Cum să-mi schimb adresa IP în Coreea de Sud folosind un VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru Coreea de Sud

Site-urile și serviciile populare folosesc din ce în ce mai mult geo-blocarea pentru a restricționa accesul la conținutul lor. De obicei, aceasta are forma unei verificări a adreselor IP, unde vi se permite să utilizați serviciul doar dacă adresa dvs. IP provine dintr-o anumită țară. Deci, dacă doriți să accesați conținut și servicii în Coreea de Sud, va trebui să aveți o adresă IP a Coreei de Sud. Puteți face acest lucru conectându-vă la un VPN. Ori de câte ori utilizați un VPN, vi s-a oferit o nouă adresă IP specifică regiunii (pe baza locației serverului ales), ceea ce face banal simplu să ocoliți aceste restricții regionale și să utilizați platforme geo-blocate din străinătate.

Există o presupunere răspândită că ceea ce accesați online este privat, dar cu adevărat, toți cei de la Furnizorul de servicii Internet (ISP) la angajatorul dvs., iar în unele țări, chiar și guvernul, pot vedea exact ce site-uri vizitați și ce faceți pe ei. De asemenea, VPN-urile previn acest lucru și îmbunătățesc confidențialitatea online criptând traficul dvs., asigurându-l că acesta nu poate fi citit de către terți observatori.

Cum să obțineți o adresă IP din Coreea de Sud folosind un VPN

Cu o VPN potrivită, obținerea unei adrese IP din Coreea de Sud este foarte simplă. Mai jos, vă vom parcurge.

Iată cum puteți obține o adresă IP a Coreei de Sud:

 1. Începeți prin a vă înscrie la unul dintre VPN-urile enumerate mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați aplicația. Există mai multe versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea relevantă pentru dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la oricare dintre serverele sud-coreene ale VPN-ului dvs..
 4. Încercați să vizitați un site sud-coreean blocat geo. Conținutul ar trebui să se încarce imediat și, dacă nu, acesta va fi de obicei după ștergerea cache-ului și a cookie-urilor, apoi reîmprospătarea paginii.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLATIT: Dacă aveți nevoie de un VPN doar pentru o perioadă scurtă de timp (de exemplu, dacă plecați în vacanță sau doriți să vizionați un eveniment specific), puteți profita de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment pentru a solicita o rambursare completă, oferindu-vă efectiv o acoperire VPN gratuită pentru o lună.

Acoperim fiecare furnizor într-o mulțime de detalii mai jos, dar dacă aveți timp doar pentru o privire rapidă, iată o listă sumară a cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP a Coreei de Sud:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP pentru Coreea de Sud!. O rețea rapidă de servere punctate pe tot globul. Aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele majore, care sunt excelente pentru confidențialitate și securitate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: Furnizor de costuri reduse, cu o rețea imensă de servere. Zero jurnaluri și securitate impecabilă. Vitezele decente.
 3. CyberGhost: Alegerea bugetului cu securitate maximă, viteze rapide și fără jurnal. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și prietenoase pentru începători.
 4. IPVanish: Preferat de utilizatorii Kodi pentru tabloul de bord prietenos cu telecomandă. Rapid și sigur.
 5. PrivateVPN: Cea mai nouă rețea din această listă cu mai puține servere din care să alegeți, dar excelentă pentru deblocarea conținutului geo-restricționat.

Dacă doriți să vizionați un anumit eveniment în direct, vă recomandăm să parcurgeți pașii de mai sus înainte de a începe efectiv. În acest sens, vă asigurați că, dacă ceva nu merge bine, veți mai avea timp să contactați asistența pentru clienți. Aceasta înseamnă, de asemenea, că ai mai puțin șanse să ratezi ceva.

Cu atât de multe VPN-uri concurente, de multe ori este dificil să decidem care este cel mai potrivit pentru o anumită sarcină. Având în vedere acest lucru, atunci când găsim cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP sud-coreene, am decis să luăm în considerare doar serviciile cu toate caracteristicile de mai jos:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Are cel puțin un server sud-coreean, de preferință mai mult
 • Oferă viteze mari și conexiuni fiabile
 • Utilizează criptarea de 256 biți și oferă diferite alte caracteristici de securitate
 • Nu înregistrează nicio informație care te-ar putea identifica
 • Oferă aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare

Care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP a Coreei de Sud?

Iată o listă completă a celor mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a schimba adresa dvs. IP în Coreea de Sud:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN are în prezent peste 2.000 de servere în 94 de țări diferite, inclusiv Coreea de Sud. Acest serviciu este suficient de rapid pentru a transmite video în direct HD fără niciun fel de buffer vizibil și, de asemenea, are o capacitate puternică de deblocare, îl puteți folosi pentru a viziona platforme coreene precum EBS TV și SBS de oriunde..

Acest VPN folosește criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere (în aplicațiile de pe desktop) pentru a vă păstra activitățile private. Utilizatorii conștienți de confidențialitate se pot înscrie aproape în mod anonim, plătind cu Bitcoin și folosind o adresă de e-mail de unică folosință. Înregistrările ExpressVPN nu au nicio informație de identificare personală. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, Linux, MacOS, Android și iOS. Există, de asemenea, un firmware de router personalizat, ceea ce facilitează protejarea tuturor dispozitivelor simultan.

Pro:

 • Viteze de descărcare / streaming extrem de rapide
 • Opțiune de plată anonimă (Bitcoin) disponibilă
 • Confidențialitate solidă și securitate
 • Deblochează diverse platforme coreene

Contra:

 • Puțin mai scump

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU COREA DE Sud: ExpressVPN este prima noastră alegere pentru obținerea unei adrese IP a Coreei de Sud. Este rapid și sigur, cu un potențial excelent de deblocare și un accent major pe confidențialitatea dvs. Include chiar și o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca complet fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele ale oricărui furnizor important de VPN, cu peste 5.000 de servere distribuite în 62 de țări, inclusiv șase din Coreea de Sud. Acest serviciu oferă viteze mari și capacitatea de a ocoli toate măsurile de restricție geo-restricționată, cu excepția celor mai încăpățânate, ceea ce înseamnă că este ideal pentru persoanele care doresc să transmită TV coreeană din străinătate. Permite până la șase conexiuni simultan, astfel încât să puteți naviga în siguranță acasă și în timp ce mergeți.

Acest serviciu este dotat cu o suită de caracteristici avansate de securitate. Există criptare de 256 biți, un comutator de oprire specific pentru aplicație și protecție împotriva transferurilor de porturi, IPv6, DNS și scurgeri WebRTC. Acest lucru nu este totul: NordVPN include funcționarea blocării anunțurilor, scanarea malware, dual VPN și Tor peste funcționalitatea VPN. Aceasta nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica, și puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți un strat suplimentar de anonimat. Suportul live, bazat pe chat este disponibil 24/7.

NordVPN are aplicații pentru dispozitive Windows, Android, Linux, MacOS și iOS. Poate fi instalat manual pe routerele wireless acceptate.

Pro:

 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Politica fără jurnale
 • Obține viteze în mod constant bune
 • Rețea de server extinsă

Contra:

 • Unele conexiuni la server sunt lente și nesigure

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o VPN versatilă, favorabilă bugetului, care facilitează obținerea unei adrese IP sud-coreene. Este rapid, vă permite să vă adaptați configurația ideală de securitate și nu păstrează jurnalele. NordVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă cele mai multe servere sud-coreene ale oricărui VPN din această listă (șapte) și are peste 3.500 în 60 de țări la nivel global. Este un serviciu foarte rapid, iar aplicațiile vă permit să vizualizați încărcarea curentă a fiecărui server, ceea ce face ușoară obținerea unei conexiuni cu latență scăzută, indiferent unde vă aflați în lume. În plus, CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane, în timp ce majoritatea rivalilor săi permit între trei și șase.

Acest serviciu este extrem de ușor de utilizat și toate funcțiile sale de securitate sunt activate în mod implicit. Acestea includ criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, un blocant publicitar automat, un scaner malware și un comutator de ucidere (care este disponibil în toate versiunile). Poate cel mai important, CyberGhost nu înregistrează nicio informație care vă poate fi urmărită. Dacă aveți probleme, puteți contacta serviciul de asistență 24 de ore din 24, prin chat live.

CyberGhost oferă aplicații pentru MacOS, Windows, iOS și Android. Sistemele Linux și routerele de internet selectate sunt de asemenea acceptate, dar necesită configurare manuală.

Pro:

 • Viteze impresionante de redare și descărcare
 • Toate funcțiile de securitate sunt activate în mod implicit
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Mai puțin potrivit pentru utilizatorii de energie

VPN Puternic, LOW-COST VPN: CyberGhost este un VPN rapid, ușor de utilizat, oferind o protecție fiabilă și accesibilă și acces la mai multe servere din Coreea de Sud. Vine chiar și cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are în prezent două servere în Coreea de Sud și alte 1.100 în alte peste 60 de țări. Acest serviciu este suficient de rapid pentru a transmite transmisii video HD fără niciun fel de buffer vizibil și, cel mai bine, permite până la zece conexiuni simultane, astfel încât să puteți proteja toate dispozitivele cu un singur cont.

Acest VPN folosește criptarea de 256 biți, protecția IPv6 și DNS împotriva scurgerii și un comutator de ucidere (doar aplicații desktop) pentru a vă asigura că sunteți protejat în orice moment. Există, de asemenea, opțiunea de a schimba adresa IP la intervale prestabilite, de a bloca conexiunile locale și de a obține traficul OpenVPN dacă doriți o configurare de securitate mai avansată. IPVanish nu păstrează niciun fel de jurnal, ceea ce înseamnă că nu pot furniza detalii despre activitățile dvs. în niciun caz. Chat-ul live este disponibil 24/7 dacă aveți nevoie de asistență.

IPVanish are aplicații Windows, Android, Amazon Fire Stick / Fire TV, MacOS și iOS. Configurația manuală este necesară pentru utilizarea cu sisteme Linux și selectați routere de rețea.

Pro:

 • Utilizați până la zece dispozitive simultan
 • Viteze foarte rapide
 • Considerații de securitate și confidențialitate de top

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

BROWSE SAFELY ORYWHERE: IPVanish este un VPN rapid, fără loguri, foarte sigur, cu mai multe servere din Coreea de Sud. Limita sa mare de conectare o face ideală pentru utilizatorii care doresc să protejeze multe dispozitive simultan. Planurile IPVanish vin cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN s-ar putea să nu aibă la fel de multe servere ca unii dintre concurenții săi (88 în total, în 59 de țări, inclusiv Coreea de Sud), dar oferă viteze rapide înflăcătoare. Este eficientă pentru a evita măsurile de georestrucție și ar fi o alegere puternică pentru oricine dorește să utilizeze platforme precum EBS TV sau TV Chosun în străinătate.

Criptarea de 256 biți este activată implicit, dar PrivateVPN include un comutator de ucidere (doar Windows) și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Acest serviciu are o politică strictă fără jurnaluri și permite utilizatorilor să plătească cu Bitcoin, astfel încât nu există riscul ca activitățile dvs. să vă fie identificate. Serviciul de asistență pentru chat-ul live PrivatePPN este disponibil 22 de ore pe zi (exclusiv PST 1-3 PM), iar cu permisiunea dvs., personalul vă poate instala sau configura software-ul de la distanță pentru dvs..

Aplicațiile PrivateVPN pot fi descărcate pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Funcționează pe Linux și selectează routere wireless cu instalare manuală.

Pro:

 • Vitezele sunt suficient de bune pentru streaming de înaltă calitate
 • Furnizor de jurnale zero
 • Oferă o conexiune securizată, criptată

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă

BROWSING DE VITEZĂ FIABILĂ ȘI DE VITEZĂ: PrivateVPN oferă conexiuni rapide și coerente la serverul său din Coreea de Sud și nu păstrează niciun fel de jurnal. Există chiar și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să nu aveți nimic de pierdut încercând-o.

Iată recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot primi o adresă IP din Coreea de Sud cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot părea atrăgătoare, dar sunt rareori funcționează la fel de bine cum pretind. Luați viteza: de obicei, vor avea mai puține servere decât serviciile plătite, dar mai mulți utilizatori. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta ca paginile să se încarce extrem de lent, iar videoclipurile să se tamponeze pentru perioade lungi de timp, dacă acestea se încarcă deloc. În plus, probabil că VPN-urile gratuite nu au servere sud-coreene și sunt adesea primele listate negre de servicii populare precum Netflix, ceea ce face ca VPN-urile gratuite să fie o alegere slabă pentru streamingul de conținut sud-coreean în străinătate.

Deoarece VPN-urile gratuite nu impun utilizatorului în avans, găsesc alte modalități de a câștiga bani. Aproape întotdeauna veți găsi că introduc reclame în paginile pe care le vizitați, dar adevărata problemă este că unele servicii apelează la metode mai ascuțite. De exemplu, unele module de urmărire a magazinelor de pe dispozitivul dvs. le permit să urmărească site-urile pe care le vizitați și cât de des. Aceste date sunt înregistrate pe perioade lungi de timp și odată colectate suficient, acestea sunt vândute agenților de publicitate, cel mai frecvent fără cunoștința dvs..

Din păcate, există persoane care caută să profite de interesul dvs. pentru confidențialitatea online. Un studiu din 2016 a testat peste 280 de aplicații VPN gratuite și a concluzionat că aproape 40% includ malware. La fel de tulburătoare, 66% au scăpat informații personale pe DNS și 18% (22 servicii) nu au folosit niciodată nicio cifrare. Aceste riscuri nu se limitează la servicii puțin cunoscute, fie: am văzut chiar și o VPN majoră care vinde lățimea de bandă a utilizatorului pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri.

Pentru a fi cât mai sigur, vă recomandăm să utilizați un VPN de renume care să plaseze în primul rând confidențialitatea utilizatorilor.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Coreea de Sud

Voi putea transmite online TV sud-coreeană cu un VPN?

Majoritatea serviciilor cu restricții geografice pur și simplu verifică adresa IP a utilizatorului pentru a vedea dacă se află sau nu într-o țară acceptată. Acest lucru înseamnă că, conectându-vă la unul dintre serverele VPN-ului dvs. din țara relevantă (în acest caz, Coreea de Sud), veți putea naviga pe internet ca și cum de fapt ați fi fost acolo. Ca atare, puteți utiliza un VPN pentru a transmite conținut pe platforme precum EBS TV, Oksusu, SBS și TV Chosun, indiferent unde vă aflați în lume.

Ar trebui să rețineți, însă, că unele servicii au măsuri de blocare geo-blocare mai avansate decât altele. De exemplu, poate fi necesar să furnizați o adresă locală sau un număr de telefon în timpul înregistrării sau să folosiți o metodă de plată disponibilă doar într-o anumită țară. Aceste restricții permit sud-coreenilor aflați în prezent în străinătate să se înscrie, ceea ce îngreunează utilizatorii străini.

Pentru ce este mai bună o adresă IP din Coreea de Sud?

S-ar putea să fi primit un e-mail la un moment dat să vă anunțe că cineva a încercat să acceseze unul dintre conturile dvs. dintr-o altă țară. Aceste alerte automatizate sunt menite să vă păstreze în siguranță, dar de cele mai multe ori nu pot spune dacă sunteți hacked sau pur și simplu încercați să vă autentificați în timpul vacanței. Din fericire, puteți evita această problemă conectându-vă în prealabil la un VPN. Din punctul de vedere al serviciului, veți încerca să vă autentificați din țara dvs. de origine, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să primiți o alertă sau să aveți accesul la cont suspendat.

Rețelele wifi publice reprezintă o modalitate convenabilă de a rămâne conectat într-o țară străină, dar vin cu mai multe dezavantaje. În primul rând, ele plasează adesea restricții arbitrare asupra site-urilor pe care le puteți vizita. În al doilea rând, activitățile dvs. pot fi monitorizate și este dificil de spus cu cine. În sfârșit, aceste rețele sunt o țintă principală pentru hackeri, deoarece acestea sunt adesea prost securizate. Un VPN rezolvă toate aceste probleme: criptarea lor împiedică pe oricine să vadă ce faceți online și, din moment ce traficul dvs. este dirijat prin altă țară, puteți accesa orice site indiferent dacă este blocat sau nu.

Restricții de internet în Coreea de Sud

Coreea de Sud are o cenzură destul de vastă pe internet. Site-uri care găzduiesc pornografie, materiale pro-nord-coreene, jocuri nevalorizate (indiferent dacă poți juca sau nu la rezultat) sau critici la adresa guvernului sud-coreean sunt blocate în mod curent de divizia de standarde de comunicare din Coreea. Raportul (PDF) al acestei organizații din 2017 arată că a aprobat 66 659 din 91.853 de aplicații pentru blocare.

În plus, spre deosebire de alte părți ale lumii, Legea sud-coreeană nu consideră adevărul o apărare valabilă împotriva defăimării: dacă reputația unei persoane este afectată de ceea ce postați, puteți fi în continuare taxat. Aceste legi sunt adesea folosite pentru a tăcea criticii guvernului sau a celor care dezvăluie informații care, în mod cert, sunt în interesul public.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector