Cum să obțineți o adresă IP belgiană de oriunde cu un VPN

Cum se obține o adresă IP belgianăMulte dintre serviciile pe care le folosim sunt disponibile doar în țara de origine. De exemplu, dacă încercați să urmăriți AB3 în afara Belgiei, veți vedea probabil următoarea eroare:

Ce serviciu este exclusiv rezervat la Belgique, Vous n’êtes pas autorisé à y accéder“.

Aproape tradus, aceasta înseamnă „Acest serviciu este rezervat exclusiv Belgiei, nu aveți voie să îl accesați.” Din fericire, este destul de simplu să ocoliți aceste restricții prin obținerea unei adrese IP belgiene cu un VPN.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului și dirijarea acestuia printr-un server dintr-o altă parte a lumii. De asemenea, vă furnizează o nouă adresă IP specifică regiunii pentru orice țară în care se află serverul ales. Aceasta înseamnă că, dacă vă conectați la un server belgian, veți primi o adresă IP belgiană și veți păcăli serviciile blocate în regiune pentru a vă gândi „ sunt cu adevarat in Belgia.

Cum să obțineți o adresă IP belgiană cu un VPN

Cu o VPN potrivită, obținerea unei adrese IP din Belgia este ușoară, chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte. Urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți obține o adresă IP belgiană de oriunde:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la una dintre VPN-urile de mai jos (recomandăm în mod special ExpressVPN).
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN. Vor fi diferite versiuni pentru diverse dispozitive, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
 3. Conectați-vă la unul dintre serverele belgiene ale VPN-ului dvs..
 4. În sfârșit, încercați să accesați un site web belgian geo-blocat. Ar trebui deblocat acum, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi încercați din nou. În cazul în care problemele persistă, contactați echipa de asistență a clientului VPN pentru mai multe sfaturi.

ÎNCERCAȚI UN VPN PLATAT GRATUIT: Aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp? Poate plecați din Belgia în vacanță și doriți să fiți la curent cu emisiunile preferate? În orice caz, ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să obțineți o adresă IP belgiană fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți anula în această perioadă să primiți o rambursare completă.

Într-o grabă? Analizăm fiecare dintre VPN-urile noastre recomandate mai detaliat mai jos, dar, deocamdată, iată un scurt rezumat al cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP belgiană:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP belgiene. ExpressVPN este rapid, sigur, fiabil și capabil să deblocheze numeroase servicii belgiene în străinătate.
 2. NordVPN: Cea mai bună opțiune low-cost pentru obținerea unei adrese IP din Belgia. Acest serviciu are viteze mari, funcționalitate avansată de securitate și o politică strictă fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: O VPN prietenoasă pentru începători, cu 100 de servere belgiene rapide, capacitate puternică de deblocare și o gamă largă de caracteristici de securitate.
 4. IPVanish: Rapid și sigur, IPVanish a fost de multă vreme favorit al celor care încearcă să facă stream. Deblochează serviciile belgiene precum VRT Nu cu ușurință.
 5. VyprVPN: O VPN fără loguri cu conexiuni fiabile, de mare viteză și capacitate decentă de deblocare. Oferă asistență bazată pe chat în direct 24/7.
 6. Surfshark: Acest VPN conștient de securitate și confidențialitate este rapid, fiabil și capabil să deblocheze o gamă largă de servicii belgiene în străinătate. Cel mai bine, nu există nicio limită de conectare.

Nu orice VPN vă poate primi o adresă IP belgiană. În plus, fiecare serviciu este diferit. Pentru a ne asigura că recomandăm doar cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP belgiene, am considerat doar serviciile care îndeplinesc toate criteriile de mai jos:

 • Are cel puțin un server belgian (cu cât mai mult, cu atât mai bine)
 • Oferă conexiuni fiabile, de mare viteză
 • Nu înregistrează nicio informație de identificare personală
 • Utilizează criptarea eficientă de nescris și oferă funcții suplimentare de securitate
 • Are aplicații pentru toate cele mai populare sisteme de operare

Cele mai bune VPN-uri pentru o adresă IP belgiană

Acum știți criteriile noastre, puteți arunca o privire la lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP belgiană:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este un furnizor veteran care operează în prezent în jur de 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Belgia. Conexiunile sale sunt suficient de rapide pentru a transmite conținut HD în direct, fără niciun decalaj sau buffer vizibil. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan, astfel încât veți putea debloca și transmite în flux servicii belgiene precum VRT Nu și AB3 oriunde v-ați afla. În plus, puteți debloca conținut din străinătate, cum ar fi cel de la Netflix, Hulu și Amazon Prime Video.

Acest serviciu îți menține activitățile private în orice moment folosind criptarea de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de oprire (care oprește automat tot traficul dacă conexiunea ta scade brusc). In timp ce Înregistrările ExpressVPN nu au nicio informație de identificare personală, vă puteți încă înscrie în anonimat, plătind cu Bitcoin. Asistența clienților este disponibilă 24/7 pe chat live, dacă aveți nevoie.

ExpressVPN are aplicații pentru dispozitive Windows, Linux, MacOS, Android și iOS, precum și firmware personalizat pentru routere de casă.

Pro:

 • Servere rapid de aprindere pentru streaming și descărcare
 • Deblochează serviciile precum AB3 și VRT Nu fără probleme
 • Cel mai bun în clasa de securitate și confidențialitate
 • Plătește anonim cu Bitcoin

Contra:

 • Funcții avansate limitate pentru utilizatorii de energie

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU BELGIA: ExpressVPN este alegerea noastră 1 pentru obținerea unei adrese IP din Belgia. Oferă viteze mari, caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri.

Citiți recenzia noastră aprofundată ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN are peste 5.500 de servere în 60 de țări și aproape 70 numai în Belgia. Acest serviciu este cunoscut pentru capacitatea sa de deblocare: pe lângă faptul că vă permite să accesați televiziunea belgiană în străinătate, deblochează de asemenea platforme precum Netflix SUA, BBC iPlayer și alte site-uri. Mai mult decât atât, cu viteze în mod constant ridicate și lățime de bandă nelimitată, veți putea urmări întotdeauna la cea mai înaltă calitate posibilă.

Acest VPN vine cu mai multe caracteristici avansate de securitate. De exemplu, există criptare de 256 biți, un comutator de oprire personalizabil și protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC. De asemenea, puteți bloca anunțuri și scana automat malware-ul sau puteți utiliza servere special optimizate pentru confidențialitate sporită. NordVPN are o politică strictă fără jurnaluri și acceptă Bitcoin. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta serviciul de asistență 24/7 în timpul unui chat live.

Aplicațiile NordVPN sunt disponibile pentru Linux, MacOS, Windows, iOS și Android. Instalarea manuală este necesară pentru utilizarea cu routere internet.

Pro:

 • Operează mii de servere specifice utilizării în 60 de țări
 • Abilitate excelentă de deblocare
 • Nu păstrează jurnalele
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate

Contra:

 • Aplicația complicată pentru desktop poate cauza probleme utilizatorilor începători

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este un serviciu excelent, cu costuri reduse, cu viteze mari, caracteristici puternice de securitate și o politică fără jurnal. Cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și un potențial puternic de deblocare, este ideal pentru oricine dorește să obțină o adresă IP belgiană..

Aruncați o privire la recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are una dintre cele mai mari rețele ale oricărui VPN major, cu peste 5.700 de servere în 90 de țări, inclusiv Belgia. Acest serviciu oferă conexiuni fiabile, de mare viteză și, de asemenea, deblochează platforme de streaming populare precum VRT Nu, AB3 și Netflix SUA fără probleme. Permite până la șapte conexiuni simultane, ceea ce o face perfectă pentru cei care doresc să protejeze o mulțime de dispozitive simultan.

În ciuda ușurinței sale de utilizare, CyberGhost vine cu mai multe caracteristici puternice de securitate. Acestea includ criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere permanentă (în toate versiunile), protecție împotriva DNS, IPv6 și scurgeri WebRTC, un blocant de anunțuri și un scaner malware. Cel mai important, CyberGhost nu înregistrează nicio informație care vă poate identifica. Cu toate acestea, puteți plăti cu Bitcoin, dacă doriți. Asistența pentru clienți pe chat live este disponibilă 24/7.

CyberGhost oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS. Funcționează cu sisteme Linux și routere wireless, deși este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Caracteristici solide de confidențialitate și securitate activate în mod implicit
 • Scor foarte mare în testarea noastră de viteză
 • Acceptă Bitcoin

Contra:

 • Nu este potrivit pentru cei care au nevoie de controlul funcțiilor avansate

Scorul nostru:

4 din 5

IDEAL PENTRU APĂRĂTORI: CyberGhost este un VPN ușor de utilizat cu 100 de servere belgiene de mare viteză. Cu abilități puternice de deblocare, o securitate și mai puternică și o garanție generoasă de returnare a sumelor de 45 de zile, CyberGhost este demn de luat în considerare.

Vezi recenzia noastră completă despre CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are în jur de 1.300 de servere în 60 de țări, inclusiv Belgia. Cu o lățime de bandă nelimitată, viteze în mod constant ridicate și trafic P2P permis, acest serviciu este o alegere excelentă, indiferent dacă doriți să faceți un torent, urmăriți televizorul belgian în străinătate sau pur și simplu navigați anonim. IPVanish vă permite să conectați zece dispozitive simultan; acest lucru este deosebit de generos, având în vedere că majoritatea serviciilor permit cel mult șase conexiuni.

Funcțiile de securitate includ criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS și IPv6 pentru a vă asigura securitatea traficului. Aplicațiile includ, de asemenea, posibilitatea de a bloca traficul local și de a scramba traficul OpenVPN, ascunzând faptul că utilizați un VPN deloc. IPVanish are o politică fără logare ceea ce înseamnă că nu poate divulga detalii despre activitățile dvs. chiar dacă este solicitat de guvern.

IPVanish oferă aplicații Windows, Android, MacOS și iOS. Poate fi instalat manual pe sisteme bazate pe Linux și selectați routere de rețea.

Pro:

 • Viteze foarte rapide
 • Vă permite să conectați 10 dispozitive simultan
 • Politica fără jurnal și caracteristici puternice de securitate

Contra:

 • Luptă pentru a debloca platforme de streaming mai mari

Scorul nostru:

4 din 5

FAST ȘI SIGURĂ: IPVanish are conexiuni rapide, fiabile, caracteristici puternice de securitate și o adevărată politică fără jurnaluri. În plus, limita ridicată de conexiune o face o alegere excelentă pentru oricine caută să privească televizorul belgian pe mai multe dispozitive. IPVanish include o garanție de returnare a banilor de șapte zile.

Citiți review-ul complet IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. VyprVPN

VyprVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN are în jur de 700 de servere în mai mult de 70 de țări, inclusiv unele din Belgia. Acest serviciu nu deblochează doar platforme precum VRT Nu, ci vă permite să accesați servicii precum Netflix și Hulu din străinătate. În plus, cu viteze decente și fiabile, nu va trebui să vă faceți griji pentru a fi întrerupt de întârziere sau tamponare.

Acest serviciu folosește criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucidere (numai pentru versiunile desktop) pentru a vă ajuta să vă feriți traficul de ochii indurați. De asemenea, se mândrește cu un protocol special numit Chameleon care vă scutură traficul, permițându-vă să ocoliți blocarea VPN. Mai departe, VyprVPN este un serviciu complet fără logouri, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Asistența este disponibilă 24/7 prin chat live, dacă aveți nevoie.

VyprVPN are aplicații pentru Android, iOS, MacOS, Windows și Blackphone. Acest serviciu poate fi configurat manual pentru a fi utilizat cu sisteme Linux și routere de internet acceptate.

Pro:

 • Conexiune rapidă și fiabilă
 • Credențe puternice de securitate și confidențialitate
 • Deblochează cele mai populare site-uri geo-blocate

Contra:

 • Nu se poate plăti cu Bitcoin
 • Marginal mai scump decât unele VPN-uri

Scorul nostru:

4 din 5

PRIVACY-FIRN VPN: VyprVPN nu păstrează jurnalele, nu oferă viteze în mod constant și poate debloca, de asemenea, mai multe platforme de streaming belgiene din străinătate. Cel mai bun dintre toate, planurile sale includ o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

6. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un VPN rapid și sigur, cu aproximativ 1.000 de servere din peste 60 de țări (Belgia inclusă). Acest serviciu nu are probleme la deblocarea serviciilor de streaming majore precum Netflix SUA și BBC iPlayer, astfel încât vizionarea televiziunii belgiene nu va fi o problemă. În plus, Surfshark nu are nici o limită de conexiune, ceea ce înseamnă că puteți conecta cât mai multe dispozitive doriți.

Acest VPN îți ia securitatea în serios. Acesta oferă criptare de 256 biți, protecție împotriva WebRTC, DNS și scurgeri IPv6, un comutator de ucidere, blocarea automată a anunțurilor și a malware-ului și funcționalitatea de tunel split. Există, de asemenea, o caracteristică NoBorders care vă permite să ocoliți blocarea VPN. Surfshark nu păstrează jurnalele și acceptă Bitcoin, permițându-vă să fiți cât mai anonim posibil online. Dacă aveți probleme, asistența este disponibilă prin chat-ul live 24/7.

Surfshark oferă aplicații pentru MacOS, iOS, Windows, Android și Linux. Routerele wireless sunt de asemenea acceptate, dar va trebui să instalați acest serviciu manual.

Pro:

 • Deblochează unele dintre cele mai populare servicii de streaming în străinătate
 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate
 • Oferă o conexiune securizată, criptată

Contra:

 • Rețeaua de servere este mai mică decât majoritatea altor VPN-uri
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

ASIGURAȚI-VĂ toate dispozitivele: Surfshark este un VPN conștient de securitate, cu viteze mari și capacitate decentă de deblocare. Nu are limită de conectare, permițându-vă să obțineți o adresă IP belgiană pe toate dispozitivele dvs. simultan. Surfshark vine, de asemenea, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Consultați recenzia completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

Pot să primesc o adresă IP belgiană cu un VPN gratuit?

Este puțin probabil să puteți obține o adresă IP belgiană folosind o VPN gratuită. În context, serverele belgiene sunt destul de rare, chiar și pentru VPN-urile plătite. Serviciile gratuite au, în general, foarte puține servere și tind să fie grupate în zone cu trafic mare, precum SUA și Marea Britanie. Chiar dacă presupuneți că găsiți o VPN gratuită cu servere belgiene, datorită numărului ridicat de utilizatori pe care serviciile gratuite le atrag, sunteți aproape sigur că experimentați viteze foarte lente. Acest lucru înseamnă că VPN-urile gratuite nu sunt practic în majoritatea scopurilor, inclusiv fluxul inclus.

De asemenea, ar trebui să vă gândiți la implicațiile de securitate ale utilizării unui VPN gratuit. Cercetările au arătat că VPN-urile gratuite tind să fie mai puțin sigure decât omologii lor plătiti, cu un studiu care a constatat că aproape 40 la sută dintre aplicații conțineau malware. La fel de îngrijorătoare, 18 la sută nu au criptat niciodată traficul utilizatorului, lăsând activitățile sale în aer liber, pentru ca oricine să le poată vedea. Cu toate acestea, furnizorii mai mari nu sunt neapărat mai siguri; Hola a vândut notoriu lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru utilizare într-o botnet.

Utilizarea unei VPN cu o politică de logare cu privire la confidențialitate cu un cuvânt clar, este cea mai bună modalitate de a vă proteja online.

Pot viziona televiziunea belgiană în străinătate cu un VPN?

Absolut! Odată conectat la un server VPN belgian, veți putea accesa majoritatea serviciilor blocate în regiune, de parcă v-ați afla de fapt în Belgia. Aceasta înseamnă că puteți utiliza servicii precum AB3, VRT Nu, RTBF și chiar RTL din orice parte a lumii.

Ce mai poți face cu o adresă IP belgiană?

Puteți face multe lucruri cu o adresă IP belgiană, în afară de streaming. Să zicem că trăiești de obicei în Belgia, dar pleci în străinătate în vacanță. Dacă vă conectați la serviciul dvs. bancar online, este posibil să vă găsiți blocat din cont printr-un sistem automat de prevenire a fraudei. Cu toate acestea, dacă te conectezi la un server VPN belgian în prealabil, probabil că banca ta nu ar fi observat.

În timp ce vă aflați într-o altă țară, vă puteți baza pe hotspot-urile wifi publice mai mult decât de obicei. Problema este că, deși sunt convenabile, aceste rețele sunt adesea foarte slab securizate, ceea ce le face o țintă ideală pentru hackeri. Cu toate acestea, conectându-vă la un VPN, vă asigurați că activitățile dvs. nu pot fi citite, chiar dacă rețeaua este monitorizată.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Belgia

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector