site-ului dvs. de cont și a accesului dvs..

Disclaimer: Nici un conținut din acest articol nu trebuie să fie luat ca un aviz juridic. Deși facem tot posibilul pentru a furniza informații cât mai exacte, noi la Comparitech nu suntem experți în drept internațional. Cerințele legale din țara dvs. pot varia și pot contrazice cu declarațiile din acest articol. Pentru sfaturi legale legate de utilizarea Bet365 în țara dvs. sau în străinătate, vă rugăm să contactați un consultant juridic profesionist din zona dvs..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 68

Adblock
detector