Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Cum se anulează nordvpn pentru o rambursare completă (1)


NordVPN, la fel ca multe alte servicii VPN de prim nivel, oferă o garanție de returnare a banilor, cu condiția să vă anulați abonamentul în primele 30 de zile. Am testat acest angajament și furnizorul și-a respectat promisiunea.

Cititorii Comparitech pot profita de o reducere exclusivă de 75% - garanția de returnare a banilor este inclusă în afacere.

Notă: Când se înscrie inițial la NordVPN, se pare că doar tranzacția de trei ani este eligibilă pentru Garanție de returnare de 30 de zile deoarece o notă cu privire la politică apare doar în cadrul planului de trei ani evidențiat. Cu toate acestea, toate planurile vin cu aceeași opțiune (făcând clic pe fiecare dezvăluie garanția), deci nu trebuie să alegeți durata mai lungă dacă nu doriți să.

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Cum să anulați NordVPN și să primiți o rambursare completă

Urmați acest proces pas cu pas pentru a încheia contul dvs. NordVPN (nu vă faceți griji, vă puteți înscrie întotdeauna la o dată ulterioară dacă aveți nevoie de acces din nou).

Iată cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă:

 1. Conectați-vă la NordVPN.com cu datele de autentificare ale contului.
 2. Accesați pagina Cont.
 3. Faceți clic pe pictograma de lângă Modificați planul și confirmați anularea.
 4. Începeți o conversație cu un agent de chat live.
 5. Confirmați că doriți să anulați și să solicitați o rambursare.
 6. Așteptați ca banii să fie creditați înapoi în contul dvs. bancar!

Haideți să mergem în acest proces mai detaliat.

Pasul 1

Navigați la NordVPN.com și conectați-vă la contul dvs..

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Pasul 2

Accesați pagina Conturi și faceți clic pe pictograma reprezentată de trei puncte de lângă butonul Schimbați planul. Selectați Anulare plăți automate.

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Pasul 3

După ce faceți clic pe buton, va apărea un alt ecran. Vi se va cere dacă doriți cu adevărat să continuați cu procesul de anulare. Dacă faceți clic pe acest buton nu vă va anula contul efectiv imediat; va opri doar toate plățile automate. Aceasta înseamnă că veți putea utiliza în continuare serviciul până la următorul ciclu de plată.

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Când faceți clic pe butonul Confirmare anulare, vi se va afișa acest ecran:

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Pasul 4

După confirmarea anulării, este posibil să fi presupus că restituirea este pe cale. Cu toate acestea, nu este cazul. Trebuie să solicitați o rambursare fie prin chat live, fie utilizând un formular de solicitare prin e-mail.

Alegerea opțiunii live chat este mai rapidă și vă oferă opțiunea de a vorbi cu un agent uman real. Iată cum să începeți:

Faceți clic pe pictograma chat-ului - acesta este bulonul de vorbire în colțul din dreapta jos al site-ului web NordVPN. Va apărea o secțiune de întrebări frecvente, referitoare la întrebările comune. Continuați să faceți clic pe butonul Chat din partea de jos. Introduceți numele, adresa de e-mail asociată contului dvs. NordVPN și o scurtă descriere a cererii dvs. (am inclus o imagine de ecran mai jos pentru referința dvs.). Faceți clic pe butonul Start chat și așteptați ca un reprezentant de asistență pentru clienți să se alăture camerei de chat.

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Pasul 5

În mod evident, reprezentanții de asistență vor încerca să vă păstreze în calitate de client. La urma urmei, nici unei afaceri nu-i place să piardă clienți. Cu toate acestea, sunt foarte prietenoase și nu există nicio chestiune agresivă de nicio natură. De fapt, încearcă să stabilească dacă lipsește ceva din serviciul lor și dacă pot face ceva pentru a-l îmbunătăți.

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă
Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

Pasul 6

Acum că aveți confirmarea cererii de rambursare, tot ce trebuie să faceți este să vă așezați și să așteptați ca firma dvs. de cărți de credit să proceseze sarcina. După cum menționăm asistența pentru clienți, nu ar trebui să dureze mai mult de 10 zile lucrătoare. Dacă ați plătit prin PayPal, trebuie doar să vă conectați la contul dvs. și să vă asigurați că plățile automate sunt anulate și de acolo.

Anularea abonamentului dvs. NordVPN prin e-mail

După cum am menționat anterior, este posibil să vă anulați abonamentul utilizând un formular de bilet de e-mail. Pentru această metodă, urmați pașii 1-3 la fel cum am explicat în secțiunea anterioară. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe pictograma e-mail de pe site-ul NordVPN și introduceți solicitarea.

Cum să anulați abonamentul NordVPN pentru o rambursare completă

După ce faceți clic pe Trimiteți, procesul este simplu. Ar trebui să primiți un e-mail de confirmare pentru a spune că ați anulat NordVPN într-o oră, după care ar putea exista o anchetă cu privire la motivul pentru care doriți să anulați. După ce ți-ai semnalat intenția de a continua, serviciul pentru clienți va continua și va procesa rambursarea.

Alternative NordVPN

Evaluăm NordVPN foarte mult, dar dacă doriți să anulați serviciul, este posibil să fiți pe piață pentru un serviciu alternativ. În această secțiune, vom vorbi despre trei alternative demne pe care le puteți lua în considerare.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este unul dintre cele mai populare servicii VPN și dintr-un motiv întemeiat. Acest furnizor este extrem de rapid, folosește aplicații bine concepute și intuitive și oferă asistență clienților în permanență. Cu peste 3.000 de servere în 94 de țări, ExpressVPN vă poate ajuta să obțineți o adresă IP din literalmente oriunde în lume, inclusiv America de Nord, Asia, Europa, Australia și America de Sud.

ExpressVPN nu înregistrează date despre utilizatori, astfel încât amprenta dvs. digitală este ascunsă în siguranță. În plus, se folosește protocoale de criptare de grad militar, astfel încât orice hackeri sau amatori sunt păstrați în siguranță în siguranță. Puteți utiliza acest furnizor pentru a debloca o mulțime de servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu, ESPN, BBC iPlayer și multe altele.

CEA MAI BUNĂ NORDVPN ALTERNATIVĂ: ExpressVPN este sigur, ExpressVPN este sigur, rapid și ușor de utilizat. Încercați-o cu o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Iată recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un alt pretendent demn, mai ales dacă sunteți în căutarea unui contract bugetar. Acesta oferă peste 4.800 de servere din 58 de țări, astfel încât o conexiune la internet privată stabilă nu este departe. Mai mult decât atât, viteza oferită este foarte rapidă, cu latență redusă a serverului și timp de funcționare ridicat.

Acest furnizor este conceput pentru utilizatorii începători și este foarte ușor de conectat. În plus, oferă deblocarea cu un singur clic a mai multor servicii de streaming, cum ar fi Netflix. Tot traficul web este protejat de criptarea AES pe 256 biți, iar măsuri suplimentare de securitate, cum ar fi apărarea anti-malware și un blocant de anunțuri, vă asigură să rămâneți sigur și sigur online.

CEA MAI BUNĂ ALTERNATIVĂ: CyberGhost face foarte ușor să începeți cu VPN-urile. Vitezele sale sunt mari, iar serviciul pentru clienți este util. Încercați-l cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Iată recenzia noastră CyberGhost.

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are un palmares excelent de streaming ultra-rapid și sigur. În timp ce rețeaua sa de servere este mai mică decât cele ale ExpressVPN și CyberGhost, aceasta acoperă încă 60 de locații.

PrivateVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, inclusiv adrese IP. Tot traficul este securizat printr-o criptare de 256 biți, împreună cu măsuri suplimentare de securitate, cum ar fi secretul perfect perfect. În plus, poate permite accesul la servicii precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer și multe altele.

FAST ȘI SIGURĂ: PrivateVPN vă oferă viteze constante, împreună cu un produs fiabil. Utilizați garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră PrivateVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 69 =