Cum să obțineți o adresă IP din Pakistan de oriunde în 2020 cu un VPN

adresa IP pentru pakistan

Site-urile de streaming pakistaneze, cum ar fi ARY, Hum TV, PTV, PTV Sports și Dunya TV, adesea restricționează accesul la fluxurile lor live în funcție de locația dvs. Aceasta înseamnă că nu veți obține lista completă de servicii dacă vă conectați fără o adresă IP din Pakistan. Este posibil să aveți probleme și accesarea altor site-uri sau conturi, cum ar fi serviciile bancare online de la Habib Bank sau MCB Bank.

O metodă fiabilă de deblocare a acestor servicii și de a obține o experiență internet nelegată este abonarea la o rețea virtuală virtuală (VPN). Un VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar. Aveți opțiunea de a selecta un server în Pakistan, după care adresa dvs. IP reală va fi înlocuită cu una din Pakistan. Aceasta este o metodă de localizare-agnostică, ceea ce înseamnă că ai putea fi oriunde în lume și va funcționa în continuare.

O VPN nu se rezumă doar la distribuirea locației și aspectul de criptare a VPN-urilor înseamnă că traficul dvs. nu va putea fi citit niciunui amator, inclusiv hackerii sau Furnizorul de servicii Internet (ISP). Citiți mai departe pentru a afla cum puteți obține o adresă IP din Pakistan și cele mai bune VPN-uri pentru acest lucru.

Cum se obține o adresă IP din Pakistan

VPN-urile nu sunt deloc complicate. Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos pentru a naviga pe internet cu o adresă IP din Pakistan.

Iată cum puteți obține o adresă IP din Pakistan de oriunde cu un VPN:

 1. În primul rând, vă bazați pe un serviciu care îndeplinește cerințele dvs. (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. După ce plata dvs. a fost autentificată, descărcați software-ul autohton pentru dispozitivul dvs. direct de la furnizor sau de la un magazin de aplicații oficial. Nu folosiți site-uri terțe în niciun caz.
 3. Conectați-vă la un server din Pakistan.
 4. Încercați să accesați conținut pakistanez geo-restricționat. Dacă nu funcționează imediat, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului și încercați din nou.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT: Este posibil să nu vă intereseze un angajament pe termen lung. Deși cele mai bune (și mai ieftine) oferte VPN implică de obicei un plan anual sau mai lung, există opțiunea de a utiliza garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Vi se va solicita să vă înregistrați și să plătiți în avans cu o carte de credit funcțională, dar compania procesează toate cererile de rambursare în primele 30 de zile cu o politică „fără întrebări”. Este o opțiune fără riscuri.

Mai multe detalii despre fiecare dintre furnizorii de mai jos, dar dacă nu puteți rămâne pe tot parcursul postării, iată o listă sumară a cele mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP din Pakistan:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru obținerea unei adrese IP din Pakistan! Acest operator are unele dintre cele mai rapide servere punctate pe glob. Aplicațiile lor sunt sigure și ușor de utilizat, iar conexiunile sunt private. Include garanție de returnare de 30 de zile.
 2. CyberGhost: Furnizorul de buget cu unele dintre cele mai rapide servere de streaming pe care le-am întâlnit la testele noastre. Aplicațiile sunt ușor de utilizat și securizate.
 3. VyprVPN: Folosiți propria tehnologie de obusculare pentru a păstra conexiunile private. Viteze bune și foarte sigure.
 4. PureVPN: Industria a fost blocată cu o reputație puternică de a face rost de blocuri geore restricționate.
 5. HideMyAss !: Vor duce treaba la bun sfârșit, dar la fel ar fi unii rivali cu un preț mai bun pe această listă.

Serviciile VPN sunt într-o ofertă abundentă pe internet. Dar nu faceți greșeala de a le plasa în aceeași categorie. Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Pakistan se încadrează în următoarele standarde:

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri

 • Menține mai multe servere în Pakistan
 • Este capabil să deblocheze o serie de servicii de streaming geo-restricționate
 • Utilizează protocoale de criptare dure, astfel încât datele dvs. să rămână protejate
 • Oferă aplicații pentru Android, iOS, Windows și MacOS
 • Nu stochează nicio înregistrare a comportamentului utilizatorului

Care este cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP din Pakistan?

În cele din urmă, puteți naviga pe internet cu o adresă IP din Pakistan și puteți avea acces la întregul conținut și servicii preferate. Iată lista noastră completă cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a obține o adresă IP pentru Pakistan:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru a achiziționa o adresă IP din Pakistan din mai multe motive, inclusiv fiabilitatea, viteza rapidă și aplicațiile prietenoase pentru utilizator. În momentul scrierii, oferă peste 3.000 de servere în 94 de țări, inclusiv în Pakistan.

Unul dintre avantajele ExpressVPN este capacitatea sa de a externaliza în mod constant serviciile media cu streaming geo-restricționat. Este capabil să deblocheze Netflix SUA, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky, Acorn TV și multe altele, astfel încât accesarea ARY, Hum TV și PTV nu ar trebui să prezinte probleme.. ExpressVPN vă poate ajuta să transmiteți fluxuri video HD și 4K fără niciun decalaj.

Parametrii de securitate sunt de nivel superior. Serviciul implementează criptarea de 256 biți, denumită și „grad militar”. Caracteristicile suplimentare de securitate includ un comutator de ucidere pe internet, secretul perfect înainte și protecția împotriva scurgerii DNS..

Un alt câștig de confidențialitate este faptul că ExpressVPN are o politică internă de a nu stoca jurnalele de trafic. Există o anumită retenție de metadate care nu identifică, dar este utilizată în scopuri de utilizare internă. Un cont permite conectarea simultană a cinci dispozitive.

Asistența clienților prin chat live este disponibilă non-stop. Pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, există opțiunea de plată prin Bitcoin.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS.

Pro:

 • Servere super rapide și fiabile
 • Excelent pentru streaming și descărcare HD
 • Securitate puternică
 • Capabil să ocolească geo-restricțiile
 • Aplicații bine concepute

Contra:

 • Un pic mai scump decât serviciile concurente

MAI BUN VPN PENTRU PAKISTAN: ExpressVPN este alegerea noastră de top și este, fără îndoială, un serviciu de clasă mondială, oferind viteze rapide, securitate puternică și abilități excelente de deblocare. Încercați-l fără riscuri cu garanția de restituire a banilor fără 30 de zile.

Citiți recenzia noastră despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost administrează peste 3.500 de servere în 59 de țări, inclusiv 10 servere în Pakistan. Este un serviciu rapid, eficient, ușor de configurat și conceput pentru noii veniți în lumea VPN-urilor.

CyberGhost este cel mai cunoscut pentru capacitățile sale de streaming și deblocare. Unele dintre site-urile cu care funcționează sunt Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

Acest furnizor facilitează deblocarea serviciilor de streaming specifice din aplicația sa. Un cont plătit permite conectarea simultană a șapte dispozitive și există diverse servicii încorporate, cum ar fi un adblocker, apărarea anti-malware și anti-urmărire.

Tot traficul utilizatorilor este securizat prin criptarea AES de 256 biți pe protocolul OpenVPN, care sunt standarde de top. Pentru confidențialitate suplimentară, există un comutator permanent pe internet, precum și un secret perfect înainte.

Compania este înregistrată în România unde nu există legile obligatorii privind păstrarea datelor. Aderă la o politică de a nu stoca nicio informație de identificare personală (PII). Chat-ul live este disponibil 24/7.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Android, iOS, Windows și MacOS.

Pro:

 • Serviciu rapid, care este bun pentru streaming
 • Aplicații prietenoase pentru începători, ușor de instalat și de utilizat
 • Securizat și privat
 • Foarte ușor de început

Contra:

 • Lipsește unele funcții avansate

Cea mai bună opțiune de buget: CyberGhost este un serviciu VPN low-cost, rapid, sigur și excelent pentru streaming. Este inclusă o garanție de returnare de 45 de zile.

Iată recenzia noastră aprofundată CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. VyprVPN

VyprVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai avansate servicii VPN din lume datorită incredibilei sale tehnologii de localizare. Are peste 700 de servere pe tot globul, inclusiv o opțiune de conectare la un server din Karachi, cel mai mare oraș din Pakistan.

Serviciul este capabil să deblocheze Netflix, BBC iPlayer, Hulu și alte site-uri de streaming, astfel că rețelele locale pakistaneze nu ar trebui să reprezinte probleme. Reprezentanții de asistență pentru clienți, care sunt disponibili non-stop, pot oferi asistență suplimentară dacă aveți un serviciu specific la care doriți să accesați.

Acest furnizor și-a actualizat recent politica de confidențialitate și acum nu stochează nicio PII. În trecut, a înregistrat adrese IP și alte date ale utilizatorilor.

VyprVPN este un performant dovedit atunci când vine vorba de deblocarea serviciilor specifice Chinei. Proprietatea sa Tehnologia de confecționare Chameleon ™ este considerată a fi printre cele mai bune din industrie. Totuși, acest lucru vă va costa câțiva dolari în plus.

VyprVPN include o probă gratuită de trei zile cu toate pachetele, astfel încât să o puteți încerca și anula dacă nu vă îndeplinește cerințele.

Aplicațiile pentru Android și iOS sunt incluse în versiunile desktop pentru Windows și MacOS. Un abonament unic permite conectarea simultană a trei dispozitive.

Pro:

 • Viteze rapide și conexiune stabilă
 • Deblochează Netflix și alte servicii
 • Standarde stricte de criptare

Contra:

 • Nu acceptă Bitcoin

VERSATILĂ ȘI FIABILĂ: VyprVPN va ține la îndemână toți snoopers, datorită tehnologiei sale de criptare de clasă mondială.

Citiți recenzia noastră despre VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

4. PureVPN

PureVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PureVPN.com

Banii inapoi garantat: 31 ZILE

PureVPN operează o rețea destul de robustă cu peste 1.750 de servere distribuite în întreaga lume, inclusiv opțiuni în Islamabad, capitala Pakistanului.

Serviciul are sediul în Hong Kong și are o înclinare specifică Asiei pentru alegerea serverelor. Deși a fost considerată cândva ca un serviciu VPN de înaltă reputație, această reputație a luat un pic de bătaie, după ce rapoartele media au susținut că compania nu a dezvăluit faptul că înregistrează datele..

Cu toate acestea, PureVPN a depus un efort concertat pentru a recâștiga încrederea utilizatorilor. Acum există o politică de confidențialitate clară care afirmă fără echivoc că nu stochează datele utilizatorului. De asemenea, are aplicații noi, bine proiectate.

PureVPN este capabil să deblocheze mai multe servicii geore-restricționate, cum ar fi Netflix, Hulu și Amazon Prime Video. Puteți transmite un videoclip de 1080p fără nicio tamponare. Tot traficul este criptat folosind criptarea AES de 256 biți, împreună cu funcții suplimentare de confidențialitate, cum ar fi un comutator de ucidere pe internet. Este similar cu VyprVPN în sensul că este una dintre rare VPN-urile care au servere în China.

Aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS sunt disponibile. Un cont permite conectarea simultană a cinci dispozitive, iar asistența pentru clienți este disponibilă non-stop, 365 de zile pe an.

Pro:

 • Vitezele au fost suficient de bune pentru streamingul HD în timpul testării
 • Deblochează serviciile cu restricții geografice precum Netflix
 • Interfață de utilizator îmbunătățită și funcții

Contra:

 • Unele probleme de conectivitate cu câteva servere
 • Preocuparea vieții private

FAST ȘI FIABIL: PureVPN oferă un serviciu rapid și fiabil la un preț accesibil și care nu va rupe banca. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 31 de zile.

Iată recenzia noastră completă despre PureVPN.

SPECIAL Cupon PureVPN SPECIAL VACANȚĂ - Economisiți 88% din planul de 5 ani

5. HideMyAss

Ascunde-mi fundul VPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.HideMyAss.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

HideMyAss operează 930 de servere în 190 de țări. Compania se află în industria VPN de mult timp și a adunat peste 400 de milioane de utilizatori. Oferă opțiuni de server în aproape fiecare țară din lume, inclusiv în Pakistan.

HideMyAss este suficient de rapid, stabil și hotărât pentru a depăși restricțiile în jurul unei varietăți de servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Acest furnizor implementează criptarea AES de 256 biți pentru a proteja traficul utilizatorilor împreună cu cheile RSA de 4.096 biți și secretul perfect înainte. Din păcate, înregistrează datele utilizatorului în mod implicit, inclusiv adresele IP. Cu toate acestea, puteți ajusta această setare implicită în cadrul aplicației. În caz de probleme, contactați echipa de asistență pentru chat-uri live și vă vor oferi o mână de ajutor.

Puteți găsi aplicații pentru Windows, MacOS, Android și iOS. O singură conexiune permite conectarea simultană a cinci dispozitive.

Pro:

 • Un număr mare de țări acoperite
 • Viteze decente pentru streaming
 • Suport pentru chat în direct

Contra:

 • Politica de înregistrare a datelor
 • Mai scump decât rivalii

UTILIZATOR: HideMyAss funcționează cu multe servicii de streaming și are viteze solide. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă despre HideMyAss

Ascundeți cuponul meu de fund Obțineți 64% din planul de 36 de luniGET DEALCupon aplicat automat

Pot folosi o VPN gratuită pentru a obține o adresă IP din Pakistan?

Este cu siguranță posibil să vă înscrieți la servicii VPN gratuite, dar veți fi greu să găsiți unul care oferă și servere în Pakistan. În același timp, VPN-urile gratuite sunt o formă potrivită, deoarece experiența oferită este dezamăgitoare, pentru a o spune ușor.

Înțelegem de ce utilizatorii ar putea fi tentați să opteze pentru un VPN gratuit. Nu există nicio plată în avans în numerar și poate fi nevoie de doar câteva clicuri pentru a fi configurată. Dar nu există un prânz gratuit.

Unii furnizori de VPN gratuite au fost surprinși de datele utilizatorilor de minerit și le vând către terți agenți de publicitate. La sfârșitul zilei, sunt firme înregistrate și trebuie să câștige bani pentru a plăti serverele și alte cheltuieli generale. Pentru a monetiza traficul, un furnizor a făcut chiar un pas mai departe și a utilizat lățimea de bandă inactivă pentru a construi armate de botnet.

Ba mai mult, multe aplicații VPN gratuite vin la pachet cu malware, care pot duce la extorsiune și pierderea de date. Dacă obiectivul dvs. este să difuzați conținut sau să accesați serviciile bancare în siguranță, atunci nu veți realiza acest lucru folosind un VPN gratuit.

În general, este în interesul dvs. să evitați VPN-urile gratuite. Dacă aveți nevoie de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, urmați recomandarea pe care am făcut-o la începutul acestui articol (profitând de garanția de returnare a banilor ExpressVPN de 30 de zile). În caz contrar, cel mai bine este să profitați de o VPN plătită și să vă bucurați de fiecare dată de o experiență fără probleme.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Pakistan

Pot folosi un VPN pentru a viziona online televiziunea din Pakistan?

Conectarea la un VPN cu un server pakistanez vă va oferi automat o adresă IP locală. Aceasta înseamnă că fluxurile de televiziune online, precum cele de la PTV, PTV Sports, Hum TV, ARY, Geo și multe altele vor fi automat disponibile.

Este posibil ca anumite canale să vă solicite să vă înscrieți și să obțineți un nume de utilizator și o parolă (poate fi necesară introducerea unei adrese locale) înainte de a vi se permite transmiterea în direct a conținutului. În acest caz, este mai bine să verificați claritatea cu site-urile individuale.

Biblioteca locală Netflix din Pakistan va fi accesibilă atât timp cât vă conectați cu o adresă IP din țară.

Ce site-uri sunt blocate în Pakistan?

Libertățile de internet din Pakistan au cunoscut un grad corect de variație, dar nu există restricții actuale privind aplicațiile de social media sau serviciile VoIP, deși au existat blocaje în trecut. Unele știri și site-uri media, în special cele originare din India, sunt blocate. Torrentele stau într-o zonă legală gri, fără claritate reală dacă sunt autorizate sau nu. Pentru toate intențiile și scopurile, este mai bine să utilizați un VPN pentru a naviga pe internet în siguranță.

Ce mai pot face cu o adresă IP din Pakistan?

Un alt caz comun de utilizare pentru VPN-uri este capacitatea de a accesa în siguranță serviciile bancare online. O adresă IP din Pakistan înseamnă că va fi mai ușor să vă verificați contul bancar online de la HBL, UBL, Standard Chartered Bank, Allied Bank și multe altele. Va apărea la bancă că vă conectați dintr-o locație din Pakistan și nu va ridica semne roșii de conformitate care ar fi putut să apară dintr-o locație non-Pakistan.

Funcțiile de criptare incluse în VPN-urile fac din aceasta o experiență fără probleme pentru a accesa wifi public. Acestea sunt rețelele wifi nesigure pe care le găsiți la aeroporturi, hoteluri, mall-uri și cafenele, unde hackerii pot sta în așteptare și încercați să vă fure datele. Cu un VPN, cu toate acestea, conexiunea este practic nelipsită.

Care sunt celelalte metode pentru a obține o adresă IP din Pakistan?

Serviciile VPN sunt una dintre mai multe opțiuni pe care trebuie să le schimbați în mod sigur adresa IP. Sunt sigur cea mai eficientă și mai rapidă opțiune, dar o altă metodă este să utilizați browserul Tor pentru a vă ascunde adresa IP.

Intenția inițială a proiectului Tor a fost să stingă încercările de supraveghere în masă ale agențiilor de stat. Produsul său emblematic, browserul Tor, este gratuit pentru a fi descărcat și popular pentru informatori și jurnaliști. Din păcate, este foarte lent, astfel încât nu este o formă potrivită pentru activități intensiv de date, precum streamingul sau descărcarea.

Un alt mod de a-ți ascunde adresa IP reală este să folosești servere proxy. Dar acestea sunt similare cu VPN-urile gratuite, prin faptul că acestea sunt livrate cu capace de date, o mică selecție de locații și politici de confidențialitate discutabile.

Furnizorii de streaming precum Netflix monitorizează și blochează proxy proactiv de ceva vreme. Fii pregătit pentru dezamăgire dacă plănuiești să te bazezi pe ei pentru a accesa emisiunile și filmele tale favorite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector