Cum să obțineți o adresă IP australiană din orice țară în 5 pași simpli

Cum să obțineți o adresă IP australiană

Accesul la o adresă IP australiană este pe lista de priorități pentru un număr de persoane. Aussienii care locuiesc în străinătate pot avea nevoie de acesta pentru a accesa servicii bancare online. Locuitorii australieni care traversează globul necesită o adresă IP de la întoarcerea acasă pentru a rămâne în legătură cu evenimente sportive precum Australian Open sau conținut de televiziune locală, cum ar fi cel furnizat de Foxtel și 7plus.

În acest ghid, vom explica câteva metode despre cum se poate obține o adresă IP din Australia, inclusiv o metodă gratuită. Cel mai simplu și rapid mod de a face acest lucru este folosirea unei rețele virtuale private (VPN). Un VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar. Acest lucru face să pară că accesați web-ul din afara locației dvs. actuale. O mulțime de companii VPN de top oferă servere în Australia, ceea ce înseamnă că vă puteți baza oriunde în lume și puteți achiziționa o adresă IP australiană.

Oferim o analiză aprofundată a principalelor VPN-uri pentru o adresă IP australiană, dar dacă aveți un timp scurt, iată o listă sumară a celor mai bune VPN-uri pentru a obține un IP australian:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră cu numărul 1! Servere super-rapide care deblochează cele mai populare site-uri de streaming. Securitate puternică, fără jurnal și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 2. CyberGhost Cea mai bună alternativă bugetară, cu securitate de top, viteze rapide și fără jurnal.
 3. NordVPN Furnizor de veterani cu o vastă rețea de servere. Zero jurnaluri și securitate impecabilă. Vitezele decente.
 4. IPVanish Serviciu VPN compatibil cu torrentul, cu viteze bune, fără jurnaluri și criptare puternică.
 5. PrivateVPN Viteze impresionante și pot debloca destul de mult conținutul geo-blocat în străinătate, inclusiv Netflix.
 6. Scutul Hotspot Rapid și sigur. O altă opțiune bună cu costuri reduse.
 7. Surfshark VPN prietenos cu torrentul, care nu ține jurnalele și permite un număr nelimitat de dispozitive. Funcționează în China.

Care sunt pașii pentru a obține o adresă IP australiană?

Cea mai simplă metodă pentru a obține o adresă IP australiană este să vă înscrieți la un serviciu VPN plătit. Le vom evidenția pe cele adecvate pe parcursul acestui articol. Nu contează unde vă aflați în lume - ar putea fi SUA, Franța, Germania, Canada, Marea Britanie, India, Singapore, Thailanda sau în altă parte - procesul de obținere a unei adrese IP din Australia este simplificat cu un VPN.

Cum se obține o adresă IP australiană:

 1. Înregistrați-vă pentru serviciul VPN și descărcați aplicația relevantă pentru dispozitivul dvs. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Ștergeți toate cookie-urile și reporniți dispozitivul.
 3. Conectați-vă la aplicația mobilă VPN sau clientul desktop.
 4. Selectați un server în Australia și așteptați o conexiune stabilă.
 5. Acum dețineți o adresă IP din Australia și vă puteți bucura de acces fără restricții la o mulțime de site-uri și conținut.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT GRATUIT: Cele mai ieftine oferte pentru servicii de nivel superior necesită de obicei angajamente de un an sau mai mult. Suntem conștienți că mulți utilizatori nu au nevoie de acces la o VPN pentru o durată atât de lungă de timp. Dacă sunteți în vacanța dvs. anuală și aveți nevoie de un serviciu VPN pentru mai puțin de o lună, vă recomandăm să profitați de garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans inițial, dar compania oferă un Rambursarea „fără întrebări” dacă este anulată în primele 30 de zile. Nu am auzit de nicio situație în care nu s-a respectat acest angajament, deci este evident fără riscuri. Desigur, această ofertă este încă disponibilă indiferent dacă sunteți sau nu un turist de vacanță.

Care este cel mai bun VPN pentru a achiziționa o adresă IP australiană?

Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru adresele IP australiene a fost elaborată pe baza următorilor factori:

 • Menține mai multe servere localizate în Australia
 • Deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință
 • Include protocoale rigide de criptare, astfel încât datele dvs. să fie protejate
 • Oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS
 • Nu ține o evidență a comportamentului utilizatorului
 • Oferă valoare pentru bani

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este favoritul fanilor datorită serviciului său de încredere, vitezei rapide și designului minimalist. În prezent, ExpressVPN oferă peste 3.000 de servere de mare viteză răspândite pe tot globul. Servitorii din Australia sunt abundenți și există și opțiuni în țările apropiate, inclusiv în Noua Zeelandă, Indonezia și Singapore.

Funcția deosebită a ExpressVPN este abilitatea sa de a debloca conținutul geore-restricționat, inclusiv Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky și multe altele.

Serviciul folosește protocoale de criptare de grad militar. Aceasta înseamnă că conexiunea dvs. este criptată și securizată în permanență. Mai exact, ExpressVPN încorporează AES-CBC de 256 biți ca standard de criptare implicit, împreună cu autentificarea HMAC și secretul perfect perfect. Este inclus un comutator de ucid internet, pe care îl numește „blocare de rețea”. Această din urmă caracteristică înseamnă că conexiunea dvs. va rămâne criptată chiar dacă conexiunea la un server scade din senin.

Compania are o politică de a nu stoca jurnalele de trafic detaliate pe serverele sale. Există un pic de păstrare a metadatelor, dar asta ajută utilizatorii, deoarece este folosit pentru a îmbunătăți nivelul calității generale a serviciilor. Adresele IP individuale nu vor fi înregistrate.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Are servere în 94 de țări
 • Are viteze rapide pentru streaming
 • Deblochează Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Oferă un serviciu privat, sigur

Contra:

 • Un pic mai scump decât unii rivali

Scorul nostru:

4.5 din 5

CELE MAI BUNE PENTRU AUSTRALIA: ExpressVPN este prima noastră alegere. Este rapid, fiabil, foarte ușor de utilizat și deblochează cu ușurință o tonă de servicii de streaming. Vine cu funcții de securitate și confidențialitate de top. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost obișnuia să fie un furnizor alergării cu o selecție limitată de servere și criptare slabă. Cu toate acestea, serviciul s-a îmbunătățit dramatic în ultimul an după achiziția sa de către Crossrider - o firmă israeliană înregistrată în Marea Britanie. A trecut printr-o fază de rebranding cu o investiție clară în capabilitățile de streaming, îmbunătățirea rețelei de server și consolidarea standardelor de criptare.

Momentan, oferă o selecție de 104 servere în Australia, parte a unei rețele globale care numără mai mult de 5.700 de servere presărate în 89 de țări.

CyberGhost reușește să se sustragă restricțiilor pentru o serie de servicii de streaming, inclusiv Netflix. De asemenea, oferă o grămadă de complimente nifty, inclusiv un blocant de anunțuri, apărare anti-malware și anti-urmărire.

Tot traficul este securizat printr-o criptare AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit. Acest lucru este însoțit de un secret perfect înainte. Un comutator pentru uciderea internetului este inclus. Compania are sediul social și este înregistrată în România, unde legile nu necesită păstrarea datelor obligatorii pentru furnizorii VPN.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows, Linux și MacOS.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Oferă asistență pentru chat în direct 24/7
 • Vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile

Contra:

 • Nu vom lucra în Turcia, China, Arabia Saudită sau Emiratele Arabe Unite

Scorul nostru:

4 din 5

CyberGhost are mii de servere în toată lumea. Dispune de servere de mare viteză, suport live chat și securitate excelentă. 45 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN operează 193 de servere în Australia. Acestea fac parte dintr-o rețea globală totală de peste 4.500 în 62 de țări. Serviciul este rapid, extrem de personalizabil și vine cu toate clopotele și fluierele pe care le-ați aștepta de la un VPN modern.

Acest furnizor s-a dovedit că deblochează conținutul geo-restricționat cu ușurință. Este unul dintre serviciile rare care funcționează cu Netflix și oferă asistență și altor furnizori de streaming. După cum am menționat anterior, NordVPN oferă o multitudine de caracteristici personalizabile. Acestea includ o opțiune de a selecta un server bazat pe modul specific de accesare a internetului, precum streaming TV, confidențialitate ultra-sigură, anti-DDoS și multe altele.

Standardele de criptare pe care le implementează sunt rezistente și solide. NordVPN utilizează protocolul AES de 256 biți în mod implicit, cuplat cu taste SSL de 2.048 biți. Protecția împotriva scurgerilor DNS este activată. Serviciul nu înregistrează datele utilizatorului și nici o formă de informații de identificare personală. Acest lucru înseamnă că puteți rămâne ascuns online fără griji cu privire la transferul de date.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Oferă o conexiune securizată, criptată
 • Nu urmărește datele personale
 • Utilizați până la șase dispozitive simultan

Contra:

 • Aplicația pentru desktop este puțin greoaie

Scorul nostru:

4.5 din 5

OPȚIUNE FIABILĂ: NordVPN este o soluție globală puternică, deblochează site-urile de streaming populare, are o rețea imensă de servere, viteze rapide și o mulțime de funcții de securitate. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are un total de 61 de servere în Australia, precum și 4 în Noua Zeelandă vecină. Rețeaua sa globală cuprinde peste 1.300 de servere distribuite în peste 75 de locații din întreaga lume. Serviciul este rapid, privat și are perioade de oprire minime. Acest furnizor subliniază viteza, securitatea și confidențialitatea și funcționează perfect cu o mulțime de servicii de streaming. Acestea includ BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video și Sling TV.

Standardele de criptare plasează IPVanish în topul nivelului VPN-urilor. Utilizează criptarea de 256 biți pe protocolul OpenVPN în mod implicit, autentificarea SHA512 și un schimb de chei de 2.048 biți DHE-RSA cu un secret perfect înainte. Politica sa de stocare a datelor nul o face un exemplu de furnizor complet fără loguri.

Acest serviciu este popular în rândul utilizatorilor Kodi, deoarece le permite să descarce APK-ul Android direct pe dispozitivul lor. Interfața este de asemenea telecomandă pentru dispozitivele Kodi care nu au tastatură și mouse.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Nu păstrează jurnalele
 • Viteze foarte rapide
 • Utilizați până la zece dispozitive simultan

Contra:

 • Nu acceptă bitcoin
 • Nu funcționează în mod constant cu Netflix

Scorul nostru:

4 din 5

MARE PENTRU PRIVATIE: IPVanish este o opțiune bună pentru torrenting. Cu viteze bune și 10 dispozitive conectate, IPVanish este popular pentru utilizatorii torrenting și Kodi care doresc să partajeze un abonament. Nu funcționează cu unele servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu și altele. 7 zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă despre IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN are o selecție mai mică de locații de server în comparație cu ceilalți furnizori de pe lista noastră. Dar asta nu ar trebui să reducă oferta în niciun fel. În momentul scrierii, compania oferă o garanție de returnare de 30 de zile pe toate pachetele.

La nivel global, PrivateVPN oferă puțin peste 80 de servere în 56 de locații, cu un singur server situat în Australia. Acest furnizor este capabil să deblocheze serviciile de streaming populare, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub și multe altele. Viteza și rangul de confidențialitate sunt la fel cu ceilalți furnizori menționați în articol.

PrivateVPN folosește criptarea AES de 256 biți împreună cu secretul perfect perfect pe protocolul OpenVPN. Acestea sunt standarde lider în industrie. Un comutator pentru uciderea internetului este oferit și el. Serviciul nu stochează jurnalele de utilizatori și nu se implică în extragerea datelor de orice natură și oferă o valoare impresionantă pentru bani.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Operează o rețea care cuprinde 57 de țări
 • Nu păstrează jurnalele
 • Acceptă bitcoin
 • Funcționează cu Netflix

Contra:

 • Nu are un chat live 24/7
 • Rețea de servere mai mică decât alți furnizori din această listă

Scorul nostru:

4.5 din 5

IDEAL PENTRU STREAMING: PrivateVPN are servere rapide ceea ce îl face ideal pentru streaming Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. 30 de zile garanție înapoi.

Iată recenzia noastră completă despre PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot este ușor pe portofel, dar nu își dă drumul în serviciul său. A acumulat o rețea importantă de peste 3.000 de servere și puteți obține o adresă IP din una din peste 70 de țări, inclusiv Australia. Serviciul este rapid, sigur și excelent pentru deblocare.

Dacă doriți să transmiteți fluxul, puteți utiliza Hotspot Shield pentru a accesa serviciile preferate de geo-restricționare. Aplicațiile ușor de utilizat face o schimbare rapidă și simplă între servere, astfel încât să puteți debloca convenabil conținutul din Australia sau de pe glob.

Acest serviciu utilizează o protecție de criptare robustă pe propriul său protocol, denumit Catapult Hydra. De asemenea, veți obține un secret perfect perfect, protecție împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pentru desktop (pentru Windows). Adresele IP sunt stocate într-o formă criptată în timp ce sunteți conectat, dar sunt șterse imediat ce se încheie sesiunea. Nicio informație de identificare personală nu este stocată dincolo de aceasta.

Aplicațiile sunt disponibile pentru iOS, Android, Windows și MacOS.

Pro:

 • Conexiuni rapide și sigure
 • Excelent pentru deblocare
 • Utilizați până la cinci dispozitive simultan

Contra:

 • Asistența ar putea fi ceva mai bună
 • Fără suport pentru routere sau Linux

Scorul nostru:

4.5 din 5

ALTERNATIVĂ COSTURI SCATE: Hotspot Shield este o opțiune solidă cu costuri reduse. Acesta deblochează cele mai populare platforme de streaming, are o rețea largă de servere rapide și are caracteristici puternice de securitate. Garanție de returnare de 45 de zile.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

7. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark are în prezent peste 800 de servere în 50 de țări, inclusiv unele din Australia și Zeelanda. Acest VPN deblochează principalele platforme blocate în regiune, precum 7plus, 9Now și Netflix Australia fără probleme, iar viteza sa este suficient de mare pentru streaming fără lag. Spre deosebire de majoritatea altor VPN, Surfshark permite un număr nelimitat de conexiuni simultane.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest serviciu este angajamentul său puternic în privința vieții private. Îți protejează traficul împotriva ochilor înțepători folosind criptarea AES de 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerilor WebRTC, DNS și IPv6. Există chiar și o caracteristică care blochează automat reclame și scanează malware. Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală dar dacă sunteți preocupat de confidențialitate, puteți plăti întotdeauna în cryptocurrency. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat-ul live.

Surfshark are aplicații pentru Linux, MacOS, Windows, Android și iOS. Poate fi configurat manual pentru a funcționa cu routere de rețea.

Pro:

 • Ideal pentru streaming TV australian în străinătate
 • Accent major pe securitate
 • nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Vitezele serverului pot varia ușor
 • Are o rețea destul de mică

CONEXIUNI NELIMITATE: începeți să deblocați site-urile în siguranță pe toate dispozitivele. Surfshark vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP australiană?

Când navigați pe internet în căutarea unui serviciu VPN adecvat, este inevitabil să întâlniți tone de reclame pentru VPN-uri gratuite. Aceste servicii sunt tentante, deoarece vă puteți înscrie fără card de credit sau orice angajament pe termen lung. Totuși, acesta este de obicei acolo unde se încheie atracția. Experiența pe care o oferă aceste servicii este în cel mai bun caz fiabilă și poate fi chiar intruzivă.

VPN-urile gratuite oferă o selecție minusculă de servere, implementează standarde slabe de criptare și vă pot accelera conexiunea dacă prea mulți utilizatori încearcă să se conecteze. Unele VPN-uri gratuite au fost surprinse furând datele utilizatorului și le vând agenților de publicitate. S-ar putea să ai noroc și să te poți conecta la un server australian, dar cu siguranță nu va fi fără probleme. Dacă obiectivul dvs. este să transmiteți fluxul de conținut sau să accesați serviciile financiare în condiții de siguranță, atunci vă prezentați un risc imens, optând pentru o VPN gratuită.

O VPN gratuită ar trebui să ridice sprâncenele, deoarece există cu siguranță o captură implicată. Încercă să profite cumva de la tine; acest lucru se poate manifesta prin reclame pop-up care induc migrene sau reduceri frecvente ale serviciului pentru a vă convinge să treceți la o versiune premium a serviciului..

Nu credem că astfel de furnizori merită imensa problemă prin care vă veți întâmpina în mod inevitabil. Cel mai bine este să optezi pentru una dintre VPN-urile plătite de renume recomandate pe lista noastră.

Am decis un VPN. Ce fac în continuare?

Vă recomandăm să citiți recenziile utilizatorilor pentru fiecare serviciu VPN înainte de a vă adresa unui furnizor. După ce ați făcut acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu informațiile cardului dvs. de credit (o modalitate ușoară este să faceți clic pe linkurile de sub fiecare mini-recenzie). Ar trebui să primiți un e-mail de confirmare cu informațiile de conectare și link-uri către aplicațiile relevante. Continuați să le descărcați direct pe site-ul web sau în magazinul de aplicații relevant. Reporniți dispozitivul după terminarea instalării.

După ce informațiile de autentificare sunt autentificate cu succes, serviciul VPN ar trebui să vă facă legătura cu o listă de locații disponibile pentru server. Parcurgeți-le până găsiți o opțiune pentru Australia. Unii furnizori vă permit să selectați un server numai pe țară, în timp ce alții vă permit să selectați după oraș.

În mod normal, o conexiune de succes va fi indicată printr-o pictogramă verde de pe bara de activități sau un simbol VPN din partea de sus a ecranului smartphone-ului. Acum conexiunea dvs. va fi anonimă și sigură și veți naviga pe internet cu o adresă IP australiană.

De ce am nevoie de o adresă IP din Australia?

Organul de avocatură Freedom House spune că peisajul internet din Australia este „gratuit”, menționând că „australienii se bucură de acces accesibil și de înaltă calitate la internet și la alte mijloace digitale.”

Accesul la internet în bandă largă este un drept fundamental uman. Guvernul nu cenzurează conținutul și, în general, permite cetățenilor dreptul de exprimare liberă, atât timp cât nu intră în categoria calomului.

Cu toate acestea, torrenting material protejat de drepturi de autor este considerat ilegal în țară. Regula este aplicată rar, dar cel mai bine este să rămâneți prudent și sigur. În 2016, o instanță federală din Australia a dispus ISP-urilor să blocheze site-urile de urmărire BitTorrent

O adresă IP din Australia vă poate ajuta dacă doriți să accesați web-ul gratuit și deschis. În mod normal, acest lucru nu este disponibil pentru cetățeni din țări precum Iran, China, Rusia și Emiratele Unite, unde statul dictează ce conținut pot accesa cetățenii.

Australienii care călătoresc în străinătate le va fi util să obțină o adresă IP de la domiciliu. Acest lucru ajută la accesarea conținutului din surse precum Foxtel, 7plus, Australian Netflix, ABC și SBS. Puteți accesa, de asemenea, alte conținut excelent din toată lumea, inclusiv Netflix din SUA, BBC iPlayer și Sky Go. Dacă doriți să accesați un VPN în timp ce sunt rezident în prezent în Australia, citiți ghidul nostru detaliat pe această temă.

Comparitech nu încurajează utilizarea unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă rugăm să consultați legile locale înainte de a decide să porniți pe această rută. Dacă aveți întrebări, atunci este mai bine să discutați cu un avocat din țara dvs. de reședință.

Utilizarea unui server DNS în Australia

Adresa dvs. IP este doar o metodă pe care site-urile web o utilizează pentru a determina locația fizică reală. DNS sau sistemul de nume de domeniu funcționează ca un registru hibrid în care numele web (domenii) sunt verificate cu adrese IP. Când încercați să accesați conținut restricționat la o anumită țară sau regiune, site-ul sau aplicația în cauză vor verifica de unde provine solicitarea DNS. Dacă există o nepotrivire între adresa dvs. IP și solicitarea DNS, site-ul vă va bloca. Prin urmare, este important ca ambele să apară din aceeași locație.

Unele dintre VPN-urile recomandate din acest articol oferă protecție împotriva scurgerii DNS. Toate includ un produs robust, astfel încât solicitările dvs. DNS vor fi, de asemenea, trasee prin același tunel criptat atunci când este conectat la un server VPN. Acești furnizori operează propriile lor servere DNS private, astfel încât ISP-ul dvs. nu poate să se retragă pe activitatea dvs. web, prin simpla monitorizare a solicitărilor DNS.

Unele servicii VPN gratuite vă vor trimite solicitările DNS prin tunelul criptat, dar apoi vor utiliza un serviciu DNS public pe cealaltă parte. Aceasta poate fi interpretată ca o potențială invazie a vieții private.

Este posibil să configurați manual serverele DNS pe majoritatea dispozitivelor. OpenNIC poate face trucul pentru tine; oferă servere DNS gratuite în anumite țări.

Care sunt celelalte metode pentru a obține o adresă IP australiană?

În afară de VPN-urile plătite, există o opțiune de descărcare a browserului Tor. Este un produs al proiectului Tor, care are drept scop reducerea eforturilor globale împotriva supravegherii și a intruziei rețelei.

Browserul Tor este gratuit pentru a descărca și utiliza. A fost conceput meticulos și încorporează standarde sofisticate de criptare și anonimat. Este popular în rândul oamenilor precum jurnaliști, activiști pentru drepturile omului și denunțători, deoarece îi ține ascunși pe internet.

Dar Tor nu este o opțiune excelentă dacă doriți să transmiteți un flux video HD sau să implicați relații financiare online. În mod obișnuit, vitezele vor fi extrem de scăzute, ceea ce nu este ideal pentru urmărirea anatomiei Grays. Puteți alege totuși să obțineți o adresă IP australiană cu Tor, dacă doriți, iar acest ghid o va descompune mai detaliat.

O a doua opțiune este de a angaja un server proxy gratuit. Cu toate acestea, acestea sunt similare cu VPN-urile gratuite, prin faptul că operează cu capace de date, o selecție mică de locații și politici de confidențialitate umbroase. În plus, majoritatea furnizorilor de fluxuri precum Netflix au început să blocheze proxy-urile și există șanse mari ca aceștia să nu funcționeze așa cum doriți. În același timp, serverele proxy nu vă criptează traficul așa cum o face VPN. Așadar, dacă încercați să accesați serviciile bancare folosind această metodă, vă lăsați susceptibili la hackeri.

Vezi si: Cum să urmăriți 9Now în străinătate cu un VPN

„Australia Grunge Flag” de Nicolas Raymond sub licență CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Adblock
detector