Cum să obțineți o adresă IP din Thailanda de oriunde cu un VPN

Cum să obțineți o adresă IP pentru Thailanda


Cel mai simplu mod de a obține o adresă IP din Thailanda este cu un VPN. Indiferent dacă doriți să accesați canalul 7 al Thailandei sau serviciile de streaming thailandeze, cum ar fi Donnee, o VPN este cea mai simplă modalitate de a obține o adresă IP thailandeză. Scurt pentru „Rețeaua virtuală virtuală”, o VPN preia traficul pe internet al dispozitivului dvs. și îl criptează înainte de a-l direcționa către unul dintre serverele VPN în locația de unde doriți să răsfoiți.

Cum să obțineți o adresă IP pentru Thailanda

Puteți avea o VPN și o adresă IP pentru Thailanda în câteva minute. Vă vom conduce prin ceea ce trebuie să faceți, pas cu pas:

Iată cum puteți obține o adresă IP din Thailanda folosind o VPN:

 1. Înscrieți-vă cu unul dintre serviciile VPN enumerate. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Descărcați software-ul VPN (extensie de aplicație sau browser), selectând versiunea corespunzătoare pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server din Thailanda pentru a obține o adresă IP thailandeză.
 4. Încercați conținutul blocat care ar trebui deblocat acum!
 5. Dacă mai aveți probleme, încercați să ștergeți cookie-urile. Puteți încerca, de asemenea, un alt server sau puteți contacta asistența clientului VPN.

Sfat: CUM SĂ OBȚINEȚI UN VPN PLATIT GRATUIT:

Știați că puteți obține gratuit un VPN plătit? Nu este necesară angajarea pe parcursul unui an întreg, la fel ca în cazul anumitor VPN. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Deși veți fi taxat pentru prima lună, puteți solicita o rambursare completă fără întrebări. Aceasta este o modalitate excelentă de a încerca cele mai bune VPN-uri fără riscuri.

Vom acoperi fiecare furnizor în profunzime, discutând principalele caracteristici ale ofertei. Dacă nu aveți timp să citiți întregul articol, iată un lucru rapid lista celor mai bune VPN-uri pentru obținerea unei adrese IP în Thailanda:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru Thailanda. VPN de mare viteză, cu aplicații prietenoase pentru începători și suport 24/7. Deblochează Netflix. Serviciu foarte sigur cu criptare.
 2. NordVPN: Opțiunea cea mai bună valoare. Rețea de 5.700 de servere în 60 de țări, inclusiv Thailanda. Conectați șase dispozitive. Politică strictă fără jurnal și asistență 24/7.
 3. CyberGhost: 10 servere din Thailanda. Rapid, sigur și vă permite să conectați până la 7 dispozitive. Oferă asistență 24/7 și o garanție generoasă de returnare de 45 de zile.
 4. PrivateVPN: Serviciu VPN mai mic, cu servere rapide pentru streaming. Deblochează Netflix. Aplicații prietenoase pentru utilizator și vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive simultan.
 5. Surfshark: Vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan. Deblochează site-urile și serviciile thailandeze. VPN fără jurnal cu suport de chat live 24/7.
 6. VyprVPN: Un sistem complet, care deblochează conținutul cel mai restrâns. Protejează confidențialitatea cu criptare. Auditat pentru a demonstra că nu păstrează jurnalele.

Cenzura pe internet în Thailanda a crescut în ultimii ani. Nu numai că guvernul thailandez a blocat multe site-uri web, aplicații și servicii, dar au blocat și unele VPN-uri. Din acest motiv, am făcut cercetări ample pentru a afla ce VPN funcționează încă în Thailanda.

Cele mai bune VPN-uri din Thailanda au continuat să funcționeze și îndeplinesc următoarele criterii:

 • VPN nu este blocat în Thailanda
 • Ofera servere in Thailanda si in intreaga lume
 • Viteze rapide pentru streaming de înaltă calitate
 • Politica fără jurnaluri, astfel încât confidențialitatea dvs. să fie protejată
 • Funcții suplimentare de securitate, inclusiv criptare
 • Serviciu clienți 24/7, de preferință cu chat live
 • Aplicații prietenoase pentru desktop și mobil

Cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP din Thailanda

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru a obține o adresă IP thailandeză:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă servere de mare viteză și un nivel ridicat de securitate, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru a obține o adresă IP din Thailanda. În afară de serverele din Thailanda, ExpressVPN are peste 2.000 de servere în 94 de țări, inclusiv SUA, Marea Britanie și Japonia. Acest lucru face ca ExpressVPN să fie o opțiune excelentă pentru deblocarea conținutului geore-restricționat din întreaga lume. Cu o lățime de bandă nelimitată și fără accelerație, viteza rapidă a ExpressVPN este ideală pentru streaming.

Vorbind de streaming, ExpressVPN poate debloca Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, ESPN și multe altele. Foarte rar întâlnim site-uri și servicii în testarea noastră care nu pot fi deblocate cu ExpressVPN. Cu toate acestea, dacă aveți îndoieli, puteți solicita întotdeauna asistența de chat live 24/7, care este probabil cel mai bun pe care l-am găsit din orice VPN. Într-adevăr, puteți profita, de asemenea, de garanția de returnare de 30 de zile și încercați ExpressVPN fără niciun risc.

Este foarte important ca orice VPN din Thailanda să ofere o securitate excelentă, în special datorită nivelului ridicat de cenzură și supraveghere din Thailanda. În mod crucial, ExpressVPN afirmă că nu păstrează jurnalele de activitate sau de conectare ale utilizatorilor. Ba mai mult, oferă criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6, un comutator de omor și tuneluri împărțite. Cu sediul în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN poate oferi, în mod cert, mai multă confidențialitate și anonimat decât o VPN din SUA sau Marea Britanie, deoarece nu este supusă solicităților de păstrare a datelor.

Aplicațiile ExpressVPN pot fi descărcate pentru următoarele: Windows, Mac, Android, iOS, Linux și routere. Consolele de jocuri și televizoarele inteligente pot utiliza serviciul de proxy DNS inteligent MediaStreamer de la ExpressVPN. Extensii de browser sunt oferite pentru Chrome și Firefox.

Pro:

 • Servere în 94 de țări din întreaga lume, inclusiv Thailanda
 • Excelent la deblocarea serviciilor de streaming, cum ar fi Netflix
 • Asistență 24/7 clienți cu o caracteristică chat live
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Securitate puternică cu criptare și o politică fără jurnaluri
 • Aplicații și extensii de browser prietenoase

Contra:

 • Puțin mai scump decât majoritatea VPN-urilor

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TAILANDA: ExpressVPN este recomandarea noastră de top. Acest VPN deblochează site-urile thailandeze în străinătate și are conexiuni rapide și constante pentru streaming și torrenting. Aplicații prietenoase pentru utilizator și suport pentru chat în direct 24/7. Puteți încerca fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN a devenit unul dintre cele mai mari servicii VPN din lume. Acest lucru este demonstrat de prezența a peste 5.700 de servere din întreaga lume în 60 de țări, inclusiv Thailanda. Furnizorii de servicii de internet sunt cunoscuți pentru a accelera lățimea de bandă a utilizatorilor, ceea ce duce la tamponare și retard la streaming. NordVPN oferă o lățime de bandă nelimitată, iar abundența sa de servere înseamnă mai puțină congestie. Serverele sunt rapide și consecvente și acest VPN poate debloca aprecierile Netflix, HBO Go și BBC iPlayer.

NordVPN oferă o serie de caracteristici care fac din VPN o valoare excelentă pentru Thailanda. În special, puteți utiliza un singur cont NordVPN pentru a conecta până la șase dispozitive. Aplicațiile NordVPN sunt rapide și ușor de utilizat și disponibilitatea serverelor specializate precum Onion Over VPN și IP dedicat oferă opțiuni suplimentare de securitate. NordVPN este o alegere foarte sigură, întrucât are sediul în Panama, care se află în afara alianțelor Five Eyes și Fourteen Eyes. NordVPN are o politică fără jurnal, folosește criptarea AES de 256 biți și oferă protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de ucidere.

NordVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux și Android TV. Extensiile browserului pot fi descărcate pentru Chrome și Firefox. Acest VPN poate fi utilizat cu routere compatibile, dar este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Rețea mare de 5.700 de servere în 60 de țări, inclusiv Thailanda
 • Viteze rapide și lățime de bandă nelimitată pentru streaming
 • Deblochează Netflix și alte servicii de streaming populare
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • O mulțime de caracteristici importante de securitate, inclusiv o politică fără jurnalele

Contra:

 • Unele servere nesigure

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN oferă un număr de servere în Thailanda și 5.700 de servere la nivel global. Conectați până la șase dispozitive simultan. Deblochează Netflix. Suport de chat live 24/7, aplicații accesibile și extensii de browser și o politică fără jurnal. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost oferă 10 servere în Thailanda la momentul scrierii. Aceasta este mai mult decât majoritatea VPN-urilor de pe piață. În general, CyberGhost are mii de servere în 60 de țări, ceea ce vă permite să accesați conținut online geo-restricționat din aproape oriunde. CyberGhost este un VPN de mare viteză și oferă o lățime de bandă și un trafic nelimitat. Ca atare, streamingul de conținut cu acest VPN bazat pe România este ușor, fără niciun fel de tamponare sau întârziere.

Acesta este un VPN care oferă o valoare excelentă, deoarece îl puteți utiliza pentru a proteja până la șapte dispozitive - toate cu un singur abonament. Ce este mai mult, CyberGhost oferă o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile foarte generoase (majoritatea serviciilor VPN oferă cel mult 30 de zile). CyberGhost nu numai că are performanțe bune, dar oferă și un nivel ridicat de securitate datorită implementării criptării AES de 256 biți. Există, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și un comutator de ucidere. Nu în ultimul rând, CyberGhost are o politică strictă fără jurnaluri.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows și Mac, precum și pe dispozitive mobile pentru Android și iOS. Există, de asemenea, o aplicație pentru Amazon Fire TV și extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Configurarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • 10 servere din Thailanda
 • Viteze rapide pentru fluxuri de lag și fără buffer
 • Conectați până la șapte dispozitive simultan
 • Garanție de returnare de 45 de zile
 • Securizați VPN cu criptare și o politică fără jurnaluri

Contra:

 • Nu există aplicații disponibile pentru Linux sau routere

10 SERVICII DIN TAILANDA: CyberGhost are mai multe servere în Thailanda decât majoritatea VPN-urilor. De asemenea, este rapid, cu lățime de bandă nelimitată pentru streaming neîntrerupt. Include 24/7 suport pentru chat live și vă permite să vă conectați până la șapte dispozitive. Politică strictă fără jurnaluri. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN poate fi un serviciu VPN mai mic, dar îl puteți utiliza pentru a obține o adresă IP pentru Thailanda. PrivateVPN are doar aproximativ 100 de servere care sunt localizate în 60 de țări, inclusiv Thailanda. S-ar putea spune că PrivateVPN pune mai mult accent pe calitate și nu pe cantitate, iar viteza serverelor lor vorbește cu siguranță despre volume. Acest VPN deblochează diverse servicii de streaming, inclusiv Netflix și Amazon Prime Video. Transmiterea videoclipurilor în 1080p HD este perfectă, fără nici un fel de tamponare sau întârziere.

Aplicațiile oferite de PrivateVPN sunt ușor de utilizat, făcând conectarea la un server sau modificarea rapidă și convenabilă a setărilor. În mod special, puteți conecta până la șase dispozitive pe un singur cont PrivateVPN, ceea ce face din aceasta o opțiune excelentă pentru familii. Când vine vorba de confidențialitatea dvs., PrivateVPN este o opțiune sigură VPN, deoarece folosește criptarea AES de 256 biți, protejează împotriva scurgerilor DNS și IPv6 și are o caracteristică de comutator de ucidere. Acesta afirmă că nu păstrează jurnalele de trafic în timp ce puteți alege să plătiți în bitcoin (utilizați mai întâi un serviciu de amestecare pentru a face acest lucru în mod anonim).

PrivateVPN oferă aplicații pentru Windows, Mac, Android și iOS. Cu toate acestea, Linux și routerele necesită configurare manuală.

Pro:

 • Servere de înaltă calitate care oferă viteză și fiabilitate
 • Excelent la deblocarea Netflix, Amazon Prime Video etc
 • Conectați până la șase dispozitive simultan
 • Caracteristici puternice de securitate, inclusiv criptarea și un comutator de oprire

Contra:

 • Rețea mai mică de servere în general
 • Asistența pentru clienți nu este disponibilă 24/7

MARE PENTRU STREAMING: PrivateVPN are servere rapide și deblochează cele mai populare servicii de streaming, inclusiv Netflix. De asemenea, oferă un nivel ridicat de securitate cu criptare. Permite până la șase conexiuni simultane și oferă suport live chat. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

5. Surfshark

VPN SurfShark

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un serviciu VPN în creștere care oferă aproximativ 800 de servere în 50 de țări, inclusiv Thailanda. Este util pentru deblocarea conținutului blocat prin regiune, fie că este vorba de televiziunea Thai sau de un serviciu de streaming din SUA, cum ar fi Netflix. Cu toate acestea, probabil că cel mai bun lucru despre Surfshark este faptul că poate fi folosit pe un număr nelimitat de dispozitive simultan. Aceasta face o alegere excelentă pentru partajarea cu familia.

Începătorii vor aprecia aplicațiile ușor de utilizat și extensiile de browser oferite de Surfshark. Există chiar și asistență pentru chat-uri live 24/7, dacă aveți nevoie de ajutor Securitate-înțelept, Surfshark operează o politică strictă fără jurnaluri pentru a proteja confidențialitatea clienților săi. De asemenea, folosește criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și o caracteristică de comutare pentru a vă păstra datele în siguranță.

Înscrierea la Surfshark vă oferă acces la aplicații pentru Windows, Mac, Android, iOS și Amazon Fire TV. Puteți descărca, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Cu toate acestea, instalarea manuală este necesară pentru Linux și routere.

Pro:

 • Servere din Thailanda pentru deblocarea site-urilor thailande blocate în regiune
 • Conectați un număr nelimitat de dispozitive simultan.
 • Oferă suport 24/7 prin chat live
 • Securitate foarte puternică, cu o politică strictă fără jurnaluri

Contra:

 • Rețea relativ mică de servere

SECURITATE FORTA: Surfshark permite un număr nelimitat de conexiuni simultane. Deblocați televiziunea Thai, Netflix și multe altele. Asistență bună pentru clienți disponibilă 24/7 prin chat live. Securizează datele dvs. cu politica de criptare și fără jurnaluri. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

6. VyprVPN

VyprVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este un VPN puternic cu peste 700 de servere din întreaga lume, inclusiv Thailanda. După ce am testat VyprVPN pe o gamă largă de site-uri și servicii, am considerat că este o opțiune fiabilă pentru o adresă IP în Thailanda. Este capabil să deblocheze serviciile de streaming populare, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video. Transmiterea videoclipurilor de calitate HD este neîntreruptă datorită lățimii de bandă nelimitate a VyprVPN. În cazul în care întâmpinați probleme, există întotdeauna asistența de chat live 24/7, care este rapidă și utilă.

Am testat aplicațiile VyprVPN și le-am găsit ușor de utilizat, fiind ideal pentru începători. Securitatea este, de asemenea, impresionantă. VyprVPN folosește criptarea AES de 256 biți, protecția DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și un comutator de oprire care oprește traficul dvs. de internet atunci când VPN este deconectat. VyprVPN are sediul în Elveția - o țară cunoscută pentru legile sale prietenoase cu confidențialitatea. Ce este mai mult, VyprVPN a fost auditat independent, dovedind că este o VPN fără loguri.

VyprVPN poate fi descărcat pe Windows, Mac, Android și iOS. Linux și routerele pot fi configurate manual.

Pro:

 • Deblochează aprecierile Netflix și Amazon Prime Video
 • Viteze mari și lățime de bandă nelimitată
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Sigur nu există jurnalele VPN

Contra:

 • Mai scump decât majoritatea VPN-urilor
 • Rețea mică de doar 700 de servere

SIGURANȚĂ: VyprVPN este un VPN fiabil care vă permite să obțineți o adresă IP pentru Thailanda și să deblocați conținutul geore-restricționat. Deblochează Netflix. Oferă securitate puternică cu o politică strictă fără criptare și logare. Suport pentru chat live 24/7 Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Pot folosi un VPN gratuit pentru a obține o adresă IP pentru Thailanda?

Blocurile VPN nu sunt rare în Thailanda, ceea ce înseamnă că multe VPN-uri gratuite pur și simplu nu vor funcționa. Chiar dacă aveți norocul să găsiți un VPN gratuit care funcționează în Thailanda, vă recomandăm prudență pentru 3 motive principale:

1. Întrucât majoritatea oamenilor care utilizează VPN-uri gratuite experimentează, performanța lor generală nu este excelentă. De fapt, VPN-urile gratuite sunt în mare parte destul de lente. Acest lucru nu este prea surprinzător atunci când luați în considerare numărul de persoane care încearcă să utilizeze serviciul VPN gratuit deodată. Există prea multe persoane și prea puține servere, precum și limite de viteză și lățime de bandă, ceea ce duce la o experiență frustrantă.

2. Mulți oameni consideră că VPN-urile gratuite sunt puțin prea simple. VPN-urile gratuite tind să nu aibă caracteristici. Aceasta înseamnă că este posibil să nu puteți salva serverele preferate, să adăugați o extensie de browser sau să utilizați un comutator de ucidere. În timp ce unele dintre aceste funcții adaugă pur și simplu comoditatea unui VPN, unele dintre ele sunt esențiale pentru securitatea online. Ce este mai mult, multe VPN-urile gratuite nu pot debloca serviciile de streaming, cum ar fi Netflix, Amazon Prime și BBC iPlayer.

3. Când vine vorba de securitate, VPN-urile gratuite nu trebuie să aibă încredere. După cum am menționat, VPN-urile gratuite nu au anumite caracteristici, iar acest lucru înseamnă adesea că nu oferă criptare, protecție împotriva scurgerii DNS sau un comutator de ucidere. Un alt motiv pentru care VPN-urile gratuite nu sunt la fel de sigure este faptul că mulți își înregistrează informațiile și activitatea și le vând terților (trebuie să câștige bani într-un fel!). De asemenea, este posibil ca o VPN gratuită să vă infecteze dispozitivul cu malware și să vă poată trimite spam cu anunțuri enervante și irelevante.

De ce am nevoie de un VPN pentru Thailanda?

O VPN thailandeză este necesară dacă doriți să obțineți o adresă IP din Thailanda atunci când sunteți în vacanță sau în străinătate. Vă permite să accesați site-urile, serviciile și aplicațiile preferate, chiar dacă sunteți în SUA sau Marea Britanie, de exemplu.

Site-ul blocat al Thailandei

În timp ce un VPN vă poate ajuta să accesați conținut în alte țări, vă poate ajuta, de asemenea, să deblocați conținut care a fost interzis în țara dvs. Utilizatorii de Internet din Thailanda pot găsi un ecran verde dacă un site sau un serviciu este blocat în țară (vezi imaginea de mai sus). Din păcate, cenzura pe internet este predominantă în Thailanda, Bangkok fiind unul dintre orașele cele mai controlate din lume. În timp ce aceasta a fost o dată în mare măsură axată pe blocarea site-urilor pornografice, ultimii ani a văzut că cenzura pe internet în Thailanda se extinde la problemele politice.

Cum pot viziona televiziunea Thai în străinătate cu un VPN?

Cele mai bune VPN-uri pot debloca tot felul de conținut geore-restricționat, inclusiv servicii bancare, articole de știri și TV Thai. Procesul de deblocare a unui astfel de conținut este întotdeauna același. Pur și simplu deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Thailanda. Acum, conținutul trebuie deblocat! În caz contrar, încercați să ștergeți cookie-urile browserului și să contactați asistența clientului VPN dacă mai există o problemă.

Adresa IP din Thailanda vă permite să deblocați conținutul online de pe canalele TV thailandeze, inclusiv Canalul 3 și Canalul 7. De asemenea, veți putea accesa servicii de streaming thailandeze, cum ar fi Doonee, în timp ce VPN-urile cu servere din alte țări pot debloca conținut popular geo-restricționat, cum ar fi Netflix SUA, Amazon Prime Video și HBO Go.

VPN-urile sunt legale în Thailanda?

VPN-urile sunt legale în Thailanda, deși merită să le remarcăm guvernul thailandez a blocat o serie de VPN-uri în încercarea de a împiedica rezidenții să acceseze conținut blocat.

Freedom House a evaluat Thailanda libertatea internetului ca doar „parțial gratuit” în 2018. În 2017, Legea privind crimele legate de computer a intrat în vigoare în Thailanda, oferind autorităților puteri mai mari de a bloca și elimina conținutul online. În temeiul acestui act modificat și al codului penal, utilizatorii de internet (în special activiști și jurnaliști) sunt urmăriți uneori în Thailanda.

O mare parte din conținutul blocat în Thailanda este pornografic. De asemenea, este obișnuită blocarea conținutului în temeiul legii majore, ceea ce face ilegală criticarea familiei regale. Lése majesté a fost denumită „the cea mai strictă lege de defăimare criminală oriunde. De asemenea, guvernul thailandez a solicitat ca Facebook să elimine conținutul în mai multe rânduri.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Thailanda

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 63