Cum să obțineți Netflix Marea Britanie în orice țară și cele mai bune VPN-uri pentru Netflix Marea Britanie

deblochează netflix uk

Este posibil ca Netflix-ul britanic să nu aibă atât de multe titluri ca omologul său american, dar Netflix Marea Britanie are mai multe filme și emisiuni TV care nu sunt disponibile abonaților Netflix din alte părți ale lumii. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți Netflix britanic în orice țară și vă vom recomanda unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix Marea Britanie.

O VPN sau rețea privată virtuală criptează tot traficul de internet de pe un dispozitiv și îl rutește printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Conectându-vă la un server VPN din Marea Britanie, de exemplu, puteți debloca catalogul de spectacole Netflix UK.

Netflix a prins această tactică și a recurs la blocarea conexiunilor de pe serverele VPN cunoscute. Aceasta înseamnă că nu toți furnizorii VPN vă pot ajuta să deblocați Netflix Marea Britanie. Dacă încercați să accesați Netflix folosind un VPN blocat sau un alt serviciu proxy, veți primi următoarea eroare:

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. “

Pentru a rezolva acest lucru, am testat mai mulți furnizori pentru a afla care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Netflix UK. Am curatat lista noastră pe baza următoarelor criterii:

 • Deblochează în mod sigur Netflix din Marea Britanie
 • Viteze de descărcare rapide pentru streaming neîntrerupt
 • Politică puternică de securitate și confidențialitate
 • Funcționează pe mai multe tipuri de dispozitive
 • Serviciu clienți rapid și competent

Rețineți că, chiar dacă un furnizor VPN poate debloca Netflix, este posibil ca doar un mic subset de servere să poată face acest lucru. Din acest motiv, vă recomandăm contactați asistența clientului furnizorului dvs. VPN pentru a vă întreba care este cel mai bun server VPN pentru vizionarea britanicilor Netflix din străinătate. Mai mult, am testat aceste VPN-uri doar cu Netflix UK într-un browser web desktop. Nu putem verifica dacă funcționează sau nu cu aplicațiile Netflix pentru console Android, iOS și media.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN deblochează Netflix Marea Britanie, precum și Netflix SUA și Netflix Canada. Nu toate serverele funcționează cu Netflix, dar o discuție rapidă cu serviciul de asistență în direct al clientului ExpressVPN vă va indica în direcția bună. ExpressVPN a fost un deblocator de încredere Netflix de când Netflix a început să blocheze utilizatorii VPN în 2016. De asemenea, poate trece prin geo-blocări similare pe Amazon Prime Video, HBO Go / Now, Sky Go și BBC iPlayer, printre altele.

Criptarea AES pe 256 biți este asociată cu secretul perfect perfect pentru a vă păstra navigarea privată. Un comutator de ucidere – numit „blocare de rețea” în limbajul ExpressVPN – și protecția împotriva scurgerilor asigură că niciun trafic de internet nu scapă din tunelul VPN. Fiecare server este optimizat pentru viteză rapidă, ceea ce înseamnă că, de obicei, puteți viziona în HD fără buffer.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi. Un VPN de router este o opțiune bună pentru cei cărora le place să se uite pe dispozitive de difuzare media, televizoare inteligente și console de jocuri care nu acceptă nativ VPN-urile. Fiecare abonament ExpressVPN vine cu MediaStreamer, un serviciu proxy DNS inteligent care poate fi utilizat independent de VPN pentru a debloca Netflix și alte canale de streaming.

  Cum deblocați site-urile de pe Chrome și Firefox de oriunde

ÎNCERCAȚI-I FĂRĂ RISCURI: Ia 3 luni gratuit aici cu planul anual al ExpressVPN. Acordul include o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN deblochează Netflix în mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, SUA, Franța, India, Olanda, Spania și, eventual, altele pe care nu le-am testat încă. Pentru a afla ce servere funcționează cu Netflix, puteți căuta în baza de cunoștințe a NordVPN sau puteți trage un mesaj către serviciul de asistență live. De asemenea, NordVPN deblochează o listă lungă de alte servicii de streaming, inclusiv Hulu, Amazon Prime Video, Sky Go și BBC iPlayer.

Viteza este de obicei suficientă pentru a transmite video video de înaltă calitate, fără tamponare. NordVPN vă protejează datele cu criptarea AES de 256 biți și secretul perfect perfect. Compania nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor. Protecția împotriva scurgerilor și un comutator de omor specific pentru proces asigură că datele dvs. nu scapă niciodată de tunelul VPN. NordVPN operează peste 3.500 de servere în mai mult de 60 de țări.

Puteți conecta șase dispozitive simultane pe orice plan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

OFERTA DESCOMPTĂ: Economisiți 77% din oferta de trei ani a VPN Nord aici.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

3. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN deblochează British Netflix, iar serverele sunt clar etichetate ca atare, astfel încât nu va trebui să căutați pe site-ul web sau să solicitați servicii pentru clienți. Această VPN deblochează de asemenea Netflix SUA, Spania, Japonia, Brazilia, Franța și Italia – aproape peste tot pe care am testat până în acest moment. În ciuda tinereții sale relative și a rețelei de servere mici comparativ cu altele din această listă, PrivateVPN ocolește cu ușurință geo-blocările de pe Amazon Prime Video, Hulu, Sky Go și BBC iPlayer..

Mai puține servere nu înseamnă viteze mai scăzute în acest caz, deoarece PrivateVPN excelează la streamingul video HD fără bufferizare. Veți obține, de asemenea, toate caracteristicile de confidențialitate și securitate pe care le așteptați de la un furnizor VPN veteran, inclusiv un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor DNS și o politică de jurnal zero. Alegeți între criptarea AES pe 128 de biți sau 256 biți, ambele fiind mai mult decât suficiente pentru a vă proteja datele.

Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

DISCOUNT CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi peste 70% din planul anual al PrivateVPN, plus 5 luni în plus.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

4. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN deblochează Netflix Marea Britanie, SUA și Japonia. Acest furnizor veteran deține și operează multe dintre serverele din rețeaua sa, asigurând viteze rapide de descărcare pentru streaming video fără probleme de înaltă calitate. VyprVPN poate debloca Hulu, HBO și Sky Go, conform ultimelor noastre baterii de teste. Nu toate serverele funcționează pentru deblocare, dar puteți pur și simplu să discutați cu un agent de asistență pentru clienți în direct pentru a afla la care să vă conectați.

  Alternativele de torenți Pirate Bay și modul de utilizare a acestora în siguranță

VyprVPN nu înregistrează conținutul niciunui trafic web în timp ce sunteți conectat, deși unii clienți ar putea fi îngrijorați că serviciul înregistrează adresa dvs. IP reală timp de 30 de zile. VyprVPN folosește criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS pentru a vă păstra datele în siguranță.

Nivelul de bază permite trei conexiuni simultane, iar nivelul premium permite cinci. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

INCEARCA-L: Puteți încerca VyprVPN cu o garanție de returnare de 30 de zile aici.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

5. SaferVPN

SaferVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.safervpn.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

SaferVPN deblochează Marea Britanie și SUA Netflix. Trebuie doar să deschideți aplicația și să alegeți serverul care spune „UK Streaming” pentru a ocoli firewallul. De asemenea, SaferVPN ușurează deblocarea Amazon Prime Video, Sky Go și BBC iPlayer. Datorită interfeței simple și intuitive, nu este necesar să consultați site-ul sau serviciul clienți pentru a afla ce servere lucrează cu Netflix. Dacă întâmpinați probleme, cu toate acestea, suportul pentru chat-ul live 24/7 este gata să vă ajute.

Vitezele rapide de descărcare și conexiunile fiabile garantează streamingul neîntrerupt. Compania nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului și folosește în mod implicit criptarea AES de 256 biți. Protecția completă împotriva scurgerilor DNS și un comutator de oprire împiedică orice date să fie trimise în afara tunelului VPN criptat.

Planul de bază „personal” permite până la cinci conexiuni simultane. Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 63% pe planul de 2 ani al SaferVPN. De asemenea, include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă SaferVPN.

Pot folosi un VPN gratuit pentru Netflix UK?

Vă recomandăm să evitați orice așa-numite servicii VPN gratuite pentru Netflix UK. VPN-urile gratuite nu au, în general, resurse pentru a depăși tactica anti-VPN a Netflix. De asemenea, aceștia prezintă anumite riscuri și limitări de care nu se abțin VPN-urile plătite de renume. Dacă încercați să utilizați o VPN gratuită pentru Netflix UK, veți întâlni aproape sigur eroarea de proxy temut și nu veți putea viziona videoclipul.

Multe servicii VPN gratuite impun plafoane de date sau limite de lățime de bandă, care împiedică activitățile cu lățime de bandă, precum streamingul video. Selecțiile serverului sunt foarte limitate și poate fi necesar să așteptați într-o coadă înainte de conectare.

Chiar dacă un serviciu VPN își face publicitate ca fiind gratuit, trebuie să obțină bani într-un fel; acestea nu sunt operațiuni caritabile. Un furnizor al unui serviciu gratuit poate apela la plasarea bibliotecilor de urmărire pe dispozitivul dvs., la monitorizarea comportamentului dvs. și la vânzarea datelor către agenții de publicitate. Unele VPN-uri gratuite injectează reclame direct în browserul dvs., iar unele chiar transportă sarcini malware.

Pe scurt, plătiți câțiva dolari în plus și obțineți liniștea sufletească care vine cu un VPN bun.

  Soluție simplă de deconectare MLB.tv folosind un VPN | Testat martie 2023

Permite Netflix VPN-urile?

Tehnic, proxy-urile sunt interzise în conformitate cu condițiile de utilizare ale Netflix. Acestea fiind spuse, compania nu a stabilit niciun precedent de penalizare a utilizatorilor care urmăresc sau încearcă să urmărească prin VPN-uri. În timp ce majoritatea serverelor VPN sunt blocate, Netflix pare să întoarcă celălalt obraz atunci când utilizatorii încearcă să ocolească firewallul.

Netflix a impus interdicția VPN în 2016, la scurt timp după lansarea globală. Datorită restricțiilor de acordare a licențelor de conținut la emisiunile TV și filme, Netflix este obligat să limiteze vizionarea în anumite țări, chiar dacă acest lucru nu este în interesul clienților sau al Netflix în sine.

VPN-urile sunt 100% legale în aproape toate țările.

Ce este exclusiv pentru Netflix din Marea Britanie?

În ciuda faptului că US Netflix are cu încă 1.000 de titluri decât Marea Britanie, versiunea britanică mai are câteva titluri pe care nu le veți găsi pe întregul iaz. Unele dintre emisiunile TV la modă pe care le puteți urmări doar pe UK Netflix includ:

 • Orfan negru
 • Star Trek: Descoperire
 • Expansiunea
 • Arcaş
 • Roma

Pe lângă emisiuni TV, Netflix Marea Britanie are o mulțime de filme care nu sunt disponibile la nivel de stat. Catalogul american de filme Netflix s-a redus de fapt în ultimii ani, în timp ce compania își redirecționează resursele către achiziționarea mai multor emisiuni TV și conținut original. Licențele de difuzare a acestor filme sunt probabil mult mai ieftine în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că filme mai vechi și clasice sunt încă în arhiva Regatului Unit.

Fanii de la Bollywood vor găsi, de asemenea, multă dragoste în versiunea britanică Netflix. Secțiunea de filme străine a Netflix UK s-a umflat cu titluri Bollywood, atât vechi, cât și noi.

Tot primiți eroarea de proxy Netflix? Incearca asta:

Dacă v-ați conectat la unul dintre VPN-urile recomandate mai sus, dar totuși primiți eroarea de proxy Netflix când încercați să transmiteți un videoclip, încercați acești pași:

 1. Consultați furnizorul dvs. pentru a întreba ce servere deblochează Netflix UK. Șansele sunt ca nu toate serverele să ocolească firewallul.
 2. Deconectați-vă de orice cont Google, inclusiv de pe browserul Chrome. Google introduce în cache adresele IP și vă poate dezvălui locația reală către Netflix.
 3. Dezactivează GPS-ul și toate celelalte servicii bazate pe locație în dispozitiv și browser. Dacă ați permis Netflix să vă vadă locația în trecut, dezactivați această permisiune în setările browserului.
 4. Ștergeți cookie-urile browserului, memoria cache și fișierele temporare. Consultați tutorialele noastre despre cum puteți șterge cookie-urile și ștergeți memoria cache a browserului pe fiecare dintre sistemele de operare importante.
 5. Dezactivează IPv6. Acesta este în principal pentru utilizatorii Windows 10, dar poate provoca probleme la alte sisteme de operare. În Windows 10, puteți dezactiva IPv6 în proprietățile dvs. wifi.
 6. Spălați-vă memoria cache DNS. În Windows, deschideți Prompt Command în modul administrator și introduceți comanda: ipconfig / flushdns
 7. Ajustați fusul orar al dispozitivului la țara în care încercați să urmăriți Netflix. Fusul orar din Marea Britanie este UTC + 0 vara, iar UTC + 1 iarna.
 8. Dacă sunteți conectat la o rețea wifi și puteți accesa routerul wifi, redenumiți rețeaua wifi sau SSID. Adăugați „_nomap” la sfârșitul numelui rețelei (minus ghilimele). Acest lucru va renunța la serviciile de geolocalizare Google, care folosesc rețele wifi pentru a ajuta la identificarea locurilor în care se află oamenii. Trebuie să vă reconectați dispozitivul la rețeaua redenumită.
 9. Deconectați-vă și reconectați-vă la aceeași locație a serverului pentru a vedea dacă puteți obține o altă adresă IP care nu este listată neagră de Netflix.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix SUA

About the author

Comments

 1. dină ExpressVPN GRATUIT! NordVPN este o altă opțiune excelentă pentru a debloca Netflix Marea Britanie. Cu peste 5.000 de servere în peste 60 de țări, NordVPN poate debloca Netflix în mai multe țări decât majoritatea furnizorilor VPN. NordVPN oferă, de asemenea, o politică strictă de zero-logging și criptare puternică pentru a vă proteja confidențialitatea online. Cu o singură subscriere, puteți conecta până la 6 dispozitive simultan. În general, este important să alegeți un furnizor VPN de încredere și să verificați cu serviciul lor de asistență clienți pentru a vă asigura că puteți debloca Netflix Marea Britanie în mod eficient.

Comments are closed.