Cum să deblochezi și să urmărești Sky Go în străinătate cu un VPN

Cele mai bune VPN-uri pentru skygo
Sky Go este gratuit pentru clienții existenți cu abonamente prin cablu sau satelit care includ canale Sky. Rețineți că pentru a accesa Sky Sports clienții vor trebui să vă abonați la un plan care include pachetul de sport. Sky nu oferă un abonament de internet sau un conținut pay-per-view, astfel încât tăietorii de cabluri vor trebui să se uite în altă parte.

Acoperim cele mai bune VPN-uri în mai multe detalii, dar ne ocupăm și de urmărirea fotografiilor noastre de top din această listă.

Am considerat că acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună opțiune pentru vizionarea Sky Go în străinătate. Serverele rapid și strălucitoare oferă o experiență de streaming de înaltă calitate. Securitate de top, nu păstrează jurnalele și include o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: O opțiune bugetară bună, care funcționează bine cu Sky Go în străinătate, împreună cu alte servicii de streaming, inclusiv Netflix.
 3. IPVanish: Securitate bună împerecheată cu viteze rapide. Fără jurnale.
 4. PrivateVPN: Furnizor mic cu câteva servere din Marea Britanie și Irlanda care pot accesa Sky Go de oriunde.
 5. VyprVPN: Deține propriile centre de date și oferă un flux bun cu securitate ridicată. Fără torent.
 6. Surfshark: Conexiuni simultane nelimitate pentru deblocarea Sky Go pe toate dispozitivele.

Din păcate, Sky Go este disponibil numai din Regatul Unit și Irlanda. Dacă călătorești sau locuiești în străinătate, vei primi un mesaj de eroare care spune:

sky go mesaj de eroare

„Sky Go este disponibil numai pentru utilizatorii care se conectează din Marea Britanie sau Republica Irlanda, din păcate nu putem confirma că vă aflați în aceste teritorii în acest moment. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Cum să urmăriți Sky Go în străinătate cu un VPN

Din fericire, dacă vă aflați în Europa, SUA sau orice altă țară din afara Regatului Unit și a Irlandei și doriți să accesați Sky Go, puteți accesa serviciul cu un VPN. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl direcționează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Prin conectarea la un astfel de server din Marea Britanie, vi se va atribui o adresă IP din Marea Britanie și veți putea accesa conținut geo-blocat în țară, inclusiv Sky Go.

Iată cum puteți viziona Sky Go din străinătate cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la una dintre VPN-urile enumerate mai jos. Recomandăm în mod special ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN pe dispozitivul dvs. sau configurați routerul pentru a utiliza VPN.
 3. Rulați VPN, alegeți un server în Marea Britanie și conectați-vă.
 4. Ștergeți-vă cookie-urile și reîmprospătați pagina cu videoclipul pe care doriți să îl vizionați.
 5. Bucurați-vă de spectacol!

Cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go

Atunci când decidem cea mai bună VPN pentru Sky Go, luăm în considerare următoarele criterii:

 • Servere din Marea Britanie care pot debloca Sky Go
 • Viteze rapide și fiabile pentru fluxuri neîntrerupte de înaltă calitate
 • Politică puternică de securitate și confidențialitate
 • Asistență rapidă și atentă a clienților
 • Aplicații ușor de utilizat pentru mai multe tipuri de dispozitive

Mai jos este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go. Toți acești furnizori VPN îndeplinesc majoritatea, dacă nu toate, din criteriile de mai sus.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează Sky GOTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN ocupă lista noastră ca fiind cel mai bun VPN pentru Sky Go. Acesta optimizează toate serverele sale pentru viteză și stabilitate maximă, oferind abonaților lățime de bandă și date nelimitate. Funcționează servere în mai multe locații din Marea Britanie, iar conectarea se face rapid și ușor datorită aplicațiilor sale bine concepute. Standardele de criptare sunt la fel de puternice pe cât le veți găsi pe orice VPN, și anume criptarea AES de 256 biți (adesea numită criptare de grad militar) și un secret perfect perfect. Compania nu își înregistrează nicio activitate a clienților și nici adresele IP ale acestora, optând doar pentru a colecta metadate care nu sunt identificatoare. Asistența în direct pentru clienți este disponibilă prin intermediul site-urilor web 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux (linia de comandă). Dacă vizionați Sky Go pe un dispozitiv care nu acceptă VPN-urile, puteți opta pentru a utiliza serviciul de proxy DNS MediaStreamer de la ExpressVPN, care este inclus cu fiecare abonament. Puteți instala, de asemenea, firmware-ul de router pentru clienți ExpressVPN pe routere wifi comptabile sau puteți achiziționa un router preconfigurat direct de la companie. Aceasta va orienta traficul pe internet al oricăror dispozitive conectate la routerul wifi prin serverul VPN, care este ideal pentru console de jocuri și televizoare inteligente.

ExpressVPN poate debloca, de asemenea, Netflix, Hulu, HBO Now și BBC iPlayer din SUA și Marea Britanie, printre multe altele.

Pro:

 • Greu de bătut pentru vizionarea Sky Go din străinătate
 • Servere Superfast este excelent pentru streaming în calitate HD
 • De asemenea, excelent pentru deblocarea Netflix, Hulu și alte site-uri populare
 • Funcțiile principale de securitate și confidențialitate sunt activate în mod implicit
 • Suport de chat disponibil în permanență

Contra:

 • Configurație avansată lipsită de utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN PENTRU SKY GO: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Deblochează în mod sigur Sky Go, precum și multe alte servicii de streaming. Viteze excepționale pentru vizualizarea HD fără buffer, precum și securitate și confidențialitate totală. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNUnblocks Sky GOTESTed Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este o altă alegere excelentă pentru un VPN Sky Go. Este un master al deblocării serviciilor de streaming, iar Sky Go nu este diferit. Trebuie doar să vă conectați la unul dintre zecile de servere britanice disponibile în rețeaua sa și puteți începe să transmiteți streaming Sky Go imediat. Vitezele sunt adecvate, iar conexiunile scad rar, astfel încât difuzarea emisiunilor dvs. preferate în HD nu va fi o problemă. Acest serviciu VPN este susținut de o politică autentică cu jurnalele zero și de criptarea neîncărcabilă. Suportul pentru chat-uri live este disponibil pe site-ul web. Protecția wi-fi automată vă va asigura că sunteți întotdeauna sigur în timp ce utilizați rețele wi-fi publice.

Software-ul VPN este disponibil pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Routerele pre-configurate pot fi achiziționate prin Flashrouters dacă utilizați un dispozitiv care nu acceptă nativ VPN-uri. Un singur abonament NordVPN permite abonaților să se conecteze până la șase dispozitive în același timp, ceea ce face din NordVPN o valoare excelentă.

NordVPN deblochează de asemenea conținutul Netflix în mai multe țări, inclusiv SUA și Marea Britanie, Hulu, HBO Now și BBC iPlayer, printre altele.

Pro:

 • Deblochează Sky Go și cele mai multe alte site-uri de streaming populare de oriunde
 • Viteze bune de streaming și descărcare
 • Aplicații ușor de utilizat, care sunt sigure și oferă confidențialitate
 • Personalul de asistență este util și cu cunoștință

Contra:

 • Poate specifica doar locațiile serverului, nu și un server specific

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN are o valoare excelentă. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează bine cu Sky Go. Permite până la 6 dispozitive conectate simultan. Credențe excelente de confidențialitate și securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. IPVanish

IPVanishUnblocks Sky GOTESTed Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish operează o rețea uriașă de servere în peste 60 de țări, Marea Britanie fiind doar una dintre ele. Abonații pot profita de o lățime de bandă nelimitată și nici o placă de date pentru a transmite încântarea inimii lor. Compania deține, mai degrabă decât chiriile, serverele sale, asigurând un flux de înaltă calitate, cu o bufferizare minimă. Standardele de criptare de vârf sunt combinate cu o politică fără jurnal pentru a vă păstra ISP-ul și alți fani din păr. Un comutator pentru uciderea internetului, protecția împotriva scurgerilor DNS și o funcție de obstrucție (scramble) sunt integrate în aplicație.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Dacă dispozitivul dvs. nu este compatibil cu VPN, luați în considerare achiziționarea unui router preconfigurat cu toate serverele IPV de la Flashrouters.

Acest serviciu VPN este, de asemenea, un favorit în rândul utilizatorilor Kodi, datorită unei aplicații ușor de instalat și utilizat și a capacității de a lucra cu orice add-on Kodi..

Pro:

 • Funcționează bine cu Sky Go și alte servicii populare
 • Fluxuri de înaltă calitate în timpul testării
 • Toate funcțiile de securitate și confidențialitate de care aveți nevoie pentru majoritatea situațiilor
 • Funcționează bine cu suplimentele Kodi pentru utilizatorii de telecomandă

Contra:

 • Nu se poate plăti cu cryptocurrency
 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu

Scorul nostru:

4 din 5

REZERVĂ MARE SERVER: IPVanish funcționează cu până la 10 dispozitive conectate. Conexiuni rapide, aplicații ușor de folosit, suport bun pentru mai multe platforme. Încredere cu Sky Go, dar nu poate debloca la fel de multe alte servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

4. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks Sky GOTESTed Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este noul copil de pe bloc, dar creează o mulțime mare, în ciuda dimensiunilor mici. Deși are doar peste 100 de servere în rețeaua sa, comparativ cu 1.000+ de alte persoane din această listă, viteza este excelentă, iar serviciul nu are nicio problemă să deblocheze Sky Go. PrivateVPN nu se ocupă nici de partea de securitate a lucrurilor, utilizând criptare puternică și respectând o politică fără jurnal. Aplicațiile vin cu protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Puteți conecta până la cinci dispozitive în același timp.

PrivateVPN deblochează de asemenea Netflix în mai multe țări, inclusiv SUA și Marea Britanie, plus o serie de alte servicii de streaming precum BBC iPlayer și HBO Now.

Pro:

 • Nu există probleme care deblochează Sky Go din străinătate
 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming de înaltă calitate
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan
 • Câștigarea reputației pentru lista lor tot mai mare de site-uri pe care le deblochează

Contra:

 • Funcționează cu Linux, dar necesită configurare manuală
 • Nu funcționează în China

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează Sky Go și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Rețea mică de servere, dar conexiuni rapide. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. VyprVPN

VyperVPNUnblocks Sky GOTESTed Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un veteran al spațiului VPN și rămâne o alegere de top pentru utilizatorii din întreaga lume, inclusiv pentru cei care caută un VPN Sky Go. Compania deține și operează propriile servere și chiar centre de date întregi în zeci de țări, inclusiv în Marea Britanie. Acest serviciu VPN oferă viteze excelente și nu ar trebui să aveți nicio problemă pentru a transmite video în direct și la cerere de la Sky Go. Nu stochează niciun jurnal de identificare.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Router-urile pre-luminate care sunt configurate cu toate serverele VyprVPN sunt disponibile și pentru vânzare - utile dacă preferați să transmiteți fluxul Sky Go printr-o consolă de jocuri, un televizor inteligent sau un set-top box..

VyprVPN poate debloca Hulu și SUA Netflix.

Pro:

 • Deblochează Sky Go și o mulțime de alte site-uri de streaming
 • Serverele oferă conexiuni fiabile și viteze decente
 • Funcțiile de confidențialitate și securitate nu vă vor renunța

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune aici
 • Aplicațiile sunt simple, dar nu au opțiuni avansate de configurare
 • Nici o opțiune de plată Bitcoin sau criptocurrency

Scorul nostru:

4 din 5

Ușor de utilizat: VyprVPN este ușor de utilizat. Funcționează bine cu Sky Go și cu cele mai populare servicii de streaming. Ușor de instalat și de pornit, dar un pic scump. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkUnblocks Sky GOTESTed Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un furnizor tânăr care excelează pentru deblocarea conținutului din străinătate blocat în regiune. Cu aceasta, puteți accesa Sky Go, Netflix SUA și Marea Britanie, Prime Video și BBC iPlayer din orice parte a lumii. Surfshark este singurul VPN din această listă care vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Aceasta face o opțiune bugetară excelentă pentru o familie sau un grup de gospodari.

Criptarea este puternică și Surfshark nu stochează niciun jurnal. Torrenting este permis și switch-urile sunt integrate atât pe aplicațiile mobile cât și pe desktop pentru a preveni scurgerile de date. Dacă întâmpinați probleme, contactați asistența de chat live 24/7 de pe site-ul web.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android și Linux.

Pro:

 • Deblochează Sky Go, Netflix SUA & Marea Britanie și multe altele
 • Dispozitive nelimitate

Contra:

 • O rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

CONEXIUNI NELIMITATE: Deblocați Sky Go pe cât mai multe dispozitive doriți cu Surfshark, susținut de o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Sky Go

Am discutat despre câteva opțiuni plătite de calitate pentru furnizorii de VPN Sky Go, dar există și o mulțime de VPN-uri gratuite. Acestea par alegeri atractive, însă vă recomandăm să ne lămurim, deoarece aceste servicii sunt de obicei afectate de probleme.

Un furnizor VPN gratuit va avea adesea prea mulți utilizatori și un număr limitat de servere. Acest lucru duce la timpii de așteptare îndelungate pentru servere și conexiuni lente, nesigure. Și aceasta nu este partea cea mai rea. Multe dintre aceste servicii folosesc tactici de afaceri umbroase pentru a câștiga bani. Aceștia ar putea urmări activitatea utilizatorului și vinde profilurile clienților către agenții de publicitate și chiar au fost cunoscuți că fură lățimea de bandă inactivă a utilizatorilor.

Cu siguranță, merită câțiva dolari pe lună pentru a ști că sunteți deservit și protejat de un furnizor VPN de renume.

Cum deblochează VPN-urile Sky Go?

O VPN sau o rețea privată virtuală este un instrument care criptează tot traficul de internet al unui dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație aleasă de utilizator. În acest caz, te-ai conecta la un server din Marea Britanie. Aceasta schimbă adresa IP a utilizatorului la cea a serverului VPN și face astfel să pară către Sky Go ca și cum accesați serviciul din Regatul Unit. Acesta este un mijloc perfect legal și foarte popular de accesare a Sky Go în străinătate.

În plus, faptul că un VPN Sky Go criptează traficul dvs. asigură că datele dvs. sunt întotdeauna sigure, chiar și în timp ce utilizați wi-fi public.

VPN nu funcționează cu Sky Go? Incearca asta…

Dacă sunteți conectat la unul dintre VPN-urile recomandate mai sus, dar încă nu puteți urmări Sky Go în străinătate, asigurați-vă că îndepliniți restul cerințelor tehnice ale Sky Go:

 • Setările sistemului trebuie setate la limba engleză
 • Fusul orar trebuie să fie setat la ora Regatului Unit (UTC +0)
 • Aveți nevoie de un browser care acceptă Microsoft Silverlight, ceea ce înseamnă Internet Explorer (nu Edge) pentru utilizatorii Windows și Safari pentru utilizatorii Mac. Firefox și Chrome au încheiat suportul pentru Silverlight.
 • Dacă ați încercat să accesați un videoclip și ați fost blocat înainte de a utiliza un proxy VPN sau DNS, este probabil o idee bună să ștergeți cookie-urile browserului și memoria cache înainte de a face o altă încercare.
 • Sky Go nu este acceptat pe dispozitivele Android înrădăcinate

Cum să urmăriți Sky Go folosind un proxy DNS inteligent

Un proxy DNS inteligent obține același rezultat ca un VPN în ceea ce privește Sky Go, dar funcționează puțin diferit. În loc să cripteze tot traficul unui dispozitiv și să-l direcționeze printr-un server de la distanță, doar solicitările DNS sunt redirecționate.

DNS sau un sistem de nume de domeniu este ca o carte de telefon pentru internet. Dar, în loc să corespundă numerelor de telefon cu persoane, DNS se potrivește domeniilor web (cum ar fi „www.comparitech.com”) cu adresele IP. De fiecare dată când accesați un site diferit, trimiteți mai întâi o solicitare DNS pentru a găsi IP-ul potrivit.

Modificând locația unde sunt trimise aceste solicitări DNS - în Marea Britanie, în acest caz - puteți să faceți să apară ca și cum accesați Sky Go din interiorul țării.

Configurarea serverelor DNS este puțin mai complicată decât configurarea unui VPN, dar de obicei nu este necesar să instalați niciun software suplimentar. Setările DNS pot fi ajustate folosind setările încorporate ale dispozitivului.

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de proxy inteligent DNS, recomandarea noastră este Overplay.
 2. Validați adresa IP curentă a dispozitivului dvs. pe site-ul web al furnizorului.
 3. Introduceți adresele serverului DNS primar și alternativ în setările de internet ale sistemului dvs. (procesul exact diferă în funcție de sistemul dvs. de operare)
 4. Salvați modificările și reporniți dispozitivul
 5. Accesați pagina web Sky Go sau deschideți aplicația Sky Go și bucurați-vă!

Canalele Sky Go

cerul merge spre lumea de vest
Sky Go este un serviciu de televiziune online de la postul de televiziune din Marea Britanie Sky, care a fost lansat pentru prima dată în 2006. A fost cunoscut anterior ca Sky Player, Sky Anytime PC și Sky By Broadband. Serviciul le permite abonaților să urmărească videoclipuri live și la cerere pe mai multe dispozitive conectate la internet, inclusiv Windows PC, Mac OSX, iOS, Android și console de jocuri. Acesta include un conținut original HBO, cum ar fi Westworld și Last Week Tonight și o gamă largă de sport, inclusiv fotbal în direct în Premier League englez, cricket, golf și Formula 1 pentru a numi câteva.

Similar cu BBC iPlayer, conținutul de pe Sky Go este disponibil doar pentru o perioadă limitată de timp după ce a fost difuzat pentru prima dată la TV. Nu lăsați ultimele episoade din Westworld și Săptămâna trecută seara să stea prea mult! Ce canale puteți accesa depinde de abonamentul dvs. de cablu, dar sunt disponibile până la 72:

5 SUA, 5 *, Alibi, Animal Planet, Boomerang, Cartoon Network, Cartoonito, Channel 4, Channel 5, CITV, Comedy Central, Investigarea crimei, Dave, Discovery, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, E !, E4, Eden, Eurosport, Eurosport 2, Film 4, FOX, Good Food, Istorie, Acasă, ITV Be, ITV Encore, ITV2, ITV3, ITV4, Lifetime, More4, MTV, Nat Geo, Nat Geo Wild, News HQ, Nick Junior, Nickelodeon, Sky Arts 1, Sky Atlantic, Sky Living, Sky Living It, Sky Movies Action, Filme Sky Christmas, Filme Sky Comedy, Sky Movies Crime & Thriller, Filme Sky Disney, Drama filmelor Sky, Familia Filme Sky, Filme Sky Greats, Filme Sky Premiere, Filme Sky Sci-Fi & Horror, selecție filme Sky, vitrine Sky Movies, Sky News, Sky Sports, Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1, Sky1, Star Plus, STV, Syfy, TLC , Universal, Ceas, ITV

Abonamentele prin cablu Sky încep de la 20 GBP pe lună cu un contract de minim 1 an.

Abonații pot viziona videoclipuri pe până la două dispozitive simultane în mod implicit și până la patru sunt disponibile contra cost, ca parte a pachetului Sky Go Extra. Dacă ați folosit două dispozitive în trecut și doriți să utilizați un al treilea, trebuie să eliminați un dispozitiv înregistrat existent înainte de a putea înregistra un alt.

De asemenea, Sky Go Extra permite utilizatorilor să descarce conținut pe dispozitivele lor locale, astfel încât să poată urmări offline. Conținutul este protejat prin DRM, ceea ce înseamnă că nu poate fi copiat, distribuit sau urmărit după data de expirare. Fișierele sunt șterse la 48 de ore de la începerea vizualizării sau cel târziu la 30 de zile de la descărcare.

Unde să urmăriți Sky online

Pe lângă Sky Go, un VPN poate debloca următoarele aplicații Sky:

 • Sky Q
 • Sky Sports
 • Sky Sports Mobile TV
 • Sky Kids
 • Sky Cinema

Sky Go și restul acestor aplicații sunt disponibile exclusiv în Uniunea Europeană dacă nu aveți un VPN. Aceasta include următoarele țări:

 • Austria
 • Azore (Portugalia)
 • Insulele Baleare (Spania)
 • Belgia
 • Bulgaria
 • Croaţia
 • Insulele Canare (Spania)
 • Cipru
 • Republica Cehă
 • Danemarca
 • Estonia
 • Finlanda
 • Franţa
 • Guyana Franceză (Franța)
 • Germania
 • Gibraltar (Marea Britanie)
 • Grecia
 • Guadelupa (Franța)
 • Ungaria
 • Irlanda (Republica)
 • Italia
 • Letonia
 • Lituania
 • Luxemburg
 • Madeira (Portugalia)
 • Malta
 • Martinica (Franța)
 • Mayotte (Franța)
 • Olanda
 • Polonia
 • Portugalia
 • Réunion (Franța)
 • România
 • Saint Martin (Franța)
 • Slovacia
 • Slovenia
 • Spania
 • Suedia
 • Regatul Unit (cu excepția insulelor Channel / Isle of Man)

Dacă sunteți în afara UE, ar trebui să vă puteți conecta la un server VPN din oricare dintre aceste țări pentru a debloca serviciul.

Sky are, de asemenea, câteva canale de pay-per-view și premium pentru sport, evenimente live și filme care pot fi deblocate cu un VPN. Totuși, acestea sunt limitate la un număr mai mic de țări în funcție de eveniment.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

Adblock
detector