Cum să accesați site-urile de pariuri și jocuri de noroc în străinătate și cele mai bune VPN-uri de utilizat

5 cele mai bune VPN-uri pentru site-uri de pariuri (1)

Site-urile de pariuri și jocuri de noroc reprezintă un pasionat popular pentru oamenii de pe glob. În afară de a fi distractiv, unii utilizatori creează de fapt un flux constant de câștig pe aceste site-uri. Desigur, există multe dezavantaje potențiale ale pariurilor și aceste servicii ar trebui utilizate în mod responsabil.

din pacate, multe site-uri de pariuri sunt geo-blocate iar conturile nu pot fi create sau accesate din anumite țări sau state. De exemplu, Bovada cu sediul canadian nu acceptă jucători din mai multe state, inclusiv New York și Nevada. Și Betfair-ul britanic nu va accepta pariuri din partea canadienilor.

Eroare Betfair.

Ba mai mult, multe site-uri sunt blocate în anumite țări, deoarece nu respectă unele restricții, precum cele bazate pe credințele religioase. Dacă călătorești undeva unde nu poți avea acces, poți fi frustrat atunci când nu poți plasa pariurile!

Din fericire, vă poate ajuta o rețea privată virtuală (VPN). Un VPN criptează tot traficul site-ului dvs. web și îl rutează printr-un server intermediar. Partea cea mai bună este că puteți alege locația serverului astfel încât să puteți accesa conținut geo-blocat. Adresa IP a dispozitivului dvs. va fi mascată și înlocuită cu una din țara dorită.

Dacă nu aveți timp să vă blocați în toate detaliile, iată un rezumat al celor mai bune VPN-uri pentru accesarea site-urilor de pariuri și jocuri de noroc din străinătate:

 1. ExpressVPN Cel care trebuie să bată! Alegerea noastră # 1 în ceea ce privește securitatea și serverele rapide. Ușor de configurat și de utilizat aplicații pentru toate dispozitivele. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Serviciul bugetar care nu vă va permite să reduceți viteza și securitatea.
 3. NordVPN Nu căutați mai departe o alegere bună. Servere rapide și securitate de top.
 4. IPVanish Serviciu rapid și fiabil, cu servere și aplicații sigure.
 5. PrivateVPN Serviciul actualizat, cu viteze impresionante, confidențialitate bună și caracteristici de securitate.

Cel mai bun VPN pentru accesarea site-urilor de pariuri în străinătate

Nu toți furnizorii VPN oferă același serviciu, iar unii sunt cu siguranță mai buni decât alții. În plus, unele sunt mai potrivite pentru anumite aplicații decât concurenții lor. Există o mulțime de VPN-uri din care să alegem, așa că am redus lista pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun VPN pentru accesarea site-urilor de pariuri peste hotare în 2018. Opțiunile noastre pentru cele mai bune opțiuni se bazează pe următoarele criterii:

 • Are o securitate puternică
 • Nu păstrează jurnalele
 • Oferă protecție wifi
 • Oferă un serviciu rapid și fiabil
 • Oferă asistență în timp util și cu cunoștințe

Acoperim modul de accesare a site-urilor de pariuri specifice, Bet365 și Betfair, în articole dedicate. În această piesă, vom acoperi cele mai bune VPN-uri pentru accesarea site-urilor de pariuri în străinătate, în general.

Renunțarea la răspundere: Unele țări au interzis complet jocurile de noroc online, în timp ce altele nu au legislație specifică cu privire la acest aspect. Nu încurajăm și nu condamnăm jocurile online ilegale sau utilizarea unui VPN pentru a distruge locațiile geografice în scopul încălcării legilor locale. Este important să vă faceți cercetarea și să cercetați legile din țara și statul dvs. înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa site-urile de pariuri sau jocuri de noroc..

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN în primul rând oferă securitate de top. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, acest furnizor este departe de supravegherea guvernului de masă găsită în multe părți din America de Nord și Europa. Are o criptare AES puternică de 256 biți, cu secret secret perfect. Un switch switch și protecția DNS vă asigură că IP-ul dvs. real este și mai sigur.

În plus, acest furnizor oferă o adevărată politică fără jurnaluri și nici nu trebuie să predați informații personale identificabile (PII) pentru a vă înscrie. Aceasta înseamnă că vă veți putea bucura de site-urile de pariuri fără să vă faceți griji cu privire la monitorizare sau urmărire.

Când vine vorba de service, ExpressVPN are o rețea substanțială de peste 1.500 de servere în 94 de țări, deci veți avea o mulțime de opțiuni. Mai mult decât atât, se leagă de viteze rapide și oferă o conexiune fiabilă și neîntreruptă, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa compensării. Dacă aveți nevoie să aflați mai multe despre service sau să primiți ajutor cu privire la configurare sau depanare, echipa de asistență pentru clienți ExpressVPN oferă asistență extrem de competentă prin chat live sau e-mail.

Acest furnizor este foarte bun și vă va oferi acces la site-uri de streaming precum Netflix și Hulu.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și unele routere wifi.

Pro:

 • Securitatea aplicațiilor de primă clasă și criptarea traficului
 • Confidențialitate completă - nu sunt păstrate jurnalele de date personale
 • Accesați site-urile cu restricții geo de oriunde
 • Serverele rapide care se aprind sunt ideale pentru navigare, streaming și descărcare
 • Asistența pentru clienți live chat v-a acoperit
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux

Contra:

 • Nu este la fel de ieftin ca unele alte servicii

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU JOCURI DE SITIURI DE DUPĂ: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Scoruri superioare rivalilor săi pentru deblocarea restricțiilor geografice de internet. Greu de bătut în privința și securitatea. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră aprofundată despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are sediul în România și oferă utilizatorilor un nivel ridicat de securitate și confidențialitate. Criptarea de 256 biți de grad militar și secretul perfect înainte vă asigură că niciuna dintre informațiile dvs. nu poate fi accesată. Un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS oferă o rezervă suplimentară.

Acest furnizor are o factură curată atunci când vine vorba de jurnalele și nu stochează date despre trafic sau jurnalele de conexiune care pot fi legate de un utilizator individual. Dacă sunteți predispuși să utilizați același hotspot wifi pentru a accesa site-uri de pariuri, puteți activa setări astfel rețelele specifice vor fi amintite și protejate automat.

CyberGhost oferă acces la peste 5.700 de servere în 89 de țări. Oferă viteze rapide și vă permite să deblocați site-uri de streaming populare precum US Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime și Hulu.

În caz de întrebări sau probleme, aveți acces la asistența de chat live, deși nu este destul de 24/7. Un plan de bază permite până la șapte conexiuni simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Criptare puternică încorporată în aplicații și politică de confidențialitate solidă
 • Oferă protecție suplimentară pentru utilizatorii wifi
 • Obține în jurul celor mai multe restricții geografice
 • Servere rapide, optimizate pentru streaming

Contra:

 • Nu funcționează în China sau în Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este excelent pentru începători. Confidențialitate excelentă, zero jurnaluri și protecție împotriva scurgerilor DNS. Bine la deblocarea conținutului geo-restricționat. S-ar putea să aveți asistență în direct 24/7. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Panama-based NordVPN este o altă opțiune solidă și are un accent puternic pe confidențialitate. Nu păstrează absolut niciun fel de jurnal, nici măcar date de lățime de bandă, astfel încât nicio activitate nu poate fi legată de un utilizator. Utilizează criptarea AES de 256 biți cu secret perfect înainte și vine cu protecție împotriva scurgerii DNS, protecție automată wifi (pentru Android), și un comutator de ucidere.

Folosind acest serviciu, puteți alege dintre mai mult de 3.300 de servere din peste 60 de țări. Cu servere optimizate pentru viteză și posibilitatea de a debloca site-uri precum US Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer și Amazon Prime, NordVPN este ideal pentru streaming.

Asistența live chat înseamnă că puteți obține răspunsuri rapide la orice întrebări aveți. Un plan de bază vă permite să conectați până la șase dispozitive simultan, ceea ce este chiar peste standardul industriei de cinci.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Standarde de criptare de nivel superior cu protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Protecție automată wifi
 • Suficient de rapid pentru streaming HD și deblochează conținutul popular
 • Deblochează cu ușurință o gamă largă de site-uri geo-blocate
 • 24/7 suport pentru chat live oferit

Contra:

 • Aplicația pentru desktop poate dura ceva

Scorul nostru:

4.5 din 5

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ: NordVPN este o alegere excelentă. Un bun echipaj care funcționează bine și cu site-urile de noroc din străinătate. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Ca și cei doi furnizori precedenți, IPVanish are o securitate excelentă folosind criptarea de 256 biți și secretul perfect perfect. Un comutator de omor încorporat adaugă un strat suplimentar de protecție pentru adresa dvs. IP uciderea conexiunii la internet în cazul în care conexiunea VPN ar fi pierdută. Oferă protecție împotriva scurgerilor DNS și nu monitorizează nicio activitate de navigare sau păstrează jurnalele de conexiune.

Din punct de vedere al performanței, IPVanish oferă viteze rapide și o conexiune fiabilă. Se mândrește cu o rețea de peste 1.000 de servere din peste 60 de țări. Acest furnizor nu este ideal pentru streaming, ci este foarte popular printre utilizatorii și torrenterele Kodi.

Asistența clienților este fiabilă și cu cunoștință, deși nu este oferit niciun chat live Un plan de bază vă va permite să vă conectați până la cinci dispozitive simultan.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Operează în peste 60 de țări, excelent pentru deblocarea site-urilor cu restricții geo-restricționate
 • Vitezele impresionante ale serverului
 • Funcții puternice de securitate și confidențialitate

Contra:

 • Aplicațiile nu funcționează în China
 • Nu există asistență în direct pentru clienți

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familiile care au nevoie de conexiuni multiple. Ușor de folosit. Preferat de utilizatori cu standarde ridicate de confidențialitate și securitate. Nu la fel de multe locații de server ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Suedez- PrivateVPN este un furnizor mai mic decât ceilalți din listă. Cu toate acestea, este la curent cu numele său și oferă o mulțime de caracteristici de confidențialitate și securitate. Cu politică strictă de neregistrare, nu trebuie să vă faceți griji pentru urmărirea activității dvs. Utilizează criptare pe 128 sau biți pe 256 biți, în funcție de protocolul pe care îl alegeți. Acest lucru este în plus față de secretul perfect înainte, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre PrivateVPN este viteza rapidă, ceea ce este crucial dacă vrei să fii cu adevărat pe jocul tău de pariuri. De asemenea, serviciul este o opțiune solidă pentru streaming, la fel ca și capacitatea sa de a debloca US Netflix, BBC iPlayer, Hulu și multe altele.

Asistența prin chat în direct înseamnă că întrebările dvs. vor primi un răspuns prompt și veți avea acces la asistență de la distanță pentru configurare și depanare. Un plan PrivateVPN va permite până la cinci conexiuni simultane.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Furnizorul suedez cu o politică strictă fără jurnaluri
 • Deblochează aproape tot conținutul de streaming geo-restricționat testat
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private

Contra:

 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Număr mic de servere din care să alegeți
 • Nu are un chat live 24/7

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN este constant de încredere. Vitezele au fost surprinzător de bune la acest capăt al pieței. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a accesa site-urile de pariuri peste hotare?

Când navigați pe furnizori VPN, nu veți găsi, fără îndoială, numeroase oferte gratuite. Mulți fac afirmații și promisiuni îndrăznețe, dar, în realitate, majoritatea sunt produse subpar. Și unii sunt pur și simplu pentru a face un profit în moduri lipsite de scrupule.

În ceea ce privește aspectul practic, veți găsi deseori un serviciu gratuit care vă oferă acces la o rețea foarte mică de servere, deci alegerea locației dvs. este limitată. Acest lucru nu este bine dacă aveți nevoie de o anumită locație pentru accesarea site-urilor de pariuri.

Mai mult decât atât, aceste servicii au de obicei prea mulți utilizatori pentru resursele lor și este posibil să fiți nevoit să așteptați ca un server să devină disponibil. În mod clar, acest lucru nu se va realiza atunci când timpul este esențial și trebuie să plasați un pariu. Chiar dacă sunteți conectat la un server, viteza și fiabilitatea nu tind să fie prioritățile furnizorilor de servicii gratuite, deci există potențial de întârziere și mai mare.

Chiar dacă depășiți toate problemele practice asociate cu un VPN gratuit, trebuie totuși să vă gândiți la confidențialitate și securitate. Acestea sunt adesea periclitate de metodele utilizate pentru a crea un model de afaceri funcțional pentru furnizorii de servicii. Unele practici implică logarea activității utilizatorului, folosirea cookie-urilor de urmărire, transportarea de malware și chiar vânzarea lățimii de bandă inactivă a utilizatorilor.

Legi și reglementări pentru accesarea site-urilor de pariuri în străinătate

Așa cum am menționat anterior, diferite țări au legi diferite cu privire la jocurile de noroc online. Unii, precum Afganistanul și România, au interzis-o complet, iar guvernele cer instrucțiunilor ISP să blocheze accesul la site-urile de noroc. Alții, precum Lituania și Elveția, necesită autorizarea sau aprobarea site-urilor de jocuri de noroc înainte de a putea oferi servicii în țările respective.

Unele guverne nu au o legislație clară cu privire la acest subiect și devine adesea o „zonă legală gri”. De exemplu, în Canada, pare să fie legal ca jucătorii să facă pariuri cu operatori off-shore, dar legalitatea acelor operatori care acceptă pariurile este adus în discuție. Apoi ai SUA unde este ilegal să accepți pariuri sportive online, dar nu ilegal de a le plasa.

După cum vedeți, situația este deja complicată. În plus, să știi când este în regulă să folosești un VPN pentru a evita restricțiile, adaugă un alt strat de complexitate. Într-adevăr, unele site-uri de pariuri afirmă în mod explicit că utilizarea unui VPN pentru a vă masca locația le poate încălca condițiile de utilizare.

Deci aveți două niveluri, restricții regionale și, eventual, restricții puse în aplicare de site-urile de pariuri. La sfârșitul zilei, nu vrei să te aterizezi cu probleme legii. În plus, doriți să vă asigurați că toate depozitele pe care le faceți și câștigurile pe care le acumulați sunt 100% legitime, astfel încât să nu fie confiscate.

În unele cazuri, veți vedea că este în regulă să accesați site-urile printr-o VPN dacă sunteți un rezident al țării în care au permis, pentru examinare, în timp ce călătoriți. Sau, în cazul Bovada, este posibil să nu ai nevoie nici de VPN pentru a-ți accesa contul (deși este recomandat să folosești unul oricum):

Restricții Bovada.

Site-ul web Bovada poate transmite un mesaj de eroare în funcție de locația dvs., dar aceasta include și următoarea notă:

„Dacă aveți deja un cont Bovada și ne vizitați în timpul călătoriei, puteți închide această fereastră, vă conectați și continuați să jucați.”

Cu toate acestea, dacă aveți reședința într-o țară în care un site este blocat complet, probabil nu este o idee bună să folosiți un VPN pentru a evita aceste legi. Într-adevăr, același furnizor conține în termenii serviciului său faptul că utilizarea unui VPN pentru a ascunde identificarea locației utilizatorilor ar putea duce la încheierea contului. Aceasta implică pierderea soldurilor contului, inclusiv depozite și câștiguri.

Așadar, în afară de faptul că este posibil să aveți de-a face cu aplicarea legii, riscați să vă închideți contul și să pierdeți bani în el. Acesta ar fi un sentiment și mai rău decât pierderea unui pariu!

Pe de altă parte, termenii și condițiile Bet365 includ următoarele:

„Jocurile de noroc pe Internet pot fi ilegale în jurisdicția în care vă aflați. Dacă da, nu sunteți autorizat să utilizați cardul dvs. de plată pentru a finaliza tranzacția. Cu toate acestea, pariurile / pariurile acceptate din aceste jurisdicții vor câștiga sau vor pierde ”.

Pagina de start a Bet365

Acest lucru este mai pozitiv, dar, deși utilizarea VPN nu este menționată în sine, este posibil ca modificarea locației să fie contrară regulilor.

Ca atare, este întotdeauna o idee bună să consultați site-urile web înainte de a investi bani (într-o VPN sau a face pariuri). În unele cazuri, ei îți vor spune pur și simplu că nu este permis să fie permis, în timp ce alții pot fi bine. Este posibil ca aceste reguli să nu fie ușor de găsit în cantitatea mare de tipărire pe fiecare site, dar contactarea serviciului de asistență pentru clienți ar trebui să vă obțină răspunsurile de care aveți nevoie.

Aspecte de securitate și confidențialitate ale utilizării unui VPN

În afară de deblocarea site-urilor, un VPN vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea. Deoarece industriile de jocuri de noroc și pariuri sunt atât de strict controlate, ar putea fi mai probabil ca activitatea dvs. să fie monitorizată într-un fel. Cu un VPN, toate datele sunt criptate, iar ISP-ul dvs. nu va putea să se retragă asupra activității dvs. online.

Mai mult, dacă utilizați wifi în timpul călătoriei, un VPN poate asigura conexiunea, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la amenințările din partea hackerilor rău intenționat. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să accesați și să utilizați site-uri web de pariuri în timp ce mergeți. Ai putea fi fără voie înmânând infractorilor parole, detalii despre cardul de credit și informații bancare.

În timp ce călătoriți, poate doriți să vă accesați conturile și să plasați pariurile în timp ce sunteți conectat la wifi public. Din cauza riscurilor pe care le implică rețelele false și nesigure, nu recomandăm acest lucru. Pe de altă parte, dacă trebuie să furnizați acreditări și informații personale prin wifi, atunci ar trebui să luați câteva măsuri de bază.

În primul rând, conectați-vă folosind un VPN. Unele dintre cele de pe lista noastră vin cu protecție wifi automată pentru toate rețelele sau cele individuale pe care le puteți specifica. Pentru alții, va trebui să porniți singur aplicația. Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a vă conecta la rețea, deoarece nu necesită mult timp ca un hacker să vă fure detaliile.

Chiar dacă sunteți protejat de un VPN, ar trebui să căutați rețele sigure și să vă lipiți de site-urile web sigure. Puteți dezactiva setările de partajare și puteți activa firewallul, dacă este cazul. Utilizarea bunului simț în timpul navigării, cum ar fi deconectarea de site-uri după ce ați terminat și utilizarea parolelor puternice, vă va ajuta să vă mențineți în siguranță.

Site-uri populare pe care poate doriți să le luați în considerare

În cazul în care aveți probleme cu site-ul dvs. preferat, pot exista alternative pentru a se potrivi nevoilor dvs. Deoarece regulile pentru diferite site-uri diferă, este posibil să găsiți unul care are flexibilitatea pentru a vă permite să efectuați pariuri de unde locuiți sau călătoriți. Mai jos sunt câteva site-uri populare și țările din care operează. Rețineți că țara de operare nu este neapărat un indicator de unde puteți face pariuri.

WebsiteCountry
5Dimes Costa Rica
888sport Gibraltar
bet365 Regatul Unit
BetCRIS Costa Rica
Betfair Regatul Unit
Betfred Regatul Unit
BetOnline Panama
Victor Chandler International Regatul Unit
Betway Global
Bodog Antigua si Barbuda
Bovada Canada
bwin Austria
burtă Malta
Intertops Sf. Kitts
Ladbrokes Regatul Unit
MyBookie Costa Rica
belvedere Curacao
Sportingbet Regatul Unit
William Hill Regatul Unit
Youwager Costa Rica

„Zări” de Steven Johnson autorizat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 33

Adblock
detector