Cum să accesați în siguranță serviciile bancare online cu un VPN

Aruncăm o privire cum să accesați în siguranță serviciile bancare online în străinătate sau utilizând wifi public. Vă vom explica cum să utilizați un VPN pentru a vă păstra informațiile în siguranță și cele mai bune VPN-uri pentru serviciile bancare online.

Cum să accesați în siguranță serviciile bancare online cu un VPN

Când călătorim în străinătate sau accesăm wifi dintr-o locație publică de încredere, cum ar fi un mall, o cafenea sau un hotel, dorim să fim siguri că conexiunea noastră la internet este sigură și de încredere. Aceste preocupări nu sunt în totalitate nejustificate. Rețelele publice publice de wifi pot fi infiltrate printr-o serie de metode, cum ar fi atacurile de la mijloc, adulmecarea pachetelor, spoofing DNS și escrocherii de phishing. Hackerii înțeleg popularitatea serviciilor bancare online (mai mult de jumătate dintre americani folosesc aceste servicii) și tentația noastră de a ne conecta la rețele wifi publice.

În ceea ce privește serviciile bancare online, este și mai crucial să vă protejați conexiunea la internet. La urma urmei, dacă hackerii au acces la detaliile dvs. bancare, v-ar putea scurge contul și chiar folosi informațiile pentru a vă fura identitatea. Cea mai rapidă și eficientă metodă pentru a vă asigura că amprenta digitală este criptată și sigură este să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN).

Un VPN criptează tot traficul web care curge către și de pe dispozitiv și îl tunelează printr-un server intermediar. Utilizând o VPN, configurați un strat de securitate pe care hackerii le vor găsi incredibil de greu de pătruns. Un bonus este faptul că o VPN îți descopere adresa IP reală și face să pară că te afli într-o altă locație. Acest lucru face ușor să vă accesați serviciile bancare online de oriunde în lume, chiar și atunci când băncile geo-restricționează site-urile și serviciile lor sau afișează autentificări străine pentru fraudă.

În această postare, vă vom explica cum să folosiți un VPN pentru a accesa serviciile bancare online în condiții de siguranță și vom oferi sfaturi suplimentare pentru a vă spori securitatea online.

Care este cel mai bun VPN pentru accesarea serviciilor bancare online în condiții de siguranță și siguranță?

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este foarte recomandat. Acest furnizor este livrat cu unele dintre cele mai dure protocoale de criptare din industrie și are o rețea de peste 2.000 de servere din toată lumea. Nu înregistrează detalii despre utilizatori, cum ar fi adresele IP sursă. Alte caracteristici, cum ar fi secretul perfect înainte și un comutator de ucidere pe internet, înseamnă că compania depășește kilometrul suplimentar pentru a vă asigura că conexiunea dvs. nu este în calea noxelor.

Există asistență 24/7 în direct pentru clienți și puteți utiliza software-ul pe mai multe dispozitive, inclusiv Windows, MacOS, Linux, Android, iOS și unele routere wifi. Mai mult, un singur abonament permite trei conexiuni simultane, astfel încât să puteți proteja mai multe dispozitive sau să le partajați cu prietenii și familia.

MAI BUN VPN PENTRU BANCARE ONLINE: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Cu viteze rapide și criptare de calitate militară ExpressVPN se află în topul listei noastre. Este, de asemenea, excelent pentru streaming. Include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Am descărcat un VPN. Ce fac în continuare?

Urmați acești pași simpli pentru a vă asigura că contul dvs. este criptat și securizat.

  1. După ce v-ați înregistrat la un VPN, descărcați aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs. direct de pe site-ul furnizorului sau din magazinul de aplicații relevant.
  2. Ștergeți toate cookie-urile din browsere și reporniți dispozitivele.
  3. Conectați-vă la un server VPN în afara locației dvs. curente. Conexiunea va dura câteva secunde pentru a vă stabili și veți primi o notificare atunci când va fi finalizată.
  4. Acum conexiunea dvs. de internet este sigură și privată și veți putea accesa în siguranță contul dvs. bancar online.
  5. Continuați să vă conectați la portalul online al băncii dvs. și să efectuați tranzacții în mod normal.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a accesa serviciile bancare online în siguranță?

Înțelegem că serviciile VPN plătite precum cele recomandate în acest articol presupun un cost, dar veți primi cu siguranță ceea ce plătiți.

Este tentant să optezi pentru o VPN gratuită, deoarece nu este implicată nicio plată în avans, dar aceste servicii au o mulțime de alte preocupări.. Acești furnizori implementează standarde de criptare slabe din punct de vedere penal, au de ales doar un număr mic de servere și sunt cunoscuți pentru viteza lor lentă.

Unele servicii dubioase au urmărit și extras datele utilizatorilor pentru a le vinde publicităților terțe, în timp ce alții au injectat cu forță malware sau au transformat lățimea de bandă a utilizatorului inactiv într-o armată de botnet. Atunci când vine vorba de protejarea serviciilor dvs. bancare online, o opțiune plată sigură și fiabilă este alegerea clară.

Ce mai pot face cu un VPN?

Cazurile de utilizare principală ale unui VPN sunt pentru a accesa conținut blocat, a sustrage restricțiile guvernului asupra site-urilor și aplicațiilor și a preveni monitorizarea de către ISP-uri, hackeri și alți amatori. Așa cum am menționat anterior, VPN-urile îți pot distruge locația și pot face să pară că te afli într-un alt oraș sau oraș. Aceasta are potențialul de a deschide site-uri media cu restricții geo-restricționate, cum ar fi Netflix, Hulu, Sling TV, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și altele.

Dacă călătoriți într-o țară în care aplicațiile de socializare precum Skype, Twitter, Facebook și Snapchat sunt blocate, atunci utilizarea unui VPN vă poate ajuta să accesați și acestea. În total, este o opțiune excelentă pentru ocolirea restricțiilor și accesarea webului nefiltrat și nevătămat.

Cum altfel pot asigura siguranța contului meu bancar online?

În afară de utilizarea unei VPN, puteți, de asemenea, să implementați aceste metode pentru a vă asigura că sunteți în siguranță pe site.

1. Țineți dispozitivul actualizat

Asigurați-vă că dispozitivul dvs. funcționează pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare este o metodă prudentă pentru a vă proteja împotriva hackerilor și a altor entități dăunătoare. Acest lucru se datorează faptului că dezvoltatorii cercetează constant amenințări noi și emergente - atunci când trimit o actualizare, este în interesul tău să o descarci. Este posibil ca actualizarea să includă un nou cod sursă care ajută la atacuri de combatere și combate malware.

2. Lipiți site-urile securizate

Protocolul de transfer HyperText (HTTP) oferă o metodă simplă de a determina dacă site-ul în care vă conectați este criptat în mod implicit. Pur și simplu căutați pictograma lacătului de lângă adresa site-ului din bara de căutare. Dacă este prezentă și adresa începe cu „HTTPS” în loc de „HTTP”, înseamnă că site-ul pe care încercați să accesați este criptat și ar trebui să împiedice hackerii să-și forțeze drumul în.

3. Nu dați informații personale

O înșelătorie de tip phishing este un truc pentru a divulga informații confidențiale precum informațiile de conectare, numărul de securitate socială sau alte informații de identificare personală care pot fi utilizate în scopuri precum furtul de identitate și accesul la conturile dvs. bancare..

Fraudei trimit adesea e-mailuri care par să provină din surse legitime, precum instituția financiară. În unele cazuri, acestea copiază textul și designul de e-mailuri pe care le primiți în mod regulat și vă duc la gândul că într-adevăr banca dvs. solicită informații. Cu toate acestea, în general, băncile nu solicită să trimiteți informații personale prin e-mail și vă recomandăm să nu răspundeți pur și simplu la astfel de solicitări.

Există diverse semnalizări ale unui e-mail de tip phishing, inclusiv un nume de domeniu care nu se potrivește exact cu cel al instituției reale, link-uri care nu se potrivesc domeniului (puteți verifica trecând peste acestea) și o ortografie deficitară și gramatică. Dacă nu sunteți sigur, puteți apela oricând banca pentru a verifica.

4. Activați autentificarea cu doi factori și utilizați parole puternice

Multe bănci și instituții financiare utilizează autentificarea cu doi factori pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate. Ce înseamnă asta este că un simplu nume de utilizator și o parolă nu sunt suficiente pentru a vă accesa contul. Va trebui să finalizați un al doilea pas, cum ar fi să răspundeți la o întrebare de securitate sau să introduceți un cod care vă este trimis prin e-mail sau SMS.

În aceeași ordine de idei, vă recomandăm să implementați parole puternice. Astfel de parole folosesc combinații alfanumerice pentru a vă feri de lucruri precum atacurile de forță brută. Instrumentul de generare a parolei Comparitech vă poate ajuta dacă nu sunteți sigur despre cum să faceți acest lucru.

5. Configurați notificări pentru activitatea dvs. bancară

Unele bănci vă oferă opțiunea de a primi alerte de mesaje text atunci când există activitate pe contul dvs. Deși acest lucru poate presupune o taxă lunară suplimentară, acesta ar putea fi un pas către securizarea contului. Dacă există o tranzacție suspectă, cel puțin veți fi anunțați imediat și puteți lua măsuri corective fără întârziere.

„Bank of America” de Mike Mozart licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector