Cum să obțineți gratuit o adresă IP canadiană cu un VPN

Cum să obțineți o adresă IP canadiană

Dacă doriți să obțineți o adresă IP canadiană, este posibil să fiți frustrat să întâlniți televizor, site-uri web și alt conținut. Aproape orice resursă online poate fi restricționată într-o anumită țară sau regiune, inclusiv articole de știri, videoclipuri și servicii de zi cu zi.

Fie că locuiești în Canada sau că locuiești în Canada peste hotare, poți obține o adresă IP canadiană cu un VPN, permițându-ți să ocoliți site-urile cu restricții geo-protejate și să îți protejezi confidențialitatea online.

Avem mai multe detalii mai jos pe fiecare dintre furnizori, dar dacă doriți o privire rapidă, aici este lista noastră de cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unui IP canadian:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top! Rețea de servere super-rapide. Accent deosebit pe securitate și confidențialitate. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună opțiune bugetară. Excelent pentru începători și tehnofobi, deoarece aplicațiile sunt ușor de instalat și utilizat. Viteze rapide.
 3. NordVPN Furnizor de veterani cu o mulțime de servere care se potrivesc celor mai multe scopuri. Ușor de utilizat și bun pentru deblocarea conținutului în streaming.
 4. IPVanish Permite până la 10 conexiuni simultane. Vitezele sunt excelente pentru descărcare și streaming.
 5. PrivateVPN Deblochează mult conținut popular.

Cu un VPN, puteți debloca conținut limitat în Canada din SUA, Marea Britanie, Europa sau oriunde altundeva din lume. În cazul în care vă întrebați, un VPN reprezintă rețeaua virtuală privată. Acesta servește pentru a cripta traficul care merge către și de pe dispozitivul dvs. de navigare, ascunzându-vă adresa IP în proces. Traficul este dirijat printr-un server la alegere. În acest caz, veți dori unul localizat în Canada. Alegând un furnizor VPN cu servere din Canada, veți putea accesa conținut restricționat la locația respectivă utilizând o adresă IP canadiană. Mai mult, veți putea face acest lucru în siguranță, cu confidențialitatea intactă.

Cum să obțineți o adresă IP canadiană (gratuită)

Dacă aveți nevoie de o adresă IP din Canada pentru mai puțin de 30 de zile, vă vom arăta cum să o obțineți gratuit! Poți fi surprins de cât de rapid și ușor este să obții o adresă IP canadiană, trebuie doar să urmezi acești pași.

Iată cum puteți obține o adresă IP canadiană:

 1. Înregistrează-te cu un serviciu VPN - (recomandăm ExpressVPN.)
 2. Descărcați aplicația VPN relevantă pentru dispozitivul dvs..
 3. Alegeți unul dintre serverele VPN bazate pe Canada.
 4. Încercați conținutul geo-restricționat care ar trebui deblocat acum (poate fi necesar să ștergeți cookie-urile pentru ca modificările să intre în vigoare).
 5. Bucurați-vă de conținutul fără restricții și de securitatea sporită.
 6. ExpressVPN are o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile. Aceasta înseamnă că anularea înainte de această perioadă vă va oferi o rambursare completă făcând-o gratuită.

Cea mai bună VPN pentru a obține o adresă IP canadiană

Nu toate VPN-urile pe care le-am revizuit merită timp și bani. Unii furnizori VPN oferă mult mai multe servere decât alții, în timp ce pot varia, de asemenea, sălbatic din punct de vedere al nivelului de securitate și viteză oferite. Din acest motiv, ne-am luat timpul să explorăm cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP canadiană. Pentru a putea fi luat în considerare, VPN a trebuit să îndeplinească următoarele criterii:

 • O rețea de servere localizate în întreaga lume, în special în Canada
 • Servere care oferă viteză mare și fiabilitate pentru streaming fără stres
 • Un nivel ridicat de securitate cu caracteristici, inclusiv criptare AES de 256 biți
 • Nu există nicio politică de logare, astfel încât activitatea dvs. online și detaliile personale să rămână private
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS
 • Asistență pentru clienți care oferă răspunsuri prompte și utile

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Canada

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru obținerea unei adrese IP canadiene. Cu patru servere canadiene situate la Montreal, Toronto și Vancouver, nu ar trebui să aveți probleme pentru a debloca conținutul restricționat în Canada. Cel mai important, ExpressVPN oferă servere de înaltă calitate, cu viteze foarte rapide și conexiuni fiabile ceea ce este excelent pentru streaming. Mai mult decât atât, ExpressVPN are peste 3.000 de servere VPN în 94 de țări, astfel încât nu veți mai fi lipsiți de opțiuni.

Când vine vorba de deblocarea conținutului, ExpressVPN este extrem de capabil. L-am folosit cu succes pe Netflix (SUA, CA, Marea Britanie), Amazon Prime, BBC iPlayer și altele. Utilizatorii care caută o aplicație prietenoasă pentru utilizator vor aprecia ExpressVPN, care are o interfață simplă, precum și o extensie de browser utilă pentru un plus de confort. Este puțin probabil să întâmpinați probleme cu ExpressVPN, dar dacă dați, există o asistență excelentă pentru clienți, cu o funcție de chat în direct 24 de ore din 24. Foarte puține VPN-uri oferă acest lucru, deci este un bonus suplimentar.

Nu în ultimul rând, ExpressVPN oferă utilizatorilor o securitate solidă și este una dintre cele mai sigure VPN-uri de pe piață astăzi. Funcțiile de securitate includ criptarea AES de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere. La fel de important, ExpressVPN nu păstrează jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune astfel încât să puteți naviga pe web fără să vă faceți griji pentru confidențialitatea online.

ExpressVPN are aplicații pentru Windows, Mac, Linux, Android și iOS. O aplicație este de asemenea disponibilă pentru routere, dar aceasta necesită configurare manuală. ExpressVPN oferă, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Safari.

Pro:

 • 3.000+ servere în 94 de țări Vitezele rapide pentru streaming și torrenting
 • Funcții de securitate și protecție a vieții private de primă clasă
 • Deblochează toate serviciile de streaming majore
 • Oferă chat live 24/7

Contra:

 • Puțin mai scump decât alte servicii

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ADRESA IP CANADIANĂ: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Vastă rețea de servere, optimizată pentru conexiuni de mare viteză, aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are în prezent 199 de servere în Canada, permițându-vă să aveți cu ușurință o adresă IP canadiană. În general, acest furnizor VPN are peste 3.000 de servere în 60 de țări, ceea ce înseamnă că puteți debloca conținut în Canada, precum și aproape orice altă locație. CyberGhost este deosebit de potrivit pentru streaming, deoarece oferă conexiuni rapide și fiabile, cu lățime de bandă și trafic nelimitat.

Experiența noastră cu aplicația CyberGhost a fost pozitivă, deoarece este rapid și convenabil de utilizat. Vă puteți bucura de conexiuni simultane pe până la 7 dispozitive, permițându-vă să securizați totul de la laptop la telefonul mobil. Într-adevăr, CyberGhost este unul dintre cele mai sigure VPN-uri disponibile. Acest furnizor VPN are sediul în România unde nu există legi obligatorii de păstrare a datelor. Oferă criptare AES de 256 biți, protecție DNS și scurgeri IP, un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnal.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android și iOS. CyberGhost poate fi folosit și pe unele routere cu configurare manuală.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 3.000 de servere în 60 de țări
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători
 • Posibilitatea de a vă conecta la mai multe servere simultan pe același dispozitiv
 • Scor foarte mare în testarea noastră de viteză

Contra:

 • Nu vom lucra în China, Emiratele Arabe Unite sau Turcia

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este o alegere excelentă. Puternic pe confidențialitate, viteze rapide și fiabile pentru torrenting. Am găsit ușor de configurat și de utilizat. Viteze mari. 45 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este un concurent serios dacă doriți un VPN pentru Canada, având 346 de servere în Canada, de fapt, NordVPN este excelent pentru accesarea conținutului geo-restricționat la nivel mondial, deoarece are peste 5.100 de servere în 62 de țări la momentul scrierii, aceasta este mult mai mult decât majoritatea altor furnizori VPN. Desigur, calitatea este la fel de importantă ca și cantitatea. Experiența noastră de streaming pe Netflix și Hulu a fost lină și fără întreruperi.

NordVPN oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni. Nu numai că există o mulțime de servere, serverele de specialitate includ Double VPN, P2P, Onion Over VPN și IP dedicat. Mai mult, este posibil să protejați până la 6 dispozitive în același timp cu un singur cont NordVPN. Nu există lipsuri de opțiuni de securitate, nici cu o politică fără jurnaluri, criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de oprire. De menționat, de asemenea, că NordVPN are sediul în Panama, care nu are o lege obligatorie privind păstrarea datelor.

NordVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux. NordVPN are de asemenea extensii de browser pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Rețea inegalabilă - peste 5.000 de servere din 60 de țări
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Deblochează cu ușurință o gamă largă de site-uri geo-blocate
 • Suport clienți 24/7 prin chat live

Contra:

 • Capabil să selecteze doar o locație, nu un server specific

Scorul nostru:

4.5 din 5

BUN ALL-ROUNDER: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu streamingul. Conectează până la 6 dispozitive simultan. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este o VPN din SUA, cu 35 de servere în Canada și peste 1.100 de servere în mai mult de 60 de țări. După ce am testat această VPN cu o varietate de servicii, am considerat că este una dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață. Puteți utiliza IPVanish pentru a debloca aprecierile BBC iPlayer și Amazon Prime Video și ar trebui să experimentați o transmisie de înaltă calitate cu o bufferizare minimă. Ceea ce este deosebit de impresionant este faptul că IPVanish permite utilizatorilor să aibă până la 10 conexiuni simultane pe mai multe dispozitive - mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor..

Dacă sunteți nou în utilizarea unui VPN, veți aprecia că configurarea și utilizarea IPVanish sunt extrem de rapide și ușoare. Acesta este un serviciu VPN ușor de utilizat cu Kodi și Amazon Fire Stick. Pe lângă faptul că sunt ușor de utilizat, aplicațiile IPVanish oferă un nivel ridicat de securitate. IPVanish folosește criptarea AES de 256 biți și are o protecție împotriva scurgerii DNS. Un comutator de protecție protejează dispozitivul în cazul în care conexiunea VPN scade. În cele din urmă, IPVanish menține o politică de jurnal zero, păstrându-ți confidențialitatea.

IPVanish este disponibil pe Windows, Mac, Android și iOS. Configurarea manuală este necesară atât pentru Linux, cât și pentru routere.

Pro:

 • Operează o rețea de peste 1.300 de servere din 75 de locații orașe de pe glob
 • Nu păstrează jurnalele
 • Utilizați până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu deblochează în mod fiabil Netflix, Hulu

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 dispozitive: IPVanish are o rețea mare de servere. În general, solid pentru torrenteri, utilizatori Kodi și oameni care au cel mai înalt standard de confidențialitate, dar accesează și ratează conexiunile cu bibliotecile din SUA, Canada și Marea Britanie Netflix. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor VPN mai mic, cu o rețea de aproximativ 100 de servere în 57 de țări. Acest serviciu VPN vă permite să obțineți o adresă IP canadiană, deoarece are 4 servere localizate în Canada (sunt situate la Montreal, Toronto și Vancouver). Unul dintre motivele pentru care PrivateVPN merită luat în considerare este viteza de descărcare foarte rapidă oferită. Am testat serverele pe site-uri de streaming precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video cu rezultate pozitive.

Interfața aplicației PrivateVPN este simplă, ceea ce face acest serviciu VPN ideal pentru începători. Cu toate acestea, cei care caută opțiuni mai avansate nu vor fi dezamăgiți. Opțiunea de a utiliza o VPN sigură servește la ocolirea inspecției profunde a pachetelor. PrivateVPN folosește criptarea AES de 256 biți, oferă protecție împotriva scurgerii DNS și include un comutator de ucidere. Acesta afirmă că are o politică de înregistrare zero a datelor fără jurnalele de date de trafic.

Aplicațiile PrivateVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Android și iOS. Instrucțiuni sunt disponibile pentru configurarea cu Linux și routere.

Pro:

 • Câștigarea reputației pentru deblocarea site-urilor de streaming populare
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan
 • Furnizor de jurnale zero

Contra:

 • Mai puține servere de ales de la alți furnizori mai mari din această listă
 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Deblochează Hulu și este, în general, bun pentru navigare și torrenting. Permite până la 6 dispozitive. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

Pot avea o adresă IP canadiană cu un VPN gratuit?

Este posibil să obțineți o adresă IP canadiană cu un VPN gratuit. Cu toate acestea, recomandăm cu fermitate acest lucru din mai multe motive. Pentru început, VPN-urile gratuite sunt notoriu lent datorită cererii mari și lipsei de servere. Acest lucru înseamnă că transmiterea de fișiere video și descărcarea fișierelor poate fi o experiență stresantă cu buffering constant și întârziere.

]BACSIS: Dacă vă înscrieți la ExpressVPN și anulați în termen de 30 de zile puteți primi o rambursare completă, oferindu-vă în mod eficient una dintre cele mai bune VPN-uri disponibile gratuit timp de o lună.

[/ Ctech_content_w_bk

În afară de performanțele slabe și nesigure, VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure și nu au caracteristici de securitate. Acest lucru se datorează faptului că aceștia sunt cunoscuți de utilizatorii de spam cu anunțuri (trebuie să câștige bani într-un fel), în timp ce unii chiar îți urmăresc activitatea și o vând celui mai ofertant. Se presupune că VPN vă oferă o confidențialitate mai mare și nu o compromite.

Nu în ultimul rând, multe site-uri web au început să ia măsuri pentru a bloca serverele VPN. Un bun exemplu în acest sens este Netflix. Foarte puține VPN-uri gratuite pot debloca aprecierile Netflix întrucât pur și simplu nu au resurse pentru a obține firewallul anti-VPN. În schimb, cele mai bine plătite VPN-uri găsesc modalități de a păstra un pas înainte, permițându-vă să deblocați conținutul restricționat.

În general, considerăm că serviciile VPN cele mai bine plătite merită investiția, în timp ce VPN-urile gratuite reprezintă o pierdere de timp și un risc inutil..

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Canada

Ce pot face cu o adresă IP canadiană?

Utilizarea unui VPN pentru a obține o adresă IP canadiană oferă o serie de avantaje:

[Ctech_content_w_bk]
 1. Stream emisiuni TV și filme cu restricții geo-restricționate
 2. Deblocați site-urile de știri canadiene
 3. Acces la servicii financiare restricționate în Canada
 4. Folosiți cu încredere spoturi WiFi publice de încredere
 5. Ascundeți adresa dvs. IP, protejându-vă confidențialitatea și anonimatul

De ce aș avea nevoie de un VPN în Canada?

Dacă sunteți deja în Canada, poate vă întrebați de ce aveți nevoie de un VPN atunci când puteți accesa deja conținut online în Canada fără restricții. Un VPN vă poate ajuta să deblocați conținutul în aproape orice țară, cum ar fi ESPN din SUA sau chiar Netflix Japonia. Mai important, un VPN vă protejează confidențialitatea și securitatea online.

În 2015, Canada a introdus Legea antiteroristă (proiectul de lege C-51) care obligă furnizorii de servicii Internet (ISP) să înregistreze istoricul de navigare al fiecărui cetățean. Mai mult, Canada este membru al grupului Five Eyes, astfel încât aceste date pot fi împărtășite cu agențiile de informații din SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Folosind unul dintre cele mai bine plătite VPN-uri, puteți proteja aceste informații personale, astfel încât să rămână private pentru dvs..

Vezi si:

 • Cum să obțineți American Netflix în Canada
 • Cum să urmărești HBO în Canada
 • Cum să urmăriți TSN în afara Canada
 • Cum să urmăriți Hulu în Canada cu un VPN

„Steagul canadian Grunge” de Nicolas Raymond sub licență CC CC-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 12

Adblock
detector