Cum să obțineți o adresă IP din Mexic în 2020 folosind o VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru MexicFie că trăiești în străinătate sau în vacanță în SUA, o VPN sau o „rețea virtuală virtuală” este cea mai simplă modalitate de a obține o adresă IP din Mexic. Funcționează prin criptarea traficului dispozitivului conectat la internet și dirijarea acestuia prin unul dintre serverele VPN (în acest caz un server din Mexic). Aceasta nu numai că vă protejează confidențialitatea ascunzând adresa dvs. IP reală, dar vă permite, de asemenea, să navigați ca și cum ar fi într-o altă țară, permițându-vă să deblocați conținut restricționat geo.

Cum să obțineți o adresă IP din Mexic

Instalarea și utilizarea unui VPN este foarte rapidă și convenabilă. De fapt, puteți avea o adresă IP din Mexic în câteva minute.

Iată cum puteți obține o adresă IP din Mexic:

 1. Selectați un serviciu VPN cu servere din Mexic. Vă recomandăm ExpressVPN pentru a obține o adresă IP mexicană.
 2. Înscrieți-vă cu serviciul VPN și descărcați aplicația sau extensia de browser corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
 3. Înainte de a vă conecta la un server din Mexic, ștergeți memoria cache și cookie-urile. Astfel, site-urile web uită adevărata dvs. adresă IP.
 4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Mexic. Acum ar trebui să aveți o adresă IP mexicană și să puteți debloca conținutul.
 5. Mai ai probleme? Dacă da, încercați un alt server. În mod alternativ, contactați asistența clientului VPN pentru a primi îndrumări suplimentare.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT:

Nu sunteți sigur dacă doriți să vă angajați pe un VPN pe termen lung? Asta nu-i o problema! De fapt, puteți obține gratuit un VPN plătit. ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Deși trebuie să vă înscrieți și să efectuați o plată, puteți obține o rambursare completă în primele 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit. Aceasta înseamnă că puteți încerca serviciul fără riscuri.

Dacă nu aveți timp să citiți articolul complet în prezent, aruncați o privire la acest scurt rezumat al cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Mexic:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP mexicane! Servere rapide și fiabile. Ușor de utilizat și deblochează cel mai mult conținut geo-restricționat. Securizat și oferă suport 24/7.
 2. NordVPN:  VPN de cea mai bună valoare. 17 servere în Mexic și 5.700 în toată lumea. Aplicații prietenoase pentru utilizator, suport 24/7 și securizate cu criptare și o politică fără jurnaluri.
 3. CyberGhost: Ofera 19 servere in Mexic. Conexiuni rapide și consistente. VPN fără jurnal cu suport de chat live 24/7. Ușor de utilizat și deblochează Netflix SUA.
 4. IPVanish: Servitorii din Guadalajara, Mexic. Folosiți simultan până la 10 dispozitive. Oferă criptare, o politică fără jurnal și asistență chat live.
 5. PrivateVPN: Deblochează cele mai multe site-uri web și servicii geo-restricționate. Viteze foarte rapide pentru navigare și streaming. Usor de utilizat si securizat cu criptare.

Dacă doriți să obțineți o adresă IP din Mexic, este posibil să doriți să accesați conținut geore-restricționat. Fie că este vorba despre un site de știri sau un serviciu de streaming, veți avea nevoie de o VPN care să fie rapidă și sigură. Din păcate, nu toate VPN-urile sunt de înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care ne-am luat timpul să explorăm opțiunile și să le restrângem la doar 5 VPN-uri.

Pentru a se califica, fiecare VPN trebuia să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Servere în Mexic, precum și în zeci de țări din întreaga lume
 • Conexiuni de mare viteză și consistente pentru streaming
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Capabil să deblocheze serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix
 • Serviciu de asistență 24/7, ideal cu o caracteristică de chat live
 • Aplicații prietenoase pentru Windows, Mac, Android și iOS

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Mexic

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a obține o adresă IP din Mexic:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cel mai bun VPN all-round când vine vorba de obținerea unei adrese IP pentru Mexic. Viteza și consistența serverelor sale fac ca navigarea pe internet și transmiterea unui doddle. ExpressVPN are servere în mai multe țări decât majoritatea VPN-urilor. În general, are peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv Mexic. Am testat pe larg aceste servere și le-am găsit excelente pentru deblocarea conținutului geo-restricționat. Într-adevăr, ExpressVPN este cunoscut că deblochează Netflix, Amazon Prime Video și Blim.

Un alt motiv pentru care recomandăm ExpressVPN pentru o adresă IP mexicană este faptul că este simplu de utilizat. Există o mare varietate de aplicații și extensii de browser pentru a alege și puteți avea până la cinci conexiuni simultane de pe dispozitivele dvs. ExpressVPN oferă asistență excelentă pentru clienți, care este disponibilă 24/7 prin chat live. De asemenea, vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca, fără riscuri.

Securitatea pe care o oferă VPN este de cea mai mare importanță, indiferent de locul în care vă aflați. ExpressVPN securizează datele dvs. cu criptarea AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de omor și tuneluri împărțite. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN nu este supus legilor privind păstrarea datelor. În plus, acesta este un VPN care nu ține niciun registru de identificare pentru a începe. În general, este un VPN performant și sigur de utilizat.

Aplicațiile ExpressVPN sunt disponibile pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și routere. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Viteze rapide și consistente
 • O rețea de servere din 94 de țări
 • Deblochează totul, de la Netflix la Blim
 • Suport pentru chat live 24/7
 • O gamă largă de aplicații și extensii de browser
 • Pachet cu caracteristici puternice de securitate

Contra:

 • Mai scump decât majoritatea VPN-urilor rivale

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU MEXICO: ExpressVPN este alegerea noastră de top. Rapid pentru navigare și streaming, are o gamă largă de aplicații prietenoase pentru utilizator. Deblochează Netflix, Blim și Pantaya. Oferă asistență excelentă pentru clienți, precum și o serie de funcții importante de securitate. Garanția de returnare de 30 de zile înseamnă că puteți încerca ExpressVPN fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN oferă o valoare excelentă dacă doriți o adresă IP pentru Mexic sau chiar pentru SUA. Oferind una dintre cele mai expansive rețele de servere ale oricărui VPN, are peste 5.700 de servere în 60 de țări. La fel de importantă ca și numărul de servere este calitatea conexiunilor. Majoritatea serverelor testate au fost rapide și de încredere. Veți putea să transmiteți conținut în 1080p și să deblocați serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și Blim.

Dacă utilizați o VPN pentru prima dată, nu vă faceți griji. NordVPN este foarte rapid și ușor de navigat. Conectarea la servere durează în câteva secunde și există opțiunea de asistență pentru chat-ul live 24/7 dacă întâmpinați probleme. În siguranță, NordVPN bifează toate casetele. Vă puteți aștepta la criptarea AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator de ucidere. O politică fără jurnaluri vă asigură că informațiile dvs. personale rămân private. Cu sediul în Panama, NordVPN este dincolo de privirea atentă a alianței de inteligență Five Eyes.

Puteți descărca NordVPN pentru Windows, Mac, Linux, Android, iOS și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru Chrome și Firefox. Totuși, routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • O rețea imensă de peste 5.700 de servere
 • Rapid pentru streaming Netflix, Amazon Prime Video etc
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil
 • Suport clienți 24/7 prin chat live
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Nu oferă o aplicație pentru routere

VALOARE EXCELENTĂ: NordVPN deblochează majoritatea site-urilor de streaming și are o rețea imensă de 5.700 de servere în 60 de țări, inclusiv Mexic. Conectați până la șase dispozitive simultan. Include suport 24/7 și o politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost are 19 servere în Mexic, mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Oferind lățime de bandă și trafic nelimitat, este o VPN de mare viteză pentru navigare și streaming. Veți putea utiliza CyberGhost pentru a debloca serviciile de streaming geo-restricționate care includ Netflix SUA și Amazon Prime Video. În ceea ce privește performanța, am considerat că calitatea este impresionantă, fără întreruperi, cum ar fi tamponarea sau întârzierea. Mai mult, puteți avea conexiuni simultane pe până la șapte dispozitive.

Este bine să știi că CyberGhost oferă suport pentru chat în direct. După ce am testat acest lucru pentru noi înșine, am considerat că este rapid și foarte util. Aplicațiile au fost concepute cu simplitate în minte și conectarea la un server se poate face cu un singur clic. În general, CyberGhost este unul dintre VPN-urile mai sigure pe care le-am întâlnit. Este un serviciu fără jurnal, cu criptare AES de 256 biți, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii și un comutator automat de omor. Cu sediul în România, CyberGhost nu este supus niciunei legi obligatorii de păstrare a datelor.

CyberGhost oferă aplicații pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV și Amazon Fire Stick. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • 19 servere din Mexic și mii de servere la nivel global
 • Servere rapide pentru navigare și streaming fără întrerupere
 • Suport de chat și e-mail în direct, 24/7
 • Aplicațiile și extensiile browserului sunt foarte ușor de utilizat
 • Oferă criptare și are o politică fără jurnal

Contra:

 • Deblocarea inconsistentă a unor servicii de streaming

19 SERVANȚI ÎN MEXICO: CyberGhost are 19 servere în Mexic mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. Servere rapide pentru streaming Netflix SUA și multe altele. Suport de chat live 24/7 și până la șapte conexiuni simultane. Politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. IPVanish

IPVanish

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish este un alt VPN rapid și sigur pentru considerare. Are patru servere în Mexic și aproximativ 1.300 în zeci de țări din întreaga lume. Acest VPN oferă o lățime de bandă nelimitată, fără accelerații care se observă în performanțele de zi cu zi. Serverele sunt rapide și consecvente, chiar și atunci când transmit filme în 1080p HD. IPVanish poate debloca multe servicii populare de streaming mexican, precum și Netflix SUA.

Acest VPN este perfect pentru familii, deoarece vă permite să aveți 10 conexiuni simultane (majoritatea VPN-urilor oferă 3-6 cel mult). Asistența 24/7 este oferită și în cazul în care aveți întrebări cu privire la acest serviciu. Puteți fi sigur că IPVanish este la fel de sigur ca orice VPN cu criptarea AES de 256 biți și încorporat DNS și protecție împotriva scurgerii IPv6. De asemenea, este inclusă o caracteristică de comutație de omor și o politică fără jurnal.

Puteți utiliza IPVanish pe Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Configurația manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Serviciu VPN rapid și consistent
 • Caracteristici puternice de securitate
 • 10 conexiuni simultane
 • Serviciu de asistență 24/7

Contra:

 • Nicio opțiune de plată în Bitcoin
 • Cu sediul în SUA, care este membru al alianței Five Eyes

10 CONEXIUNI SIMULTANE: IPVanish oferă servere în zeci de țări, inclusiv Mexic. Vitezele bune permit o transmisie constantă. Conectați până la 10 dispozitive simultan. Asistență chat live și politică fără jurnal. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este un furnizor VPN mai mic cu aproximativ 100 de servere în 60 de țări. Vitezele sale foarte rapide o fac perfectă pentru streaming. Excelent pentru deblocarea conținutului geore-restricționat, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video, PrivateVPN este o opțiune de mare valoare. Puteți avea până la șase conexiuni simultane și puteți beneficia de lățimea de bandă și viteza nelimitată la ofertă, fără videoclipuri de tamponare.

Prezența meniurilor simple și avansate în aplicațiile PrivateVPN înseamnă că este potrivită pentru toate nivelurile de tehnologie. Aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat, dar există asistență pentru clienți dacă aveți probleme. Când utilizați PrivateVPN, traficul dvs. este criptat cu criptare AES de 256 biți și prevenire a scurgerilor DNS și IPv6. Un comutator de oprire oprește traficul de internet al dispozitivului în cazul în care conexiunea VPN scade pentru a preveni scurgerile. Nu în ultimul rând, PrivateVPN are sediul în Suedia și afirmă că are o politică de înregistrare a datelor zero.

PrivateVPN este disponibil pentru desktop (Windows și Mac) și mobil (Android și iOS), în timp ce configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Viteze foarte rapide pentru streaming de înaltă calitate
 • Deblochează Netflix, Amazon Prime Video și multe altele
 • Sigur cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Mai puține servere din care să alegeți
 • Chat-ul în direct nu este disponibil 24/7

STREAMING DE VITEZĂ ridicată: PrivateVPN este cunoscut pentru serverele rapide pentru streaming și torrenting. Deblochează Netflix, Blim și Pantaya. Ușor de utilizat și securizat pentru începători cu o politică fără jurnale. Conectați până la șase dispozitive simultan. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

VPN-urile sunt legale în Mexic?

Da, VPN-urile sunt legale în Mexic. Într-adevăr, există doar câteva țări în care VPN-urile sunt ilegale. Vă recomandăm utilizarea unei VPN ori de câte ori este posibil, deoarece vă permite să nu deblocați doar conținutul geore-restricționat, dar să vă protejați confidențialitatea online atunci când navigați pe web.

De ce am nevoie de o adresă IP din Mexic?

Motivul principal pentru care ai nevoie de o adresă IP pentru Mexic este să deblochezi conținutul geore restricționat din Mexic, indiferent unde te afli în lume. Acesta poate fi un serviciu bancar online, un site de știri sau un serviciu de streaming. Într-adevăr, cele mai bune VPN-uri pentru Mexic au servere în multe țări, cum ar fi serverele din SUA care vă permit să deblocați Netflix SUA, Amazon Prime Video, Hulu și HBO Accesați câteva nume!

Rămâi în siguranță online este la fel de important ca deblocarea conținutului geore-restricționat. Din păcate, libertatea de internet a Mexicului este oarecum limitată. Conform Casa Libertății, Mexicul are un statut de libertate „parțial gratuit” pe internet. Una dintre problemele cele mai preocupante este intimidarea și violența din partea bandelor față de bloggeri și jurnaliști online. Cele mai bune VPN-uri au criptare AES de 256 biți și o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă proteja mai bine confidențialitatea.

Cum pot viziona televiziunea mexicană în străinătate cu un VPN?

Prin conectarea la un server din Mexic cu o VPN, veți avea o adresă IP pentru Mexic. Procesul este, de asemenea, exact același dacă doriți o adresă IP din SUA sau o adresă IP din orice altă țară. Odată conectat la un server VPN din Mexic, conținutul geo-restricționat ar trebui deblocat. Dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile browserului dvs. sau să contactați serviciul de asistență al clientului VPN.

Adresa dvs. IP mexicană vă va permite să vizionați conținut online de pe canale TV mexicane, cum ar fi Las Estrellas și Azteca. Intr-adevar, veți putea, de asemenea, să deblocați serviciile de streaming mexican, inclusiv Blim și Pantaya. Alternativ, conectați-vă la servere din alte țări și accesați like-urile Netflix, BBC iPlayer, ESPN și multe altele. Dacă sunteți fan sportiv, veți fi bucuros să aflați că o adresă IP mexicană vă permite, de asemenea, să accesați ESPN Deportes, Telemundo Deportes, Univision Deportes și FuboTV.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Mexic?

Da, este posibil să folosiți o VPN gratuită pentru a obține o adresă IP pentru Mexic. Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna prudență atunci când vine vorba de VPN-uri gratuite. Deși economisirea banilor este întotdeauna avantajoasă, VPN-urile gratuite pot prezenta o serie de probleme. De exemplu, VPN-urile gratuite tind să aibă o rețea mică de servere. Cu atât de mulți utilizatori și prea puține servere în Mexic, serverele de VPN-uri gratuite devin copleșite. Rezultatul este viteza lentă și conexiunile inconsecvente. Într-adevăr, multe VPN-uri vă limitează lățimea de bandă în încercarea de a gestiona acest lucru.

Transmiterea de emisiuni TV și filme mexicane cu un VPN gratuit poate fi frustrantă cu buffering-ul extins și întârzierea obișnuită. Cu toate acestea, la fel de importantă ca performanța VPN este nivelul de securitate pe care îl poate oferi. VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure, deoarece tind să dispună de funcții esențiale de securitate, cum ar fi Criptare AES și un comutator de ucidere. Mulți nu au politici fără jurnal, în timp ce unele dintre acestea nu pot fi întotdeauna de încredere. Vă pot urmări activitatea online și vinde datele către terți. În total, VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure ca cele mai bine plătite VPN-uri.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Mexic

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector