Cum să obțineți o adresă IP a României folosind un VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru RomâniaVPN-urile vă permit, de asemenea, să evitați restricțiile regionale. Conectându-vă la un server dintr-o altă țară, puteți modifica adresa IP și puteți utiliza servicii care sunt disponibile în mod normal doar în anumite părți ale lumii. Aceasta înseamnă că puteți utiliza un VPN pentru a obține o adresă IP românească și a naviga pe internet ca și cum ai fi de fapt în România, indiferent de locația ta reală. Utilizarea unui VPN are, de asemenea, avantajul de a vă păstra securitatea informațiilor.

Contrar credinței populare, activitățile dvs. online nu sunt private. De fapt, numărul de organizații care vă pot monitoriza este mai mare decât s-ar putea crede: include furnizorul de servicii de internet (ISP), angajatorul, administratorul rețelei universitare și, eventual, chiar și guvernul, pentru a numi câteva. VPN-urile împiedică acest lucru prin criptarea traficului dvs., făcându-l ilizibil oricărei terțe părți.

Cum să obțineți o adresă IP română în străinătate

Cu o VPN potrivită, obținerea unei adrese IP românești este destul de simplă.

Iată cum puteți obține o adresă IP a României cu un VPN:

 1. Începeți prin a vă înscrie pentru un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Apoi, descărcați versiunea corespunzătoare a aplicației pentru dispozitivul dvs. și instalați-o.
 3. Conectați-vă la oricare dintre serverele românești ale VPN-ului dvs..
 4. Încercați să accesați un site românesc geo-blocat. Ar trebui să se încarce imediat, dar, dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile înainte de a reîncărca pagina.

OBȚINE GRATUIT UN VPN PLĂTIT: Aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp? Poate plecați în vacanță sau căutați să urmăriți un eveniment geo-blocat în străinătate? În aceste cazuri, puteți profita doar de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar pur și simplu puteți anula în orice moment în acest timp pentru o rambursare completă. Aceasta face ca un abonament ExpressVPN să nu fie riscat.

Veți găsi o mulțime de informații despre fiecare dintre furnizorii pe care îi analizăm mai jos, dar în cazul în care aveți puțin timp, iată lista celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din România:

 1. ExpressVPN: Prima noastră alegere pentru obținerea unei adrese IP pentru România! Servere rapide și fiabile în 94 de locații globale. Aplicațiile sunt sigure și ușor de utilizat. Conexiunile rămân private. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: Furnizor bugetar cu o mulțime de servere din care să alegeți. Conexiunile sunt private și sigure.
 3. CyberGhost: Serviciu low-cost cu aplicații ușor de utilizat și unele servere de streaming rapid.
 4. IPVanish: Bună alegere dacă utilizați o telecomandă pentru streaming prin dispozitive Kodi. Rapid și de încredere.
 5. Surfshark: Furnizor mai puțin cunoscut, care are mai puține servere decât alți furnizori aici, dar care poate fi transmis în format HD.

Nu uitați: dacă încercați să urmăriți un eveniment live, este important să efectuați pașii de mai sus cu mult timp înainte. În cazul în care orice nu funcționează așa cum este de așteptat, această abordare înseamnă că veți avea timp să contactați echipa de asistență a clientului VPN pentru ajutor și este posibil să nu fie nevoiți să ratezi niciunul din show.

Numărul mare de VPN-uri concurente face mai greu decât ar trebui să fie găsit cele mai bune pentru o anumită sarcină. Pentru a găsi VPN-urile care sunt cele mai bune pentru obținerea unei adrese IP românești, am căutat servicii cu toate caracteristicile de mai jos:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru o adresă IP românească

 • Are cel puțin un server (dar, de preferință, mai mult) în România
 • Utilizează criptare puternică și oferă funcții suplimentare de securitate
 • Oferă conexiuni rapide, fiabile
 • Nu înregistrează nicio informație care să poată identifica utilizatorul
 • Ofera aplicatii pentru cele mai populare sisteme de operare
  Cum să urmăriți gratuit ITV Hub în străinătate (în afara Regatului Unit)

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP a României?

Iată soluția noastră completă a VPN-urilor pentru a obține o adresă IP pentru România:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2023

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă conexiuni fiabile de mare viteză și acces la peste 2.000 de servere din 94 de țări, inclusiv România. Acest serviciu este suficient de rapid pentru transmisia în direct HD, nu are o limită de lățime de bandă și permite torrenting pe fiecare server. Mai mult, ExpressVPN este capabil să deblocheze o gamă largă de platforme de streaming, inclusiv TVR, HBO și Spotify din străinătate.

Acest serviciu vă păstrează activitățile private folosind criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (în aplicațiile desktop) și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6. Este posibil să vă înscrieți în mod anonim, plătind cu Bitcoin și utilizând o adresă de e-mail de urgență, dar acest lucru este opțional deoarece ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală oricum. Asistența clienților este disponibilă prin chat live 24/7.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru MacOS, Windows, Android, iOS și Linux. Acest serviciu oferă un firmware personalizat, ceea ce facilitează instalarea pe un router de rețea.

Pro:

 • Rețea mare de servere de mare viteză
 • Concentrare puternică pe securitate
 • Capabil să deblocheze diverse platforme populare în străinătate
 • Este posibilă înregistrarea anonimă

Contra:

 • Puțin mai scump

Cea mai bună VPN PENTRU ROMÂNIA: ExpressVPN este prima noastră alegere. Este rapid, pune un accent major pe confidențialitatea și securitatea dvs. și facilitează deblocarea serviciilor românești precum ProTV în străinătate. Există chiar și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN – primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are cea mai mare rețea a oricărui VPN major, cu peste 5.000 de servere răspândite în 62 de țări (există doar 26 de servere P2P activate doar în România). Este foarte rapid, permițând utilizatorilor să transmită conținut HD în mod impecabil dintr-o gamă uriașă de platforme geo-blocate precum ESPN, HBO și Digi24. Mai mult, NordVPN permite până la șase conexiuni simultane, ceea ce face o alegere puternică pentru cei care doresc să-și protejeze toate dispozitivele simultan.

Acest serviciu este extrem de concentrat asupra vieții private. Utilizează criptarea de 256 biți, un comutator de opțiune personalizabil (pentru toate versiunile, dar Android), precum și DNS, IPv6, WebRTC și protecție de scurgere pentru retransmiterea porturilor pentru a vă asigura securitatea traficului. Există, de asemenea, funcționalitate automată de blocare a anunțurilor, scanare malware, Tor peste VPN și funcții multi-VPN. NordVPN are o politică strictă fără logging și puteți plăti cu Bitcoin pentru un anonimat suplimentar. Chat live 24/7 este disponibil în caz de probleme.

NordVPN are aplicații pentru dispozitive Linux, MacOS, Windows, Android și iOS. Funcționează cu routere wireless selectate, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • Rețea uriașă de server
 • Numeroase caracteristici de securitate
 • Suficient de rapid pentru transmisia în direct
 • Accesibil

Contra:

 • Timpii de conectare sunt puțin mai lungi

PROTECȚIA COSTURI MICI: NordVPN oferă o modalitate rentabilă de a obține o adresă IP românească. Este foarte rapid, vă acordă prioritate securității și confidențialității și include o garanție de returnare de 30 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost de fapt, are sediul în România și, în consecință, are mai multe servere românești decât oricare alt VPN important (61, cu peste 3.000 în alte 59 de țări). Oferă viteze foarte mari și poate chiar să deblocheze în mod fiabil platforme încăpățânate precum Netflix România, ceea ce îl face ideal pentru cei care doresc să facă stream. Cu șapte conexiuni simultane permise, CyberGhost vă permite să vizionați orice doriți, oriunde doriți, pe orice dispozitiv doriți.

  Cum să obțineți o adresă IP belgiană de oriunde cu un VPN

O parte a apelului acestei VPN este cea pentru majoritatea utilizatorilor, este foarte mică configurația necesară. În mod implicit, criptarea de 256 biți, un comutator de oprire, blocarea anunțurilor, scanarea malware și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS sunt activate în mod implicit. De asemenea, nu înregistrează nicio informație de identificare personală, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. CyberGhost oferă asistență 24/7 pentru chat-ul live dacă aveți probleme.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routerele de internet acceptate.

Pro:

 • Funcții de securitate pre-configurate
 • Poate debloca Netflix România
 • Viteze foarte mari
 • Ideal pentru utilizatorii începători

Contra:

 • Lipsa funcțiilor personalizabile

STREAM NETFLIX ABROAD: CyberGhost ușurează obținerea unei adrese IP românești. Oferă viteze mari și securitate completă și poate debloca platforme populare, inclusiv Netflix. Vine chiar și cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are peste 1.100 de servere în 60 de țări (inclusiv două servere din România). Cu suportul său multi-platformă și viteza rapidă, acest VPN ușurează transmiterea și navigarea în siguranță indiferent de locul în care vă aflați. Mai mult, IPVanish permite conectarea a până la 10 dispozitive simultan, în timp ce majoritatea rivalilor săi permit între trei și șase.

Deși aplicațiile sale sunt ușoare, nu le lipsește în niciun caz când vine vorba de securitate. Acest serviciu include criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere (doar versiuni desktop), protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii, comutare automată a adreselor IP, blocare LAN și obstrucție a traficului OpenVPN. IPVanish este un VPN fără jurnal, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca activitățile dvs. să vă fie identificate. Cauți ajutor? Puteți accesa asistența pentru clienți 24/7 prin chat live.

Aplicațiile IPVanish pot fi descărcate pentru Android, iOS, MacOS, Windows și Amazon Fire Stick / Fire TV. Trebuie instalat manual pe sisteme și routere bazate pe Linux.

Pro:

 • Conexiuni rapide și fiabile
 • Mai multe opțiuni avansate de securitate
 • 10 conexiuni permise

Contra:

 • Luptă pentru a debloca unele site-uri de streaming

FAST ȘI VERSATIL: IPVanish este un serviciu rapid și multi-platformă, cu o gamă largă de caracteristici de securitate și o limită de conexiune mult mai mare decât majoritatea altor VPN-uri. Este livrat cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark nu are o rețea la fel de mare ca unii dintre concurenții săi (în prezent aproximativ 500 de servere din 50 de țări, inclusiv România), dar merită tot timpul. Acest serviciu este rapid și capabil să deblocheze o gamă bună de servicii geo-blocate în străinătate și, cel mai bine, nu există limite la numărul de dispozitive pe care le puteți conecta.

Acest VPN vă menține în siguranță folosind criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, blocarea anunțurilor, scanarea malware și protecția împotriva scurgerilor WebRTC, IPv6 și DNS. Totuși, nu este totul: există, de asemenea, opțiunea de a utiliza tuneluri împărțite, VPN-uri duble și oftalmare a traficului pentru a vă crește securitatea și mai mult. Surfshark nu păstrează jurnalele, ceea ce înseamnă că veți fi aproape complet anonimi online. Chat-ul live este disponibil 24/7 în caz de probleme.

Surfshark are aplicații pentru Windows, Android, MacOS, iOS și Amazon Fire TV / Fire Stick. Poate fi, de asemenea, instalat manual pe sistemele Linux și selectează routere de rețea.

Pro:

 • Aplicații pentru diverse platforme populare
 • Fără limită de conexiune
 • Politica fără jurnale
  1 din 3 linii fixe din Marea Britanie vizate de escroci care implică BT

Contra:

 • Rețea destul de limitată

SECURITATE FĂRĂ LIMITE: Surfshark include o mulțime de caracteristici de securitate, nu păstrează jurnalele, nu are o limită de conexiune și este suficient de rapid pentru transmisia în direct HD. De asemenea, include o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială – economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Nu pot folosi doar o VPN gratuită pentru a obține o adresă IP a României?

VPN-urile gratuite pot fi o perspectivă atractivă, dar de fapt ei vin cu mai multe dezavantaje majore care ne împiedică să le recomandăm. Cea mai vizibilă diferență este viteza: serviciile gratuite au de obicei rețele destul de limitate și totuși mai mulți utilizatori decât majoritatea VPN-urilor plătite. Acest lucru determină încetinirea majoră a rețelei, care se manifestă ca viteze de navigare lente și videoclipuri care se întrerupe frecvent pentru buffer, dacă se încarcă deloc. VPN-urile gratuite sunt, de obicei, primele înregistrate de către deținătorii de drepturi de autor, astfel încât este posibil să nu puteți accesa site-ul ales..

Ați putea să vă întrebați cum își poate permite să existe un VPN gratuit. Deoarece utilizatorii nu plătesc direct compania, aceste servicii găsesc alte modalități de a crea profit. Adesea, vor vinde spațiu publicitar sau vor oferi viteze crescute pentru o taxă lunară, dar problema este că unii merg chiar mai departe. Prin stocarea cookie-urilor de urmărire pe dispozitivul dvs., aceste companii pot colecta date despre modul în care utilizați internetul. Acest lucru poate fi apoi vândut agenților de publicitate mai târziu, cel mai frecvent, fără cunoștința dvs..

Poate fi dificil să găsești chiar și un VPN sigur și gratuit. În trecut, am văzut că un furnizor major vinde lățimea de bandă a utilizatorului inactiv pentru a ajuta la rularea unei botnet-uri. Din păcate, atunci când cunoscutele VPN recurg la tactici de afaceri umbroase, se pare că serviciile mai mici sunt mai înclinate să acționeze la fel; Analiza recentă a peste 280 de aplicații VPN gratuite a arătat că aproape 40% conține programe malware, în timp ce 18% nu au folosit nicio criptare, iar peste 80% au fost vulnerabile la scurgeri IPv6.

Pentru a vă păstra în siguranță și informațiile dvs. personale, vă recomandăm să utilizați un VPN de renume cu un istoric de a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi în loc de un serviciu gratuit.

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru România

Pot viziona televiziunea românească în străinătate cu un VPN?

Cele mai multe servicii geo-blocate examinează adresa IP a utilizatorului pentru a vedea dacă se află sau nu într-o anumită țară. Conectarea la un server VPN vă oferă automat o nouă adresă IP specifică țării, ceea ce înseamnă că un server român vă permite să navigați pe internet și să transmiteți conținut de pe platforme precum ProTV, TVR și Digi24, ca și cum de fapt ați fi acolo.

Veți constata că unele platforme au măsuri de blocare geo-blocare mai avansate decât altele. Aceștia pot utiliza datele de locație ale GPS-ului sau browserului telefonului dvs. pentru a verifica dublu. De asemenea, vi se poate solicita să furnizați o adresă locală, un număr de telefon sau o metodă de plată la înregistrare. Dacă locuiești în mod normal în România, s-ar putea să te mai poți înscrie din străinătate, dar în caz contrar, aceste servicii vor fi foarte dificile, dacă nu imposibil să te înregistrezi.

Ce altceva pot folosi o adresă IP românească pentru?

Alertele automate antifraudă devin tot mai frecvente. De obicei, acestea sunt declanșate atunci când un sistem detectează că v-ați autentificat (sau ați încercat) dintr-o altă țară. Deși sunt concepute cu intenții bune, aceste măsuri înseamnă, de asemenea, că, atunci când călătorești, te-ai putea găsi în imposibilitatea de a-ți accesa contul până când nu îți verifici identitatea. Puteți reduce foarte mult probabilitatea de a se întâmpla prin conectarea la un server VPN din țara de origine.

Rețelele wifi publice sunt convenabile, dar rareori la fel de sigure. Nu există nicio modalitate de a ști cine îți supraveghează activitățile, iar rețelele publice sunt spoturi principale pentru ca hackerii să rămână în așteptare. Mai mult, anumite site-uri web pot fi inaccesibile prin anumite rețele. VPN-urile nu numai că vă permit să împiedicați monitorizarea, dar vă permit și să navigați pe internet în mod liber, chiar și în țările cu cenzură online strictă.

About the author

Comments

 1. sus și am analizat recenziile utilizatorilor și ratingurile lor. Din experiența mea, utilizarea unui VPN este esențială pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor mele online, iar posibilitatea de a evita restricțiile regionale este un avantaj major. Recomand cu încredere ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish și Surfshark pentru obținerea unei adrese IP românești și pentru a vă bucura de navigarea pe internet în siguranță și fără restricții.

Comments are closed.